you and me

Nu har jag hittat en ny usb kabel iallafall. Så nu har jag lite bilder att hä in, ytterst lite. Men det är alltid nått. Men sen när Isabelle skickat så blire mer:)







Sådäääääär. Mer kommer senare:):)

BESO - elin

ready to fly

HEY
Igårkväll var jag och Anna ute. Det första vi gjorde var att stöta på Isabelle och Anna. Så vi var med dom. Anna gick och pratade med Alexander. Så jag Isabelle och Anna satt oss ner, lyssnade på musik och knäppte kort. Men efter en stund skulle vi möta IsabelleN, så vi började gå mot bällsta.
Sen gjorde vi inte så mycket, vi satt oss på torget en stund. IsabelleN och AnnaO gick runt broarna. Vi satt mest bara och prata med allt möjligt folk. Rätt skojj..
Sen vid halv tio gick Isabelle Isabelle och AnnaO hem. Så jag och AnnaB gick till skolan, var sugen på att göra nått kul. Fast, vi kom inte på nått... Men justdå, skickade Therese ett sms. Räddaren i nöden. Och hon skrev att hon var i Matfors. Så vi gick och mötte henne. Och sen gick vi på Preem. Köpte popcorn.  Och sen åkte vi runt på hennes moppe. Men sen började det att regna. Så vi gick hem till mig, och såg på Hitta Nemo. Så jävla skön film:D Kan den typ utantill..
Och vid halv tolv tolv så åkte Therese hem. Vi alla var så jävla trött sen gårdagen. Så jag och anna kröp ner i sängen på en gång, som somnade nog rätt snabbt. Eller iallafall jag.
Och nu ska jag och Anna spela tvspel! Och sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.. Vi får se.
Isabelle har inte skickat bilderna än, men det kommer:)

JAG VILL HA, NUNUNUNUNUNUNUNUNUNU!!!!

BESO - elin

for every dream you made come true

ttttjenixen!
Mja, igår var jag med tjejerna. Vi var.. 11 stycken troja;o Jag ska försöka räkna upp dom; Isabelle Nording Michelle Jansson Therese Nilsson Rebecca Lilja Michaela Riippa Isabelle Persson Agnes Johansson Anna Borg Anna Olofsson Angelica Persson, och jag:) Jag och AnnaB tog 16.50 bussen in till stan, och på vägen dit hoppade även Agnes och Therese på. Så när vi kom fram så gick vi på stan en sväng, jag köpte ett par byxor. Och sen efter en halv timme ungefär, ringde Isabelle sa att vi skulle möta dom, och sakta med säkert ta oss bort till Blå Huset.
Halv sju hade vi bokat bord. Men vi kom dit lite tidigare. Men de gjorde inget, så vi beställde maten, och satt mest bara och skratta. Jag och AnnaB hade mest roligt åt kameran. HAHA.. Så jävla fula bilder!
Vi satt och åt i kanske 45 minuter. Sen var vi klara, och då var klockan alltså kvart över sju halv åtta ungefär.  Och vi var på bra humör, kan man ju säga. Och jag tror att dom på reasturangen var glad över allt slippa oss. Undra varför8)
Vi gick till Ica innan vi gick till bussen. Och köpte Redbull. Den drack man ju på bussen, och jag lovar, om man dricker och skrattar samtidigt så blir man lätt kissnödig. Och det blev vi, nästan alla.
När vi kom till matfors sprang alla åt olika håll till första bästa plats att kissa på. Sån nöd var det! Meeen de gick ju bra. Jag och AnnaB gick jag träffade Albin en liten sväng också. Sen fick vi springa ikapp dom andra.
Therese stog för skjutsen. Hon åkte fram och tillbaka i omgångar. Meen, de var bättre än att gå! :)
När vi kom till Annao, där vi alal skulle sova. Så slog vi på film och åt chips. Jag blev nästan trött på en gång, men jag kunde faktiskt hålla mig vaken till tre. Rätt bra gjort..
Jag åkte hem vid tolv, tog mig en dusch, åt lite och satt mig här:) Och nu ska jag gå och möta AnnaBBB. Hon ska sova här ikv. Vi får se vad vi hitta på:) 
Och jag har tyvärr inge bilder ifrån igår. Men jag ska be Isabelle Nording skicka, så kan ni få se dom senare:)

BESO - elin

hold me

ttttja!
Idag är det fredag, vilket betyder helg! Och min fredagskväll ska jag tillbringa med mina favoriter. Sååååå gosigt.
Vi tar bussen in vid fem nångång, och sen ska jag gå och köpa ett par byxor, och sen har vi bokat bord klockan halv sju, KINA MAT! Och sen efter de vet jag inte riktigt hur det blir, men jag ska iallafall sova hos Anna Olofsson. Och på lördag, vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag lä ju ska hitta på nått med borga, men aah, vi får se hur det blir med de:)
Mjaa, nu har en hel vecka gått av skolan. Och jag måste säga att jag ÄLSKAR MIN BENGT.
Och jag vill bara säga en sak, att en visssssss ISABELLE PERSSON ska ha stryk. vill ni veta varför? jo..
För de första så åker hon till Cypern på måndag.
Och för de andra så skämde hon ut mig idag. Eller aah, nästan. Eller jo jag skämdes ju, men aah skitsamma. 
Vi hade engelska med min älskling (bengt) och då frågade han på engelska; nån som har hittat nån ny pojkvän/filckvän i sommar då? Och isabelle vettu; AAH ELIN, RÄCK UPP HANDEN!


Idag hade vi skolfoto. HAHA säger jag bara. Man får ju inte se ut som man vill? Sämst..
Och jag ser helt erhbye3objh3ie5ubj3ub4oe ut!  Och sen fotograferade fotografen mig
och anna vid nån trappa, den blev as snygg:) verkligen........................................................

BESO - elin

music

Sober&RMK - Det Regnar I Stockholm
Jag äääääääälskar.

pretty boy

sheeenna!
Tredje dagen idag. Och idag började skolan på riktigt lixom. Så grymt jobbigt.. Jag är seriöst redan less! Så långa lektioner, om saker som jag inte fattar nånting om. Jag vet inte hur jag ska fixa åttan men.. Det ordnar sig säkert på nått sätt..
Och idag på fysiken så satt jag och tänkte på annat hela lektionen. Och vickade på stolen.. Och sen rätt var de var så råkade jag skjuta ifrån med foten, och sen skrek jag till och flög ner på golvet med stolen över mig:). Men, jag gjorde ju så att dom andra fick en gott skratt iaf. Fast jag skrattade rätt mycket jag med.
Vi slutade två idag. Den ända dagen på hela veckan som vi slutar två. Jag verkligen ÄLSKAR vårat schema asså!
Meeeen, nu hade inte jag tänkt att skriva nått mer idag. Troja iaf.. Aaah, justde. Idag börjar min dans igen! Det ska bli SÅÅÅ kul. Det är  verkligen SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR efterlängtat. Fast, jag tränar ju med syrran, lite mindre kul kanske. Men de funkar faktiskt de med:)

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

BESO - elin

i'm your lady

hhhhhhhhhey!
Andra dagen i skolan.. Idag fick vi en massa böcker. Och skåp fick vi också. "Bengt jag skulle vilja ha ett skåp som är där uppe" - "Ja men de ska vi väl kunna fixa" .. Jomenvisst, vem fick inte skåp där nere då? - Jo, jag..
Idag gick vi till halv fyra, eller aah vi skulle egentligen ha gått till halv fyra. Men vi fick sluta tidigare. Klockan tre. Skööönt.
Och justde, idag hade vi HK också. VI skulle laga våran egen lunch. AAAHH, vilken tur att Elin Falk är så otroligt bra på att laga mat! Meeen, vi skulle laga pastasallad. Det blev varken gott eller äckligt.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag får se om de är nån som vill hitta på nått, eller om jag ska bli tvingad att städa rummet.
AAAAAHHHH, justde. Idag hade vi idrott också. Direkt på morgonen. As jobbigt.. Och på mittnorden stäckte jag mitt ben, och sen var jag med på träningen dagen efter. Och då blev de värre. Och sen har jag vilat ett bra tag. Ah, och sen var jag med på idrotten idag, och då kom de tillbaka. så nu har jag as ont i mitt högra ben, igen..



BESO - elin

3/8 {v}

jag älskar dig <3<3

my reason

hallå!
Mjaaa, idag började skolan. Första dagen är ju alltid skönast. Det började med att vi fick nya loggbäcker, penna och sudd. Och en jävla massa papper. Och sen gick vi ut och gick. Runt stallet.. Och sen fick vi fika! Bullar sockerkaka och saft. Och efter de var det lunch. Potatisbullar. Men jag var inte ett dugg hungrig. Blev mätt på fikat. Men vi satt först och pratade med Michelle och Hanna, sen kom Therese och Agnes. Så då satt vi oss med dom istället. Och sen var de engelska. Begnt babbla på från början om allt möjligt.. Och sen kom han fram till mig och tog min mobil och sa till mig att jag skulle stoppa ut tuggumit. Väldans bra början(y).
Och vi fick ju det nya schemat idag. Det var allt annat än bra kan jag lova. Vi slutar två en dag. Och resten slutar vi halv fyra eller tjugo över tre. Såååååååå bra! .......
..Nu sitter jag här med Anna, och vi ska väl fika eller nått. För min bror fyller nämligen 22 år idag. GrattisGrattis!
Och grattis även till Isabelle Persson och Maja Lindgren!

Grattis favorit Isabelle!

BESO - elin


my best

TJA!
Igår var jag som sagt med Tezz och Saggi. Ah, vi tog 18.25 bussen in. Sen när vi kom fram var de två timmar kvar tills iv skulle bowla. Så vi gick och köpte glass på donken. Och sen gick vi och satt oss på torget. Och knäppte en massa kort. Och nåra av dom kommer jag faktiskt hä ut här. Så ni får se..
Och sen bowlade vi kl 21.00. Och e började sämst för mig. Men sen tog jag igen. Och jag hamnade tvåa. Och slutade som tvåa. Men de skillde kanske 3 poäng mellan mig och Tezz. Och stackars Saggi kom sist;(. Men hon var lika glad ändå! Och sen ko min mamma dit. För hon skulle tydligen bowla med sina kompisar där. Askul.. Inte pinsamt, inte alls! Men, efter vi hade bowlat så var de över en timme tills bussen gick. Och allt hade stängt. Som att klockan var 22.00 ungefär. Så vi gick ända till donken, asså de andra.. Som är typ mittemot Max. Och där köpte vi typ, nån chicken burger och dricka. Jag och Saggi delade på en dricka. Och sen satt vi där och pratade om allt och ingenting. Sen vid 23.00 gick vi mot bussen. Och det var svinkallt! Men vi pratade på, så de blev varmt ändå:). Och aah, sen hoppade vi på bussen. Och pratade lika mycket då. Och sen hoppade Saggi av, Och sen efter en stund hoppade Tezz av, och sist och minst jag =). Och sen satt jag mig vid datorn. Och sen typ, såg jag att Hans hade kopplat in min tv. Och då blev jag glad. SÅ då la jag mig i sängen och såg på film. Och somnade väldans snabbt.
OCH VET NI. imorgon börjar skolan:| shiet. De här sommarlovet har vare skit. Kallt:( Meeen, jag får hoppas att nästa sommarlov blir bättre. Det SKA bli bättre!










FAVORITER!<3<3<3<3<3<3<3<3<3

BESO - elin

becaurse you loved me

You were my strength when i was weak
You were my voice when i couldn't speak
You were my eyes when i couldn't see

You saw the best there was in me
Lifted me up when i couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything i am
Because you loved me

You gave me wings and made me fly
You touched my hand i could touch the sky

I lost my faith, you gave it back to me
You said no star was out of reach
You stood by me and i stood tall
I had your love i had it all
I'm grateful for each day you gave me
Maybe i don't know that much
But i know this much is true
I was blessed because i was loved by you


BESO - elin

with you

AAHEJ!
Jag sov hos Anna inatt. Jag vet inte riktigt varför, bara för nöjet skull lixom. Vi cyklade på statiol, som vanligt. Och sen slog vi på en film. Jag minns inte vad den hette, men bra varen iaf. Vi var ute i deras husvagn till ett kanske. Sen gick vi ut och tittade på stjärnorna. Det var mys!  Men tyvärr så såg vi inge stjärnfall. Men vi såg en hel del sateliter. Inte för att dom är så speciellt rolig, men aja. Vi satt ute och tittade i en halvtimme kanske. Sen började jag frysa, så vi gick in. Och satt oss vid varsin dator ett tag. Sen gick vi och la oss vid fyra. Och somnade vid fem=)
Idag ska jag bowla med Therese och Agnes. Och jag gruvar mig kan jag säga. Bowling är inte min starkaste sida, om man säger så. Men de ska bli kul ändå. V tar 18.25 bussen in, och då kommer vi in tio över sju kanske, och då är de två timmar kvar tills vi ska bowla. Så vi lä ju gå och sätta oss på donken eller nått. Mjaa, sen bowlar vi en timme, och sen tar vi nog 23.12 bussen hem. Om vi inte har nån skjuts alltså. Vilket vi inte vet än. Men, jag hör väl av mig imorrn, antar jag=)

I don't wanna break these chanse

BESO - elin

du behöver inte säga nått, jag vet. allt är över, inte sant?

tjaaaabba.
Inatt sov Anna hos mig, vi var ute och gick igårkväll. Så skönt väder! Inte för kallt och inte för varmt. Vi gick och gick, och pratade om allt och ingenting. De behövdes! Det bästa som finns är att få prata med nån om saker som är så ointresant, men ändå så viktig.
Och mamma ringde och väckte oss vid tjugo i tolv. Och sa att hon hade beställt en tid för mig idag hos frisören på hennes jobb. Men jag skulle inte klippa min, nejnej! Utan jag skulle färga och noppa ögonbryna. Och jag lovar, de är de värsta jag nånsin gjort. Det gjorde så jävla ont, så jag trodde seriöst att jag skulle dö. Och jag blev inte nöjd med färgningen. Jag ser as jävla konstig ut. jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ less :)
Och efter de ringde jag pappaoch vi åkte först till farmor en sväng, och senpå donken. Sen åkte vi hem hit. Och vi pratade lite, Anna packade ihop sina saker. Och cyklade hem.
Ikväll ska jag och Anna åg på derby match, Matfors-Lucksta=D kl. 18.00 thulevallen


BESO - elin

dangerous

tjenaa,
Igår var jag hos Agnes, med Therese Anna och såklart Agnes. Jag och Anna kom rätt sent, och från början gjorde vi inte så speciellt mycket. Vi  satt bara mest och pratade. Sen kom vi på att vi skule hyra film oh köpa godis. Så vi tog mopparna in till stan och hyrde film på statiol. Sen åkte vi på hydro och köpte godis. Hela två propp fulla godis påsar, och två stora drickor, fetton! Och vi hyrde "One Missed Call". Den var rätt äcklig, ganska overklig, men ändå as läskig;o.
Så vi slog på filmen direkt när vi kom hem, och såg den, va skräckslagna efteråt. Så vi tog lite luft, åt massor av godis, och sen ville vi se en annan film, en gladare film. Så vi inte skulle vara så rädd när vi fick och la oss. Så då slog vi på " P.S I Love You" Herregud, vilken film. Och den var inte speciellt gladare än den förra kan jag lova. Eller, de var ju en komedi, men den var nå jävulst sorglig. Jag lovar, jag grinade minst fem gånger till den. De gick inte att sluta, tårarna bara rann.. Och efter filmen såg jag inte så snygg ut. Jag var svart under ögonen, och röd i ögonen.
Vi gick och la oss vid fyra ungefär, jag vet inte när jag somnade. Rätt fort iaf. Och vi vaknade vid ett halv två. Och åt frukost vid halv tre.
Det åskade nu på morgonen också, så de var strömavbrott lite då och då, läskigt!;o..
Och justde, "One Missed Call" handlade om att folk fick konstiga samtal på deras telefoner. Och dom hann aldrig svara, och sen stog de "one missed call" och ett röstmedelande. Och mitt i filmen, ringer Thereses telefon, och hon hann inte svara.Och sen står de"ett missat samtal" Och nr var; 0088213300300.. Och det är bara försäljare som har sånt nr. Och lixom, vilken försäljare ringer vid elva på kvällen?;o Rätt äckligt..

Och nu sitter jag här med Anna. Vi har tråkigt och väntar på att min bror ska vakna så vi kan spela Roc Band. Men han verkar vara död, så jag väcker han nog snart, och en sak till..
Jag sa igår att jag skulle knäppa en massa kort idag/igår. Men såklart så glömde ju jag kameran hemma. Ovanligt? nej!
Så, jag har tyvärr inge bilder att hä ut:( Bara den här på Therese.

Tack för en mysig kväll tjejer! Det måste vi göra om! :)

BESO - elin

i don't wanna miss a thing

mjaaa, de blev tjejkväll:):)
Så, jag ska alldeles strax fixa mig. Sen ska jag troligen gå till Anna, och sen typ skjutsa min mamma eller hennes mamma oss till Agnes. Eller om vi tar buss eller nått. Jag vet inte hur de blir med de än:) . Och ikväll ska vi väl hyra film och mysa på! De kommer bli SÅ MYS! De lovar jag=DD Meeen, nu har jag typ inge mer att skriva, jo just de. Jag sover hos Agnes också;) so you know.. Men NU har jag inge mer att skriva:) Och nu ska jag spela Rock Band med min bror , plus att jag fick en tv idag också. Kuuuligt. Aah, och efter de ska jag fixa mig och vänta på att Anna hör av sig:)


BESO - elin

what hurts the most?

aatja!
Typ, jag borde ha världens tråkigaste liv. Seriöst, de händer aldrig nånting;o..
Shitthesame
Jag har varit med Anna i några dagar nu. Först var vi här i två nätter, sen en hos henne. Och vi gjorde de gamla vanliga, såg på film osv. Men jag har alltid kul med Anna vad vi än gör, saaaatt:). 
Imorrn ska jag troligen vara med Agnes Therese och Anna. Hemma hos Agnes:). Fast de är inte säkert än.. Men aah, OM så kommer de iaf bli aas mys:) Som att dom är världens gooaste människor!!=D Och OM de blri så kommer jag knäppa as mycke kort, så aa en del lä jag ju lägga ut här också:)
AAAh, och nu har jag inge mer att skriva för tillfället. Men jag skriver väl säkert nånting senare, som att jag har såå kul nu..

i love you, my best friend

BESO - elin

hhhhhhey

eeeeeett sista försök med blogg nu.
I helgen hare vare selånger. Det typ, sög:). Men jag gick ändå. Bara för att få träffa folk lixom. OCH åka karusller,ofc! Jag gick i fredags med Isabelle Anna och Michelle. Och igår gick jag med Anna och Anna. Sen träffade vi Agnes och Therese där också:D! Såååååå vi gick med dom. A, och vi typ gick bara runt, i flera minus grader kändes de som. Och åkte en del karuseller. Rätt skoj. Anna åkte hem vid elva, de skulle egentligen jag och Anna också göra, men mamma kunde hämta oss tolv. SÅBRA! Och nu tänkte inte jag skriva nå mer! :)  HEHEHE

You say it best, when you say nothing at all.

BESO - elin

RSS 2.0