so sweet

Jag funderade nyss på om jag skulle börja skriva dagbok. Men sen kom jag på att jag skriver väl blogg istället för dagbok? Det är ju typ samma sak. Fast ah, man kan ju skriva mer privata saker i en dagbok.. Men aah skitsamma, vi får se hur det blir med de :) Guud vad intresant(stavning) för er att veta de, därför kan de vara lika intresant att veta hur jag kommer gö av den saken också, jag hör av mig om de!
Igår hade jag och Matilda svårt att komma på vad vi skulle göra, men till slut kom vi på att vi kunde ut och åka madrass. Det gick inge bra, eller det gick inge bra när jag skulle ge oss fart. För då snurra vi runt så vi åkte baklänges i 5 sekunder sen tog det tvärstopp och vi flög ett antal meter. Men de var kul ändå, faktiskt :)
Sen gick vi in och såg på King Kong. Men vi började se ifrån hälften (?) så jag såg inte hela filmen. Men slutet dör man ju i, JESUS vad sorgligt de är! Efter de gick vi och la oss i sängen och pratade, men jag somnade nog på en gång, för jag har inget minne av att Matilda pratade med mig, så aah.
vi gick ner till julskyltingen vid ett ungefär. Matilda skulle stå där och sälja remmar med sitt innebandy lag. Och såklart, så snäll som jag är, hjälpte jag henne :') Vi stog bara i en halvtimme, sen kom några andra och tog över. Vi gick och fikade också, Matilda betalade (a). Sen efter ed gick jag och mötte mamma och c.o, och Matilda åkte hem.
Nu ska jag skriva klart engelskan tills imorgon, ( vi ska stå inför klassen och prata om nånting i 3 minuter på engelska ) sen ska jag nog se nptt avsnitt av Andra Avenyn :)

Det spelar ingen roll vad som händer
Du kommer alltid vara min bästa
Det spelar ingen roll vad du än gör
Jag kommer alltid finnas för dig
Det spelar ingen roll vart du är
Jag kommer alltid vaka över dig
Det finns inte nått som
MIN BÄSTA VÄN, Anna Borg
BESO - elin

make it mine

Gårdagen blev lugn. Jag och Isabelle var ute och gick en stund, sen gick vi hem till henne. Vi åt lite, såg på tv. Sen somnade jag på en gång. Klockan var kanske, tolv?
Jag vaknade vid tio, låg i sängen till tolv. Vi fikade, gick sedan och la oss i sängen igen. Sedan ringde jag mamma som kom och hämtade mig efter en halvtimme kanske. När jag kom hem hoppade jag in i duschen, och nu sitter jag här.
Idag ska jag till Sidsjön. Jag ska umgås med Johanna och Matilda. Det var ett tag sen.. Jag vet inte riktigt vad det blir ikväll, vi får väl se. Ni kan ju höra av er? FAN jag måste städa rummet också, bajzzjzjzjzjzj

Johanna Elin Matilda
BESO - elin

allting handlar inte bara om dig

" Om man inte passar in någonstans, hör man lixom hemma överallt "
-
Igår fick älskling sin present. Deeeeeeeeeeet var inte så pinsamt, bara lite.. T Y P :)
Dagen har varit skön faktiskt. Började med mentorstid, biologi, hål på spanskan och lunch efter de. Började 12.10 med engelska, såg på film hela lektionen, och även på svenska lekionen. Sen var det bara profiltid kvar. Och då var det bara att sitta och lala på lite med smycken. Tjaaa, som sagt.. Skön dag! :) Vem vet, tänk om hela den här dagen blir bra?
Jag ska nog hitta på nånting med IsabelleN ikväll. Det var såhäääääääääääääääär länge sen jag umgicks med henne. Det finns en hel del som ska sägas =D Men jag ska ta och städa rummet nu, för vi ska nog vara här. Och sedan ska jag nog börja lite med engelska grejen som är tills på måndag. Okej, jag tar tillbaka de där med att hela dagen skulle bli bra....

min agnes <3
BESO - elin

för kärlekens skull

Imorgon är det fredag. JESUS vad jag älskar fredagar. Även om jag inte riktigt vet vad jag ska göra imorgon, men det brukar alltid ordna sig. Men på lördag ska jag iaf till my twins. Och sover där tills på söndag, so u know :)
Jag har inget att skriva idag.. Värsta tråkiga dagen. Jag var på dansmöte efter skolan, det var drygt. Vi pratade om vad man ska göra när man ska hjälpa till på tävlingen 6/12. Men aja, jag ska ut och möta älskling nuja, han ska få sin present nu typ. p i n s a m t


BESO - elin

dddddddrake

hoho, min brors tatuering;D

om du lämnade mig nu

Jag vet inte hur jag ska göra nu. Henrik, fysik läraren, säger att jag måste göra fysik provet imorgon på ttf;en, samtidigt som HG, idrotts läraren, säger att jag måste ha bad. Vad väljer man? Jag tror faktiskt att det blir bad, som att jag inte kan fysik provet. Och jag orkar inte heller.
Idag är det ingen vanlig dag, för det är min älsklings födelsedag. GRATTIS BABE<3<33<3<3<3<3<3<3<3<333
Jag och syrran gick på stan efter skolan. Jag köpte julklappar iiiigen. Och nu har jag bara tre stycken kvar faktiskt. SKÖNT. Jag gjorde av med 600 hundra spänn :(:(:(:(:(:(:(:(:( Förjävligt..
Vetni, just nu sitter min bror i en stol, och tattuerar sig. HUR COOLT ÄR INTE DE? ;O Jag lider med han. Men lixom, de kommer säkert bli snyggt också. Han ska ha en sån där japansk drake (?). Jag vet inte vad de är, men de låter snyggt på nått vis, he he

en bild sen 2 augusti. guud vad jag saknar
BESO - elin

boy, what i see is paradise!

Jo jag hade HK prov idag. Jag orkade inte plugga ett skit igår, så ni kan ju räkna ut själv hur de gick. Jag vet, man måste plugga mycket till HK prov nu för man har det inte i nian. Men jag har väl annat att tänka på än att lära mig vilka näringsämnen som är viktigt och varför. AJA
Skolan tar livet av mig. Det står mig upp i halsen, jag har inte tid med något annat än skolan. Visst är de hemskt? Det är prov,uppsatser,diagnoser osv. Jag önskar att jag bara kunde åka bort i en månad nu. Åka bort ifrån allt och alla idioter. Jag ska fan prata med pappa, och sedan be till gud att han går med på att ta med sin dotter till Grekland i en månad, eller varför inte Hawaii?
Jag Anna och Amanda vad ute och åkte lite pulka idag också. Första gången för den här vintern! Fast det blev inte så mycket åkande, utan vi la oss i snön och tittade på stjärnorna istället. Och vi såg faktiskt stjänfall, och ja, självklart önskade jag mig nånting. Och nej, ni får inte veta vad:D
Suck, ajja nu ska jag ta matteboken och räkna några tal. Som att jag ligger en hel del efter. DU SER JU, mitt liv handlar om skolan. D Ö
Eller just de, jag har ju träning idag! YES, fan i helvete va bra. 

you make my heart go ding-a-ling-a-ling

Jag gick på innebandy träning med min kusin igår. Så Isabelle hann inte skicka så många bilder. Det blev några, men det var bara en massa fula.
Idag fick vi tillbaka kemiprovet. VG till Elin Falk =D. Jag kan ju säga att glädje smurfarna hoppade hej vilt då! Ibland kan Elin också vara duktig. Och just de, har jag berättat att jag gick VG på engelska provet också? Det kanske jag har.. Skitsamma, nu vet ni :)
Idag måste jag plugga till HK provet som jag har imorgon. Jag har inte äns tittat på dom tre papperna vi fick att plugga till. Det handlar om mineralämnen. JESUS vad jag kommer få IG. Men jag funderar på att skita i de provet, och gå på bio med syrran istället. Vi får se :)

k00l flikka, puss påna
BESO - elin

bull shit

Det sög. Det helt enkelt sög! Eller, en del saker var väl kanske bra. Som att vi såg på en film, Forrest Gump. Gringringrin kan jag bara säga. Och sedan var de skönt att få tillbaka vänskapen med Johan. Jag orkar inte skriva vad vi gjorde, för det var en hel del. Men jag kan säga att jag har inte sovit bra och gudstjänsten på morgonen var hemsk.
IDag ska jag bara ta det lugnt, och sedan måste jag städa också. Det känns inte som att det är skola imorgon...
Vi får väl höras senare. Just de, Isabelle håller på att skicka bilder sen tjejkvällen. Jag här ut som sen:) Eller kanske nu, de beror på hur lång tid det tar.

HALLÅ!
BESO - elin

here she go again

"Killar glömmer
men förlåter aldrig.


Tjejer förlåter
men glömmer aldrig."


Är det så? Ni kan inte fatta hur mycket jag här tänkt på den här lilla texten. Helt sann kan den ju inte va? Jag förlåter inte hela tiden, och jag kan glömma. Men i de stora hela så är den nog sann ändå. Och på så sätt borde det vara bättre att vara kille? Det måste ju vara skönare att bara skita i att förlåta och sedan glömma allt, istället för att förlåta, men sedan går man och tänker på det ändå. Aja, whatever...

Min dag har varit helt okej. Jag och Agnesia gick på stan. Det blev lite inköpt, presenter för det mesta. JESUS vad jag är generös, jag köper mer till andra än till mig själv. På slutet sprang vi runt i hela stan och letade efter ett ställe där man kunde ta hål i örona. Men inte en jävel kunde. Agnes kom nämligen på att hon ville ta hål där uppe du vet? Men då gick vi och frågade på sax&kam. Och där kunde dom, tack och lov. OCH JUST DE, de var så fult. Jag och Agnes såg HanaPee på stan!!!!!!!! Så vi låtsades stå och titta på några tröjor brevid henne. Haha, jag tror hon märkte att vi stog och rå stirra på na..
Jag tror det blir så att jag sover hos mina kusiner inatt. Som att jag ska till kyrkan imorgon, tidigt med konfan. Så, ni får smsa, och hoppas på att det blir en lördag värld att slösa ifrån mitt liv.

Kiss me
BESO - elin


just understand

Igår gick jag på bio med Anna som sagt. Men först gick vi på Wayne's Coffee och köpte en Chai Latte var. Det var första gången jag drack det. Men det var faktiskt gott ( som alla säger att det är ) det smakade typ lite glögg, men ändå inte. Äh, ni för smaka, jag suger på att förklara.
Det blev inte Saw 5 för mig och Anna. Det blev sex drive istället. Filmen var väl inte as bra, men de gick. ( helt okej kill-skådespelare (aaaa) ) Ajaa, mamma kom och hämtade oss efter. Så slapp vi ta 23.15 bussen hem, skönt.
Idag ska jag på stan med Agnes. Men jag vet inte riktigt när jag ska åka in. Det blir väl kanske vid 12-13 nån gång. Meeeen nu ska jag väcka Anna, sen ska vi nog fika :)
Det är bara fredag idag, det känns som lördag =D

Kan någon ge mig tillbaka den här kvällen?

BESO - elin

you are mine

Träningsvärken är knappast bättre idag, men jag kan inte säga att det är sämre heller.
Jag tror att det här var den segaste torsdagen på länge. Jag vet att jag säger det ofta, men nu menar jag det verkligen! JESUS vad fel jag har tagit på tiden hela dagen. När vi hade lunch trodde jag att dagen var slut, tex.
Jag hade utvecklingssamtal idag. Det stog lika på alla papper: Elin är en begåvad tjej. Men hon vågar bara inte visa det. Räck upp handen mer, delta i diskutioner. Pratar väldigt mycket med Anna. Du kan nå VG väldigt lätt, bara du orkar lägga ner tid på att plugga... Inga IG-varningar! Wiho. Jag trodde att jag skulle få i fysik, men icke. Henrik kan vara bra han också.
Vi är ledig imorgon! Fredag. Och då ska jag gå på stan med Agnesia. Läääääänge sen jag hittade på nånting med henne.. Men idag så ska jag och Anna åka in till stan och gå på bio. Saw 5 blir det. Jag vet, folk säger att den är dålig. Men som att jag har följt alla filmer, och kan se dom om och om igen. Så bara måste jag se den. Ni får väl höra hur den var imorgon, om ni inte redan har sett den alltså :)

gómorgon sötnos

BESO - elin

i got to be strong

Dagen har varit bättre idag. Jag fick ju prata ut med Therese igår. Vilken var skönt, och väldigt behövligt.
Jag vaknade med världens träningsvärk. Jag tror inte att jag kommer överleva, så hemskt är det. Jag kan inte gå neråt i trappor. Jag får lixom ta ett steg i taget. Som ett litet barn du vet? Aja, jag och Therese fick skjuts med Hanna till skolan. Skönt och slippa gå! Dagen har varit som vanligt. Tråkig och långsam. Jag skulle egentligen ha fysik prov idag också, men Henrik var inte där idag så det blir imorgon på ttf;n istället.
Fick tillbaka so omprovet idag också. 23/33, vilket var G. Eller man kan bara få G på omprov även om man har alla rätt.. Som ni kanske vet så har jag ju konfa grejs efter skolan på onsdagar. Och idag pratade vi om att det skulle vara som en föreställning för 6 åringar om två veckor ungefär. Och det var tre stycken som skulle offra sig i våra grupp. Och vilka offrade sig då? Jo, Angelica Persson, Anna Borg och Elin Falk! Den du, nu jävlar ska jag spela Jesus inför småbarn. WIHO!

African Queen

BESO - elin

i will be right here

Nu sitter jag hos Therese. Hon duschar.. Det blir så att jag sover här, för hon ville inte sova ensam i sitt lilla gulliga hus. Fast egentligen är nog anledningen att vi har jagat upp varann. Det enda vi har pratat om är spöken. Eller andar kanske man säger. Men iaf, vi har berättat några historier var.. Tyvärr orkar jag inte skriva någon av dom här.
Vi tog en promenad förut också, och hämtade mina grejjor. Och det var efter ungefär halva vägen som jag var tvingad att stanna upp och andas, för de var då jag upptäckte att min käft går jävligt mycket.. Och jag pratar om så jävla meningslösa saker. Som hur det var för min pappa när han och hans kompisar bråkade, vad mamma har upplevt på hennes jobb osv.. Roligt att veta va? Njäääeee.. Stackars Therese!
Nu ska jag försöka få in lite fysik, W I H O !

BESO - elin

anywhere for you

Nu skiter jag i allt. Jag drar till Therese. Pratar ut och bara är. Hör inte av dig.
D Ö

something new

Idag kommer jag till himmlen igen. TACK OCH LOV! Får komma bort ifrån verkligenheten för en timme. Det är värt mycket. Jag lovar, om jag fick så skulle jag kunna döda 2 personer nu, eller 3, kanske 4. Jag är så jävla less. Jag kan inte nämna nån eller nått som har med de att göra, för dom lär läsa de här.

Jo, som ni kanske märker så har jag inte haft nån bra dag. Och det lä ju sitta i ett tag. Eller iaf några dagar framåt. Om "du" bara inte hade öppnat käften, eller ah käften och käften, så hade JAG INTE VARIT PÅ DAMPFITTKUKHUMÖÖÖÖÖR! ååh dö!
Nu ska jag skriva av mig allting på en annan blogg, där i-n-g-e-n kan läsa. asjbftquwit

TACK FÖR ATT DU FINNS

BESO - elin


a moment like this

Det blev aldrig så att jag var med Albin igår. Det är så mycket med skolan och allt. Ig barnet vettu.
Jag hade kemi prov idag. Jag säger ingenting om hur det gick. För jag vet inte riktigt själv faktiskt. Jag har omprov i fysik nu på onsdag också. Planerar på att vara sjuk då.
Jag måste bara få tala om hur mycket jag hatar Lena Strand. Asså hon måste hata mig och Anna. För vi är ju så "fnissiga" och "pratiga" hela tiden. Men vi har faktiskt lagt ner de nu. Men så fort vi pratar lite grann, så hetsar hon upp sig och frågar vafan vi pratar om, och lägger en komentar som "det blir mycket att skirva om i utvecklingssamtalpapperna". Men det som jag vill komma till är, att när det är någon annan som pratar eller skrattar x100 så mycket som vi brukar, så frågar hon bara lite snällt vad dom skrattar åt.
Aja, nu ska jag inte prata om henne, för då blir hela min kväll förstörd. Jag ska nog vara med Albin idag istället. För jag har typ fullt upp hela veckan sedan,förutom onsdag. Vill ni höra? Aah okej då..
Tisdag: Träning
Onsdag: ?
Torsdag: ANNABORO
Fredag: Stan med Agnesia!
Lördag-Söndag: Övernattning med konfan

Näää men nu ska jag nog äta nånting, och sedan ta en titt på fysikboken. Inte i, utan på.

Anna Boro's mästerverk....

BESO - elin


some people wait a life time

Nu har det gått en helg till. Jag fattar inte hur tiden kan gå så snabbt. Det är fan snart jul, och sen nyår. Nyår.. Ojojojoj säger jag bara. Det kommer bli något jag aldrig glömmer!
Den här helgen har varit helt okej. Igår var jag ju som sagt med mina brudar. Vi åt godis,chips och såg på film. Knäppte kort och pratade om allt möjligt. De behövdes verkligen en tjejkväll, det var lixom på tiden. Få ur sig allting, båda glädje och hat. SÅ-SKÖNT!
Idag blir det hårdplugga till kemiprovet imorgon. Sen måste jag skriva klart uppsatsen om praoplatsen också. Sen jag kanske vara med älskling, jag vet inte än.

jag saknar er

BESO - elin


snälla, ta med mig nånstans långt långt bort.

Fyfan, jag orkar inte med dig. Hur långt ska du gå? Ska du inte börja slå mig när du ändå är igång? Eller nöjer du dig med att bara jävlas med mig? Få mig att må dåligt, och känna mig värdelös. Du hoppas på att jag ska vara tyst om de va? Att jag ska hålla allt inom mig, som jag brukar, som jag alltid gör. För jag är ju inte den som pratar om saker, jag går runt och håller de inom mig, hoppas på att det är nån som ska se, hoppas på att det är nån som ska fråga. Jag vill inte få det att se ut som att "det är så synd om mig". Det är just därför jag aldrig berättar. Det skulle betyda så otroligt mycket, om det bara var någon som orkade lyssna, om det bara var någon som förstod..

Varför finns ni aldrig där när jag behöver er?

it's true

Det var så jävla skönt att få åka till syrran för en gångs skull. Ni kan inte fatta vilken lycka jag kände när jag klev av bussen och började gå in på vägen mot de underbara huset. Det finns ingen som kan få mig att må så bra som hon kan, hon är så jävla otrolig.
Imorse klev vi upp vid åtta, åt och fixade oss lite. Eller nä, vi såg på film istället, och for till stan som två lodisar. Moa solade inte, hon köpte tights istället. Och jag hittade världens finaste klänning. Men jag använder aldrig de, men jag tänkte att jag kanske kunde ha den på jul, eller nått. Vi tog 11.15 bussen hem, och jag hoppas av hos Camilla och dom. Som att Liam fyller 2 år idag! Grattis påre sötnos. Av mig fick han kläder. Som alla dom där barnen får av mig..
Idag ska jag som sagt vara med Isabelle Isabelle och AnnaO. JESUS så skönt det ska bli att få vara borta en natt till. Just nu skulle jag kunna sova ute, bara för att få komma bort.

det finns ingen som har få bra vänner som jag, tack

BESO - elin


i know you said "why can't you just get over it?"

Nu sitter jag här ny duschad och fräsch. Måste ju vara clean när man ska till syrran 8). Jag tar 20.20 bussen till henne. Eller ja, till mamma. För när jag kommer fram ska vi hämta henne om ungefär en timme. Och jag vet inte vad jag ska göra i 3 och en halv timme.. Jag får väl roa mig med datorn eller helt enkelt, plugga.
Jag har inget att skriva om dagen. Bara att jag går och stör mig på den där jävla phittan dag ut och dag in. JESUS vad hon kan få mig att bli irreterad. Skön att slippa na, iaf för en helg.
Imorgon blir det som en tjejkväll =D. Jag Isabelle Isabelle och AnnaO ska hem till Isabelle och ha myysigt! Det kommer bli kul, jag saknar att umgås med dom.
http://www.documentingreality.com/forum/f10/some-emo-girl-needs-serious-help-11192/
F Y F A N!

hellre olycklig av sanningen, än lycklig av en lögn.

BESO - elin

not ready to make nice

Forgive, sounds good.
Forget, I'm not sure I could.
They say time heals everything,
But I'm still waiting

I'm through, with doubt,
There's nothing left for me to figure out,
I've paid a price, and I'll keep paying

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is
You think I should

I know you said
"Why can't you just get over it,"
It turned my whole world around
buti kind of like it

I made my bed and I sleep like a baby,
With no regrets and I don't mind saying,
It's a sad sad story
That a mother will teach her daughter
that she ought to hate a perfect stranger.
And how in the world
Can the words that I said
Send somebody so over the edge
That they'd write me a letter
Saying that I better shut up and sing
Or my life will be over

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is
You think I should

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is
You think I should

Forgive, sounds good.
Forget, I'm not sure I could.
They say time heals everything,
But I'm still waiting


fan vad jag saknar den här tiden.. Jag saknar sommaren, och mitt hår


the only one

Idag var det nån sån här innebandy dm grejs på skolan. Och nej, jag var inte med. Jag vill inte skämma ut mig ifrån hela skolan. Visst att jag är en svikare, men när de gäller fotboll, då lovar jag att jag är med :)
Dom som inte var med på dm skulle ha spökboll i brottarsalen. Men det var typ 40 killar, sen jag och Anna :) Så vi skippade de och tittade på dm istället. Våra tjejer vann, men killarna förlora. Men faktiskt, om våra tjejer skulle möta våra killar, så skulle tjejerna vinna. Det har alltid varit så, tjejerna har vunnit över killarna. Eller iaf i fotboll =D Och det är sån jävla skön känsla, när man klappar dom på axeln och säger att de var ett bra försök, och dom blänger tillbaka. Hoho
Efter skolan åkte jag och mamma in till stan. Jag skulle fixa en påskrift ifrån hemtex, men det blev lite mer också. Eller tjaaa, inte så mycket. Utan det blev underkläder
Nu är Kim och Kevin här. Så jag hade faktiskt tänkt att vara social med dom. Och imorgon är det helg! Syrran kommer hem ifrån Stockholm då också. Så jag åker till mamma, och sedan åker vi och hämtar henne vid tio. Jag sover där. Sen på lördag fyller Liam år, så då ska jag väl dit. Sen vet jag inte vad som händer?


Hehe ursäkta bilden-- Guuuud vad jag saknar de här!

BESO - elin


ffffffffffffffffffffffffffuck it

jag ska sluta säga hej i varje blogginlägg nu, för jag orkar inte och sen finns de inte så många olika sätt att säga hej på heller.. tråkgit att ta samma ;o hahaha..
Jo, igår hade jag träning. Det måste vara de bästa som finns, att dansa alltså? Jesus vad glad jag blir så fort jag kommer ut på dansgolvet. Det är som att komma till himmlen, jag lovar. Japp japp.
Jag hatar onsdagar. Dom går så jävla sakta, och de är bara lååååånga och tråkiga lektioner. Sen har vi konfagrej direkt efter skolan i en timme. Och det är ju inget jag verkligen vill heller. Men jag konfimerar väl mig för ett skäl, som alla andra. " Man får presenter". Hehehe
Jag har omprov i so imorgon. Så jag tror att jag måste ta och börja kolla lite på de. Fast jag har ju facit, men inga frågor. Så det är bara att komma ihåg svaren eftersom. Men jag har ett fiskminne, så det är inte så lätt.. Men det ska nog ordna sig, hoppas vi :) Kimberly sover här inatt också, alltid lika roligt med sällskap i sängen =D Haha, missförstå inte de där...

favorit

BESO - elin

i don't understand it

hajlå
Jo.. Jag vet vad jag sa igår, och jag ska verkligen ta tag i de.. Eller jag ska försöka. Be min bror att fixa nån grej så man inte kommer in på datorn. Allt för att få bra betyg, tja de låter så ;)
Men det är nämligen så att jag har två omprov att göra. So och fysik. Mina svagpunkter... Så so omprovet är på torsdag, och fysiken är nästa onsdag, om jag fattat rätt? Så det blir att hård plugga till so;n, så jag klarar det, annars får jag inge betyg i de till julen. För jag har haft ig på mer än halva proven vi har haft i so. Saaaatte...
Men fysiken vet jag inte riktigt hur det är.. Men det är väl bäst att jag klarar det omprovet också. Antar jag?
Tjjapapapapakapkppo, idag är det träning!! wihoo.. Det ända roliga som händer på mina veckor.. Och iövermorgon har jag och Anna musik läxa. Guud så roligt det kommer bli :), verkligen
Men.. Jag har faktiskt tänkt att plugga lite nu. För hela kvällen går åt att träna. Haha, de kanske är så? Elin Falk har blivit pluggis?.. Man kan ju alltid hoppas

Och just nu vill jag bara ha sommar!

BESO - elin

the heart of a child

heeeejj
Jo som ni vet så var det söndag igår. Och som att man aldrig gör nånting av söndagar så följde jag med mamma på en promenad. En lång promenad. Vi gick nämligen 10 kilometer, en mil alltså! För vi gick till min mormor och morfar, och tillbaka. Den du, då var jag fanimig duktigt!
Det finns inget att säga om dagen, bara att vet var roligt att träffa vissa igen, vissa! jag och Isabelle gick hem till henne efter skolan. Vi skulle egentligen plugga, men vi slog på bratz och åt istället.. Och de gick minst lika bra det.
Nä, jag sa till mig själv förut att jag verkligen borde lägga ner datorn ett tag.. Men det är inte det lättaste när de gäller mig. För det märks verkligen på proven att jag sitter vid datorn för mycket, och pluggar för lite. Och just därför, ska jag inte sitta här nå mer ikväll. Det blir plugg hela kvällen, sen duschen. Tjing!

som sagt, man vet inte vad man har förren man minst de.

BESO - elin

tokyo

haalelåjah
Igår sov som sagt Anna hos mig. Hon var här till kanske fyra. Och medans hon såg på film, så städade jag mitt rum. Inte så lite heller, utan jag storstädade faktiskt! Rensade allting och dammtorkade! Den du.
Jag fixade klart presenterna ( det blev ett ciggpaket och kondomer ) sen fixade jag mig själv. Så vid kvart i sex for vi härifrån.
Hos Linus så serverades det nå väldigt väl gjorda mackor, eller vad man ska kalla det, och öl till det. Jag är inte en öl drickare, men det gick ändå. Sen var det en massa annat också, som jag inte vet vad jag ska kalla det. Men iallafall, jag åkte hem med mormor och morfar vid kvart i tio tiden. Sen när jag kom hem så gick jag ut och träffade Therese och Anna. Det varade väl kanske nån timme, sne gick jag hem och la mig nästan på en gång. Men jag låg och tänkte på nå jävla påhittat skit som jag och Anna kom på i fredags. Nämligen att det är som äckliga virussmittade människor som är i bilar, och sedan bankar på rutar enda tills dom kommer ut. Sen jagar dom en, och äter upp en. Och jag tänkte på de så mycket igårkväll att jag drömde om det. Men jag orkar inte skriva drömmen här, för det var ne massa personer med i den som jag inte känner, och jag kan väl gissa på att jag var ute i öknen. Sen kan jag tala om att jag var alldeles kallsvettig när jag vaknade..
Meeen skitsamma :) Idag vet jag inte ett skit om vad jag ska göra. För det är ju söndag. Man hör ju bara på namnet hur trist det låter. Jag hatar söndagar, man hittar aldrig på nått, utan man sitter vara hemma framför datorn hela dagen.
Men jag ska nog ta mig ett bad, och kanske till och med spaá lite.. Vi får se hure blir. Men det skadar inte om ni hör av er idag!
0768302047

mjau

BESO - elin

i wish i could

Halloj
Mmmh, jag vet. Klockan är 08.17 och jag vaknade för ungefär en halvtimme sen. Jag kan inte sova. Det är snorungarna på dagis som har smittat mig. Jag är förkyd,ont i halsen och har nästan feber. Men de hindrar inte mig ifrån att åka till Linus idag, nej nej :D Jag funderar på om jag ska be mamma köpa ett cigg paket åt han också, så blir lite mer roligt :] Hihi, vet ni? (aa) Som den lilla poet jag är ( eller inte ) , så har jag skrivigt en rimm dikt om kondomerna till Linus ;D Men jag orkar inte hämta papperet så jag kan inte skriva den här.. Tyvärr :)
Men nu ska jag lägga mig i soffan och mysa lite med Emma. Sen så tänkte jag ta mig ett bad, och efter de kan jag titta ifall om Anna har vaknat. För hon har nämligen sovit hos mig inatt.. Och som att jag inte har nånting annat för mig så kan jag skriva vad vi gjorde igår =)
Jag gick hon mötte henne vid... kanske halv åtta tiden. Och vilken timeing (stavning), precis när jag svängde ut vid bron så kommer Anton Lyxell :) Så jag gick med han en bit, och pratade om typ ingenting (a) Han skulle svänga av vid gårn, och jag fortfatte mot bruket. Jag mötte Anna ungefär vid Emma, sen gick vi hem till mig. Sen gick vi på ICA och köpte chips, sen var vi ute lite och pratade med Victor och Hampus. Vi gick in vid halv elva, elva. afbawjrwrlektny AAaah de var väl ungefär de som vi hade gjort.
Näe, men nu ska jag bada :) Och smsa, för jag kommer ha tråkigt ända fram till 18.00 =oo

min casper

BESO - elin

pppppppppppparty

wops
Jag glömde ju säga vad som skulle hända ikv ;o. Nej, det har inte med rubriken att göra. För ikväll kommer Anna hit. Men jag vet inte riktigt vad vi ska göra... DU KAN JU HÖRA AV DIGGGG
Och nu till morgondagen, och det har nämligen med rubriken att göra;>. För min älskade kusin Linus Niemelä Falk fyller 16 år! Och han har bjudit mig på ölfest :D:D:D Och då blev Elin glad! Men jag har ingen present.. Så jag slog in 5 kondomer åt han =D hohoho, smart tjej

min pojk

BESO - elin

C A S P E R <3

tjollahopp
Gaaaah jag är helt såld. Casper är så jävla gullliiiigggg. Man vill bara ta med han hem. Synd att jag inte får..
Mjaaaaaaaaaaa, den här dagen har jag ( som alla andra dagar ) spenderat med Casper. Och guud, man kan inte tröttna på den ungen. :') Och jag sa ju igår att jag skulle sno ett kort på han, det gjorde jag inte. Men jag knäppte några själv istället.. OCH GUUD VAD JAG LÄNGTAR TILLS JAG FÅR BARN

                 
           

Lalallalala, MIN CASPER <33333333333333

BESO - elin

and she flies to a place where she's loved

hejsan
Igår var jag med ääääälskling.  Det var typ gooos. Vi gjorde typ ingenting, såg bara på tv och myyyyyste =D
Idag var vi i skogen på fm. Det var bland om de tråkigaste  jag gjort, men jag kunde ju va med Casper så det gick ändå :). Och Ethny ska vara sjuk imorrn också :( Så henne träffar jag inte nå mer, och imorgon är sista dagen jag träffar Casper :'( Jag får sno ett kort på han eller nånting, och sätta upp på väggen =D Pheddo eliinnnn
Nuuu idag ska jag kanske till Michelle en sväng,i don't know än. Men ni kan ju alltid höra av er
Som alltid, 0768302047

MIN CASPER. AJFwkeutyiqrjf bsiuwr han är så jävla gullig :') Aah som sagt, jag måste sno ett kort på han imorgon..

BESO - elin

p.s i love you

hejhejhej
Idag var Ethny sjuk =( Buuuhuuuuu.. Meeen då fick jag gosa med Casper hela dagen, och det gick ju de med :)  Och det var imorgon vi skulle ut i skogen;| JESUS va kul assåå.. ME bwutvwierj aja, jag orkar inte skriva nånting idag, för jag har inget att skriva heller. Så nu ska jag äta, sen ska jag ta mig en dusch. Sen ska jag vara med äääälskling.


BESO - elin

ha-ha

asså seriöst, idag är min typ "ful" dag. Fast det har inte hänt nå mycket, men typ aah lite. 
Haha, de börjde med att jag och anna ( mot våran vilja ) skulle dricka tee. Och det fanns bara en sort, och sen kunde man hä honung i om  man ville. HEheheheheh men asså jag suger på att förklara när man skriver;sss aja skitsamma.. Men ah och jag bah; anna vad ska du ta, jag tar en tee påse ja.. AGAAHAHHAHADHFHFAHFSAHFAHYTAE haha ni kan fan inte tänka er hur jävla fitt kul de va! TIhihiih
aah och sen var det bara att jag höll på att gå in i fel bil när vi hade varit på macken:) men syrran hann att säga till. TUR YA

HIHIIH 
BESO - elin 

think twice

yaaheja
Andra dagen på dagis. Det som kanske är tråkigt med dagiset är att alla dagar ser likadana ut. Dom äter frukost,går ut, äter lunch, sover, leker och sen ska dom hem typ. Men jag tror att det var imorgon vi skulle ut, eller så vare på torsdag. Men de ska fan inte bli kul de heller. Jag kommer typ frysa ihjäl.
Och sen kan jag bara inte låta bli Ethny och Casper. Jag har seriöst aldrig sett nå så jävla sööööött i hela mitt liv. Typ Casper kommer bli as snygg när han bli stor ( hehehehehe ) och Ethny är du världens ängel. Säger ingenting och sitter still. Gaaah kärlek (a)
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Eller jo, Anna ska nog sova här. Och sen har jag träning.

ingen är som du, du är egen. Och det är de som är så jävla bra med dig

BESO - elin

but you changed my world with just one kiss

heyyou
Igår var det söndag. Jag hatar söndagar. För dom är alltid så jävla tråkig. Och just därför bestämde jag och Anna att vi skulle åka till birsta och spendera den tråkiga söndagen där. Vi gick runt där i några timmar, tills dom stängde. Då gick vi till birsta bussen, och åkte till navet. Sen fick vi sitta där i 45 minuter innan 42;an kom. Så jag kom hem typ vid halv nio.
Idag var det första dagen på andra praoveckan. Vi skulle egentligen praoa på åkarvägensdagis, men det blev åsta istället. Och de är inget jag går och surar över, för jag har nämligen blivit kär i två ungar. Jag har nog aldrig i hela mitt liv sett nå så jävla sött. Ethny och Casper <3 Jag är på den avdelningen där dom minsta barnen är. Linden heter den, Anna är på lönnen, där typ mellan barnen är och Olina är på eken, och som ni säkert fattar så är dom största barnen där. Aja skitsamma.. Jag vet inte hur jag ska kunna skiljas ifrån Ethny och Casper på fredag. Jag får typ söka upp dom efteråt (aa) Aaaaja, jag ska vara glad att det bara är måndag än så länge. Så jag hinner ju typ gosa med dom. OCH DET BÄSTA ÄR ATT INGEN AV DOM SNORAR!!!!!!!! hata snorungar:s

devil

BESO - elin

so sweet so beautiful

tttttttttttjena
I fredags
var jag som sagt med Anna. Och vi var ute till typ halv tolv, sen kom Alexander och hämtade oss. Sen typ satt vi och prata en stund, sen såg vi på tv. Och då somande jag, Anna väckte mig vid typ två, sen gick vi och la oss.
I lörsdags/igår så åkte jag och anna på stan. Jag köpte en present till Liam och Albin. Sen köpte jag lite grejs själv också. Vi tog 17.15 bussen hem. Då hoppade jag av hos Camilla. För dom skulle ha nån grejsfest där. Så jag var där en liten stund, sen åkte vi och hämtade upp Anna. För hon sov hos mig inatt. När vi kom hem hit så städade vi lite. Sen kom Joel och Sebbe. Vi var här till typ tolv. Sen gick vi till Joel. Och där var vi till typ ett. Sen gick jag och Anna hem.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det lä ju bli så att jag hittar på nånting med Anna idag också. Vi får se =)

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

BESO - elin

RSS 2.0