some things are meant to be

johej
Igår hade jag så dödligt tråkigt. Men då kom ju pappa, räddaren i nöden, och bjöd mig på bio :')  Det blev rallybrudar för våran del, och Isabelle Agnes ( som jag satt med på bussen in ) skulle se high school musical 3. Filmen dög, och sedan blev de hemfärd igen, trodde jag. Men de blev så att jag sov hos Lukas.
Jag åkte hem ifrån Lukas vid två. Sen åkte jag till min farbror en sväng, åkte på farfars grav, sen hem. Och idag ska jag sova hos Anna. Jag har nyss fixat mig, så jag ska nog gå dit bort snart. Men först måste jag ta hemtelefon och ringa min mobil, för jag vet nämligen inte vart den är.

so sweet so beautiful

BESO - elin

tattoo

heeeeeeeeeeeeej ya
Igår var jag som sagt med Kimberly. Det blev bowling för oss, och Anna hoppade även på efter vägen. Kulkul :) Så båda dom sov hos mig. På vägen hem ifrån bowlingen så klev jag och Anna av vid gårn. Och som att det har kommit snö, så var det ett gäng killar som tja, kastade rätt mycket på oss. Men dom träffade inte, som tur var.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Antingen så ska jag väl till Camilla och dom , eller så hittar jag på nått annat. Vi får se =)

You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo

BESO - elin

i'll be back

hejhallå!
Igår var jag med Anna som sagt. Vi gick inte till Anton, och vi ska inte göra det idag heller. För idag ska nämligen Kimberly komma hit. Och jag känner för att göra nånting. Men jag vet inte vad. Antingen blir det bowling eller bio. Jag ska prata med henne senare, hon sover nu. Jag vet, hon är typ 8 år och sover när klockan är halv elva..

Näääääädu, nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag ringa 7sovarn.
Like always, 0768302047

favorit!

BESO - elin


if i were a boy

hola
Yaaaa, igår var jag med älskling. De var aas mmmmyyyyss (a). Jag var med han till typ tolv, då kom Hans och hämtade mig. Sen när jag kom hem så satt jag mig vid datorn, sen la jag mig och såg på film.
Idag ska jag vara med Anna. Vi kanske ska hitta på nånting med Therese också. Men det är inget säkert än. Annars kanske vi går och hälsa på Anton. Han ska ha lan tis-tors. Så jag och Anna går nog dit antingen idag eller imorgon. Vi får seeeeee :) 
Näää nu ska jag hoppa in i duschen och efter de ska jag försöka väcka lite liv i Anna. Som sagt, ni kan ju alltid höra av er! Och förresten, det blev ingen klippning igår. Det blir nu till veckan istället :)
0768302047, ni borde kunna de nu

guuuud vad jag saknar er

BESO - elin

i'll never let you go

ciao
Jag vet att jag inte har skrivit på länge, men aah. Jag kan ta lite snabbt vad som hände i helgen.
Fredag: Anna kom hit nån gång på kvällen, så gick vi ut på en gång typ. Vi gjorde inte så mycket, pratade lite med Joel osv. Sen ringde min mamma, och  var något full. Så vi gick till grannen, där hon satt och drack. Då bjöd hon mig och Anna på två cigg var, generöst mamma :) Sen var klockan typ halv ett, och då ringde Joel. Så vi gick typ till han, och pratade med han och sebbe en sväng, sen gick vi hem och knäppte en massa kort. ( Ni ska få se några senare ) Sen gick vi och la oss, klockan var typ fyra då.





Lördag: Jag och Anna gick på luddes, och där ringde min moster och frågade ifall om jag ville följa med Linnea på hockey. Och jag hade ändå inget annat för mig. Så aah, jag och Anna gick hem, Anna åkte hem nästan på en gång, och jag fixade mig. Sen efter en timme så åkte vi. Det var timrå - djurgården. Och tyvärr så vann timrå. Och efter matchen så åkte vi hem och Linnea, där jag även spenderade natten.
Söndag: Då hade Kim innebandy match. Så vi åkte och tittade på den. Den var i njurunda. Och vi gick även om badade då också, tränade bort lite fett. Vi var där till ungefär halv fyra, jag var tvingad att åka hem då. Jag hade dansmöte klockan sex. Så mamma släppte av mig hos syrran, och vi tog bussen in tillsammans. Mötet var typ en timme, sen tog jag 19.15 bussen hem. Och syrran skulle till ljustadalen. När jag kom hem så gjorde jag inget speciellt, satt mig vid dator, och sen såg jag på film.
Idag ska jag klippa mig. Jag vet inte riktigt hur, men de blir nog bra. Sen ikväll ska jag vara med älskling. Ni kan ju alltid höra av er?
0768302047

saknar dig gooos

BESO - elin

where is the love

tjenatjenasnebena
Idaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag var det sista dagen på hemtex. Så jävla skönt! Nu är det en veckas lov som väntar, sen blir det dagis. Vi får väl se hur de är där, de lä ju vara lika tråkigt/jobbig. Viiiiii  får se.
Det har varit en likadan dag som alla andra. Har fått packa upp en massa grejjer, gjorde sönder två typ ljusstakar, på ett sätt som bara jag lyckaas, yaaa. Sen har jag prismärkt en massa varor också, lika jobbigt de med. Som sagt, skönt att veckan är över.
Ikväll kommer Anna hit, och vi ska se på Eight Below. Sedan blir det nog utgång. Och ni kan ju alltid höra av er,
0768302047

min bästavän

BESO - elin

deep down inside

Tell me what makes her so much better than me
What makes her just everything I can never be
What makes her your every dream and fantasy
Because I can remember when it was me

back before you now it

heeeeeeeeeeeeeeeeej
Jag veeet att jag inte har skrivt på ett tag. Och nää, de har inte hänt nånting speciellt. Bara att jag och Anna hade världens otursdag i tisdags.. Krossade lite glas, tiden gick ovanligt sakta, klarade inte av att hitta saker som låg precis framför oss, och typ sånna saker. Så jävlust jobbig dag!
Jag har ju som sagt haft prao hela veckan, på hemtex. Jag som trodde att de skulle bli skönare än skolan? Visst, man får sovmorgon och så. Men de är ju bara en jävla massa slavarbete. Man är ju helt slut när man sätter sig på bussen hem. Vi får städa lite bland handdukar, vika dom fint. Sen måste vi åka ner i källaren och hämta upp alla nya varor, packa upp dom. Och sedan ta hissen ner till källaren  igen med skräpet, sedan ta en annan hiss upp till soprummet.( Och där luktar det allt annat än gott) Där ska vi sortera skärpet, så att dom kommer i rätt sopgrej. Sedan åka och lämna vagnen, sen ska vi åka upp igen, och fortsätta packa upp, och städa bland handdukar. VÄRLDENS TRÅKIGASTE PALTS, jag looovar.
Nästa vecka är de lov, jag vet inte riktigt vad jag ska göra då.. Det lä ju bli att jag ska vara med Anna, och göra en massa... aaaah precis. Sen veckan efter de, så är det prao igen. Men då ska jag och Anna vara på dagis. Där lär de också vara en massa slavjobb. Men det är säkert bättre än på hemtex.  
OCH VET NII!?!?!?!!??!!??!?!?!?!?!?! IDAG HYRDE JAG OCH ANNA VÄRLDENS SORGLIGASTE FIIIILM!! NÄMLIGEN EIGHT BELOW!!! GUUD VAD VI SKA GRIIINA IKVÄLL/IMORGON.
I helgen ska jag vara med Anna, eller hon ska sova här imorgon(fredag). Och på lördag tror jag att jag ska till mina kusiner. Det lä ju bli kul de med. Och sen är det söndag, men söndagar räknas inte till helg. Det är lixom bara en dag som man ska hämta igen sig efter veckan/helgen.

vi är snyggggg

BESO - elin


when you're gone

I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cried
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie
Is made up on your side

When you walk away
I count the steps that you take

Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it okay
I miss you

I've never felt this way before
Everything that I do
Reminds me of you

And the clothes you left
They lie on the floor
And they smell just like you
I love the things that you do

When you walk away
I count the steps that you take

Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it ok

I miss you

We were made for each other
Out here forever
I know we were
Yeah, yeah

And all I ever wanted was for you to know
Everything I do I give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me

jag älskar dig, världens bästa

Igår var det världens mysigaste kväll med älskling. Vi gjorde inge speciellt, men de var as jävla gosigt ändå lixom. Jag somande ett antal gånger, meeeeeeeen älskling väckte mig =). Jag saknar det som fan, och jag saknar dig! Jag lovar, jag har världens underbaraste pojkvän!

Jag älskar dig mer än allt annat, Albin Jonsson

keep holding on

hejhallåe
Min fredag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Eller aah jag och Anna åkte ju till hennes mormor (som förresten bor i Indal typ), och var där till typ nio. Jag kom hem vid kvart i tio, och då visste jag inte vad jag skulle göra med resten av kvällen. Så jag smsade Isabelle Persson och frågade vad hon gjorde, och som tur var så var hon ute med Isabelle och hennes Robin. SÅ, jag gick ut och träffade dom. Och robin var ju inte speciellt nykter.. Jag tror han typ gjorde sönder halva matfors ;p. Meeeeen jag hade kul! Och sen blev det så jävla kallt, så vi bestämde oss för att gå hem till Robin. Men de skulle ta ungefär 3 timmar om vi skulle GÅ. Så Robin ringde och frågade om Backe kunde skjutsa oss, och som tur var kunde han de.
När vi kom fram så skulle vi tydligen gå till nån Jesper. Där var vi bara en stund, såg lite på film, sen gick vi hem till Robin. Hos Robin åt vi chips och såg på film. Jag somande i hans säng, efter ungefär en kvart av filmen. Men de hade tydligen nästan alla gjort, så de var lixom lugnt ändå :)
Sen skulle jag Isabelle och Isabelle gå hem vid ett. Och det var så jävla kallt! Men vi hade tur den här gången också, Markus körde förbi med hans epa, och vi fick skjuts hem. Det var nog det bästa som hände under hela kvällen, annars lovar jag att jag typ hade frysit ihjäl eller nånting..
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag ska nog vara med älskling. GOOOOOOS!

Jag saknar dig, kom hem

BESO - elin

my darling

johej
Idag var det en sista skoldagen innan praon. Det ska bli så jävla skönt att slippa skolan i tre veckor så du kan inte fatta! En vecka lov, och två veckor prao. Först på hemtex i stan, sen på Emmas dagis.. Haha, jag som får damp så fort nån unge skriker. Men aah, jag får skärpa mig och låtsas som att jag tycker att det är kul. Och jag ska ju praoa med Anna också. Så de kommer nog inte bli så jobbigt.
Idag har dagen gått fort, fått reda på 4 stycken prov. Inte nöjd med nån av dom, eller möjligtvis spanskan. Men ingen annan. Plus att vi hade engelska prov idag också. Men ah, som att jag är snäll så kan ni få reda på hur det gick på proven : biologi art. G / biologi G / fyisk IG / spanska VG-
Jo, jag fattar inte hur man kan få alla rätt på ett fysik prov? Helt seriöst, det är verkligen nått jag aldrig kommer lyckas med. Fysik är de jag aldrig fattar nånting av. Jag hatar de ämnet så jävla mycket. Man borde få välja bort de, för jag ska ändå inte jobba med nånting som har med fysik att göra.
Idag/ikväll så ska jag och Anna till hennes mormor. Hon fyller år idag! Fast jag vet inte hur mycket, men skit samma. Hon bor typ rätt långt bort, i Fränsta eller nått sånt. Så aah, jag ska tillbringa min fredagskväll hos henne. Du kan ju höra av dig, och göra mig sällskap!
0768302047

gosit

BESO - elin

i never had a dream come true

HEEEEJ
Och som vanligt, så regnar det idag. Vad var det jag sa förra torsdagen? Jooo, att de regnar varenda jävla torsdag! Det är nån förbannelse över just torsdag. Och igår var det hur fint väder som helst.. Åh jag vad hatar Svergie, och torsdagar.
Igår åkte Anna Olofsson till Tunisien. Och jag är verkligen så häääääääääääääääääääääääääääääär avis. Jag vill också åka utomlands! :( Men jag hoppas att det blir min tur snart..
Idag har dagen gått fort, slapp en utskällning av Bengt, men hade kvarsittning. Men de var inte så jobbigt, det var bara att sitta där i en halvtimme, och sen gå. Måste bara säga de, att faaaaaan va alla är sur på Matfors skola :O

guuud vad jag saknar kvällen!

BESO - elin


i love it

hejhallåee
Jag har inte skrivit på några dagar, jag vet. Men jag orkar inte längre. Fast jag ska försöka att hålla kvar vid den här bloggen.. Det har inte hänt nånting speciellt dom här två dagarna jag inte har skivit något.
Men idag därimot, har de hänt lite mer. De började med att jag och Anna var mer uttråkad och hade mer energi än vanligt. Och som att de aldrig händer nånting på skolan, så ville vi hitta på nått. Men vi kunde inte komma på vad vi skulle göra. Tills vi kom till spanskan.. Då såg vi hur ett tomt skåp stog öppet. Så ah, ni kan nog tänka er vad vi gjorde. Jo, vi låste in oss själva i skåpet, och satt där i ungefär 20 minuter. Sen började vi skratta, och Gunilla hörde oss. Och tja, hon blev ju inte glad. Hon slängde upp dörrarna och skrek åt oss att gå därifrån, ut ifrån klassrummet. Hon är världens glädje dödare. Och som att jag och Anna var på sånt bra humör, och sedan förstörde hon allt. Så fick hon komentarer som " men ser du inte att vi är på väg?"  " men ja, vi har ju ändå sett och hört allt du har sagt".
Jag säger då de, de är fan inte meningen att jag och Anna ska vara med varandra. För så fort vi ska hitta på nått, så får vi alltid för de. Det går aldrig vägen. Så aah, nu väntar det en halvtimmes kvarsittning i morgon, och kanske en fin utskällning av Bengt :)
Jag hade två prov idag också. Fysik och SO. Och jag kan bara säga en sak, det är bara att plugga om. För när jag satt där och skulle skriva, så fick jag inte fram nått, och allt såg bara så kluddigt ut. Men aah, jag försökte ändå, och hoppas att jag har tur.
och idag är det faktiskt inte en sån väldans vanlig dag, för det är nämligen min lillsysters födelsedag!
grattis ditt lilla äckel, på din 2 års dag!

pussy

BESO - elin

Everybody's got something they had to leave behind

guten tag
LALALALALLALALALALALA OOH YAA VAD JAG HATAR BRAATAAR, EN VISSS PRESSONNN LALALALLALALALA PUUUSSS NANANANALALALALALLA NNANANANA BRAAAATTAAAAR I MITT HJÄRTAAAA (L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)
Det blev så att jag åkte till mina kusiner och var barnvakt igårkväll. Fast jag var inte där nå länge, för det var så jävlust tråkigt när inte Linnea var där. Så jag gick till Anna istället. Och de var jävulst mörkt när jag skulle gå till na, och sen gick jag på en grusväg mitt inne i skogen. Inga lampor eller nånting. Var typ, tjaa lite rädd :) Men jag ringde Anna samtidigt, så hon sakulle höra om jag blev bortrövad eller nått :):) Rätt smart, javet!
Annas föräldrar var inte hemma, och Alexander var på fest. Så jag Anna och Amanda hade huset för oss själva. Vilket vi trodde skulle bli skönt, men de blev tvärtom. Det var aaas läskigt.. Men Kuzmin och Albin kom och såg film med oss en stund. Men sen när dom gick hem så blev de ännu mer läskigt. Och INGEN kunde sova hos oss heller. MEn vi tjatade på Albin Linder än bra stund. Och till slut gav han med sig och kom dit :):)  OCH DE TACKAR JAG FÖR! Annars hade vi typ dött av skräck eller nått. MEn sen när vi skulle sova så ville ingen sova ensam i ett rum. Så till slut blev det att anna fick lägga sig på en soffa som var i hennes mamma och pappas rum. Och Albin jag och Amanda låg i deras säng. Amanda i mitten, jag och Albin på sidorna. Och jag pratade med Albin hela natten inatt med. Eller aah vi pratade inte speciellt mycket, med ändå..
Nuuuu ikväll ska jag kanske börja plugga lite till antingen fysiken eller so provet. Jag skrev klart so hem tentan igår. Sköööööööönt. Kimberly är här nu också, så de läju inte bli så mycke plugg.... SÅ ni kan ju ringa miggggg, ELLER skicka ett sms :):)
0768302047

hej

BESO - elin

and wishes on a star, just don't come true

eeey
Igårkväll blev det inte en mysig hemmakväll, utan det blev utgång för mig och Michelle istället. Det började med att vi skulle gå ut med Biffen ( Michelles hund ) och sedan blev vi kvar ute. Och det hände en hel del under hela kvällen. Litergranna tänkte jag ta upp här :)
Jag och Michelle fick en ölburk. Så vi gick till skolan med den, och sedan slängde vi den i backen. Och Michelle sprang därifrån, men jag stog kvar med ryggen emot. Så jag märkte inte att det hade gått hål i burken och det sprutade förfullt på mina byxor.. SÅ jag gick runt hela kvällen och luktade öl, mysigt! :)
Och vi var hemma hos Michelle en stund också. Och tittade på när Niclas och Johan drack. Dom skulle till stadshuset. Niclas visade också en film på mig och Michelle när vi kanske gick i... 5;an. När vi uppträder som MIO. Fyfan säger jag bara. Så jävla pinsamt! Jag ser ut som en porrunge. Slänger med håret och flirtar med folk.. Meeeeen de glömmer vi nu :)
När vi gick ifrån Michelle så kom vi ganska precis till när det var slagsmål. Fast det var väl inte ett stort. Det blev bara ett slag. Och det var Rickard som fick ta smällen. Tyckte typ rätt synd om han..
Vi gick till gården för att prata med han, och när vi var där så kom även Agnes Therese Isabelle Anna och Alexander. Dom hade varit hos Alexander och haft typ, kul ;) Dom var på ett väldans bra humör kan man säga.. Dom var på väg till matfors, för att göra.. ingenting? Haha men kul vare!
Efter det gick vi hem en sväng, badade, och sen kom Niclas och Johan hem. Och dom ville att vi skulle komma till Michelle, men när vi kom dit så sov dom? AS ROLIGA. Så jag och Michelle fikade lite, och gick vi hem till mig igen. Och jag ringde älsk, som jag pratade med hela natten;D. Sen somnade han, troja... Och sen somnade jag typ direkt efter. Sen när jag vaknade hade nån av oss lagt på ;D
Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir... Mamma vill att jag följer med henne till Camilla och är barnvakt till hela högen. Syrran vill att jag kommer dit och sover där. Hon ville prata om nått.. Såååå, jag vet inte rikigt vad det blir?! Men tjaaa, ni kan ju alltid höra av er! Ni vet ju vart jag finns
0768302047

axl

BESO - elin

breaking free

hey ya
Nu är det fredag, och ännu en vecka har gått. Skönt att tiden går fort ibland.. Nästa vecka har jag so-prov, so-hemtenta,engeliska-prov och fysik-prov.. Ser verkligen fram emot de! :) So;n suger jag i, får alltid kämpa som ett as för att få G. Fysik vet jag inte ens vad det är vi håller på med. Och engelska är jag bara almänt dålig i.. Så de kommer en väldans rolig vecka kan man säga. Verkligen tur veckan lixom!
Idag har dagen gått fort faktiskt ;o. Fredagar brukar gå sakta. Men inte den här fredan. Sista lektionen var som vanligt profiltid. Och jag har powerwalk med min favorit Bengt. Och idag gick vi fort och ganska kort. Så vi fick sluta tidigare. Fast inte så mycket tidigare, men de va ju alltid nått. OCH idag hade jag ju biologi prov också. Och det gick allt annat än bra. Fast om jag ska vara ärlig så trodde jag att jag skulle kunna mindre an vad jag kunde. Och de får väl bara det bra i de hela. Men jag tror ändå inte att de går hela vägen, så de blir nog att plugga och göra om skiten.
Idag ska Michelle komma hit! Det var 40 år sen jag var med henne. Har så mycket att prata om med na, så de blir nog bara en mysig hemmakväll för oss :) Med film,spa och godis! Bättre kan de inte bli. Och du kan ju alltid vara social med oss även om du inte är här;>
0768302047, ni borde kunna de nu!

you can't say no to me

BESO - elin

when you were young

hey
Idag regnar det. Precis som det brukar göra på torsdagar.. Det är värsta tråkiga dagen! Det är tråkiga och dryga lektioner, och sen blir det ju inte bättre av att vi har idrott heller. Jag hatar idrott.. Men aah, jag måste vara med ändå. Annars får jag inge betyg. Och det vill jag inte riskera (a)
Det har inte hänt något roligt på hela dagen. Eller aah.. Tore, du vet han som står i caféterian? Ah sktisamma.. Iaf, så knäppte han ett jätte fint kort på mig och Anna. Som han tydligen skulle ha på nån tv.. Ah jag fattar inte riktigt vad han mena. Men iaf, så kolla vi i kors båda två, och sen gjorde vi en väldans snygg min med munnen (:
Nu ikväll ska jag plugga biologi. För som sagt så har jag biologi prov imorgon. Och jag har inte ens tittat på papperna.. Så, jag ska nog lägga ner datorn för ikväll nu. Och lägga ner hela själen och försöka få in nånting om ekologi i huvudet. Mjo, önska mig lycka till.. 0768302047

albin jonsson <3

BESO - elin

we could have some fun boy

ciao
Idag är det onsdag. Jag hatar onsdagar. De är den drygaste dagen på hela veckan, om man inte räknar med söndagar. Bara jobbiga och långa lektioner.
Idag skulle jag till tandläkaren 13.45. Så jag gick tidigare ifrån SO;n. Dom skulle typ, plasta mina tänder.. Men dom kunde bara plasta uppe och nere på höger sida, för sen fick jag för ut i käken. Jag har fortfarande lite ont sen jag ramlade serrö. Så jag fick en ny tid så jag ska tillbaka i november och plasta på vänster sida.
HAHAHA jag måste bara få berätta en sak!  När jag skulle gå till tandläkaren så gick de en as gammal tant framför mig. Hon var kanske 80 år. Och hon typ snubblade på en sten. Och hon bah; helvetes jävla skit! Sen tog hon upp stenen och kasta iväg den. HAHAHAHHAHAHAHA jag höll på att dö av skratt!! .. fast de låter inge kul, men de vare (a)
Och efter tandläkaren var det bara att gå över vägen så kom jag till konfa träffen. Jag har de varje onsdag efter skolan u know. Den här gången bad vi för någon man tycker att man ska tänka på. Och sedan fikade vi. Efter det så fick vi en varsin psalmbok och sjöng 4 stycken psalmer. Sen va de slut.
Ikväll ska jag titta på nått andra avenyn avsnitt, och kanske plugga lite biologi. Har prov på fredag. Och justde, jag hade spanska prov idag.. De gick inte bra. Om vi ville veta :)

lillsis

BESO - elin

congratulations

JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR
JAVISST SKA HON LEVA JAVISST SKA HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR!

HIPP HIPP HURRA FÖR ANNA BORG SOM FYLLER 14 ÅR IDAG!
HURRA HURRA HURRA!

when there was me and you

hejtjatjenahallå
Mmm, nu äre en nya vecka igen. Och om två veckor så har jag prao;>. Och veckan efter den så är de höstlov, sen veckan efter den så har jag prao igen. Sååå de blir tre rätt sköna veckor framöver.. :)
Idag har de inte hänt nått speciellt.. Jag och Anna har typ skrattat bort dagen, som vanligt.
Ikväll blire plugg och städa.. En väldans rolig måndagskväll måste jag säga.. Och ni kan ju göra den ännu roligare genom att skicka ett sms eller två :) 0768302047
OCH IMORGON ÄR DET INGEN VANLIG DAG, FÖR DÅ ÄR DET ANNA BOOOOROOOOOOOOS FÖDELSEDAG! grattisgrattisgrattis twin

GE MIG SOMMAR!

BESO - elin

touch my body

tjeeeaaanaes
Typ, har inte skrivit på nån dag. Har aldrig tid eller lust längre;o. Meeen aja, igår var det Fredag. Hände inget roligt på hela dagen. Eller aah de var ju två månader igår (aa). Deeet va ju rätt roooligt:) Men annars vare bara tråk.

Idag har jag gått sån här pilgrimsvandring med konfan. Vi åkte buss ifrån matfors till selånger. Och sen GICK vi hem. Och jag vet att jag har sagt att en massa saker har varit " bland om det jobbigaste jag varit med om" . Men Aah, inget slår nog dehär. Seriöst, vi gick i flera timmar och det kändes som att vi inte kom nånstans. 1,5 mil vare. Och det är SKIT LÅNGT. Men de gick ju, jag kom ju hem..

Ikväll ska jag till Anna :).  Jag vet inte rikigt vad vi ska hitta på.. Men ni kan ju höra av er om ni vill =D 0768302047

2 månader, jag älskar dig <3

BESO - elin

we belong together

ttttja
Igår hade jag även biologi prov. Som jag inte kunde alls! Men som tur var så satt ju Raymond bredvid mig. Så aah, jag kunde titta av han :) .SNÄLLT AV DIG RAAGGGEAAAEE:D Och idag fick vi tillbaka SO hemtentan och svenska grejjen, den där om min barndom. Fick G på båda. OCH DE ÄR JAG GLAD FÖR! Skrev typ ingenting på So grejjen..
Nu ska jag lägga mig i sängen och se på film, håll mig sällskap :)
0768302047

BESO - elin

the one that i belong to

mhej
ADGUWEYUJWQUYJWTWJJYTJTEWYNEWNYUENNW fyfan, jävla svin. även syskon kan vara idioter.

Jag skrev inget igår. Jag vet inte riktigt varför. Jag hade typ fullt upp hela dagen eller nått, så jag hade inte tid.
Det hände inget roligt under gårdagen. Slutade halv fyra, och då gick jag hem till Isabelle. Vi typ tittade lite på tv, sen åt vi lite också. Isabelle hade träning typ kvart över sju, och hon skulle ta tjugo över sex bussen in till stan. Så vi gick typ kvart i ifrån henne. Kom fram typ tio över. Jag stog och väntade på bussen med henne, sen gick jag hem och var barnvakt. Och sen skulle jag ta tjugo över sju bussen till stan, för jag skulle också träna. Fast halv nio. Så jag lämnade Emma hos grannen. Syrran hoppade på efter vägen. Mjo, jag vet. Det är tragiskt att vi tränar tillsammans, men aah, jag har inget val. Efter träningen så gick vi till statiol för syrran skulle köpa fika tills idag. Dom skulle typ ut i skogen, eller nått sånt. Så vi  tog sista bussen hem. Kom hem typ halv elva eller nått sånt, duschade och sen såg jag på film.

Idag har det varit tråkigt bara. Slutade två iaf, den ända dagen på hela veckan. Men då har jag konfa grejj direkt efter skolan. Det var första gången idag. De ända vi gjorde var att vi satt i en ring och typ, bad. Sen fikade vi, lekte nån lek, och sen pratade dom på. Tiden gick typ rätt fort. Ooooooooooooooch de var bra.
Sen har jag inte hunnit gjort så mycket. Jag ska typ städa nu, och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Mamma kom in nu och sa att mina kusiner var på väg hit, så jag ska nog umgås med dom, för en gångs skull :)

Touch my body

BESO - elin

RSS 2.0