take a look at me now

hejhej!
Det blev så att jag åkte till syrran. Jag tog 16.50 bussen dit, tog den första bästa. Och kom fram vid kvart över kanske. Dagen började rätt bra faktiskt, jag behövde inte betala bussen, som att det bara var jag som åkte just då. Eller ah, inte för att jag tror att det var därför jag fick åka gratis, men ändå.
Vi satt på en film det första vi gjorde "Love Guru". Den sög:) Och efter de, så gick cyklade jag och syrran tandemcykel till Ican i sidsjö. Ah, jag vet vad ni tänker nu. " Åh fan va jobbigt.." Men de var de faktikt inte, eller inte för mig. För jag satt bak, och hade bena på ett mycket bekvämt sätt, eller på alla möjliga sätt. Jag hade dom överallt, förutom på tramporna, om man säger så. Så syrran fick göra jobbet, men jag satt ju och underhöll henne, såklart. Jag satt jag sjung alla möjliga låtar. Och fint lät de, jappjapp.
Vi köpte chips och dipp. Och även en energidryck. Så att jag skulle orka hela vägen hem också 8). Det var jobbigt att sjunga.. Men jag delade faktiskt med mig litegrann till syrran också. Som att hon var så hilma duktig på att cykla och styra en hel tandemcykel..
När vi kom hem så såg vi på en till film. Nämligen "Angel". En svensk film med Helena Bergström 8). Ooooh va jag kan! Den var rätt hyfsad faktiskt, eller bättre än Love Guru iaf. Och när även den filmen var slut, så gick vi och bäddade. Vi skulle sova nere på bäddsoffan. As mys! Och då kom även syrrans kille, och hans kompisar.. Så vi tittade på en till film med dom. "American Pie Beta House". AS BRA FILM! Och vi åt då chipsen och dippen.. Gottt!
Sen åkte dom hem, och jag och sis gick och la oss. Och lyssnade på musik, hon på sin jävla kassa musik, och jag på min. Sen smsade vi ju såklart också med allt möjligt folk.. Jätte kul.
Vi vaknade vid elva nångång, åt lite frukost. Och sen upp och se på film. Den här gången blev det min älsklings film " Step Up". Världens bästa film! under den filmen så bytte jag och sis telefon. Så jag har nu hennes bigggg mobil. Hann precis se klart på filmen, och sen skulle jag gå till bussen..
TACK FÖR EN GOSIG FREDAG SYSTER!

BESO - elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0