single ladies

Min fredag var bra, riktigt bra. Skolan kan vi hoppa över, för den är aldrig bra. Men iaf, efter skolan gick jag och Anna hem till henne. Satt vid datorn, sjung, och sedan fixade vi oss för att gå till Therese. Dit skulle även Agnes! Först satt vi vid datorn ett antal timmar, sjung osv. Sedan drog vi oss utåt. Först gick vi till ica, men ingen av oss tänkte på att de stängde nio. Klockan var väl halv tio när vi kom fram. Men vi var lika glad för de, gick till preem, köpte godis, gick till gårn, prata med en tant, gick till Therese, sjung för Agnes på vägen (!), sen åkte Anna hem.
Vi lekte även Sex And The City på vägen till Ica! Anna var Samantha, Therese var Charlotte, Agnes var Carrie och jag var Miranda. Haha, de var fult, så jääävla fult =')
När Anna hade åkte hem, skulle vi gå till statiol. Men på vägen dit la vi oss ner på trottoaren, och tittade på stjärnorna. Jag älskar att titta på stjärnor =o Vi sjung även lite, av alla möjliga låtar. Sen mötte vi Isabelle Emma och Angelica, som hade stått och tittat på oss när vi låg där, men dom trodde att vi var en hund, som hade blivit överkörd. Haha, rätt kul faktiskt! Men, när vi kom till statiol, köpte flickorna korv, och vi gick hem igen. Även på vägen hem la vi oss, på samma ställe, och tittade på stjärnorna! Men de var monligt den här gången, så vi tittade efter figurer i molnen istället. Jag tror de var nå magimoln eller nånting, för vart man än tittade, så såg man drakar, hundar, hästar, spöken, en brustet hjärta osv. Rätt coolt, faktiskt.
Men efter de gick vi hem. Jag hade förfrysit mina fötter. Jag vågade inte ta av mig strumporna, jag var heeelt säker på att mina tår skulle vara svarta, som att jag inte kände nån av dom. Men jag vågade tillslut. Aokej, dom var inte svarta.. Men dom hade kunna varit!

justde, hälsade på prinsen idag också!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var en bra kväll! :)<3

2009-01-11 @ 02:03:12
URL: http://aagnesjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0