but baby .. is true, our love is over

Tisdag. Vi fick sluta två idag, så jag kan inte klaga på dagen. Fast vi hade fysik prov sista timmen, iiiiinte min starkaste sida. Fast det har jag ju redan sagt, men ändå. Jag ska försöka säga senare när jag har fått reda på de hur det gick för mig. För jag burkar alltid glömma de.. Amen ja va kul och veta de va?

Vet ni? Det är typ bara 8 veckor kvar nu. FATTAR NI?!?!?!?! Två månader bara, ÅTTAN VECKOR!! Gah det kommer ju gå as snabbt, och det är bra! För dehär sommarlovet kommer bli ssSÅåå JeeEwwWWllLLLAAAaa BbBRRRrrRaaAA!

Jaaajaa, jag har nån jävla spanska läxa tills imorgon som jag borde göra, fast klockan är ju bara tre typ, så jag hinner ju. Hehe. Jag borde vara mer noga med läxorna.. Iaf i Engelska, för då höjs mitt betyg!!!!! DDERRRUUUU

sEe YoU bAbEs!

hehehe de är så rulit att he ut oldiga bilder!

kill me

Ja jag glömde ju säga det igår, att det var idag jag hade konfateater grejen. Men faktiskt så hade jag glömt de helt och hållet. Kom på de kanske... halv tolv igår kväll. Och tur var väl de så jag inte gick till skolan som vanligt. Jag tog ledigt hela dagen idag fast att teatern slutade vid elva. Men vem orkar gå till skolan på en måndag bara för att ha en timmes engelska och en timmes so? Inte jag iallafall.

Ikväll sover syrran i min säng, så vi får snacka av oss lite. Hon åker ju till mamma i Kiruna på lördag. Så jag antar att jag får prata av mig som bara den ikväll, för sedan ser jag nog inte skymten av henne på ungefär 3 veckor. Jag måste plugga fysik också. Har prov imorgon. Fysik som är min starkaste sida,  ooooja! Får kämpa som ett as för att få godkänt. Meeen man kan ju inte vara bäst på allt. hehe heehhehehe hehehehe jo jag kan om jag vill

Nuru, nu väntar veckas drog som spelas förfullt inne i min tvskärm. OC!

en liten elin, 2006.. nyss fyllt 12 år :')

always look on the bright side of life....

Fredagen blev mysig. Jag och Anna blev ensam här vid fem, och då lagade vi mat. Sååååå bra på att laga mat är vi också! Sjöng singstar med ljudet på topp, knäppte en hel del kort, lallade på med lite allt möjligt. Sedan kom även älskling och hälsade på. Vi gjorde inget speciellt typ, dega i soffan/sängen. Sen vid typ halv tolv gick vi hem, och vi fortsatt med vårat.

Gårdagen.. Var med Anna då också. Träffade på lite folk ute. Jonas bland annat, som även fyller år idag! Grattis grattis. Sedan efter ett tag träffade vi Albin och Ljungan, sedan avslutade vi kvällen hemma hos Albin. Haha justde. Kvällen började med att jag och Anna skulle fixa mamma och hennes kompis för dom skulle ut. Haha va kuuuuuuul. Har nog aldrig skrattat så mycket åt min mamma nån gång. Efter ett antal groggar och öl så var hon som en 15 åring. Knäppte även att antal kort då också.

Nämen nu ska jag nog ta och hoppa i badet med en kanske bryten tå :)

vet ikke vad jag gör, men sewgtiwegl va kul jag hade

boy do your thing

Nu är det älskade fredaaaaaaaaaaaaaag!
Jag och Anna är ensam hemma här hos mig. Så nu ska vi laga lite mat och ha det AASS BRRAAA, hehe sen blir det ju lite annat också såklart, eller ja, lite och lite.. Men ni fattar ;) Min bror kommer hit sedan också, länge sen!
Nämen nu ska vi fixa ordning lite, seee uuuu (D)


you can be my bad-boy

Jag har fan skrivit klart en hel jävla svenska uppsats, städat lite tills imorgon, och kollat lite på engelska läxan sen jag kom hem ifrån skolan. Det är ju ganska bra gjort som att jag slutade halv fyra idag. Och justde, hade nån jävla stafett ute på svenskan idag. Jobbigt och kallt. Men vinnaren blev bjuden på fika imorgon, så jag offrade mitt liv för laget nästan. Hehe nerå, men vad gör man inte för lite fika?

och vet niii :') Blev alldeles tåriz igår när min låtsas pappa kom in med ett usbminne och sa att det vet hur många bilder som helst som var mina. BILDER JAG HADE PÅ MIN GAMLA DATOR! Vilket betyder att det är jävulst med sommarbilder. Jag tänkte att ni kunde få se några:

Jorå, brunett har även jag varit en gång i tiden.





mobba inte min min, jag är inte speciellt snygg när jag spelar fotboll

utan smink och allt





gatufesten med anna<3




äh nu orkar jag inge mer


i had to go throw it away

Jorå, jag klarade av den här dagen också utan några märkvärdiga bekymmer. Fredag närmar sig och jag håller på att dö för att jag längtar så mycket. Det är bara imorrn, och sen så! WIHOOOO

Och min brorsa dog inte i flygplanet. Så jag kan andas ut. Dessutom har jag hittat en blogg också! Som tydligen bögjäveln skriver utan att säga nått till mig? Jaja, men där kan jag iaf kolla om han har blivit våldtagen av nån thaihora eller nått. Även fast han är i Japan.. Men vem vet!??!?!

hahhahaha va söt man kan va

you wanna kiss me once, you wanna kiss me twice, ah ha ha

Jo, igårkväll sa jag några ord till min käre bror och gav honom en kram. För nu se jag inte skymten av honom tills den 11 maj. Känns hemskt, tomt, tråkigt.. Men ändå skönt att jag kan vara i hans rum hur mycket jag vill nu. Men vem ska nu ha kuddkrig med mig en vardagsnatt vid tre? :( Och vem ska nu komma in och slå mig i ryggen och sedan säga att han inte hade nån annan att slå.. Jadu, hur ska jag klara mig?

Hela dagen spenderades hos världens bästa mormor, och att be till gud att Daniel inte kraschar med planet. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde när jag fick reda på mormors ungdom/barndom. Haha sjuk människa. Men jag är glad att jag har en sån sjuk mormor. Världens stjärna!

Imorgon är de onsdag. Den jobbigaste dagen på hela veckan trots att vi slutar två.

heheh jag o issa vetty


håll min hand i mörkret

Ny vecka! Vecka tretton dock.. Jag vet inte riktigt vad för slags otur jag kommer få den här veckan. Det kanske bli nått jätte stort till helgen? Eller så kanske de kommer lite otur varje dag.. Ge mig inte otur på fredag bara, snarare tur!


haha där flög jag upp i taktet också. min mosters kille är en jävel på att skrämmas......

Jaja, jag kom nyss hem ifrån staden. Jag och Anna bestämde oss för att tillbringa våran härliga måndag där. Hela dagen blev det också. Tog 19.15 bussen hem. Eller ja jag kom inte hem nyss, men aa vi fatta. Har inte hunnit gjort  nått speciellt om man säger så.
Imorgon ska jag till min underbara mormor och intervjua henne. DENIII

och idag ska jag säga hejdå till min bror .... :(

i close my eyes, and the flashback starts

HAHAHAHAHAHA
HAHAHA
HAHAAHAHHA
HAHAA
axel sitter och pluggar fysik, provet är om flera veckor men han tror att de är på måndag, imorrn alltså
HAHAHAHAA
HAHAAHHA
HAAHAHAH
HAHAAHAAAAAAAAAAAAAAa
-
Ja, gårdagen blev bra, för min del. Den blev kanske inte som jag trodde att den skulle bli, men jag ska inte klaga. De var kul! Agnes duschade, och gick och såg på film, så jag och Therese gick ut och gick. Och ni som vet vart Agnes bor, det är ju skit långt till stora vägen, jag och Therese gick ända dit, tog i Matfors skylten, och gick tillbaka. Men på bra humör var vi kan jag säga, vi sjöng, skrattade, pratade om vad vi ska göra när Therese fyller 16, och vad vi ska göra i sommar. Haha jadu, mycket blev sagt där..

Jag gick och la mig i Agnes säng vid två nån gång, smsade med älskling och gosa med katten som klöste mig hela tiden. Men den var go ändå. Maggan heter hon troja, eller Maggie? Maggo? Äh jag minns inte. Sedan vid fyra kom Therese och sällskapade mig i sängen. Jag tror jag vaknade en gång varje timme, försökte de vad de stog på smsen jag hade fått, och somnade om. Vi klev upp vid nio som att de inte gick at sova nå mer, och såg på film och drack smoothie. MÖMS

Idag är det söndag. Gud så roligt

<3



jag skulle dö för dig

jag är brevid dig, och jag följer varje steg du tar

Japp. Nu sitter jag här i väldigt väl och ny städat rum. Ibland kan även jag vara duktig! Jag har gjort min mäster bäddning ( ni måste bara se den nån gång ), skurat golvet ( ryggspärr nu ), torkat alla hyllor, rensat allt möjligt, gjort rent mina speglar osv. Jag är något stolt över mig själv nu. Sitter och ler tillochmed.

Jag duschade för ett bra tag sen, och jag har inte orkat klätt på mig än. Så jag har sprungit runt här i huset i nästan inge kläder och städat på med alla städmaskiner som finns typ. Mitt hår är stort och krulligt, jag borde räkna lite matte för jag ligger tusen tal efter och har prov snart men vem orkar de på en lördag, har nån svenska intervju som jag ska gö till början av veckan, minns inte vilken dag. Men jag orkar inte göra nått av de där idag.
För ikväll blir det Agnotch och Therosa!


So close your eyes
Escape this town for a little while

..och jag lämnar dig aldrig

Och där tog vårkänslan slut lika fort som den kom. Men hoppet är ju inte riktigt borta än. Anton övertygade mig igår att om cirka tre fyra veckor är nog våren så gott som här ändå..

Jo, min fredag blev inte så märkvärdig. Men den är värd att nämnas! De började med att jag sällskapade Anton på en promenix. Vi hade.. frågesport kan man nog kalla de. Haha, några roliga tabbar blev de också. Mycket skratt och bra sällskap helt enkelt. När vi gick mot tallskogen så mötte vi upp Ljungan Joel och Albin. Så vi följde med dom till gårn. AS RULIT VARE. Nämen så dåligt vare inte. Höll bara på att somna på slutet med annars så. Jag och Anton gick hem vid tjugo över tolv kanske. Amen tack för kvällen boizz!

Jag har blivit van att vakna av att min lillasyster skriker och leker indian halv sju på morgonen. Jag var även ensam med henne nu på morgonen för alla andra jobbade. Mamma hade tydligen kommit in till mig och sagt de, men jag var nog så jävla trött så jag fatta nog inte va hon sa.  Men idag hade jag turen att somna om för en gångs skull, tills hon kom och skrek ELIN i mitt öra och sa att jag måste skynda mig att följa med henne. "kom och kolla, skynda Elin, skynda!"  Morgonsur som en jävla åsna gick jag upp, och de visa sig att hon hade kasta tre barbiedockor, en bölja, en hårtork och ett ljus ner för ballkongen.. Måttligt glad blev jag! Sen när vi stog där och titta ner, så kollar Emma på mig och säger " Hehe, ops!" Skulle kunna strypa ungen om jag fick.. Men de var bara att klä på sig och gå och hämta sakerna. Och hur hon fick upp ballkongdörren är ett mysterium.

Nu ska jag hoppa in i badet.
Dagens planer lämnas osagda så länge, hör nog av mig senare.
kiss

there's no use looking back or wondering

Lika bra vänder idag också. Fast det var kallt när man inte rörde på sig. Jag och Anna syssel satte oss nog. Vi gick upp för hela sidsjöbacken, åkte madrass ner, satt i värmestugan, gick till pulkabacken och var där en bra stund, gick till värmestugan igen, och åkte hem. Jag hade med mig kameran, men jag har typ sämst minne så jag kom typ aldrig ihåg att knäppa. Men Oscar knäppte på mig och Anna en av gångerna vi åkte madrass ner för sidsjöbacken iallafall. Alltid något. Men för de mesta frös jag, och ville hem.

Hahahaha, när jag och Anna åkte madrass ner för pulkabacken en gång, så åkte Oscar Jonas och Stefan typ alldeles bakom oss, utan att vi visste de. Så vi när vi stannade så klev jag upp och tittade bakåt. Och då såg jag hur dom kom med full fart emot oss, och jag springer för livet åt sidan och skriker på Anna, men hon märker inget så hon sitter kvar och blir överkörd. Kanske dagens roligaste

Jajaaa, nu ska jag titta lite på Mia och Klara.
Ikväll blir det älskling!
  
  

take me somewhere we can be alone

Der är sånna här dagar man skulle kunna göra allt för att snön skulle vara helt borta. Att det är var Juni, och man går ut i hipsters och linne :') Anna cyklar på gammel cykeln och jag sitter där bak, äter glass.. G A H
Sommarminnen Anna, våra sommarminnen. Utmanar ödet till tusen. Det blir värre i sommar, eller hur? Gah vad jag längtar.. Men arbetarna på bruket. Haha, den unga killen.. När vi kommer där i bikini, han busvisslar, och håller vatten över kroppen. Hahaha, minns du?

Tja, idag har de känts som sommar. Förutom att det har blåst ibland, men annars så. Blått på himlen. Solen skiner. Snön smälter. wonderbart! Imorgon är det friluftsdag i sidsjön med skolhelevete. Jag får se vad jag och Anna syssel sätter oss med. Varken pulka eller skidor lär det ju bli iallafall. Som att ingen av oss vill åka skidor, och ingen av oss har en pulka. Och även om jag hade de så hade jag aldrig orkat tagit med mig den. Hehehe   hehehehe  heheh så ni vet lixom.

Inatt får jag nattsällskap
see u

missssssssssssssssss

the best days of my life

Tisdag. Har inget att säga. Det är ännu mer vår idag, nått bra med dagen.. Vi var ute på biologin, så jag Hampus Anna och Victor gick och diskuterade allt möjligt medans vi gick runt stallet. As rolig dag, reaaaaallllyyyyy

Depppppppppppdag. Önska jag bröt benet, eller varför inte båda. Kanske till och med få en hjärtattack och måste akut till sjukhuset.. Och sedan ligga där i en vecka.. skönt

j a g ä r l e s s n u s å j a g o r k a r i n t e s k r i v a n å n t i n g m e r i d a g.

vad ska man säga.. en bild tagen tidigt som fan på morron, msnade med annao för att fråga hur hon kom till mittnorden.. min födelsedag vare också. och mobba fan inte min tycker om dig kudde. har fått den av mormor, sådeså. hade nr 21 i fotbollen, saknar att bli kallas ättermyra eller den vithåriga lillbruden på planen..
( lägg märke till hur duktig jag är på att bädda!! )
hehe

i don't wanna miss a thing

Dagen har flytit på rätt bra och fort. Lite halft less är man ju, men de är inte speciellt konstigt. Mest less på folk, allt möjligt folk.. Och även på att skolan har börjat igen, såklart. Vi körde lixom igång direkt. Fick ingen mjuk start eller, nejnej.. Fast Bengt var sjuk idag, så vi hade vikarie på engelskan. Så svarade på några frågor, sen var det lek resten typ. Så aa, ganska mjuk start vare ju, som att englskan är den jobbigaste lektionen på hela måndagen..

Axel lillsnuttan hade brytit nyckelbenet, igen. Eller? Jag har för mig att han gjorde de förut en gång också..Lillklanten åkte rak in i sargen.. Med vilje säker också, bara för att man ska tycka synd om han.. Hua

Nanannananananananaaaaa vetni? Jag tror fan att de börjar bli vår nu. Värsta sköna vädret och lite snö har ju fan smält bort. UUUUUUUNDERBAAART! Men nu kommer de säkert börja snöa igen. Om de gör de så lovar jag att jag skjuter mig själv.
Jag lovar

Inte gammal bild, nej huuuuuuua nej


HURRA HURRA HURRA


 jag må han leva ja må han leva jaaaa må han leva uti hundra ååååår! osvosvosv..
Idag blir pöjken stooor. 15 bast!  hHhHaAAaAa EeEEeeeNNN BbbBbrRRaAAa DdDDdaAaAAaGGGG
grattis påre (k)


should i give up?

Min helg har spenderas ändast med min kära syster. Hon är rätt bra på att göra mig glad när jag är ledsen.. Så hon behövdes verkligen denna helg.. Hehehehehe jajaaaaaa du behövs varje helg!!!

ÅH gud. Nu har min kära kusin lånat mitt piano, och bokstavligen slår på tangentera och skriker till. Bäst ni skriver upp de.

Jajaaaa, imorgon sätter jag min fot på skolan efter två veckor. Eller a, hur man säger. Imorgon sätter jag på fot på skolan för första gången på två veckor, de låter bättre. De känns inte bra, de känns förjävligt :(
Hela ligan är här nu, s å v i h ö r s
jag har fått en eeeegen telefon på rummet, deru

:') skolavslutningen i sexan, och säg inte att jag ser likadan ut för de vet jag redan.
Jävligt kort hår hade jag också.
Och ja, jag har haft lugg en gång i tiden jag med!

hurtful

Egentligen orkar jag inte blogga, men jag känner mig tvingad. Av nån anledning.. Jaja, gårdagen spenderades med syrran, och även Alexander och Anton. Vi grattade Ljungan som fyllde byxmyndig, oj vad glad han blev över presenten som Alexander och Anton hade fixat! Riktigt fyndigt måste jag säga :D Sedan drog till gårn, haha jadu.. Meeen de funkade som att de var sköööööööna männskor där. Vi gick hem vid tolv, och såg på Wild Child.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Gah jag mår så jävla dåligt :( Ångest känslor och skit.. Men jag vet vad de ligger i, så jag ska fixa upp de.. Idag för hoppningsvis.
Nu ska jag bada, vi höres

jag saknar dig

sånt är livet, eller?

Alla jag älskar vänder mig ryggen till när jag behöver dom.





tack för ingenting





close your eyes, give me your hand, darlin'

Haha, idag har jag och Anna gjort mackor. Och fyfan va kul man kan ha samtidigt som man gör mackor, visste ni de? Ne, men nu vet ni!! Har nog aldrig skrattat så mycket nån gång.. Haha, de tog en och en halv timme för oss att göra 45 mackor..  Då var vi två stycken också ;o  Då förstår ni nog hur mycket vi skrattade :D

Äh men snoopppp.. jag lägger snart ner dehär, jag har inget att skriva. Ingen större förlust, så vi får se om jag får igång blogghjärnan, annars orkar jag inte hålla på längre.

grattis bubbas

look at me now

Igår blev de inget skrivet, eller jo egentligen blev de det, men jag tog bort de. Heheeee. Jävligt skön prao äre måste jag säga. Sköna killar också. Jag har bara sätt på film och mixtra på med allt möjligt 8) hehehe

Just de. Jag och syrran var på bio i söndags. Typ Valkyria eller vad den heter. Gah va bra den var! JaAgG ÄäRr VääRsSstTaA HhiIiTtTllLeErR FffFaaaAAaNnNnnEeeETT JjJUU! nämen den var faktiskt bra, och jag fällde såklart några tårar också. Hua hua.. Undra om de finns nån film jag inte grinar åt.. Jorå de finns de, låååvar!

Jag har nå fel i mina händer!??! De klias överallt på dom... Säkert cancern som jävlas med mig..

Nu ska jag spela piano gott folk, vi höres!!

mamma har bara tråkiga bilder

there's no sense crying over every mistake

Hihi, igår var jag och Anna bra busig asså! Vi gjorde en maaaaaaaaaaaaaassa k00la grejer vettu. Fast vi avslutade kvällen hos Blåberg. Anna satt vid datorn, och jag sov typ hela tiden i Antons as sköna säg.. Hehe roligt sällskap vi var! Vi gick hem vid halv ett, och blev pigga igen..

Idag vaknade jag värsta tidigt. Jag frös som fan, och sen när jag tog på mig täcke så blev de för varmt. SÅÅÅÅ jag klev upp och satt mig på datastolen och väntade i en timme på att Anna skulle vakna. När hon vaknade så bestämde vi på fem minuter att vi skulle åka till stan, och så blev de. på en halvtimme var vi klar, och tog bussen. Gick runt lite, handlade lite, och åkte hem.

Imorgon är de prao. O C H G I S S A VA R T ?
Jo, varken jag eller Anna hade orkat gått till Niklas och fått hjälp med praoplats, så vi tog lilla Kuzmins tips. Nämligen hans föredetta praoställe. Hifiklubben. De kommer bli tråkigt som fan.. Men säkert bättre än skolaaaa

NAAAAAAAAAAW mammas lilla flickaaa

still alive

Hur kan en liten liten unge gå en så jävla mycket på nerverna? " Emma gå och klä på dig, men sluta dra hunden i svansen, men stäng inte dörren när du inte kan få upp den, ta inte den där, lägg tillbaka borsten, SLICKA INTE PÅ BORDET! " Ungefär de har jag fått sagt om och om igen i en halvtimme hemma hos mina kusiner. Så springer ungen runt som en vild indian medans min mosters alla ungar sitter snällt och tar på sig kläderna. Hennes 6 barn va klar och ute vid bilen när jag hade fått på Emma täckbyxorna..

Jaja, nu är jag hemma iaf. Gårdagen blev väl en dag utan innehåll kan man säga? Vi gjorde ingenting, eller vi kom inte överens om vad vi skulle göra så de blev ingenting. Och nu är de näst sista dagen på lovet. Det känns förjävligt rent ut sagt. För jag har inte gjort nånting? Jag har fan bara varit tjock.. Men just därför ska jag och Anna göra en jävligt kul grej idag :D Deeeni, hemligt äre också!

lost without you

Min gårdag var jävligt skön. Finns ingenting att klaga på. As bra sällskap ( ta inte åt dig Axel )! Även fast vi inte gjorde nånting speciellt så vare typ.. kul? Till en början försökte jag vara bättre än Anton Åberg på cs, lyckades såklart! Sedan blev de lite tid till Anton Lyxells dator. Hans musik <3 Hehehe, jag gillar den kanske bara för att han har alla låtar som finns typ.. Men aah heheheh artrwetwregt :) Sedan blev de att gosa med älskling hela kvällen + natten. Jag slog nämligen rekord på att vara uppe. Närmare åtta blev det den här gången! Riktigt bra kämpat av mig måste jag säga :')

Jag sov inte mycket inatt. Albin tog all plats i sängen + täcket ibland. Men jag älskar han ändå :) Det var as ljust i rummet och Axel kittlade mig under fötterna varannan minut. Men de gör inte så mycket, för jag är inte speciellt trött nu. Men de kommer väl..
Just nu sitter jag och väntar på att min kära syster ska ta kvart över nio bussen hit, och spendera den sista fredagen på lovet med mig :')

Du vill ha mig!


yesterday you told me about the blue blue sky

De blev så att jag åkte till Kimberly igår istället. Så snäll som jag är.. Men vi dippade grönsaker, såg på de okända och sjöng karaoke. Så de gick ändå :D

Idag åkte jag och pappa och hämtade min moppe! Hoho va lycklig jag blev när jag såg den. Nä men, jag blev glad iallafall. Den är röd, och svart. Ni får se en bild i slutet på inlägget. Eller vi får se två bilder. Och efter att vi hämtat den så hämtade vi upp Anna efter vägen. Så nu sitter vi här och har inget att göra..

Men ikväll ska vi hälsa på En Albin, En Axel, En Berra och Tre Antonar :D
 

mi padre

Idag är de din dag. Jag hatar att vi knappt pratar med varann längre..
Men jag hoppas du får en bra dag, för de är du värd. Du är världens bästa pappa
Jag älskar dig <3


the more i try..

Jo, tandläkarna hade fel. Jag hade ingen mjölktand kvar, inte nån som var i vägen iallafall. Så, jag satt i väntrummet i kanske 20 minuter. Var nervös som ett aaaas, och sedan fick jag komma in, öppnade käften i kanske 30 sekunder, och sedan sa dom "nämen oj, du hade ju redan tappat den tanden vi tänkte titta på, du kan nog gå nu"

Jag var uppe hela natten i natt! Det var grymt länge sen jag var uppe så sent, ända till klockan 07.12 typ. Så jag har alltså sovit fem timmar inatt. Och vad de var som höll mig vaken, de vet jag inte. Kanske lankillarna som var lite mer än dryga, och som sedan sket i mig för cs.. Men inte Anton Lyxell inte, nejnej! Han pratade med mig ända tills jag gick och la mig :') (k) Hehe, ja nu vet ni de också.

Jag sitter nu och väntar på att Kimberly ska komma hit. Klockan nio imorse blev jag väckt av en ganska så sur mamma, som tydligen hade tjatat i en timme på mig att "Kimberly kommer om en timme, och du ligger och sover". Ja, de är sportlov. Jag brukar inte kliva upp med tuppen då mamma. Så hon hade ringt och sagt att kimberly skulle komma vid tolv. Och som att hon inte litade på att jag skulle kliva upp då heller, så hade hon tagit min mobil, och ställt väckarklockan på 11.57 ..... :)

Jag ska hoppa in i duschen nu. See u

snygg tjej

but baby, can we make up now?

Gårdagens kväll avslutade jag hos Michelle. Vi pratade med Victor, åke till statiol, och bara pratade.
Det finns inget härligare än att prata med någon som förstår precis. Att ha någon som dig, de är obeskrivligt. Jag älskar dig min vän, Michelle Jansson <3

Idag är hela dagen fullbokad. Jag ska vara med Michelle fram tills jag ska till tandläkaren. Jo, jag har nämligen inte tappat alla mina tänder än. Har nån mjölktand kvar. Så jag har förberett mig på att jag måste dra ut den, men men :) Jag överlever! Efter de ska jag vara med Älskling, som att det är 7 månader idag :') Och om det inte blir för sent då så ska jag till mina kusiner. Tja, nu vet ni de :)

min stjärna

skydda mina drömmar

"Du får inte ha mig som en dröm, när jag vill va' din verklighet.
Du får inte göra om mitt namn, och börjar kalla mig för din"

Home sweet home! Gah va skönt att vara hemma, men kan jag faktiskt inte klaga på helgen. Första dagen var väl kanske lite sådär, men vafan, de ordnar sig! Nu ska jag försöka berätta litegrann om dagarna.

Fredag: Vi kom fram rätt sent, så de var kvällsfika, och sedan såg vi på film. Narnia eller hur den stavas. Har sett den en miljon gånger, så den var inte så sorglig som den brukar vara. Vid tolv skulle alla ligga i sina sängar. Mitt och Annas rum var... litet! Men vi är ju inte så speciellt stor heller, så de jämnar ut sig. Efter ett antal till sägelser så somnade vi.

Lördag: Väckning klockan halv åtta, morgonbön åtta. Sedan var de frukost, efter det var de skidåkning/badning. Vi åkte hem till middan, och sedan var det kvällsaktiviteter. Jag minns inte vad vi gjorde då, om jag ska vara ärligt. JO! Tjejerna och killarna var varförsig. Vi tjejer stog runt ett bord, och sedan hedde dom upp en massa killnamn, och deras personlighet på bordet. Så vi skulle välja en kille, ställa dig vid de namnet, och säga varför. Sedan kvällsfika, andakt, och sedan var de lite fri time. Jag och Anna var mest inne i Michelle och Hannas rum och poppade lite. Skoj.  Vid tolv skulle man ligga i sängarna som vanligt, och vi somnade nog halv ett ,ett.

Söndag: Väckning halv åtta, dom kom in med en jävla filmkamera och filmade på oss när vi låg där och sov, och när vi vaknade. Snygga! Morgonbön klockan ätta, frukost, och sedan var de aktiviteter inom och utomhus. Utomhus så skulle vi göra snöskulpturer, vi gjorde när moses eller vem de nu än är som särar på vattnet och när folket sedan går igenom där. As snygt blev de, verkligen. Sedan var de lunch, och efter de inomhus. Först fick vi ett papper där vi skulle hitta sakerna som stog där, och sedan skulle vi bygga nånting av dom sakerna. Sen fick vi en ballong som vi skulle smälla, man var i lag och förrsten som smällt alla ballonger vann. Sedan var de mördar leken, jag var bäst! Middag, sedan var de kvällskul! Jag och Anna var först inne på rummet och kunde inte bestämma oss vad vi skulle göra, men då, då kom Axel och Gustav och frågade om vi ville spela ett rätt knäppt spel, men de blev rätt tråkigt efter ett tag. Så killarna gick och basta, men jag och Anna kom vi med efter en stund. Vi var rätt många, i en liten bastu. Då kom även Alex och Oscar och kastade in vattenballonger med iskallt vatten i, om ni ville veta. Vi bastade klart, satt och pratade med Axel och Gustav i soffan, hade tråkigt, sedan gick jag Anna Axel och Gustav och bastade igen, som att de inte fanns så mycket annat att göra. Sedan var de mässa, då fick vi en ögonbindel, blev inledd i ett rum och skulle sitta där knäppttyst och lyssna på musiken. Kvällsfika, och sedan var de fri time igen! Jag tror att vi gick och basta igen, men vi gjorde även en massa annat. Och som vanligt skulle vi ligga i sängen klockan tolv, och vi somnade nog ganska fort, troja.

Måndag: Blev väckt halv åtta som vanligt, med filmkamera den här gången också. Fika, och sedan var det bara att packa ihop allting och städa. Bussen kom vid tio, och vi kom hem till Matfors vid halv ett.

En skön helg kan jag lova. T A C K
Har inte många bilder, men några iaf. Och vissa får ni inte se :)
   
  

RSS 2.0