Ha ett kult nyår!

Nu drar vi till Amanda!
Hörs nästa år.

31 December 2010

Halloj! Angelica kom hit igårkväll och vi hade riktigt svårt att somna inatt, vilket resulterade i att det var sjukt svårt att kliva upp klockan nio imorse. Då följde vi med pappa till birsta och åt frukost på donken. Fick även New moon av pappi, tack!!!!!
Iallafall. Angelica står vi duschen nu, sedan ska vi nog börja fixa oss tills ikväll. Klockan fyra åker vi till Amanda och äter gott där, sedan åker vi vidare till Frida! Senare mot natten vet jag inte riktigt vad som händer, det visar sig.
OCH VET NI? KICKI HAR HITTAT MIN KAMERAAAA!!!!!!! YEESSS!!!! LYCKLIIIGG!!!!! Så har ni tur så kanske jag kan bjuda på lite bilder imorgon (dock får jag inte kameran förrren sent ikväll, men ändå)
Jag och Emsan förra nyåret

My year

Januari - Firadde nyår med tjejerna, åt gott och så. Sedan åkte vi in till hamnen, jag Angelica och Agnes  drog vidare till en liten lägenhet på södern (om jag inte minns fel) och mådde primaballerina på morgonen. Jag och Angelica körde våran 20 timmars, var på någon fest på tallskogen och blev helt koko. Avlslutade lovet med en tjejkväll hos Therese. Blev glee beroeende. Var otroligt orolig över mitt gymnasiumval, var inne på stil hälsa spa och thoren (va gick snett?). Tränade på trim. Efter många om och men bestämde jag mig för Estet på Skvadern iallafall. Var på Hedbergskas vårshow.

Februari - Mamma åkte in på akuten pga av inre smärtor och jag var ledsen hela tiden på skolan. Kämpade på med en massa natoinella prov. Jag och Angelica tränade stenhårt på Trim. Vi tjejer håde några mysiga tjejkvällar. Jag och Anna fick en väldigt rolig och annorlunda kväll med hennes bror och hans vänner.

Mars - Jag och Anna praoade på Hifi klubben. Lekte och åkte madrass i slänten en hel del på världens bästa kusin och Jennifer. Jag och Angelica lanade i hennes vardagsrum. Var i sidsjön med klassen och åkte madrass, skit kul vare! Blev kär. Linnea var tvungen att ta bort hennes kära Pontus.

April - Firade påsken med hela släkten hos mormor och morfar. Vart helt tokig i sorgliga filmer (vilket har hållt i sig). Tog hål där uppe i örat för tredje gången. Fick reda på att jag kom in på mitt första val. Linnea och jag fick våra 3 timmars promenader och knäppte tusentals bilder. Shoppade en hel del till Italien. På sista april var jag och några andra hos Amanda och hade det gött.

Maj - Åkte äntligen till Rom med klassen i några dagar och hade det otroligt bra. Var lycklig över att jag snart slutade nian och att det började bli sommar. Firade Angelica som fyllde 16 år. Jag fick en ny kusin, lillsmurran! Knäppte ett jätte tråkigt avslutningsfoto med klassen. Knäptte första sommarbilderna med Anna.

Juni - Linnea fyllde 14 år! Hde avslutningsmiddag med alla niorna på matfors skola. Var otroligt spänd över mina slutbetyg. Sov en natt i tält med klassen uppe i Rännö och fick adhd. Gick tillslut ur nian och var hyffsat nöjd med mina betyg, på kvällen umgicks jag md tjejerna hos Emma. Liam slog ett ordentligt hål i pannan när jag var hos dom. Såg det stora kungabröllopet. Umigcks mycket med min förredetta vän Erik. Firande midsommar hos Angelica med trevligt folk. Fick 14 myggbett i pannan på samma kväll.

Juli - Umgicks mycket med Angelica. Började få lite panik över att jag skulle börja gymnasiumet om en månad. Jag följde med Annas familj till Spanien i två härliga veckor, där tatuerade jag mig också. Hade en rolig kväll/natt hos Amanda några dagar efter vi kommit hem. Var på jätte härliga partyn några hus bort hos min fasters bästis.

Augusti - Tapetserade om i rummet. Fylde sexton år och firande dagen med Anna och några andra vänner. Åkte till Stockholm med Emma mamma Linnea och Kevin. Jag och Camilla myste i jordkällaren som vi målat om. Hade lite folk här innan några av dom drog till selånger och jag och några andra drog till Antons farfar och badade badtunna. Började på Skvadern. Var på lögdö med klassen och sp1.

September - Firande Isabelle som fyllde 16 i Augusti. Kämpade så gott jag kunde med att komma in i Skvadern arbetssätt. Började bekanta mig mer och mer med tjejerna i rummet. Hade en sjukt rolig fest där vi firade att Jarmo skulle fylla 40 år. Världens bästa och finaste moster fyllde 25 år. Fick dagen efter reda på att Alexander Dahlgren hade dött.

Oktober - Jag och Angelica drog spontant till Torpshammar och hälsade på Christoffer och Anton. Var kattvakt med Ellinor och Angelica i Guns lägenhet. Bästisen fyllde 16 år. Hade några mysiga kvällar med tjejerna. Började lära känna Kicki! Var hos Annao en kväll och lärde känna tjejerna i klassen mycket bättre. Spelade teater på stan med klassen. Sjöng på Livias dop.

November - Fick mitt älskade piano. Såg kungarna av tylösand tjejen på stan. Blev jättebra kompis med Kicki. Såg Saw3D och blev besviken. Firande kusin Linus som fyllde 18 år. Kämpade på som bara den i skolan fastän jag var otroligt skolless. Märkte att jag blev mer och mer konstig och estetisk med tiden. Hade en liten återförening med tjejerna hos Emma. Hade den värsta mensvärken i mitt liv. Började handla julklappar och julpynta.

December - Linus blev jättejätte dålig och blev inlagt på stokeenheten på sjukhuset. Såg på Hedbergskas julshow. Gick på Alvas badkalas. Jag Angelica och Kicki blev bjuden på jätte god och mysig trerättersmiddag hos Annao. Min klass var luciatåg på skolan, jag har aldrig skämts så mycket i hela mitt liv. Piercade naveln. Hade lilljul med tjejerna i klassen och en lilljul med Angelica. Såg robinson Erik och Daniel på birsta. Firade jul med pappas släkt. på juldagen var det lite partaj hos Kicki och min kamera blev stulen. Shoppade som aldrig förr på mellandagsrean.

Och nu är det bara nyår kvar!

30 December 2010

Jag kom nyss hem ifrån Anna, supersnälla Mia gav mig skjuts hem. FÄNK JO! (L) Det var iallafall rikti roli att umgås med bästisen igen. Det får inte gå hundra tills nästa gång nu!!!!!1

Nu ska jag duscha och göra lite skönhetsbehandlingar och plocka undan lite här. Sedan tänkte jag försöka göra en sån där "my year" som jag gjorde förra året.


Babire görrrl

Det blidde bara en väska idag, inte på rean dock, men det är en jättejättejätte fin väska. Och sedan köpte jag gymkortet idag också, justdet. SÅ nuru KICKLASS ska vi träna!!!!111

Just nu Sitter jag på Annas rum och nu ska vi se på film assåzz. Bye






29 December 2010

Äh. Vi kör en tredje gång på mellandagsrean.
Sover hos Anna ikväll också. HörzzZ

En bella-förlovningsring

Titta! Jag öppnade min Eclipsebox för första gången nu och i den låg denna ring!!!! En sån som Edward ger Bella i tredje filmen när hon säger att hon vill gifta sig med honom.






Cooltjejejer

Nu har jag köngbesölöskk!!!!!av ANANA!!!!!!!!
Vi har bytt julklappar!!!! Haha så rolit att vi köpt nästan exakt likadan ASÅSÅ!
 

MINA JULISAR:::::::::::::::

Tre par troller! Anna fick extra likadana av mig DOCK fick hon lila istället för vita
 
Titt på satan! Hon gav mig en bild på oss ( som är jätet gmala) och en kådizz x'D


So cold

Det blev lite för mycket pengar spenderat. Dock så är jag jättejätte nöjd med allt, och jag får väl trösta mig med att jag faktiskt har pengar kvar också. Mina ben är hela slut nu dock efter att ha sprungit på stan och birsta i fem timmar.

Idag träffade jag även min bästis och hennes goa lillsyrra på stan och på bussen! Det var alldeles för länge sedan jag umgick med dom.. Dock kommer Anna hit ikväll iallafall, så jag kan ge henne julklappen!

Några kassa bilder på inköpen.


Halvspets tröja

Tunn stickad tröja

Spets tröja

Jättemysig kofta

Sedan köpte jag även en jätte fin ring, parfym, skärp och en födelsedagspresent till Moa.


28 December 2010

Godmorgon! Skulle inte tacka nej till att sova några timmar till, men jag Linnea Emma och Kimberly ska hoppa på bussen om en timme och titta en sista gång på mellandagsrean. Får hoppas på att allt inte är slut.

Nä nu ska vi äta frukost! Hörs sen.


Några år bak i tiden



Låt mig skratta. 



HAHAHAHAHAHA TITTA LINNEA!!!

2010 lista!

2010 börjar gå mot sitt slut,
här är en sammanfattning av ditt 2010!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: ja
2. Höll du några av dina nyårslöften?: jag tror inte jag hade nått, som att jag suger på att hålla dom
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: nej
4. Dog någon som stod dig nära? Ingen som stog speicellt nära, men nån jag väl visste vem det var
5. Vilka länder besökte du?: italien och spanien
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?: ja
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?: 3 Maj, 25 Juni, 7 Juli, 23 Augusti och hela hösten
8. Vad var din största framgång 2010?: jag märkte att jag kan bara jag vill
9. Största misstaget?: ta saker och ting förgivet
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: ja
11. Bästa köpet?: flygbiljetten till spanien
12. Vad spenderade du mest pengar på?: kläder och..
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: väldigt mycket
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?: Mikrofonkåt, Du bara du, Just the way you are, Bumpy ride, Only girl in the world
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: det var väl till o från
16. Vad önskar du att du gjort mer?: jag vet inte riktigt
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: vet inte det heller.
18. Hur tillbringade du julen?: Var först hos mina kusiner i Sidsjön, sedan hos mormor och morfar
19. Blev du kär i år?: ja
20. Favoritprogram på TV?: Biggest loser
l21. Bästa boken du läste i år?: twilight böckerna
22. Största musikaliska upptäckten?: svår fråga
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: pengar
25. Något du önskade dig men inte fick?: ett eget hus
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: massor
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?: lika som alltid antar jag
29. Vad fick dig att må bra?: vänner
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Åh vilken svår.. Har sett så många nya kändisar som man bara vill slicka på
31. Vem saknade du?: Det var olika personer olika perioder
32. De bästa nya människorna du träffade?: Den va lätt! Kicki, Hanna Isabel, Erika, Agnes, Niklas, Julia, Folke osv. Klassen vill säga

27 December 2010

Issa om Ready:
Hej, varifrån kommer kjolen??

Den kommer ifrån HM!



Tjenixen! Haha jag måste få skratta lite nu. Jag och Angelica skulle åka buss hem ifrån Kicki imorse, och när vi strax är vid busshållsplatsen så ser vi hur bussjäveln åker förbi. Ganska roligt att vi pratade om just det där innan vi gick ner. Men iallafall, vi fick stå ute och vänta i en halvtimme eller så, sedan kom Angelicas mamma och skjutsade hem oss. Tack för det!

Spakvällen igår var iallafall jätte mysig. Det är ju synd bara att en fattig jävel har snott min kamera, hade kunnt visat bilder annars. SYYYYYYYYYND


26 December 2010

Gårdagen har jag inte så mycket att säga om. Den var väldigt rolig och slutade med att jag bara ville slå ihjäl någon. Nu ska jag Kicki och Angelica ha spakväll. Kameran är borta. Åker hem imorgon.

Just the way you are

Strax hoppar jag på bussen, eller får skjuts av mamma (vet inte vilket altenativ än) till Kicki! Hon är nämligen lite ensam just nu så jag ska sällskapa henne nån/några nätter. Vet inte riktigt när jag kommer hem. Jag har med mig kameran så jag hoppas att det blir många bilder att bjuppa på senare.


25 December 2010

Jag hade en väldigt mysig julafton igår. Firade som sagt med min släkt som jag inte träffar så ofta, men det var mysigt det med. Pappa och jag åkte hem vid sju nångång, och så skjutsade han mig till mormor så jag var där ungefär en timme också. Dessutom så blev det så att jag öppnade mina julklappar ifrån mamma igårkväll istället för idag.

Och julklapparna såklart! Jag är jätte nöjd! Jag har inte orkat knäppt några bilder på dom eller så, men jag fick pengar, presentkort, gymkort, hudprodukter, rakhyvel, sidenmorgonrock, duntäcke, underkläder, vantar, en eclipse box, hårprodukter osv. En nöjd tjej alltså!

Jag kan visa lite bilder ifrån gårdagen nu.











(mormors julklapp)





Drar! God Jul igen!



24 December 2010

Gomorgon, och God jul!

Min väckerklocka ringde vid tio, och tomten hade lagt två paket i min julstrumpa! Deni. Han måste vara en jävel på att smyga, jag är rätt lättväckt. Iallafall så ska jag fira jul med pappa och hans släkt, och imorgon firar jag med mamma. Pappa hämtar mig om ungefär två timmar, så jag borde gå och äta frukost och börja fixa mig nu.

Ha en mysigt Jul nu.

Dag 19 - Det här saknar jag

Sista! Gud så skönt. Visar med blder.













Gott Nytt Jul!


Vacker


Bum-bum bum bum-bum

Dear diary
One touch of his hand
Now I can't wait to see that boy again

One look from his eyes right into mine
Makes me start dreaming
Oh, diary. I dream that we'll be so much more than friends

23 December 2010

Godmorgon! För engångsskull fick jag sova lite längre än nio. Dock vaknade jag klockan fem utav en mardröm. Meeeeeeeen, somnade om iallafall.

Imorgon är det jul, känns det så? Näe. Fattar inte! Vi har julpyntat, jag har slagit in julklappar, lyssnat på julmusik och vi har sjukt mycket snö. Vad mer behövs? Kanske har tappat förmågan att känna julkänslan..

Iallafall, ska hoppa in i duschen nu, hörez.
Och grattis på födelsedagen Ella Åström! :D


Dag 18 - Min favoritplats

Jag har nog inte specifik favoritplats (åh, vuxna tjejen!), utan det beror väl lite på vad jag är på för humör. Men en strand, otrolig värme, ett hav, en glass i handen, världens bästa sällskap, solglasögon och en bikini. Ingen speciell plats, om detta finns så är det min favoritplats!

Ready

Puh! Det tog några timmar att gå igenom hela rummet, dock så dammtorkade jag ingenting.. Äh, jag tog ju garderoben istället! Skulle aldrig orkar göra precis ALLT på samma gång. Så Linnea, Nu finns det en stooooooor påse kläder här som väntar på dig!

Jag blir bara hemma ikväll. Och jag skojade när jag sa att jag ska ta det lugnt imorgon.. Jag måste följa med mamma och hets handla.
Knäppte förresten lite skit bilder på grejerna ifrån idag också.

Mascara och Concealer

Bh och trosa

Hårspray och strumpbyxor

Tröja och kjol - jetefina tillsammans

Lurviga strumpor och örhängen

Klänning (bilden ger ingen rättvisa)

Jiho!

Åh vad glad jag är!!!! Jag fick hem jätte mycket fint idag, jag får se om jag visar senare. Jag måste julstäda rummet nu och rensa garderoben så jag bara kan ta det lugnt imorgon.

Men måste bara berätta att jag och Linnea såg Robinson Erik och Daniel på Tacobar idag! Måste också tillägga att dom var så mycket finare i verkligheten än på tv! Helt sant.


22 December 2010

Jag och Linnea vaknade för ungefär en timme sen, vi har nyss fikat. Nu ska vi börja fixa oss innan vi hoppar på bussen om en timme och åker in till stan för att shoppa lite. Har dock inga höga förväntningar på att jag ska hitta något..

NÄE nu drar vi!




Dag 17 - Mina rädslor

Hm.. Jag har ganska rädd för höjder, dock inte när man är jätte högt upp.
Jag är rädd för att inte räcka till och för att bli lämnad ensam.
Jag är rädd för insekter.
Jag är rädd för att förlora nån jag älskar.
Jag är rädd, eller orolig, över att man inte ska lyckas som man vill i framtiden.
osvosvosvosv

Godnatt!

Linnea kom hit och åt frukt doppad i chocklad med mig! Gud va gott det vaaaaaaaaa. Nu ska vi sova iallafall! Höres imorrn.


modell: Elin Falk
fotograf: Linnea niemelä Falk

21 December 2010

Åh vad jag är less på att det bara händer dåliga saker nu.. Det här är verkligen världens sämsta avslut på året. Bäst för jorden att nästa år blir jättejätte bra...


Idag hade vi iallafall redovisning på EVSn. Och gud va dåligt det gick! hahaha. Men när vi ska göra det för inbjuden publik så kommer det gå bättre, eftersom det inte kan gå sämre än vad det gjore idag.

Vi gick fackeltåg i eftermiddags också, och pysslade.

...och.......DET ÄR LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

Dag 16 - Det här får mig att gråta

När det händer någonting hemskt men även när något fint händer, fina filmer och kyla.


En text jag skrev för nån månad sen. Åh vad det fortfarande stämmer

Förlåt för att jag aldrig kommer kunna vara den du tror att jag är.
Dina ord är som plåster på såren, men dom hjälper mig inte enda fram. Jag önskar jag kunde leva upp till din beskrivning på hur du anser att jag är. Jag älskar att ha dig i närheten samtidigt som jag letar efter utrymme när du är här.

Jag vill vara så mycket mindre komplicerad. Jag vill kunna veta vad jag vill och sedan hålla fast vid det. Vänta inte på mig, snälla. Ta inte förgivet att du kan springa före och vänta på mig längre fram, jag kan vika av efter vägen. Det spelar ingen roll hur felfri saker och ting är, jag kommer alltid sträva efter mer. Utan att jag själv märkt det så är det sådan jag är. Du har allt, jag vet det. Men det finns alltid nånting annat,
lite längre upp, som jag hellre vill nå. Ibland blir jag så desperat att jag utnyttjar dig för att komma just lite längre upp. Du ser det inte så, jag vet. Men det känns så, och det är precis så det är.

Jag vill kunna känna att jag funnit mig själv. Att jag har hjärtat på rätt plats och huvudet på skaft. Ta inte ifrån mig min tid när jag inte hittat mig själv. Jag har absolut ingen aning om hur lång tid det kommer ta innan jag hittar min plats på jorden, men när jag hittat den, då kanske jag är den du tror jag är.

20 December 2010

Det enda jag har gjort idag är att jobba lite matte och planerat till ESV redovisningen imorgon. Vi har verkligen ingen aning hur det kommer bli med ljud och ljus, får lixom hoppas på det bästa.

Efter skolan hämtade Moa och Pontus upp mig! Jag och Moa bytte julklapp och dom gav mig skjuts ner till navet. Men iallafall, jag kunde inte hålla mig så jag öppnade mitt paket nu och jag fick fem olika läppbalsam ifrån Body shop! Tacktacktack ni är bäst!


Fyra dagar kvar till jul!


Dag 15 - Det här får mig att må bättre

Beror på varför jag mår "dåligt", men för det mesta är det väl harmoni, sol, kramar, vänner, kärlek, skratt, filmer och musik.

Låt mitt film-hjärta gråta



Det funkar inte att lägga upp P.S I Love You klippet... BALLE! Men titta på länken, snälla! och Följ med i texten, åååh vad mitt filmhjärta går söndeeeer
P.S I Love You-The last letter

"Dear Holly, I don't have much time.
I don't mean literally, I mean, you're out buying ice cream and you'll be home soon...
...but I have a feeling this is the last letter.
Because there's only one thing left to tell you.
It isn't to go down memory lane or make you buy a lamp.
You can take care of yourself without any help from me.
It's to tell you how much you move me. How you changed me.
You made me a man by loving me, Holly...
...and for that I am eternally grateful.
Literally.
If you can promise me anything, promise me that whenever you're sad...or unsure...or you lose complete faith...
...that you'll try and see yourself through my eyes.
Thank you for the honor of being my wife.
I'm a man with no regrets.
How lucky am I?
You made my life, Holly, but I'm just one chapter in yours.
There'll be more.
I promise.
So here it comes, the big one.
Don't be afraid to fall in love again.
Watch out for that signal when life as you know it ends.

P.S., I will always love you."



Jarmo Niemelä

Idag är det ingen vanlig dag, för som sagt fyller en speciell person år! Jarmo Niemelä fyller nämligen 40 år idag! Din födelsedagsfest hade vi i September, men det hindrar inte oss ifrån att fira dig en gång till!

Så grattis på födelsedagen världens jobbigaste, klenaste, irriterande, hemskaste men även snällaste, roligaste och omtänksammaste 40 åring! Ha en jätte bra dag!!!




Dag 14 - Den här månaden

Den här månaden, December, har varit otroligt kall, snöig och hemsk. Jag vet verken fram eller bak, jag vill olika saker hela tiden. Men samtidigt så känner jag mig hemma på nått sätt. Det har varit framochtillbaka med skolan och linjen, men alla fina människor väger upp allt det där. Och samtidigt som jag känner mig hemma, så vill jag härifrån.

19 December 2010

Hola! Fick nyss skjuts hem utav Carina, tackotack. Igår så gjorde iallafall jag och Angelica tacopaj till middag, såg på film och bytte julklappar. Vi hade "må-bra" tema och vi levde upp till temat rätt okej faktiskt måste jag säga.

Idag är det söndagen den 19 december. Vilket betyder att jag ska till Runsvik och fira en mycket speciell person.






Dag 13 - Detta ångrar jag

Jag ångrar att jag inte tänkte över mitt val till gymnasiumet lite mer. Borde ha kollat på fler skolor och linjer.
Jag ångrar att jag inte tog vara på sommaren bättre.
Jag ångrar att jag gick på oxygen igår.
Jag ångrar att jag slutat träna.

18 December 2010

Vi hade en liten lilljul, vi tjejerna i klassen igår! Vi hade även dans hela eftermiddagen och efter skolan åt jag kicki och ankan på biteline!!!! på kvällen blev det lite spontant, jag och Angelica åkte till oxygen med Emelie och Kicki. Måste säga att det var riktigt roligt att träffa Emelie igen! Vi var ju trtos allt kompisar och umgicks för hundra år sedan. Dock var inte oxygen lika rolig, men jag överlevde.

Jag sov iallafall hos kicki, har spenderat hela dagen i deras lilla hus. Ikväll ska jag och Angelica ha våran lilljul! Mysigt.



















Dag 12 - Min födelsedag

Skrev aldrig igår så jag skriver två stycken idag istället.


Eh ja. Min förra födelsedag firade jag med min bästis anna och släkten. Några andra vänninor kom även och firade mig. På kvällen var jag med Emma Johan Angelica Axel och Anna. Vi grillade korv och bah möööös!

17 December 2010

Jag har piercat naveln. Hehehehe

16 December 2010

Gud vilken meningslös dag det har varit idag. Innebandyn började typ tolv, och vi behövde bara se en match sedan fick vi sluta. Så ja och Angelica gick och letade den där idrottshallen i onödan skulle man kunna säga.

Sedan gick vi runt på stan och letade nyårsklänningar men det finns ju INGEEEETTTT. Jag vill inte ha nå överdrivet helleeeeeeeeeeer. JAjajaja nu ska jag sova en stunddd.

Dag 11 - Mitt favoritminne

Det finns en hel del, men jag har valt ett som utspelar sig baaaakåt i tiden!

Minnet handlar om mig och min älskade kusin Linnea. Jag var kanske 9 år och hon 7, nått sånt. Den här dagen var det morsdag och Linnea hade ingen present till hennes mamma. Då kom vi på den briljanta idén att plocka maskrosor, vitsippor och några andra blommor och göra små buketter. Sedan ställde vi oss utanför ICA i Matfors, hade en sån där stor grön sandlåda som bord. Vi skulle nämligen sälja våra buketter till folk som gick förbi så Linnea skulle få pengar till en rosbukett till hennes mamma som vi hade sett inne på ICA.
Haha. Rosbuketten kostade 45 kronor, så ifrån början sålde vi faktiskt våra små fina buketter för hela 45 kronor styck. Vi fick inte många nap då så vi sänkte till 20 kronor. Då var det faktiskt en snäll gubbe som köpte en bukett, säkert bara för att han tyckte synd om oss. Vi fortsatte att ha 20 kronor men ingen ville köpa då, så vi sänkte till 10 kronor. Då var det folk som prutade ungefär hela tiden, men det gjorde inte så mycket tyckte vi. Vi var bara glad om dom köpte! Jag fattar inte hur dom ens ville köpa dom där buketterna. Kanske var dom för lat för att gå och plocka själv? Ingen aning ja.
Iallafall så sänkte vi alltid priset till så mycket som det fattades. Och tillslut, efter nån timma så fick vi faktiskt ihop till 45 kronor, så vi kunde köpa den där blombuketten till Camilla.

Elleeeer...

Just nu sitter jag på rummet här på skolan och nästan ingen annan är här. Vi har nämligen inte en enda lektion idag. Kult liv! Elleeer.... Dock så har vi "obligatorisk" innebandy som vi måste titta på. Otroligt jobbigt! Elleeer....

Efter skolan vill jag bara shoppa för alla pengar jag har! Elleeer...

15 December 2010

Hej. Angelica är här. Ovanligt.
JAg har inget att sÄGgäaaa:  HEhehehehe men vill bara ha helg ja.
Angelica är bra!!! (eller)


Min fina prinsesaaaaa

Dag 10 - Min första kyss

Jag pussades en hel del på Bällsta när man lekte pussjagis, men om man ska räkna den riktigt första kyssen så var det med min förra pojkvän Albin. Vi stog i en genväg vid bällsta, ungefär samma ställe där det även tog slut mellan oss. hehe, romantiskt och lite komiskt.


14 December 2010

Jag ber till gud att våran ESV performance blir bra....
Redovisning på fredag eller tisdag och vi måste håååååååårdtränaaaaaaaaaaaaaaaaa.


ORkar nte,


Dag 9 - Mina drömmar

Det var kan vara så olika. Jag har väl inte speciellt mycket att säga om drömmarna man drömmer på natten. Och jag har lixom inga drömmar än så länge när det gäller mitt liv. Eller ja, att man ska bli rik och inte behöva jobba en endaste dag i hela livet. Men nu ska vi försöka vara realistiska.

Det enda är väl att jag ska vara stolt över det jag gjort och över den jag varit den dagen jag dör.


13 December 2010

Aldrig någonsin igen ska jag vara med i ett Luciatåg iallafall! Gud jag visste ju att vi skulle göra bort oss, men inte trodde jag att jag skulle skämmas såhär mycket efteråt! Exakt hela skolan har sett det så jag vågar knappt titta på folk när jag möter dom i korredorerna. Dock gick det mycket bättre andra gången än första gången. MEN ÄNDÅ! Åh älskar livet.

Jag kom iallafall nyss hem ifrån mormor och morfar. Jag och kusinerna hade lite Luciafirande där idag. Så mysigt! alltså guuud ni ska se hur det ser ut i mormor och morfars hus!! Dom lägger sin själ i jupyntandet så det är som man kommer till tomteland. Jag önskar jag hade en bra kamera så kunde vi få se, det kanske ordnar sig. Iallafall så firar jag alltid jul där! Känns fel att fira nån annanstans.

Dag 8 - Mina syskon

Nicklas och Daniel, Ni har fått mig att vilja grina, skrika, slita av mig håret, dö, slåss osv. Men det är även ni som har lärt mig allt jag kan. Det var ni som lärde mig sitta, ni satt så tålmodigt på varsin sida utav mig och tog emot mig när jag föll åt vänter, sen höger. Det var ni som såg till att jag tog mig upp på mornarna när mamma och pappa jobbade. Det var ni som lekte med mig, fast att ni hellre ville vara med era egna kompisar eller spela tvspel. Jag har alltid haft sånna mamma-känslor till mina bröder.. Vill alltid att dom ska ha det så bra som möjligt och det gör så ont i mig när det inte går vägen för dom alla gånger.

Daniel. 22 år gammal. Vi har aldrig varit riktigt tighta. Vi har mer stört oss på varandra hela tiden. Men nu när du flyttat hemifrån så är det så otroligt tomt, och jag saknar dig varje dag. Men jag förstår att det är skönt för dig, slippa skrika på mig över att jag gjort nått fel på din dator ;) Iallafall. Jag vet att du tycker om mig även fast du inte visar det! För du tvekar aldrig när jag behöver hjälp. Jag har ju tillochmed gjort en egen låt om dig ju för tusen år sen! Minns du det?
"Daniel, du lova inte mig
Dappemelloway"
Otroligt kort dock, men det går runt runt runt. Hehe jaja.. Härochhäpna danne, jag älskar dig så jätte mycket.

Nicklas. 24 år gammal. Åh min nicke! Du har alltid varit den som skyddat mig mot allt och alla. Det var du som beställe en lillsyster som skulle heta Elin, och ut kom ja! Sen dess har vi alltid haft ett speicellt band mellan oss. Du gick med barnvagnen mitt i Matfors bland dina kompisar utan att bry dig. Du var ju trots allt i den åldern då man börjar bli "cool". Du är alltid så omtänksam ochgenom snäll, för snäll. Du kan inte säga nej, och tyvärr har jag ärvt det utav dig. Iallafall så är du så fin på alla sätt. Änd aj lav jo.

Emma. 4 år gammal. Aldrig trodde jag att jag skulle få ett mindre syskon. Jag ville ha ett, men trodde inte jag skulle få ett. Du har varit så otroligt jobbig dom hä fyra åren, men även så otroligt go och gullig. Jag har hatat dig mer än allt annat sammanlagt, men även älskat dig så mycket att jag skulle offra allt för dig. Du är så lillgammal och det märks att du ser upp till mig. Om man tittar på dig i smyg kan man se att du försöker göra precis som jag gör. Min lill gullgumma! Jag  vet att jag inte är en bra storasyster. Men jag vet att du gillar mig ändå!

= jag har om absolut bästa syskonen i hela världen. Skulle inte byta ut er mot nått i hela världen.



Fina, fina du

Läste på min kusin Linneas blogg nyss och hittade det här. Jag blev så otroligt rörd Linnea, du är underbar! Jag älskar dig.



tänkte skriva om den person som betyder så äckligt mycket för mig så hon är värd ett helt eget inlägg.Min underbara kusin Elin Falk.

Vi har aldrig haft den här kusin relationen utan mer den här systerrelationen, jag som alltid har önskat mig en storasyster men aldrig fått nån. Det är du som är den storasystern jag aldrig fick, och jag är så glad över att jag har dig!
Vi har gjort allt , dumma,roliga,snälla,elaka,konstiga,overkliga, men helt underbara saker.
du är såhär overkligt underbar , det är dig man alltid kan komma till om man har problem,är ledsen eller behöver en som bryr sig.
Vi kan prata med varandra om allt mellan himmel och jord , och det känns som om att det bara är med dig som allt löser sig.Alla våra minnen är det värdefullaste som finns, det bästa som hänt!
vår barndom med allt vad det innebär.
du är den finaste och mest omtänksamma personen som någonsin satt sin fot på jorden,du är så unik du är en stjärna!

Du är min förebild och jag vill bli precis som dig , för du är fantastisk!
Tack för att du finns världens bästa syster , jag älskar dig! ♥


♥♥


12 December 2010

Hola! Den här dagen verkar gå otroligt slow alltså. Vaknade halv tio och det känns som att jag har hunnit med huuur mycket grejer som helst, inte äta dock.. Men iallafall! Idag ska jag åka och fira Kian som som sagt fylle 2 år idag! Och efter det åker jag till Angelicas pappa och sover där. Imorgon är det luciatåg :| omfg

Överförde nyss lite bilder ifrån gårdagen.











Taaack för jätte god mat Anna och taaack en jätte mysig kväll tjejer!!!!!!! Nu måste vi ju köra som på Halv åtta hos mig!

Kian Niemelä Falk



Grattis på 2 års dagen mitt älskade lilla hjärta!
Jag ska ringa och sjunga för dig nu och ikväll ska jag pussa på dig som aldrig förr

Dag 7 - Ett ögonblick

Den här är ganska svår. För det finns så många bra exempel. Jag skulle kunna ta förra sommaren, när jag Moa Joel och Daniel såg Coldplay i Stockholm. Jag skulle kunna ta när jag hälsade på min nyaste kusin på sjukhuset och var lyckligare än aldrig förr, samtidigt som jag var jätte orolig över att Camilla hade fått propp i lungan. Jag skulle kunna ta när min morfar låg på sjukhus och det var bara han och jag i rummet, och han vinkade mig närmare, sedan tog han fram en liten guldsko som han sa att jag skulle ha kvar som minne efter honom (dock gick allt bra och morfar lever fortfarande!).

Jag skulle kunna ta när mina föräldrar berättade att dom skulle skiljas. Jag skulle kunna ta första gången jag sjöng för stor publik, på Camillas och Jarmos bröllop. Jag skulle kunna ta gårdagen som ett exempel, när vi fyra bara satt och pratade i timmar och skrattade som aldrig förr.

Ett exempel som jag också skulle kunna ta, är vad som händer just nu på skolan. Det har inget med ämnen att göra eller nått annat sånt skit.. Hur konstigt det känns när jag bara helt plötsligt blir överlycklig och min dag är räddad. Ett endaste ögonblick kan rädda dagen. Önskar jag kunde berätta, ni förstår mig iallafall, Angelica och Kicki. Och det är jag glad för, för jag är nästintill rädd för mig själv.


Det här blev ett konstig inlägg, men det blev inte bara ett ögonblick och blev noga beskriven. Det fick bli flera helt enkelt.

Drar!

Jag drar iväg till Anna nuja.
Mina kusiner har bakat sjukt goda lussebullar!!




Dag 6 - Min bästa vän

Min bästa vän heter Anna Borg. Hon är så otroligt fin på insidan och utsidan! Vi har känt varandra i 3 år ungefär, men det känt som att hon är funnits med hela mitt liv. Det är hur tråkigt som helst att vi kanppt är med varandra nu längre, när vi inte går i samma klass. Men ingen kommer någonsin kunna ta hennes plats ändå, men jag saknar dig anabanan!

Det bästa med oss är att vi är så lika. Vi tänker, känner, tycker och säger likadant. Twinbrains! Vi behöver inte förklara för att den andra ska förstå. Vi båda är också väldigt blyg i vissa lägen, vi kan bli osäker och tvivla lite på oss själva. Men kan finnas jävlaranamma i oss också, trore eller ej!

Hehe jaja, i ♥ u A.B!

♥♥♥♥♥♥♥Anneli♥♥♥♥♥♥♥




11 December 2010

Jag och Angelica vaknade vid halv elva, sedan vid tolv åkte vi till Kicki och tolkade igen!! Åh det är så kul, dock var madrassen lite hal den här gången så vi flög av hela tiden. Vi körde fyrhjuling också! Åh kuuult liiiiv!!!

Ikväll är iallafall vi tre bjuden hem till fröken Anna på trerätters! Gud så gott. Om vi gör nånting efteråt vet jag inte, det visar sig.

HosAngelica

Dagen fortsätte as bra alltså! Jag och Angelica, vårat lag, vann på bowlingen mot killarna! Jag tror inte jag spelat sådär bra nångång i hela mitt liv förut. Vad kan det beror på trooo? Hehehehe jaaa undra...


Just nu sitter jag här i köket och är DJ medans Angelica spelar kort. Vi ska nog inte göra så mycket mer ikväll. Sova. Det svider i mina ögon.


10 December 2010

Ikväll ska jag bowla med Angelicas familj (pappas sida)! Jag vet inte om det blir så att jag sover där också, men jag tror det.

Vi höres!


Dag 5 - Min dag

Min dag började med att jag vaknade ur en skit äcklig mardröm om en kille i klassen, var jätte trött när jag skulle försöka göra mig iordning och frös ihjäl när jag väntade på bussen. MEN SEN, DÅRU! DÅ VÄNDE DET! Hade en jätte bra plats på bussen till skolan, hade lucia träning på morgon som gick helt ok, sedan gjorde jag Angelica och Kicki rekvisita till våran performance på EVSn. Våra prinsesstorn blev jätte fin!

Det var lunchmusik på lunchen och skiiit god lunch! Sedan hade vi engelska nationella muntliga, jag och Ankan var griiim! Sedan slutade vi, jag åkte tre bussen hem och nu sitter jag i sängen min och Angelica sitter på min datstol.
Det är helg!

9 December 2010

1. Nästa vecka kommer bli den värsta veckan på hela hösten
2. Idag höll jag och Angelica på att bli överkörd
3. Jag kom nyss hem ifrån mina kusiner i Runsvik
4. Imorgon är det fredag och jag hoppas att den här helgen kommer vara så bra att det inte gör nånting att nästa vecka kommer ta livet av mig.


Dag 4 - Vad är kärlek?

Kärlek kan vara så många saker. Men för mig är kärlek det jag lever för. Då menar jag inte kärlek som i pojkvän. Utan den kärlek som nära och kära ger mig. Att veta att någon tror på mig och stöttar. När man vet att det alltid finns någon att vända sig till. Jag tror att ingen skulle klara sig utan den, faktiskt. Jag är så glad att jag får uppleva den varenda dag.  

Men kärlek kan också vara när man träffar den personen som allt klickar med. När personkemin är så perfekt matchad att man är säker på att man föddes för att leva tillsammans med just den personen. När man längtar, älskar, känner, fnittrar, trallar, sjunger, flyger på rosa moln, bryr sig, ler och bara är lycklig. Då allt kretsar runt just den personen och ingenting i hela världen skulle kunna bryta förtrollningen.
Ni anar inte hur mycket jag längtar till jag får uppleva den kärleken.

8 December 2010

Tjabba! Befinner mig just nu hos Angelica. Vi är barnvakt till Alva och Angelica försöker få henne att sova just nu. Så det finns inte så mycket att roa sig med under tiden..







erkänn att ja va lite gullig på sista bilden?

Dag 3 - Mina föräldrar

Hm.. Ska kanske börja med lite allmän fakta. Min mamma och pappa heter Susanné och Jarmo. Dom är 46 och 45 år gammal. Dom är skilda och  Dom har en helt underbart otrolig dotter vid namn Elin!

Näe men jag börjar om pappa.. Pappa är alltid omtänksam, och jag har ärft hans ledlösa händer! HEHEHE.  Jag har varit pappfisig ungefär hela mitt liv. Kanske för att jag har mest gemensamt med pappa. Pappa har alltid varit så förstående under min uppväxt, lite hård ibland, men det behövdes. Jag kommer ihåg så väl att jag alltid varit så orolig för min pappa, som att han inte klarar sig själv. Men jag tror att det beror på att han har varit sjuk några gånger när jag var liten, och jag kommer ihåg dom gångerna väl. Men iallafall! Pappa är världens bästa pappa. 


Mamma.. Det är nog henne jag ärft mitt humör ifrån. Hon har aldrig varit den mamman som alltid ska hålla koll på mig, ringa mig varannan minut. Även hon har alltid varit så förstående när det gäller saker jag går/gått igenom. Jag är så lik mamma när det gäller tålamodet också, saker ska hända påengång! Mamma bryr sig alltid om folk runt om kring henne. Hon är otroligt känslig, och kort! Hehe. JAJAJA. Mamma är världens bästa mamma.

Och en sak till. Jag har aldrig bråkat med min mamma eller pappa. Inte en endaste gång. Har vi varit "ovänner" så är det alltid mitt fel pga dålig humör eller nånting. Helt true

7 December 2010

Dear diary
I can't get him off my mind, and it scares me
'Cause I've never felt this way

Dag 2 - Min första kärlek

Joel Berggren. Han var min första kärlek! Det började som med alla andra att man var tillsammans med 15 stycken på samma gång, men då ni! Då gjorde jag slut med alla förutom Joel! Vi var faktiskt tillsammans från förskoleklassen till trean. Vi åt hos varandra ungefär varje dag (som att vi bodde väldigt nära varandra) och sov även över hos varann ibland.
Dock tog det slut en dag när vi var i skogen med klassen. Mer minns jag inte. Hehe.


Det var svårt att gå tag i en bild på Joel. Men här har ni han iallafall! Som han ser ut nu DOCK! HEhehe


6 December 2010

Dear diary
Today I saw a boy, and I wondered if he noticed me
He took my breath away


Dag 1 - Presentera mig själv

Hm.. Ja. Jag heter Elin Elisabeth Susanné Falk, bor i Matfors och är 16 år gammal. Min familj består av mamma Susanné + Hans, pappa Jarmo och syskonen Nicklas Daniel Moa och Emma. Jag gör inget speciellt på fritiden, gör mest det jag känner för. Jag går estetiska programet - musik på Skvaderns gymnasiumskola. Det är lite framochtillbaka om hur jag känner för skolan och så, men för tillfället känns det helt okej!

Mina vänner är en stor del av mig, princip hela mig. Därför ingår dom i presentationen om mig själv. Dom är helt fantisktiska, på alla sätt. Jag är så tacksam över er och allt ni gett mig. Jag och mina tjejer har ett väldigt speciellt band mellan oss, det ska grävas väldigt mycket för att klippa av det. Men iallafall! Det är dom som har gjort mig till den jag är idag.

Vad kan jag säga mer då? Jag är en tänkare. Jag pratar inte speciellt mycket. Jag är blyg men snäll. Och rolig!!! Jag har flera olika hjärtan, och mitt filmhjärta är nog störst och har nog gått sönder flest gånger. Mitt vanliga hjärta är nog minst men starkast. Jag har lätt för att bli beroende av saker, vilket kan leda till att jag mår dåligt om jag inte får min dos av en saken. Do u get it? Jag avgudar även kärlek mer än allt annat samtidigt som den skrämmer livet ur mig.

Wannabe

Okejrå! Har försökt att stå emot, men nu sprack det.
Dock har jag tagit bort lite grejer i listan, förkortat den lixom! Så jag tog bara dom som jag känner att jag kan svara på.
Ska gö mitt bästa!

Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 - Min första kärlek
Dag 3 - Mina föräldrar
Dag 4 - Vad är kärlek?
Dag 5 - Min dag
Dag 6 - Min bästa vän
Dag 7 - Ett ögonblick
Dag 8 - Mina syskon
Dag 9 - Mina drömmar
Dag 10 - Min första kyss
Dag 11 - Mitt favoritminne
Dag 12 - Min födelsedag
Dag 13 - Detta ångrar jag
Dag 14 - Den här månaden
Dag 15 - Det här får mig att må bättre
Dag 16 - Det här får mig att gråta
Dag 17 - Mina rädslor
Dag 18 - Min favoritplats
Dag 19 - Det här saknar jag


Snöboll

Vi hade det vädligt mysig idag hos Camilla med gott fika. Vi åkte även och hälsade på Linus på sjukhuset. Jag hoppas verkligen att du får ett svar snart, och får komma hem! Jag förstår verkligen att det kryper i kroppen på dig när du få ligga där i ett otroligt litet rum och titta på tv. Gå i korredorer och äta. Jag längtar tills du blir okej igen ♥

Just nu borde jag verkligen fixa med en matteuppgift. MEN. Det orkar jag inte. DOCK. Ska den vara klar imorgon. Jippi?




Våran låt bff!


5 December 2010

Det är mindre än 20 dagar till julafton! Gud va tiden går fort. Iallafall så ska jag och lillasyster åka till kusinerna i Runsvik nu och ha lite andra advents mys. Sedan måste jag hem och plugga datakunskap och matte.

Vi hörs sen!

Deprimerad


Titta va brun jag var! Åh jag blir deprimerad.. Dom där två spanien veckorna var tammefan de skönaste jag varit med om. allt var perfaaaaaaaaaaa. Och nu kan jag inte gå ut med hunden med halv fuktig hår för då blir håret till is och trillar av. Kult liv de

Din ögon har fått sin färg av förtröstan

Gah va slut man blir efter två timmar i en badbasäng. Kalaset var jätte mysigt iallafall! Så tack för att jag fick komma Alva! Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. Vi får helt enkelt se.

Bilder ifrån igår:


Vi åt tacos till middag, efter det visade vi alla att vi kunde knäcka en sån där stor nöt med händerna. Sedan kom nån av oss på att man kunde ha skalen som ögonskydd när man solar solarium.


Angelica fick lite större gosigare pattar

Jag och kicki blev gravid


sötizen nr. 1!


Jag och Angelica efter vi tolkat efter hästen!! Synd att vi inte fick nå bilder medans vi gjorde det. Ni hade skrattat ihjäl er

!

Nu drar jag på badkalas!

Hedbergska Julshow
















4 December 2010

Jag hade så otroligt mysigt igår! Vi snackade tjejsnack, åt gott, såg på idol och film. Helt perfekt. Och imorse fick jag och Angelica världens godaste frukost av Kicki! Tack stumpilumpan. Efter det tog vi på oss en massa kläder och gick ut och tog på hennes hest Vincent en sadel och en sele. Angelica och jag åkte nämligen madrass efter hästen! Och fyfan va fort det gick! Så jävla kul.  Om man fick göra det oftare så skulle tillochmed jag tycka vintern va rolig!

Om några timmar ska jag traska bort till badhuset! Jag är nämligen bjuden på Alvas badkalas idag!! Fick lite panik över att jag inte hade nån present, men mamma kirrade biffen åt mig så det ordnade sig!
Bilder ifrån igår kommer en en liten stund! 

Jag och min kompis Alva!


Snygg





Hos Kicki

Det blev inge bilder. Hehe. Åkte hem lite snabbt och sedan åkte jag och Angelica hit till Kicki, och här ska vi mysa på med film och middag! En perfekt fredag. Har med mig kameran hit så ska försöka knäppa lite bilder (om dom här två brudarna ställer upp på skort vill säga) så kan jag visa bilder ifrån torsdag och fredag imorgon. SEE YAAAH

3 December 2010

Igår köpte jag alla julklappar jag hade kvar att köpa och även en födelsedagspresent till Kian! Jag och Angelica gick även på Hedbergskas julshow igår! Den var huuuuur bra som helst. Vill bara ännu mer sugen på att gå där nu ju. Jag knäppte bilder men jag får se om det går att visa dom, isf gör jag det när jag kommer hem.

Annars har det inte hänt så mycket senaste dygnet. Går och oroar mig och har ångest varje sekund och vill bara få ett svar nån gång. Jag vill bara att allt ska bli bra igen. Jag försöker tänka på annat, och det går! Det går för en stund. Dock blir det bara värre när jag kommer på samma tankebanor igen.
Jag önskar att jag kunde göra nånting så allt blev bra, jag skulle göra vad som helst.


_

  • Om jag fick, skulle jag slita ut någons hjärta och stampa på det, bara för att visa hur idiotiskt dom betet sig när du mått så dåligt. Att dom gång på gång nekar och rent ut sagt idiotförklarar dig när du förklarar hur du känner, vart det gör ont och hur illa du mår.


    Nu då? Vad säger dom till sitt försvar? Just det, ingenting. För dom har inte ett jävla skit att säga! Fyfan säger jag bara. Fyfan vad Svergie såkallade sjukvård!



    Krya på dig älskade du, jag finns vid din sida natt som dag♥

1 December 2010

December! Inte kul.


Såg julkladern imorse. Öppna första luckan på chockladkaldern gjorde jag nyss. Angelica är här. Imorgon har jag sovmorgon

RSS 2.0