Please don't stop the rain

Jag och Angelica gick och tittade på vollyboll DM halv fyra. Der var våran klass mot A. Sussie frågade om vi ville vara domare och visst kunde vi det. Eller domare och domare, vi vände på poänglapparna.. HEHE. Iallafall så vann våran klass! (såklart!)


Vid sju så drar vi och tränar några timmar. Det behövs verkligen nu som att jag hoppade träningen igår. Så idag ska jag inte kunna gå efter träningen. Det har ni mitt ord på.


ES HOE

Hela fina klassen (nästan, några är borta.. ANNA MARIE KATARINA BORG TA ÅT DIGG) sitter nu i datasalen och jobbar so. Men som att min jobbarpartner (min partner över huvudtaget) är hemma med feber idag så kan inte jag jobba nånting. Vill lixom inte riskera att hon blir arger på mig..


Iallafall somnade jag innan cougar town igår! Helt sick. Innan 21.55 alltså. Grymt trött. Dessutom drömde jag en sjuk dröm. Jag drömde att Moa var kissie. Vi hade varit och fikat (moa såg ut precis som hon gör nu) och när vi kom hem så loggade hon in på bloggen och skrev precis som Kissie gör. Åh vilken hemsk dröm.

Human nature

Egentligen skulle jag träna idag, men jag skippade det (jaja, en liten anledning var att det var samtidigt som biggest loser..). Nu ska jag borsta gaddarna, sen hoppas jag ner i sängen och myser till cougar town!

(hahaha jag råkade skrika google.ae när jag skulle googla. Då kom jag till arabiska google (dock på svenska om man söker, men ändå!). Åh va kul)

You never were, and you never will be mine


STOLT

Rätt stolt över att jag är klar med tekniken så jag bara kan sitta och klicka med musen överallt. Egentligen hade jag hoppats på att vi skulle ha redovisningen idag (som egentligen skulle ha varit för ungefär 4 veckor sen) så jag hade det gjort. Men Henrik tittade genom mitt arbete och sa att det åtminstonde var godkänt. OH YEAH!



Idag tar familjen Niemelä Falk bort en häst som har funnits med ungefär hela mitt liv. Jag har inte haft så värst mycket med Pontus att göra, men jag vet hur mycket hästen betyder för familjen, speciellt dig Linnea (och Camilla!). Jag ångrar att jag inte åkte dit i söndags..  Men jag finns för er, hope u know that ♥

Så, jag hoppas du får det bra dit du kommer Pontan {`v´}

Lånad bild av Camilla


Skor




Här har du en jävligt dålig bild på skorna Frida. Men jag hittade dom inte på scrorett sidan och batteriet i kameran är slut så det fanns inte så många altenativ.


Men du ser på ett ungefär iallafall, du får se bättre i Iltalien! :D

För det står skrivet i pannan att man väcker en ångest om man släcker en annan

Det är dags att tänka efter
Är det okej eller blir allt bara fel?
Utan ett ord. Det är tystnaden som svider.
Ta din tid. Jag står och väntar där vi började.
Spelar upp allting gång på gång och ler för mig själv.
För ingenting går utan att tänka på dig.
The sound of your heart and our hands together does everything to good to be true

Monday

Så otroligt skönt att sluta tolv idag. Dock slutade vi tjugo över 11 som att vi hade slöjd. Imorgon har jag matteprov, ligger efter som ett as och smart som man är så lämnade jag kvar matteboken i skolan?! ÅH JIPPI


Annars då? Jo. Jag lever. Dock var jag så jävla trött imorse att jag inte visste om jag någonsin skulle ta mig upp ur sängen. Men det är nog inte så konstigt som att jag inte sov någonting lördagnatt. Men jag slutar två tisdag onsdag och torsdag, ledig fredag. Jag borde klara den här veckan också.

=D

Just nu sitter jag och brudarna och har våran sista lektion för idag!

*

Jag vet inte vad jag ska säga, allt var bara för bra för att vara sant♥

BIRSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa

Jag och Angelica åkte hemifrån mig halv tolv förut idag och kom hem nu. Gött. Vi har iallafall sprungit runt på birsta. Jag spenderade alldeles för mycket pengar :( Jag köpte ett par skor, en skjorta, ett armband, en bustier och en klänning.



Har ni tur så kommer det bilder på vad både jag och Angelica har köpt senare. Nu måste vi komma fram till vad vi ska göra utav denna kväll.


New Moon

Hörrni. Det blir film istället för kortknäppning. Vi tar den imorgon istället. Godnatt♥

Hey there

Angelica är här nu. Hon hra varit det ett bra tag men ändå. Hon prövar mina kläder och jag sitter och mimar till Justin Bieber. KUL.


Vi är barnvakt för tillfället men när mamma och Hans kommer hem igen drar vi ut och knäpper kort. Jag hoppas att det blir några osm vi kan lägga upp här sen.


See yah laater

BRA ELIN!

Hans sa förut att vi skulle äta ifrån pizzerian idag. Ingen blev ju lyckligare än mig! Det enda som fanns i mitt huvud var pizza och jag blev hungrig som en oxe. MEN SEN bara drack jag ett glas saft och POFF så ville jag ha en sallad istället. SÅ härdanefter ska jag dricka ett glas gulsaft varje gång jag blir sugen på pizza.


Jag försöker få ankan att komma hit. Men hon har ingen skjuts. Jag matar på med busstider men hon säger att hon inte hinner.  Nu är det en buss vid henne om en halvtimme och det blir synd om henne om hon inte tar den!

45

Som vanligt känns det inte som fredag. Snälla snälla snälla rädda mig.


Oh no, Elin

Rulit att jag lyssnar på Isabelles lista. Björn Rosenström för tillfället. Oh no, Elin. HOHOH sist jag lyssnade på den låten gick jag i femman tror jag. Då tyckte jag att det var skit coolt att han sjung om mig. Det tycker jag iofs fortfarande, eller lite iallafall.


Idag är det fredag, WIHO! Idag skulle jag och ankan ha tränat med den jäveln dyker inte upp i skolan. Antar att hon har franska sjukan?! Du kan mejla mig hörredu om du är dödligt sjuk eller om du bara har provsjuuukan :)


Nu sitter vi i datasalen och har so. Jag och Anna ska göra ett arbete tillsammans. Dock vet vi inte vad vi ska skriva om än. Vänta. Äh. Vi kommer ingenstans. Men det ska iallafall handla om förintelsen (eller nått sånt) under 2;a världskriget.

ÅH

Jätte bra föräldramiddag. Verkligen. Berättade jag det förresten? Att vi skulle ha en föräldramiddag idag? Eller ska ha, hade. Äh jaja.



Axel var jobbig, Chrille var jobbigare, Ernst var jobbigast, Hampus var kamerakåt, Dom flesta var less över att "vi" inte gjorde det vi skulle, Jag var fnittrig, Marika var lika dum som vanligt (skoja bara maroska, va int sur nö)


Jag måste plugga spanska. Annars kommer jag sänka mig. Det. Får. Inte. Hända.

världens bästis vännis!?!?!?!?!?!?!?!?!
inte undra på att alla älskar oss

My hands

Idag gjorde jag engelska nationella uppsatsblablabla. Det gick SKIT.




För övrigt så har jag konstigt ont i magen. Bakom alla organ typ. Svårt att säga. Läju dö.

Hehe

Angelica skickade nyss lite bilder ifrån hennes kamera!








Som faller på din kind

Sjukt hur snabbt tiden har gått. Känns som att jag kom hem för kanske en timme sen. Det blir iallafall ingen träning för mig idag. Är alldeles för trött och dessutom så måste jag lära mig att gå först (tack vare svanskotisen). Om en timme sitter jag framför teven och där sitter jag fram till klockan elva.



Nu ska jag lägga mig och läsa lite så jag läser ut boken nån gång.

Sidsjön

Ibland är Annika bra att ha. Jag Anna Angelica och Frida fick åka hem ett istället för två. Iallafall så åkte vi madrass och grejer. Fysatan vad ont i svanskotan jag har nu. Men det var värt det! Slatan va kul det var. Vi åkte inte i den vanliga pulkabacken utan den branta bredvid slalombacken. Hohohoh.


Anna Olofsson och Angelica Persson har dom bästa madrass bilderna. Men Anna ska lägga ut sina på fejjan så jag ska kolla om jag kan sno dom då annars får vi helt enkelt titta där. Men några bilder har jag själv.















He told me

Här sitter jag. Vaken två timmar för tidigt med solbrillorna på. Det är nämligen så att min rullgardin är uppe (som alltid) och då lyser solen in och fräter sönder mina ögon. Så istället för att måste lyfta på mig oh dra ner rullgardinen vare mycket mer bekvämt att ta på glajjerna.


Angelica bara klagar.Och nu klagar hon på att jag skrev att hon klagar. ÅH


Love is crazy, pretty baby




Can this be true?
Tell me can this be real?
How can I put into words what I feel?
My life was complete
I thought I was whole
Why do I feel like I'm losing control?


Säg att det är regn

Nyss hemkommen ifrån ett grymt skönt träningspass. Ankan hängde med hem för imorgon har vi friluftsdag med skolan. Halva skolan ska till åre men c00l som man är så åker man till sidsjön. Där ska vi åka madrass och förhoppningsvis har jag bilder att bjuda på imorgon.


Nu ska vi duscha, sen buuuuusa!!!!!111

I love u

Jag måste erkänna att ett tre timmars bad med en massa bubblor och en as bra bok gjorde min söndag. Tiden rent ut sagt bara flög iväg. Nu äre ungefär bara en halvtimme tills wipeout börjar, sedan äre en kärleksfilm klockan nio! Jippi.


Jag hoppas att jag orkar med den här veckan. Jag har spanskaprov på fredag som verkligen kommer gå åt pipsvängen, engelska nationella som skulle ha varit i torsdags blir nu på onsdag istället. Dock är det en väldans tur att matteproven flyttades till nästa vecka!

.

Såhär i efterhand blir jag lite arg över att jag fick stå i två timmar och titta på fotboll. Ingen sol. Och nu, när jag sitter i mitt rum som det är 25+ i, ja då jävlar ska det vara helt klart på himlen och +10 i solen. Förbannat.


Jag borde verkligen städa mitt rum. Och jag borde verkligen bada. Men för att jag ska bada måste jag ha min bok och jag har ingen aning om vart den är. Betyder det att jag måste städa rummet först? Orkar inteeeeeeeeee

Nån som vill hjälpa mig mot hickan som jag haft i en kvart kanske

SAY it NNHI

Jag vill kööööpa skooooooor. Måste köpa jättejättejätte många nya skor till Italien. Och sommarn. Och lite till. Och finland. Just de! Det har jag inte sagt vaaa? Att jag åker till min ääälskade stuga i sommar (förhoppningsvis!). Har inte varit där sen 2007. Visste ni ens att ja har en stuga i mitt kära hemland? HEhe nerå. Men halvhemland iallafall. 7kt mysigt där.


Jag är hungrig och jag åt för kanske högst en timme sen. Herregud Elin.

SÖNDAG IGEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Kom rätt nyligen hem till Isabelle ifrån Isabelles match. Dom förlorade med 0-1. HEHEHEHE det andra laget gjorde mål när det var 56 sekunder kvar. Sista halvleken. Osis..


Jag har ingen aning när jag åker hem, men det blir nog inte allt för sent. Måste ju hinna se wipeout!

NAAAW




OHHYYEe


drar till isabelle nu och imorrn hejjar på jag henne när hon sparkar boll

M Ä T T

Kan inte andas. Om jag andas så sprängs min mage. Skojar inte.



Sedan tycker jag att det är lite små roligt att det lovas komma 3dm snö inatt :') Gud hör verkligen ens böner alltså. Sedan fick jag nyss reda på att mammas bästa kompis (min granne) brorsa blivit nerslagen inatt. Käken var avslagen plus att det var något mer mot huvudet så dom var tvingad att skicka honom upp till umeå.

Hemma

Jag kom hem med en ipodhögtalare, ett par glajjer och ett par jeansshorts!


Jag åt nyss en bajsgod förrätt och sitter nu och väntar på att mammas bajsgoda kyklingssåsgrej ska bli klar. Vad jag ska göra ikväll vet jag inte. Antingen hittar jag på någonting eller så sitter jag hemma och ser på jurassic park!

;)

HIHIH tammetusen!
Drar till birsta med papi och brollan nu!



Första gången jag anväder mina älsklingsbraler iår! WIHO

*

Anna gick nyss till sin mormor. Jag börjar bli lite tveksam på om jag verkligen bara ska vara hemma idag. Jag är så sugen på att åka till birsta med brorsan. Dock har jag beställt en massa kläder ifrån HM som inte har kommit än så jag får så lov att hålla mig...



Det är så fint vääääder! Och jag behöver köpa en högtalare till min ipod till Italien också. Haha. Åh. Hatar. Livet.

Vad du än tror

MMMMmmmmh gott med chips och dipp till frulle! Jag tror att jag börjar få tillbaka litegrann av min morgonsömn. Från att ha vaknat åtta på morgonen så vaknade jag faktiskt halv elva idag. Och vi somnade typ halv 1. Alltså tio timmars sömn1!!!11!11



Iallafall. Igår gjorde vi inget speciellt. Vi var hos Emma i några timmar, sen gick vi ut en sväng. Emma och Isabelle ville åka epa, Angelica behövde göra nummer ett så jag ankan och borga gick hem till mig. Sen stannade jag och Anna här och ankan gick ut igen. Sen kom hon tillbaka för hon ville inte åka, sen vid ungefär tolv gick hon hem till Emma.


Idag ska jag verkligen bara vara hemma. GUD så skönt

MOT BÖÖÖSAAA!



Nu drar vi till denna pudding!


BORGA



Vill ha mitt håååårrrrrr (U)



Hon är påväg hit nu iallafall. Med bil (för informationens skull).
Vi läju umgås med åtminstonde Emma och Isabelle ikväll. Kanske ana och tessan också? -hor av er om du vil leka eller nott.... IALLAFAAALLAAAA så hoppas jag att vi kommer på nånting att göra ikväll. Orkar inte hitta här. Hela. Kvällen.

Say whaaat?


 Fredag. Fredag.FRedag.G.gERDEFRWSag.
Jag ska iallafall vara med Anna idag. Vi har även samtalat med Böösen och Päran ifall dom vill hitt på nå. Hittills så verkar alla på men bekymret är bara vad vi ska göra. Vissa kan tro att det är lättare att komma på när man är flera, men i vårat fall är det svårare som att nästan ingen kommer överrens. Alla vill lixom göra olika grejer.



DEt är jätte kul att stoppa in plast i min bas. Det smäller i hela huset.

Can't get it right

ÅH vad underbart att snön äntligen kommer! Så som vi har väntat och väntat på att vi ska få nån snö såhär till våren.
 

Only you

Om 4 minuter sätter sig ankan på en buss. Påväg till matfors. Till mig. Hit. Nån som är förvånad? Nej tänkte väl det ;) Iallafall så kommer hon hit för stackarn vill ha "sovmorgon" nån dag. Dock gäller det kanske.. 20 minuter? Men alltid något.


Imorgon är det fredag vilket känns underbart. Jag har inga planer men det behöver jag inte ha heller. Det ordnar sig alltid. Sen tror jag inte att det går någon nöd på mig om jag sitter hemma heller som att jag inte är 100% frisk. ( =ingen träning denna vecka =( )

Nu ska jag ta en alvedon och en dusch. Vi höressss


Tar den här bilden bara för att det var den första vi knäppte med min superduper cam!


This is my life

Jag vill nysa med kan inte.
Så fort jag håller på att nysa så försvinner den och jag blir tårögd.


Jag vill att mamma ska komma hem med min kycklingrulle med det gör hon inte.
Så fort jag ringer henne så är det antingen upptaget eller så svarar hon inte.

Jag vill tvätta av mig sminket med det kan jag inte.
Sminkborttagningen ligger inte där den brukar vara (kan inte ta tvål för då dödar marykay tjejen mig) och mamma svarar ju som sagt inte.


Jag vill ha sommar men det går inte.
Så fort det börjar bli vår och värme så börjar det snöa igen.


Jag vill ha städat rum men det går inte.
Så fort jag städar så stökar jag ner igen.

Jag vill ha 3 maj nu men det går inte.
Sist jag tjeckade så kunde man inte spola fram tiden.

Jag vill vara frisk nu men det går inte.
Så fort jag börjar bli frisk så är jag dum och springer ute utan jacka eller har på tok för lite kläder på mig.

Jag vill ha sällskap här hemma nu men det går inte.
Mamma+Hans+Emma är och handlar. Dom har med sig Ella och katten har jag inte sett sen igår.


ÄRE SÅÅ=!=!=!

Varför känns det alltid som fredag varenda torsdag? Sen när väl fredagen kommer så känns det absolut inte så helg och sen orkar jag typ inte göra nånting.


Iallafall så är Linnea hos mig just nu. Fick ett sms av henne att hon skulle komma om 1min. OKI sa jag och tänkte att det var en jädrans tur att jag var hemma för en gångs skull!

mitt stora lilla mellan hjäta <3<3<3<3333<<33<3<<33<3<3<3<<33<333

My love

Jag har hål ifrån spanskan. Finns inget att göra. satt jag och Anna oss vid en dator, men bengan skulle stänga storklassrummetom tio minuter så vi gick därifrån som två små ledsna flickor. MEN DÅ gick henke förbi och vi fick sitta i datasalen vettu. räddarn i nöööden :')




Anna smsar just nu.... och håller på med powerpointen...............................
Jag mimar....som att jag inte vågar sjunga för alla sjuor för inne.....vill inte förstöra deras hörsel......


Having my baby

Vilken underbar start på dagen. Det första jag ser är att det snöar. YES. Skjut nån.
Idag är det nästsista engelska nationella provet. Uppsats. Kommer gå JÄTTE bra. YES. Skjut nån.

 =

MARKOOLIOOOO

sitter jag och Anna och lyssnar på nu. Helt grym. JA VEM VILL INTE BLI MILJONÄÄÄÄr, JOBBA Å SLIIITA ÄR JU SÅDÄÄÄÄÄÄR



Iallafall så är jag klar med tekniken nu. Fatta ni? för ungefär två veckor sen fattade jag ingenting och nu är jag klaar! Åh lycklig. Dock kommer betyget inte bli allt för högt. Men ÄH blev klar iallafall!!!!

You'll find me there

Åh va trött jag är. Nu lägger mig i sängen asså. DETTA FUNKAR INT


Dessutom så skulle jag vara tacksam om det kunde bli liiite varmare så jag kan använda min vårjacka utan att frysa ihjäl. Jag är så less på den feta vinterjackan nu.

Pain

65% säker på att jag lider av nån sorts bensklettkörhetsfel. Jag får ont i benen när jag anstränger mig och min rygg har varit jobbig sen igårkväll. Så fort jag ska böja mig ner (ja det är väldigt ofta) så knakar det i ryggen och hela överkroppen bli slapp typ. Sen så låser sig kroppen och jag tar mig knappt upp igen. Så jag får gå så tills jag kommer till soffan eller sängen så jag kan lägga mig ner och därefter ta mig upp 8) Hade rätt ont på skolan men nu äre lixom PAININTHEASS på riktigt.



Sååååå jag skippar träningen ikväll. Ska tillbringa några timmar framför tv (start 20.00!) med kemiboken och en massa varmoboy.


hehehhhehhehehehehhehehehhe

Fireflies

Skönt att jag slutade halv ett idag. Det enda jag har gjort idag är att sitta och prata med Anna på mattetimmen, ha ett svårt engelskt nationellt prov, lunch, ett ännu svårare engelskt nationellt prov och sedan "engelska". Dock satt vi bara och gjorde vad vi ville.



Imorgon har jag en svenska uppsats som ska skrivas och ett kemiprov. På torsdag så ska jag skriva en engelsk uppsats. Jag måste säga att personen som sa att åttan var så mycket jobbigare än nian kan inte ha haft alla hästar i stallet.

EYyooo

Jag och ankan ska strax gå iväg och träna lite explotion! Dni.
Dagen har gått skitfort. NAJS. Imorgon ska tekniken redovisas. Men vi ska ha två engelska nationella så jag tror inte att det blir av.


Men nu måste jag byta om. Vi höres lejtör!

Syslöjd

Gud va konstigt det känns att vara här, på skolan. Jag har glömt bort det vi höll på med innan lovet och det kommer ta ett tag innan jag kommer igång med mitt syande ...


Iallafall så.. ska jag spotifya lite nu(kkk)

Wipeout

Finns inget bättre program. Så kul :')
Sverige suger.




Nu ska jag duscha. Sen ska jag lägga mig i sängen och fira den härliga skolstarten som kommer imorgon ♥ <<3<33<3<3<333<3<3<3(K)(K)(K)(K)K(K))KK(K)K(K)()K()K)K()K(K)(K)(K)()K(K)()899

Wonmderdrau

Är man inte världens bästa Elin? Jag lagar tre rätters middag till tha family idag. Vi har nyss ätit förrätten och varmrätten är i ugnen.



Nu vill Emma att vi ska leka runt i ringen. Va nu än dä ä
SI JO SON

I hope you'll see the heart in me

Skamligt egentligen att jag sitter här när det är skit fint väder ute. Men jag ska faktiskt gå och träna om en timme så det är ganska förlåtligt enligt mig.


Det är läskigt varmt på mitt rum idag. Jag har sportbh och shorts men det är fortfarande för varmt.
Dock så får det mig att längta ännu mer till värmen!! HIHIHHIHIHHIH (TREDJE MAAAJ)



Rome by night


Hemma

Jag har inte sovit hemma i min säng sen i tisdags. Men det har inte gått någon nöd på mig. Jag har haft 7kt kul hos ankan dom nätterna jag var där (även fast vi inte gjorde nånting typ). Fast vi gick faktiskt ut och pratade i fredags (tror jag det var?) och la oss i snön och tittade på stjärnhimlen. HIHIHIH så mysigt.


Jag kom nyss hem ifrån Isabelle. Nu på förmiddagen så satt vi på hennes balkong och solade. Guuud va skönt det va! Det är ju riktigt varmt i solen nu ju. OHYEAH!


Iallafall så var Remember me så jävla bra! Jag hade inte så höga förväntningar faktiskt, så jag blev riktigt förvånad. Såklart så slutade det med att vi alla fyra satt nerhasade i våra stolar med miljoner tårar nerstömmandes för kinderna. Så fin kärlek i filmen, och så sorgligt slut♥ Kan inte bli bättre!


Imorgon börjar skolan igen....

Hos frida!

Nu är jag och ankan hos Frida. Vi ska strax gå till bion och hämta ut våra biljetter och grejer. Förresten så ska vi se Remeber me! Med puddingen R.P ni vet. Jag tror att jag övernattar hos päran inatt också. Annars kommer jag nog inte hem.

bio!

Drar till stan nu för att se på bio med frida angelica och isabelle!

LANAR

Just nu sitter jag och ankan nere i hennes fina vardagsrum och lanar! Jag vet att min uppdatering har varit kass, men jag har fakitskt försökt att få igång internet på min bärbara men efter att det inte gick typ tre gånger så orkade jag inte hålla på något mer. (har alltså min bärbara hos ankan just nu!)


Nu är det en dag kvar på lovet som man kan göra nånting roligt på. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Jag läju ligga i min säng hela dagen och... se på tv?

Lite biler ifrån ankaaaans daaataaa

As gammal bild. Början av åttan. Jag (JAAA det är meningen att jag ska se sådär extrem ut. Det var klassfotogrejimoooj)
Ankan och Anniiz

Denna bild togs igår

Sidsjön med klassen i åttan

FINA VICTOR!

hundra år sen, typ förra hösten

jag och alva!


Attans

Vi kom nyss upp ur sängen faktiskt. Så idag har vi vaknat, tittat på tv, smsat, tittat på tv, tittat lite på tv, fikat, tittat på tv, ätit en bulle, tittat  på tv, kom på att vi vill åka till stan men det blev för sent (ska träna 17.30), tittade lite till på tv, osvosv..
Så nu ska vi försöka komma på hur vi ska fördriva tiden tills vi ska träna.
Hur jag gör efter träningen har jag ingen aning om än. Men vi läju höras nått mer today.
Jag och vän Agnes på nyåårrr!!!!!!!!!!!1111111

GREYYJUUI

Sitter hos ankan nu. Vi ska strax åka till träningen och bränna en MASSA kalorier!!!!!!!!!!11
Ikväll ska vi se på film. Ovanligt va? Jag brukar aldrig se på film!!!!!! Äh orkar inte.



NU GÅR JAG

Här är jag och ankans super söta lillasyster :D

@ankan

Drar til ankan nu! Vi ska träna och grejer. Jag övernattar nog där också.
Kanske hör av mig ifrån hennes dator, annar shörs vi imorgon!!




~


Chicks

Jag har fått nå feeel. Vaknar tidigt hela tiden nu. Dock vaknade jag av att mina kusiner kom hit. Men ändå.

Anna ligger såklart fortfarande och sover. Så nu ska jag ta mig ett baaaaaad! Hon läju inte vakna än på några timmar ändå :)

NTTI

Vi kom fram till att vi bara skulle ut och ta lite luft, gå på preem (handla chip&dipp) och sedan gå in och se på film. Ankan åkte hem efter filmen så nu är det bara jag och Anna. Vi båda är rätt trött så jag tror att vi kastar in handduken snart.


Ska berätta för er att jag är hungrig och jag nyss borstat tänderna. Livet suger.


Natti

Fighttttt

ÅH vad jag känner för att poppa musik just nu!!! Vill bara spränga hela huset med basen. Dock kan jag inte för mamma ska ha marykay party idag med sina gammkompisar så jag måste ha "musiken på lagom nivå" som hon kom in och sa för 10 minuter sen.


Iallafall så kommer bruttorna hit om en liten stund. Så jag ska platta håret lite och klä på mig. Dock vet jag inte vad vi ska göra men jag vägrar sitta inne och lyssna på marykay tjejen för tredje gången.


HEJ

Jag lever! Jag har bara sovit två dagar i paradiset.




Det har varit 7kt skönt att vara hos kussisarna dom här nätterna. Pussa på wonderbara goungar och skratta åt bajshumor. Men iallafall så är det alltid skönt att komma hem också.


Ska troligtvist vara med ankan och Anna idag. Vad vi ska göra eller vart vi ska var ahar jag ingen aning om. Men det återstår att se som man brukar säga.

Wiiihhtto

Sitter i Kim och Kevins rum.
Vi ska sova nu.

Fick VG på fysikprovet. Kanske kan höja mig dåååå! YÄÄH

BYE

Sover hos Camilla inatt!

Löncha

Nu när man kliver upp i tid så har jag märkt att man måste laga lunch. Mackor är ingen lunch (enligt mamma) så jag har inget annat val än att ställa mig vid spisen och visa mina skills.


Nu ska vi dra till min mormor och morfar en svängom. Sen ska jag träna direkt efter det.
Vi hööööres!

VARFÖR

Varför vaknar jag alltid så jävla tidigt heeeela tiden? (vaknade kvart över åtta)



Jag känner för att hitta på nånting idag. Inget jobbigt. Mera typ...bio!
Fast jag kom på att jag ska träna idag också. Jag måste träna idag. Har inte tränat på över två veckor. Förjävligt.

Hihihihi



Hihihi va tvungen =D

Lördag

Mina pärlor ligger så sött i min säng och sover. Vi såg på melodifestivalen förut och Kevin blev så sur när inte gammgubbarna gick vidare. Jag håller med honom! Nu ligger Kimberly med ett pannband för ögonen (det är så mycket sköööönare att blunda och få sin skönhetsöööömn då sa hon, hihi) och Kevin ligger i fotänden med en tomteluva på huvudet. Dom är så söta! ♥♥



Just nu håller jag på att se Nothing Hill. Är lite små sur över att jag missade början. Hade ingen aning om att den filmen gick ikväll ju! Men jag hänger säkert med hyffsat ändå :)

Jag vill om du vågar

Gud va skönt det var att sitta i stupet (vid mina kusiners hus) mitt på dagen när solen lyste som starkast. Jag hoppades att all snö skulle lyckas smälta, men tyvärr.

Kevin och Kimberly hängde med mig hem idag. Dessutom har jag några bilder att bjuda på!

















Värdelöst

Jag har nyss lunchat. Klockan är snart tolv. Det enda jag har gjort hittills är att läst 20 sidor i boken och som sagt lunchat. Fast jag ska snart krypa ner i badet (med boken! ofc) och sedan ska jag hitta på nånting med lillsyrran som jag gör alltför sällan.

WOPIIUUOUU ändrade planer! Tar n snabbdusch och drar till Kusinerna med pulkåkning på schemat!

Buenos dias!

Åffkårs vaknade jag tio i nio. Fast jag somnade tolv också. Så jag fick nio timmars sömn. Inte alt för dåligt kanske. Men nu är problemet hur jag ska fördriva den här dagen. Heeeeeela förmiddagen är ju kvar också. Fast det är finfint väder ute. Sugen på att gå uuuuut. +4.5 i solen! Inte illa pinkat.



Bara för att jag sa att jag var sugen på att gå ut så sa mamma attjag skulle följa med Emma ut och åka skridskor. NJAAA

yäh

Svenssonsvensson tjejen och Mattias gick vidare och den nya kärleksparet åkte ut.


Idag har jag haft min sticka i hälen i en vecka.



Livet leker

OOOH

ÅH va snygg han är, Mattias! Värsta guden i sista dansen. As SÄXIG! Men dansen kallas ju "världens bästa förspel" så det är inte så konstigt. Men svenssonsvensson tjejen var ju grym i turkdansen också! Den skulle jag lätt välja pröva på.


Nu har jag nyss sett på solsidan och väntar på resultaten av vilka som går vidare. Svenssonsvensson tjejen och Mattias! ♥

Lets dance

Ja, det är det som går på min tv just nu. Mattias är snygg så han kan gå vidare tycker jag.


Jag blev bara hemma ikväll. Dåligt av mig att inte uppdatera mer när jag bara sitter här en fredagkväll, men jag har nyss läst ut as bra bok så nu har ja tid med er! Ska se klart på programmet och sedan börja med en ny bra bok. Jag uppdaterar nog nå mer under tiden!


Nu ska jag äta en negerboll!

Sportlov

Jag har fått värsta såret på handleden. MAJGORD vad det svider. Det är litet som jag vet inte vad men slatan vad ont det gör. Dessutom har jag ett tenna armband som skaver mot såret hela tiden. Men ta av det då, dumass! tänker säkert ni nu. Då ska jag tala om för er att det går inte, jag får inte av mig det (har försökt, lovar..).



Ja, sportlov. Gud vad tiden går fort. Men jag klagar inte. Idag upplevde jag våren för första gången detta år. Det var riktigt varmt ute och solen sken. Det leder automatiskt till bra humör! Lite sörger jag, att praoen på Hifi-klubben är över. Det är så otroligt skönt att vara där och det finns inge skönare killar än Olav och Lars-Erik!


Hur det blir idag vet jag inte än. Men vi läju höras lite senare också!




Shååååw

Kul att jag vaknade av mig själv halv åtta. En hel timme för tidigt. Igår var det bara typ 20 minuter.



Idag är det sista dagen på praon. Så om ungefär 7 timmar har jag sportlov. SÅ SKÖNT. Jag vet inte hur det blir idag faktiskt. Om jag åker till mina kusiner eller hur jag gör. Ska prata med Cämillaa. Skulle vara grümt kul att få gosa med mina gosungar. Men det kanske blir så att jag åker dit imorgon också. No idea. Men Jennifer är hos dom just nu, skulle va rulit att träffa na!


Wopsi! Gotta go

hooome

Nu är jag hemma igen! Tackar gud för att farmor gör så god mat.


Idag slutade jag och Anna fyra. Det senaste vi har slutat den här veckan (egnetligen ska vi sluta halv fem). Sen sista timmen visste vi inte riktigt hur vi skulle fördriva. Då kom vi på att vi kan ta Annas USBminne och koppla in den i en (av alla!) dvd-spelare som hänger på väggen. Så den sista timmen flög vi runt i lokalen med varsin handduk dansades till världens party musik. Wonderbart.


Imorgon är det sista dagen på praon. Det betyder att jag även får sportlov. Åh va skönt det ska bli!
Just de! Igår såg jag en 3Dfilm för första gngen i mitt liv.



!!!!!!!


Jag ser att solen gör sitt bästa för att orka lysa över taket på huset mittemot! Det var sjukt länge sen jag såg solen enda däär uppeeee! ååååååååh snällasnällasnällasnälla säg att våran är på g!! 

(dessutom är det jätte fint väder idag!! åååååh elin är på bra humööööööör!)


Majgöörtdi

ÅH vad jag är dum! GUUUUUD vad jag är dum.
Vaknade kvart över åtta och la mig ner i sängen och suckade. Jag trodde nämligen att jag har försovit mig. Matfors har förstört mina hjärnceller. Så nu sitter jag här. Uppe alldeles för tidigt.


Men iallafall! Idag vill jag säga grattis till världens bästa pappa! Idag blir det nog ingen bra uppdatering som att jag som sagt åker till farmor efter praoen och firar pappa. Men vi hörs säkert ikväll.


Nu lägger jag mig i soffan i fosterställning.

Automatic

Idag ska jag träna. Jag mäste träna. Imorgon fyller pappa år så då ska v till farmor och läju bli där i hundra timmar så jag hinner nog inte träna imorgon. På fredag ska jag inte träna och lördag är vilodag. Så ja, JAG MÅSTE TRÄÄÄÄÄÄNAAAAAAA

Hoppas ankan kan träna med mig. Då blir jag häppi


För alla dom

Idag fyller min kusin Richard 21 år! Så grattis till dig, ha en great dag.
Idag kommer mina pinglor vara alldeles till sig. För ikväll åker dom (okej, lite avis är jag. Fast bara på själva Stockholmsresan, inte TH!) och blir borta tills på söndag.


Iallafall så har jag precis lagat min egna lunch! Så idag ska jag inte slösa pengar på att äta ute. Bra gjort. Dessvärre har jag inte valt kläder än, fixat håret, borstat tänderna eller sminkat mig.
Måste nog gå nu.



Oh godnessssss

Äh jag tror jag ska utnyttja att jag är förkyld och inte har några prov/läxor. Jag lägger mig och myser i sängen helt enkelt. Ska göra mitt bästa med att vila bort den lilla förkyldningen som är kvar. Jag.Vill.Träna.


Eller vänta. Ska först och främst utnyttja att min mamma har börjat bakat minst en kladdkaka per dag.

Dancing in the dark


Så "hårt" som jag och Anna har slitit idag så vare skönt att få sluta tidigare. Olav sa tillochmed att han fick lite skuldkänslor för vi såg så slut ut. Dock hade vi inte slitit nå hårt alls typ, men vi är inte van att jobba mycket på hifi klubben. Där är det ansträngande att kliva upp från filmsoffan och gå och hämta godiset i jackan.


Dessutom ska jag påminna er om att det är två månader tills världens bästa Victor fyller 16 år. Jag har inte glömt bort det Vicce!


Tisdag

Godmorgon!
Jag har sovit ovanligt skönt inatt så idag är jag pigg som en lärka! Dessutom är det ruggit skönt att ha sovmorgon till nio. För vissa av er är det kanske ingenting, men har man klivit upp halv sju varenda dag man ska till skolan i nio år så är det en ganska big deal.


Jag har bara sminkningen kvar och bussen går 09.50. Så jag vet inte riktigt hur jag ska få tiden att gå.
Iallafall så kan jag ju tala om för er att det är exakt 5 månader tills jag och mina brudar firar min sweet sexteen! Och imorgon är det exakt 2 månader tills jag och världens bästa klass drar till Italien! Och imorgon drar några av mina tjejer till Stockholm och tittar på Tokio Hotel. Jag hoppas ni får det kickass kul (även fast ni lägger pengar på fel saker;))!



Ska jag köpa en klänning på Gina Tricot eller inte?!?!?!?!?!!?..   GAAAH hjääälp miiig.
Nej. Köp den inte. Du har beställt så mycket ifrån HM.. 
A jo de klart... Tack för hjälpen♥


Äh vi hörs ikväll!

Steepless


Förlåt

Jag är ganska nyhemkommen ifrån praon. Dagen gick ovanligt fort även fast jag och anna bara gick på affären och såg på Ghost Rider. Har ni sett den? Vi hann aldrig se slutet så det ska vi göra imorgon, men det var ytterst spännande när vi slutade se!


Jag har lite beslut ångest ifall om jag ska träna ikväll eller inte. Jag är fortfarande snorig och hostig, men känns mig mycket piggare. Jag orkar inte vänta nå länge med att träna nu! Vi får se.. Mamma kommer förmodligen döda mig om jag tränar.

RSS 2.0