Oja

Jag sket i träningen och sprang runt broarna med Linnea istället. Som att vi är ledig imorgon så sover hon här, sedan tar vi skrållan till henne imorgon och drar på birsta med Camilla och småpojkarna + Livia! Sedan ska jag väl hem och göra nånting så jag tjänar ihop 100 spänn som jag sedan (mot min vilja) ska lämna in till skolan.


Nu ska vi se på film. Hörs på!

Lets find out

Om två timmar ska jag iväg och träna. Känner mig inte speciellt peppad men jag har inte tränat på en vecka typ så jag har inte speciellt mycket till val. Och det är skit fint väder ute och jag sitter här. Idioti.


Jag får se hur jag gör imorgon. Kanske drar iväg till birre med min kära moster och kusin. Men vi får se. Låter ju rätt lockande iofs


I did my best

Idag har varit en riktigt bra dag. AS fint väder, skön idrott och biologiprovet var inte allt för svårt. Dock kom jag på att jag glömde skriva en grej men skitsamma. Jag har redan kommit in på det jag vill så det spelar nog inte sån stor roll.


Iallafall. Idag på so:n fick vi ett papper var där vi skulle skriva vårat namn. Sedan satte vi oss i en cirkel och skickade runt papperen. Så när jag fick ett papper med ett visst namn på skulle jag skriva en komplimang om den personen. När alla hade skrivit en komplimang om alla så tog Ami in papperen och sa att vi får tillbaka dom innan vi går ur.
Och när jag fått tillbaka mitt papper lovar jag att knäppa kort på det och sedan ska jag säga om det är någon "komplimang" som jag vet vem den kommer ifrån.


P.s weekend grejen blev inställd! TACKTACKTACK gud.

älskade ackeponken ♥


Morsdag

Det var ju morsdag igår. Jag hade inte glömt bort det, lovar. Dock köpte jag ingen present till mamma utan jag Nicklas och Daniel kom överrens om att vi ger mamma en tatuering istället. Bäst för henne att hon gör nånting som har med oss att göra! HIHIH


Just nu sitter jag på slöjden och jag absolut ingenting att göra. Idag ska jag träna och imorgon är det operationdagsverket

Andreas Wijk



Min man.

Like a

När jag kom fram till Tette igår så märkte jag att jag inte hade nå batteri på kameran så jag har tyvärr inga bilder att bjuppa på heller. Dock kan jag med glädje berätta att jag (så-klart) vann på bowlingen igår, och att jag åt mat för ALLA Afrika barn. God medmänniska.


Imorgon har jag biologi prov som måste gå bra. Så det är de min kväll kom gå åt till
NOT. Jag vet att jag kommer öppna boken lite innan jag lägger mig. Men det känns bättre om jag försöker låta duktig åtminstonde.

Dessutom träffade jag min kära vän Angelica igår på O'learys också! Anteckna.

Hos tette

Nu väntar vi på att Hasse ska komma så vi kan dra på O'learys nån gång. Där äter vi och bowlaaaaar. Shoppingen var inte speciellt mycket att hurra över, blev bara present till min kära bror som fyller år i juni och även en present till lillpuppan om fyller år på onsdag! Dock köpte jag några örhängen till mig själv.


Jag krossade nyss ett fint glas här hemma. Rann över böcker, viktiga pappren, mobiler och dator. Det enda tette sa var "tja, du är ju dig lik iallafall"


More than you

Nu ska jag bara borsta tänderna sen sticker jag iväg. Är fortfarande lika trött men vi får hoppas på att lite shopping kommer in i bilden så jag kan vakna till lite. Hehehehe.

Vi hörs imorgon!

And who can say if your heart cries?

Jag vaknade tidigare än vad jag hade ställt klockan på. Tack vare att jag förkyldat mer mig. Iallafall så tar jag 11.25 bussen till stan idag, möter upp min faster (och troligtvist kusin också) och myser runt lite. Lite senare går vi ut och äter och sedan bowlar vi nog. Övernattar även hos dom i ... bergsåker tror jag.

Jag tar med mig kameran iallafall. Just nu ska jag lägga mig i sängen några minuter till. Dödstrött.

Sweet November

Jag såg nyss klart på en av dom finaste filmerna jag någonsin sett. Allting i den är så otroligt meningsfullt och filmen har verkligen ett fint budskap. Såklart så är filmen sorglig och jag grinade ihjäl mig på slutet, men det är så det ska vara enligt mig. Det är så en perfekt film ser ut. Det ska vara så otroligt fin kärlek, som blir inlindad i hemligheter och sorger. Låter ganska sjukt egentligen..
Men slutet i denna film är det absolut finaste slutet, fast samtidigt det mest sorgliga. Ni som känner mig vet hur jag är. Jag förälskar mig i filmer som sliter ut hjärtat ur kroppen.


She just needed a month to change his life forever


Klänningar

Jag har funderat ett tag på om jag ska lägga ut bilder på mina klänningar (på) eller inte. Men som att min vän Ankan har lagt ut bilder på hennes tjusiga klänningar så kan jag gör det med. NE jag har ingen egen vilja
 
Den till vänster ska jag ha på avslutningsmiddagen. Och den till höger har jag på skolavslutningen. Förstår inte riktigt varför mina pums känns AS stora vssa dagar och andra dagar stter dom rätt tight. WHY WWWWHY


Ny design!

Blev grymt less på den förra (har dock varit det i ett bra tag) så jag tyckte det var dags för en ny. Så tack Elis (ännu en gång!) Den blev grym!


Nu ska jag fortsätta att äta jordgubbar doppade i chocklad och titta på dirty dancing 2.

In that

Idag har jag varit duktig och lagat min egna middag. Dessutom lagade jag inte pasta och pastasås som jag alltid gör när jag måste laga egen mat. Utan jag gjorde faktiskt klyftpotatis och lövbiff. Åh va gott de VAAaa


Ialllafaallll så har jag bytt om till lökarkläder, ska bara gå på ICA och sen är jag redo för fredagskvällen!

bjutifull görl

I said

Idag tog jag spruta i munnen för första gången. Tandläkaren sa att jag egentligen inte hade ett håll, men IFALL om det skulle bli så var det likabra att borra. Alltså borde det varit en början till ett hål, eller nått. Måste bara säga att dom fan inte är försiktig eller, dom river,sliter och skrapar sönder käften på en.
OCH VET NI?! Dom sa ingenting om min piercing! Åh va sköööööönt. Det enda som dom sa var typ "om du är rädd för att sprutan ska göra ont så känns det säkert ungefär som när du tog din fina pärla som du har i munnen" (vilket det absolut inte gjorde som att det inte känns nånting att pierca tungan)


Idag är det fredag och jag njuuuuuuter. Har inga speciella planer vilket är grymt skönt.
Idag spelade vi även in några till scener till våran deckare. Den här gången var vi i kyrkan och spelade in en begravning. Som att Hampus inte var där fick jag vara Alex, och Nina var prästen. Hon kunde verkligen det där med att predika hon! Haha.

Jag har knäppt lite kort under dagen, och Jonas knäppte några stycken under tiden vi höll på i kyrkan.






Och några ifrån filmningen:




Bär en doft utav vilda rosor

Det är så otroligt lätt att vara barnvakt åt min lillasyster. Hon ber en sätta på TVn och där sitter hon. I timmar. Det kan hända att hon kommer och säger att hon vill ha nånting, men det är inte ofta. Därför hoppas jag på att jag kan vara hemma med henne på tisdag då vi har operationdagsverket med skolan. Man ska vara hemma och jobba ihop 100spänn och ge till skolan.


Nu vill jag bara att mamma ska komma hem med min mat nångång. Kommer dö inom snar framtid annars.
Lägger mig i sängen så länge. Hörs på!

Piss

Åh vilken jobbig daaaag. När jag vaknade kände jag mig asförkyld (gick dock över efter en halvtimma, men ont i halsen har jag fortfarande) så jag orkade inte ta på mig nått annat än mjukiskläder. Det har regnat hela dagen och det gick JÄTTE dåligt på mattenationella.


Dagen kommer nog inte fortsätta bättre heller. Måste hämta Emma på dagis i regnet, plugga fysik och gruva mig inför tandläkaren imorgon. YES.

TUR JAG HAR DIG

Someone like you

Åh.ÅhÅh.
Jag är så kääääär. Så käääääääär. Så kääär i Skvadern och alla människor i den byggnaden. Åååååh jag vill bara börja nuuuuunuuunuuu och utvecklas (som agnes sa att jag skulle göra, litar på henne!!!) och tillochmed få ett självförtroende så jag kan stå på scenen nångång. Måster erkänna att jag blev så suuuugen på att sjunga på skolavslutningen nu. Men det går inte för sig.


Nu ska jag fortsätta att leva i bubblan ett tag och pröva lite avslutningskläder och skor. Sedan lägger jag mig och somnar med feeeetaste leendet på läpparna.
PUSS!

Walk away

Idag har vi börjat filma med klassen. Har jag berättat det? Att vi ska spela in en deckare på svenskan? Nehe. Men iallafall så blir det riktigt fult(=riktigt kul).


Ikväll ska jag och Angelica till skvadern. Esteterna har bjudit in dom som har sökt dit iår. Först ska vi på hennes kusinskalas och fika. MÖMS.
(dessutom förbereder jag mig på den sista veckan med min piercing)

Stuff


(orkar inte fixa bilden)
klänning ifrån åhlens, randiga och leopardmönstrade strumpbyxor ifrån bikbok och bandaeusen

skor ifrån dinsko

söttubklänning ifrån Rut m.fl

Never

Äntligen hemma. Birsta turen blev riktigt lyckad måste jag säga. Hittade både klänning till avslutningsmiddagen och skor till själva avslutningen. Och när jag kom hem så låg det två bandeaus på min säng som mamma hade köpt åt mig, dock likadana som anna (men mamma trodde det var bikiniöverderlar, lite smågulligt!)


Tänkte knäppa kort på allting nu och visa, sedan ska jag lägga mig i sängen.


Imorgon

Imorrn ska jag pappa och Nicklas till birsta. Efter det åker vi till farmor (som jag inte träffat på år och dar!!, och som förresten är kortare än mig :') HIHI) och äter där. Så imorgon kommer jag knappt vara hemma.


Nu ska jag plugga en massa kemi, sedan lägger jag mig i sängen


Worm in your dream

Linnea kommer hit närsomhelst. Hon ska nämligen sova här inatt, men stackarn får sitta här i två timmar medans jag tränar. Men jag tror inte att hon lider utav det. Vi ska åka och hämta hennes saker strax.
Kan va bra att veta!


ÅHåhåhåhåhåhåh vad jag förälskar mig i låtar och filmer. Så sjukt. Så fiiiiiiiiiiiint!

Yeah

Åh.. Jag som har haft en sån bra dag, och sen när jag kommer hem så ser jag att jag har fått brev ifrån tandläkaren. Ska alltså dit på fredag. ÅH NEJ! Guuuuuuuud. Finns inge värre. Dessutom kommer min tandläkare skjuta huvudet av mig när hon ser vad jag har i munnen... :(


Idag ska jag träna duppelpass och plugga utav bara fan. Men nu ska jag hänga och vika tvätt.

beredda flikkor

Anna Olofsson


<----

Grattis så miiiket på din 16 årsdag!!!!11111111
ha't gött


Some people

Angelica är påväg hit nu. Hon har en miljon uppsatser att skriva tills imorgon och hon har inte börjat med nån av dom. Dessutom så har hon en dator som stängs av hela tiden, så om hon börjar på nått så försvinner det ändå. Så snäll som man är så erbjöd jag mig att hon kunde få komma hit och skriva så fröken inte får IG i ett antal ämnen.


Själv tar jag mig en riktig sköööön dusch och lägger mig sedan och ser på film medans hon sitter här och svettas. HIHIHIHI♥

I want you to know, my feelings show

En tjuga till den som städar mitt rum


Jag har ju idrottsprov imorgon. Ska bli väldigt trevligt faktiskt, ser jätte framemot det.
Japp. True..True


Damn

Igår hyrde jag och Anna en jättebra film! Blood diamond. Rekomenderar den vädligt starkt. Dock var den 2 och en halvtimma lång.


Vi knäppte iallafall en massa kort ute i finvädret igår. Över hundra stycken. Så jag ska försöka titta fram några som går att lägga ut.


Tänkte också berätta att mina drömmar inte har slutat, dom är fan minst lika sjuka.









Till ANAAA

Nu tar jag å drar till ananabaannana.
Har med mig DAH kamera så ja, vi får hoppas på det bästa.

Tänkte bara visa hur jag hittade min lillasyster när jag gick in i mammas sovrum


Don't go

När jag kom hem ifrån Angelica så låg det en påse på min datastol. I den var det ett linne, en huvtröja och ett par shorts. Tack världens bästa mamma! Har dock bara prövat huvtröjan än, men den satt som handen i handsken.


Jag och Ankan åkte aldrig och åt ute igår, det blev så sent. Men vi lagade världens godaste middag hemma hos henne istället.



EIHO

Vilken dag! Jag och Angelica satt vid min farfars grav i tre timmar efter vi ätit jordgubbarna. Helt sjukt egentligen. Men man blev inte rastlös.. Dessutom vare rätt skönt att sitta där så länge som att jag aldrig går dit nu mera. Vädret var awesome och jag skulle kunna ha suttit där längre om det ine var för min mage som skriker efter mat.


Vi ska iallafall åka in till stan och äta ute nu. Jag tar med mig kameran så jag hoppas på att jag kan bjuppa på några bilder imorgon.
P.S Ikväll kommer mamma hem ♥

Summer

Åh. Va härligt! Jag och Angelica gick till ICA efter skolan och köpte varsin honungsmelon, jordgubbar och chocklad. Vi smälte chockladen och doppade jordgubbarna i det! Fifan va gott det var! Och somrigt! Så vi satte oss på ballis med min ipodhögtalare också, oja.

Och vet ni? Jag Emma och Angelica tog första doppet idag! Svinigt kallt från början men gud så skönt efter ett tag. Ville bara tala om de :]
 


Right there

Varför har jag börjat drömt så sjuka drömmar? Varförvarförvarförvarför


Jag har spanskaprov idag, jag glömde ta med mig mappen till Angelica så ni kan nog lista ut hur det kommer gå. Dock ska det vara oförberett men nej, vi fick saker att plugga till ändå.

Idag är det fredag och det tackar jag för.

Somebody

Jag hämtade ut min avslutningsklänning idag! Den var ungefär som jag förväntat mig, jättefin! Och en var inte så kort som jag hade trott heller, ännu bättre. Dock vet jag inte om mina skor som jag tänkt ha till passar.. Får väl kika efter att par nya, annars får jag nöja mig med ett par jävla killer heels.

Idag ska jag och Ankan iallafall ut och springa! Dessutom har vi sovmorgon imorgon! Så vi börjar en timme senare. Alltid något! Dessutom är det ganska behövande just nu när jag knappt kom upp ur sängen imorse.
Sover nog hos Ankan ikväll, så ni vet.

Angelica vill hälsa att hon är oseriös på bilden, så ni inte tror att hon är seriös (antecknar precis det hon sa)
Dessutom ser ni lite av min klänning också!!!1

Here we go

Ankan kom hit en sväng förut för att vi skulle ut och jogga, men vi blev sittandes här och tittade på en massa avslutningsklänningar. Dock hoppas jag att vi ger oss ut och springer imorgon istället!


Men nu ska jag se på Greys Anatomy, ska bara fixa nått gott först.


Kul

- Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? ibland
Hur många har du varit kär i? 1
Är du kär just nu? si

- Tio frågor om dig själv
Namn? elin falk
När fyller du år - 2 augusti
Några piercingar? öron och tunga
Vad har du på dig just nu? kläder
Vilken årstid är bäst? sommar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - svårt.
Vad tycker du mest om hos dig själv? -
 pass
Vad är du bra på? - cykla
Vem älskar du mest på denna jorden -  min familj 
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - med någon!

- 10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? jag
Vem är den roligaste av dina vänner? anna, ankan 
Vem är snyggast av dina vänner? - svåååårt. anton mejbi
Vem är mest partyprisse? - ooh, svårt. många som passar in här!
Vem är den du helst har filmkväll med? spelar nog ingen roll skaru se
Vem av dina vänner är mest "evil"? annao

- 10 Frågor om din familj

Vem står dig närmast? camilla
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? jarå
Vem är farligast i din familj? min katt
Vem ser roligast ut i din familj?- emma
Vem är coolast? - jag
Har ni något husdjur? ja
Mest gemensamt med? - linnea
Underhållningen? - jag och camillas famlij skulle jag tro
Sover du oftast med? linnea eller emma
Roligaste kvällen med familjen? - vet ikke

10 frågor om idag
Vad har du gjort? skolan och knäppt avslutningsfoto
Vad ska du göra nu? skriva
Har du gjort något dåligt idag? ja, snubbla i trappen så jag slog fossingen
Vad har du ätit idag ? flingor och mjölk
Har du duschat idag? nepp
Är du trött nu? en aning
Vad händer i morgon? skolan ANTAR JA 
Går du i skolan? oja
Har du varit i skolan idag?  japp

- ANNAT

Hur mår du just nu? - kanoners
Har du piercat dig? - ja
Är du hungrig nu? - nej
Vad är klockan nu just nu? - 16.44
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se och fb 

TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? erik

Vem ringde du senast? viktor, dock av misstag
Vem sms:a till dig senast? pontus 
Vem  sms:a du till senast? mor min



 

-FAMILJ
Hur  länge sen var det du träffa din morsa? -  uhm
Hur länge sen var det du träffa din farsa? några dar sen


- ÖVRIGT

Gillar du punk? ne
Har du sminkat dig idag? ja

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? ja
Vilket är ditt favoritband/artist? melissa horn
Vad gillar du för musik? olika typ,

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? ja
Har du fler än 3 jeans? ja
Har du fler än 5 tröjor ? - ja

- SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? ja
Använder du wax? nej
Använder du ögonskugga? nej
Använder du kajal? nej
Använder du hårspray? ibland
Använder du volymspray? nej
Använder du mousse? nej
Använder du deodorant? ja
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? ja
Använder du läppglans/läppstift? nej
Använder du brunkräm? nej
Använder du rouge? ibland
Uppsatt hår eller hängande?  både och
Plattar/lockar du håret varje dag? plattar, dock ytterst sällan nu för tiden
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nej
 

 

KÄRLEK
Är du kär just nu? ja
Har du kysst någon idag? nej
Har du ett förhållande? nej
Är du romantisk? inte vet jag
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej!
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? gah
Har du varit tillsammans med två samtidigt? nej
Vem sov du senast bredvid? anna
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - pass...
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? nej
Hur gammla var dina föräldrar när de blev tillsammans? åh vet inte jaaaag
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? nej
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? är inte speciellt kräsen


True friend

Idag hade vi som sagt avslutningsfoto. Lite så tråkigt att halva klassen inte klädde ut sig, men vad gör man. Jag knäppte (eller inte jag, typ Marika och Jennifer knäppte) några kort som jag ska bjuppa på. Har även lagt ut några enstaka på FB.


Åh vad jag måste städa rummet. Åh va jobbigt. Åh. Nej. Åh.




(Håll för våra överkroppar, då ser det AS kul ut!)












Wont go home without you

VARFÖR har jag blivit så jävla fet på sistonde? Var jag tvingad att bli den som lägger på mig 3 kilo efter jag ätit en godispåse? =( Sluta klaga på mig, det är min blogg och jag skriver om mitt fett hur mycket jag villll. Känns bättre om jag får klaga lite.


Men alltså, näe. Borde bokstavligt talat hoppa in i duschen nu alltså.
Vi gört!



Om du var här

Har packat ner en hel del kläder nu, väntar bara på att Anna ska äta klart. Sedan tar jag skrållan och drar till henne snabbt som blixten så vi kan komma fram till nå kläder som passar (låter säkert AS fjolligt att vi måste pröva tillsammans men imorgon när ni ser bilder kommer ni förstå varför..).


När Ankan var och hämtade grejer här förut sa hon att hon kunde hämta upp mig innan träningen så jag slapp gå. Hihihi vilken snel ven!
Måste bara berätta att jag satt på balkongen och pluggade förut, med ett glas saft och ipodhögtalaren. Slatan vad bra det gick att plugga då! Ska fortsätta med det kan jag lova.


Walla

Jag borde vara mycket tröttnare än vad jag är när natten bara gav mig fyra timmars sömn. Men skoldagen har inte varit speciellt jobbig och vädret har varit prima.

Vi blev påmind idag att det är avslutningsfoto imorgon. Egentligen skulle vi ha kommit fram till ett tema, men så blev det inte. Jag och Anna har en idé om vad vi ska "klä ut oss till" så efter att jag har skrivit det här ska jag leta fram en massa kläder. Dessutom ska jag försöka att komma ihåg kameran imorgon så ni får se lite bilder!


Just nu måste jag plugga en massa SO, efter maten åker jag till Anna sedan ikväll tränar jag en timme.
Hörs på




WOPS

Ändrade planer vettu. Jag och Ankan drar iväg och kör duppelpass istället för att städa.
Åh vad det är söndag idag. Packade tillochmed idrottskläder förut tills "imorgon". Hoppas jag är en dag efter hela veckan, då kommer helgen fortare.


Så sant, så rätt!!!!!!!11111one


Jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut. Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut


Everyday

Godmorgon! Känner på mig att det kommer bli rätt tufft att somna i bra tid ikväll. Glömde jag förresten att berätta att jag är ledig idag? Det är jag iallafall! Studiedag vettu.


Inatt drömde jag en till ganska.. "rolig" dröm. Fast den handlade mer om kärlek. Så jag vet inte riktigt vad mina drömmar vill säga mig just nu, att jag kommer bli upptagen i himlen av Gud och hitta kärleken? Hm. Kanon.


Men nu måste jag verkligen städa asså. Hörs!


GodNaTtt


With every step

Jag åkte hem. Jag hade varit så duktig och göra allt jag skulle göra i rätt bra tid och alla småttingar hade somnat så mormor kunde ta över. Eller ja, hon skulle sova över ifall nån av dom vaknar.


Jag har jätte stor lust att se på en jätte bra film (ja, den ska vara bra. Sägs det iallafall) men den är utan text och jag är så trött att det klias i ögonen, så jag tror inte att det är nån bra ide. Dock vill jag inte lägga mig än heller.


Axel jag kommer döda dig om du inte slutar lägga till mig på idiot konversationen. Punkt

BAJS

Åååååh jag ska vara hos Camilla om en halvtimma och jag har INTE GJORT NÅNTING. Förutom att duscha då. Så jag borde verkligen... gö nått. Äh vet inte. Vad man. Ska skriva.

Kom på i badet att jag drömde en jätte rolig dröm inatt. (Bara Anna som vet om den, orkar inte skriva här igen). Dock äre bara dom som var på jesusgrejen igår som fattar drömmen. Eller ja, det är nog bara Anna som fattar den skulle jag tro. Men nu borde jag verkligen klä på mig. Så vi höres när vi gört.

HEJPAAA


Min gomommaaa <3<<<<<3<3<3<3<

I'm your biggest fan

Igårkväll var rätt lyckad faktiskt. Även fast jag och Anna bara gled runt på fincykeln. Det var en hel del goa människor ute som gjorde kvällen lixom. Rulit att träffa folk jag inte sett/pratat med sen i somras typ..


Fick sms imorse där Camilla frågade om jag vill vara barnvakt åt hennes pärlor ikväll/inatt. Sjäääälvklart svarade jag då. Mormor ska nog också dit, så jag får lite sällis när barnen har somnat. Dock vet jag inte om jag sover där eller om jag åker hem än. Det återstår att se så att säga.


Jag har nog världens bästa vän

Han gör allt för att göra mig lycklig

Livia är huuur gosig som helst. Man blir så sugen att äta upp henne. Ska nog ta en smakbit vid ett litet senare tillfälle. Iallafall så är det 7kt fint väder idag. Så jag ska ta av mig jeansen och ta på mig ett par tights istället hade jag tänkt. HAr några bilder att bjuda på ifrån dagen också, rulit.


Tar även med mig kameran när jag är med anabanan. Tänkte att jag skulle försöka få några godkända bilder på oss i fin vädret.






:D

Gah vilken wonderbar start på dagen! Allt är ok med min moster, så vi ska åka och hälsa på världens finaste Livia igen! Tar med mig kameran idag också så jag ska knäppa lite kort på födelsedagsbarnet också! Kimberly fyller nämligen hela 10 år idag.


Så vi hörs när jag kommer hem igen! Ska vara med bästa vännen idag också. Har lixom inte setts sen i onsdags!!!11

Säg ingenting till mig, jag ser allting ändå

Jag har suttit ungefär hela kvällen och bitit på allt jag hittat, bara för att inte gå och köpa något väldigt gott på preem. Jag och bror min gick ut med hundarna (han är här och är barnvakt (inte åt mig utan min lillsyrra, lovar!!)) och WIPS helt plötsligt så hamnade vi på preem ändå. Två partimixar och två colisar. Hualigen.


Så nu ska jag tvinga min kära bror att se på dom nya filmerna jag laddat ner. Självklart sorgliga kärleksfilmer =)


Jag och min kära vän Anabanan första maj förra året. SER NI?!?! Vi låg i bikini. Jag hade vinterjackan när jag ut med Ella förut idag.


Italien bilder, påväg hem

Jag har några enstaka bilder kvar att lägga ut ifrån Italien. Tänkte att det är lika bra att lägga ut dom nu så har jag allt det där gjort.






'


Livia

Jag skrev ingenting igår för att jag stannade kvar hos Ankan och firade henne med hennes släkt. Vi såg även alla tre sagan om ringen filmerna. Vilka kex det är i dom filmerna asså!


Iallafall.. Igår fick jag en kusin! Världens finaste Livia ♥ Jag mamma Kimberly och Emma åkte och hälsade på henne idag. Åh gud. Hon är verkligen världens finaste, man kan titta på henne hur länge sen helst. Otroligt liten var hon dessutom! Dock så vet vi inte riktigt hur det är med Camilla. Vill inte riktigt prata eller gå in på det just nu, men jag håller både andan och alla tummar jag har....




Hos ankan

Vet ni... Jag glömde kameran hemma =(=(=(=(


Meeeeen ni överlever nog ändå. Ni har fått så många bilder ifrån Italien så det är nog lugnt om jag skippar bilderna skulle jag tro. Iallafall så väntar vi på att resten av gänget ska rasa in, vi blev en hel del människor tillslut ändå. Men det är bara rulit!


Imorgon klockan 10 ska jag städa på tippen med klassen, så vi hörs nog efter det :)

HAVE A NICE DAY MY FRIENDNSNSDSE

<3

Grattis på 16års dagen världens bästa anka<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3



Italien bilder, dag 3


























HEmma

Det blev lite inhandlat idag. Ni får en bild lite längre ner. Dessutom så blev det grymma presenter till Ankan! Ska ta med mig kameran till henne imorgon så då ska jag knäppa kort så ni får se.


Om en timma ungefär drar jag på träning, ska bli jävligt skönt skaru veta. Dessutom tänkte jag försöka slänga in alla bilder ifrån dag 3 i Italien.

Bh ifrån lindex, strumpbyxor från åhlens och tre par trosor ifrån gina


Summer of 69

Idag ska jag Frida Emma och Isabelle till staden och inhandla nått skojigt åt Ankan. Vi ska nog möta borga där också. Sedan ikväll ska jag träna också, så vi får se när vi hörz näääzta gång =D Men det ser ut att bli rätt fint väder, det gillas! *peppar peppar*

Time to say goodbye

Har just nu Ankan hemma hos mig. Vi sitter och pratar litegrann om kalaset hon ska ha på onsdag, puppan fyller ju år då! Jag har redan köpt en present, igår faktiskt! (Glömde jag säga det?)


Jag har ingenting att säga idag heller, bara att jag var mer död än levande efter att ha sprungit ett varv runt spåret på idrotten. Fick därför ett ganska tydligen tecken på att det är dags att börja träna igen. Så ikväll kör jag och Ankan hårt!


Hejsan

Hämtade nyss Linnea, hon har tappat bort sitt busskort så hon får sova här inatt. Jag har lixom inget att skriva idag så jag tänkte bara slänga in en bild på det jag shoppade idag, sen säger jag godnatt.

Randig kofta från Monki, piercingar från Six, Linne från rut m.fl och strumpbyxor ifrån HM

Italien bilder, dag 2


































Kalas dos

Ett samtal senare så WIPS ska jag på kalas igen! Denna gång är det Viktors kalas. Vet tyvärr inte hur mycket han fyller, men han är typ min tremänning eller nått sånt. Lite små pinit när jag typ inte känner nån där, men äh. Man får ju fika.


Så jag borde fixa mig nu när farsan hämtar mig om ungefär en timme. Efter kalaset åker vi iallafall till birre och shoppar. JIHAAA!


HEHE

Som att både jag och Anna är så jävla lata så sitter vi båda framför varsin dator i våra egna hem ikväll istället för att umgås. Men äh, det går ingen nöd på mig. Bara att jag håller på att få nå fel på mig själv när jag alltid ska äta så jävla onyttigt. Går ju upp 3 kilo per dag.


Just nu sitter jag och tittar på Underbar och älskad av alla. Kul.

*

Riktigt mysigt kalas måste jag säga, dessutom hade vi vädret på vår sida idag.

När jag såg Camillas mage idag så slog det mig att det faktiskt bara är veckor (eller dagar?!) tills jag får en till kusin! Åh jag vill bara att den ska ploppa ut nu så jag kan få hålla i h*n och gosa i flera timmar. När Kian föddes så blev jag alldeles tårögd när jag höll i honom för första gången, så otroligt liten :')


Idag ska jag förmodligen umgås med Anna. Vad vi hittat på vet jag inte än.
 
 
 
 
 

Italien bilder, när vi precis landat/första kvällen.













Godmorgon!

Om ungefär två timmar ska jag på kalas! Det verkar vara rätt varmt ute så det blir nog en vanlig klänning som åker på. Dock har jag inte slagit in deras presenter än, tror inte ens jag har nånting att slå in i.. Men det ordnar sig nog, på nått sätt.


Jag sov iallafall riktigt gott inatt. Somnade vid tolv och sov till nu. Tolv timmars sömn alltså, inte likt mig. Jag håller iallafall på att titta förfullt efter en avslutningsklänning, dom som faller mig i smaken saknar rätt storlek, såklart.

Tänkte bjuda på några få bilder ifrån när vi landat i Rom, alltså första kvällen. Sedan så får vi bilderna i från dag 2, dag 3, och hemresan. Ni fattar va? Aja.

Bilderna kommer i nästa inlägg.

Boring/ En liten sammanfattning av resan

Som att jag inte har nånting att göra så tänkte jag berätta lite om Romresan. Inte speciellt ditaljerat utan bara i det stora hela. Dessutom så kanske jag slänger in några bilder till som att jag har så grymt många att lägga ut.



Tåg och flygresan gick bra. Dock var det lite jobbigt att vänta 6 timmar på arlanda innan flyget gick. När vi kom fram så märkte man direkt att man var utomlands, om jag säger så. Det var grymt kvaft. Innan vi fick hoppa av flyget så var vi tvingad att vänta i typ hundra år för att cp bussarna som skulle hämta oss kom aldrig.

Vi kom iallafall till slut till hotellet. Jag Marika Anna och Jennifer fick våran nyckel, gick och lämnade väskorna och bytte om. Fick reda på att vi inte kunde fixa nån mat (vi hade inte ätit sen 14.00 och klockan var då ungefär 22.30) så det var bara att lägga sig.


Dagen efter åkte vi och tittade på Colosseum. Visst var det rätt roligt och intressant, men det hade säkert varit ännu intressantare om man fattade/hörde vad guiden sa. Vi gick runt i trädgårdar där runtomkring också, det var mycket mysigare än Colosseum kan jag lova. Senare på dagen fick vi gå själv, shoppa lite och äta. Vädret var dock inte det bästa men inte fan klagade vi! När vi kom hem till hotellet hälsade Raymond Victor och Hampus på oss en stund på kvällen innan vi gick och la oss.


Den sista hela dagen vi hade där (alltså i förrgår) åkte vi till St Peters kyrkan. Innan vi gick in i själva kyrkan så fick vi gå runt själva och shoppa + äta lunch. Jag och Anna gick själva och klarade det galant (nästan..)! Vi beställde mat av italienska människor som inte kunde engelska. Rätt bra gjort om du frågar mig. Vid tre ställde vi oss i kön för att komma in i själva kyrkan. Kön var flera mil lång men det gick ändå rätt fort. När vi kom in så dom åt Anna att hon hade för kort kjol, så hon var tvingad att dra ner den (lite små kul). Kyrkan var väl fin och sådär, men inget som riktigt intresserade mig. Det var mycket bättre att sitta utanför kyrkan och sola! Vädret var nämligen mycket bättre den här dagen, riktigt riktigt varmt när solen väl kikade fram.
Vi åt pizza till middag, gjorde en tappe när jag och Nina skulle beställa mat, Hampus fick min pizza, vi gick och handla lite till rummen och for sedan hem. Sista kvällen var jag och Anna i Emma Isabelle Anna och Angelicas rum och skedade lite mysigt med Hampe och Anton! Haha. 


Sista dagen åt vi frukost på hotellet. Och det var värsta lyxen motför frukosten vi åt dom andra dagarna. Vid halv nio var vi nere med väskor och gick till bussen. När vi åkt buss åkte vi tåg, och sedan flög vi hem igen. Sov lite skönt mot Hampus på vägen hem sådär, och tågresan till Sundsvall gick på en kick!

Det där var en liten sammanfattning. Nu vet ni lite av vad vi gjorde.
Men tänkte berätta lite andra saker också, som jag hoppade nu i texten:

* Ernst och Stefan skulle beställa glass den dagen vi var på St Peters kyrkan. Ernst säger att han vill ha "two balls" och Stefan talar om att han är allergisk för "nuts" och kommer lite senare fram till att han närmare bestämt är allergisk för "earth-nuts"

* Jag och Nina ska beställa pasta och pizza som vi ska äta tillsammans. Vi läser inte alls på överskrifterna utan tittar bara på namnen och kommer fram till två namn som låter bra. När maten kommer så får vi ingen pasta, utan skinka med sallad på, och på pizzan var det gräs.

* Raymond och Oscar skulle gå till Isabelle Frida och Ninas rum sista kvällen. Dom går in i rummet och det är kolsvart. Dom blir brydd och lyser med lampor för att se vart flickorna är. När dom lyser mot sängarna så ser dom två araber ligga och sova. Dom var alltså på fel våning.

* Jag och Anna gick vilse när vi skulle gå tillbaka till St Peters kyrkan efter att vi ätit. Vi fick inte riktigt panik  men blev lite oroliga när vi såg samma affischer på väggarna överallt. Dom parkerar även mitt i vägarna i Rom, och kör som idioter. Så när vi ska gå över vägen så springer jag framför en bil (som står stilla mitt i en korsning, jag trodde nämligen att den väntade på sin tur att köra)  och räcker fram handen så bilen ska fortsätta vara stilla. När jag gått över halva vägen märker jag att det inte ens sitter nån i bilen.


Ja, jag har som sagt haft en otroligt underbart kul resa, tack vare världens bästa klass! Så go allihopa ♥


Grattis världens bästa Kevin!



Sötnosen till vänster fyller 8 år idag! Hade tyvärr ingen bättre bild på honom, men det ska jag fixa imorgon när han och storsyrran Kimberly har födelsedagskalas!


Italien bilder, resan påväg dit






































Fredag

Känns konstigt att gå i skolan en dag och sedan är det helg. Men jag klagar inte! Håller på att ladda upp Italien bilder på FB nu för fullt. Lite osäker på om jag ska tagga alla eller om dom ska tagga sig själv. Får se hur jag gör.


Jag tänkte iallafall börja lägga upp lite bilder här idag. Har bestämt mig för att idag för vi se bilderna ifrån resan påväg dit. Alltså tåg/flyg bilder. Tror inte att det är så många, men ändå =)


Vi hörs senare!

HEMMA

Gah va skönt att vara hemma igen. Bilder kommer ni få lite då och då, blir alldeles för mycket att lägga in alla på samma gång. Kan bara säga att jag har haft helt jävla underbart kul och att 9B är världens góaste klass!



Hörs imorrn!


Nu drar vi!



Hörs på torsdag!


Billionaire

Jag tror att jag har packat klart nu. Men jag ska hoppa in i duschen med ipodhögtalaren och fundera om det är nånting mer jag borde packa ner. Men jag har fan varit duktig som har packat som en idiot dom senaste timmarna, har sprungit runt i lägenheten och letat alla möjliga saker. Och hitills har jag hittat allt också! Jippi.


Men ja, som att vulkanen spytt ut grymt mycket aska senaste dygnet så läreju inte bli nå Italien. Då blire Stockholm, eller Tallin? Jag vet faktiskt inte. Men jag (till skillnad ifrån dom flesta andra) tror nog att det blir bra hure än slutar.

Jag Frida Penny Hanna Maja och Isabelle ifredags!

Victor Spjut





Grattis på 16års dagen älskade vän ♥


hemma again

Ska börja med att säga grattis till Therese som fyller 17 år idag!

Kom nyss hem ifrån Anna. Måste säga att jag borde känna mig mer utvilad än vad jag känner mig. Vi sov trotsallt ungefär 13 timmar inatt. Men det var grymt välbehövlig sömn, så jag dessutom orkar med morgondagen. Kan inte fatta att det är imorgon vi åker, känns inte alls som det.


Iallafall så har jag varken packat, städat eller duschat än. Och klockan är snart två. Kom igen nu Elin, kämpa!

Konfa

Haha... Var och hämtade min brors kamera förut idag. Och på den kameran fanns bilder ifrån min komfrimation. Tänkte att jag skulle lägga upp dom här nu. Jag mena, det är ju bara ett år försent?!


Ikväll ska jag umgås med Anna iallafall, så ni vet.




Haha


Vilken blick








Valborg i bilder





















Valborg

Min valborg hade inte kunnat blivit bättre. Sjukt goa människor, bra musik och härlig stämning. Först åt vi tjejer, sen kom det blir fler tjejer, och sedan droppade det in folk hej vilt. Dock skickade vi iväg folk som inte hade nånting där att göra. Tillslut var vi tjejerna ifrån början + Victor Hampus Axel och några fler coolingar.


Idag måste jag verkligen börja packa. Har nämligen inte gjort det än. Har ingen aning om vad jag ska packa för kläder heller som att det ska regna typ alla dagar... Kuuuuul.

Men nu ska jag ladda över bilderna, så ni får dom i ett A NANANAT inlägg. HÖRS PÅ

RSS 2.0