30 September 2010

Jag och Angelica gick på stan idag efter skolan, köpte lite smink! WIHO. Jag har egentligen inte tid att skriva nånting nu för jag måste plugga som en idiot och packa! Deni! Nu är ni bra nyfiken på vart jag ska vaavavavaavavavavvaa? Det får ni reda på imorrn!

Förlåt för otroligt dålig uppdatering, ska försöka förbättra det efter helgen, eller nått. HEHEHE

Min pojkvän, min man


29 September 2010

Idag köpte jag en ny säng
och imorgon har jag sovmorgon till 12

En ny stjärna har tänds

Aldrig någonsin har jag sett så många människor uppslitna och förstörda
Aldrig någonsin har jag känt mig så hjälplös och krossad
Aldrig någonsin har jag varit med om något så fruktansvärt och gråtit så mycket


Aldrig någonsin förut har jag förlorat en vän
Aldrig någonsin kommer vi glömma dig Alex, aldrig.

Alexander Dahlgren

Vila i frid kära du..
- ikväll tänder jag mina ljus för dig ♥

Camilla Niemelä Falk

Det har alltid funnits människor som har stöttat mig i olika lägen. Både familj och vänner. Alla underbara människor som finns runt om kring mig har lärt mig att hantera alla möjliga situationer. Ni har byggt upp den individ jag är idag. Jag är otroligt tacksam för det. Men det finns en stjärna som lyser lite starkare än alla andra. Min moster. Underbara, älskade, omtänksamma Camilla. Vad skulle jag vara utan dig? Du har lärt mig allt jag kan idag, du har visat mig världen ur alla tänkbara perspektiv och du har funnits där för mig sedan dagen jag föddes. Du har alltid gett mig en hjälpande hand, du bär mig när inte mina egna ben orkar. Jag vill bara att alla ska förstå vilken otroligt fin människa du är, på alla sätt! han där uppe gav mig verkligen den finaste ängeln han hade.

Men iallafall, idag fyller du 35 jordsnurr! Hela 19 år är det mellan oss. Märks det? Nej, inte ett dugg. Det finns ingen som kan ha så kul som vi! Du är min förebild, jag ser upp till dig och avgudar dig mer än någon annan.

Ha världens bästa och mysigaste födelsedag nu! Jag älskar dig <3


26 September 2010

Sådärja. Mår lite bättre nu. Fick värsta ångesten förut, att det vi har stått och slitit med ( i hemlighet) i månader bara är över nu lixom. Men kvällen blev precis som vi väntade oss (skulle jag tro!), jätte lyckad! Jag hoppas att Jarmo hade en jättebra kväll, för det var han värd!


Har lite bilder att bjuda på. Tänkte lägga ut några bilder ifrån när vi ordnade lite med presenter och sånt där först.
(inlägget är en mil långt)










Nu kommer bilder ifrån gårdagen!



(vilken jävla pudding!)




(han skulle gå in på hööks och köpa sig ett par ridvantar som matchade outfiten)




(sedan gick vi in på birsta, han fick lite cider där inne, han fick som ni ser på bilden ovanför pröva hur det är att köra bil efter man druckit sex starköl. (jag prövade också, det var fan det sjukaste jag varit med om!) sedan köpte han sig en klubba också)

pisspaus

Sedan vare dags att rida!






Sedan åkte vi till fäzten












presentöppning









Kult liv

Mår inte superduper bra just nu så jag tror jag återkommer lite senare!
(varför kan jag inte få sova längre och varför har jag en mamma som älskar att jävlas med mig?)


Tjena! Ska komma till saken på en gång. Ja...

foto0247 (MMS)

Tjena! Ska komma till saken på en gång. Jag min moster och några andra har planerat min mosters mans 40års fest i några månader nu, så som ni ser så har vi "kidnappat" honom och utsatt han för några pinsamheter, berättar mer om det imorgon. Vi kanske hörs lite senare! Nu ska jarmo rida!


25 September 2010

Om ungefär fyra timmar sätter vi igång hela skiten. Det kommer bli så grymt!!!


24 September 2010

Kom nyss hem, ska vicka in en massa kläder som är nytvättad (och ligger slängd hölleromböller på min säng, tack för det mamma..), packa väskan och gå ut med hunden, sedan tar jag 16.20 busen till kusinerna i Runsvik, som sagt.

Kommer förmodligen inte sitta vid någon dator (kanske, kanske.. isf slänger jag in ett inlägg så ni fattar vad som händer nu i helgen) men jag ska försöka mig på att mobilblogga så gott det går om inte annat! Så ni kommer nog bli uppdaterad hur det än blir.

Men ha en jätte bra helg (för det ska verkligen jag ha!) så hörs vi!


En väldigt fin pojke


Fikafredag i repris

Våran andra fikafredag! Julia och Isabel hade bakat skitgoda kladdkakor/chocklasbollstårta typ. Just nu är jag så mätt att jag bara vill spy. När jag kommer hem ifrån skolan idag packar jag väskan och drar iväg till kusinerna i Runsvik för att... tja, jag får nog berätta imorgon istället. Ni kommer fatta då. Om inte annat berättar jag då, haha.


näe nu ska jag fortsätta umgås med flickorna i mitt rum (vi fick förresten en ny tjej hit igår! erika!)


23 September 2010

Jag såg nyss på The blind side. Jätte bra film! Handlar på en pojke som varken har en familj, ett hem, en skola att gå, mat eller kläder. Men han träffar en familj som tar hand om honom och hjälper honom att nå sina drömmar. Den rekomenderar jag verkligen om man inte redan har sett den.


Linnea kommer iallafall och sover här inatt, trorja? Vi ska formodligen bänka ner oss i soffan och titta på IDOL. Imorgon är det fredag och helgen har inte varit såhär efterlängtad på riktigtriktigt länge!

P.S YES det funka att måbilblögga!!!! jpipiipip

Prövar mobilblogga för första gången! Vore...

foto0246 (MMS)

Prövar mobilblogga för första gången! Vore skitbra om det funkar, kan behövas i helgen. Men nu ska jag och ankan äta!


Gästblogg av Elins SNYGGASTE vän.

Hej allihop. Nu ska jag skriva några rader om Elin Falk.

Jag kommer ihåg första gången vi träffades. Vi var 6 år och jag cyklade förbi hennes infart. Där stod hon. Vi stannde upp, stirrade på varandra tills en utav oss fick fram ett surt " Hej." Sen är det lite kul att ingen utav oss kommer ihåg vad som hände sedan, men det måste ha slutat bra eftersom vi började umgås efter detta.

Vi blev bättre och bättre vänner och jag kommer ihåg alla de gånger hon, jag och Frida gjorde låtar, sjöng och dansade. Vi tyckte att vi var så duktiga. HAHA, kommer ni ihåg "if i could turn back time". Haha. Eller när vi sjöng färger i en vind på skolavslutningen, när Benny började grina för att han tyckte det var så fint.

Vi har inte alltid varit lika bra vänner under alla dessa år, men vi har alltid hittat tillbaka till varandra. Nu förtiden är vi så bra vänner att jag får panik när Elin inte har skrivit blogg på en dag, när jag inte vet vad hon gör. Och man kan få sms av varnadr därdet står " ÄR DU DÖÖÖÖD?" om vi inta har hört nått från varandra på ett dygn. Men det är så skönt att ha någon som jag kan göra ALLT med. Vi skratta med varandra. Vi kan skratta ÅT varandra. Vi kan bara ligga och titta på tv, utan att bli uttråkade. (haha, 20timmars)  Men det som är allra bäst är att vi faktiskt kan vara seriösa ibland också. Även om det är väldigt sällan. Men vi vet ändå vart vi har varandra, och hur mycket vi faktiskt tycker om varandra.

Om jag skulle skriva ner alla minnen med denna flicka skulle jag få hålla på i evigheter. Men några jag kommer på så här spontant är söndagen, när vi gjorde du vet vad innan vi skulle till kyrkan. Och vi hoppade studsmatta och du berättade både det ena och det andra för mig. Eller när vi satt på kyrkogården och pratade i tre timmer! Sen har ju Elin alla roliga minnen när jag ramlar eller gör illa mig... För det tycker ju hon är JÄTTEkul.

Jaja. Jag tycker om henne ändå! PUSSSS




/Från din emovän Angelica!♥


Jobbig tjej

Jag orkar inte blogga men min stalker Angelica tvingar mig. Hon sitter vid datorn bredvid mig och skakar av arghet pga att jag inte bloggat sen igårkväll.....
"HARU SKRIVE?" sa hon nyss. åååh jobbig tjeeeej!!!



MEN måste få säga att jag gillar min vän ändå, vädligt mycket faktiskt. Hon är ju trotsallt min emovän. Har en massa (-"men skriv klart dåååå") förläsningar idag och sedan EOS. Inte en bra dag idag..


En väldigt gammal blid ifrån en härlig kväll med Agnes och Therese

It's driving me crazy!

Don’t say you love me, I don’t believe it
Don’t say the words if you don’t mean it
Don’t wanna hear it, out in the open
Keep it inside if you don’t mean it
Don’t even wanna talk about it, I know that I could live without it


22 September 2010

Tjenis! Kom hem för ett tag sen, har inte orkat satt mig ner bara. Jag håller på att få nått fel på min telefon! Jag hatar touch! Det sämsta som någonsin uppfunnits i telefonväg. Iallafall så har dagen varit hyffsad. Tittade på någon Evert Taube grej på förmidagen. Kul. Han fyller ju 120 år idag!! Eller kanske inte idag, men detta år iallafall! Congräätzz!!


Nu ska jag fortsätta kämpa med idoittelefonsjäveln. Ska ringa mamma och fråga om det finns nån annan jag kan ha. ÅHHÅHÅH och inge sovmorgon imorrn heller. kuuu ldådåder tjwotiq2hgotqigws

Hit me baby one more time

Just nu sitter jag i mitt rum med jätte härliga tjejor!!!1 Nämligen Agnes Pettersson Kristina Gradin Anna Olofsson Hanna Nilsson Isabel Tegström & Julia Åhgren!! DENRU (och angelica persson vart befinner du dig idag=???!?!?! ville ju åka bussen med dig imorse (u))


Jag och lika ont över bröstet idag... Det måste ju va nått fel!!!! Ååååh vågar ju inte gå till doktorn och få reda på att jag ska dö om ett halvår heller

When it comes to loving me, he's worst

Nyss hemkommen! Har världens tryck över bröstet som fortsätter upp mot halsen. Så jag dör nog närsomhelst. Så ni vet. Om jag överlever den kommande timmen så tar jag iallafall 16.20 bussen till kusinerna i Runsvik och övernattar där. Hörs (förhoppningsvis) imorgon!


21 September 2010

Jag och Angelica försov oss lite imorse, men inte mycket. Vi kom bara en kvart sent typ. På lunchen fick jag världens mvärk, trodde jag skulle dö på riktigt. Meeeen klarade mig fint! sitter just nu på rummet med halva klassen och myser! Klockan två börjar vi igen och då är det engelska prov, jag hoppas att vi slutar när man är klar med provet.


Efter skolan åker jag hem och hämtar lite saker, sedan åker jag till Camilla och dom och sover där! Så vi får se om vi hörs nått mer idag, kanske!

20 September 2010

Dagen har varit riktigt skön faktiskt, slapp idrotten pga av tantröd så jag klagar inte! Jag och Angelica drog ner på staden och myste runt lite där, tittade på jackan som jag vill köpa men efter lite om och men kom vi fram till att jag köper ankans skinnjacka istället! WOHO hääpigööörl


Imorgon har jag yttligare ett prov, i engelska. Det kommer också gå åt pipsvängen.. Proven är ju så himla konstiga på Skvadern! Fattar ingenting av dom, och nej det har inte med att jag är dum och göra! Det var ju bara så svårt!

Klassfoto

Provet gick ju inte alls nå bra, som väntat. Men nu ska vi inte grina över det! Nu snart harvi klassfoto, illa det med! Jag har ingen aning om vad jag ska göra eller nånting. Vill ju inte bara stå/sitta där och se tråkig ut.

Jag återkommer nog om hur det bleeeev. Jag längtar efter kommande helg så otroligt mycket att det är läskigt!


Puh

Jag har pluggat Naturkunskap i ett antal timmar nu. Jag vet inte riktigt hur mycket av det jag kan, men det får gå som det går imorgon helt enkelt. Får skylla mig själv när jag inte har förstånd till att börja plugga tidigare. Jag håller på att se på en film på femman nu också, den verkar rätt bra faktiskt!


Jag ser inte framemot veckan som kommer. Helgerna går alldeles för fort! Jaja, ska hänga in lite kläder i garden nu, sedan ska jag fortsätta titta på filmen.
Hörs imorgon! ♥

19 September 2010

Godmorgon!

Eller ja, jag vaknade egentligen klockan tio och hela min förmiddag har gått åt till att storstäda rummet. Känns riktigt skönt nu när det är gjort! Dock känns det ganska så mycket mindre skönt att jag inte pluggat nånting till Nk provet som jag har imorgonbitti.. Mitt första prov på Skvadern också.. Illa Elin!


Men jag ska sätta mig och riktigt titta igenom den där skiten nu snart. Ska bara ta mig en prommis med Anna först!


Ha en awesome lördag!


When you look into my eyes

Jag har fan ätit, skrivit en daggmask labb, skrivit en teateranalys och duschat på tiden jag har varit hemma. Rätt bra gjort för att vara mig! Jag ska försöka komma fram till vad jag ska ha på mig för kläder ikväll och sedan ska jag börja bege mig bort mot bästisens hus. Det är ju nästan finväder nu också! Härligt


Just nu håller jag på at få nå feeel. Jag har hittat en jätte fin jacka som jag bara vill beställa. Men jag har ingen aning om hur den sitter på mig eller nånting. Så jag måste vänta tills jag har hittat den i stan och kan pröva. Men då kommer jag säkert inte hitta den där, beställer den ändå och WIPS så blev jag jätte onjöd och sur.


18 September 2010

Shit va fort veckorna går egentligen. Mer än halva september har ju gått nu, snart äre kalla oktober! Ångest.. Meeeen jag hade det iallafall jätte mysigt hemma hos Hanna igår! Hon jag och Felix tittade på IDOL och Something New och åt hur mycket gott som helst.


Var helt död när jag vaknade imorse. Men vi fikade iallafall och gick och la oss igen. Kom hem för ungefär 10 minuter sen. Idag ska jag umgås med bästa vännen!
(neee jag har inga bilder att bjuda på, orkade helt enkelt inte hålla på)

17 September 2010

Äntligen helg!!!!! Åh vad det satt bra med det nu alltså. Jag ska iallafall till Hanna ikväll! Otroligt länge sen vi hittade på nånting nu så det blir nog mysigt. Jag och lillasyster bakade en kladdis förut, den är inne i ugnen nu så jag ska smaka lite på den sedan beger jag mig nog bort mot Lucksta!


Jajaja, nu ska jag packa lite. Spenderar även natten i Lucksta så vi får se när vi hörs nästa gång. Ska iallafall försöka komma ihåg att ta med mig kameran så jag kan bjuppa på några bilder.

Fredagsfika!

Nu har vi i vårat rum haft våran första fredagsfika! Anna och Angelica hade bakat idag och det var super gott! Nästa vecka är det Isabel och Julia som bakar, längtar redan! Hehehe. Iallafall så ska jag träffa en väldigt väldigt speciell person idag efter skolan. Ta en fika och så! Nämligen Jennifer!! Åh va kul det ska bli att träffa dig stumpan, så länge sen sist


Ikväll är det rätt så oklart än så länge vad jag ska göra. Men jag lär nog veta lite senare, när jag kommer hem ungefär. Jag hoppas att jag slutar tidigt, orkar inte gå till fyra idag.


Är otroligt grym i paint

Estetisk orientering

Gud så många olika uppgifter vi får på EOS. Samma dag vi avslutar en, får vi en annan. HEhehe. Rätt skönt att det är praktiska saker åtminstonde! Idag fick vi en uppgift att göra nån musikal eller något av Evert Taubes låtar. Kan bli kuuuul!


Näe nu måste jag fortsätta att hjälpa min grupp så vi kommer nån vart! PUSSSS

We both know, I'm not what you need

Åhå va fint! Det går inte att att låta bli att fälla en tår ju


Idol

Just nu håller jag och Angelica på att se på idol. Bakat har vi också gjort!! Killen som sjöng nyss var ju bra, han tävlar om sista guldbiljetten. MEH VA?! och så gick han inte vidare. Balle


Äh nu orkar jag inge mer. Blev en otroligt tråkig bloggdag idag. Heh ooops

jag saknar diiiggg

16 September 2010

Befinner mig just nu hos Angelica. Det var tänkt att vi skulle jokksa lite med olika låtar och så, men vi får se hur det blir. Känner mig lite sugen på att träna ikväll faktiskt. Ska kolla om jag kanske kan få med mig ankan. Iallafall så hade vi bild idag för första gången. Gud.. alltså jag suger verkligen på att rita! Skulle lixom rita av en bild av mig själv. Hahahahahahahaha


Näää nu ska jag gö någe annat

15 September 2010

Jag har egentligen ingenting att säga för tillfället, men jag får tix ibland och känner mig tvingad att blogga. Vi såg iallafall på teater idag med klassen, den var mycket bra! Sorglig. Något för mig med andra ord. Ikväll kommer nog ankan hit och sover som att jänta vill ha sovmorgon imorrn hon med!


Nu ska jag kliiina upp litegranna på mitt rum, sedan ska jag bannemig ta och jobba lite naturkunskap! (jag kommer förmodligen inte göra nånting utav det, men det känns bra att låta duktig)

Skollllaaann

Vi fick en fotouppgift idag på EOS. Vi skulle fotografera ett porträtt ungefär.




Några av mina Angelicas och Annas bilder! (jaaaa angelica och anna vägrade ställa upp som "modell")

14 September 2010

Puh. Kom nyss hem! Det blev nog lite längre tid än förväntat, men shit va mycket vi fick gjort!!! Sara bjöd på jätte goda muffins och festis! Då blev jag nöjd =] Idol tittade vi även på! Även om det blev en hel del snackandes medans.


Ååååh jag som hoppades på att det skulle bli en tidig kväll ikväll som att jag suttit uppe med boken dom två tidigare nätterna. Men icke. Dock får jag väl skylla mig själv, men det känns alltid bra att klaga! Imorgon är det onsdag vilket innebär att jag har absolut ingenting att göra.

@school

Heeeeej, sitter på skolan (som vanligt) och har nyss läst ut boken! Den var ju jätte hemsk =( Har engelska om ungefär 1 timma och läju sluta as sent.. Ska iallafall hoppa av hos Camilla idag (igen) och vara där en stund. Vi åker nog till Sara också. Får se när jag kommer heeem.


Men nu ska jag titta om jag kan nappa upp någon som kan hänka med till Närah Dig eller var affären heter. Vi hörs ikväll!

13 September 2010

Jag har varit på konstigt humör hela dagen. Har inte haft lust med nånting och lektionerna har varit jobbiga. Och inte blev det bättre när jag kom hem och märkte att Hans och mamma hade glömt att lägga ut nyckel så jag var utelåst. Ville döda första bästa människa rentutsagt. Men det ordnade sig bra ändå, som att jag hoppade på första bästa buss och åkte till Camilla! ♥

Har fått hem lite grejer idag som jag ska ordna lite med såhär på kvällen. Sedan ska jag läsa så mycket som möjligt i idioti-boken så jag får den utläst till imorgoneftermiddag. Jag längtar efter helg så det bara skriker om det.

Fick världens skönaste tjockiströja av världens bästa Camilla idag!! Tack så mycket ♥

Skolan

Nu har jag lunch och väntar på att idrotten ska börja. Jag har panik läst en bok (på engelska!) som ska vara utläst imorgon också. Har bara ungefär 50 sidor kvar nu. WOW! Går framåt. Iallafall så har det börjas prata om klassfest idag. Vore awesome! Dock ska man nog inte hoppas på för mycket.


Jajaaaaaa om en halvtimme ska jag gå och byta om. Ska kolla om det är nån estetare som är normal idag. Tveksamt. HIHIHI
Puss!

12 September 2010

Tjena blöggen!


Kom hem för ungefär 40 minuter sen. Linnea följde med mig hem så vi tog oss i kragen och sprang ett varv runt broarna. Mycket bra! Kanske jag börjar komma igång med träningen igen? Man kan ju hoppas. Kom iallafall nyss ut ifrån duschen så nu ska jag bara vänta tills Linnea är klar sedan sätter vi på en film och myser ner oss i hängmattan min.


Imorgon är det måndag = idrott = springa runt spåret = döden
Godnatt! ♥


Till kyrkan

Nu ska jag och lillasyster åka till kusinerna en sväng. Vid elva går jag Liam Camilla och Emma till kyrkan. Det är nånting för fyra åringar där idag. Mamma jobbar så jag går med Emma istället för henne. Jag vet inte riktigt när vi kommer hem, men det märker ni nog.


Sometimes it doesn't work out

Jag var som sagt på 50 års kalas tidigare idag. Min faster fyllde 50 tidigare i veckan så vi firade henne lite. Efter det följde jag med min andra faster till hennes supergóa kompisar här i Matfors! Åh va härligt dom är. Jag tror inte jag fått så många komplimanger sammanlagt i mitt liv som jag fick ikväll. Haha! Iallafall, dom hade bjudit hem ungefär hela matfors så jag hade otroligt kul! Dock var jag tvungen att bege mig hem i bra tid, ska upp tidigt imorgon.


Åh åh åh varför försvann den glada känslan nu när jag kom hem? Ska se på Toy Story 3 nu och va ledsen. Min bror sa att det var sorgligt slut på den, exakt vad jag behöver just nu.

11 September 2010

Jag somnade nån gång vid tio igårkväll. Slut tjej? Hampus ringde mig halv ett inatt också, jag vaknade av att jag pratade med honom i telefonen och sa "godnatt hampus" väldigt kärleksfullt. Haha. Iallafall så vaknade jag vid åtta imorse (!!!!) och låg och tittade på tvn.

På tv4fakta var det om WTC. Det är trotsallt 9 år sen det hände idag. Shit va hemskt det måste ha varit för alla som var där! Helt sjukt. Iallafall så ska jag på 50 års fest idag. Middag och så. Jag vet inte riktigt när jag kommer hem och vad jag gör utav min kväll. Vi får se.


Jag har tyvärr ingen kamera med mig, den hade inge batteri. Hehehehe.

Bilder








titta sista bilden. läskigt va! jag ser ju typ exakt ut sådär!

Sång och spel - fredag!

Jag och Angelica sitter på hennes rum och spelar och sjunger för fullt just nu! Huuur mysigt som helst. Det märks verkligen att jag har valt rätt linje för mig. Känns awesome för tillfället!

Vi håller på att lära oss lite nya grejer och så. Så vi ser ju om vi hörs nått mer ikväll. Ha en fin fredag iallafall!

10 September 2010

Sitter på skolaaan. Har fixat med lite presenter och sådant! Känns bra. Dock har jag ganska mycket kvar att göra, men det får jag ordna lite senare. Jag börjar tio över igen, har EOS. Vi har lekt hela tiden hittills, men läju göra nått jobbigt nu bara därför..

P.S Sover hos Angelica ikväll och jag är sugen på att pierca naveln. D.S

Biggest loser och IDOL

Just nu ser jag på mitt favvo tvprogram, biggest loser. Finns inge bättre! När det är slut klickar jag över till fyran och ser på IDOL. Ett måste ju! Efter det lägger jag mig i sängen och låter det bli en hyffsad tidig kväll.

Har inte så mycket mer att komma med idaaaag. Så säger godnatt!

Olle Hedberg



Vilken kille!!!!!!!!! helt sjukt hur han kombinerar låtarna! Pilf är han också!

9 September 2010

ÅH vilken bra dag jag har haft idag!! Vaknade innan klokan ringde, åt god pastasallad till lunch. Efter vi ätit körde jag och några till i klassen ett lunchjam! Hehe. Gick väl sådär kanske, men gud va roligt det var! Och på EOS skulle vi vara i grupper och skriva en egen låt men hjälp av några ord och några ackord och sedan skulle man spela upp den för klassen. Det var också huuur kul som helst!! Min Lillie Emma Anna och Angelicas låt blev griiim!


Nu kurrar magen (som vanligt) så jag ska försöka mata mig själv lite. Imorgon är det fredag!
(ser ni att Elis bytt bild där i mitten också? en liten överraskning för mig i guess!)

Åhå

Jag kan inte riktigt säga hur många gånger jag har lyssnat på Jonathan Garcés dom senaste två dygnen. Men många är det! Och det gör inte ett dugg att han spelar fel på gitarren några gånger, det märks inte när jag tittar på honom. Åhå så fiiin


Cool tjej

Vet ni? Linnea frågade mig värsta spontant om jag ville prova att göra sånna dära små inbakade flätor ovanför ena örat på henne. Jag mest skrattade åt henne men sa tillslut ja. Och ja... Det blev inte bra alltså. Men hon verkar hyffsat nöjd iallafall. Man får faktiskt tänka på att det var första gången och att jag aldrig någonsin tänkt tanken på att göra sånna dära innan. Men jag om tränar några gånger kanske jag blir bättre! Wiho.

 
Hahaha. Mobba mig inte!! Fick dock bara plats med två, annars blev dom alldeles för småa. Dock passar Linnea i det så otroligt jävla bra! So Lelle-style (hon tvinga mig att skriva det)

Nu drar vi ut och går.

8 September 2010

Kom nyss hem ifrån skolan, och jag tog även min första "kuta till bussen och slinka in alldeles innan dom stänger dörrarna" idag. Känns bra alltså! Nu är jag otroligt hungrig, måste gö maaaaaaat. Ikväll tror jag att Linnea sover här. Blir mysigt de. Jag har iofs sig sovmorgon imorgon, men det är bara att jag ligger och njuuuter i sängen medans hon gör sig klar.


Gymnaiumet tar redan alla krafter jag haaaar. Det är hur jobbigt som helst att sitta på två timmars lektioner och lyssna på saker som dom (för det mesta) tog upp redan i nian. Jag håller på att somna hela tiden, vilken resulterar i att jag efter lektionen inte riktigt har någon koll på vad som var viktigt att komma ihåg. Jippi

At school

Lunch nuuu. Ätit mat. Är mätt. Hänger med Anna och Angelica och vi kommer inte överrens om vad vi ska göra. Så som alltid slutar det med att man hamnar här. Men det är ju kul... nat.

Nu ska jag försöka gö nånting annat. Jag hoppas att jag slutar i bra tid idag. Är trött. tog ju fan 07.20 bussen till stan. K-A-T-A-S-T-O-F

<3

Jonathan var så fiiiin och så braaaa. Han är typen som kommer få alla fjortistjejers hjärtan i år (titta bara på mig, hähä). Jag vet det. Men åååh va fin killen är. Och åååh va bra han sjunger. Han har förgyllt min morgon med att spelas ur mina högtalare i en timma. Underbart.

Nu ska jag gå till bussen. Vi hörs lite senare! ♥

Duktig tjej!

Gissa tre gånger vad jag nyss gjort? NEJ inte ätit en massa mat! Utan varit ute och sprungit!!! DENRU! Sprang runt broarna. Kändes otroligt skööönt! Eller det kändes otroligt skönt när jag kom ut ifrån duschen, inte medans jag sprang. Så nu känner jag mig som en ny människa (eller vad alla tränings-människor brukar säga)

Nu ska jag och tha family leka "familje-kväll" och se på idol. Älskar uttagningarna till idol. Bland om det pinsammaste och roligaste som finns.

7 September 2010

Första dagen vi slutade sent. Och det känns. Jag är helt sluuuuut. För tillfället har vi inget vardagsrum som att dom byter golv där, så lillsyrran sitter i min säng och äter popcorn och ser på min tv. SÅÅÅ jag kan inte lägga mig heller. Åhå. Illa.


NÄE nu ska tösa i stoln lyfte på röva och fö å gå te bordä å spise.
hah åh kul jag ääär

Skola

Just nu håller vi på med ett arbete som ska vara klart imorgon. Min grupp fick lite panik när vi insåg att vi inte kommit någon vart alls och vi har huuuuuuuuuuuur mycket som helst att göra. Så imorgon måste jag ta en skit tidig buss till skolan så vi kan jobba det sista på morgonen. Jippi. DOCK sa Alexander att om jag kom till skolan till åtta så skulle jag få en Monster av honom :') Lätt värt!

Nu försvann alla min vänner. Kuldå. Tyst blidde det ocksåååå. Nä nu kom Mimmi. dåså.

Denna fontän har vi ett arbete om. Ytterst intressant


Det finns inget finare än Coldplay

And high up above or down below, when you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know, just what you're worth
-
Your skin
Oh yeah your skin and bones turn into something beautiful
You know for you i bleed myself dry, for you i bleed myself dry
Look at the stars, look how they shine for you
-
Dive in at the deep end and you become my best friend
I want to love you but I don’t know if I can
I know something is broken and I’m trying to fix it
Trying to repair it anyway I can



6 September 2010

Dagen har varit riktigt skön faktiskt. Slutade två och hade tennis på idrotten. Hade aldrig spelat det förut, det var väldigt... svårt. Kunde inte riktigt förstå mig på hur man skulle slå för att få bollen rakt och i bra höjd. Som tur var spelade jag med Isabel och hon var förstående!

Nu ska jag äta mat, sedan lägger jag mig i sängen och tar en powernap med engelska boken.


Jennifer Östman



Grattis på 17 års dagen världens bästa Jennifer ♥ Hoppas du får en skit bra födelsedag, så får vi ta igen den här dagen nästa gång du kommer hit till Sundsvall! Pusspusspuss

Lillasyster ♥


5 September 2010

Igår kände jag mig hängig, snorig, hostig, klen osv. Det låter och känns bara så otroligt töntigt just nu. För idag är jag tio resor värre. Dock har jag ingen feber(*peppar peppar*), tack och lov. Iallafall så ska jag och Kimberly se toy story 2 såhär på morgonkvisten. Vi kanske tillochmed ser trean när vi ändå är igång!



Världens goaste Kimberly och världens finaste Linnea ♥
Älskade kusiner! Älskade systrar ♥

Tack Elis!

Elis har gjort om min blogg litegranna idag. Bytte ut bilderna och bakrunden lite. Visst blev det snyggt? Jag är iallafall otroligt nöjd. Så tacktacktack så mycket Elis!

Myspys







Jag och min prinsessa ska ha tjejkväll ikväll. Vi sprang till ICA och köpte ett halvt kilo godis, grönskaper och dipp. Damen fick välja film, så det blev toy story!

4 September 2010

Det var kanske inte allt för smart att bada igår. Blev ganska så jätte förkyld. Men beztizen berättade nyss för mig att det är 4.90 på godiset på ICA. Det + Twilight maraton kan nog göra mig frisk!

 Just nu vill jag att mamma ska komma hem så hon kan laga mat åt mig, och sedan gå på ICA åt mig. Underbart. Meeeeen ska skriva in engelska brevet på datorn nu och äntligen få det där helt klart. Dock har jag 8 kapitel att läsa tills på tisdag, men det får väl vänta tills nån annan dag. Typ.

Last night

Gårkvällen blev hur rolig som helst. Vi åt hur god mat som helst hos Isabelle vid sex, sedan spelade vi sällskapsspel och umgicks. Vid tio eller nånting sånt tog vi bussen upp till haga för att sedan gå till Filip. Jag tänker inte ens berätta om hans hus.. Hur sjukligt fint som helst ju! Gah. När vi kom dit umgicks vi i hans poolhus (ni hör ju!) och lite mer mot natten badade vi jacuzzi. Vi gnallade inte hemåt förren vid halv fyra. Var jätte pigg i morse. Japp.


Nu ska jag visa er lite bilder ifrån gårkvällen. Jag har dock inga bilder ifrån när vi var hos Filip, men jag får se om jag kan låna några bilder av nån, annars får vi helt enkelt klara er utan dom.













Rock this club

Hela tjejgänget är samlat, exakt hela. Härligt! Nu ska vi ta vara på kvällen till hundra procent.
Sover här, så vi hörs imorgon! Ha en kick aasssss bra fredag

Hos Isabelle

Tjeeena! Isabelle och Anna kom till mitt och Annas rum vid kvart över två, sedan gick vi till Isabelle. Så nu ska vi hänga lite här, fixa oss och så, sedan drar vi bort mot IsabelleN och äter middag och myser där! JIHA

Hahaha åh fintjejernaaaaa. icke gammal bild

All the things

Gud vad jag älskar min linje. Vi har slutat hur tidigt som helst hela den här veckan. Inte nog med att vi slutade kvart över elva idag.. ÅHÅ! Dock sitter jag och Anna fortfarande på skolan. Men det bekommer mig inte ett dugg. Det är så otroligt mysigt här så det känns som hemma. Dessutom så ska vi faktiskt plugga lite engelska och sedan ska vi fixa oss för ikväll.


Ska dessutom vänta på min bästa vän, hon slutar nog lite tidigare än fyra får jag hoppas. Jag Anna och Anna ska sällskapa lite innan vi drar bort till Isabelle och firar henne! Åh va kul det kommer bli ♥

(måste bara berätta att söta isabelle erbjöd mig hennes lägenhet nu när jag slutade tidigt. att jag skulle få gå dit och vänta till dom slutade. dock tackade jag nej, men ändå! puss på dig älskling!)


AT CAMILLAS HOUSE

Sover hos min moster, Jarmo och barnen inatt! Blir en liten sovmorgon imorrn med! Åhå skööönt. Iallafall så sover jag nog hos Isabelle imorgon också. Men jag skriver nog nånting ifrån skolan imorgon, så vi hörs nog nån gång till innan helgen:D Beror på hur mycket tid över jag får imorgon.



Fan. Just det. Måste skriva engelskan.. Får ta med det till Camilla då.. Jaja, tar med mig kameran till Isabelle imorgon iallafall! Så jag kan nog bjuppa på några bilder på lördag, om ni har tur.

PUSS

I'm already

EOS(estetisk orientering) idag var mycket roligare än vad den har varit tidigare! Vi hade Susanne (som är bästbästbäst) och latchade runt lite med allt möjligt hela lektionen. Fick sluta nån timme tidigare också.
Och på bussen hem satt jag med min bästa vän (som jag saknar så, nu när vi inte kan sitta ihop 24/7 längre) och även gamla klassisar + andra. Hua vad jag saknar min gamla klass.



För övrigt så känns det bara bättre och bättre med klassen och skolan. Lite mysko typer i klassen, men hallå! Valde jag estet så kan jag inte förvänta mig så mycket annat. Dessutom är jag själv inte jesus ängel heller. DOCK kan jag tycka att vissa är lite väääääl, lite överdrivna. Meeeeen det är nog bara att vänja sig skulle jag tro.

Fångarna på fortet

YEEES! Dom snygga hunk handsbollskillarna vann finalen!!! ÅÅH YEEESSSS va brraAAAA.
Ska iallafall lägga mig i sänga och titta på timeout nu. Sovmorgon imorgon!!!! Uppskattas väldigt mycket!

Oh my baby, I just want to be in your arms

Jag hittade en present åt Isabelle idag, när jag gick på staden. Mycket uppskattad. Slipper gå imorgon alltså. Ska ju som sagt till henne på fredag, och fira kvinnan! Härligthärligt. Kommer bli så grymt roligt!


Idag måste jag verkligen börja skriva engelskan. Jag ska fan inte skjuta på det så det ligger och skräpar till sista dagen! Nu jävlar ska jag få nånting vettigt gjort på min vakna tid.


Skolan årååårrå

Nu så är snart jag Mimmi och Anna klar med våran tidslinje. Åhå va fin den blir!!!1 Lätt MVG! Iallafall så har vi fått en ny bordkompis, Alexander(rambo)! Så jag och Alexander bytte gardiner i vårat rum idag, blev mycket mysigt.


Snart drar jag och angelicoooh ner på stan och möter upp Michelle!!!!!! Så länge sen jag träffade henne så det ska bli kul. Senare möter vi nog upp fridis också. Vi hörs när jag är heemmmaaa!!!



September... :(


RSS 2.0