31 Augusti 2011

Tjenaaa! Igår åkte jag på läger med tvåorna (nästan alla) och sov i tält bortanför Njurunda. Vi gick i skogen i typ 4 kilometer påvägen dit och gick på en grusväg ungefär 5 kilometer på vägen hem. Inte kul. Men det var faktiskt mysigt där borta, vi körde lite femkamp och hade en (tillmestadels) jättefin solnedgång. 

Nu har jag nyss städat mitt rum, vilket veeerkligen behövdes. Ska försöka börja lite på en engelska uppsats också, eller åtminstonde komma på vad jag ska skriva. Fast mest av allt ska jag ta hand om en sjuk pojke! ♥

28 Augusti 2011

Dom senaste dagarna har jag gjort lite allt möjligt. Firade bror min som fyllde 25 i torsdags, träffade Jennifer hos Camilla i fredags vilket var otroligt roligt! Hade inte träffat henne på huuur länge som helst. Igår umgicks jag med min faster och Anna-Karin i lite öltält i Bergsåker. Efter en liten stund kom även Pelle och vi avslutade kvällen hemma här i matfors i Annakarins hus. Gal1 bra kväll.

Idag ska jag Pelle Emma och Hans gå på bio. Bilar 2. Åh är så späääänd!!! Den borde vara asbra, med tanke på ettan. Imorgon är det måndag igen. Helgerna är för kort.

24 Augusti 2011

Idag försov vi oss ganska mycket, jag och Pelle. Eller ja, vi vaknade när det var några minuter kvar tills lektionen skulle börja, så vi skulle komma väldigt försent även om vi skyndat oss. Så vi satt i hamnen och hade det asskönt i finvädret och tittade på John Bauers treor som hade klassikern i hamnen idag. Det var väldigt roligt att se faktiskt!

Efter skolan umgicks jag med bästis. Åt ceasarsallad vid hamnen och hade det bra. Lite kvalitetstid såattsäga. Innnan vi gick till bussen gick vi in på myrorna, fyndade en jättefin ryggsäck! 




HÄR HA NI AN!

22 Augsti 2011

Skolan är igång och det känns så blandat. Kan inte bestämma mig för om det känns skönt eller bara jobbigt. Iallafall så har jag haft en bra första skoldag. Inget speciellt, träffade tre nya klasskompisar. 

Det regnar otroligt mycket och jag lyssnar på Bon Iver. Det är min pojkväns förtjänst, för Bon har faktiskt många fina låtar. För tillfället försöker jag att inte bry mig så mycket också. För det är jobbigt att bry sig för mycket. Det blir jobbigt att bry sig för mycket när någon jag älskar påverkas dåligt utav det. Jag ska sluta ta åt mig och bli ledsen över saker som jag borde skita i. Nu.

21 Augusti 2011

Igår sjöng jag och Angelica på hennes lillebrors dop! Det gick väl sådär kanske, men dom verkade iallafall nöjda! Och det var ett jättefint dop! På kvällen skulle egentligen jag och Pelle på Selånger marknad, men vi åkte på 50års kalas istället. Det var hans farbrors fru som fyllde år, kul att träffa lite pappasläkt också. Vi kom hem i bra tid och jag somnade på en gång, är trött jämt nu för tiden!

Iallafall så gick vi på marknaden idag istället, satan va folk det var! Blev lite jobbigt faktskt, men det gick ju (xD) och vid två åkte Pelle hem och Emma kom dit istället. Hade ju lovat henne att åka karuseller och köpa sockervadd + ballong. 

Imorgon börjar skolan igen. Det går fan inte at fatta! Vart har det här sommarlovet tagit vägen då? Vad har jag gjort i sommar? Jobbat. I tre veckor. Resten utav veckorna då? Åh. Lol. Men det blir nog bra. Och skönt. Får väl ta vara på skoltiden när inte snön kommit än, för att vänta på bussen i 30 minus är verkligen döden. 

Just det! Pelle och jag åkte helikopter idag på selånger, för första gången i livet! (som vi åkte helikopter alltså)

Bilden lånade jag utav moster Camilla

Dane Falcon

Min bror (han med solglasögonen) Daniel och hans vänner har spelat in en liten film vid Daniels hus i Stöde. Haha jag tyckte faktiskt om den!




P.S! Skicka nyss en gåva (en summa) till situationerna i Afrika. Barna-svälten. Känns så himla bra!! 
(Smsa TIMME till 72970 så skänker du 50 kronor som ger rent vatten till 5000 människor! Kom igen dåå)

19 Augusti 2011

Under dessa dagar har jag:

*Ätit surströmming för första gången i mitt liv
* Gosat
* Varit barnvakt
* Spelat massor med piano
* Ätit på biteline och gått på bio med Thimmy som jag inte träffat på hela sommaren


Hörs!

14 Augusti 2011

Igår hade jag en väldigt fin dag med min familj och sedan Pelle. Hade otroligt roligt när jag såg mamma paddla (för första gången i hennes liv dessutom). 

Idag kom Angelica hit och vi tränade lite på dopsånger. Vi ska ju nämligen sjunga på hennes lillebrors dop till helgen! Spännande. Hon åkte hem för en liten stund sedan. Vid tolv kommer Pelle hit, jippiii!

Och just det, beställde en resa idag!

är på drakbåtsfestivalen med hans emma och...

0_image_153 (MMS)

är på drakbåtsfestivalen med hans emma och kimberly. mamma tävlingspaddlar med jobbet. haha åh. så kul.


11 Augusti 2011

Jag har tänkt väldigt mycket på hur tråkigt det faktiskt är att läsa en blogg som bara innehåller vad som hänt under dagen. Visar nästan inga bilder alls och bloggar ungefär 4 gånger i veckan. Men sanningen är den att jag är alldeles för feg och blyg för att skriva nånting annat. Att skriva det finns inuti eller visa texter jag skriver ibland känns för läskigt! Dels för att jag är rädd för vad folk ska tycka, inte tycka och dels för att det är så otroligt personligt. 

Men det ska nog komma en vändning, nån gång. För jag gillar ju att skriva, visar det bara inte här. Och jag vet ju själv att det blir dubbelt så roligt att läsa om man får ta del av annat än vardagen. Dessutom skulle jag göra det endast för min egen skull, men ni skulle ju också få ut mer utav den här bloggen då. Win-Win.

Så fint!





Bilderna ger inte riktig rättvisa till hur fin dom är, och ni får ursäkta min dåliga kamera! Men här ser ni på ett ungefär!! Fiiinnt vaaa???!!!?!?!!

Update: kom på att jag kanske ska förklara lite också! Iallafall så har hon målat mig  till väntar, och henne själv till höger. Texten imellan är Bridge over trouble water.

10 Augusti 2011

Idag/Ikväll blir det kusindag! Jag och Linnea åker till birre nu en sväng och tar igen lite kusintid. Kommer förmodligen köpa en jättefin tröja, om den finns kvar dåxD

P.S Saknar Pelle. D.S

9 Augusti 2011

Igår städade jag mitt rum, storstädade. Jobbigt som satan var det. SAtt ihop en ny möbel också, en liten en. Har den bredvid sängen. Och jag har satt upp tavlorna som jag fick av Angelica i födelsedagspresent, som hon målat själv. Dom är så fina! Och personliga. Älskar dom supermiket. Ska försöka visa bild imorgon!!

Nu spelar Pelle gitarr och jag sitter på sängen. Vi ska vara barnvakt till Emma ikväll/inatt. Kan bli kult. Ska faktiskt dippa lite grönsaker och se på massaken i Norge!



7 Augusti 2011

Mårning! När som helst kommer Moa hit och firar mig och mamma i efterskott. Skönt att umgås lite med henne när det har en tendens till att gå månder mellan varje gång. Senare ikväll åker jag in till stan och äter middag på Biteline (va? skojaru?) med min vän Kicki! Vi har ju lite snack att ta igen efter en hel sommar utan en enda träff, typ. 

Hoppas bara att Moa accepterar ett rum som man får simman in bland kläder i. Känns ofantligt ansträngade att plocka upp dom.


Kyss från mig då

6 Augusti 2011

Igår var jag och några brudar hemma hos Emma och firade henne lite i efterskott! Jag hade hur roligt som helst,så länge sen vi hade en tjejkväll nu! Emma verkade bli nöjd över hennes presenter, miket bra. Detta måste vi göra lite oftare tycker jag!

Iallafall så promenrade jag och Victor hem i regnet vid ett ungefär. när Victor vek av så ringde jag Pelle för att prata lite, säga godnatt osv. Han pratar på som vanligt, säger att han sitter på sin balkong i stan med några kompisar. När jag kommer in på mitt rum och tänder lampan så ligger han under mitt täcke. Ler. Säger "Hej älskling!" Det var den finaste och bästa överraskningen jag kunde få just då. Efter att blivit blöt och kall. 

Idag så firade han mig också! Dagen började med ögonbindel, ut på balkongen där han hade dukat upp jättefint och gjort god frukost. Efter några timmar åkte vi till stan där jag fick reda på att vi skulle åka ribbåt. Hade aldrig prövat på det tidigare, men satan va roligt det var!! Man sitter som på en häst, och åker verkligen hur snabbt som helst, sedan flyger man över vågor med båten. Fick lite ont i ryggen utav stötarna men det var det verkligen värt.
Iallafall, efter att vi åkte i kanske 40 minuter så stannar båten av, mitt på havet. Får reda på att båten har gått sönder, så vi sitter där i 50 minuter tills en annan båt hämtar upp oss, åker i ungefär 30 minter och kommer sedan på fastland igen. Turen skulle egentligen ha gått på ungefär en timma. Hahaha. Men kul hade jag, en perfekt dag!

4 Augusti 2011

Halloooj! 

Jag har egentligen ingenting att skriva men har ingenting att göra heller, sattee. Jag är iallafall bjuden på middag hos Angelica ikväll! Ska bli jättemysigt faktiskt, Isabelle och Kicki ska också äta. Senare kanske vi kör på lite hårdare också, who knows!

Tänkte iallafall bjuda på lite bilder ifrån min födelsedag nu som att jag typ aldrig visar bilder längre.









Jag hade iallafall en jättefin 17års dag som avslutades med parmys på timeout spa med finpojken. Känns skönt att det är mindre än 365 dagar tills 18års dagen.

Mami



Grattis på födelsedagen Mamma. 
Älskar dig

Bday


Dear diary

Tumblr_lj7f6rwvb81qb67gho1_500_large_large

Every sleepless night

Inatt mådde jag så sjukt dåligt. Började redan vid nio känna att jag hade ont bakom ögonen, men tänkte inte så mycket på det. Sedan när jag och Pelle gick och la oss vid tolv hade jag sjukt ont i hela huvudet och inte en tablett jäkel hade vi hemma. Jag låg vaken till ungefär två då jag hade så ont att jag trodde jag antingen skulle kräkas eller svimma. Som tur är har jag världens snällaste pappa, som åkte ifrån Stöde mitt i natten med tabletter till mig, dessutom skulle han börja jobba klockan sex. Så jag somnade tillslut, efter lite massage och killning utav Pelle. Tur jag har dig ♥

Idag måste jag städa så otroligt mycket. Mamma och Hans renoverar sitt sovrum så det är grejer i hela vardagsrummet. Måste hjälpa till att få tillbaka dom grejorna, och städa lite på mitt rum också. Sen ska jag duscha i evigheter.

1 Augusti 2011

Grattis på födelsedagen Emmiz! ♥♥



(Bli inte arg, har inga bilder på dig! :*)

RSS 2.0