30 Juni 2011

Kommer bo hos min favvis familj resten utav veckan! Camilla Jarmo Linnea och Linus (+mormor) har åkt till Göteborg nämligen. Och jag är barnvakt åt resten! SÅ VI HÖRS xDDDDDd

29 Juni 2011

Idag har jag och Anna varit ute hela dagen. Solade ltie hos henne imorse innan vi åkte till mormor och morfar och hämtade trampbåten. Trampade lite på rännösjön, fiskade, fikade, badade, solade. Vid typ halv sex hämtade nicklas oss igen, då gick vi på ICA och köpte middag. Satte oss på min ballis och njöt lite.

Om en halvtimma kommer Hans hem, då drar vi till Bällsta och spelar fotboll med grabbarna.

28 Juni 2011

Va tycks om kvalittan på bilden nedanför?! Sjukt nöjd. Iallafall så var det jättemysigt att äta lunch (eller ja, brunch xD) där med mami och Emma. As god bakpotatis hade dom också! Jag körde både dit och hem, och på hemvägen körde vi en väg jag aldrig kört förut. Jäklar va osäker man blir när man kör på ett nytt ställe.

Nu väntar jag på att Anna ska höra av sig, ska nämligen fett med umgås idag. Och vill även få tag på min bror Nicklas, vill låna trampbåten imorgon!

HÖRS!


myser på juniskärcafe med mamma och emma!

image_081 (MMS)

myser på juniskärcafe med mamma och emma!


Här har jag blickat framåt, men ofta tittat ner

Tumblr_lndg1rukke1qf6ryao1_500_large

Kan inte tänka, jag står bara här och ler
Jag är nog inte det du drömmer om
Men jag är det du ser

Here we go again

Kom precis hem ifrån kusinerna, gick kalas att hjälpa till på kalaset! (xD) Dessutom blev det ju sjukt varmt där ett tag också, kunde ju tillochmed sola. Det var ju inte igår man kunde göra det precis xD (åh xd-gubbarna må ju vara de bästa som finns)

Iallafall så har jag lite bilder att bjuppa på! Och ikväll äre disneydags!

Min fina Kian

Lillsmurren! :*

Emma


Kaninbebisar! Knostergullig


Kim

Kimberly



Ballonguppsättning (xD)


Grillning




Mattstudsa

Fina prinsessa

:*


Snyggkevin

27 Juni 2011

Igår sällskapade jag och Pelle med mamma Hans Emma Camilla Linnea och Kimberly. Satt lite på ballis, såg på film AND SO ON. xD Pelle åkte nyss hem så nu väntar jag på att Camilla ska komma och hämta mig. Jag ska nämligen hjälpa till på Kevin och Kimberlys barnkalas idag!




Och titta här då! Vad jag fick utav Pelle ifrån ÖKNEN!!!!!! Deni.
DOCK så ser man ju knappt nånting, man ser bättre IRL xd

26 Juni 2011

Idag fick jag se min kusins barn för första gången! Lilla Aimee, så jäkla gullig. Jag kom precis hem ifrån mormor, körde henne och mamma till Birsta idag också, man börjar väl bli van vettu!! xDDDDDDDDDD 

Nu ska jag byta till mitt sommartäcke och sedan duscha. Ikväll får jag sällskap utav Pelle!




Do you remember singing songs?
On a car ride off to nowhere, it was just the 3 of us

And I know that sometimes I'm hard to love, and as I grow into a woman
I'm sure that I am not enough.
But even when I let you down I hope that I can help you see,
the parts of you, are the best parts of me.

I'd like to tell you one more time just
how much that you mean to me.


25 Juni 2011

Jag hade väldigt trevligt igår, träffade lite nya människor och sådär. Blev lite gitarrspelande och norskkaraoke också. Miket rulit! Mamma hämtade mig vid tre nångång, och jag somnade ganska så snabbt efter jag lyckats hitta simnkborttagningen som Emma gömt i tvättmaskinen. 

Idag ska jag förmodligen bara vara hemma och ta det lugnt. Känns som att det behövs, och imorgon (eller ikväll kanske?) kommer Pelle hem efter att ha varit i Marocko i två veckor!




24 Juni 2011

Fick ett sms där det stog att planerna inför ikväll helt plötsligt ställdes in, i sista sekund. Så då ringde jag hit Angelica, så nu grillar vi här på min balkong, duktat med lite jordgubbar, chips, godis gosallad osv! Ikväll följer vi med Angelicas kusin Ellinor på fest i Rude!






If you could feel what I feel

Kom precis hem ifrån birsta! Jag fick faktiskt en jättefin sommarklänning och strumpbyxor utav mami. Förlåt men jag är för lat för att ordna bilder på det nu, kanske nån annan gång. Annars handlade vi upp alla jäkla blommor på plantaget (mamma handlar alltid blommor, alltid.) och även lite midsommar mat. Jag körde ungefär hela tiden och trodde jag skulle dö i birsta trafiken. Men det gjorde jag inte! Titt på satan vettu.

Iallafall så ska jag försöka krypa bort till duschen nu, och ikväll ska jag umgås med Ankan! 


23 Juni 2011

Igår åkte jag till mina kusiner igen. När jag var ute och hoppade studsmatta med Kian så säger han att han är kissnödig, så jag lyfter ner honom och tänker inte mer på det. Sedan när jag vänder mig om så ser jag att han står och pinkar rakt på min telefon. Med vilje. Haha åh ni skulle ha sett hans min. Nöjd som bara den. Men det hände inte så mycket med telefonen. Tur för min lillkille att jag avgudar honom vad han än gör!

Och nu sitter jag nyvaken i köket och vill grina för att jag är så trött. Ska nämligen följa med mamma och handla till midsommar och så. Jag vill shoppa också, men de läju inte hända om jag känner mamma rätt.


20 April 2007, hur snygg?!

HELT FUCKING A M A Z I N G G G G G G G G GG GG wepotju4wiyo



DET HÄNDER INTE!!!!!

Förstå ni vad som har hänt? Jo, självaste Jason Derulo ska till Gatufesten. Fattar ni? Detta är inte sant. Det är INTE SANT!!! På onsdag. Klockan 8. Gud vad jag ska vara där. Där. Där. Däääär. Ni vet han som sjunger låtarna man kan utan att ha lyssnat mycket pårom? Eller okejrå, har visst lyssnat mycket på dom. Hallelujah va party!


22 Juni 2011

Efter att ha sovit 13 timmar inatt känner jag mig rätt utvilad alltså! Vill bah gööööööö nått kul (=inte sitta i min lägenhet i Matfors). Så om du känns fört kan du ju alltid smsa. Fullt tillgänglig. 

Jag tittade igenom gamla bilder igårkväll, innan jag deckade. Åh. Jag var helt själv och skrattade så jag blev tårögd, skojar inte (inte åt alla bilder såklart). Synd bara att jag inte kan bju på några nu, min dator är ju lite i bruk, såattsäga.

Tja. Kan ju berätta att jag är förkyld också. Dock har jag varit det i tre veckor typ, bara lite lixom. Men efter att ha fått reda på nyheter som gör mig så sjukt jäkla glad och förväntasfull så känns det som att ingenting annat spelar någon roll! HIHI.



21 Juni 2011

Idag har jag varit hos mina kusiner en sväng, finns inte ord för hur mycket jag älskar den familjen! Jag och Linnea hoppade studsmatta med Liam Emma och Kian, haha åh. Skrattar bara jag tänker på det. Iallafall så ska jag strax äta nu, och försöka på tag på min kusin Linus. Han borde komma och äta, och sedan ska jag skjutsa honom till tjejen hans i Nedansjö! Deni.


Fick en teckning av min lillasyster nyss. Gullig hon!1

Höres! :)

Promise I'll be right back



Långt booohååhårt.

För informationens skull så har jag fortfarnade inte fått sms och missade samtal, MEN!!! Jag tror nämligen att man kan ringa och så till mig nu! JIPPI. Mobilhackarn. kom på själv att jag skulle uppdatera inställningar och grejer. Kommer väl funka en halv dag, men ÄH!

Godnatt.


19 Juni 2011

Har laddat min telefon i en timme och det plingar i den hela tiden, men det kommer inte upp några missade samtal eller sms :):):):):):):) love life. Älska htc! Så jävla bra telefoner!! xDXDDXXDSCDSSESGghesthtrkjulh Pröva starta om 3 gånger, likadant. Pappaaaaa, hjälp miiiiiiiiiiiiiiiiiiiig. Iallafall, så om någon vill något är ni welcome att plinga på. Eller fb rå, fett coolt xD



To find another sound in your vocie



Hos sensuella



Jag och Anna drog till Haga ´för att umgås med Emma och Isabelle! Emma och Isabelle ligger i badet, Anna sitter på toa och jag knäpper kort pårom xD HOHO!




17 Juni 2011

Jag fortsätter att köra på spontanakvällar. Angelica ringde mig igårkväll och efter en minuts samtal bestämdes det att jag skulle med till Therese! Henne hade jag inte träffat på ciruks ett år så det var verkligen på tiden. Jag Anna Angelica och Therese satt på hennes altan i ett antal timmar och tog igen lite av snacket.

Angelica övernattade även här men nu har hon begett sig hemåt. Jag borde klä på mig strax för jag ska nämligen umgås med snygganna ikväll!!!!11








2008 ♥

MH MH MH



Om man ändå kunde dansa sådär!

Hej Övik

















16 Juni 2011

Hemmaaaa! Det varit jättemysigt uppe i Övik hos Jennifer. Var behövligt att åka bort en liten stund. När vi kom upp till Övik satte vi oss på Jennifers balkong och myste en hel del. Gick sedan ner till stan, träffade partypeople och när klockan var grymt mycket mittinatten gick vi hemåt. Det var skitjobbigt, för hela den där staden lutar ju neråt. Så vi fick gå uppåt i tusen år innan vi kom hem.

Igår gick vi på stan några timmar. Och efter det tog vi någon timme på paradisbadet. Ett överskattat bad egentligen men vi satt mest i jacuzzin. Så jag klaga inte. Vi körde en favvis i repris och myste på balkongen även igårkväll. Det var så sjukt härligt som att dom hade kvällssol tills tolv.

Bilder får ni sedan. Mamma är exter över att hon bytt gardiner i mitt rum så jag måste titta på det nu.
OCH JUST DET!!! Fick brev ifrån kyrkan idag!! Har fått fett med sommarjobb! Dock är det under gatufesten.. Men äh, sova är överskattat!

14 Juni 2011

Igårkväll åtke jag och Angelica väldigt spontant till våran snälla vän Christoffer i Lunde! Där befann sig Anton Axel och Jordan. Vi bastade och jag tog även första doppet för i år. Haha. Lite sent kanskeeee? Och kallt vare. Vi spelade även lite kort, och tvspel (ellerja, inte jag och angelica). Övernattade gjorde vi också, sov så grymt skönt!

Nu sitter jag i mitt kök med Linnea. För kanske en timme sedan kom vi på att vi kunde åka till Övik till saknade Jennifer! Så om ungefär en timma går våran buss, stannar där i två nätter. Så vi får se när vi hörs!




Haha. Kimberly.

13 Juni 2011

Älska vädret! Älskar ännu mer att det ska vara såhär heeela veckan. Jag sitter iallafall på skola nu. Förmodligen sista gången jag sitter här tjejrummet. Har nyss skrivit prov och jag hoppas verkligen att det gick bra. Spelar dock inte så stor roll.

Just nu väntar jag på att Anna ska komma in till stan, så vi kan gå runt där lite och sedan gå på ppmöte. Sedan när jag kommer hem ska vi fira min bror lite. HöreZzz

12 Juni 2011

Kom hem ifrån snygganna för ungefär en halvtimma sen. Igår grillade vi lite och snackade om livet, blev uppäten utav mygg och fick även besök utav hennes granne+vän i guldstring. MH MH MH

Idag följde jag med hennes family till vattenskidklubben. Jag åkte inte, utan stekte lite på båten istället. När vi kom hem solade vi lite mer, badade i hennes grannes pool och somnade på studsmattan. En mycket härligt dag!

Nu ska jag plugga matte. Ja. Skojar inte.. Ska nämligen träffa Matte-Erika imorgon och titta om jag ska ha ett G eller VG i matteB. Känns kul.


Mr.Bean

Jag kan ha sett det roligaste klippet i hela mitt liv ikväll. Eller ja, det är ungefär 3 sekunder som är rolig. 
(kan inte lägga in klippet men KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR! ) Och kolla från 2.05-2.16

Hahahahaha. Åh. Så jävla kuuul!!!!

11 Juni 2011

Satan vilken väder det är alltså!! Så sjukt skönt. Jag klev upp i bra tid imorse och åkte till Angelica. Skulle egentligen bara hämta min väska men blev kvar där ett tag. Vi solade lite, pratade, kom på lite kuliga ideer osv. Hoppas bara att det dom blir av.

Nu sitter jag i köket och luktar sololja. Ska hoppa in i duschen nu och fixa till mig liteeee. Ska nämligen till min vän Frida ikväll och grilla med gamla tjejerna! Ska bli mysigt.



Jag är kär i den fulaste flickan i världen

Befinner mig i Ankans hem nu! Vi ska ha FETT MED PARTY. 


Sommarlov-eh

Fett skönt med sommarlov!!!111oneett. Satt i hamnen med några fina klassisar efter avslutningen och bah njöt. Sola lite, brände mig ännu mer. Undra hur lång tid det tar innan jag tappar all min hud.

Jag köpte även min gf-biljetter idag! Eller ja, biljett. Tre i en. Så nu äre bara att vänta, mindre än en månad kvar ju!!! Fett. Men hörrni, idag fyller faktiskt en speciell person år. Nämligen min fina fina storebror Daniel! Hela 23 år vettu.

Så dagen till ära, ska jag ännu en gång sjunga min egenskrivna låt som jag skrev när jag var kanske 5 år gammal.
"Daniel du lova inte mig, dapemelloway"


Tack.


Och just det. Alla skulle skriva saker om alla idag på avslutningen, sen fick man lappen. Hua va glad jag blev! Stog så fina och snälla saker. Och just det, vi sjöng ju på avslutningen, haha. Gick skitdåligt.

10 Juni 2011

Igår gick det dåligt för oss på brännbollen, dock tycker jag lätt att vi kunde ha förtjänat utklädnaspriset! Menmen, efter brännbollen satt jag och Pelle lite vid fontänen, sedan sprang jag och letade efter min faster och bror i tusen år. När jag väl hittat dom gick vi till hedbergska (åh va kuligt det verkar att ta studenten på den skolan!) och tittade när min kusin Anton gick ut. Sedan åkte vi hem till honom, åt as mycket mat, brände mina axlar och kindben ännu mer och sedan gick jag till Pelle och umgicks med honom några timmar.

Idag har jag skolavslutning men har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Har ont i halsen också så jag känner verkligen inte för att sjunga. Dock är det redan 31grader här i solen. Tråkigt bara att vi har skolavslutning inne.


En bild sedan utklädnaden igår! (Änkipänkis bild!)

8 Juni 2011

Idag tog skvaderns 3or studenten. Min klass underhållde. Underhöll kanske det heter. Det var sjukt varmt och jag hade klänning på mig, brände mina axlarna och kindben. Nu har jag nyss duschat och packat det jag ska ha med mig imorgon. Har ju brännbollsdag. Min klass ska va MC-gäng. Så. Jävla. Coolt.

Jag åkte till Angelica efter skolan och hämtade lite saker. Slutade med att vi båda somnade i hennes säng och sov i en timme. Alltså kommer jag inte kunna sova än på ett tag. HIHIHIH. Och just det! Min kusin Anton tar studenten imorgon, så troligtvist ska jag och min bror kolla lite på honom.
 





FEETT


5 Juni 2011

Igår var jag Anna Rebecca Pelle och Lisa på en fest i södermalm. Det var mycket trevligt faktiskt! Idag är jag otroligt trött, har bara legat hemma i sängen och sovit och tittade på tough love. Haha har ni sett det nån gång? Fett kul.

Nu snart ska nog jag och Emma bege oss mot kusinerna i runsvik. Perfikioso

4 Juni 2011

Jag har bara varit vaken i två timmar men det känns som att halva dagen har gått! Ännu jobbigare blire när jag bara sitter och väntar också. Jag gick på ICA förut och köpte hallon och jordgubbar! Jag och Anna ska nämligen ta med hellokitty filten och ipodhögtalaren ut i finvädret och ha lite picknick! Eller ja, när bruden är klar på vattenskidklubben vill säga.

Ikväll ska jag umgås med Anna. Vi får seeeee vad vi hittaaar påå

HH



There's a fire, starting in my heart

Vi fick iallafall hem Ella igen!! Men hon har infektion "i en av juverdelarna". 40 i feber hade hon också, lillgumman. Men lite medicin borde göra susen tycker jag!!! Annars då? Jorå, det gick galant för Linnea att pierca läppen, blev så fint så. Vi åkte till birsta också en sväng, men jag hittade inget annat än ett örhänge (och piercingrengöring då).

Ikväll tror jag minsann att jag får besök av damerna jag umgicks med tidigare. Kan inte bli bättre!


Collt örhänga ha?

3 Juni 2011

Jag hade så otroligt kul igår med mina kära släktingar. Vi fick asbra väder så vi grillade hos mormor, hade lite frågdesport till Linnea, frågeslinga osv. Efter grillningen åkte jag till stan och hälsade på Pelle (och Adam) sedan tog jag 23.15 bussen hem.
Förresten, min hund är sjuk!! Hon har värsta knölarna på magen :( Mor min ska åka in med henne sedan och se vad som händer. Hjälp mig att hålla tummarna!!!!
Och medans mamma åker in med Ella så tar jag och Emma bussen till stan och möter upp Kimberly och Linnea! Linnea ville ha lite moraliskt stöd idag, som att hon ska pierca sig!! Hihihihi


provar fett med mobilblogga. fett med att ...

0_image_043 (MMS)

provar fett med mobilblogga. fett med att mobilblogga. fin snigel va? jag och anna hitta an


2 Juni 2011

Just precis nu ska jag bara sluuuuutaaaaaaaaaaaa, japp sådär. Gjort. xD


MEN idag är det ingen vanlig dag vettni!!!!! För idag fyller nämligen den finaste och bästaste tjejen jag vet 15 år! Nu får hon cykla utan hjälm och ligga. Min lilla stumpa :')
Så idag ska jag fira henne! Blir nog hos mormor som det ser ut just nu.






Jag är namnet som du har på armen

Visst, du kan rycka på axlarna och spela ball
Men fast du tror att du lyckas vet jag iallafall
Du försöker hålla masken, så du kan sväva över marken
Visst, du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig, för du har varit min


1 Juni 2011

Sommar nuju!! Nästan iallafall. Idag hade vi bara lite fotboll på westhagen, haha åh mina klassisar var så duktig! Efter fotbollen gick vi till hamnen och myste lite, donkade lite osvosv. Kom typ nästan nyss hem ifrån bussen och kom nyss på (ännu en gång) att jag är ledig tills på TISDAG! Åh hallelujaaah. Detta behöver jag.

Nu ska jag slå in en present till en viss person som fyller år imorgon (!!!) och sedan ska jag. Göra. Fett. Med. Grejer.

Haha måste visa denna bild som Anna knäppte idag. Hahaha den är så kuuul1!!!!1111

RSS 2.0