30 November 2011

Imorgon är det december! Sjukt hur snabbt tiden går egentligen.. Iallafall, som ni såg i förra inlägget så har jag klippt av mig håret! Jag sov hos Angelica inatt så hon klippte mig, och jag är så nöjd!!!! Känns så jäkla skönt att slippa det långa slitna håret.

Nu på morgon har vi två till nationella prov i Engelska B, läs och hör förståelse. Gruvar mig som satan, är alltid så jäkla dålig på dem. Men ja, det får väl gå som det går.

klippte av mig håret!

0_image_180 (MMS)

klippte av mig håret!


27 November 2011

Konserterna gick bra! Det var roligt att mamma pappa och c.o var där andra konserten, då det gick jättebra (Enligt mig iallafall, inte enligt alla :PPPPPPPPPPPPPPPPPPP )!! JAg tycker iallafall att alla var superduktig som att vi alla gjorde vårat bästa, finns ingen anledning att klandra ner allihopa!

Inatt sov jag och Pelle i stöde som att Pelles lillebror Olle fyllde 9 år igår! Det var jättemysigt, åt supergod middag också. Nu snart ska vi bege oss till stan som att vi ska stå lite i klassensstånd klockan tolv till ett. Sedan efter det ska vi äta ute med mamma, blir en bra helg detta! Brist på sovmorgon bara.. 

OCH!! Det blev iallafall lite snö på julskyltningen!! Och på första advent, passar bra det.

Love somebody like you

Hej igen! Bussen gick sönder på vägen hem så mamma fick hämta upp oss i bergom. Nu snart ska vi gå och handla lite ingredienser till knäck och en pepparkaksdeg. Blir bakfredag idag, mysigt!!

25 November 2011

Jäklar vad dagarna går snabbt! Fem dagar sedan jag skrev. Hade nyss nationellt prov i engelska B, känns skönt att ha det gjort.Och det är fredag!! JIPPI!! Imorgon har vi konsert här på skvadern, två stycken! Efter det åker jag och Pelle till hans mamma eftersom hans lillebror Olle fyller år imorgon! 

På söndag är det julskyltingen (utan snö?....) och vår klass ska ha ett stånd vid stadium (eller var det nu än var) och sälja lite gosaker, köp av oss!!!!  Jag och iallafall stå vid tolv, så måste åka tidigt ifrån Stöde. Tråkigt som att jag typ aldrig är där..

20 November 2011

Tjenare! det var väldigt roligt igår! Vi uppträde även på lyslördag, vilket var hur mysigt som helst. Vi sjöng lite låtar med afrikanarna och även lite svenska, dock kunde jag inte texten på några av dem men det gjorde inte så mycket. 

Idag var jag och mannen på birsta och tittade ut lite julklappar i förtid. Inte negativt såattsäga. När han inte såg eller var i närheten kollade jag även ut lite saker som kommer behövas till hans julklapp, längtar tills jag får sätta igång med den!

Men men, nu ska jag skriva en massa etik och moral grejer. Det jag skrev tidigare idag var ju inte sparat. Älskar livet.

19 November 2011

Tjena! Seminariet igår gick rätt bra, blev åtminstonde godkänd! Skönt att ha det gjort, nu är det bara relgionsuppgiften som ska göra för tillfället, men till veckan blir det nog något mer som kommer tynga ner en. Det är iallafall inte så långt kvar utav denna termin nu, vilket är underbart!

Gokillen håller på att steka bacon och ägg till frukost nu, blir wonderbart det! Klockan ett ska vi vara på sporthallen, kommer inte hem förren åtta ungefär. Kul.. Men det blir åtminstonde middag på Big boy!

17 November 2011

Tjena!!! Såg breaking dawn för några timmar sedan, och åh det var så bra!! Vill bara se sista filmen nu(fast ändå inte, såklart). Just nu sitter jag och gosen i sängen hans och försöker få in nått i skallen om det vi ska kunna tills imorgon. Går ju sådär kan man säga! Men skitsamma, orkar inte lägga ner mer energi för tillfället.

Men efter seminariufnsiefiet imorgon är det iallafall helg! FY-FAN VA SKÖNT, som Oskar Linnros skulle sagt.

16 November 2011

Hej! Igår firade vi Liam som fyllde 5 år, storkillen vettu! Och idag hittade jag ett par skor på secondhand som var lite fulsnygga, så dom fick följa med hem. Jag har iallafall börja på religionsuppgiften nu, vilket känns bra. Och idrottsuppgiften är klar!!!! JIPPI. Men semuniariet känns allt annat än bra, faktiskt. Pelle och jag försökte plugga lite idag men kom ingen vart. Få ta och hårdplugga imorgon innan bion istället.

Vi sover hos mig ikväll men resten utav veckan blir vi i stan. Det rankas ev. middag och mys med Alex och Linus på fredag, på lördag är det konsär hela dagen som gäller, med Marching for life! Nu ska jag duscha, hörs!

14 November 2011

Hej! Igår såg jag och Pelle på True Talent final och Dimitri vann, vilket var otroligt bra!! Hejade mycket mer på honom än Sofia, fast hellre hade jag sett Paulina eller Emelie som vinnare. Aja xD

Ikväll ska vi som sagt laga middag med Pelles mammas familj, dom kommer nog om en timma eller så. För övrigt så har jag sådan fruktansvärd ångest över skolarbeten nu! På fredag har jag seminarium i samhälle (fick flytta till fredag istället för onsdag, vilket såklart är underbart men känner fortfarande panik över det) och då ska även en religions uppgift in. På måndag ska en idrottsuppgift redovisas som dessutom fick reda på IDAG att vi hade, och.. äh minns inte men nått mer var det. Och jajaja kanske låter lat när jag tycker detta är mycket men min kropp strejkar när det blir för stressigt. Älskar skolan.

Goskillen ligger och sover på soffan vilket han gjort den senaste timmen. Väckte honom bara en sväng för att fråga vilken tid han ville gå på bio på torsdag, vi har nämligen förbokat biljetter till Breaking down då!! ÄNTLIGEN!!!!!

13 November 2011

Hej Elins blogg det är mannen här igen. Idag har vi bara slöat hela dagen och legat i sängen och spelat wordfeud typ. Man behöver ju sådanna dagar också. Justja det är ju farsdag idag också så vi ska åka till Rännö och säga grattis till elins morfar. Min far är på kanarieöarna så det finns inte så mycket att fira för min del.
Imorgon så ska vi äta middag hemma hos mig tillsammans med min mor, min bror och mammas man Tony, kommer nog bli jättemysigt. Hur som helst så har vi seminarie på onsdag i samhälle vilket vi inte har tränat ett dugg på, inte ens på lektionerna har man fått in något. Det känns som en jättestor tyngd på axlarna när vi kommer på hur lite vi kan. Aja.

Tänkte avsluta inlägget med något fint, för jag vet att Elin brukar vilja det. Så det jag vill säga är att Elin är bäst och att jag känner mig så trygg i hennes närhet, vilket är väldigt väldigt viktigt för mig. Ciao! :)


12 November 2011

Hej! Inatt sov jag och mannen i Runsvik, umgicks med Linus och Alex igår och idag har vi hjälpt till en massa med att byta rum för barnen osvosv. Stax kommer mamma hit och hämtar upp oss, vi ska till Rännö och fira världens bästa morfar som fyller 71 år idag!


11 November 2011

Tjena!!!!!11 Idag har jag varit hemma från skolan, mådde inte alls bra imorse. Hade så fruktansvärt ont i magen och det gick upp i halsen och lungorna, gav en känsla av att inte kunna andas ungefär. Tänkte åka in och kolla upp vad det var men det behövdes tydligen inte. Så får väl lita på det.

Ikväll ska jag och Pelle kanske hälsa på kusinerna i Runsvik, om inte så tar vi det imorgon och myser hemma ikväll, eller hittar på nånting annat. Får se hur det blir! HÖRS

10 November 2011

Tjenis! Dagen har väl varit blandad, musik hela dagen vilket har varit jätteroligt! (Lite jobbiga tankar under dagen bara som har förstört lite) Uppträdde lite för nior idag också, måste börja pusha mig själv till att stå på scenen nu så jag kanske får lite mindre scenskräck iallafall. Fast om jag känner mig väl förberedd och säker på det jag ska göra så går det oftast bra även fast jag är nervös! Aja. Rolig information.

Känner mig lite småhungrig för tillfället så ska göra mig en nyttighets-macka. Sedan ska jag och mannen titta på en film, kommer förmodligen bli sent ikväll också, som alla andra kvällar den här veckan. Inte likt oss!

8 November 2011

Ska börja med att gratta min kusin Linus som fyller 19 år idag! Så efter skolan blir det kalas i Runsvik, ska fråga om jag får låna Camillas symaskin också så jag kan sy in mina byxor som jag köpte i Stockholm (för 50 spänn!!). Efter kalaset åker jag och Pelle till stan och sover där.

Om en halvtimma har vi religion vilket kommer bli ofantligt drygt. Våran riktiga lärare har någon slags "nylärare" som ska pröva ha lektioner med oss, och jag fattar inte mycket alls utav vad hon säger och dessutom har hon lektion till fyra.

7 November 2011

Heeeej påer! Imorse hade vi ensemble där vi drog igen nästan alal låtar vi hållt på med där. Vi ska ju nämligen ha som en liten "show" med ungefär 12 låtar i slutet på november så vi försöker väl få ihop allt nu. Det kommer nog gå rätt bra, hoppas jag.

Idag ska jag trabajo lite, och sedan ska jag göra det sista med mitt seminarium som jag ska ha i engelska B imorgon. Haha åh, jag som suger på att prata engelska, hur ska det gå.. Aja, skönt att få det gjort iallafall!

6 November 2011

Tjena! Lovet är slut och jag är nöjd med vad jag gjort under denna vecka. Den har både varit lugn och fartfylld, precis som det ska vara. Lite jobbigt är det väl att komma tillbaks till allt, men samtidigt känns det skönt att få sätta igång igen så man får höstterminen gjord nångång. Faktiskt bara en och en halv månad kvar till jul ju! Tiden går snabbt.

Inatt sov jag och Pelle hos mormor och morfar! Känns roligt att vi har börjat umgåts lite mer med dem, förut kunde det gå månader mellan gångerna. Vi hade iallafall jättemysigt igårkväll medans mormor och morfar var och tände ljus på gravar. Jag bror och Pelle såg på film, tände ljus och åt massor.

Och, imorgon är det 5 månader, hihi ♥

4 November 2011

Tjenatjena! Sjukt att det redan är november, snart jul och nyår ju! Iallafall så var Stockholmsresan jättemysigt och rolig. Rihanna ställde in konserten (såklart..) men det blir troligtvist en ny, hoppas jag. Ikväll ska jag och Pelle hälsa på Anna-Karin och Magnus, vilket är på tiden tycker jag!

Nu snart blir det korvstoganoff och ris, mums!

RSS 2.0