29 September 2011

Denna vecka har gått snabbt vilket har varit wonderbart! Imorgon ska jag och Pelle bjuda linnea+pojkvän och linus+flickvän på middag! trippeldejt xd. Det ska iallafall bli jättemysigt, så nu ska jag och mannen gå och handla lite ingridienser. HÖRS



27 September 2011

Idag hade vi religions prov. Hade faktiskt pluggat bra till det provet och insåg sedan att jag pluggat på felsaker. Lol xD. Men det fick nog ganska okej ändå hoppas jag. Har nyss läst lite i en klassiker som vi håller på att läsa i Engelska B. Nice. Pluggirl. 

Men nu ska jag och mannen sova iallafall! Imorgon är uppträda på föräldramöte som gäller. Nice. Hörs. GOdnatt.

26 September 2011

Idag vill jag säga grattis till två favvis släktingar! Lukke som fyller 10 och Älskade fina moster camilla som fyller 36! Hoppas ni får en underbar dag båda två. Love. You.



24 September 2011

Jag förstår inte hur dagarna kan gå så snabbt, men ändå så förbannat sakta. Tycker att veckorna går i slowmotion men samtidigt tycker jag verkligen inte att det känns som tre dagar sedan jag uppdaterade senast. Satan va tråkig min blogg har blivit.

Iallafall så kan man säga att vi hade vår första klassfest igår! Vår utbytesstudent(eller vad man ska kalla honom) Robin fyller 17 år idag så några i min klass hade ordnat en överraskningsfest för honom igår! Det var riktigt roligt att umgås med klassen utanför skolan faktiskt. Just nu är jag och Pelle hos min faster i Granlo och umgås. Jag Tette Pelle och Hasse åt på Opus (tror det hette så) förut, notan gick på 2400. Haha dog lite.


Imorgon firar vi även min gokille Lukas som fyller 10 år på måndag. Hua, lillgubben ♥

21 September 2011

TJeeeena!!1 Jag pluggade aldrig i söndags, eller imåndags och inte igår heller för den delen (xD). Vilket betyder att jag verkligen måste göra det idag. MEN. Jag är så förbannat trött! Så. Jag orkar inte. MEn. SOm sagt. Måste ju :P

Hela dagen har det känt som fredag, lite jobbigt att det bara är onsdag då. Fast imorgon är det sång hela dagen och på fredag är det väl visseligen jobbiga lektioner med det är ju åtminstonde helg efter dem. Jaja. Tror jag ser på OTH och äter kina mat till Pelle kommer istället.

18 September 2011

Jag somnade väldigt tidigt igår. Ungefär vid tio. Roligt för Pelle! Elleer? hehe xd. Iallafall så var det jättemysigt att umgås lite i Runsvik, som att det var så länge sedan. Idag är det söndag, igen, och jag hr nyss städat. Resten utav dagen ska gå till plugg. Och lite mys då förstås. 



17 September 2011

Godmorning! Jag hade tur igår, dels kom Kimberly till oss, och sedan kom gosen vid tolv tiden. Så jag slapp vara ensam hela kvällen iallafall! Lyssnar just nu på Melissa Horn och om ungefär en timme ska jag och Pelle till stan en sväng. Ikväll hälsar vi på kusinerna i Runsvik! Alldeles för länge sen nu.

Young forever

Stanna, jag ber. Få mig inte att tappa fotfästet även fast jag gillar det. Jag har det nu. Det blir lättare när man inte pratar om det. Jag älskar att springa barfota lika mycket som jag hatar att få hjärtat krossat. Jag skiter i politik lika mycket som jag bryr mig om svälten. Jag skrattar och sjunger när jag är glad, spelar och tänker when I'm not. Försök bara att förstå. Säg bara okej.

Jag vill vara henne varje gång. Hon som har livet i ena handen och skrattet i den andra. 
Men. Hjärtat slår för oss båda.


16 September 2011

Det gick faktiskt hyffsat för oss idag på redovisningen, Anna fattades med det löste sig. Jag kom hem för en stund sedan, tror jag blir HELT SJÄLV ikväll. Skulle egentligen till min faster, men jag orkar inte åka in till stan igen. Det var så länge sen jag var själv. Minns inte ens sist. Tror inte det hände en enda gång i somras heller. Vi får se om det blir skönt eller bara otroligt jobbigt och tråkigt. Gissar på det sista jag!

Dock så har jag ju min fina OTH säsong. Får se den. Om och om igen. Om jag hinner. Vilket jag förmodligen gör. Hehe.
Bara för att få säga nånting annat så är jag så kär i Melissa Horns nya album. Va fint allt hon gör blir. Hon. Är. Så. Jäkla. Bra.

Det Känns Ännu Sämre Nu
Innan Jag Kände Dig
Du Är Nog Den
Jag Saknar Dig Mindre Och Mindre
Under Löven

Osvosvosv!!

15 September 2011

Sitter i pojkvännens soffa nu med honom bredvid mig. Han spelar gitarr och jag lyssnar. Det är så mysigt! Han är så duktig. Nu måste vi iallafall plugga lite samhälle. Har redovisning imorrn och vi har inte kommit någon vart alls. Men det får väl bli som det blir. Det är ju åtminstonde fredag imorgon!



Titta va fin han är, min gos.

Fina fina Melissa har gjort det igen. JAG ÄLSKAR DIG!



Här har jag blickat framåt, men ofta tittar ner
Jag är nog inte det du drömmer om, men jag är det du ser.

Du är nog den som jag borde vara hos
Skyller inte ifrån mig, men du märkte ingenting
Jag försvinner ibland och alla frågar vad jag tänker på.
Men jag kan inte berätta, för man får inte tänka så

Home is wherever I'm with you





12 September 2011

I fredags umgicks jag och Pelle med min faster och hennes son, sov över där och myste lite. I lördags åkte vi till Pelles mamma i Stöde och hälsade på lite. Träffade söta Olle också! vi sov även över där och åkte igår till min bror Daniel i Stöde och  sov över där! Så vi har släktumgåts lite i helgen! 

Just nu väntar vi på att maten ska bli klar, sedan ska vi lägga oss i sängen och se på OTH (som att jag har köpt första säsongen!!!! AAAH JIPPII!!!!) tills idol börjar!




8 September 2011



Tjena. Var nyss på röda korset här i mhooden. Fyndade en fin röd stickad tröja. Har ju ingen röd sådan xD. Nu ska jag och killen min vara barnvakt åt lillsyrran. Mysa lite rå. Imorgon är det fredag = fullspäckad helg.

För vissa saker kan jag inte ändra

Mina favoritbyxor har spruckigt ett antal gånger mellan benen så idag köpte jag ett par nya, precis likadana. Hihi! Jag köpte även OTH säsong ett! Asbra!! Så nu kan jag titta hur mycket som helst, ska bara köpa säsong två tre fyra fem sex och sju också!

Tittar iallafall på film nu med Pelle Kimberly mamma Emma och Daniel (som för engångs skull är på besök). Hur många lingon finns det i världen? Hänger dock inte med speciellt bra. Men den är säkert bra xD



7 September 2011

Idag är en jobbig dag. Och det jobbiga är att egnetligen finns det inget smo kan göra min dag jobbig. För idag började vi med Kör B (eller vad jag ska kalla det) och det var verkligen jätteroligt! Sedan var det god lunch. Eller ja. Samhålle på eftermiddagen. Dock inte speciellt angstängade. JAJA nu börjar jag. hinner inte mer,

MEN bara föra tt Angelica visade vad jag skrev på hennes blogg för ett år sedan ska jag visa vad hon skrev för på min för ett år sedan. KOLLA HÄR


6 September 2011

Jäklar anamma, inte visste jag att det var fyra dagar sedan jag bloggade. Dagarna går lite för snabbt. Iallafall så hade jag och Pelle en jöttebra och mysig helg i hans stuga! Vilade upp oss lite vettu xD I söndags sov jag hos ankan, snacke lit och hade't bra. Igår gick jag och pojken på birsta/stan med far. Ja. Ungefär det har hänt.


Idag ska jag umgås med Moa och hennes man! Det går alltid så lång tid mellan gångerna jag träffar dom. Synd dä! Iallafall så hade jag religion om en och en halvtimma. Nice. xD

2 September 2011

Åh jag kommer ju aldrig överleva fredagarna nu på hösttreminen. Vi har först Engelska B och sedan Samhälle, slutar runt halv fyra. Båda lektionerna är så långa och jävligt jobbiga. ( xD ) Dock Dock Dock Dock så får man ju helg efter dem. Alltid nått.

Iallafall så ska jag och Pelle åka till hans stuga i helgen! Inte göra något speciellt. Bara mysa. Och äta. Och vila. Är fett sjuk. Närå, men nästan. Förkyld iallafall. Hörs maybe på söndag då! Förlåt för att jag aldrig bjuder på bilder längre men om du köper en kamera till mig så är problemet löst.

1 September 2011

Nu är alla sommar månader över. Känns ju kul! Eller.. Hopps bara jag hittar en fin vinterjacka i år så jag blir lite gladare i vinter iallafall. Just nu ska jag egentligen börja med sång steg 2, men min sånglärare är inte här idag. Så jag sitter jag skriver lite på engelska uppsatsen som jag aldrig började med igår.

Iallafall så ska Alexandra (linus flickvän) och min kusin Linus fira mig ikväll! Med middag och bio. Pelle följer också med så det blir nog hur mysigt som helst.
Ska avsluta med att säga grattis till världens bästa Anna-Karin! PUSS


RSS 2.0