Gott nytt år!

Nu är alla samlad förutom Isabelle (och viktor?). Vi ska alldeles strax dra igång med förrätten och alla är såååå tjusiga!

Hoppas ni får ett bra avslut på 2009 och en AS bra början på 2010!
Vi hörs imorgon ♥

Replay

Godmorgon... hehehehehe.

Jag och Anna är äntligen vaken :D Fifan va trött jag är. Vi såg en as bra film igår. Orkar inte titta vad den hette. Men det finns en två och en trea som vi ska se nästan gång hon kommer hit :D



Nu på morgonen såg jag och Anna på High School Musical 3! Åh va bra den var.
Snart ska jag och Angelica gå på ica och handla maten tills imorgon. Vi tjejer ska vara hos henne och mysa på till en början. Vad som hände mot kvällen får ni veta på fredag :D


Sover hos Angelica inatt också. Så om vi inte hörs nånting mer så får ni ha ett askul nyår!

hej

Nu håller jag och Anna på att ladda hem saw 5. Vi ska käka chipsodipo.
Vi ska se jete många filmer inatt. HIHIH så länge sen vi va med varann..

vi hörs senare/imorgon vettja



Just de! Fick ju min julklapp av Anna idag.
Jag fick:

En stjärnpiercing!

Ett par troser!

Sexchocklad!



see yah ♥

My year

Ska försöka skriva lite om mitt år. Kommer säkert gå åt helvete men kan pröva iallafall.


Januari - Jag umgicks mycket med Anna Agnes och Therese, min dåvarande pojkvän Albin och kämpade på så gott jag kunde i skolan. Jag gick i kyrkan nästan varje söndag pga konfirmationen minns jag. Hände inget speciellt.

Februari - Vi tjejer firade Frida som fyllde 15 bast! Jag var även på konfaläger också. Jag minns inte vad det hette dit vi åkte men kul vare! Kämpade på med skolan som vanligt, och kom på att det var det halvår tills jag fyllde år. Haha.

Mars - Min brorsa åkte till Japan i ungefär två månader. Skönt. Hahahaha. Kom just på att vi var i Sidsjön med skolan i Mars. Minns att jag och Anna åkte madrass, och bakom om åkte Ogga Jonas och Stefan. Vilket vi inte visste. Så när vi åkt klart så ställde jag mig upp och tittade bakåt och såg hur dom kom i full fart mot oss. Jag sprang för livet och skriker åt Anna att hon ska flytta på sig. Hon märker inget, sitter kvar och blir överkörd. Hahaha fyfan va kul det var.

April - Gick och kollade på småttingarnas vårshow med Anna. Vi tjejer började ha mer och mer tjejkväll (dom räddade mitt år). Minns att jag och Albin tog en paus, men blev sedan tillsammans igen. Påsklovet var skiiiit.

Maj - Firade Therese på parken när hon fyllde 16 år, konfirmerade mig, firade Agnes som fyllde 16 år, firade Anna och Angelica som fyllde 15 år, piercade tungan..

Juni - Fick sommarlov. Brorsan fyllde 21 år. Solade som bara den. Umgicks nästan bara med Anna. Var lycklig över att det var sommar. Det tog slut mellan mig och Albin.

Juli - Gatufesten! Jag och Anna hade grymt roligt på gratisdagen! Gick alla dagar förutom sista. Blev ovän med Agnes. Det var fördetmesta dåligt väder. Anna åkte till spanien i två veckor.

Augusti - Emma fyllde 15 år 1 Augusti. Jag fyllde 15 år andra Augusti! Dock är det lite överskattat att "längta" till den åldern. Menmen. Mamma fyllde 44 år. Brorsan fyllde 23 år. Isabellorna fyllde 15 år. Jag var på Coldplay den 22! Kanske det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Började även nian den 24. Klarade moppekortet. Var twilight-beroeende. Var även på selånger med Anna.
 
September - Var lite idol-nörd. Var kär i Gabriel Brandes. Ramlade och kraschade med moppen. Anna och jag var stammkunder på donken. Jag och Anna knäppte våra kända klubbbilder. Jag och tjejerna hade många jätte bra kvällar. Beställde min BADHAIRDAY mössa. Jag och brudarna spelade in en MASSA videosar. Fick min mobil. Fick min kissekatt.



Oktober - Jag och Anna umgicks lite med Hampus. Anna blev byxmyndig och vi hade en as roligkväll då. Min lillasyster fyllde 3 år. Var farmville nörd. Började träna på TRIM. Jag och Moa var bartender på hennes mammas fest.

November - Blev totallt beroeende av OTH! Såg på det dag ut och dag in. Var hos kusinerna och hjälpte till när dom hade halloween party. Shoppade julklappar som bara den. Julpyntade i hopp om att känna lite julkänsla. Jag och Anna såg New Moon på bio. Mamma tatuerade sig. Liam fyllde 3 år. Började lyssna jätte mycket på Melissa Horn.

December - Handlade dom sista julklapparna. Firade jul i Kåtabyn, hihi. Det var jätte mysigt. Tog upp kontakten med Agnes igen efter en väldigt lång tid! Jag och Linnea såg Avatar på bio. Julfesten på skolan var, rocktema.


Och nu är det bara NYÅR som väntar.....

Home again!

Blev bara ett par örhängen idag. Fast egentligen skulle jag inte köpa nånting alls. Men det var iallafall en riktigt mysig dag på stan med Agnes! ♥

Snart kommer nog Anna hit och vi ska byta julklappar som sagt. Hon åker ju till fjällen imorgon och blir borta över nyår :( Men vi får ta igen det en annan dag :D



Nu ska jag pussa lite på mina nya skor :') HIHIHIIHIHIHIHIIHHIHIIHIHIIHIHHHI
Meh, dom jag köpte igår alltså. Köpte inga skor idag. Bra Elin.


I'm only gonna break break your break break your heart.

Tisdag

Godmorgon. 


Guuuud vad trött jag är. Idag ska jag till stan och träffa Agnes på en fika! Jete mysigt skare bli. Lite senare ikväll ska jag träffa min bästa vän och byta julklappar med henne. Henne har jag inte träffat på år och dagar ♥


Bussen går 10.55 så jag brode sätta lite fart nu.
See yah ♥

Natti

Jag såg nyss klart på filmen, My sister's keeper. Och det var verkligen en Elin-film. Gud vilken fin-sorglig-hemsk film! Många tårar som fälldes under filmen. Men det är så det ska vara, enligt mig :)



Hahaha. Titta vilken skön bild jag hittade! En typisk bild ifrån våra tjejkvällar!
Lav mah girls


Jamen som sagt så borde jag lägga mig nu, måste ställa klockan imorgon!
Skriver när jag har släpat mig ur sängen imorgonbitti.

♥♥♥♥♥

Syskonkärlek




Har nån av er läst den? Jag fick den i julklapp på morgonen och 2 timmar senare så hade jag läst ut den. Jag vet inte om jag någonsin har läst en sån otroligt bra bok.

Den handlar om just det, syskonkärlek. Fast på en helt annan nivå. En bror och en syster, som har varit fäst vid varandra sen deras första dag tillsammans. Dom har starka känslor för varandra, som med tiden har blivit för starka. Dom har ett hemligt förhållande med varandra, är lyckligare än nånsin. Tyvärr har boken inget lyckligt slut.

Fast, hade det varit ett lyckligt slut om dom hade varit tillsammans hela livet ut? Dom hade inte kunnat skaffat barn, dom hade inte kunnat varit bland folk som vet vilka som är. Fast dom skulle åtminstonde ha varandra.


Jaja, läs boken!  Det är värt tiden du lägger ner, jag lovar.


Higher

Sådärja, nu är jag hemma ifrån birsta. Jag är nöööjd! Jag köpte en finfin klänning/linne på bikbok och ett par SVINSNYGGA skoooor! Jag älskar dom. Jag älskar med dom. Dom är så sköna. Så fina. Jag tycker så mycket om dom att jag ska ha på mig dom dag ut och dag in ändå tills nyår (då dom egentligen ska användas).


Alltså den här dagen har verkligen gått fort. Kanske för att jag klev upp vid två, men ändå. Kändes som att jag bara var på birsta i två timmar typ. Men jajaja, ikväll ska jag se på My sister's keeper. Blev så sugen på att se den när jag läste på Thereses blogg att den var sorglig och grejer. Låter som en Elin film!


En riktigt gammal bild. Men jag saknar håret


Puh, jag klaaarade de!

Jag kom upp ur sängen, wiho!

Just de, jag Agnes och Angelica bowlade i förrgår! Slatan va kul vi hade. Jag behöver inte säga vem som vann va? Äh okej då, jo jag vann. SÅ-klart. Tre strike(ar), dock fick jag inte uppleva lyckan själv för Agnes fick till en på slutet hon med.
Riktigt kul att få återuppliva gammal vänskap måste jag säga!


Idag ska jag till birsta, hoppas jag. Jag måste hitta en nyårsklänning. HIHIHIHIHI. Vill hitta skor också.. Fan jag kommer bli pank nu alltså.. Men vad ska man göra på nyår?! Eller ja, jag vet på ett ungefär vad jag ska göra. Men ändå :]




Nu ska jag ringa pappa, och sedan ska jag ringa Ankan och säga att hon ska följa med mig till birsta.
Vi hörs senare och förhoppningsvist har jag en AS snygg klänning att skryta om..

Oh shit vad jag kan sakna de här ibland

zzZzzzzZzzzzzzzZz

Jag. Är. Trött.


Shit, nu SKA jag hem och sova alltså. Ojojojoj
Vi hörs senare idag om jag någonsin kommer upp ur sängen.


HEIPAAA

Touch and go

Puh, äntligen hemma!



Det har vait jätte mysigt, men gud va rätt dom har "borta bra men hemma bäst"! Tror aldrig jag har längtat så mycket efter min säng, min dator, mina kläder, min dusch nån gång förut. Har fått ryggbesvär tack vare sängjäveln man sov på där borta. Jag lovar att en parkbänk skulle vara skönare.

Ikväll ska jag umgås med Angelica. Jag hoppas verkligen att vi hittar på nånting riktigt kul, är så otroligt rastlös.
Vi hörs!

En liten uppdatering!

Nu sitter jag i bilen påväg hem. Måste skynda mig att skriva, vi ska snart stanna och äta.

Min jul blev sagolikt. Vi bodde i en stuga i Kåtabyn (haha jo ni kan ju gissa hur länge jag hade roligt åt de!). Det var hur mycket snö som helst, vi åka pulka, madrass osv. På julafton när jag tittade ut genom fönstret så föll stora snöflingor sakta men säkert. Alla barn satt som fastklistrade vid rutorna och bara väntade på att tomten skulle komma och gå i skogen.
Tack vare Kåtabyn (HAhahahha jag döööör ju) så fick jag känna lite julkänsla åtminstonde..

Mina julklappar. Jag fick en volymtång, pengar, en massa spasaker, kläder, smink osv. Ni vet, tjejgrejer. Och tyvärr har jag inga bilder som att min kamera fortfarande är på lagning.



Vi hörs när jag kommer hem!

God jul då.

Santa can you hear me?
I have been so good this year and all I want is one thing
Tell me my true love is near
He's all I want, just for me underneath my christmas tree
I'll be waiting here.
Santa thats my only wish this year.



Jag har nyss packat klart, och Emma springer runt i hela huset och skriker som en galning. Hon är helt till sig för att få träffa tomten snart. Första julen för henne som hon kommer ihåg nånting ifrån så jag förstår henne. Likabra hon tar vara på glädjen man faktiskt kan känna utav julen.. Synd bara att den känslan inte varar livet ut.

Ja, vi hörs inge mer den här veckan nu. Eller jo, på söndag hörs vi nog. Men jag har alltid mobilen på mig!
68302047 (mp)


Så, god jul på er! Ha en jääääätte mysig jul NÖRÅ.


Undra om Emma kommer tycka att det är så speciellt kul att träffa tomten..


Santa can you hear me?

En dag kvar till julafton nu. Ikväll åker vi till skogen och firar jul där med hela släkten. Det ska bli så mysigt. Ska gosa med mina småkusiner i stugorna med öppen spis och grejer. Jag kommer hem på lördag, och på söndagnatt ska jag följa med mamma på jobbet.

Ska försöka blogga så mycket som möjligt idag som att jag inte kommer kunna uppdatera den här bloggen på några dagar sen.

Nu ska vi åka och julhandla, slänger in ett inlägg när jag kommer hem!


Satan i helvete va snygg Calle var på den här bilden!
DAMN, grrrrrr!

HEJ

Kom nyss hem ifrån Tobias. Slatan va kallt det är ute nu alltsåååå. Iaf så måste jag lägga mig nu som att jag ska upp tidigt imorgon och hjälpa mamma att julhandla.

Nu är jag hungrig.
Skriver imorgon när jag kommer heeeeeeeem (K)(K)






LAV JO

EN FET COOOL LIISTAAAA

Som att det snart är 2010 så tänkte jag göra en fetcoool lista.


2009 börjar gå mot sitt slut,
här är en sammanfattning av ditt 2009!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: yesboxinlägg
2. Höll du några av dina nyårslöften?: minns inte ens vad jag hade för löfte
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: nej
4. Dog någon som stod dig nära? nix
5. Vilka länder besökte du?: inga
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?: ja.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?: 30 april, 28 januari och 22 augusti
8. Vad var din största framgång 2009?: som att jag gör framgång vaaaaa
9. Största misstaget?: jag vet inte
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: jodååå
11. Bästa köpet?: coldplay biljetten
12. Vad spenderade du mest pengar på?: kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: sommaren
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?: "Långa nätter", "The scientist"
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: det var väl till o från
16. Vad önskar du att du gjort mer?: jag vet inte
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: vet inte de helleeerr
18. Hur tillbringar du julen?: hela feta släkten har hyrt stugor uppe i skogen
19. Blev du kär i år?: kanske
20. Favoritprogram på TV?: OTH!!!
l21. Bästa boken du läste i år?: alla twilight böckerna
22. Största musikaliska upptäckten?: inte vet jaaaaa
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: telefon
25. Något du önskade dig men inte fick?: dig
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: massor
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?: lika som alltid
29. Vad fick dig att må bra?: vänner
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: channing tatum, like always
31. Vem saknade du?: olika personer olika perioder VETTUUU
32. De bästa nya människorna du träffade?: bra fråga


LOOOOOOVVVVVVV

HEhehehe jag försov mig idag.. Men det var så skönt att ligga kvar i sängen en timme till. Jag skickade ett sms till Isabelle och frågade vad vi hade för lektion, då sa hon att även hon och Isabelle hade försovit sig ;) Och dessutom såg vi bara på film..

Jag fick nyss mina betyg. Jag har höjt mig i några ämnen, inget ämne sänkt. Fast det är många ämnen som jag är missnöjd med, men som tur är så har jag en termin till att jobba upp dom.

Nu.... har jag inget att göra. Borde egentligen börja packa, men jag orkar inte. Det får mamma göra. Jag kan lägga mig i sängen och sova. JA de lät bra


Bilder.

Fick nyss lite bilder ifrån helgen av Isabelle. Vill ni seeeeeeee?











Förresten, satan vad de snöar!

Godmorgon

Sov riktigt gott inatt i mitt nya rum. Idag blir det att fortsätta så allt blir klart, och sen ska jag vara med Tobbeee.
Imorse såg jag och Linnea på Taken. Hade glömt bort hur jävla bra den filmer är! Tänkte bara berätta de..


Ja just de.. Som alla säkert redan vet så dog Brittany Murphy igår av hjärtstillestånd. Det är ju fan sjukt! Hon blev bara 32 år gammal. Sjukt fin också. Hon är ju med i Smekmånaden..      
R.I.P Brittany Murphy ♥


:D

Nu är jag en GLAD Elin kan jag lova er! Har näst intill flyttat klart nu. Det är några hyllor, lite kläder, speglarna och tavlor kvar. Men alla jobbiga grejer som sängen, databordet+dator och tvn är på plats! WOHO stoooor trivs i mitt nya fina rum :')

Jag har nyss laddat hem I taket lyser stjärnorna som jag och Linnea ska ligga och kika på ikväll.
Blev inte rolig uppdatering idag.. Men andra sidan har jag inget att uppdatera om heller :D HEEHEEHEHEEHEHE


Inga bilder.. JAG VET
Men pappsen har faktiskt lämnat in min kamera! Så vi får hoppas att det inte tar allt för lång tid innan jag får tillbaka den. Tills dess får vi helt enkelt hålla ut..


Godnatt ♥

Inte tid!

Har egentligen inte tid att sitta här. Ska bara informera er om att jag håller på att byta rumförfullt!
Hehe japp, kunde inte hålla mig! :D

Har flyttat sängen och tvn. Det blev gryyyyymmttttt!!!!!!


Hörs senare eller imorgon!

Sårräi

Jag skrev aldrig igår, var för trött. Sedan blev det telefonprat hela natten också. Jag somnade nån gång vid fyra.

Vi såg iallafall Avatar. Till en början så var filmen ganska långtråkig, men den blev grym efter ett tag. Dock var filmen ungefär 3 timmar lång.. Linnea somnade mitt i filmen och vaknade på slutet. Så bra tyckte hon att den var :) Jag skulle lugnt se filmen en gång till!

Idag ska jag och Linnea hjälpa mamma att storstäda. Vi ska bara äta nånting och sedan sätter vi igång. Gah va jobbigt det här kommer att bli.. Tur att det blir belöning! :D

Vi hörs lite senare när jag förhoppningsvis har några planer iför kvällen. Måste ju hitta på nånting som att jag är ledig imorgon.



SEE YAAAAAH

Daniel flyttar!

Idag flyttar Daniel till stöde. Han har köpt hus där och grejer. Och det betyder att jag får ta hans rum! Vilket är skiiiit bra! Tapetsera om och köpa lite nya saker :D Fast jag börjar nog inte flytta in dit förns i Januari. Åker ju bort på onsdag och blir borta i en vecka ungefär, och sen blir det nyår och sånt.

Kvällens planer är att gå på bio med Linnea. Vilken film det blir vet jag inte riktigt. Dom säger att Avatar är bra. Men jag vet inte riktigt ja. Synd att jag redan har sett New Moon..

Tar 18.25 bussen in till stan och kommer inte hem förns vid tolv. Så vi hörs då!


This moment is here to stay

Lördag

Gud va skönt att det bara är lördag! Kan sova ut hur länge som helst inatt, och även söndag natt (som att jag som sagt är ledig på måndag)!

Jag kom hem ifrån Isabelle för en liten stund sen. Ska snart duscha och sen ska jag fan sova en stund. "Tjejmagen" har krånglat inatt..


Nu vill Emma mysa. Vi hörs senare :)

At Bellas place!

Jag hann aldrig blogga när jag kom hem ifrån stan. Men jag köpte Annas julklapp och syrrans present så nu är jag klar! SKÖNT

Vi håller på med maten nu och sedan sätter vi oss ner och myser tillsammans.
Förresten så träffade jag Agnes på stan! Gud så länge sen det var visst, saknar na!





Ni får ha en kanon kväll så hörs vi imorgon!

STADEN, here I come!



Orkade inte fixa till inställningarna på webben, men ungefär såhär ser jag ut idag. Uppsatt hår och grejer.
Vi hörs när jag kommer hem ifrån staden!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Vi har blivit som dom

Godmorgon kära underbaringar!

Har vaknat upp på världens bästa humör, kanske för att denna dag kommer bli perfekt. Börjar med att åka in till stan i några timmar, åker hem och fixar mig, sen åker jag och alla mina brudar till Isabelle och ha tjejkväll där! Med hemmagjord pizza till middag, tända ljus och grejer! Kommer bli awesome!

Det är sånna här tillfällen som ja har lust att skuta mig själv för att min kamera inte fungerar.. Menmen jag får haffa bilder ifrån Isabelle ifall om hon knäpper några :)

Ska iallafall köpa min sista julklapp idag. Annas. Sen är jag helt klar med alla julklappar! Fifan vad skönt. Men ska nog köpa en födelsedagspresent till syrran som fyller år 4 januari också.

Nu blire frulle! Sen måste jag nog sätta på ett kol om jag ska hinna allt innan bussen går 12.55 ♥


i lav yah my babygirls ♥

Bilder.

Isabelle skickade nyss några bilder till mig!
Så ni kan få se dom innan jag hoppar i säng.






♥♥♥♥♥♥♥♥




OCH grattis till Tobias Lindgren som fyller 15 år idag! ♥♥♥♥♥♥

Hemma igen

H.e.r.r.e.g.u.d

Satan vad ont i bena jag haaar! Tror inte jag har dansat 3,5 timme i sträck förut.. Eller jo kanske, men det var iallafall sjukt roligt! Lugnt den bästa julfesen Matfors skola har haft.

Just nu är jag äckligt trött. Har nyss tvättat av mig sminket och ska läsa igenom lite bloggar och så, sen lägger jag mig i sängen. Imorgon blir det stan, och sedan tjejkväll!

Har tyvär inga bilder, kameran är ju som sagt trasig...



NATTIII

HOHOHOHIHIH

Slänger in ett litet inlägg nu.

Är hos Isabelle och vi ska alldeles strax sminka varandra och hålla på. Vi har musiken på högsta volym och är på topphumör!

Vi hörs senare :)

Halv åtta hos mig

Ni vet de programmet va? Jo, från början pratar dom om Sundsvall. Och då har dom filmat när folk går över torget, och tydligen ska man se min farmor väldigt tydligt där. Hon ska gå ganska nära kameran också. Hohoh min lillfarmor (som förresten är kortare än vad jag är!) är famous!

Det blev ingen promenad. Tog mig en timmes bad med ansiktsmask istället. Läste även lite sidor i Onskan. Nu ska jag packa min väska som att jag ska till Isabelle imorgon direkt efter skolan. Vi tjejer ska göra oss iordning till julfesten där.

Så jag vet inte om jag kommer blogga så himla mycket imorgon. Men då vet ni iallafall vad jag har för mig . Men jag ska försöka slänga in nått inlägg ifrån Isabelle. Om inte annat skriver jag säkert när jag kommer hem ifrån julfesten vid halv elva tiden skulle jag tro.

Säger godnatt nu, så hörs vi imorgon :)


Sleeeeeeep gott <3

My hips don't lie

HIHHIHIHIHIHIH nu är jag stolt! Har städat hela mit rum!! Dock lite slarvigt.. Men rummet är ändå städat! Ohohoh vad jag är duktig. DESSUTOM så hängde jag tvätten som jag tvättade igår!!!!! Deni

Linus och Linus är här just nu och håller på med några telefoner. Dom håller på att äta just nu, sen skulle dom tydligen fortsätta med telefonerna.

Jahapp.. vad ska jag göra resten av kvällen då?! Är så otroligt rastlös. Kanske ska ut och springa? Nä, isåfall går jag ut och går. Gillar inte att springa på vintern. Så halt överallt. Vill inte ställa till med någon scen som folk kommer prata om i 3-4 år framåt.

Nu är det iallafall åter igen julstämning i mitt lilla rum. Så muusigt!!! HIHIHI

HEheheheheHEheheEHe lite svårigheter där med att hålla ena ögat öppet..

Det känns som igår

Nu är det bara en riktig skoldag kvar. Fifan va skönt! Bara så ni vet så är jag inte friskare idag, har fått sån här "förkyld-röst" ni vet? Riktigt charmigt.

Ska lägga mig i sängen och mysa med ipoden en timme nu, sen tar jag tag i städningen. Kommer inte orkar annars :) Hör av mig sen. Like always.




Love & Kisses


wawowowoaohohooo

Okej, jag har faktiskt startat en tvättmaskin (för andra gången i mitt liv) och plockat upp det mesta. Som att jag inte har nånting i skolan så kan jag lika gärna fortsätta imorgon.

Nio ska jag se på andra avenyn och passar på att hoppa i sängen på samma gång. Som sagt: som att jag inte har nånting i skolan kan jag ligga gärna lägga mig tidigt. Dessutom så är jag sjuk också, lite iallafall. Hade fakitskt 37.2 i temp. Min vanliga är 36,4. HEHEHE jaja, ska sova länge inatt så blir jag frisk tills imorgon :)

Bjuder på tre gamla favorit bilder på mig och bästa vännen.



Your name is the heart inside of me

He.He.He......
OKEJ JAG ERKÄNNER! Jag har inte städat..än.. Jag har faktiskt ladda hem en massa musik och lagt in på ipoden. Så jag har faktiskt gjort nån nytta iallafall! Men jag ska städa. lovar! Synd att min kamera är sönder annars hade ni tillochmed fått bildbevis..

Hehehe hittade en magtröja som låg långt inne i gardden. Hahaha. Tänk att man använde sånt här en gång i tiden utan att skämmas.

Skriver när jag har städat klart, eller åtminstonde plockat ihop.. OKI?


Love

hahahaha

Vad ska jag göra med min fucking skjorta va?
Du har filmat allt de här spela upp det för mig nu den som kasta ska få stryck!



Får inte nog av den! Lika kul varje gång

Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan

New York - Melissa Horn
Hanna - Melissa Horn
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



Iiiiih nu känns det verkligen att den här terminen snart är slut! Vi har börjat med betygssnack och grejer. Dock har inte jag hunnit fått reda på nånting än. Men jag vet inte riktigt om jag vill de heller, betygen ska ju vara som en överraskning (förhoppningsvist en bra en). Fast det är väl likabra att få reda på dom ifall man är onöjd och vill överklaga =D HEHHE

Idag ska jag "julstäda" som mamma kallar det. Det är så jäävulst skönt, har inte ett skit kvar i skolan nu! Nu är det bara att gå dit, vara närvarande och gå hem =d Najz.  Dessutom har vi julfesten på torsdag, ledig fredag och ledig måndag! FIFAN VA GÖTT!!

Och nästa tisdag har vi nån lektion till lunch, sen är det match lärarna mot eleverna och sedan får vi våra betyg.
Sen jullov!

Move yah body

NEJ! Jag börjar känna mig sjuk!!! NEEEEJ det får inte hända. Måste värma på lite oboy nu och krypa ner i sängen så jag kanske är pigg och kry imorgon.

Blev inte speciellt bra och rolig uppdatering idag.. Men vi får ta de en annan dag :D 

Touch my boby, play with me some more

Forgive me is all that you can say

Fick sluta tidgare idag. Hade fotboll på idrotten, det enda jag kunde åstakomma var att nästan skjuta Ernst i huvuvdet. Sedan satt jag mest och gjorde lite allt möjligt på sidan.

Min mat kokar på spisen just nu. Bara jag hemma (som att mammsen är och handlar julisar!!! HIHIHIH) så jag poppar så hög musik att jag inte ens hör mina egna tankar. Skönt =D

Ska äta lite, och sen ska jag fanimig börja locka ihop litegrann på rummet!!!!11 Sen måste jag skiva teknik skiten också.. Fifan va jåbit.



På återseende


Seven11

Nu ska jag och Linnea hoppa i säng och se på A walk to remember. Vi hörs imorgon, om jag överhuvud taget vaknar.. Kommer säkert sova över. Känns som att jag inte har sovit på 8 dygn.. Meeeen ska försöka vila upp mig i natt:)




Godnatt

What do you say when words are not enough?

Har kommit in i värsta musikperioden just nu. Sätter på sportify det första ja gör när jag vaknar, och stängar av de det sista jag gör innan jag går jag lägger mig.

HEhe just nu lyssnar jag på en turklåt som jag har kunnat sen sexan kanske. Så rulit! Nejmen det gick bra för Kimberly, ska tillbaka dit och titta på Kim bara för att jag har lovat. Dessutom kommer nog Linnea hit sen också, som en söndagsvana lixom.

Jag hoppas på att det blir en riktigt lugn och skön vecka nu alltså. Är så sjukt trött. SICK ASSÅÅ!!


See yah later

Bamboooooo

Mårning allesammans. Vaknade inte nu, har fikar och så också.

Igår var jag som sagt med Isabelle och Anna. Vi myste på litegrann och knäppte kort. Vi höjde musiken och basen i mitt rum och dansade som aldrig förr. HEHEHE det var kul, faktiskt.

Sen gick vi ut och pratade, träffade Max och William. Åkte epa med dom. Sög. HEhe nejrå. Sen åkte jag och Anna hem och sov. Isabelle åkte hem till sig.

Om ungefär en timme ska vi gå till sporthallen och titta på lillstumpan som ska springa efter en boll. JApp, Kimberly har match! För att uppdatera er om lite ointressant fakta så är hon GRYM i mål! Lillkroppen och storkläderna, men ojojoj va kvick hon är. Flyger fram överallt och tar varenda boll. Märks att hon är släkt med mig, hähä.

BYBEYNBYEBYE

FLÅT

HEhehe jättejättejättejätte dålig uppdatering, JAGVET!

Men jag och Anna belv väckt tio över elva imorse, fikade, klädde på oss, Anna åkte hem, jag åkte och firade Kian som fyller 1 år idag! Sen gick vi på lucia i ungefär två timmar, sen har vi bara suttit här. Eller nej, vi har skålat lite med mamma och hennes bästis framför teven. Men issapissa kommer snart och joinar oss. Vi får hoppas på att det blir lite mer drag mot natten nu alltså!

HEHEHE NUSÅ! HA EN KANOOOON KVVÄLLLLLLL

Poker-kväll!


Japp!


Om en liten stund går jag tll Therese och peppar för en pokerkväll med en massa snygga tjejer! WOHO va gryyymt det här kommer bli. Säger ju de, det oooordnar sig alltid ;)

Ska fixa lite till nu och sedan skickar jag ett sms till Bella. Vi hörs säkert när jag kommer hem igen! Blir tyvärr inga bilder som att min kamera är pajj..


Have a nice day sweeties ♥

Words don't come easily

But you can say baby, Baby can I hold you tonight



FREDAG! Älskade fredag. Skoldagen gick hyffast, hade oförberett spanskaprov som gick åt h-e-l-v-e-t-e. Dansade på idrotten, satan vad Line-dance är kul!

ÅH vad jag hatar att inte ha helgerna planerade. Det är så jobbigt att ta dagen som den kommer. Speciellt när det är helg och man verkligen kan hitta på nånting! Men jag ska skicka iväg några sms till tjejerna lite senare så ordnar det nog sig :)

Sitter just nu i sängen med datorn. Är as sugen på en apelsin men bara tanka på att måsta gå till köket får mig att avstå. Jag uppdaterar er lite senare :*



You don't have to fake it

Jag har nyss duschat och sett några OTH avsnitt. Snart slut på säsong 6 nu.. Snyft

Imorgon är det fredag! Gryyyymt skönt. Har verkligen fått kämpat mig ur sängen hela veckan, så det ska bli skönt att få sova hela jävla dagen nu i helgen!  Har inga speciella planer förutom att jag nog ska spendera tid med Anna och ska även gå och titta på lucian =)

Nu ska jag läsa lite bloggar, läsa lite onskan och sen hoppas ja i säääng :)

Look at me

Lucian är äntligen över! Puh. Skönt att slippa oroa sig för de. Det gick väl..hyffsat. Nervös som ett as var jag, stog och pillrade på mitt glitter runt midjan hela tiden. Hatar att stå sådär bara upp och ner (vilken jävla uttyck "uppochner" är egentligen?!) och sjunga.

Jag ska skriva lite engelska nu. Måste förbereda inför mitt tal imorgon. Gah va pinit det kommer bli. Ni minns att vi skulle välja en grupp och en låt va? Och sedan berätta om det iför klassen? Det är de jag ska prata om imorgon. Coldplay - The Scientist. Ska prata om själva låten, varför jag valde den, och gruppen.

Jag funderar på om jag ska ta mig en dusch först.. Eller nej. Jag gör klart englskan först. Så kan jag ligga i badet i luuuugn och ro =D



Vi hörs lite senare!

Feel this

Meh. Vilken musik freak jag har blivit nurå! Är helt förälskad i Haley James Scotts låtar också. Gah

Ska tvätta av mig sminket nu snart och säga till mamma att strycka mitt linne. Måste upp tiiidigt imorgon och göra mig iordning till lucia skiten. Vi får hoppas på det bästa när det gäller dom fronten alltså. Guuud vad jag gruvar mig!!

Ska göra kväll nu jag medans jag lyssnar på Feel this. Godnatt kära ni ♥


Du fick förstor del av mitt liv, jag kunde inte andas till slut.

Melissa Horn! Jag avgudar människan ♥  Världens bästa
-
Jag kom hem ifrån skolan för ett litet tag sen. Jag ska göra lite mat till mig och Emma, byta om, och sedan vid fem ska jag tillbaka till skolan som att det är Öppethus. Vi får se hur det går för mig att guida runt folk.

Efter Öppethus så har vi möte med klassen. Vi ska prata om Italien! WOHOHO vad jag längtar alltså :D
Sedan får vi se om jag sover hos mina kusiner som att jag ska till kyrkan imorgon direkt på morgonen. Ska ju vara med i det där förbannade luciatåget :(

Jag kanske skriver när jag kommer hem. Annars får ni ha't så gött!

hehehe

Jag har fortfarande ont i huvudet. Ska gå och lägga mig nu.
Ska bara göra en kopp vaaaarm chocklad först. BAJ THE WEJ! När jag tog av mig kläderna så tog jag på mig en av Hans t-shirtar. Sen hade jag lite booring så jag satt och knäppte en massa kort med webben. Ni kan få se ett kort. Kanske två.


mammseeeen

Ja.. Här försökte jag komma på hur jag skulle se ut om jag led av kraftig fettma.


Godnatt :)

Långa nätter

Satan vad ont i huvvet jag har! Har haft det sen igårkväll. Låg och läste Onskan ett bra tag på kvällen bara för att jag skulle komma ikapp alla andra. Fick lägga undan boken för det kändes som att ögonen skulle ploppa ut pga huvudvärken. Vaknade flera gånger inatt av värken också, och nu när jag satt och skrev på biologin kom den tillbaka.

Jag blev iallafall nyss klar med biologin. Tror att det blev rätt slarvigt. Men det är svårt att veta om det duger eller inte när man inte ens fattar vad man egentligen skulle göra. Men jag ska skriva in det på datorn nu snart och sedan skicka det till Annika så jag blir fri den skiten. Imorgon har jag inte tid att skriva på det speciellt mycket som att det är Öppet Hus på matfors skola då. Jag ska förresten vara guide! SHIET

Ska försöka läsa lite i onskan sen ikväll igen. Måste vara på sida 100 nästa tisdag. Känns jätte bra när jag är på sida 22. Dessutom är det svårt att läsa en bok så är ganska boooring i början.. Men jag får hoppas på att den blir bättre nu snart.

Nu ska jag fortsätta med mitt roliga plugg med mitt dunkade huvud.
Hörs ikväll!


Emma har blivit en jävel på att reta upp mig. Hon har även lärt sig att sucka ljuuupt, säga surpuppa och smälla igen dörren.. HEHEHEHEHHE

DM

Det gick inge vidare innebandy DM för mina tjejer. Självklart satt jag och coatchade dom, så länge jag fick.. Annika kom och sa till mig att jag var tvingad att gå på SO;n (vilket jag inte fattar varför, vi gick och satt oss och sedan sa Bengan att vi fick hål). Dom andra två matcherna stog jag där uppe som att jag inte fick gå ner. Dom vann första och förlorade dom andra två. Men jag säger som Isabelle jag, man kan ju inte vinna varje år :D

Jag skrev förresten ingenting efter luciaträningen igår. Det gick väl hyffsat. Jag satsar nog på att stå där och se fin ut ungefär. Dom andra får sköta sången som att jag inte riktigt vet vart jag ska sjunga och inte, några tjejer ska ju sjunga själv lite här och var, har lixom inte koll.

Jag borde börja med biologin nu så jag slipper gör ALLT imorgon. Sedan ska jag be mamma sy upp mitt lucialinne också, annars kommer jag snubbla.

Baby you make me feel alive
♥♥♥♥♥♥

Halo

One thing is clear,
I wear a halo,
I wear a halo when you look at me,
But standing from here, you wouldn't say so
you wouldn't say so, if you were me
And I, I just wanna love you,
Oh oh I, I just wanna love you
--
Har blivit helt förälskad i Haley James Scotts låt Halo. SÅÅÅÅÅÅ skön och rolig att sjunga!

Idag hade killarna innebandy DM. Matfors sjuor var så duktig, dom hade bara otur. Dom vann två och förlorade en men dom gick ändå inte vidare. Prolympia vann hela skiten.

Imorgon är det mina tjejer som ska spela! Jesus vad jag ska hejja på dom! Ska skrika tills jag inte har nån röst kvar. Vi får hoppas att det går lika bra som det gjorde förra året. Då vann vi hela skiten! (som ni kanske minns..)


Ska på luciaträning snart.. Är värsta nervös. Det känns som att det inte kommer bli nå bra dehär. Men vi får hoppas på det bästa helt enkelt.
Vi hörs nog när jag kommit hem igen.


PEACE

Säger

godnatt nu. Jag och Linnea ska pyssla på lite med allt möjligt och sjunga till lejonkungen låtar innan vi lägger oss. Men här på bloggen säger jag godnatt nu ♥♥♥♥♥


Eller ja, vi säger godnatt


woaoaooho

Det är vid sånna här tillfällen som jag behöver Anna. Jag behöver diskutera med någon som kan mina tankar utantill.. Meeen jag ska inte störa henne när hon är uppe i fjällen, får prata med henne imorgon istället =D

Linnea kom hit för ett tag sen, hon är och pussas med sin pojkvän ute nånstans just nu.. Hehe looks like she is in my footsteps ;) Men iallafall. Medans hon gick till sin pojke så gick jag och Emma på affären. Köpte chockladpudding och lite annat gott som vi ska smaska på ikväll.

Skriver nog godnatt lite senare. Ska försöka komma i säng i tid. Nu ska jag fortsätta se på OTH!


Never let go


FÅÅÅÅÅÅÅGLAR SJUNGA GLATT MIN SÅNG GODMORGOOOON MIN VÄÄÄÄÄÄN, eller nått sånt

Söndag. Återigen är det tråkiga söndag. Av alla sju dagar som finns på veckan så finns det ingen som jag hatar så mycket som söndag. Eller möjligtvist torsdag (har jobbiga lektioner, slutar sent och man går bara och längtar tills "imorgon"). Alla säger att söndagen är en "ta-hand-om-sig-själv-dag". Visst det kan väl stämma, men jag orkar inte hålla på jag. Det enda jag gör på söndagar är deppa över att helgen är slut, och deppar över att det HEL lång vecka i skolan återigen väntar.

Ja, vi vaknade för kanske är timme sen. Dom håller på att se på Smekmånaden nu. Isabelle ska hem om ungeär 20 minuter, jag vet inte riktigt när Angelica åker hem. Jag måste läsa i Onskan boken idag. Ska vara på sida 50 på tisdag. Tror jag är på sida 16 kanske.. Jippi! Sedan ska jag försöka börja på biologin, helst engelskan också.. Skolan♥♥♥

Hör av mig lite senare.
Love


JUSTDE. Min kamera gick sönder igår:( Det går att knäppa bilder men man kan inte titta på dom.. BUHUUUU
(Bilderna jag knäppte går får ni se när jag har laddat batterierna i kameran, för dom tog nämligen också slut igår)

En sista hälsning


Nöjd tjej där i mitten!

Have a great night sweeties

Våran kväll ikväll

Nu är jag nyduschad och nypåklädd. Sitter och väntar på att Isabelle och Angelica ska komma hit.
Tänkte bara slänga in att litet iblägg nu så ni vet att jag inte skriver något mer ikväll. Skriver kanske när vi kommer hem eller imorgon.

Tonight ♥

Baby goodbye

Såg på Flickan som lekte med elden förut. Måste säga att ettan var bättre, fast tvåan var jätte bra också! Fast alla säger att trean är bäst. Så vi får hoppas på de :D

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite tills ikväll. Isabelle och Angelica kommer hit och ska mysa på lite, dom sover även här! Ska se till att knäppa en massa kort som jag kan bjuda er på antingen imorgon eller senare ikväll/inatt :)

Måste städa upp lite på rummet också. Ser f-ö-r-j-ä-v-l-i-g-t ut här!

misssss jooo

Morgongod!

Vaknade förungefär 7 minuter sen. Hade velat sovit längre men så blev det inte. Tänkte ta någonting att fika nu snart. Sen laddar jag hem någon brego film som jag kikar på.

Åh. Det ser ju ut att vara skit tråkigt väder :( Det lilla jag ser genom en springa i.. Kan inte stava det. Men ni vet dom där gråa sakerna som man "släpper" ner över fönstret när man ska sova? :D
Nämen! Lite snö fick ju stanna kvar såg jag nu =o Shit oh


Ska göra lite morgonsysslor nu, så hörs vi lite senare :D

Hehehe en FIN bild ifrån Angelica till mig. Dock hade hon tydligen gjort den för ett bra tag sen, jag såg den igår.

17 again

Filmen var bra! Kanske hade jag lite för höga förhoppningar, men Zac är så äckligt snygg. Jag vet inte varför dom alltid väljer alla snygga människor som skådespelare? Kanske för att alla småflickor ska sitta skräddarställning, med armbågarna på knäna, hakan i händerna, sucka stort och titta drömmande på skådespelarnen.

Alltså jag tror inte att det finns nått fel på Zac. Han och Channing. Fast Channing är min. Alltid varit. Kommer alltid va. Zac är väl helt okej, mer än okej, perfekt typ.. Men ja, man kan ju inte ha två. Och jag tänker inte vara otrogen mot min älskade Channing ♥

grr


Tove åkte ur IDOL. Bra tycker jag. Hon var dåligast idag.
Go calle!

Vem är de? Vem är hon? Och vem fan är du?

Sådär. Nu åkte äntligen Angelica hem! Heheheh nerå skämtosidooo! Vi har faktiskt inte gjort nånting. Skrattat, sjungit, skrattat, rappat, sjungit, skrattat.. Aa typ :)

Köpte lite kläder till "julbalen" som kommer vara den 17;onde när jag var på stan. Och jag köpte även ett par skor! Hohoho. Väry najs. Ska snart se på filmen som jag sa förut, har bara inte kommit till skott än.

Knäppte lite kort idag på skolan. Tänkte visa er några dårå :)

Bella har blivit bunette! Skit fint

Emma är ledsen

Emma ritade på Bellas tand

Sen suddade hon bort det

ninja_tuffing!

Elin Bella & Emma

Jordan

Ett najs äs

Haha glada tjejer på en buss

Sådär ja. Nu ska jag se på filmen.
Skriver innan jag går och sussar.

MMMbop

Nu kom jag och ankan hem ifrån staden. Blev lite inshoppat osvosvosv. Orkar inte.

Nu ska vi hitta på nått jätte kul innan hon ska hem. Kan skriva sen ikväll/inatt. Ska vara hemma och se på 17 again! Dom säger att den ska vara breeego. Sen laddar jag nog hem nån sorglig film också, skoent att grina :D

Vi hörs babes


Nu är det färgat!

Före:



Efter:



Tyckte det blev jättteeee fiiint :)

Torsdag.

Hade världens bästa avslut på dagen! Skoldagen alltså. Vi satt i kemisalen (några tjejer från nian och några ifrån åttan) och drack saft, åt godis, frukt och snackade skit typ. As skoent.

Men iallafall. Angelica sitter på mitt golv nu och håller på att färga håret. Tror att det kommer bli finfint! Har knäppt en "före-bild" och kommer knäppa en "efter-bild" sen också så ni får se :D. Vid halv sex ska vi gå och tränade på lucia låtarna.. Mm, ni läste rätt! Jag ställde upp i skollucian för det fattades folk. Jag IsabelleP och AnnaO.

OCH JUST DE! Grattis till Frida som blev Matfors lucia! Hon kommer vara lucia på både skollucian och den "riktiga" lucian.

Men nu ska jag kolla ifall om Angelica behöver nån hjälp. Kanske finns nånting jag kan hjälpa till med åtminstonde..

En liten facelook på oss RIGHT NOW :D


Iiiih nu ska hon tvätta ur färgen. Spännade!
Hörs snart, väääldigt snart


Greys

Såg klart på femte säsongen nu. Håller på att ladda hem hela sjätte. Och efter jag sett klart den säsongen så väntar jag tills hela sjunde säsongen finns att ladda hem. Måste försöka få bort mitt beroende..

Håller på at se Greys nu. Efter det lägger jag mig i sängen och gör spanska läxan, och läser lite i Onskan. Vi läser den i klassen, eller vi fick välja mellan Sandor/Ida och Onskan. Så jag borde läsa lite och komma in i boken.

Vi hörs imorgon sweeties. Lav yah all


Natti

Someday baby, someday..

Har tittat på ett x-antal avsnitt av OTH nu (börjar det bli lite tjatigt?;)) och varit barnvakt åt lillsyrran. Det finns inte speciellt mycket att sysselsätta henne med, så jag satt henne i knät och vi knäppte en massa kort med webben(vilket hon älskar). Tänkte visa några av dom här för er nu.





Igga hennes otroligt fula tröja ;)

Och nu.. till kvällens (kanske tillochmed världens) fulaste bild.


HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH   HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHA AAAHAHHAHAHAAHA H AHAHAHAHAHAHAHAAH  HAHAHHAHAHAHAHA
Alltså jag får tårar! FYFAN va ful Emma lyckades bli :'D Och jag med. Åh. GULLIG. HAHAAHA alltså GUGUDGSU
Jag tror hon precis gäspade eller nånting.
Men fyfan vad hon räddade min dag med denna bild :')

I'm trying to get back

LALALALAAAAA!
Vet ni vad vi i klassen bestämde idag på mentorstiden? Nej, det vet ni inte!
Jo, att vi ska åka till ROM på våran klassresa!! ÅHÅHÅH LYCKLIG


Hehehe hej förresten!
Nu ska jag se lite på OTH, sen uppdaterar jag er lite :)

<3

ANDRA SIDAN ÄR NI KLARA?

Jag slutade egentligen klockan två, fast jag stannade på skolan och tittade på innebandy DM. MINA TJEJER VANN!!! Kanske för att dom hade världens bästa coatch?! Eller hur tjejer? Va? Ni måste väl hålla med mig?!... Eller?
Sjuorna klassade ut niorna totallt. KANSKE DET BÄSTA JAG VARIT MED OM I HELA MITT LIV! Hahaha det var så grymt kul att se hur niorna började slå på deras ben, putta in dom i sargen och skrika när dom låg under med 4-0. ÅHÅHÅHÅH :'D

Linnea är här just nu, vi ska gå på ica och köpa en sås till mammsen. Efter det vet jag inte riktigt vad vi hittar på. Jag uppdaterar er lite senare :*

Hihiih ful vi är älskling

RSS 2.0