hej

Att jag alltid ska måste sitta i ungefär tio minuter innan jag kommer på en överskrift. Som ni redan vet så är min fantasi så gott som död. ( vet då inte varför jag ska hålla på att skiva ) Och nu var jag så himla påhittig, så de blev ett "hej". Jadu, de är verkligen illa med min fantasi!

Jag har tidigare nu i vinter strejkat ( haha min stavning ) mot vintern. Jag fick en sån känsla idag igen, när jag skulle klä på mig efter min dusch. Du vet, jag-vill-inte-ha-vinter-kläder-på-mig-idag-jag-tänker-ta-på-mig-nått-somrigt känslan.. Så de blev shorts och linne =D Gah så härligt! Gud vad jag håller mina tummar om att jag får de jag vill ha i konfapresent! Ni kan ju nästan gissa vad de är?
Justde, glöm inte att komma och titta på mig. Jag vet att de är låååångt kvar, men jag säger till i tid så att ni inte glömmer bort. Okej? Inte för att jag tror att de är speciellt mycket att titta på, men ändå :)

Ikväll blir de så att jag går till älskling.
h a e n b r a l ö r d a g

Baby for all my life
Don't you know that it's true
I'm living to love you


wiho

Äntligen, äntligen, äntligen!
Nuuu är jag nöjd, och kan börja skriva igen! Tack Elis <3

Haha, jag har fortfarande ingenting att skriva. Min fantasi har försvinnut, elle jaa.. De lilla jag hade.
Igår var jag med Therosa och Agnotch! Som några hegler innan också. Men det är alltid lika roligt! Den här gången gjorde vi faktiskt inget speciellt! De ändå speciella var nog att jag läste ett stycke ur en bok som fick mig att grina. jag menade!! Verkligen GRINA!! Huuuuua

Nä men nuni, nuuu ska jag duscha, och sedan.. Vet jag inte vad jag ska göra, men de ordnar sig!

för övrigt så är min älskling på lagning.. En stor fin vattenskada! Borde nog vara lite snällare mot han när han kommer tillbaka till mig igen.. Men de läju ta nå år :(


jjjjadu

" Elin, är du kär?`"
" Eheh, aa eller va, vadå?"
" Det syns på dig"
"Haha va? Hur kan de göra de?"
" Hela dig, ditt sett att prata om killen.. "
" Eh jaha.."
" Jag är glad för din skull, vet du de? Och glöm inte att jag älskar dig, min ögonsten"

Det var riktigt riktigt riktigt länge sen jag fick höra de ifrån dig..
Mamma

amazing

Gah, jag har inget att skriva. Det händer inget roligt i mitt liv. Jag har världens tråkigaste liv, jag hatar mitt liv.
HAHAHA
nej, jag skoja

Nu ska vi inte vara sån.. Men jag tänker inte blogga nå mer förns min design är fixaaad.

grr

never really had a chance

Man kan inte ha tråkigt när man är Agnes och T-res! Det kanske inte var en nyhet, men ändå. Vi körde lite gh, sjung/dansade till musik, jag gjorde yoga med Agnes ( hahahahahahahahah) , vi brände tdiningar osv. En ganska så annolunda lördag, men gud så minnesvärd!

Mamma skrev ett sms till mig imorse, eller hon skrev 9 stycken faktiskt. " Vakna du ska till kyrkan idag, du vet konfaträffsgrejen!!!!! " Så det var bara att kliva upp, klä på sig, och gå ut genom dörren och vänta på skjuts. Fast, jag skippade själva gudstjänsten, gick bara på efter grejen. Så pratade vi om lägret som är i slutet på februari, och även när vi ska konfimeras. Ni måste ju komma och titta på mig när jag har lockigt hår, en blomma på vänster sida, eller häger, ett vitt lakan som förklädnad och sedan en bibel i handen! Hua, går inte att missa :')

Nu ska jag duscha, sen måste jag städa rummet. Annars drar dom ut internettkabeln. Haha, hon är bra på att hotas hon, min mamma.

nu tänker jag åka till sommaren, eller inte nu, men snart! =D

when i do my thing

Min lördag blir inte som en egentligen var planerad. Men den blev nyss räddad, av Agnes och även Therese! Jag sällskapar dom ikväll, eller de är snarare dom som sällskapar mig.

Jaja, nu har jag nyss duschat, ska platta håret, sminka mig, packa osv.. Så, ni hörs väl imorgon antar jag. Mina planar inför morgondagen får vi höra då.

:'(

i got my reason

Jag kan inte säga att jag fick en dålig fredag, för då ljuger jag. Men den hade kunnat varit bättre..  Anna kom till mig vid halv sju, vi gick till Isabelle, sedan gick vi in till matfors. Vi mötte Alexander och Rikard. Sedan bar de iväg mot Kim. Isabelle gick och solade med Frida, och sedan gick dom hem till henne. Hemma hos kim var väl.. tjaaa, hälften nykter kanske? Men jag lovar, jag var en av dom!!

Jag gick hem i bra tid. Alla var på dåligt humör och de hjälptes inte om man ville hjälpa till. Väl hemma så la mig i sängen, såg på High School Musical 1 och somnade.

ge mig sommar..

långsamt farväl

Jag vet inte vad jag ska säga om dagen. Kan inte säga att den har varit bra.. En del saker hände som fick hela världen att vändas uppochner för en sekund. Men jag överlever, även om jag blir besviken.

Men mina tjejer får rycka upp mig ikväll. För jag Isabelle och Anna ska till Kim, och umgås! De ska bli skönt, att bara va. Det är nog en hel del som ska dit, så de kanske inte bli speciellt lugnt, men de är grymt mycket bättre än att sitta här.
Nu ska jag duscha, vi hörs imorgon! Ha en bra fredag

babygirl

Haha, vilken förebild man är. Min lillasyster har sett hur jag gör på kort, och har tagit efter mig! Men blogg.se är efterbliven så jag kan inte hä ut dom bilderna här (?). Om inte annat kan du kolla på min bilddagbok, har en bild där. eee-lin

Vi har inte haft ett ända prov på hela veckan? De är sjuuukt! Vi har haft engelska och spanska läxa. Men de är bara att man skulle kunna nå verb. Imorgon är det fredag! Och den spenderas med världens bästa Isabelle Nording! Sen drar vi oss kanske bort mot Kim, vi får se :)

Ganska så jätte ful bild! Men de är tragiskt nog den enda bilden jag har på mig och Isabelle


got lost in your eyes


söt (k)

Jag var på bra humör. Jag VAR! Till sista lektonen ungefär, när en idiot kommer och påminner mig om helgen. Tack hurru, tack! :)

Jag vet inte vad jag ska göra imorgon. Jag vet ingenting. Uhmhmhmhmh, hjääääälp mig. Säg nånting. Ajajaja, jag läju komma på nånting, om inte annat ringer jag nån.. Som är tvingad att komma hit, helt enkelt :)

alive

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss,
helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner:  Det är hon...

some people wait a lifetime


Jag älskar min syster!

Jag hatar onsdagar! Eller jag hatar alla dagar, på skoltid. VI hade konfaträff idag efter skolan,igen. Fick reda på att vi måste till kyrkan på söndagmorgon. Men jag vet inte om jag orkar, skippar nog de. Och sen fick vi reda på att vi ska på läger i februari! Hoho, kulkul

Jag drog in till stan efter skolan, med Anna. Blev lite inhandlat, men framför allt ett A! Som jag har hängt på halsbandet jag fick av Albin när jag fyllde år =D Hehe, söt jag är.. Nu ska jag se på Pearl Harbor igen, som jag även såg igår kväll, och grinade ihjäl mig till

de finaste någon kan få


Haha, go bild! Sen selånger

Tja, slapp idrotten idag, ritade på so;n, hkade med Isabelle Persson, inte sådär jätte bra resultat.. Pratade/ritade med Hanna på matten, sov på biologin, ritade på bilden med Anna på ttf. Skön dag (=

Nu sitter jag här med Anna, inte B utan O. Vi var förbi spice, där dom frågade - Vill ni klubba? Hahaha, jag lovar, dagens höjdpunkt! Inte så värst kul när man läser de, men med gubbens dialekt och utseende, blev de rätt kul. Ha-Ha-Ha

i lost a friend


Hehehe, inte allt för go bild sen i sommars!

Jag är så less på matfors, gah! Man kan inte göra nånting, för glappkäftarna går som nå jävla durasellkaniner! Snart ska jag lägga mig på gatan och ta en femma för ett ligg. Då ni, då har ni inte lite att klaga och prata om va? jävla idioter

Jag är så trött :( Hela tiden! Jag skulle kunna lägga mig ner på golvet, och sova inom 5 minuter. Jag överdriver inte! Jag vet inte var all min energi har tagit vägen :( Jag vill bli sjuk, få feber. Ligga i sängen och tycka synd om mig själv :)

så meningslöst

Jag är helt tom. Det finns ingenting. Jag vet inte hur jag ska förklara.. Jag vet inte hur jag vill ha de med nånting längre. Ångesten tar över hela mig. Jag orkar inte med den längre. Den kommer ta livet av mig, tids nog.
Ett helt år har gått. Sen jag fick skiten. Ni som inte vet, de är sjukt. Det gör ont, så jävla ont. Det går knappt att beskriva. Ajaa
Jag kom hem ifrån gärde för en stund sen. Jag hade skidskorna på mig, men ångrade mig. Jag la mig på bänken en stund, gick runt, drog med Anna upp på läktaren.. Pratade ut, kände klumpen i halsen.. Tja, de var min dag.
Snart ska jag följa med min kära syster till staden. Ska bli skönt att umgås med världens bästa människa.

" alltså de känns som att jag har sockerdricka i hjärtnan"
Hahaha, jag har mina stunder


jag är smart, jag är blond!

"Jag har ig i fysik! Hihi, jag bara skoja. Jag har vg, fast inte i fysik utan i hk!"
EN av mina fantastiska repliker ifrån helgen.


Min lillasyster kom nyss fram till mig och skrek. De visade sig att hon hade snurrat in en bil i håret, och det var ingen liten bil. Så alltså, när hon släppte bilen, så följde hela huvudet med. Desutom är hon hårum. Så du kan ju tänka dig själv hur högt hon skrek. Det var nästan så man kände hur håret blåste bakåt.. Om du fattar hur jag menar. Jaja, de slutade iallfall med att jag fick klippa av na den hårslingan.

Bara så ni vet, ångesten tar livet av mig

Och dig saknar jag så de gör ont, jag har en heeeeeel del att berätta nu Anna. Ojojoj!

it's not easy to be me

Jaja, nu har jag duschat. Sitter här med min kusinvitamin och sjunger. Allaaaaaaa möjliga låtar (: Snart ska jag nog fixa mitt hår, har lust att göra nånting med de idag.. Hm, vi får se vad det blir av de. Men först ska jag klä på mig.. Haha, nu skrvier jag bara för att. Ikväll ska jag vara med mina pinglor igen! Alltid lika roligt. Och vetdu, jag känner på mig att den här helgen kommer bli en bästa på rätt länge

en gammal och gó bild

så jävla underbart

Jag är på världens bästa humör! Gaaaaaaaaaaaah jag tror jag spricker eller nånting snart :') Nämen Amen... hhohohohh mitt nya ord, eller mina nya ord kanske man säger.. aja skitsamma. JAg ska duscha nu snart, sen ska jag fixa mig, sen vet jag inte riktigt vart jag ska.......
Men de ordnar sig, slura oroa dig Elin. Som min käre vän Therosa alltid säger (: Jaja, vi ses/hörs. kiss

en jävulst bra kväll väntar, tro mig

jag ser dig ifrån min nya plats

Äntligen är det torsdag! Och det betyder att det bara är en dag kvar tills fredag, vilket betyder att jag ska umgås och .. ha kul med mina favoriter!
Idag måste jag fan lära mig en hel låt på piano.. Så tråkigt att bara kunna spela lite av många låtar.. Hahoha, kuuul och veta Elin, kul och veta!!
Jajaaaaa, min lillkille har nyss varit här. Har gosa lite med han, gud jeses osv vad jag vill ha en bebis :| Ge mig en snälla, ge mig en!

crash n' burn

Tyvärr har jag inte lärt mig nå mer på piano. För när man väl kommer in i låten, så måste man spela olika med båda händerna. Och jag är som en pojke i de läget, kan inte göra två saker samtidigt..
Idag är det onsdag. Veckan går fortfarande sakta, och jag är fortfarande en dag före veckan. Idag hade vi konfa träff för första  gången efter lovet. Vi pratade om bibeln. SÅ jävla kul och intresant vare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idag måste jag plugga svenska, jag har prov om författare imorgon. Haha kul och vet va? Jo javet


everyday of my life

Vafan, den här veckan går ju skit sakta! Det är bara tisdag, och jag trodde det var onsdag när jag vaknade imorse. Aja, hade teori idag på idrotten. Skönt att slippa springa runt för en gångs skull. Men nästa vecka börja vi ha ute :| Fyyyfan säger jag bara.
Jag har varit riktigt duktig idag. Jag har städat hela mitt rum! Inte bara halva, som jag brukar. Så snart ska jag drickar varm oboy, titta på film och kolla lite på ( inte i ) spnaska boken :)

hahoha fetbena


ja, att vara här i en helt ny värld.. med dig

Jag är lycklig, så jävla lycklig. Jag vet inte varför, eller jo, de gör jag visst. Jag är så nöjd med mitt liv! Jag har aldrig riktigt bråkat med min mamma och pappa, jag har världens bästa pojkvän, världens bästa kompisar och jag trivs hemma =D Helt jävla perfekt!
Måndag idag. Jag somnade direkt när jag la mig i sängen, vilket var väldigt sent. Jag var hos Albin först, och gick hem! Hoho, duktigt Elin! Men det var varmt ute, skit varmt faktiskt. Fast halt vare också.. Jag gick och snubbla,halka hela tiden. Men jag höll mig på bena hela vägen, som tur var!
Skolan var lika jobbig som den brukar vara. Var skit trött hela dagen!!! Och vetni, jag fick precis hem mitt piano! Så nu kan jag introt på titanic utantill =D Eller de finns väl olika, jag kan den lätta... Men jag ska lära mig den svåra, nu :) Sen ska jag se på film!

sexy love

Jag kom nyss hem ifrån Anton. Jag Anna och Anton har inte gjort nånting speciellt.. Tittat på film, suttit vid datorn osv. De gamla vanliga u know. Nu snart måste jag duscha, eller så går och på preem först.. Jag vet inte riktigt än, de kvittar. Jag har ingenting att skriva idag, de är söndag..

Albin Jonsson, dig älskar jag

my own way

Vill ni veta en sak?  Jag är nästan 69% säker på att jag kommer få tvillingar! Och nu ska jag förklara varför.
Jo, för min farfar var tvilling. Och dom brukar ju hoppa över en generation. Så alltså, är de min generation nu. Och, tvillingar är mer ärftligt om man är tjej. OCh jag är den ända tjejen av alla mina kusiner på pappas sida. SÅ, de är alltså störst chans att jag får! =D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D Gah vad jag skulle skämma bort dom!
Och de är skulle ju vara rätt bra.. Jag som ha tänkt att bara ha två barn. Då kommer båda samtidigt! Perfekt ju!


single ladies

Min fredag var bra, riktigt bra. Skolan kan vi hoppa över, för den är aldrig bra. Men iaf, efter skolan gick jag och Anna hem till henne. Satt vid datorn, sjung, och sedan fixade vi oss för att gå till Therese. Dit skulle även Agnes! Först satt vi vid datorn ett antal timmar, sjung osv. Sedan drog vi oss utåt. Först gick vi till ica, men ingen av oss tänkte på att de stängde nio. Klockan var väl halv tio när vi kom fram. Men vi var lika glad för de, gick till preem, köpte godis, gick till gårn, prata med en tant, gick till Therese, sjung för Agnes på vägen (!), sen åkte Anna hem.
Vi lekte även Sex And The City på vägen till Ica! Anna var Samantha, Therese var Charlotte, Agnes var Carrie och jag var Miranda. Haha, de var fult, så jääävla fult =')
När Anna hade åkte hem, skulle vi gå till statiol. Men på vägen dit la vi oss ner på trottoaren, och tittade på stjärnorna. Jag älskar att titta på stjärnor =o Vi sjung även lite, av alla möjliga låtar. Sen mötte vi Isabelle Emma och Angelica, som hade stått och tittat på oss när vi låg där, men dom trodde att vi var en hund, som hade blivit överkörd. Haha, rätt kul faktiskt! Men, när vi kom till statiol, köpte flickorna korv, och vi gick hem igen. Även på vägen hem la vi oss, på samma ställe, och tittade på stjärnorna! Men de var monligt den här gången, så vi tittade efter figurer i molnen istället. Jag tror de var nå magimoln eller nånting, för vart man än tittade, så såg man drakar, hundar, hästar, spöken, en brustet hjärta osv. Rätt coolt, faktiskt.
Men efter de gick vi hem. Jag hade förfrysit mina fötter. Jag vågade inte ta av mig strumporna, jag var heeelt säker på att mina tår skulle vara svarta, som att jag inte kände nån av dom. Men jag vågade tillslut. Aokej, dom var inte svarta.. Men dom hade kunna varit!

justde, hälsade på prinsen idag också!

Hoho

Jag har inget att skriva men skriver bara för att jävlas med Alexander Kuzmin! (=  Såg nyss Save The Last Dance 1&2, och även Step Up 1&2. Jaappp, har sett närmare 10 filmer på två dygn [= Iiiiiiiiiinte likt mig


idiot

eeelin säger:
SPPY PÅ HAAAAN
aaana säger:
vissttttt :@
eeelin säger:
men ihegivugguisahguiigsuris trsmbjyehan leker med dig =S jävla svin kuks fiittaaa
aaana säger:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA; SOM FAN:l
eeelin säger:
idiot
aaana säger:
Jaaaa, han är så äcklig
eeelin säger:
JAAAA, hela han är ett stort fel
aaana säger:
haha, ja de är han verkligeeen!
ååhh, jag blir så arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrg
eeelin säger:
MEN JAG MEEED!"!!


Tjaaa, du kan nog gissa vilket humör jag och Anna är på nu


some day

Jo, jag såg systrar i jeans 1 & 2 igår. Dom var bra! Men ettan var bättre (= Tjaaa, idag vet jag inte vad jag ska göra.. Jag vet inte om jag har lust att se på film hela dagen, jag kanske går ut och går? Eller nä, de orkar jag inte. Inte nu iaf. Haha, de låter som att jag har väldigt lite och göra, jag har de nu också, men de kommer nog ändras när skolan kommer igång på riktigt. Läxor och prov varje dag, typ.
Torsdag. Lång och tråkigt dag.. Hände ingenting. Fys på idrotten, lala runt lite dårå. Har bild istället för musik nu, HA-HA. Rita är inte min grej... ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH nu orkar inte jag inte skriva, har iiiiinge att säga 8) Elle jo, jag har gjort sönder en knapp på tangentbordet. Den där punkt knappen. Jag kan göra vanliga punkter, men inte sånna där med två punkter lixom. Som när man gör en glad gubbe... ; <----- en sån fast utan den där sne grejen under , alltså två vanliga prickar under varann =D bra på att förklara, jaaaaaa. Fast egentligen är de rätt konstig att den är trasig.. För de funkar att göra vanliga punkter juuu, och sen funkar den där knappen man trycker in för att göra dom där punkterna 8) aja


gotta go my on way

We might find our place in this
world someday
But at least for now
I wanna go my own way


Jag kan inte komma ifrån filmerna. Låtarna, texterna! Guud. Raaaakt in i hjärtat!
Varenda jävla textrad. Varenda jävla kärleksscen! Jag dör.
"Gotta Go On My On Way"
High School Musical <3

beside me

Nu har jag sett tvåan. Den var lika bra som ettan, om inte bättre. För den här filmen hände det mer grejer i, mer sorgligt osv  =D Tjaaaa, vet inte vad jag ska göra nu, orkar inte sitta vid datorn.. eihiewiewot ääh de får bli ännu en film. Fast Systrar I Jeans den här gången, sen kanske vi tar tvåan på samma gång (=

som att bli kär på nytt

Jag älskar kär känslan. Gah, så härlig. Precis den känslan fick jag igår, när jag såg High School Musical filmen, första. De kom tårar till och med! Jag såg den inte en gång, utan tre. Jag ska se andra nu snart. Jag blev så jävla kär i filmen. Jo, jag kan faktiskt bli de. I låtar också! Känna den där glada pirrande känslan, man vill bara se filmen eller höra låten om och om och om igen..
Första skoldagen. Halv sov hela dagen. Var inte fullt vaken lixom. Lektionerna var 3 timmar lång allehopa, och tiden stog still. Tjaaa, inte riktigt min dag. Slutade halv två iaf, en fördel med dagen.. Men snart kommer de fler! Ska kura ner mig i sängen nu och se på film, heeeeeeeela dagen! Du får komma hit, jag lovar =)

grr

by my side

Som att det är skola imorgon tänker jag bara vara hemma och deppa resten av kvällen. Känns lixom meningslöst att hitta på nånting. Nu vet man att plugg och skit kommer komma igång igen. De som har varit så jävla skönt att vara fri de i typ två veckor.
Jag har nyss duschat och smörjt in kroppen. Så nu ska jag rensa garderoben, och min bror kom med elva filmer till mig nyss. Så ni kan ju gissa vad jag ska göra resten av kvällen

put a ring on it

Imorgon börjar skolan. Fyfan vad de här lovet har gått fort! Och jag har typ inte gjort ett skit. Mer än två veckor.. Guuuuud. Sen kommer de sportlov och påsklov. Men dom är ju bara en vecka, så de blir att längta till sommarlovet nu.. Åhå, tänk dig att de är ju 20 plus ute =D GE MIG SOMMAR
När Isabelle kom till mig igår så sjung vi först lite singstar. Och efter de gick vi hem till Isabelle, hon åt, vi gick på ica och hyrde film, och sedan gick vi tillbaka till Isabelle. Vi slog på filmen direkt. Love In Manhattan. Jesus vad bra den var. Lite tårar rann de också, men de är inte ovanligt när det gäller mig och filmer. Jag kan grina till CSI också.. Aja, efter den filmen såg vi på en till. Då blev det Aquamarine. Handlade om nån sjöjungfru som blev kär i en kille osvosv. Söt film. Sen gick vi och la oss (:Jag kan inte annat än sakna gatufesten 08

until the end of time

Jag har börjat streaka mot vintern nu. Jag hatar vintern! Det är så jävla kallt, och det är snö! Det kan vara snö i fjällen, så kan alla skidnördar hålla sig där, så kan de vara varmt och skönt överallt annars. Speciellt i Matfors! Jag har tillochmed tagit på mig sommar kläder idag. Eller ett sommar plagg. Nämligen en tunika. Gah, jag tänker inte gå ut nå mer nu förns de bil sommar. Jag tänker sova hela jävla vintern.
Just nu är Isabelle på väg hit. Jag vet inte varför vi ska vara här för det finns inget att göra. Men vi läju ska sjunga singstar och hyra film eller nånting. AJA, andra gången jag skriver idag, de läju bli en tredje också. Kult liv Elin, kult liv!

ssssssssssssötnosa =D

like i always do

Jag vill ha ett syskon. Ett syskon som man kan hitta på nånting med, umgås med. Jag har ju Moa, men de är inte så ofta vi träffas. En tvilling skulle inte sitta fel kan jag lova! För de har gått flera dagar av de här lovet, när jag bara har suttit vid datorn i väntan på att någon ska rädda mig. Och även fast jag har 3 syskon, eller 6 stycken egentligen, så vill jag ha en tvilling.
Jag vet inte vad jag ska göra idag..  Jag kanske hittar på nånting med min väninna Isabelle Persson. Henne skulle man nästan kunna kalla räddaren  i nöden. För hon har alltid ställt upp för mig när det har varit kris, alltid :') aw, världens bästa Isabelle (k) Skriverr mer senare, har inte tid nu

jag saknar sommaren mer än nånting aaaannaaaat!
så den som kan ta med mig utomlands för en puss, jag lovar.
Justde, inatt vaknade jag av att jag trodde att jag skulle dö

bland om de bästa som finns

Min dag började inte bra. Jag vaknade av att min mamma satt vid min dator, och min lillasyster skrek på arabiska. Jag hedde täcket över huvudet och hoppades på att somna om, men de va omöjligt. Så jag klev upp, sa åt mamma att flytta på sig och satt mig vid datorn. Där satt jag till halv två, så började jag fixa mig för att åka och gratta syrran. Jag var inte där länge, jag blev hämtad vid halv fem.
Jag satt mig vid datorn när jag kom hem, igen. Sen  kom Agnes och hennes pappa och hämtade mig, och vi åkte till Therese. Haha, där satt vi vid datorn, skratta åt meningslösa saker, gick ut, frös ihjäl, gick till mig, gick till preem, jag gick hem, dom gick till Therese. Och sen troja att Agnes tog bussen hem därifrån. Eller nått sånt :)
Imorgon !?!?!?!??!?!?!??!?!?!?!?!?!?! IMORGON !?!?!?!?!?!? Snälla rädda mig någon :( Jag måste ha nånstans att sova imorrn! Annars blir jag tvingad att vara barnvakt, och det är likamed DÖDEN! Så ah, rädda mig :)

jag saknar den dagen så jävla mycket

GRATTIS

JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR
JAVISST SKA HON LEVA JAVISST SKA HON LEVA JAVISST SKA HON LEVA
UTI HUNDRADE ÅR!

Grattis på födelsedagen, världens bästa storasyster.
Hoppas du kommer ha en bra dag, med mig :)

come back to me

Det måste vara nå fel på mig, nått allvarligt jävla fel. Eller tja jag kanske överdrev där, men ändå! Asså, Jag fryser, skit lätt. Så fort jag tar av mig en tröja eller så, så fryser jag. Men de konstiga är att jag känns skit varm. Överdrivet varm. Tillochmed Albin säger de. Jag läju ha cancer, eller nån ny sjukdom som inte har uppfunnits än. Och jag får äran att ta premiären.
Min dag har varit bra, riktigt bra. Isabelle sov här som sagt.. Mina kusiner åt middag här idag. Jag myste med min lillgoos istället. Fyfan vad jag vill ha en bebis :') eller.. SATAN I HELVETES KUK FANS JÄVLA FITTA VAD JAG VILL HA EN BEBIS. Där satt den
Nämen nu måste jag krypa ner i sängen, eftersom att jag bara ha linne på mig och håller på att frysa ihjäl.

idag blire dom här bruuudarna

de fanns inte

Vad är meningen med nyårs löften egentligen? Nästan varenda människa måste ju veta att dom inte kommer hålla de. Om det är att dom inte ska dricka,äta godis, att dom ska träna mer osv.. Yeah Right! Jomen.. Lycka till då!
Själv har jag inte ett ända nyårs löfte :) För det är omöjligt för mig att hålla de. Efter nån månad har jag redan glömt vad jag hade för löfte. Det är så jääävla meningslöst med sån skit :o
5 månader idag.. Tiden går fort :') Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Men nånting blire iaf. Justde, det blev bara att Isabelle kom till mig igår. Michelle skulle komma idag istället. Jag och Isabelle tog oss en lång promenad till statiol och tillbaka. Jag lovar att jag inte kände hälften av min kropp när jag kom hem!

imorgon är de din idag

you make my world go around

Januari.. Jag gillar inte den månaden. Kallt som fan precis varenda dag.. Nytt år, fattar inte vad de är för "stort" med de. Man går ifrån 31 december till 1 januari, och plusar på en etta på sista siffan i 2008. De är allt.
Mina två första dagar i januari har varit precis som alla andra. Dom hade inte varit annolunda för att det är ett nytt år, nejnej. Jag har gått runt här hemma, varit less på allt och alla. Men jag har varit med syrran också, tack för allt :) Hon fyller förresten år om två dagar, så jag var i stan idag och köpte lite grejer till henne. Hon blir ju knull myndig och allt!
Ikväll, kommer två av mina favorit tjejer hit! Några som jag knappt har umgåts med på hela lovet. Nämligen Isabelle Persson och Michelle Jansson. Dom sover här, SÅ-KLART

min lillsyrra är bra på att sminka sig, oooohja!

Albin Jonsson..

It's every little thing you do
That makes me fall in love with you
There isn't a way that I can show you
Ever since I've come to know
It's every little thing you say
That makes me wanna feel this way
There's not a thing that I can point to
Cause it's every little thing you doIs it your smile
Or your laugh
Or your heart
Does it really matter why I love you?
Anywhere, there's a crowd
You stand out
Can't you see why they can't ignore you?
If you wanna know
Why I can't let go
Let me explain to you
That every little dream comes true
With every little thing you do.. Jag Älskar Dig

fffuck

Ingen kan ha haft en sån jävulst dålig nyårs afton som jag. Jag orkar inte berätta varför eller nånting. Gud, jag tar livet av mig om de betyder att heeela året kommer bli jäävulst dålig. De är gått 3 timmar och 30 minuter av de här året, och de verkar fan inte bättre.
 d ö d a m i g

RSS 2.0