en jävel på kärlek

Ajdå, designen har inte dykt upp än, jag vet. Men jag jobbar verkligen på de, även fast det inte är jag som gör den. Hehhe (a) Men jag ska tjata lite på han så den blir klar nån gång, det är inge roligt att skriva när man inte har nån design..

Just nu sitter jag hos min syster, och ska nog ta moppen hem. Ska höra med låtsaspappan om vi kan dra till birsta och titta på lite telefoner åt mig :] Fyller ju ffs 15 snart! Än så länge har jag fått en moppehjälm, igår faktiskt. Mammsen ville inte vänta med att ge mig den när jag redan hade börjat kört.. Jaja, vad gör man ikväll då? Jaru, bra fråga

grrrrrrrrrrr mjaauuu raawr

stay my baby

Äntligen kommer det lite finväder! Så ikväll ska vi dra ihop några stycken och grilla osv. Ha de gött helt enkelt!
Jag har inget att säga nu, inte ett skit helt enkelt.
Tar dagen som den kommer och lever livet!

ikväll

precis som alla andra

Hejhallå!
Heheh jag jobbar verkligen på att skriva oftare. Men jag lyckas inge vidare.. Jag har inte tid med datorn, men ändå gör jag inget speciellt. Men iallafall, idag fyller jag år om 2 veckor! Hehe det är ganska långt kvar, men ändå. Idioten själv åker bort i slutet på juli, skiter totalt i min födelsedag och kommer hem den nionde :(:( Meeeeen jag får väl överleva, bara jag får fint väder så!

Och justde, designen kommer inom en snar framtid :] Hehe---

Design

Den kommer, vänta bara

och jag börjar känna att jag lever, ännu en gång

Halva juli har gått, och än så länge har det inte varit nån riktig sommar. Alltså, varför går man och längtar efter något som ändå aldrig kommer? Man går och hoppas/säger att det ska bli den bästa sommaren nånsin. Enligt mig är slutet på Maj, hela juni, hela juli och hela augusti sommartid. Slutet på maj, hela juni och halva juli har varit, och det kanske har varit en max två veckor fint väder sammanlagt! Fast jag kanske inte ska klaga, de fina väder kommer kanske till min födelsedag :)

Jo, det är 19 dagar kvar tills jag blir byxmyndig. Jag vet att det är överskattat att längta efter just den åldern, som att det inte känns ett dugg annorlunda efteråt. Om man ska längta efter någon ålder borde det vara 18, eller 20. Just nu längtar jag inte till nån av dom, speciellt inte tills jag blir 20. Jag vill och tänker inte bli vuxen.

Jag har varit ganska osynlig på sista tiden. Jag har helt enkelt tagit tid åt mig själv. Det bästa sättet är att åka till min moster, Camilla. Där finns allt. Det bästa man kan göra är att bara vara, ha spakväll, chips godis dricka, se en bra film och bara prata. Man behöver "kompisar" till allt. Nog för att Camilla är min moster, och ungefär en 19 år äldre än mig, så är hon ändå en.. m8 för mig! :) Vi var ute och gick igår, och pratade om precis allt. Tex planerade vi vad vi ska göra i jul. Haha

Nu borde jag verkligen göra nånting åt mitt rum, när jag för en gångs skull är hemma.

can't help falling in love with you

Hejhejhej.
Nu var det ett bra tag sen jag skrev nånting vettigt här. Jag har nog inget att komma med den här gången heller, ska bara visa att jag lever. Sommarlovet flyter på som vanligt, sover bort halva dagen, äter, umgås med allt och alla, är uppe hela natten, och sover ännu mer.. Men det gör inte så mycket att jag sover bort halva dagen, det är ändå inge bra väder.
Svergie kan dra åt helvete ännu en gång.

Så vad ska man göra resten av sommarlovet då? Jo, dega på hos folk, trippa iväg till stockholm några dagar, fylla byxmyndig, åka iväg till stockholm igen, coldplay, osv. Jag tar det lugnt i sommar, bäst så :) Den 24 augusti börjar skolan igen, maj gard.. De är fan inte långt kvar, de går så fort. Då börjar jag nian.. Hahahahahahahahaha

Höhö jobb på Hi-Fi klubben vetttyyyyyttyyy

you found me

Life goes on
<3

you would never leave me this way

Ja, jag är faktiskt vaken NU!? Men jag kan inte somna, alldeles för mycket att tänka på.. Dessutom blev det telefon pratning hela natten. Åh fan va jobbigt allt ska vara jämt.. Det är inte nån som möjligtvis har en resa liggandes på hyllan för EN person? Isåfall är jag frivillig, gah va skönt att komma bort.. Jaja, :)

Hela mitt liv har förändras över en dag, världen vändes upp och ner för en sekund. Men jag ska göra allt jag kan för att bli back och track igen, jag lovar! Ska bara trassla ur alla knutar först.. Men jag finns del vis på mobilen, äre viktigt så tare där (:
Aj Lav Jo

Jao, en gammgammgammal bild vill ja lova

RSS 2.0