ett nytt liv, radera allt och börja om ifrån början

Förlåt!
Jag har börjat bli riktigt dålig på att skriva nu, eller usel helt enkelt. Men det är faktiskt sommarlov, så jag ligger och steker på nån strand istället för att sitta här, hoppas ni förlåter mig. Förhoppingsvis gör ni desamma. Jag hoppas att allt mitt solande ger resultat, annars dör jag. Har pressat som en idiot den här veckan. Menmen (:

Nu sitter jag här med en handduk på huvudet och funderar på att skriva vad jag har gjort under helgen.. Vi gört!
I fredags var jag som sagt ensam hemma, Agnes och Anna kom hit. Vi hade mysigt och sjung singstar och lite annat. Therese kom efter ett tag, vi gick ut, sjung, gick ut och stötte på my lovley granne och hennes polare. Vi slockna i min mammas säng vid tre nån gång. ( hehe vid halv fyra hade min bror ringt och velat komma in, synd att ingen av oss vakna, hihiihih )
I lördags vaknade vi rätt tidigt, Borg åkte hem, Therese skulle på match, jag och Agnes åkte till bredsand och stekte. Haha, måste bara få säga vad som hände där. När vi hade legat där  i drygt 4-5 timmar så kom de fram två 94;a killar. Dom frågade vad vi hette, hur gammal vi var, var vi kom ifrån, och sedan mitt i allt frågade dom om vårat nummer!? Hahaha blåsta killar! Jaja, dom fick de iaf inte.
I söndags åkte jag och Agnes till pallviken och sola. Där låg vi ett tag, blev rastlös och ville hitta på nånting. Så vi smsa Borga, vi tog moppisen dit, gick en sväng och pratade, sedan åkte jag och Agnes till henne vid halv ett nån gång.
Igår åkte jag och Agnes till pallviken igen och badade! Kallt med skönt. Sedan åkte vi på älskade donken, och sedan hem. Vi såg på nån film som var pskyk och jag minns inte vad den hette.
Men iallafall, jag var med Agnes hela helgen :)
Imorgon är det garufesten, och klart jag ska dit. Jag Agnes och Anna. ehehehe va kul vi ska ha dårå


i'm always on my way

Fredag. Nu är det helg! Inte för att det spelar någon roll om det är helg eller inte, man kan ändå hitta på samma saker nu på sommarlovet. Jaja, idag kommer iallfall Agnes och Anna hit! :) Vi är ensam hemma, så jag vet inte riktigt vad vi hittar på. Dom stannar nog över natten, hoppas jag (a) hatar att sova helt ensam.

Inatt ( eller det var inte natt där han bor antar jag ) dog Michael Jackson. Hjärtstillestånd eller vad de stog.. Inte världens störta förlust för mig ( har aldrig gillat han ) men säkert för andra. Jaja, han är ändå värd ett R.I.P.
Så, R.I.P Michael Jackson!
 
Så vad händer nu för stunden då? Jo, jag ska städa litegrann snart, och även försöka äta nånting. Min matlust försvinner alltid på sommaren, jag vet inte varför. Min familj åker bort över helgen. Så jag har lägenheten för mig själv hela helgen som sagt, och det ska bli mer än skönt! Bror min kommer nog hem nån gång och tittar så att jag lever, men de är inte hela världen.

Nu ska jag kolla i kylskåpet, see ya!

Fattar inte varför han opererade sönder fejset, han kan ju knappast påstå att han blev snyggare.

för kärlekens skull

Wops! Nu är det fem dagar sen jag skrev sist. Jag orkar inte skriva vad jag har gjort under dom här dagarna, men typ, de gamla vanliga som man gör när man har sommarlov! Och nu dom två sista dagarna har ju sommaren kommit också! Unbelievable! Så dom två senaste dagarna har jag för det mesta jobbat på brännan.

Som vanligt sitter jag och lyssnar på looptroop rockers och läser blöggar. Kenzas, dessie, kissie, paow, hanapee.. A duvet :) Till helgen är jag ensam hemma också, HOHOHEHEHEHIIHHII va skönt.
Slut på bloggfantasin, flåt.

 I KNOW YOU WANT US,  YOU KNOW WE WANT YA!

MIDSOMMAR

Ja men glad midsommar då.
Här är det kallt och monligt. Det regnar små stunder ibland. Med andra ord så har inte vädret för bättras ett skit dom senaste veckorna. Jag vaknade ett idag, vilket var jävligt skönt. Då har jag iallafall sovit bort halva dagen, då äre bara andra halvan kvar. Av den halvan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag ska vara med Anna iallfall, och kanske Therese och Agnes. Vad planerna blir exakt är det ingen som vet.

Jag är helt ner fökyld också, hostar snart upp lungorna. Halsen/näsan är igen täppta och huvudet dunkar. Men det är bara att stoppa i sig ett antal värktabletter och se glad ut. Nej men förkyldningen ska inte få förstöra min kväll, nejnej!

Nu ska jag börja fixa mig, och sedan kommer nog Anna.

make it stop

Torsdag. Faktum är att den här natten blev den första som jag spenderade i min egna säng. Förra natten hälsade jag på hos Therese. Vi såg på film, åkte moppe litegrann ( hoho japp, jag är GRYM på att köra! Fråga Therese själv, hon blev tillochmed stålt över mig! ) med Agnes och syrran. Therese, geniet själv kom på en jävla bra lek när vi var inne i stan med pärlorna. Vi skulle besöka ett antal platser, knäppa kort som bevis att man varit där och försten tillbaka vann.. Som att jag och Therese är bäst så åkte vi "vilse" inne i stan. Vi kom lixom inte ut, fattade inte vart man skulle köra eller nånting, så vi förlorade ganska så mycket tid där, och kom alldeles efter dom i mål..

Efter leken åkte vi hem till Agnes, där blev det filmkväll med 1 kilo morötter, chips och dipp.  Filmen blev Changeling. Den var helt okej faktiskt, förutom att den var 2 timmar och 16 minuter lång. Så 02.35 satt vi oss på moppen igen på väg hemåt, Therese var trött så jag fick köra, tro de eller ej, men när vi var i Matfors så halvsov hon mot min rygg. Lite små gulligt :) Så jag skjutsade hem mig själv, och sedan var Therese tvingad att köra moppen hem.

Idag var jag tvingad att gå på teorilektion igen, fast med Angelica den här gången! Nu har jag bara en kvar= S K Ö N T! Fast jag har ju miljoner faser kvar :( Stackars mig..
Klockan åtta är det finalen i Hjälp jag är med i en japansk tvshow!!
 
pinglan<3

vi har blivit som dom

Tisdag. Det är blir den första natten jag sover hemma på hela sommarlovet. Haha "hela sommarlovet". Det låter som att det har gått en månad av lovet typ. Men nejnej, det har bara gått 4 dagar. Och dom fyra jääävla dagarna har varit värdelösa! För vädret är ju åt hevete. Svergie kan ju lika gärna bilda en ny istid, för det är ju ändå inte nån jävla sommar!!!

Till helgen är det midsommar! Jag har inga speciella planer, mer än att jag troligtvis ska vara med Olofsson. Vad vi hittar på, de får gudarna veta. Eller hur äre man brukar säga? :O
Nej men nu har jag inget mer att skriva, vi hörs nånting fram över :) Hare så jävla gött asså

klias på lillfossingen

allt skulle kännas så mycket bättre utan dig

Söndag. Om tjugo minuter är det en ny vecka. Och en hel helg av sommarlovet har gått. Den har jag spenderat med Anna, så-klart. Fredagen blev såhääääääääääääääääär bra. Vi åkte in till Malin med mamma vid åtta halv nio tiden, gick från stan upp till haga! Hehehe busbacken är faktiskt skit jobbig! När vi kom dit vare myyyycket folk, bara roligt folk också! Det droppade in mer och mer people under kvällen, så jag Elin och Anna bestämde oss för att ta en liten prommis,  och vi avslutade kvällen vid halv fyra i Malins lillbrorsas säng.
Igår tog vi det luugnt, spelade lite fotboll och åkte elmoppe! Och idag har vi gjort desamma. Sett på ett antal filmer och ätit chips :]

Förrsten, jag har kort sen skolavslutningen!
NJUUT!




jaPP. SNygg

i can't do it alone

Torsdag. Idag var det spring/cykel/gå dag. Jag gick, hehe såklart. Emma och Isabelle gjorde mig sällskap. Vi gick runt Åsta på en timme och tjugo minuter. Jag och Emma fuskade, genade rakt över en åker. Isabelle var duktig och gick hela vägen! Haha, de kunde jag och Emma också ha gjort, för när vi väl kom fram till vägen igen så var Isabelle cirka 20 meter bakom oss..... Så vi fick genom blöta skor heeeelt i onödan!

Sedan var det lunch, och efter de var de nån slags brännboll match mellan niorna och lärarna. Helt jävla onödigt att vi var tvingad att sitta och titta på den matchen.. Vi fick sluta efter matchen, nån gång vid två. Då gick jag hem, sedan blomsteraffärn, träffade Agnotch, ica, duscha osv. Och nu snart ska jag måla naglarna (a)

Jag kan inte fatta att det är sommarlov imorgon! Min avslutning börjar tio, sedan ska jag vara i kyrkan till elva och se på alla barn som går ur nian. Det betyder att jag får mina betyg imorgon.. Förhoppningsvis har jag inget IG, men jag vet inte än. Har ni tur så får ni veta imorgon, eller nån dag senare :) Anna och Anna gör mig sällskap till kyrkan!
Men hörrni! Vad händer imorgon kväll!?  Jag har ingen aning ja. Meeeen de ordnar sig nog, så alltid. Eller ja, det finns väl alltid nånting att göra :)
Förhoppningsvis så kommer det bilder ifrån skolavslutningen!


i remember that day

Du kan väl åtminstonde höra av dig..

Onsdag. Fyfan. Började med att jag somnade jävligt sent, var bajs trött i morse, och sedan att jag var tvungen att ta på mig "varma" skor, tjocktröja + en vinter/höst jacka och mössa.. HÖR NI HUR DET LÅTER!? Vafan, det är den 10 juni och jag  var tvingad att klä på mig som om de vore julafton!? Det är skandal! Jag hatar verkligen hatar Svergie.

Det var klassensdag som sagt. Och det vi gjorde på dagen gjorde ju inte dagen bättre heller. Kollade på gamla hus, sedan fick vi gå in i nått hus som tydligen var hemsökt av spöken.. ASKYL! Sedan vare lunch, resten av dagen tillbringade jag och mina underbara klasskamrater till fotboll!

.. Och idag fyller min oälskade bror 21 år!
Så, grattis till dig idiot

äh, hade ingen bild på mi hermano


life keeps getting in the way

Tisdag. Idag har jag städat mitt skåp och haft hjärnkamp. Svenska. Jiho. Gick jätte bra. Inte. Vi tävlade mot andra åttan, och förlorade :) Dom kanske är smartare än oss, men vi är bättre i sport!!!11 Deru

Middagen igår gick väl bra. Inget jag gör om precis. Att servera är nog inte riktigt min grej. Men vi fick god förrätt, varmrätt och efterrätt + en biobiljett, så de var värt de ;) Sedan på slutet blev jag lite väl trött.. Men de gick. Jag kom hem nån gång vid halv tio, trorjag. Iaf, jag hoppade in i duschen, sedan sängen och på med step up 1! Vi hade sovmorgon imorse, vilket var skööööönt! Fast jag vaknade av mig själv 08.23, jag hade haft en sjuk dröm, minns inte vad de var exakt, men jag minns att den var sjuuuuk 8) Fast jag somnade om i 40 minuter till.

Imorgon har jag sovmorgon igen, och klassensdag. Det kommer suuuuuga. Men ja, de är väl värt de i slutändan får jag hoppas! Nu måste jag göra nått sånt där jävla prov.. Gah, jag vill inte ha nå jävla moppekort!!

nothing else i can say

Måndag. Ny vecka. Det blev inte ens en vanlig skoldag idag.Vänta lite, idag fick jag en hjärtinfarkt, fast på ett bra sätt.. På kemin. Annika ropade in mig i ett rum.. Vi pratade om mina betyg.. Jag fick reda på mina resultat på dom två senaste proven.. Första:MVG Andra:VG! h j ä l p..
Aja, på matten satt vi och pratade, fika på mentorstiden, fick som sagt reda på vad jag fick för betyg på proven och slutbetyg på kemin, hehe yes yes yes, VG till eLiN fAlK!!!11, Sedan lunch. Efter lunchen var jag på hk;n hela tiden och hjälpte till att förbereda tills ikväll. Jag vek servetter.. Heheh deru! Jag slapp då engelskan, och sedan på so;n skrev jag lite om vad jag tyckte om termien som varit. Mja, skoen dag!

Gårdagen avslutade med att jag var ute och gick en sväng med Anna Olofsson. Kallt vare, men de gjorde inte så mycket. Vi pratade om allt möjligt, vi hade rätt mycket att ta igen (a) Sedan blev det även glass osv på dannes. Jag kom hem nån dag vid nio troja. Resten av kvällen blev det godis och Twilight!

Halv sex ska jag vara på björkbacken. Jag har ingen aning om varför vi ska vara där en hel timme innan middan börjar, men ja.. Mat ska vi få där, men de såg inte så gott ut.. Hehehehe förlåt isabelle och c.o. Men de är säkert gott :):):):)!

Hahaha
hahahha
hahah
HAHA
Japp. Jag har varit snygg hela mitt liv skulle man kunna säga :)
Denna bild är väl endast 2 år gammal!
Emma såg ut som en hundvalp utan hår.. Eller en hundvalp med lite hår som alldeles nyss har föds!
Slikiiiiyye och kletigt. Mums
Och jag, jag är jävligt koncentrerad på min bror som förklarade nånting komplicerat för mig, minns inte vad. Men ja, min mun!!  G R R ! vill ha mig

de är bara mina val

Söndag. Nu har ännu en vecka gått, och veckan som kommer bli otrooooligt skön!
Imorgon är det vanlig skoldag (den sista), sedan på kvällen ska jag servera maten på niornas middag, på tisdag är det hjärnkampen och sovmorgon, på onsdag är det klassensdag och sovmorgon, på torsdag är det frilustsdag, och på fredag är det avslutning! WOOHOOO

Jag var varit med Anna hela helgen. Hehehe ovanligt? Nej. Jag sitter faktiskt hos henne nu också, fast hon sover.. Jaja, i fredags gjorde vi inget speciellt, pratade med allt möjligt folk osv. Igår åkte vi på käraste elmoppen hela dagen, och vid åtta åkte vi ner till thule och spelade fotboll till halv ett. Therosa kom även och lekte med oss! Mycket trevligt.

Dagens planer vet jag inte mycket om, jag vet ingenting faktiskt.
Men de ordnar sig nog, om inte annat kan jag alltid städa rummet. Hehehehehe

en start på något nytt

Wops. Tre dagar sen jag skrev nu. Men som sagt så sitter jag inte ofta vid datorn. Och när jag väl gör de så sitter jag aldrig länge. Idag är det torsdag och imorgon slutar jag tolv. Det blir nog ännu tidigare som att vi knappt har någon vikarie på spanskan, och spanskan slutar vid elva. Så ja, jag är nog hemma vid den tiden. Fast jag ska hem till Anna efter skolan, så vi kan ordna lite grejer och även vara hurtiga av oss (a) hihihi

Jag hoppas verkligen att jag har höjt något betyg. Annars blir jag fan arg. Eller justde, jag vet om.. två, nej tre stycken. Jag har höjt svenska slöjd och idrott! Deru, att Elin Falk skulle få VG i idrott vare inte många som kunde gissa på va? Nee men ACK så fel ni hade!!!!!!

Ja, som sagt går jag till runt elva imorgon, sedan har jag bara EN skoldag kvar! FATTAR NI!?!? Jag har typ en och en halv skoldag kvar nu. Sedan är det bara klassens dag och friluftsdagar osv. På tisdag är det nån jävla hjärnkamp. Varje elev ska tävla i nått ämne mot en annan klass. Haha hahaha   ha  ahhaha hahahah ! Det spelar ingen roll vilket ämne jag tävlar i, jag kommer vara äckligt dålig i alla :) Meeen vi kör för skojs skull, eller jag gör. Det finns inte så mycket annat att göra när man inte har en clever hjärna.

Oj, redan mat.
VI hörs kanske nånting i helgen, annars efter!
ppfshahhha logiskktT
 aj laaaaaaaaaaaav jo

it is true

" Ja Boroooo, jag har tha flaska ;) ;) "


Måndag. Första juni! Det är sommar månad nu! Woho. Jag är så sjukt glad,lycklig,sprallig osv. Jag vet inte var all energi har kommit ifrån. Eller jo, vädret! Solen. Värmen. Det är seriöst de bästa jag vet. Kunna gå i bikini och vara vaaaaaara. Jeansshorts, bikni, solbrillor, flippflopps och en calippo. DET kallar jag sommar!

Åh. Nu är det bara en hel vecka kvar av skolan. För nästa vecka så går vi vanlig skoldag på måndag, sedan har vi klassensdag och en massa sånt resten av veckan. Och sedan på fredag är det avslutning! Det är nära nu alltså. Dessutom går vi bara till tolv nu på fredag. Skööööönt. Sedan har vi ingenting att göra i nått ämne nu typ, hihi.
Och helgen kommer bli as jävla snopp bra också, hohoohohohohoh (aaa)

vilken skönhet till illasyster   punktpunktpunkt


RSS 2.0