Ny vecka!

Mja. Måndag igen och en ny jobbig vecka väntar. Fast jag var ovanligt pigg imorse faktiskt. Har tränat så gott jag kunnat på kemin. Orkar inte riktigt lägga manken till idag, det får gå som det går.

Min dag har varit bra. Hade dans på idrotten och var på bra humör hela dagen. Eller ja.. Att Axel retar upp mig tillhör ju vardagen så det räknas inte :) Men han kan vara lugn! Tänk för att jag tycker om honom ändå.. Trore eller ej.. Han fick tillochmed en kärleks förklaring av mig idag. Ett flätat band som jag gjort själv på slöjden :') (dock fick Hampus ett likadant.. HEHE)

Men nu ska jag fortsätta med min drog.
Vi hörs kanske lite senare, annars imorgon!

"Eller är det så att allt jag någonsin letat efter, är rakt framför mig?"

Need to grow older with a boy like you

Såg nyss klart på säsong 4. Gah vilket "fint" slut. Ni som har sett fattar. Vet inte riktigt vad jag tyckte var fint men lixom, lyckan. hehehe JAJA

Nu ska jag se första avsnittet av femte säsongen, sen ska jag fanimig plugga kemi!
Har inte så mycket på hjärtat just nu. Skriver mer lite senare :)

Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too
Say you feel the way I do ♥

I'd rather be with you

Vet att klockan är mycket för att vara jag. Men jag har inte tid att sova just nu. Sitter lixom här och myyyser, jag har det så otroligt mysigt på mitt rum nu. Sedan ska jag försöka fatta litegrann av kemin också.. PANIK


Hörs imorgon!


-






Allt från gina

Hemma igen!

Första advent idag ju! Glömde nästan bort det. Fast jag blev ganska så mycket påmind när jag gick runt på stan. Fullt med tomtar, julklappar, glögg osv. Jag kom hem för en liten stund sen, har läst igenom lite bloggar och så.

Jag handlade nästan klart alla julklappar. Jg har bara Anna kvar. Hon är så förbannat svår att köpa till.. Och inge pengar har människan på telefon heller så hon kan inte tala om vad hom vill ha. Men iallafall, kunde inte låta bli att shoppa lite till mig själv också! Tre tröjor och ett par strumpbyxor. Kan visa er lite bilder i ett inlägg efter dehär, bara för att jag aldrig brukar göra det.

Men nu ska ni för se lite bilder ifrån igår :)



Träffade min gopojke när jag hälsade på min faster!

Ska knäppa kort på kläderna nu!


Gooooooodmorgon!

Vi vaknade för ungefär... en timme sen. Tänkte egentligen skiva lite tidigare men det blev frukost istället. Rostat och vaaaarm oboy! Mamma kommer och hämtar mig lite senare för då måste jag följa med till stan och gå runt där. Dock ska mina gullungar med också, så det blir nog inte så boring :)

Iallafall. Jag kom hit vid halv nio igår, då satt vi i en timme och undrade vad vi skulle göra. Vi bestämde oss för att gå hem till mig och hämta min laddare, sen gick vi till min fasters kompis och pratade lite med dom. Där skakade jag hand med Anna-Karin på att jag ska vara barnvakt till hennes barn nån gång.

Vid tolv gick vi hem igen, slog på en film. Jag och Isabelle tuppade av efter att vi tvättat bort sminket och grejer. Så Rebecca fick sitta och titta på filmen själv :] Men vid två nån gång slängde vi oss i sängarna och somnade på en gång.

Ja, nu har ni blivit lite uppdaterade. Bilderna vi knäppte får ni när jag kommer hem.
Seeee YAh

Bjuppar på en bild ifrån en riiiiktigt kulig kväll hos Agnes


Bye på ett tag =D


Nu drar jag till Issa! Vad vi ska hitta på har jag ingen aning om, men det visar sig =D Jag övernattar där också. Kameran är med så imorgon får ni förhoppningsvis se lite bilder :) Kanske bloggar lite ifrån Isabelle också, vem vet?!?!??!?!

See Yah Later Aligator

Juuuuul känsla

Åh. Jag kom hem ifrån min lillgogubbens kalas för ett tag sen. Svek inte gosungen trots min feber. Men vet ni?! Nu är tempen tillbaka på 36.4! GÖSH va skönt alltså. Och det firar vi med att mysa med Isabelle och Rebecca!

Förresten! När jag kom hem förut så såg jag att morsan hade julpyntat hela lägenheten. Herrejösses va konstigt det såg ut. Inge illa menat mamma!! Det var bara ovant. Men gud va mysigt det var på mitt rum :'D Hihihihi vill ni se? HEhehe okej titta här då!!!!

Så ser det ut "omysigt"..

Ungefär så ser det ut "mysigt".. Dock suger min kamera.

Mitt fönster. Dock suger min kamera.

Mina tomtar som bor i fönstret. Dom badar i ett lerbad :] Dock suger min kamera.

Min tomte i blomman. Typ. Gullig.
Man ser lite av en av mina älsklingar också! Kaktusar ♥

Men iallfall. Ska snart äta nån gratäng som mamma har hållt på med i minst 3 timmar. Efter det fixar jag mig lite smått och byter kläder (hehehe har på mig min match tröja som jag hade när jag spelade fotboll och randiga knästrumpor, uppdragna så låååångt de bara går!).


Men nu har jag inte tid att sitta här långre. Skriver kanske ett litet inlägg innan jag går iväg och myser med Isabelle och Rebecca :)

LÖÖÖÖV

FÖRLÅT!

Dålig uppdatering, jag vet.. Men jag har legat i feber i lite mer än ett dygn tack vare sprutjävlen. Igår natt hade så hög feber att jag inte fattade vad jag gjorde typ. HEHEHE Fuuunnyyy.

Men idag är jag rätt bra. Så hela helgen är åtminstonde inte förstörd.
Men nu vet ni att jag lever. Skriver kanske lite mer senare.

Ha En kulig lööördag ♥

At Linneas plaaaace

Hehe lyckades sno datorn ifrån Linnea. Och ni ska veta att det är riktigt bra gjort av mig! För hon sitter nämligen där 24/7 :D Meeeen tur för henne att jag älskar henne ändå.

Vi var nyss och shoppade på ica, stor handla så vi klara oss hela kvällen! Så nu blir det att bubbla med ansiktsmask. VARM. VAAARM ansiktsmaks. Jag skojar inte.  Den är så varm att man inte skulle bli förvånad om man hade brännskador när man tvättat bort den. HEHEHEHE men den är bra, just därfö använder jag den ändå 8)

Men nu har jag inte tid att sitta här nå mer. Bubblisch-time!

HEheh gullig hon är vaaaa?

Till kusinerna!

Ska börjar inlägget med att säga grattis till Albin Jonsson som fyller 16 år idag!

Så nu snart hoppas jag på bussen och drar till Linnea. Tog svinis sprutan idag, hehe. Tror hela min arm skakade, men det gick bra. Jag lever än så länge. Just nu sticks det lite, och armen känns tung. Dom säger att det blir värre imorgon.. Jippi lybbo mig!


Vi hörs imorgon, tror inte jag skriver något mer idag. Haha just det. Jag är ledig imorgon, har jag glömt att säga de? ♥

På återseende

<3



Hihi gissa om hon kommer bli sur på mig nu? (A)
Men iallafall, vill bara tala om för er att det här är den människan som nog vet det ingen annan vet om mig. Den människan jag litar på mest i hela världen. Dock är hon halloween sminkad med popcorn i munnen på denna bild. Hon är 35 (troja?) och har sju (snart åttaa!!!! HAAPPIIE:D:D:D) barn, världens goaste kusiner! Vi får inte glömma Jarmo, hennes man! Han gillar att jävlas med mig, på alla sätt. Men jag vet att han älskar mig ;) Han vågar bara inte visa det 8)

Ja, ville bara att ni skulle veta att jag har världens bästa moster. En människa med hjärta av guld, finns där för mig i vått och tort, alla tider på dygnet ♥

Godnatt

Lalaladilaladadalallaaaa

Iiiiiih jag kan bara skriva lite nu. Jag har alldeles för mycket att plugga! Ska baka lussekatter och peppakakor med lillsyrran också. Imorgon har jag musik prov,
 *SVÄLJ*...

Men ha en fet bra onsdag, och tänk på mig när jag sitter där med nosen nertryckt i boken.

Älskar er ♥


En månad.

Jag har städat rummet nu. Gud så duktig jag känner mig! Efter jag städat så satt jag mig ner på golvet och pustade ut litegrann. Av en slump vred jag lite på huvudet åt höger och ser en påse ligga under sängen. Drar fram påsen och tittar i den. OJ DÅ tänkte jag när jag såg vad som låg i den. Nämligen julklapparna jag köpte förra veckan! Så jag tände alla mina ljus, hedde på julmusik och släckte lampan.


Det kändes som att det var många, tills jag kom på att jag har ungefär hälften kvar :(


Dessutom kom jag på mig själv med att sitta och le under tiden jag slog in alla klapparna. Troligtvist för att jag alltid har älskat julen, allt som har med den att göra. I år firar jag inte hemma, utan hela tjocka släkten har hyrt stugor mitt ute i skogen i några nätter. Gud så mysigt! Och förresten, det är bara en månad kvar idag ♥

Men nu ska jag skriva SO grejen, engelskan får så lov att vänta tills imorgon, eller torsdag, eller fredag, eller lördag, eller söndag.. HEHE. Vet inte riktigt när den ska vara klar heller. Menmen, tar mig en dusch efter SO;n.

Vi hörs ♥♥


Slatan!

ÅH jag som hade hoppats på att det skulle bli lättare att välja efter att jag besökt Hedbergska och Västermalm idag. Samhälle språk på Hedbergska var så jävla booooring, och sen tog jag och Anna TEKNIK! på Västermalm! HEHEHEHE nej men vi var grym på att sätta in extra hårddiskar och programera robotar. Vi visste lixom inte vad vi skulle ta, sen kom det schnygga killar ifrån teknik, så äh, vafan tänkte vi :)

Men iallfall. Jag har fortfarande fet ångest över vad jag ska välja. Jag har ju inte ens några att välja mellan! Dom flesta har ju åtminstonde 2 eller 3 att välja mellan. Jag har ingen. Jag vill verkligen inte rå plugga i tre år till, men samtidigt till jag gå nått som jag har nytta av. Inte bara nå skit som jag slösar tre av mina år på.
H J Ä L P


Men jag antar att det ordnar sig för mig också, som för alla andra. Förhoppningsvist..
Nu måste jag göra nå jävla SO skit, städa och börja med engelskan.
Jag. Orkar. Inte.


Tell me why it hurts, and I promise I can fix it.

Jag har verkligen tappat tidsbegreppet på sistonde. Borde verkligen sova. Men jag kan inte! Är så otroligt rastlös. Egentligen finns det så mycket som jag vill säga, men kan inte få ut allt i ord. Saker jag vill säga, men är rädd att det är försent. Eller saker som jag gruvar mig för att säga, och med tiden blir jag rädd att det snart är försent. Konstigt nog är det inte om något speciellt, utan allmänt.


Äh, det är svårt att fatta, jag vet. Men det är lixom såhär man gör när man är så kallad "bloggare". Man lixom skriver om sina känslor, tankar, vänner, helger och låter vem som helst läsa. Det är lixom det som är själva poängen med allt, eller?  Rätt sjukt, om du frågar mig. Men jag tror att jag på något sätt har intalat mig själv att det är bara jag som läser, att jag skriver för mina ögon. Jag vet att det inte är så, och jag har ingen aning om vilka ni är.

Det är inte bra att jag börjar tänka mer på saker än vad jag borde. Det leder alltid till något sjukt. När jag låter tankarna leva sina egna liv så kan jag hamna vart som helst.

Aja. Jag antar att anledningen till varför jag fortfarande bloggar är att jag kommer vara glad över det när jag är äldre. Jag kommer sitta och läsa igenom varje inlägg, och minnas. Det är min poäng.

Godnatt ♥

I'm walking on the broken road.

OJ! Tiden går verkligen fort när man sitter bänkad framför datorn med en massa OTH avsnitt. Jag såg även de sista andra avenyn avsnittet som att det kommer ett nytt imorgon. Jag har bara ett avsnitt kvar av trdje säsongen på OTH nu. Sen säger vi hjärtligt välkommen till fjärde säsongen! WOHO

Nu ska jag se på de sista avsnittet, sen måste jag verkligen ta tag i skolan.. Kommer fan aldrig hinna klart med allt, och det blir inte bättre av att jag är helt fast i One Tree Hill heller. Deras liv.. ÅÅÅÅÅHHÅHÅHÅHÅHHÅÅ

Skriver kanske sen.
Puss

Ger er en morgonbild :') Tajörd görl

Oh shit

Slatan vad klockan har gått fort! Helvetetischa. Filmen var verkligen jätte sorglig, en film för mig helt enkelt. Haha, man skulle kunna tro att jag är deprimerad pga alla sorgliga filmer jag ser, och alla sorgliga låtar jag lyssnar på. Fast det är lixom tvärtom. Jag älskar att grina ut till filmer, serier eller låtar. Det är som en lättnad

På tal om ingenting så har OTH blivit hemskt nu. Ni som har sett alla säsonger fattar nog vart jag är. Mitten av tredje säsongen.. Fyfan. Böla böla böla

Men nu måste jag sova, som att klockan tydligen snart är halv elva.
Vi hörs imorgon :)

Natti ♥♥♥

Movetime!

Det är söndag, vilket betyder att man ska se på film och dega hela dagen. Jag och Anna vaknade vid elva och låg i sängen till tolv. Fikade halv ett och sen dess har vi suttit här och pratat om allt och ingenting :]

Så nu håller jag på att ladda hem Pay It Forward. Läste på komentarerna att dom "aldrig hade gråtit så mycket till en film" och att dom "drunknade i sina egna tårar". Så det låter verkligen som en Elin film! Jag som älskar grinfilmer, kanske de bästa man kan se!

Anna åker hem halv fyra, då grävar jag ner mig i sängen och har OTH maraton. Ovanligt ;)
Skriver nog lite ikväll också, men ha en myyysig söndag!

Baby give it up

Hej igen! Nu är jag nyduschad, nyäten och nypåklädd! Anna kommer hit vilken sekund som helst, fast kvällens planer är fortfarande lite suddiga. Men det har en tendes till att alltid ordna sig ;)

Så, ni får ha en sån bra lördagskväll som möjligt, så hörs vi troligtvist imorgon (:

See yah ♥

New Moon



Jo, den var bra! Jacob blev helt plötsligt skit snygg och hans kompisar var inte dåliga dom heller. Synd att Edwars var lite halft risig i filmen, fast i början.. GRRRR! Tänk att ha två snyggingar som lixom slåss om en.. Inte dåligt! Jävla bella..
Men filmen var grym iallafall, som sagt. Den var två timmar men de kändes som att man satt där i en halvtimma. Ååååh vad jag längtar tills filmen kommer ut på dvd. Ska köpa den så jävla hårt! HEHEHE och sen längtar jag sjävklart tills trean kommer ut! Gah. orkar. inte. vänta!

Men iallafall, kom typ hem för en timme sen, så nu ska jag dusch, städa rummet och se några OTH avsnitt. Sedan ska jag och anna försöka hitta på nånting att göra ikväll.
Men jag uppdaterar er lite senare!

LÖV

HEHEHWrtewt

Nu drar jag!
Skynda säger Anna. Bäst jag lyder! Vi hörs något i helgen.
LOVE YOU

Killarna vill ha oss och tjejerna vill va oss. HEHEHE
Jag gillar min vän! Ha't bra

De betyder allt

Varför har inte jag pluggat till fysiken för? Snälla berätta. Jag har prov imorgon och jag kan inget. Det här är inte bra. Jag som fick slita håret av mig i åttan för att gå G. Jag är as bra på fysik! :)

Men jag är vrål hungrig nu, och jag ska försöka titta lite i boken :( Åh jag får ångest! Men iallafall så tar jag mitt pickpack senare och drar till Anna. Där sover jag, och vi ska se på Twilight som att vi ska se på New Moon imorgon kväll! Så vi åker in till stan imorgon direkt efter skolan. Så vi hörs nog inte på hela dagen imorgon. Men skriver ett litet inlägg innan jag går till Anna :)

We are the world

hemma igen!..

Fast egentligen kom jag hem för ungefär en och en halvtimma sen. Under tiden har jag fikat och sett på Greys. Men iallafall så tittade jag på Commerce linjen idag på TBS. Det verkar ju as bra! Fast isf så skulle jag ta Commerce Trainee. Det betyder att jag har 60 veckors praktik på ett företag. Och om du gör bra ifrån dig oh visar vad du kan så har du STOR chans att få en anställning på företaget när din studietid närmar sitt slut =)
Dessutom måste du inte stå i kassan på Gina, packa upp varor på Bikbok eller larma kläder på Cubus tex. Utan du kan inrikta dig på turism, resande affärsman/kvinna eller något annat. Du kan välja att praktisera på ett hotell osv. Det skulle helt klart passa mig helt enkelt! Fast detta gör inte att min ångest över valet försvinner..

MEN nu ska jag krypa till kojs, ska förmodligen upp tidigtimorgon och duscha, orkar inte göra de nu :]
Godnatt kära underbaringar ♥

Look at the stars..

HEJ! Jag fick sluta tidigare idag så jag kan ta det ganska lugnt. Kom hem för en halvtimme sen. Så jag tänkte bara berätta att det gör lite smått ont på handen där jag "tatuerade" mig igår. Hehe kanske lite osmart av mig..
Fast egentligen inte! För om jag tatuerar mig senare i framtiden så vet jag hur det känns nu. Och då kan jag förbereda mig bättre =D

SHIT! Måste skriva ett engelska arbete nu kom jag på.. Det ska vara klart på fredag och jag måste skriva klart det idag. För imorgon måste jag konsentrera mig helt och hållet på fysiken om jag över huvudtaget ska få G.

Men vi hörs ikväll!

haha puss

Back in business

Nu är vi hemma igen! Det gick jätte bra och mammsen var duktig. Hon skrek in en enda gång och hon svimmade inte. Starkt jobbat! Hon tatuerade iallafall ett kors och en ros, inlindat med ett "snöre" på skuldran. Hon ska tillbaka dit senare och ev. fylla i och färglägga. Då ska jag med igen!

För vet ni?! Jag fick nämligen tatuera mig jag med! Fast utan färg dock ;) Jag fick testa på hur det känns att tautera sig. Det är så sjukt svårt att beskriva "smärtan". Om man ens kan kalla de det. Jag fick testa på hur många ställen jag ville, men hann bara tre innan mamma stog vid dörren och ville åka hem. Men jag testa på handen, underarmen och nacken. Handen gjorde helt klart ondast! Underarmen kändes knappt, och i nacken kändes det väl rätt hyffsat.
Om jag ska försöka att beskriva hur det kändes tex på handen, så var det som att någon tog i allt vad den hade och gjorde tusen nålar. Och inte släppte taget lixom. Fast ändå så var det helt okej, man kunde härda! Så det där med att det gör svin ont och att man håller på att svimma av smärta är lite överskattat enligt mig.

Men jag är inte dum i huvvet heller, jag vet att det känns mer och mindre på vissa ställen och för olika personer. Men det var iallafall vad jag tyckte :)

Nu ska vi få se lite bilder!





Ungefär så ser den ut nu. Så svårt att få till att det ser ut som de gör i verkligheten. Men ja, nu får ni ett humm iallafall. Troligtvist färglägger hon rosen och ytterkanten på korset senare.

Men nu ska jag sova! Är dö trött. Imorgon kommer jag vara i stan hela dagen. Men kommer hem vid två efter skolan, och tar kvart över tre bussen. Så jag hinner nog skriva lite innan jag åker.
Men sov så gott!

KISS

TAKING THE EASY WAY OUT

DET ÄR JU BARA TISDAG?!?! HAALLÅÅÅÅÅ jag trodde att det åtminstonde var onsdag.. Dagarna går verkligen sakta, och veckorna fort 8)

Jag kom hem ifrån skolan för en halvtimma sen. Jag satt mig här typ på en gång, läste igenom alla bloggar. Tänkte skriva lite nu som att jag inte vet om jag kan göra det senare idag. Nu snart ska jag ta nått att äta, sedan plugga lite fysik (JIPPII) sen vid fyra kommer mamma hem och hämta mig. Då ska vi nämligen åka till min tremänning, som tatuerar!
Nu trodde ni att jag skulle tatuera mig va?!?! Nej tyvärr.. Men min mor ska! Hon bad mig så snällt och frågade om jag ville följa med, och inte fan tackar jag nej till det eller!

Så jag vet inte riktigt när vi kommer hem. Men jag kan slänga in ett inlägg när jag kommer hem (innan jag bänkar mig fast vid OTH hela kvällen. hehehe) och berättar hur det gick för mamma. Kanske tillochmed bjuppar på lite bilder ;)

Så nu önskar vi min mor lycka till!
ennasus llit akcyl  <--

Just de! Imorgon ska jag och syrran till Thorens på öppet hus! Najssss

WAllaaaAA

16 november. Fifan va tiden går fort alltså! HehEE men ikke klage. För om tiden går fort så är idiot vintern snart över, även fast den knappt har kommit.. Jag är nog den enda levande människan som inte har någon nytta alls utav vintern, den enda människan som riktigt lider av all kyla och all jävla snö. Men jag gillar att vara udda. ME LAJK


HEhe jag ska åka upp till mommi i Rännö och parkera hjärtis idag. JAPP jag har inte gjort de än :]. Jag tror Gud ger mig en sista chans.. Första gången snön la sig på backen så stampade jag hårt i marken och svor åt mig för att jag inte hade parkerat den än, andra gången det började snöa slet jag av mig håret och gav mig en käftsmäll. MEN nu har det smällt, så jag tror att herren ger mig en sista chans. Bäst att ta vara på den lixom !!!!!!!!

JA KLART SOM FAN ATT JAG ÄR KRISTEN NÄR JAG HAR KONFIRMERAT MIG?! VEM KONFIMERAR SIG FÖR PRESENTERNA LIXOM!?!?!?!

Nu drar jaaag. Mormor har alltid gått fika också. Blir nog där ett tag. HEHEHEEHE

SEE YAAAH ♥♥

The time of my life

Já. Då var jag igång igen. Jag var nyss ute och gick runt broarna med morsan. Jag tyckte jag gick så fort jag kunde, och tog i lite extra. Men jag kunde ändå inte få ur all min energi.. Illa

Men iallafall. Jag har sett klart hela säsong 2 av OTH nu. Så imorgon säger vi varmt välkommen till säsong tre! OCH JUSTDE! Jävla Nicki F*I*T*T*A! Hon tog ungen! Vilket gjorde att Jake var tvingad att lämna Peyton för att åka efter henne. SERIÖÖÖST!?!?!?!?!?! Vad är det för fel på mig.. Jag kommer ju vara värsta känslomonstret när jag sett klart på alla säsonger.. Nu grinar jag för att.. det behövs! Dom gör fel, det är gulligt/romantiskt, det är sorgligt osv.. Men sen läju jag grina för att ja har sett klart på alla säsongen 8) hua, elin-problem..

HEHEHEHEHEHE det är roligt de här vaaa.. Läsa om mitt liv... Jag har ju bättre liv än vad Kenza har iallafall! Lucky me

:') gullig


Would you know my name if I saw you in heaven?

Häj gajs! Wohoooo.

Jag vet inte riktigt vart jag har fått min energi ifrån idag.. För kanske 1 timma sen var jag sjukt trött, men nu skulle jag kunna.. springa!

Alltså jag har tappat bort bloggfantasin, om jag nångonsin har haft den vill säga.. Jag har alltså ingenting att säga idag, mer än att det är söndag och det suger.

Fast en sak måste jag få säga..

Grattis till världens gölligaste Liam som syller 3 år idag!!

Nä nu ska jag se några OTH avsnitt, förvånad? Ska se så många jag hinner till det blir mat, och sen EFTER maten ska jag fortsätta se :') Älskar mig.

Don't let it go to your head.

I got my angel now

*"fortsättning följer"*
Sen ska jag åka till syrran. Ska pyssla om henne lite. Det blir bastu och annat mys. Men först måste jag klä på mig som att jag bara sitter i handduk. Ska försöka se ett till OTH avsnitt innan jag åker också. Måste. Få. Se!!!!!

Få, det blir en lugn och skön lördag för mig. Vi får ha det så kul typ. Vad ni än ska göra.
bye

hehehe en väääädligt konsentrerad bild..


PIJANO

HEJ! Jag skrev inget igår, aj now. FLÅT

Just nu sitter jag vid Angelicas piano, med världens minsta bärbara skulle jag gissa på. Jag sov här inatt, vi har hyrt två filmer. En film handlar om nå radio program på en båt (minns inte vad den hette) och den andra hette "Nu eller aldrig". Vi har bara sett den första, och den såg vi inte ens klart. HEHEHE.

MEn iallafall, jag och Angelica sitter här och spelar lite, Angelica tar i ifrån tårna och sjunger.. (allt annat än fint). HEHE nejrå men föfan, vi är grym! Inom ett år har vi nog ett band, hon spelar jag sjunger. GREAT.
Vad ska vi heta då? "Angelica med vän" tyckte Anki. Bara för att hon är wannabe Calle. Jag tycker.. Äh jag vet inte vad ja tycker.

Nu ska vi sjunga singstar. Sen ska jag åka hem och duscha. Sen ska..*fortsättning följer..*
SPÄNNAANNDEE VA?!?!!? Ni bah måste läsa hela tin nu för att få veta!!

hehehe men vi hörs. LAV JAAH


Mikael Elias? TBS?

Wow. NU kom jag hem. Har varit på språng hela dagen. Just de, jag besökte Mikael Elias och TBS. Båda skolorna verka helt ok, men jag tror nog att jag hellre tar Mikael.. Eller jag vet inte!!! Vill besöka handel grejen på TBS också.. Får gö de på öppet hus :D:D:D:D:D:DD:S:Fsd.df  Men får jag som jag verkligen vill så går jag inte här nästa höst.

Jag kom iallafall nyss hem ifrån morfar! Han fyller 69 år idag. Så nästa år blire fet ferre! HEheheeheh nejrå.. Men av mig fick han ett hjärta som det står "världens bästa morfar" på. Gulligt! Och tro mig, det är verkligen sant! Jag vet inte riktigt vad jag har gjort Gud (vad för bra sak alltså) som att jag fick världens bästa mormor och morfar, även farmor! Farfar dog för 9 år sen, det enda jag minns av honom var när jag hälsade på han på sjukhuset och han låg naken med slangar över hela kroppen.. Härligt sista minne! (Y) Fast farsan ( haha "farsan"..) har sagt att jag var farfars ögonsten. Hihihi synd att jag inte fick uppleva de bara 8) Jag var ju trots allt hans enda tjej barnbarn

Slatan vad trött jag är.. Blir en tiiidig kväll för mig ikväll. väry najz
P.S  HÖRRNNIII min brorsa lärde mig spela dragspel idag! och jag lovar er: JAG ÄR GRRRRRRRRRYMMMM! D.S

HIHIHIHI nyckelben

Oh lord

Bara för att upplysa er lite om mitt one tree hill maraton så har jag byt favvisar. Som att Haley var en jävla idiot och lämnade Nathan.. SÅ, nu måste jag säga att Jake och Peyton är förjävla gulliga. Och lillbebisen :') Så nu hoppas jag att jag kan titta på den här förbannade serien utan att behöva grina för att dom är helt rubbad och gör misstag. HHEHE för jag gör ju verkligen aldrig misstag..

Anna sover här inatt som att vi ska till stan på skolgrejimojbesök imorgon hela dagen. Vilka skolor det blir vet jag inte riktigt än, vi får se vart vi hamnar. Men sovmorgon tänker jag fan i mig ta iallafall!

Och om ni vill veta en jävligt ointressant och okul sak (dock tycker jag att det är skit kul) så har jag nyss bytt till min läkpiercing. Hahaha den är typ tre meter lång. Den ligger snett för den får inte plats i min mun, och den far runt som satan när jag pratar. Dessutom kan jag inte prata för jag skrattar åt hur piercingen håller på i munnen på mig.. Haha ja, jag är rätt lättroad.



Så ja, nu hänger mitt liv på er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

från Victor Spjut!<3(igen)

PS. Elin får ALLTID mig på bra humör!:)♥

från Victor Spjut!<3

Hejhej! jag är Elins kompis och vi sitter i datasalen på skolan och ska översätta en engelsk låt men hon är tydligen klar... men de är inte jagt men jag ska fixa den senare för jag orkar inte. hmm...elin tyckte det här inlägget var tråkigt!


hmm...nu vill Elin att jag ska skriva om henne så jag får väl ta och skriva om henne då!

Elin är en mycket snäll tjej som alltid tror att hon har rätt och hon är aldrig sur tror hon iaf men man får väl stå ut med hon då... är hon sur så ska man alltid titta lessent på henne för då skrattar hon och man blir vänner! nu vet ni vad ni ska göra dom dagar hon är den sura elin!
men elin kan vara glad också då är hon en fnittrig och glad tjej som alltid vill hitta på saker som är roliga. hon är även superduperhypermega duktig på massage och att klia! men hon har tydligen ett kort tålamod för hon vill att jag ska vara klar nu...
det här med bloggande var trist inser jag nu för man kommer itne på vad man ska skriva så jag tror jag inte ska skaffa mig en kariär med bloggande de är nog itne min grej helt enkelt!:D men nu är elin den sura elin så nu småste jag avrunde det här! hejsvejs!§<3<3

Hualigen

Varför går veckorna snabbt med dagarna sakta? Eller ibland kan faktiskt dagarna också gå fort. Men oftast så sniglar dom på. Fast det kanske är för att jag inte gör nånting 8) Sitter här och degar typ.. Wiho

På tal om ingenting så är allt som vanligt här hemma. Daniel är sjuk, mamma städar, Hans ser på tv och Emma har nyss börjat se på Nicke Nyfiken. Så jag får höra på när hon skriker "Jag vill se Nycke Vifiken" dag ut och dag in.. Spelar ingen roll hur mycker jag försöker förklara för henne att hon är efterbliven.

Hehehe finns inge roligare än att vara dum med småsyskon :') Ni som har förstår vad jag menar..

Nä nu ska jag gå och tvätta bort sminket, för om jag inte gör det nu kommer jag vara alldeles för lat efter jag har sett ett antal one tree hill och ett andra avenyn avsnitt.. HEHE :]

(P.S Grattis till Nicklas som fyller 16, och grattis till mina pojkvänner som gick vidare i wollyboll DM idag )

And after all you're my wonderwall

Jag hade en sån sjuk dröm inatt. En mardröm. Jag såg bara som en "bild" hela tiden. Rummet var alldeles vitt, det var ett sjukhusrum. Det fanns en stor bred säng. I sängen låg en person, så mager att man man bara såg skinn och ben. Personen var så liten och mager att sängen såg dubbelt så stor ut än vad den egentligen var. Men iallafall, Personen var likblek, hade jätte stora svarta ringar runt ögonen och hade inget hår.
Personen såg så ensam ut, ingen var i rummet, ingen hälsade på. På nattduksbordet bredvid sängen så var det ett foto. På vänstra halvan av fotot var det ett kort på personen när den var frisk, och på högra sidan var det var det ett kort på personen så som den såg ut i min dröm.
Jag vet inte riktigt vad som hände sen, men allt blev bara helt klart. Det var jag. Det var mitt porträtt som jag tog nu i nian, och bredvid var det ett kort när jag var sjuk. Jag låg där alldeles ensam, och jag såg verkligen sjuk ut. Tänk seriöst om det där var nått tecken?! Fyfan, jag kommer vara livrädd nu.
Som att jag inte har nog med mitt hyprokonderi..


Can you paint with all the colors of the wind?

Jag har sett mycket på One Tree Hill på senaste tiden. Jag har sett hela första säsongen, och har sett några stycken på andra. Alltså det är nästan hemskt hur beroende man blir! Allt är så bra, precis allt. Skådespelarna, handlingen.. Skådespelarna är så grymt snygga allihopa! Alla förutom coatch och Dan. Jag hatar Dan! Vilken jävla arsle han är. Fast nu helt plötsligt har han ändrat sig, fast säg ingenting för jag fattar att det inte kommer hålla länge..

Men iallafall. Jag blir så jävla kär i James Lafferty! Han och Haleys förhållande.. Jag önskar att verkligheten bara kunde vara så som deras är. Även fast den verkligheten är påhittad, men ändå..

Finns seriöst äkta kärlek bara på film? Eller är det möjligt, en liten liten chans att den existerar? Jag vet inte rikigt vad jag ska tro. Men nu på senaste tiden har jag förstått att nothing last forever. Great Elin, bättre sent än aldrig..







Vem lämnade vem?

Jag ska fan gifta mig med Melissa Horn!
-
Jag hittade en.. jag vet inte vad jag ska kalla det, men vi säger.. "dikt" idag gömd i en bok. Dikten hade ett datum. 28/1 - 08. Haha, det var lite kul att läsa den faktiskt. Såklart handlade den om en person, som typ alla dikter gör. Men iallafall, det var kul att se hur man kände. Hade på nått sätt glömt känslan.

Min lillsyrra tog svinis sprutan idag. Hon lever än så länge, så jag tror nog att jag har en chans jag med. Fast iofs så har det bara gått några timmar, hon kanske dör inatt. Men som tur är så är det ett tag tills jag ska ta den, så jag hinner ju se hur det går för henne :)

Men nu ska jag se på Andra Avenyn, måste se sista avsnittet som att det kommer ett nytt imorgon!!

Men mig får du inte tillbaks


Söndaag

Kom precis hem ifrån mina kussisar. Skulle fira Linus men han kom aldrig hem :o hehehe. Men iallafall, fikade tårta och spelade fotboll med småbarna. Linnea följde med mig hem och nu ska vi bada =} ♥

Ansiktsmaskarna åker påååååååååå,
Linnea har fått finnar för första gången i hennes liv typ. NAAAAT
HEHEHEHE men vi hörs senare eller imorgon, SEE YAAAH

VAR BARA TVINGAD ATT BLUNDA HADE INGET SMNIINKIn
hehehehhe men vi höresRS

Vet att ni blir sugen på henne, men hon är tyvärr bara ett småbarn. Endast 13 bast

Just that way

Satan vad den här dagen har gått fort. Kanske för att jag och Anna gick jag la oss sex och vaknade halv två. Dom här 4 o en halvtimma som vi har varit vaken har bara försvunnit. Men iallafall

Igår åkte jag och Anna in till stan och pratade lite med Hanna Bettan och Olivia i bussen påväg dit. Vi hoppade av innan statiol och gick och pratade med Armand och Wille. Sen donken. HEEHEHEHE När vi kom tillbaka till Matfors så va vi lite med Ante och Nicke. Vid kvart i sex landade vi i min säng. HEEEEEELT utslagna =}

Men ikväll dååååå?! Har ingen aning jag ellee.

Jag och min vän Anna


Coldplay

Vi håller på med ett arbete på engelskan. Välj en artist/grupp som betyder mycket för dig, och välj även en låt som betyder mycket för dig. Förklara varför du valde just den låten, och just den gruppen. Förklara varför låten betyder så mycket för dig, och berätta lite på gruppen i två tre minuter.

Självfallet så valde jag Coldplay! Men jag har fan ångest över vilken låt jag ska ta. Clocks? The Scientist? Yellow? Fix you? Viva la vida? Lost? Violett hill?
Gaaaaah! hjälp.. Jag ska även översätta texten till svenska. Inte för att det har med saken att göra, men ändå.
Fast jag tror det står mellan The scientist och Yellow. Just för att dom var grym under konserten, och dom betyder nog mest för mig om jag verkligen måste välja..

Säger vilken jag valde senare idag.
Bye


Radio girl

Varför sitter jag här för? Varför varför varför?! Jag borde skriva klart uppsatsen som ska lämnas in imorgon. Men jag har ingen större lust till det.

Jag kom iallafall nyss hem ifrån birsta. Där åt jag och pappa, gick runt lite ( köpte bara ett par strumpbyxor ) och sedan åkte vi till bion.

Jag hämtade nämligen ut dom här älskade biljetterna! Jag beställde dom till mig och Anna igår. Dom började även släppa biljetterna igår, och när jag skulle boka så fanns det vara kvar längst fram, lite runt kanterna och en platser typ.. Sjukt! Det är nog riktigt många som har höga förväntningar när det gäller New Moon. Jag inräknad. Men jag är ganska säker på att den kommer vara grym!

Men ni får ha en bra kväll säger vi, så ska jag försöka runda av uppsatsen. Det får bli som det blir helt enkelt.
Love and kisses


.

Gah vilken skitdag. Alla är på cp humör hemma och jag tycker att jag skriver hur mycket som helst på so skiten men likt förbannat så äre lika mycket kvar.


Tur att jag har några sötnosar som är klippor åtminstonde. Hela jävla 9B är en stor klippa. lovelovelovelove.. Fast jag kan inte säga att dagen började dåligt.. Såg att jag hade fått ett mail ifrån Carro, där stod det nämligen att jag fick MVG på svenska uppsatsen! Wohooooo


Men iallafall.. är lika fast i oth. Såg nyss klart första säsongen, och första avsnittet på andra. Måste lugna mer mig lite nu. Och Axel, min lilla bäbis skickade nyss ett sms och frågade om jag vill ha några one tree hill avsnitt hemladdade. Det betyder att jag får hem alla avsnitt dubbelt så snabbt! Tur att jag har dig bubbas, räddarn i nööööden ♥♥♥♥


Nu ska jag fortsätta se på Grey's.
Godnatt


DATASALEN DOTT CÅM

Tjilleevaaajpen!
Jag och Axel sitter här i datasalen nu. Axel sliter peternicklas av sig för att han jobbar så hårt med so grejen, jag har allt hemma så jag har inget att göra. Men jag tackar inte nej till en datorn ändå :)

Nu ska Axel visa mig nått skit på youtube.
See yah


:')

Jag måste bara få visa..


Ser ni?... :')
Axel, den lilla smöraren tog sig tid att göra detta konstverk till mig.. :')
JAG ÄR HELT MÅLLÖS ACKEPONKEN!
Men jag antar att du vill höra det.. Så ja, jag älskar dig ackeponklisch, trore eller ej..

En bästa vän..

Att ha nån man kan lita på till 100% är väldigt viktigt för mig. Jag är en sån person som vill kunna prata om allt, säga det jag tycker. Men kanske inte till hela svergie, eller alla jag känner. Då är det så skönt att ha dig Anna som alltid ställer upp och lyssnar på allt skit som jag kommer med. Från döds seriösa samtal till de mest värdelösa. Men det är det jag älskar med oss! Vi har kul även när vi har tråkigt ;)

Vi har börjat räknas som en person. Folk blir förvånade när vi kommer utan varandra. Lite smått kul tycker jag. Att andra kunde se hur tight vi verkligen är känns bra. Det är lixom så de är. Elin & Anna, Anna & Elin..

Jaja. Är så full av alla möjliga känslor nu när jag börjat tittat på oth. Dåligt kan tyckas, men älskar det!
Men iallafall, jag älskar dig lillfimpen :') Det finns ingenting som vi inte klarar av. Vi kör över alltihopa tillsammans hand i hand, utan vidare problem.


Not normal at all.
But hey! That's why I love you.
No matter what ♥

Morsning!

Jag ska inte sitta här vid datorn nånting idag, eller jag ska försöka att inte göra det. Jag läju hamna här ändå.. Men iallafall, jag måste plugga både svenska och so, som jag har tänkt att göra så många gånger förut men inget har hänt.. (a)

Men jag tänkte slänga in ett litet inlägg ändå, bara så ni ska veta att jag lever. Sen ska jag försöka bättra på bloggfantasin under dagen ♥

Allt är bara känslor, bara..

Jag är stark. Jag klarar det. Jag har klarat det.
Men varför kommer det alltid tillbaka? Som ett jävla slag i magen, fäller krokben på mig alldeles vid mållinjen.
Jag är trött på dehär nu.. Men liktförbannat så måste jag saknar det..



When you have to look away
When you don't have much to say
That's when I love you
I love you
Just that way


To hear you stumble when you speak
or see you walk with two left feet
That's when I love you
I love you...endlessly


And when your mad cause you lost a game
Forget im waiting in the rain
Baby I love you
I love you anyway


Cause here's my promise made tonight
You can count on me for life
Cause that's when I love you
When nothing you do can change my mind
The more I learn the more I love
The more my heart can't get enough
That's when I love you
When I love you no matter what


So when you turn to hide your eyes
Because the movie, it made you cry
That's when I love you
I love you a little more each time


And when you can't quite match your clothes
Or when you laugh at your own jokes
That's when I love you
I love you more than you know


And when you forget that we had a date
That look that u give when you show up late
Baby I love you
I love you anyway


Cause here's my promise made tonight
You can count on me for life
Cause that's when I love you
When nothing you do can change my mind
The more I learn the more I love
The more my heart can't get enough
That's when I love you
When I love you no matter what


That's when I love you
When nothing baby
Nothing you do can change my mind
The more I learn the more i love
The more my heart can't get enough
Thats when I love you
When I love you, No matter what..



Glöm allting. För de har inte ens funnits. Eller hur?


Godnatt..


We are the world

Puh. Nu är jag äntligen hemma! Hungrig som en varg. Men innan jag tar nånting att äta så ska jag uppdatera lite, snäll som jag är.

Idag såg vi på film, Juno. Slöjd, lunch, film och sedan gick vi till TRIM där jag brukar träna. Där tränade vi 25 minuters spinning, och sedan 25 minuters pump. Jobbigt som fan, men känner mig grymt duktig nu!

Förresten, jag svär rätt mycket i min blogg har jag kommit fram till. Dock har jag också kommit fram till att jag inte tänker göra nånting åt det. Jag svär mycket som person, det är lixom sån jag är. Därför orkar och tänker inte jag anpassa mig när jag skriver. Dessutom kan jag tycka att det blir BORING om man ska vara så fin i kanten hela tiden!

Men vi hörs sen gullungarrrr ♥
Ska försöka plugga lite också..

Sista lov dagen.

Ajdå. Nu är lovet redan slut :( Mn jag har tagit vara på de rätt bra, så gott jag har kunnat iallafall.
Igår blev det så att jag, min bror Nicklas och min kusin Rikard gick på bio. Zombieland. Haha den var mer rolig och läskig. Dessutom vad killen i filmen en liten sötnos också. HEHEHE

Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Jag borde bara ta de lugnt som att det är skola och grejer imorgon. Även fast det kommer vara en jävligt skön dag! Alla killar på hela skolan ska på Killmässa. Så vi tjejer är ensamma. Vi ksa se på film hela dagen, och ha lite idrott. Om GILLA knappen skulle ha funnits här så skulle jag ha tryckt på den tre gånger om! HOHOH GILLAA!!!

Som att jag nyss har vaknat så känner jag mig inte speciellt najszzzsz.
Så nu: dusch och frulle

RSS 2.0