Gud vad jag saknar















COLDPLAY 2009 ♥♥♥


Do it all night

Jag kom ifrån Angelica för ett litet tag sen. Egentligen skulle jag ha åkt buss som att mamma har jobbat natten, men då var Emmas mamma så snäll och kunde skjutsa hem mig ♥


Det blev en lyckadkväll igår. Sjung singstar, spelade piano, lyssnade på musik, dansade osv. Kvällen slutade som vanligt med att vi gick på Big Boy. Först gick alla förutom jag Angelica och Albin. Men sen stack Albin iväg på en cykel så vi tog den minsta cykeln Angelica hade troja och åkte två på den. När vi väl kom fram så satt vi där i två minuter, sen cyklade vi hem igen 8) HEHEHEHEH


Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Borde hälsa på mormor, det var ett tag sen. Men vi får se, kanske hälsar på kusinerna också på samma gång :)♥

Just det, det är ju idag Allhelgonadagen är! Så, ha en bra/kul halloween!
PEACE


SKöna FREDDAAAdffgf

Ska bara skriva lite snabbt innan jag åker till Anki! Jag har nyss duschat och ska strax börja fixa mig. Ikväll ska hela gänget till Angelica och mysa på lite där. Jag tror nog att jag spenderar natten där också. Så vi hörs imorgon!

Ha en bra fredag, de ska jag!

Come on and bring your body next to mine

Godmorgon! Första gången på väldigt länge som jag sover såhär länge på morgonen. Jag brukar vara den som vaknar cirka.. 10.48 nästan varje morgon.

Iallafall, min kusin Kimberly kommer hit idag och sover här. Så jag mamma och Kimberly ska ta birsta turen nu idag istället. Vad som blir inhandlat vet jag inte som att jag inte ska leta efter något speciellt. Men nånting blir det nog :)

Just de! Igår blev det så att jag och Frida gick till Emma vid åtta. Där var även Angelica. Vi hade lite musikduell med Emmas brorsa och hans kompis. Lite senare gick jag ut och mötte Victor Tom och Hampus. Dom skulle också till Emma men hittade inte dit. Iaf, vi slog på en skräckis som sög. 30 days of nights eller nått sånt hette den. Handlade om zombies typ. Efter den filmen såg vi Aven den allsmäktige. Fast efter halva filmen så gick jag hem med Victor och c.o som att Frida redan hade gått. Så vi två nån gång landade jag i min üüüber sköna säng!

Nu: dush och fix.
Hörs sen!

- Och jag kan inte vara den enda som bara vill spola tillbaka tiden ibland..


You're my only

Det är redan onsdag och jag har inte gjort ett skit på hela lovet. Fast jag har faktsikt tränat rätt mycket.. Så jag har varit duktig ändå! Men till helgen ska vi åtminstonde hitta på nånting, vi tjejer alltså.

Iallafall, idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat. Antingen hälsar jag på hos Victor, åker till mina kusiner eller följer med mamma till birsta.. Svårt val, svårt val..

Vi höres.

heheh tog första bästa bild.
Nån blomma i Japan som bror min knäppte kort på när han var där i våras.

HEEEEJSAN

Min dator är inte på bra humör just nu så jag lånar brollans. Jag kom iallafall nyss hem ifrån badet. Eller ja, för kanske en halvtimme sen. Så nu är jag ganska så jätte trött kan jag lovarä.

Idag vet jag inte riktigt hur det blir. Antingen så tränar jag lite PUMP och är med Borgi efter. Eller så skiter jag i träningen och hittar på nånting med tjejerna. Problemet är bara att vi inte vet vart vi ska vara som att vi är drygt 10 pers. Meeeen de ordnar sig nog.

NU ska jag .. gö nånting

Even if the sky is falling down

Shit vad den har dagen har gått fort! Och det enda jag har gjort är att träna och umgåts lite med Anna och Emma. Men iallfall, hoppas ni gillade bilderna på mig och Anna! EHHEHEHEHEHE

Jag har varit duktig och laddat hem en massa avsnitt av olika program som jag ska titta på nu ikväl.. Sen ska jag lägga mig tidigt som att jag ska bara badvakt åt lillsyrran imorgon.
PEACE

Hihihi

Ny vecka! Ikväll/inatt/igår var jag och Anna hos Albin där även Erik och Moa var. Vi gjorde ingenting speciellt, tog dä lugnt. Vid ett vandrade jag och Anna hem i den bläcksvarta natta. Hohoh lebbigt vare kan jag lova! Kändes som att vi småsprang hela vägen, men ändå tog det drygt en timme för oss att gå ifrån runsvik till matfors 8)

Iallafall, nu på morgonen/natten (kalla de vad du vill) har jag och Anna knäppt en jääääävla massa kort. Heheh bara oseriösa DOCK. Men de är sånna bilder vi gillar, eller huuur?!?!?!!!!11
Vi är snäll och bjuppar på en del bilder, sen dejtar vi sängen.













Söndaaaag

Puh. Äntligen hemma!

Ja nu är jag hemma i mitt lilla brun/vita brun. Gårdagen var riktigt kul! Helt ok lixom. Orkar inte ta hela kvällen här. Men kan sammanfatta lite kort: Kom dit vid fem, gjorde iordning allting, började lite smått som bartender, åt, var bartender i några timmar, dansade, var bartender, dansade (och upptäckte att basisten i bandet var äckligt snygg), sjung karaoke, dansade, var batender, sjung karaoke, dansade... Ja ni fattar.

Jag filmade och knäppte även kort lite då och då under kvällen. Vissa blev lite sämre än andra, men jag kan nog ordna fram några stycken till er. Just nu håller bilderna och videosarna på att laddas över på datorn. Vilket tar en jääävla tid verkar det som.

Iaf. Idag ska jag vara med borgi! Känns som att det var as länge sen sist.. hehehe.. i fredags..hehehe..jaja skitsamma. Vad vi hittar på vet jag inte riktigt än. Men nu ska jag träna lite, äta och sedan skriva lite på uppsatserna.










Peace

I believe I can, I believe I will!

Jag har varit vaken i drygt två timmar, och det enda jag har gjort är att måla naglarna, dammsugigt och tittat på en film. Jag såg Honey som förresten är jätte bra! Den rekomenderas om man gillar dans.

Ja jag ska ju som sagt vara bartender ikväll! Så jag är upptagen hela kvällen. Jag ska vara hos syrran så fort som möjligt, senast tre. Så jag borde verkligen sätta fart nu. Har inte ens gjort hälften av allt som måste vara klart tills ikväll. Men jag börjar med att packa väskan!

Ni får ha det så bra ikväll, jag sover hos syrran inatt så vi hörs inget mer idag. Men vi hörs imorgon så berättar jag hur min lördag såg ut!
Just nu:

Titta vilken sötnos jag är barnvakt åt. Kusin Kian!

LOV!

Ni anar inte hur mycket jag pustar ut nu. Att bara få ta det lugnt och skita i allt plugg för lite mer än en vecka är underbart. Även fast jag har både en so och svenska uppsats som måste göras så känns de otroligt skönt!

Iallafall. Idag efter skolan så drog jag mamma och Emma in till birsta på en gång för jag skulle handla skor. Jag var helt säker på att jag inte skulle hitta några som att jag är så jävla kräsen. Men vet ni? Jag hittade fyra par skor! Ett par som är sommarskor, ett par vanliga vita, stövlar och ett par nya klackisar! SUPERDUPER NÖJD!

Vid sex åkte jag och Emma till småknattarna i Runsvik och hade lite halloween mys. Vi gosade på med godis (som jag var tvingad att avstå ifrån..) bål, popcorn och annat mumsigt. Vi hade faktiskt riktigt kul, men roligast var när jag och Linnea gömde oss i bilen och skrämde skiten ur småbarna när dom gick förbi utanför bilen. Hahahaha.

Nu ska jag se klart på idol, ta ett lååååååååååångt bad och sedan skriva lite på so uppsatsen. Ska försöka komma i säng i tid idag, det blir en låååång dag imorgon! Jag ska nämligen vara bartender hela kvällen, eller ja till halv fyra på natten/morgonen. Det ska bli skitkul!

Men mer om de får vi höra imorgon :)
seee u

Hehehe titta Hampus snygga bränna

Kära Emma Nilsson Böös

Ja Emma. Nu kommer ditt kära inlägg som även jag har lovat dig.
Ska försöka va lite poetisk..

- Emma, hon är gullig som få och är bra på att förstå.
Hon är lång pch smal, och kan räkna många mattetal.
Emma är inte bra på bara en sak, hon har tillexempel talang inom bak.
Hon står alltid på den bra sidan, förutom när Axel är jobbigt och petar henne på slidan.
För då kan nämligen helvetet braka lös, jo Emma är inte alltid Guds tös.
Jag och Emma har gjort mycket roligt, att vi inte umgås längre är otroligt.
På fritiden är hon inte bara med vänner, hon försöker umgås med alla hon känner.
Emma var en gång den finaste jag vet, enda tills hon bad mig titta på när hon sket.

HEheh lite skämt&sido där på så slutet. Men kom inte på nått bra slut ju.. Dessutom är de så grymt fel svenska, men de SKITER vi i just nu.
Jag hoppas du blev nöjd Emma :D Kände inte för att skriva nå långt och smörigt

Här är jag och min vän Emma för ett bra tag sen.
Söta!

I'm not a girl, not yet a women

Jag hänger inte riktigt med i svängarna längre känns det som. Dagarna känns varken långa eller korta. Känns som att jag är i någon form av ide för mig själv. Vänder mig inåt istället för utåt lixom. Fast jag är inte depsprimerad eller nått sånt, absolut inte. Det har väl med vädret och årstiden att göra antar jag..

Iaf! Idag ska jag träna igen. Som att jag vilade igår så blir det dubbelpass idag! :D Hehe bäst att köra hårt när jag väl håller på. Man vet aldrig när den här motivationen försvinner. Jag vet att det inte är bra att träna hårt och mycket på samma gång, men äh. Vi gört för skojs skull.

Nu blir det att hårdplugga. Svenska so och spanska. Framför allt spanska som att jag har nå verb prov imorgon. Fast jag såg nu att jag inte hinner plugga speciellt mycket. Sticker kvart över, och kommer hem kvart över nio, dusch.

Ajdå, blir nog en sen kväll för mig ikväll.

hehehe glad tjej


Oh boy

Jag har slut på all bloggfantasi! Hjäääälp

Iaf. Jag tror jag ska duscha nu, eller snart. Sen ska jag pluggiliplugga som vanligt. Men lixom, måste ju iallfall försöka få bra betyg nurå. KÄMPA KÄMPA KÄMPA

Ikväll blir det grey's FÖFA'AAAN! Just de, ska se nyaste andra avenyn avsnittet innan duschen.

PUSS

Men du om någon borde förstå att man inte gör såhär mot mig

Nu har jag nyss duschat. Träningspaset var grymt! Mycket ben och mycket armar.
Imorgon kommer jag nog inte upp ur sängen, har nog kört lite för hårt med min ovana kropp.
Nu ska jag försöka plugga lite, och sedan sover jag

Förresten, måste bara hylla Melissa Horns nya album. Kärlek ♥
Natti

A hero

Nu är jag hemkommen ifrån staden. Det blev två tröjor, en kofta, ett par jeansleggins och mat. Sedan blev det även en liten present till lilla Liam som fyller 3 lite senare.

Så nu sitter jag här och tar det lugnt. Laddar batterierna för fullt. För om cirka en halvtimme så ska jag iväg och träna, IDAG IGEN! Japp, är så stolt över mig själv. Jag och Anna kör pump idag. Mage och ben troja. Blir nog lite armar också.

Förresten så strejkar min dator. Så jag har pappas värsting dator nu, och alltså har jag inga bilder.. :(


Tisdags morgon

Godmorgon!

Kanske första inlägget såhär tidigt. Men nu är jag vaknen och ska snart börja fixa mig.
Måste bara berätta en sak. Min låtsas pappa spang upp för trappen här med andan i halsen för kanske en kvart sen, och skrek att han hade hittat en hund vid bankomaten. Det gulliga var att han hade tagit med sig hunden hem. Och den där hunden var fan i mig de gulligaste jag nånsin sett!

Så jag gosade lite med honom innan Hans tog honom och gick ut för att leta ägaren. Vilket han hittade 2 minuter efter han gått ut.

IALLAFALL. haha jag höll på att imorse när jag tittade på kalendern
SIBYLLA har namnsdag idag. hahaha va gulligt

Nej nu ska jag fixa mig, jag och Anna ska på stan idag.

TRÄNING!

HÖRRNI!

Jag har nyss tränat. JA NI LÄSTE RÄTT!
Elin Elisabeth Susanne Falk har nyss varit och tränat. ÖMBÄLIVÄBÖL!

Iallafall så tränade jag och tjejerna aerobics. Kondition och styrka. Jag känner mig så otroligt duktig nu så du anar inte! Jag är otränad som jag vet inte vad men jag måste säga att jag hängde med bra ändå. På slutet strejkade musklerna men de gick  (A)

MEN nu kallar duschen, och sen tar jag nått NYTTIGT att äta. Sen sover jag!

Den starkaste stjärnan

Sedan ett tag tillbaka har jag läst en blogg som berör mig så otroligt mycket. Det är en helt vanlig mamma som skriver bloggen, och den handlar om hennes 2 åriga son som dog i cancer nu i vår.

Jag blir lika berörd varje gång jag går in och läser hennes blogg. Hon skriver om saker han gillade, saker han sa, saker han gjorde. Hon lägger ut bilder på honom, frisk och sjuk. Ibland kommer även några videos på honom. Hon skriver om hur hon får kämpa sig igenom varje dag med saknad och sorg. Hur minsta lillla sak kan få hennes att bryta ihop totalt.

Nu idag läste jag ett brev i hennes blogg. Victors storasyster Linneas lärare hade skrivigt de. Hon skrev hur hon hade fått reda på på morgonen att Victor var död, men var tvingad att bita ihop hela dagen och låtsas som att inget hänt. Linneas mamma skulle komma senare och berätta för henne. Linnea bröt ihop på golvet, skrek och grät. Det var så väntat, Victors död, men ändå kom det som en chock.

Det gick inte att hålla tillbaka tårarna när jag läste dehär brevet.
Det är helt jävla otroligt. Man fattar nog inte förns man sitter där själv.

Tv kväll

Idag har jag faktiskt städat mitt rum riktigt ordentligt! Gud så duktig jag äääääär

Så nu sitter jag här med en handduk i håret och runt om kroppen medans Ensam mamma söker går i full gång på tvn. Jag orkar inte byta kanal, hittar inte dosjäveln. HEEHHEHEHE jag har faktiskt tittat på tv hela kvällen typ. Tråkig tjej

Nej men jag ska nog försöka hitta nånting vettigt att titta på nu, ta lite fanta och mysa mer mig i säääängen


They don't really care about us

Anna åkte nyss hem, men innan hon åkte hem så låg vi i soffan och försökte kommer överrens om en film som vi kunde se. Det fanns nästan bara skit, som vanligt. Men i slutet på Drama listan så kom Tristan & Isodle upp. Vi tittade på trailen och bestämde oss för att se den som att vi inte orkade leta efter någon annan.

Jag ångrar mig inte ett endaste dugg! Filmen var helt jävla otrolig! Min absoluta favorit film för tillfället. Den hade allt som en film ska ha. Spänning, kärlek, vänskap och sorg. I slutet på filmen tittade även lite tårar fram.






:') GAAAAAAAAAH och sen behöver jag inte nämna att Tristan är en babe va?

Ö.G.O.N.G.O.D.I.S ♥♥


Sköna söndag

Nu är ännu en helg över. Kanske den tråkigaste helgen på riktigt länge, MEN den var välbehövlig!

Iaf så kom Anna hit igårkväll, vi gick ut på en liten prommis och pratade om allt möjligt. Vid halv tolv märkte vi att det började bli liiiiite för kallt, så vi gick in och såg på nån kriminal serie. Fråga mig inte vad det var för det har jag ingen aning om.

Jag vaknade klockan tio idag. Rätt bra tid!! Anna ligger fortfarande och sover, ovanligt.. NAEEE
Egentligen så skulle jag nog ha varit rätt utvilad nu efter den här slappa helgen, men bara för mina jävla bihålor så är jag ändå trött och hängig. Meeeeeeen always look on the bright side of life

NEJ nu ska jag försöka få liv i Anna så vi kan gå och äta, sen sätter vi oss i vardagsrummet, slår på boxen (eller vafan de är), SF anytime, och hyr en skit bra film!
Hare gött denna tråkiga söndag.

han skulle inte sitta fel

Eddie och Rabih





Äckligt va grym Eddie var alltså. SIIIICCKKKK!
Rabih är bara så jävla gullig, världens finaste ögon ♥

Löööördag

Det här måste vara en av dom få gånger som jag skriver på morgonen på en lördag?! Jag brukar alltid köra mitt race på fredag och inte komma hem förren sent på lördagkväll. Menmen, nu är jag här!

Jag är inte speciellt mycket bättre i huvudet/bihålorna idag. Men jag är rätt pigg ändå. Och jag skulle inte tacka nej till att hitta på nånting idag som att jag bara var hemma och degade igår. Fast de behövdes faktiskt, hade nog dött om jag hade hittat på nånting.

Jaja.. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att få dagen att gå.
Är grymt sugen på att hugga av mig huvudet ännu en gång för att slippa värken (K)
Meeeeen lite smärta får man väl tåla.. Fast önsketänkande kan ju ingen stoppa
Vi hörs senare idag, kisses

WIHO WYWYA

Ja, ska försöka få till åtminstonde ett vettigt inlägg idag.

Synsk som man är så var det just Nicklas som var den andra personen som hängde löst. Och utav dom två blev det Camilla som fick åka hem. Jag blev nöjd! Hade grävt ner mig om Nicklas hade fått åkt ut mot Camilla. Men iallafall, båda mina älsklingar är kvar och jag är mer än lycklig!

Åter till verkligheten. Som sagt så mår jag allt annat än bra just nu. Huvudet dunkar, bihålorna värker, nacken är stel och gud vill mig nått ont idag alltså. Har slagit i alla möjliga kroppsdelar i olika saker hela dagen.
Kärringstöt, slog in tån i en stol, foten fick nyss ett fint blåmärke när jag slog i fossingen i hörnet på databordet, när jag skulle böjde mig bakåt så missade jag att bordet var i vägen och slog i huvudet, min lillasyster petade en krita i ögat på mig OCH katten klöste mig på låret!

DET ÄR OTUR!

Lika bra jag går och lägger mig nu, den här dagen har verkligen inte varit min dag.
(Förutom de där med idol då.. HEHE)

bjuppar på en liten bild sådär, natti ♥

IDOL

Passar på att skriva litegrann nu i pausen.

Camilla hänger löst, det är bra. Jag gillar inte henne. Erika och Calle sitter säkert, de är också bra. Resten vet man inte. Men jag ber verkligen till gud att Eddie och Rabih ska få gå vidare, jag BER!

Jo, jag har kommit tillbaka till idol sjukan nu..Det känns inte bra!
Nu när jag tänker efter så kan Reza också få gå vidare.

Tänk Elin TÄNK.
Vem tror jag kommer vara den andra som hänger löst?
Antagligen: Nicklas

IAF så mår mina bihålor inte bättre!

NU BÖRJAR DET IGEN!
hörs efteråt...
*PIRR I MAGEEEEN*


Jag längtar bort ifrån hans kyla och hans charm

HEJ!

Halsen har äntligen lagt sig helt! WIHO DET SKA VI FIRA!!!
NE de ska vi inte, för precis när halsen la sig, ja så började bihålorna! Japp, skulle ikke förvåna mig om jag har åkt på bihåleinflammation. Haha vilket kul ord.

JAJA.. Nu ska vi inte grina över nå jävla bihålor, NEJ FAN ELLE!
Elller varför inte förresten!? Jag har ändå inget annat att göra.. Kan ju lägga mig i sängen med idoden i örona, knäna uppe vid hakan och bara grina över mina bihålor.. låter lockande!

Allefullifall så ska jag vaccinera mig mot svinis, på tal om ingenting lixom... 8) HEHE

MEN VARFÖR kan jag inte skriva nått vettigt för!? ÅH blir så GLAD på mig SJÄLV.
Nä nu får det räcka alltså. Bloggen ska ju inte vara nå oseriöst forum där jag kan skriva hur som helst va?! NEJNEJNEJ de går bara inte.

Fast nu äre jag som skriver, och så blire oseriöst.
Orka va seriös när man kan va oseriös!


haha men kan jag bara sluuuta! Nu är jag seriöst jobbig.
Aja. Marioteten blev att jag ska grina över min bihålor.
Ska bara spela farmville först!

Grattis skitunge

Förresten!
Min lillsyrra fyller ju hela 3 år idag. Får ju inte glömma att slänga in ett litet grattis till helvetesungen ♥


Maya Rung vs Elin Falk

"Vad lik du är hon i andra avenyn,prästens dotter..!!!"


- Det är inte första gången jag har fått höra de!
Själv fattar jag inte likheten, men visst. Kanske..

Breakeven

Halva veckan har gått och jag känner mig fortarande hängig.

Joo, de är inte gått över än :( Halsen är heeeelt åt helvete. Det är väl bara de nästan, eller jag känner mig frysen och så också. Men ingen feber, än så länge. Jag kommer hugga av halsen på mig snart om dehär inte går över. Det går ju ffs inte ens att svälja!

Jaaaa men annars är allt finnemang med lilla Elin vettu! Jag har pysslat med mina små gullungar idag förresten. As kyl med gladd ungar. Hahaha men man fick sig några skratt när Emma gjorde världens fulaste spindel med ögon som var 2 meter ifrån varandra.

Imorgon har jag biologiprov och jag vill bara sova just nu.
Satan att det är Grey's ikväll, för det kommer inte på tanken att jag minnar de..

Jippiiiiiie. livet suger

Jahapp. Nu kom jag nyss hem ifrån mina kusiner där vi har diskuterat ett och annat. HEhehehe va vuxen jag lät där!!!!!11

Jag är fortfarande döende och som det verkar så kommer jag fan inte bli bättre heller. MEN jag vet inte om jag ska dra mig iväg till skolan imorgon ändå, som att jag tror att jag kommer ha muntligt spanska prov. Skulle vara as skoent att få de gjort.. Ni ser ju, min stackars arma kropp måste gå till skolan fast att den är skör och håller på att ramla isär.. Heheherehrew nerå den måste inte, men jag vill få ordning på betyyyyygen.. OCH JAG VEt att de inte påverkar om man är sjuk, men käft nu

Dessutom kan jag inte ett skit om provet på torsdag. JA JAG KÄNNER PANIK! Det är ju ffs dom hära betygen man ska söka in på.. WIHO.......

OCH INTE NOG MED DEEEEE så kom tant röd på besök som pricken över i;et idag också.

JAG ÄLSKAR LIVET!!!


every step you take

Hemma ifrån skolan, och har nyss ätit världens godaste mexicansk tacopaaaj!

Iaf så mår jag inte bra idag. Jag känner mig grymt mycket sjuk och hängig. Huvudet dunkar, halsen svider, och alla muskler är stel och gör ont.. Jag brukar alltid vara som mest sjuk på morgonen, men idag har det varit tvärtom. Det har blivit värre och värre under dagen.

Och jag som aldrig brukar vara sjuk!! Men när jag väl är det så håller de i sig i flera år ungefär :( Och jag sätter fan min höger arm på att det inte bara är feber och nån förkyldning, jag lovar att det är nå jävla allvarligt skit som kommer göra att jag är död inom 24 timmar.

Så de här kanske är mitt sista inlägg, vi syns i helvetet.


Colors of the wind

Jag är nyss hemkommen ifrån skolan.

Haha va gullig jag är som har börjat med en AS intressant mening varje blogginlägg! Jajaja, skoldagen har gått rätt bra, hål på so;n. Bra på alla sätt och vis förutom ett, hade velat sett hure gick för mig på provet. Menmen, borde börjar plugga till biologin också om jag så ska fixa de där provet på torsdag. Tusen instuderingsfrågor. Och sedan har jag muntligt spanska prov nu i veckan också, livet suger!

Mja, nu ska jag nog gräva ner mig i biologi boken och dricka cooooola. Fast jag tror att jag ska se andra avenyn avsnittet först!
 Hörs på!

snodde en grym dansbild av tessan.

hörs imorgooon

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan slå på nån brego film.
Måste även leta skåpnyckeln.
Så jag säger godnatt och ha en bra natt med denna låt idag.

LALALA

Nu har ännu en helg försvunnit och ännu en jobbig vecka väntar.

Min helg har varit awesome iallafall. I fredags var jag som sagt med mina brudar, och igår så tog jag Anna och Amanda det bara lugnt och kikade på fotboll. Satan vad arg jag blev när danskarna vann, helvete!

hehehe japp.. Jag bruukar faktiskt inte se på fotboll, igår var ett ganska stort undantag. Fast när jag väl har börjat titta så är jag så inne i matchen att de känns som att jag själv är med. Skriker och klappar som en galning. Jag skulle bara grym som hejjarklack kan jag lova!

Nä idag är en sån här dag som jag bara vill dööö. Ska slå på titanic och glo på den. Sen ska jag kanske ta tag i städningen som att mor erbjöd mig pengar om jag städade lägenheten tills torsdag när Emma fyller år. Som att morsan jobbar 24/7 så hinner inte hon..
Fett värt säger jag bah

haha kul. Här är iallfall 2 av dom som tillhör världens bästa familj. Jag har sån tur som har er till släkt :') Även fast jag skäms över er, så älskar jag er äckligt mycket.
( sen är jag lite ledsen också, Linnea är nämligen 2 år yngre än mig, men har växt om mig som fan, hon är minst 1 dm längre nu. Och jag som var så lycklig över att jag var lika lång som henne... )

Titanic

Jag och Isabelle såg den filmen nu idag innan jag åkte hem, jaru. Den här scenen får jag inte nog av, så jävla wonderbar!

Så bra så bättre så bäst
Så fin så finare så finast

Love was when I loved you

Jag är nyss hemkommen!

Gårdagen var bland om dom roligaste kvällarna jag har varit med om. Kan inte komma på nånting som slår kvällen, helt serious. Allefullifall så drog vi igång kvällen med "jag har aldrig" och efter de dansade vi loss. Efter ett tag kom även Erik och Albin, ovälkomna och allt.

Jag har inte många bilder sen kvällen, tyvärr :( Och sen ville inte min kamera sammarbeta med mig heller, det blev bara suddiga bilder. Men som vanligt kan jag allt bjuppa på några tjusiga pictures!
  
  
  
1. Pussar lite på Emma
2. Anna Angelica och Isabelle
3. Therese och Elin
4. Emma Therese Anna och Angelica
5. Elin och Anna
6. Fixar frillan
7. Pusasr lite på Angelica
8. Dans


Helg ljuuuva helg!

Ja då kör jag och girlsen igång våran kväll, vi hörs imorgon!
Nu trippar dom sista in genom dörren och vi önskar fredagen VARMT välkommen!
Ha en wonderbar kväll så länge babes, LÖV

Torsdaaggg

Jao, hinner skriva lite lite lite innan jag ska sticka iväg till skolan igen.

Fick sluta tidigare idag som ni kanske märker (slutar halv fyra annars) så jag hänkar med Angelica hem och är lite barnvakt. Där ska vi plugga och myysa :') hihi Jag har soprov imorgon, första provet i nian. Inte lite dålit elleee

FUCK YOOOUU FUCK YOU VERY VERY MUUUCH. Låten fasnar som karlssons klister på hjärnan alltså!

Allefullifall (hehe älskar ordet) så får vi se om jag kommer hem sent ikväll eller hur det blir, kanske inte blogga någe mer. OCH imorgon är det fredag! Vilket betyder att vi tjejer kör ännu en tjejkväll! DOCK är det hemligt vart ;)

Bless the broken road

Vill bara börja med att säga Grattis till världens bästa och roligaste kompis! Ingen kan ha en bättre Anna än jag. Jag har varit hos henne hela kvällen, sett på när hon har fått diverse grejor. Men ingen slog mitt vettu, nejnej. Av mig fick hon nämligen Kådisar! Och andra små saker men de gills inte, kådisar är de enda hon kommer ha användning av nu som byxmyndig :')

Allefullifall så var jag som sagt ledig idag, på en onsdag. Man blir lite lurad måste jag säga, trodde hela förmiddagen att det var lördag idag.. Men ja, de är bara två skoldagar och sen är det helg. Så jag överlever nog :)

Nu håller jag på att titta på Grey's fast det är paus. VARFÖR skriver inte bara den där tjejen ett mail till sin mamma för och säger att hon har varit med om en olycka?! VARFÖÖÖÖR hjälp...

åh va gölli jag ääää

Is not worth dying for

Nu är det ännu en ny vecka och jag har nyss ätit en macka.

Skoldagen var lång, lång, lång och tråkig. Alla trodde att vi hade uteidrott fast vi hade inne, dock hade det varit värre om det var tvärtom. Hade bad hair day idag, vilket gjorde att min nya finfina mössa var som pricker över i;et.

Allefullifall så ska jag se på de nyaste avsnittet av Andra Avenyn nu, så jag kan se nästa avsnitt imorgon. Sedan ska jag gå och möta syster och bror vid spice!
Jaaamen ska vi säga punkt där då? Ok!

I lördags såg jag ut såhär för det mesta kan jag lovarä!

Bella's lulleby <3

Söndag,igen.. Alltid lika kul vaaa!
Allefullifall, gårdagen blev as mysig. Gick till Hampus vid åtta med Anna, och där spelade vi tvspel, såg på tv, skrattade och knäppte kort. Korten blev äckligt fula, men ni kan allt få se några ändå :') Kvällen slutade med att jag somnade på Hampus supersköna soffa, tog all plats ifrån han typ. Och Anna somnade i fåtöljen :] Vid halv ett började vi gå hem i de superfina vädret.....................
Idag var jag på badet och vaktade lillsyrran när hon badade. Linnea och Liam var också meeeed. Så nu är jag måttligt trött kan jag lova. Sover nog rätt skönt tongiht.

Jamen jag har inte så mycker mer att säga, förutom att vi är ledig på onsdag! WIHO











Allt

Vaken! Gårdagen blev lite lugnare. Lite dans, lite kortspel, skratt osv. Kvällarna kan inte bli bättre när vi tjejer sätter igång vettu, klockrent lixom. Iaf, jag Frida och IsabelleN kom på halv tolv att vi skulle cykla till BigBoy. Kanske de roligaste som hände på hela jävla dagen. Med Isabelles humör (hon var ÖVER glad, sjöng och skrattade hela tiden), Fridas usla teknik på cykeln, och mitt "borsta" huvud.

Allefullifall. När vi kom hem så satt vi oss vid bordet och pratade lite. Sen kom pappasen och hämtade moi. När jag kom hem så var det bara sängen som gällde lixom. Helt SICK

Ja. Idag hälsar man nog på Hampus lite mer mot kvällen, och nu på dagen tror jag att jag hälsar på världens bästa familj. Man måste ju passa på att göra nånting av dagen när man för engångsskull vaknar i bra tid!







haha vilken blick!

Blev inte många bilder den här gången, blev mer videos;)

DAGS FÖR FREDAGS MYS!

Egentligen har jag absolut inte tid att sitta här, men som vanligt så känner jag mig tvingad att skriva nånting ändå.

Iallafall, skoldagen gick lätt och bra. Orienterings prov på idrotten, gick bra! Kapitel 5 blev klart på deckarn, bra de med! Och sedan sålde vi fika utanför ica, drog in 800 kronor. Helt ok! Så nu har vi 40 300 i klasskassan! Inte dåligt de elleeee.
Men iallafall, ikäll ska jag och mina brudar till Angelica, så snart kommer Anna hit så ska vi göra oss klara och dra dit i bra tid. Jag ska bara ut och prata med lite med R och ta en snabb dusch, sen är jag redo för kvällen!

Och som alltid ska jag lägga in ett klipp på vem som var bäst på idoool. Karolina får den äran idag.


Men Tove var också jättebra!

HA EN GRYMKVÄLL hörrni, så hörs i nog imogon!

Funniest bike crash



Hehehe måste erkänna att jag tyckte de var rätt kul

9B



Längst upp från vänster:
Anton Lyxell Ernst Selin Jennifer Johannesson Frida Larsson Angelica Persson Elin Falk Anna Borg Raymond Sjölander Emma Nilsson Böös Jonas Nordell Oscar Dahlström Liv(?)
Mitten raden från vänster:
Stefan Forslin Bergman Isabelle Nording Christoffer Spjut Nina Engholm Isabelle Persson
Längst ner från vänster:
Anton Sjögren Anton Berggren Marika Jonsson Axel Lundberg Victor Spjut


(gick inte att få till nå bra bildeeeeeeeeeeer)

Oktooooober

Yepp. Höstmånaden är häääär. Depp depp depp

Allefullifall så fick jag sluta tjugo över två idag istället för halv fyra, gött. Livet leker ibland va aaah aaaa aah? Imorgon är det iallafall fredag, och de ska bli sjuukt skönt med helg. Har varit så grymt trött hela den här veckan. Fast vi har typ inte haft en enda läxa/prov/nånting att göra. Hihihihi najzzz

Iaf, såg ju såklaaart på idol igår. OCH GREYS, men hörrni GEORGE KAN JU INTE DDÖÖÖ!? hehehe. Lite kul att dom skrattade på begravningen.
Och för EN gångs skull så var tittarna med mig igår. Först Rabih och sen Erik. Och BÅDA gick vidare. Hohoho hualigen vettu.

Nu ska jag baka, eller snart ska jag baka. De blir muffins till försäljningen och negerbollar till mig! Mums
 


RSS 2.0