Gymnasium

Fifän vad svårt de är!
Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska välja nu i år. Letade lite i garderoben och hade turen att hitta den där gula katalogen. Satt och läste på olika linjer som jag möjligtvist skulle kunna tänka mig att gå. Bland annat Handel och Administrations programmet - Turism, Hotell och resturang, Omvårdand, Busniess på TBS och Stil Hälsa Design. Fast högst upp på listan är nog Busniess på TBS och Turism. Fast omvårdnad skulle vara rätt bra också.. Alltså ja, jag har inte en endaste aning! Stil hälsa design verkar så jävla skönt och slappt, fast jag vet ju inte. Fast jag tror inte man har så stor chans att bli nåntng efteråt, även fast man inte får nå jobb alls nu för tiden.
Och så som jag känner nu kanske jag inte känner om ett par månader, veckor, dagar?! Åh, VARFÖR ska jag börja bli stor för, VARFÖÖÖR?!
Jag känner panik och det har gått sex veckor av nian ungefär, löjligt.



????????????????????????????????????????

Man in the mirror

Halva skolveckan har gått och det är den sista september. Oktober imorgon vilket betyder att hösten verkligen är här. Jävligt deprimerande om du frågar mig. Men vi får se de posetiva i de negativa, ju fortare hösten och vintern kommer, destu fortare blir det varmt och sommar också. SÅÅÅ nu är det bara att kämpa

Ikväll ska jag se på Idol och Grey's. Och sen borde jag städa rummet och baka också. Som att vi ( eller inte jag då ) i klassen ska sälja en massa fika grejer på ica på fredag. Jag kan bidra med lite muffins ja :) Eller om jag bakar nått annat.. Jag vet ikkeeeeee

HAha OJ va intressanta saker jag skriva om alltså, hualigen.
Förresten, vad äre för fel på mig?! Jag tyckte Eddie var helt överlägsen i måndags på Idol, men självklart verkar jag vara den enda, för han åkte ut?! Fast inte långt efter kom Calle, och han gick ju vidare, så ja.. Får väl nöja mig med de :) Och sen om jag jag har tur så väljer juryn att Eddie ska få stanna.. Med liiite tur så

Och igår var Erika min favvis, och sen.. öh, Clara kanske. Vet inte. Men iallafall, Clara gick vidare så jag är nöjd där. Hihihihi
Haha idol-nörd, mitt liv kretsar runt de nu..

In löv

Och gud kan även vara på min sida ibland! Älskade Kalle gick vidare igår på idol, och jag hoppade upp i taket av lycka. Eller nästan iallafall. Om farsan baloo hade gått vidare så hade jag börjat undra om dom skickar hem dom bästa och sparar dom sämsta.. *Min Gabbe*


Jaja, annars då? Ne ingenting händer i mitt liv. Förutom att vi görls planerade helgen idag. Fifän va sköj alltså. Så vi kommer nog spendera ännu en sån där oförglömligt kul helg tillsammans nu i helgen, Thihihi. Känns skönt att vi har tagit upp de här nu igen, vi höll på att lägga ner alla tjejkvällar ett tag, men NEJNEJ fan elle!

Nu ska jag titta på lejonkungen tror jag, och filmen slutar lagomt tills idol börjar. Så ja, ha't så jävulst gött då.

BTW! Jag simmade 1000 meter idag, alltså en kilometer! Deni! Kände mig så himla duktig efteråt, även om jag var mer död än levande. Dessutom vilade jag INTE EN ENDA GÅNG! Vinglade till när jag skulle försöka stå upp :] Inte så lite dålig kåndis eller.. Men äh vafan, att jag klarade de är väl de enda som räknas, ELLER HUUUR?!?!

Peace vetty

Calle Kristiansson & Gabriel Brandes



Förresten, ni som ser på idol, ni borde hålla med mig om att det ska vara Calle som går vidare ikväll! Och inte den där.. A jag minns inte vad han hette. Pappa baloo som Bagge kallar honom.
SPÄNNAAANNDEEEE!!


Mja.. Du är gryyyyyyym. Du är för bra för idol helt enkelt ;}
mömhz


För du är så -

Yeah yeah wow wow!

Hehehehe, godendag. Ny vecka igen, veckorna går verkligen snabbt nu! Men inte fan ska man klaga, nejnej!
Förresten så drog jag och Linnea en gullig vurpa igår. Tips: Titta inte åt ett annat håll när du kör på en grusig/kuppig väg, samtidigt som hjälmen dampar och benet fasnar.. Kan lixom bara sluta på ett sätt.. :]
Iallafall, mitt smalben, knä och fot har lite ont nu, men annars är allt fina fisken! Tur bara att jag inte körde fort, då hade väl Linnea dött eller nått.
YES I DAG ÄRE IDOOOOOOOOOOL!


Leave me alone

Jag kan inte sluta förvånas. Du gör samma sak gång på gång på gång, men ändå försöker jag övertyga mig själv att du är den kille jag en gång kände. Falska förhoppningar hit och dit, sårade känslor och ett krossat hjärta.
Jag kanske ska inse jag med.
-

Hej och hå, nu sitter jag här nyduschad och grejer. Ska bara äta nånting och packa, sen drar jag till världens bästa och övernattar där. Jag lovar ju er några bilder igår, men om jag ska vara ärlig så blev alla cp ful. Men några kan ni allt få se :)





hahaha kolla emma






MUMS VILL HA OSS

I will try to fix you

Jag såg lite av idol programet som var igår nyss typ. Alltså, gabbe åkte ju ut. Min Gabbe. Fast Erik är fortfarande kvar, så de gör inte speciellt mycket.. Eller jo :(

JA!
HEj:er.WER jag ska alldeles strax till moster min och fira na, och sedan ska jag till banan och tillbringa kvällen/natten där. Det skadar inte att höra av sig vettu ;)
Och ikväll ska jag ta med mig kameran så jag kan bjuda på lite bilder roliga bilder imorgon förengångsskull.

Grattis..


..på födelsedagen världens bästa moster!
Hoppas du får en as bra dag.

hihih hade ingen annan bild

My babyboy

Nu sitter jag här med min nya fina mössa på huvudet och lever livet.
Idag är det fredag vilket är måttligt skönt. Och vetni? Jag och Anna klev upp kvart i sex idag bara för att vi tyckte de va kul. Vi är störd.

Men iallafall, jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Jag hoppas att det kommer någon vänligt själ och erbjuder nått saftigt. Behöver inte ens vara nått saftigt ju, erbjud mig nått bara.

Nu kan precis jag och Anna på vad vi ska.
Göra.
Äh.
HEjdÅ

grattis i efterskott lillgubben

Without you

Ska börja med att säga grattis till Stinalee hon blev mamma den 22 september. (Man fick inte reda på nånting förns idag)

Ja, imorgon är det fredag och jag har inga speciella planer. Men det dyker alltid upp nånting.
Idag:
Fortsätta på dekaren som ska vara klar imorgon, maila den till Anna som att jag ska dit sen.
Duscha!
Packa väskan som ska med till Anna.
Vara barnvakt åt en äcklig unge tills mamma kommer hem ifrån föräldramöte.
Åka till Banan och spendera natten där.

Så jag tror inte vi hörs nånting mer idag, men det är väl likabra det. Har inget att skriva om ändå =}


HEJ

Middan gick finnemaaaang! Vi drog in drygt 9000 och maten smakade. Allt och alla var nöjda och glada, mest jag troja.
Iallafall, just nu ligger kussen i min säng och väntar på mig. HEHEHE nejrå, hon sover nästan.. Vi har nyss sett idol + kändisdjungeln, samt att jag har försökt hjälpa henne med både spanska och engelska, lovar att hon är tre gånger bättre än mig.. Hon går i sjuan....Jag går i nian...

Fett med soft najs bajs att jag har sovmorgon imöra!

Jag tar det jag vill ha

Hörrni!
Glömde ju föfan att nämna att vi ska ha föräldramiddag med klassen idag. Fick sluta ett, så klockan 16.00 ska jag tillbaka och ordna med dukning och så, ska ta vara på mina serverings egenskaper ;) Men jag och Anna dra nog dit tidigare och hjälper till med maten, så vi är på den säkra sidan.

Så vi hörs när jag kommer hem =}

Vänta.. Vänta lite *HAHAHAHAHHAHAAHAAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAAHA* 
så :)

Drama queen

*gräv* *stopp i mun* *tugga/sug* *blunda,njuuuut* svälj..

Nån som kan gissa vad jag sitter och äter på nu kanske? Ne, tror inte de va. Jag var så äckligt sugen på Ben och Jerry glass när jag satt på engelskan, så de fanns inget annat val än att springa och köpa en liten älskling. Fast min favvis fanns inte, så jag tog den där Strawberry Cheesecake. Jag har väl smakat godare, men ingen av Ben och Jerry glassarna är äckliga, så TIHHIHITIHTIHIHIH :]

Men iallafall, idag fick jag hem deckaren. Jag har inte förklarat dedär för er va? Nej okej.
Vi i klassen kom överrens om att tjejerna skulle skriva en deckare, och killarna en. Så nu har turen kommit till mig, jag ska alltså skriva kapitel 4. Tjejerna före har skrivigt sjukt bra, så jag ska fan inte sabba dehär nu, nej fan eller att jag ska!

Förresten, när båda deckarna är klar, så ska andra på skolan rösta vilken som var bäst, tjejernas eller killarnas. Deckaren som vinner blir det film av ;)
Så nu ska jag sätta min lilla ärta i jobb, och försöka komma på en bra fortsättning på kapitel 3.

♥♥♥♥♥♥♥

If you see that boy, can you teel him were I am?

Puh, hej älskling(ar).
Jag kom nys hem ifrån tha zitty. Jag och anna sprang runt där som småbarn och letade allt ifrån filmer till smink till mat. Mja, men de var skönt att gå runt där och bara glo. Det blev en hel del inhandlat, bland annat tre presenter. Tre till lillsyrran, en till moster och en till Anna. Sedan blev de underkläder smink och nagellack. Anna och jag köpte även en GIGANTISK klubba var innan vi gick till bussen, bild kommer.

Idag kommer ni få se en hel del bilder, några ifrån fredags (när vi tog de lugnt hos Isabelle), en del ifrån lördag (när vi också var hos Isabelle, och sen ute) och även några ifrån idag. Jag var på komut med klassen, om jag inte har nämnt de 8)

Lika bra att börja då.

Fredag:







Lördag:











Idag:






KkKuKULllBbbAAAA <3

Oj va långt inlägg

De liv vi måste klara av

Som ett slag i magen.
"Jag finns alltid, jag älskar dig osvosvosv" Haha, ett jävla bra sätt att visa de på hörredu.
Jag fattar vad du håller på med stumpan, och kom fan inte och säg att du vet hur jag känner, och att du gör allt för att hjälpa mig. De gör dig bara till ett falskare äckel.
SVART PÅ VITT
Du kan inte lita på nån


S-L-I-T-E-N

Ojojoj, vad gör man?
Hela denna dag har gått åt av att jag ska gått runt i min sovtröja hela dagen, legat i badkaret i två timmar, ätit lite, sett lite på film, slockna i min säng. Jag vaknade nyss av att min moster ringde och frågade om jag levde på ett ungefär, och jag tror jag skippar promenaden idag, orkar inte ens hålla upp huvudet.

Så, jag borde verkligen sova snart igen om jag ska försöka bli mänsklig igen tills imorgon. Men jag kommer nog inte lyckas, så jag sitter här och fryser ett tag först.

seeee u in heaven


OHÄRLIGA SÖNDAG!

SKÄMT&SIDO!
Jag kunde inte berätta något mer om gårdagen för er igår som att jag var hos Isabelle hela dagen. Vi fixade och donade tills hela drösen med tjejer kom och myste med oss. Vi poppade musik och spelade kort, och lite senare kom Albin och Erik. Vid tio på ett ungefär gick vi ut och kollade lite, men de blev inte så lite, för vid halv ett var jag och Erik påväg hem efter att vi tappat bort dom andra. De visade sig att dom redan var hemma.. :)

Jaaaamen oki. Idag ska jag bara dö hade jag tänkt.
Nerå, men jag ger mig nog ut och går i några timmar sen, rensa hjärnan som man brukar säga.

Glömde kameran hos Isabelle, får nog tillbaka den imorgon.
Så bilder får vi se då :)


HÄRLIGA FREDAG!

Kära vänner!
Nu är det äntligen helg. Nog har jag planer för idag, men dom är inte riktigt klara än. Men jag ska nog hämta Anna (såklart) sen, och vi bär iväg vidare mot Isabelle. Angelica kanske kommer dit också, jag vet inte riktigt hur det blev med den saken. Vad vi hittar på vet nog ingen, de får bli dagens äventyr helt enkelt.

Men imorgon däremot ska vi alla tjejer vara hos Isabelle och ha lite treeeevligt. Mer om de får vi höra tomorrow :)

Vi hörs sen ♥♥


Bad hair day


Japp! Nu har även jag beställt en sån.
Efter lite krångel, och viss hjälp av Frida så är nu denna skönhet på väg hem till mig.

Mja, imorgon är det fredag (igen?!)! Den här veckan har verkligen gått fort. Jag vet inte riktigt vad det är som gör de, om de är skoldagarna som flyter på rätt bra, eller om gud kanske spolar fram tiden lite, vem vet.

Just nu sitter jag och tittar på lite kläder. Nelly, Monki, Carlings, Gina osv.
Fast jag borde inte beställa nå mer, väntar på en del grejor ifrån HM som kommer snart (hoppas ja!)

Tagga ner Elin, Tagga ner

Onsdag

Halva veckan har gått, och jag måste säga att även den här veckan går rätt fort framåt! Idag har jag varit så otroligt trött, vilket har ledigt till att jag har varit fnissig och skrattat näst intill hela dagen. På lunchen spelade vi kort, jag Anna och Nina. Jag vann hela tiden, Anna kom tvåa och Nina sist. Jag tror aldrig jag har mått sådär bra nångång! Fick njuta av att ta Ninas bästa kort, spela skiten ur henne, vinna, hon förlora, ta hennes bästa kort och ge hennes mina sämsta osv :') Livet vettu!

Men iallafall, idag fyller Annas mamma Mia år! Så dit ska jag ikväll och äta tårta. Och gullig som jag är så gick jag iväg på blomsteraffären förut och köpte blommor :'). Japp, jag kan jag med!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Patrick Swayze

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5793354.ab

Inatt dog Patrick Swayze efter att ha haft cancer i 20 månader.
Han var huvudrollen i en av dom bästa filmerna jag vet.
Dirty dancing


Fire buring

Somebody call 911! Shawty fire burning on the dance floor

HEEJjj- Som sagt hade vi ute dag idag. Dom delade in alla nior i åtta grupper, gav oss olika grejor att göra. Bland annat skulle vi klä ut oss med så många kläder man kunde och sedan springa i GIGANTISKA stövlar, de roliga var att man skulle ha på sig en regnrock också, och på mig möttes rocken och stövlarna vid knäna.. Men iallafall, sedan skulle man även springa med en pinne mellan bena, sitta ihop med en annan och sedan gå+kasta bollar, hoppa säck osv. Mitt lag kom varken etta tvåa eller trea.. Så ja, vi kom antingen fyra femma sexa sjua eller åtta :) bra tänkt!

När vi inte höll på med dom där sakerna sysselsatte vi oss med annat. Bland annat så åt vi, knäppte kort, spelade badminton, fikade lite till osv. Jag har inte speciellt många bilder på min kamera, men några kan vi nog få se!

Isabelle och Emma var pepp!

F00d time

Blåberg

HAhaha så rolig bild! Men ser hur jag tar i, hur Anna är rädd för mig och
hur Frida och Isabelle tittar efter bollen.
( kolla hur jag har höger ben :o )

Super spelaarN

Anna Isabelle och Emma

Tompan!


Nåå, några bilder fick niii. Vad jag ska göra av resten av dagen har jag iiingen aning om än så länge. Men jag kan nog lova att jag går ut och går lite senare (:

GODDI

Nu ska jag snart åka och hämta lillkussen sov övernattar här. För oss blire bara film och myys ikväll.
Annars då? jorå, trött och less. men


Stuck with each other


If you're not the one then why does my soul feel glad today?
If you're not the one then why does my hand fit yours this way?
If you are not mine then why does your heart return my call?
If you are not mine would I have the strength to stand at all?
If I don't need you then why am I crying on my bed?
If I don't need you then why does your name resound in my head?


I don’t wanna run away but I can’t take it, I don’t understand
If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?


All my life

Idag fick vi sluta tidigare. Jesus va skönt det var! Sista timmen var biologi, de enda vi skulle göra var att kolla reflexen (Axel, jag tog dig lääääääätt!). Idrotten var skön idag. Vi hade Ingla Pingla som att Lottis var borta. Brännboll stog på schemat, tjejerna mot killarna! OKEJ, killarna vann, men vi tjejer hade mycket roligare när vi tappade bollar, kastade åt helt fel håll, sprang och snubblade osv.  Vi ansåg att de är bättre att ha kul än att vinna ;)

Imorgon är det utedag hela dagen troja. Alla nior ska vara på berget nivet? Den heter nånting, men jag kan inte stava de :] Så ni får mer än gärna hålla mig sällskap imorgon via tha telefonio.

du och jag pinglan, du och jag!


A waste of time?

Nu är jag hemma efter att ha varit borta i Runsvik och umgåts med världens góaste familj. Jag och Camilla gick ut och gick också, riktigt duktigt gjort av oss! Därimellan fick vi även rätt så mycket sagt, skönt att prata av sig lite.

Men iallafall. Annars är jag sjukt trött och det känns som att jag ska sprängas. Värken vill verkligen inte ge med sig (jag vet, riktigt intressant!) men jag jobbar på de. De får bli en varm kopp chocklad (som att jag HATAR kaffe) och en riktigt bra film. Men frågan är bara vilken?

Jag måste bara få säga, satan vad den här helgen har gått fort! Eller hela jävla veckan förresten. Nu får vi bara hoppas på att nästa veckan går lika snabbt ♥

Men hallå! Det är ju självklart att jag ska se:
HITTA NEMO!



Doris
♥♥♥ Favoriten vettu. Haha vilken jävla stjärna!


Vilken härlig morgon!

¨

Ja, va säger man?! Hon trodde hon skulle kunna vinna över sin kusin. Men ajaj, de slutade med att stackarn fick ge upp! Det var ingen match alls för mig eller, jag blundade ju tillochmed när jag spelade. ( Nu ska vi inte nämna att hon vann med ett endaste jävla poäng matchen före..)


Men iallafall, god morgon! Mensvärken är fortfarande kvar sen igår. Så, sån himla god morgon är det inte för mig! Anna kom och sällskapade mig igår. De slutade med att vi hamnade ovanpå varandras ryggar med olja och lotion. Massage! Vid halv två slocknade vi som två sma barn i min säng.

Ikväll då? Idag då?! Jag vet inte ja. Orkar inte sitta hemma iallafall. Men de blir väl så ändå. Kanske tar mig en prommis senare ikväll :)

see you later


:(


:(
:(
Min lilltjeeeeeeej!
Först när hon sådär liten och gullig. Första gången jag skulle åka och titta på na.
Sen blev hon sådär stor och världens finaste.
Och nu helt plötsligt är hon död.
Ge mig ett gevär och jag skjuter han/hon/den/det som körde ihjäl henne och stack därifrån.

Första gången jag gooooooooosa med min Leslie

Vill ni se?





Två små korta videosar ifrån igår! Dock ser man inte mycket, men ni hör!
Inte jag som filmar + att det är Tessans filmer

love

Hej och hå!
Nu är jag äntligen hemma! Vilken kväll de var igår alltså. Ni som inte var där ångrar er va? Ni borde! Jag tror inte vi hade tråkig (eller satt still) i en enda sekund. Vi sjung singstar, spelade piano, dansade, hoppade, skattade, knäppte kort osv. Man kan verkligen inte ha tråkigt med mina tjejer ♥

Men iallafall. Lingonvecka och en otroligt rolig mensvärk. Menmen, de går över snart, tog några tabletter.
Nu ska jag försöka bjuda er på lite bilder sen igår!

Emma och Isabelle sjung singstar för fulla muggar

Angelica spelade piano och jag sjung lite gulligt sådär till

Isabelle kör hårdrock medans vi andra diskuterar (?)

LillElin strecker ut bena lite

Kanske världens skönaste bild?



De där får duga för idag. Nu ska jag bokstavligt talat hoppa in i duschen!

FREDAAAG

Jalla Jalla!
Nu har jag sket brottom. Hehe nejrå, men nästan!
Ska städa rummet lite snabbt, äta något, fixa mig, hämta upp Anna och sedan åka till Angelica där vi tjejer ska ha kalas för stora!
Hoppas ni får en bra fredag. Med världens bästa sällskap kan jag lova att jag får de ♥


Vem älskar inte idrott lixom? Och hua sikken pudding, småshortsen,
snygg mötning mot bollen + en klining på ryggen! OJOJOJ

som en liten flicka

No matter what I do, all I think about is you
Oh boy i cant believe
Its like i died and gone to heaven


"han ångrar sig, han ångrar sig.."

förlåååt

Jag vet. Jag måste skärpa mig! Får ju panik när jag ser hur statistken sakta men säkert sjunker ifrån iförrgår och igår. Ska ta tag i dehär nu! (även fast jag inte orkar)

Jamen okej. Ska försöka komma på nånting att blogga om då kanske? Kan ju börja med att säga att den här veckan har gått äckligt fort! Fast jag klagar absolut inte. Jag skulle gärna vilja ha lite helg nu alltså. Den här helgen kommer bli gryyyym! Men iallafall, idag på spanskan hade vi teater. Eller, vi är olia grubber. Så, jag Ella Frida Oscar och Roffe (HAHA) hade idag. Ni skulle ha vart där, hahaha. Nästan så jag själv inte fattar vad jag säger.

Och Hampus kom hem idag ifrån ..Turkiet(?)! Han var brun. Hade inte förväntat mig nått annat heller, han var ju neger innan han åkte också.
Men nu mina kära älsklingar står de still. Ett värdelöst inlägg, men jag fick verkligen pressa ut i de sista för att få ur mig nånting över huvudtaget :)

Kolla vilken äckligt äcklig spindel jag och Anna såg vid vattenskidklubben.
Den största jävla satans äckel jag sett, plus att han/hon/den/det saknar ett ben!
GAAH DEN SAKNAR JU TVÅÅÅ TILLOCHMEEEED!

För höga förhoppningar? JO, faktiskt

Haha förlåt för mitt dåliga humör igår.
Men iallafall, idag mår jag bättre. Vi hade skolfoto idag igen fast till Matforskatalogen. Yapp, våran skola är så VIP att vi får en egen katalog! DERUUU

Jag har sån jävulst bloggtorka nu alltså. Men jag kan bjuppa på lite bilder istället.






Lalala

You're the voice I hear inside my head
The reason that I'm singing
I need to find you, I gotta find you
You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you, I gotta find you

............  :/


JAG ÄR LESSSS ÅÅÅÅH LLAALALAL VA JAG ÄR LEEEEEEEEESSSSS
Hej! Idag har vi gjort tvålar på kemin, OJ VA KUUUULT¤UYLET¤&

Hehe. Aja, imrgon äre skoljoggen. YESYESYESYES va SKOJ
asså jag orkar ibnteeeeeh
Skriver lite senare istället troja

koncentrerad tjej!


Änteligen!


Äntligen haru kommit min lilla (stora) älskling!
Du är jobbig som fan, men jag lär mig nog!

Boy, you know I'm crazy over you

Dagen har varit helt okej! Hade alla vanliga lektioner, på slöjden ska vi ta med egna kläder och sy om dom. Haha de här kommer inte sluta bra alltså. Det kommer inte ens se ut som ett klädesplagg.. Men ja, jag får väl ha kul istället.

Vi skulle springa runt spåret idag på idrotten, och när vi väl kom fram igen så var vi så jävla slut. Så jag Anna och Angelica drog av oss kläderna (hehehehe) och hoppade i sjön. Eller asså, vi kämpade oss ner. Så jag antar att jag kanske tog ett sista dopp idag? Som ett avslut på sommaren lixom.
Och ni som inte tror mig, Lotta är ett livslevande vitte. Dessutom har jag bilder på mig och Anna när vi är blöt!
Här kommer lite bilder ifrån dagen.






(HAHAHAHAHHA)


Och här är bildbeviset!


two years later, and you are still on my mind

Nu är helgen över, och ännu en äckligt jobbig vecka väntar.
Jag kom nyss hem ifrån Anna. Igår gjorde vi inget speicellt, tog det lugnt. Vid nio tiden drog vi in till donken, jag smakade en sån där.. Sweet Chili Chicken Wrap. Majgord va stark dom va, men damn så god! Vid elva var vi hemma hos mig, hämtade lite filmer sådär och åkte sedan hem.

VET NI VET NI VET NI? Mamma ringde mig hos Anna och sa att de låg nånting på min säng när jag kom hem. Självklart trodde jag att det var min telefon (vilket det tyvärr inte var..), utan när jag kom så ser jag hur VÄRLDENS sötaste kattskrälle ligger på mig säng!
HON ÄR MIN
Min alldeles egna bebis, men lillsyrran fick döpa na. Och medan hennes värdelösa fantasi blev det Moa. Inge fel på namnet men om jag hade fått välja hade hon fått heta typ gullisnuttistumpan eller nått.
Iallafall, hon kommer vara min enda tills hon blir stor. Dom är inte lika gullig då.
Hehe nerå, hon ska flytta med mig när jag flyttar hemifrån! Slipper jag bo själv, två flugor i en smäll!

Mammas gullisnuttistumpan

Baby I make you feel alive

Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag hittar på ikväll. Men nånting vill jag ju göra som att det är söndag imorgon. Jag var förresten ute och sprang förut faktiskt! Två hela varv runt sidsjön. Men med min tur i livet så började det såklart att regna, vilket slutade med att man kom hem med blött hår och en genomskinlig tröja.

Jaja, jag kom nyss ut ur duschen. Så nu ska jag kolla ut nå kläder som jag kan ha på mig idag, och sedan ska jag bestämma mig för hur det blir ikväll ♥

Puss på lillbilden!

En lördag

http://st.nu/start/sundsvall/1.1331010
Gah, hela min senarekväll kretsade runt de där igår! Jag var inte där eller nånting, utan blev bara jävligt chockad och kanske rädd när jag fick höra de. Men vad jag vet nu så är de rätt okej med 2 av dom, och dom andra två är lite mer allvarligt skadad. Men dom klarar sig nog allihopa, hoppas jag.

Jag hade jävligt roligt igår bortsett ifrån de där! Jag och Anna hamnade hos Nicklas, där Joel Sebastian och Tobias var. Armand och William kom även senare. Vi gjorde ingenting speciellt, satt mest bara ner och prata. Roligast var nog när Nicklas syrra kom hem och ritade i ansiktet på alla som sov.

Mja, idag? Jag har ingen aning ja. Kanske blir det en hemmakväll, eller kanske inte. Men jag kanske återkommer senare ♥
    
  

What makes her so much better then me?

Jamen då vare fredag igen då! Dagen har varit riktigt skön faktiskt, började med lite fysik, slapp en timmes engelska pga att vi knäppte klassfoto, sen hade nu nutids frågor, lunch, lite teater på spanskan och sedan idrott.

Vad ska man göra idag då? Jag har inte exakta planer, men jag och Anna ska umgås iallafall. Men vi vet inte riktigt med vilka eller vart än, vi har inte riktigt bestämt oss, men jag kanske återkommer med det. Förresten så sprang vi 800 meter idag på idrotten , och tänk dig hur det var för mig som inte har tränat på 12342 år! Men jag kämpade mig igenom dom där 2 och ett halft varv, japp! Bäst vettu.

Men iallafall, nu ska jag slå på "Män som hatar kvinnor" och äta något, sedan hämtar jag anna och vi fixar oss iför ikväll! Ha en bra fredag vettja, seeya ♥
 

Sorry babe, I don't feel the same

Wiho! Jag har fått ett nytt tangentbord av papi! Nu slipper jag få damp över att jag måste slå på knapparna :) Det är rött och har platta knappar, lite ovant, men de går nog fort att vänja sig.

Min mamma slutar fem idag, då ska hon skynda sig hem hämta upp mig och sedan åker vi in till staden. Jag ska äntligen få byta min piercing! Köpte den när jag var i Stokholm, och har fortfarande inte bytt. Men iallfall, den är grööön! Helt grön! Bajs coolt lixom.  Imorgon är det fredag. Ojojoj va rulit de kåmer bli

Caught in
that feeling


Everybody needs a little space!

2 september idag, vilket betyder att det var en hel månad sen jag fyllde år. Tiden går verkligen fort! Vi får hoppas på att vinern går lika fort som sommaren har gjort. Jag hatar all kyla, halka och snö. Men samtidigt tycker jag att det är lika bra att den kommer nu, som att sommaren verkar ha gjort sitt. Hösten är bara slöseri med tid!

Förresten så har jag beställt tha telefonio idag! Woho. Hoppas på att den kommer inom snar framtid. Är så grymt less på skrothögen jag har nu. Men som att jag heter Elin Falk så kommer telefonen inte vara hel länge :( Spelar ingen roll hur försiktig jag är, lyckas alltid förstöra saker på ett eller annat sätt.

På fredag ska vi knäppa kort! Jag tror att det var till Matfors katalogen, eller har jag fel då? Det kanske var till stora tillochmed. Om det är till stora så betyder det att man ska knäppa ensamkorten också va? Haha. Jag hatar de! Man ska sitta där raaaakt i ryggen, och det spelar ingen roll hur man än försöker vrida på huvudet, hä ner hakan, upp med ögonen, flytta lite till vänster osv, dom blir aldrig nöjd! Jaja, iår kunde man knäppa kompis kort också har jag hört?

Oj, vilket långt inlägg det blev. Bara onödiga och oviktiga saker också 8). Men allt handlar ju om mig, satt ja. DU GILLART!



Damn, sexy bitches!


They are not as girls you've seen before
Nothing you can compare to your neighbourhood hoe


Have a little faith in me

Hörrni, jag var som sagt i Birsta igår. Jag hittade faktiskt en telefon! Haha, men såklart så var det slut på lagret, och det skulle komma nya om cirka två veckor. Men jag orkar inte vänta så länge, och jag beställer ifrån internet istället. Men iallafall, jag hittade lite kläder också! Ett par jeans, en tjock myyysig tröja som kommer bli as härlig till höstern/vintern och en "finare" stickad tröja typ. Hehe lite svårt att förklara, men kan väl visa nån gång. Och sedan hittade jag även en halsduk, stor som ett as! Men ACK så mysig!

Mja, första september idag! Fyfan vilket underbart väder det har varit hela dagen! Kommer värmen tillbaka nu när sommarmånaderna är slut eller? Men jag ska inte klaga, i Sverige får man ju vara glad om värmen kommer överhuvudtaget. 

Förresten, kom på en bra grej idag! Jag ska inte äta godis på ett år nu. Eller ja, tills sommaren. Jag får pengar för det, fast det är mest för min egen skull ( men det blir lättare att hålla om man vet att man får en belöning! hihi ) om jag inte vill dö av fettma om två år. Så ja, håll tummarna för mig!
 <3


RSS 2.0