AT ANAS HAAAAAOOSSIUUS

Just nu sitter jag i Anna datastol. Vi ska vara hos Amanda om en...halvtimma? Härligt att vi inte har sminkat oss, fixat håret, eller valt kläder. Tummen upp.

Dock så tar vi ju moppen, går ju snabbt som blixten att kommer fram då menar ja. Kommer gå finnemang dehäääär! Men vi höres imorgon kära ni. Ha en trevlig valborgsafton.

Haha åh jag hatar trevligt.

You've been a friend to me

Jag såg aldrig klart flimen igår. Somnade innan nio skulle jag tro. Idag hade vi bad på idrotten och skulle göra ett sånt där räddningstest. Man boxerar dockan nivet? Åh jag klarade det!!!!!111 så glad. Under två minuter tillochmed. Dock klarade mer än halva klassen det på mindre än 1.30 min.. men ändå



Nu måste jag verkligen sätta fart! Åh jävla seg Elin. Sitter här fast att jag har tusen andra saker att gö. Min hår luktar badhus. Fan. Måste tydligen duscha också. JAJAJA får se om jag slänger in ett inlägg innan jag drar till Anna, och vi drar vidare till Amanda. Men annars hörs vi imorgon, och då har jag förhoppningsvist bilder att bjuppa på också =)

Puh

KLAR! Dock vet jag inte hur det blev. Men det känns skönt att ha det gjort innan vi åker på klassresa. Jag hade tur att min brorsa var här och hälsade på så han kunde berätta på ett ungefär hur dom ska se ut.


Så nu ska jag tvätta bort sminket och ta mig tid till att se den nya filmen (i skuggan av ett möte, ni minns?) som jag köpte i början av veckan. Vi hörs!

Säg ingenting till mig

Cv. Cv. Cv. Jag ska skriva en cv. Hur?
Carro är inte riktigt min favorit just nu. Svenskan har hittills varit skön och rätt slapp. Men nu ska jag skriva en cv som ska betygsättas. Shit. Jag vet inte hur man gör, även fast hon har förklarat.

Det kändes som att jag hade kläm på det, sedan när jag satt mig ner och skulle skriva på datorn så fick jag inte ner ett ord. Antingen låter det så fel, eller så ser det inte bra ut. Dessutom ska skiten vara klar tills imorgon...


Right there

Hade en otroligt skön och behövlig sovmorgon idag. Vaknade tillochmed av mig själv! Dagen gick på rätt bra och efter skolan åkte jag och Ankan till mormor och tvättade våra moppar. Rätt ondöigt när man åker hem på en grusväg.. Men ja, det var kul så länge det varade.


På mentorstiden fick vi reda på en hel del om resan till Rom. Dock kommer vi säkert inte iväg som att idiotmolnen typ har kommit tillbaka. Men iallalfall så fick vi reda på rumskamraterna osv.

Just det. Det är ju valborg imorgon! Jag har alltid tyckt att den dagen är överskattad, dock är väl den det fortfarande. Men jag har åtminstonde en kickass bra plan för imorgon. Orkar inte berätta allt men kan sammanfatta det kort - jag, dom flesta av tjejerna och ett annat tjejgäng ska till Amanda Nylander. Så vi kommer vara en bra jävla gäng tjejer, slatan va kul vi kommer ha.


Lyckan mitt i sorgen






Finns ingen som är så bra, otrolig, bäst, fantastisk och wonderbar som Melissa Horn.


Duktigt gjort!

Idag hade vi temadag på skolan, drogtema. Vi såg filmer, personer pratade och vi åt lunch, typ. Dock var det rätt så "kul" att lyssna åtminstonde, hade varit illa annars.

Anna följde med mig hem, vi åkte och tankade Skrållan (som jag förresten döpt moppen till, katten fick ju inte heta det..) sedan drog vi till henne. På med träningskläderna och ut! Vi sprang nämligen runt kyrkan. Om vi fick bra tid vet jag inte, vi glömde nämligen att titta när vi sprang hemifrån.. He.he. Det var så otroligt jävla jobbigt idag. Fick ont överallt. Och trots att det var sjukt jobbigt och smärta så kunde vi inte hålla oss för skratt (vilket gjorde det otroligt mycket jobbigare). Så där sprang/joggade/gick/kröp/hasade vi oss framåt, skrattandes, klagandes och flåsandes. Så kul att vi alltid skrattar, hur mycket painintheass man än har. Jag älskar våran wonderbara humor!

Jag älskar att ha en bästa vän!






.

Gah vad hemskt det var att läsa dehär. Jag kände honom inte bra, men jag var i fjällen med honom och har träffat honom en hel del hos Angelica.


Sjukt egentligen, att det bara kan hända vem som helst, när som helst.
R.i.p Henric ♥


Bilder

Ifrån dagens shopping:

Batterier till ipodhögtalaren, fakeromkonvörs, rosa ipodhörlurar, en film "i skuggan av ett möte" och Sing it till playstation 2.


Nivea duschcreame, Shave gel, två par leggins, schampoo och balsam, concealer och lila nagelnack



Klääädernaaaa:

Jeansjacka och blommig kjol


Vit spets klänning (som knappt syns, haha), vitt peace linne och solbrillor


Två söta klänningar

Someone like you

Kom hem för kanske en halvtimma sen. Jag och mamma sprang på ica så fort jag kom hem och hämtade ut två paket. Mina efter längtade HM saker kom, och en vit spets klänning. Jag ska försöka knäppa kort på allting och lägga ut här, ska bara pröva allt och så först. (ni får även bilder på det jag köpte idag, även fast det inte var några kläder alls)


Bilderna kommer snaaart

Still in love

Nu ska jag och bror min dra iväg till birsta. Har ingen aning om när jag kommer hem, men om jag har tur så hinner jag hem till biggest loser. HiHi.


Bryan Adams





Can i have this dance?

Jag tror Sverige har varit på bra humör senaste dagarna. Det har ju varit grymt fint väder! Och idag var inget undantag. Jag hämtade Emma efter skolan, och när jag frågade vad hon hade gjort på dagis sa hon att hon hade gungat med jultomten   ..okej?


Ikväll ska jag äntligen träna! Måste köra hårt nu sista veckan innan Rom ;) (för det kommer ju ge SÅ mycket resultat, vet!) Förresten, det är bara 6 dagar kvar nu!!!!!111one

Åh så fint


=)

Sådär. Det blev ett par....tygskor kanske man inte säger, men ja ungefär. Orkar tyvär inte knäppa kort men ni får fantisera ihop en bild i huvvet.

Efter birsta åkte vi och köpte mjukglass, sen åkte vi till min moster och tittade på hennes kattungar. Och satan, fyfan va små dom var! Jag skojar inte när jag säger att alla fyra fick plats i mina händer. Dom hade knappt slagit upp ögonen än, men dom var mjuk som siden! Gah vad jag vill ta med mig en hem!


Mitt HSM beroende blir bara värre och värre, så jag måste titta på trean nu och grina lite.

Eclipse

Åh va bra den kommer va!

What I've been looking for

Hemma! Igår åkte jag och Moa och hyrde tre filmer, köpte godis och drickor. Dock såg jag bara två av filmerna, Old dogs och nån Beck film. Båda var helt ok. Den tredje var nån Coco Chanel film. När vi slog på första filmen (vid fem nån gång) så somnade vi båda vi sex ungefär, och sov i några timmar. Inte allt för smart, var vaken halva natten ungefär. Dock underhöll Vänner mig hela tiden, haha åh va kul det äääär.


Iallafall så kom mamma och hämtade mig vid halv elva kanske. Och lite senare drar vi på birsta. Jag måste köpa ett par skor. He.he

ä

Sådär. Nu ska jag bara vika in alla jävla kläder som ligger på sängen och klä på mig. Sedan kommer förmodligen syrran och hämtar mig. Är det varmt ute? Vad ska man ha för kläder? *en springning till köket senare* 29.7 i solen?! Det kan väl inte stämma?!


Iallafall! Ni ska få lite bilder nu. Och jag tror att jag sover hos Moa ikväll, så det blir nog inge mer uppdatering, men vi hörs kanske imorgon.








If i aint got u

Håller på att ladda batterierna i kamerna nu (ja, batteriet är jävligt dåligt) och sedan ska jag kolla om jag kan bjuppa på några bilder. Linnea åkte hem rätt tidigt för hon skulle hem och städa. Det ska jag också göra nu och sedan drar jag nog till Moa. Riktigt länge sen vi umgick nu, illa.


Det verkar vara wonderbart väder ute. Jag vaknade för nån timme sen, har sett High School Musical 3 nu på morgonen. Såg ettan och tvåan inatt. Hade glömt bort hur bra dom filmerna är!
Så nu ska jag snabbduscha, vi hörs senare!

HEJ

Jag och Linnea kom hem till mig för ett tag sen.
Nu ska vi lägga oss i sängen, vi är utmattade efter en OTROLIGT jobbig prommis. Ni frår bilderna imorgon, orkar inte hålla på med den skiten nu. 


p.s Mitt och Annas arbete blev griiiiiiimt!!!! d.s

Till mormor!

Nu drar hela góa släkten till mormor och firar henne. Hon fyller 67 nämligen.
Jag tar med mig kameran så jag kanske kan bjuppa på några bilder.

See yaaah


hos anna

Tänkte bara säga att jag sover hos Anna ikväll. Vi håller på att jobba som nå as med so arbetet som ska redovisas imorgon. Illa. Men ja, vi höres imöra!

¨

All the diamonds and the pearls, money in the world
All the watches and the rings, all them shiny things
All I know is that it means nothing without you.


Kul jag har

1. Tre saker du vill ha varje dag: sommarlov sovmorgon och pengar
2. En person du beundrar: Camilla
3. Egenskaper du gärna ser i din partner: mysig, romantisk, snäll, rolig och snygg.
4. Bästa känslan? att va lyckligt kär
5. Värsta känslan? att va rädd troja
7. Nånting du vill göra innan du dör? hoppa fallskärm
8. En bok du älskar & varför: syskonkärlek, älskar kärleken i boken (ja jag vet att det är två syskon men jag tycker fortfarande att det är fint) 
9. En film du älskar & varför: a walk to remember, jag vill också hitta en sån kille, som lixom skulle göra allt.
10. Tre namn du lyssnar till: elin, elin och elin
11. Är du kär nu? mmm
12. Favorit låt just nu? if i aint got you
13. Har du bra betyg? dom duger
14. Vad har du på dig just nu? jeans linne tshirt
15. Favorit plagg? mjukisar
16. Ett TV-program du gärna tittar på: biggest loser
17. Någonting du beundrar? personkemi
18. Något du är glad över att du har: mina vänner
19. Ett land du gärna skulle resa till: hawaii
20. Nånting du vill : att sommaren ska komma och att dom förbannade askmolnen ska försvinna

So far away

Sick hur fort veckorna går egentligen. Tycker nyss att det var 4 månader kvar tills vi skulle till rom. Nu äre lixom en och en halv vecka (om vi ens åker så att säga) bara! Som sagt ska vi komma på en plan B ikväll. Åh. Vill inte va i Stockholm.


Anna kommer hit vid typ halv sju kanske, sen går vi på mötet. Dessutom har jag satt mamma på bakning. Hennes kladdkakor är wonderbara, lovarä.
Måste också säga att hålen ifrån spanskan och face warp räddade min dag!


*

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka förstå varför min höft gör ont varann dag. Sedan ska jag försöka förstå varför våran tvättmaskin låter så förbannat högt.


hörs imorrn!

Stada

Jag kom hem ifrån stan för en stund sedan. Har tvättat bort sminket och tittat på biggest loser. Det är paus nu så jag ska passa på att skriva lite.

Ni ska få bilder på det jag handlade, låvar.
Iallafall så ska vi ha ett möte imorgon om Rom resan så antagligen får vi reda på hur det blir då. Dessutom måste vi baka och grejer till torsdag och fredag. Vi ska baka för 100 spänn (typ 4-5 kladdkakor!!!11111). Men vad gör man inte för att få päningar.

Nu kommer bilderna iallafall!


En wäska


En magtröja


Och gladdasandaler

Nytränad

Jag tränade en timmes explotion vid sju och sedan tog jag en låååååång dusch. Hualigen så skönt.
Imorgon ska jag på stan med Anna (Linnea skulle också med men hon skulle till stan med hennes klass) och jag har en hel del att köpa tills Rom. Jag hoppas att jag hittar allt. Dock vet jag inte ens om vi kommer iväg nu pga dehär idiot askmolnlet. Tänker hoppa ifrån bron om vi inte kan åka.

Nu ska jag lägga mig i sängen och se på svenska hollywoodfruar. GÖNATT

I know, love is alright



So what if I write your name,
cause you're always on my brain
 In a heart I paint in crimson red,
baby dont let it go to your head

Just cause I cant go on
Just cause I die when ur gone
Just cause I think of you in bed
 Dont let it go to your head


Pretty baby

Jag kom hem ifrån skolan för en liten stund sen. Dagen har gått grymt snabbt och vi har inte gjort nått jobbigt. Spelade lacrosse på idrotten för första gången idag och det gick ju som förväntat. Men kul hade jag iallafall!


Jag och Anna började med so arbetet idag som egentligen ska vara klart imorgon. Tur för oss att Ami var snäll och gav med sig att det ska va klart i slutet på veckan istället.

Crazy chick

Nu har jag och Linnea barnvakta klart. gick finnemang! Vi bakade rabarberpaj och var ute mestadels.
Linnea sover här ikväll också, så jag slipper sova själv! Jippijeeej











HEJ

Nu drar jag och Linnea til henne och barnvaktar lite. Ingen aning hur länge men AJ DÅNT CÄR.
Tar med mig kameran och tittar ifall om den överlever några bilder. KANSKE.
jajajajajaja hörseseseaseaeweq3456

som att

the days you don't exist in my dreams
that day, I can let you go



den dagen du inte existerar i mina drömmar
den dagen kan jag låta dig gå



en los días que no existen en mis sueños
ese día, yo te puedo dejar ir



päivinä ei ole unissani
että päivä, voin kertoa teille mennä



I just need you now




And I wonder if I ever cross your mind


Dear

Nu kom jag hem och mina händer är iskalla. Gick finfint att fixa med moppen (med lite hjälp av brollan vill säga). När vi stog där ute och höll på så la jag mig ner och tittade upp på hilmen. Så ser jag hur det är svarta pricker i luften. Jag kisar för att se bättre och innan jag vet ordet av det så får jag hagel bollar i ansiktet.



Iallafall så är jag och Linnea grymt uttråkade! Finns ingenting att göra i denna håla. Dessutom vet man inte vart man har vädret idag heller. Ena sekunden regnar det, andra haglar det, strååålande sol och helt plösligt blir det molnligt.

Oh

Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska höra av sig. Jag ska nämligen åka och tejpa ihop min moppe idag. Jo, den är lite trasig efter kraschen förra sommaren :] 



Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag och Linnea kanske åker och köper glass i Bredsand? Vem vet.


Måste bara berätta att inatt drömde jag att jag satt i en bil ute i skogen. Jag satt stilla och tittade ut genom fönstret som att det inte var konstigt att jag satt där i en dimmig skog. Eter ett tag kommer det nått svart ur skogen skit snabbt och jag håller på att bajsa på mig. Iallafall så var det en skit arg hund som började hoppa mot fönstret och jag låser dörren jag sitter vid. När jag låser dörren försvinner hunden och jag tittar runt som en uggla överallt men hittar den inte. Så jag lutar mig tillbaka och ser att hundjäveln sitter bredvid mig. Fast han bara flåsar och slickar mig på armen. Sen vakna ja. 

Baby let me love you down

Jag och Linnea kom nyss hem ifrån en promenix runt broarna på en timma. Dock var en halvtimma bara kortknäppning. Så jag ska bjuppa på några lite längre ner. Men iallafall så vill puppan se på talang nu så vad gör man? jo, lyder.


Senare ska vi göra det vi är bäst på. nämligen Ingentinggg.














Bilder









Hehehe... tycker jag fick till det där på slutet asså

BACK!

Sådär. Nu äre fixat. Och jag är klad. Mucho klad.


Linnea hänkade med hem idag. Ingen aning om vad vi ska hitta på ikväll men jag TROR att vi ska ut och röra på fläsket senare. Skönt. Mamma frågade nyss vad vi ville äta, nått gott svarade vi.


Bilder kommer senare. Måste ladda batterierna.

GUD helt enkelt

GUD vad jag älskar Henrik. Han borde vara den bästa läraren. Skojar inte. vi satt ju (eller ja sitter) på tekniken med sjuorna och "skrev so". Sen när deras lektion slutade så fick vi sitta kvar =D Woho. Hoppas bara att ingen kommer ner..



SÅ nu är det kolsvart här nere och party. Dock har vi varsinna hörlurar, men det är party i hövvena iallafall!!


Satan. Det kommer folk.

Hehehehej

Vi förstår, mitt internett har damp och tar en paus för tillfället. Har ingen aning om när det kommer fixas så ja, nu vet ni iallafall varför jag inte komma uppdatera så oftaaaaa =)=&/)=&/=)&/=)&/)67


Jag sitter på teknien nu med Banan. Frivilligt. Japp. Sant. Tre fjärde delar av klassen spelar wolleyboll just nu och jag har ingen aning om hur det har gått/går. Äh. Får veta sen. Dessutom har jag och Anna tre timmars hål nu. GÖTT. vi hade hål på bilden, hade spanska, hål på svenskan, hål på mentorstiden. vår nästa lektion börjar halv tre... NAJS!


P.s sprang runt broarna på 28 minuter igår! OOOH YEEEAAAAH!

Feelings show

Kemigrejen var inte så svår. Hon tittade inte riktigt vad man gjorde, det var viktigare att skriva ner vad som hände typ. Äh skitsamma. Efter skolan följde jag med Ankan och Frida när dom skulle sola. Först gick vi till Fridas solarium men de funkade inte så då gick vi till plajjan.


Efter Ankan solat klart så gick vi till dannes och köpte glass. Där fick vi även sällskap av världens goaste pojkar.





Teknikooo

Den här dagen har varit konstig. Först skulle vi ha haft hål på son, sen hade vi inte det. Vi gick upp i ett klassrum och sen ner i datasalen. Där blev det inget gjort. Sen så är en teknik lärare sjuk så vi slog ihop tre grupper så nu har några teknik och några kemi.

Jag vill inte att den här lektion ska ta slut. Då. Har. Jag. Kemi. Lapp. Grejimoj. Prov.
Iallafall så redovisade vi inte den här gången heller på tekniken. Plus att vi har hål sista timmen så kemin blir min sista lekion.

Tränaaa

Kom hem ifrån träningen för en stund sen och ska hoppa in i duschen nu när det äntligen är ledig. Iallafall så har jag varit på strålade humör hela dagen som att solen har varit framme och himlen har varit KLARBLÅ! Åh nu äre verkligen vår.


Dessutom blev det premiär provning med min bikini idag! Det gick finnemang att sola i den nu och det är lixom bara mitten på april. WIHO!

ESTET

YÄH!
Jag kom in på estet på skvadern!


Bilder




OH NO

Slut på lovet. Bajs. Imorgon är det exakt tre veckor tills vi åker till rom. Najs.


Jag och Angelica sprang runt broarna på en halvtimma. Hur grymt är inte det?! (ja det är WOW för mig som inte har varit ute och sprungit sen jag spelade fotboll!!!!11) Så nu känner mig nöjd.

Iallafall så ska jag hjälpa Ankan att göra slingor nu, medans vi tittar på WIPEOOOOUT.



Ni kan få några enstaka bilder ifrån gårdagen senare, måste ladda batterierna i kameran först.

=D



När jag följde med Kimberly och Emma till Ica så såg vi en fjäril! SHIT!!! Det måste ju betyda att det inte kommer komma nå mer snö och att våren är här. Dessutom så såg vi inte vara en, utan två. Dock var det sånna där bruna och tråkiga. MEN VEM BRYR SIG?!?!?! Det var fortfarande en fjäril.

Lördag

Idag är det sista dagen man kan göra nånting kul på. Jag ska till ankan (som har varit i åre hela lovet!) om nån timma och sedan hoppas vi på att vi tjejer kan hitta på nånting såhär sista dagen på lovet.


Iallafall så kom jag på igårkväll att jag skulle ta hål i örat. Det är tredje gången jag tar hål där uppe, tänkte lixom tredje gången gillt.

'

Det är såååå fel att vara vaken såhär sent. Inte för att jag kommer sova bort hela dagen imorgon (eller jo, men ne) utan för att den här tiden på dygnet startar alla min tankar. Det är den här tiden på dygnet, när det är tyst och ingen vaken, det är då jag hinner fundera på allt, lite för mycket faktiskt.


Men jag antar att det inte var menat, nått av det. Så nu för jag så lov att ta nya tag, varesig jag vill de eller inte.


Godnatt♥

Badadadadaar

Nu ser vi på solsidan. Fifan. Rulit. Efter det hoppar vi i badet och ligger där tills imorrn!


Håkans bar

Det blev Kimberly istället för Linnea. Men det går ingen nöd på mig! Apselut inte. Just nu håller vi på att se på Håkans bar och sedan vill lillpuppa ser på Talang. Vi var på affärn förut och handlade allt onyttigt man kan äta ungefär. Så blir en fettischkväll tonight.


Vi får se om jag uppdaterar nånting mer ikväll. Läju slänga in nått inlägg efter talang som att filmen jag ska se börjar halv ett. Kimberly sover i min säng så jag slipper sova själv! Jiho

!



Lust å köpa en bil åt mä?


Om du vill ha mig, så är jag din

Idag är det fredag, alltså bara en helg kvar utav lovet. Jag har inte gjort nånting, eller jag har umgåts med diverse människor men jag har lixom inte gjort nått ansträngande. Dock har jag absolut ingen lust till att göra nånting heller.. Åh vad jag hatar att gud vill straffa mig.SRFDXTYUHIJOKI


Ikväll komma Linnea hit, och imorgon ska jag umgås med Angelica. Så jag kör ett lugnt lov rakt igenom. Men det behövdes. Även fast jag bara ha varit hemma och gjort ingenting så tvivlar jag på att jag kommer orka dom här veckorna innan vi drar iväg till Italien.


hehe


Najs

Jag och banan kom nyss hem ifrån värsta prommisen. Vi gick runt ungefär hela Bällsta och kolla på mitt gamla hus, ankans gamla hus, timpans gamla hus, perssons gamla hus och pratade om vad vi skulle göra och vart vi skulle springa om det kom en våldtäktsman.


Imorgon ställer vi klockan på elva för Anna och hennes lillsyrra ska till stada. Själv är jag barnvakt ungefär hela dagen. Häääärlig fredag!

David Choi



I want to know what love is

Nu är jag hemma ifrån Anna. Mamma hämtade mig vid tre som att hon vill att jag ska vara med på sminkkursen klockan sex. Efter det har hon marykay praty (igen!!!!!1) så jag ska få hit Anna så vi kan sitta här på mitt rum och spela party musik så tanten blir arg.


Iallafall så såg jag och Anna på film igår, minns inte vad den hette och den sög. NERÅ. Den var gölli. Gölli kille i filmen iallafall. Vi somnade vid tolv (konstigt nog) och vaknade vid halv elva. Sedan lyssnade vi bara på mjosik, såg på sveriges värsta bilförare, (åhåhåh så kul/bra det är, dock slåre ju ikke biggest looser!!!) det okända och sen låg vi och skratta åt skolkatalogen.





Bjuppar på några bilder ifrån en av dom grymma kvällarna hos aaankan

Pretty gooood

Nu ska vi äta nånting, sen umgås vi lite med Erik och Victor.
Efter det går vi till Anna och sover där för engångsskull. Jag har med mig kameran så jag ska göra så gott jag kan med at få nå bilder att lägga ut. HIHIHIHIHI

HEWJ

Jag har ingenting att skriva.
Tänkte bara visa att jag och Anna lever. Trore eller ej.

Banan



Ellie Goulding


Tisdag

Åh vad jag älskar att vara ensam hemma! Det är så skönt att gå runt i sovtröjan och tofflor och dunka världens bästa musik. Iallafall så ska Anna till sin mormor nu (som btw är min granne typ!) sen kommer hon hit. Vad vi hittar på ikväll har jag ingen aning om, vi har väldigt öppen för förslag.


Nu ska jag lägga mig på mammas spikmatta och kolla om den är så bra som alla säger.

Så stor och stark på dagen, men så liten mitt i natten

Godmorgon!
Eller egentigen vaknade jag för en timme sen, jag har nämligen hängt resten av tvätten nu på morgonen. Det tog en timme, fattar ni hur mycket tvätt det var då?! Men nu är jag stolt över mig själv! Dock längtar jag inte till att kläderna har torkat och jag måste vika och lägga in allt i garderoben..


Varför är jag på sånt städhumör idag?! Bara för att jag inte har nånting att städa?! Dock är min lillasystersrum behov av städning men det rummet tänker jag inte städa om jag inte får nått för det.


Men iallafall! Idag ska jag vara med Anna! Det var inte igår. Det var typ en vecka sen. He.He. Jag håller på att vänta på att hon ska vakna. Dock läju jag få vänta några timmar till. Men vet ni?! Mamma väckte mig klockan sju och sa att jag var tvingad att lägga mig med Emma och ställa klockan på åtta. För Camilla skulle hämta henne halv nio och skjutsa henne till dagis. Jag är iallafall väldigt tacksam över att jag slapp gå med henne till dagis! Så tack Camilla! Men iallafall, när mamma väckte mig hade jag inte sovit många timmar, och Emma skulle såklart vakna halv åtta (en HEL halvtimme för tidigt!!!!!1) och var skit pigg. Jag minns inte riktigt vad jag gjorde imorse om jag ska vara ärlig, bara att jag gav Emma kläder, en yogurt och somnade lite i soffan och vaknade av Camillas sms att hon var utanför strax...


Sen ska jag kanske säga att jag aldrig varit så lycklig som när jag fick lägga mig i min säng och bara sova?!

Hard to die

Jag har städat exakt hela eftermiddagen så hela den här dagen har bara flygit iväg för mig. Jag håller på att tvätta min andra maskin nu, har hängt första tvätten och allt. Länge sen jag var såhär duktig ska jag tala om för er! (tån är OK nu, hihi)



Dessutom kom Camilla och världens finate Kian på besök också! Müsigtmüsigt.
Måste visa en sak! Jag hittade en ljusslinga längst inne i min garderob. En med stjärnor på. Jag tänkte att jag vill göra nånting med den så den inte bara behöver ligga. Jag kom på den briljanta iden att jag skulle hänga den på sängen! MEN SEN kom jag på en ÄNNU briljantare idé, nämligen att ta Emmas ljusslinga med hjärtan så får hon min med stjärnor. Det blev jätte mysigt!


Dålig bild, men ni ser på ett ungefär.
ANNA NU MÅSTE DU KOMMA HIT OCH LIGGA MED MIG I KÄRLEKSSÄNGEN!

JAJA

Vet ni.. Jag skulle ha dammsugit när jag tappade glaset ändå..
För jag fick nyss en liten bit in i tån..


HÖRRNI! Det är inte så farligt som det ser ut!
Vi hade bara inge plåster hemma :]

We are the world♥


I wish you could

Jag hade glömt hur mycket jag älskar filmen A walk to remember. Min absoluta favoritfilm när det gäller genren kärlek. Ni som inte har sett dom måste se den. Jag och Linnea låg och såg den igårkväll och jag grinade lika mycket som jag gjorde första gången jag såg den (ni som grinar till filmer vet att man grinar mest fösta gången, HIHHI).



Fast jag måste ju säga att P.s i love you inte kommer långt efter. Fast A walk to remember är finare när det gäller personkemin. Jag önskar verkligen att det fanns sånna killar. Shit.






If we ever meet again

Kul att jag satt mig med mitt påskägg i famnen så fort jag kom hem ifrån prommisen. Iallafall så stannade jag och Linnea på udden och spelade in en Wallander film. Hon filmande och var alla personer, jag låg ner och var själva dödsfallet.


Just det! Hon åker till stallet imorgon istället, så jag slipper sova själv inatt! Jippi.

Tillbaks

Nu är vi tillbaka. Shit. Har sjukt ont i benen. Borde egentligen inte ha det som att vi inte gick mer än.. tre timmar? Iallafall så hittade både jag och Linnea lite smått och gott!


Ikväll läju jag bara sitta här som vanligt. Linnea ska iväg till stallet, men innan hon drar ska vi dra ut på en långprommis (igen!) och sedan äta gómiddag!






Birsta

Nu drar jag och Linnea till birsta och bränner pengar.
Dock kommer jag (förhopningsvist) bara köpa saker jag behöver!


Mårning!

Jag vaknade för kanske en kvart sen, så nu borde jag äta frukost. Jag ska bara försöka få bort Linnea ifrån barnprogrammen...
Iallafall så har jag ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Jag har suttit hemma ungefär hela lovet. HUR KUL?!?!??!?!

Släkt

Nu kom jag hem ifrån mormor och morfar, fick med mig Linnea också♥
Jag har en hel del bilder men jag ska kolla om det är några jag kan lägga ut. Haha. Men efter jag lagt ut bilderna så går jag och Linnea på en lång prommis.





















T♥








6 billion people in the world, 6 billion souls, and sometimes, all you need is one


Glad påsk!



Jumper

Jag kom ganska nyss hem ifrån Anna. Det var mysigt att sitta uppe och prata ungefär halva natten. Lite halvtungt att kliva upp tio men vad gör man.


Vid tre åker vi till mormor och morfar och firar påsk. Ska bli grümt kul att träffa alla i släkten samtidigt. Sist jag gjorde det måste ha varit en jul för typ 3 år sen.

Det blir tidigare än väntat

Anna tog kvart över 9 bussen så jag drar och möter henne nu. Jag tar med mig kameran men lovar inga bilder. Dock ska jag knäppa kort (om kameran vill hålla sig levande) imorgon när tjocka släkten ska till mormor och morfar. Så alltså drar jag dit direkt ifrån Anna.


Jag kanske blöggar ifrån Anna, annars hörs vi imorgonkväll!



True...true

Det blir flitig uppdatering såhär på långfredagen. Jag har lixom inget annat att göra (vilket skämt!)
Jag tappade nyss ett glas i golvet. Eller tappade och tappade, det stog på den där brädan där man har tangentbordet. Jag tänkte inte på det utan sköt in brädan och krasch. Så nu har jag ännu än anledning till att måsta dammsuga. Dock har jag ju sopat (som att jag är så jävla fet och inte orkar hämta dammsugaren)


Förresten visst får man ingen otur genom att krossa ett glas?
*en googlesökning senare*

"för att krossa ett glas ger väl 7 år i otur?"


..................lucky me

16 veckor

Min vän Victor påminde mig nyss om att det är 4 veckor tills han fyller år och 16 veckor tills jag fyller år idag. Jag minns nu för ett år sen, när det var 4 månader kvar. Jag tyckte det kändes som en evighet och WIPS så vare den 2 augusti. Dock längtar jag inte speciellt mycket. Det enda roliga är att jag får övningsköra!


Iallafall så övernattar jag hos Anna inatt! Men jag går till henne när hon kommer hem ifrån stan, vilket är vid 00.00.


:')



Åh så fina.
I love u ♥


Stars

Jag borde verkligen städa rummet nu asså. Ni anar inte hur stökigt det är. Men jag vill möblera om också. Men det är inte så lätt när mitt rum har arean en kvadrat cm. Men ja ska nog komma på nånting. Hoppas jag.



Just nu vill jag bara att Anna ska komma hem nån gång, vilken tur jag har att hon åkte till fjällen IGÅR. Jippi. Dock kommer hon hem på måndag så då har vi hela lovat på oss att löka. OH YEAH


Hey, soul sister

Jag kom nyss hem och det är sjukt fint väder ute.
Jag har ingen lust att bara sitta här hela dagen, så jag borde lyfta på mig och vistas utomhus för en gångs skull. Men så fort jag planerar att göra nånting så blir jag lat och vill bara lägga mig under täcket. Vad händer med mig?!?!??!!?!



Iallafall imorgon är det bara en månad tills vi åker till Italiten. Gud.Så.Skönt.

Love makes me crazy

Åh vad "lyckan" försvann fort. Alltså man ska verkligen inte säga nånting som man hoppas på, för det blir verkligen tvärtom! (du borgen förstår vad jag menar). Iallafall så tänker jag köpa upp hela preem och sedan åka till min vän för att prata.


ÅH ÅH ÅH ÅH ÅH ÅH ÅH vad jag önskar att jag kunda läsa andras tankar.



hjärta






PS. nu ska jag se på "veronica bestämde sig för att dö". För det är precis de humöret jag är på

Lost in you

Alltså. Det känns ju inte som lov om jag säger så. Jag har ingenting planerat idag heller. Inte för att jag gör nånting speciellt för att ändra på den saken heller. Dessutom känner jag inte för att sitta hemma och bara dega som jag gör varje dag nu för tiden. Men jag vet inte om jag orkar göra nått speciellt heller. Åh vad jag älskar när jag kommer överrens med mig själv.


Jag skulle helst av allt vilja komma hemifrån. Sitter jag bara hemma så kommer mamma tvinga mig att städa rummet.


Ger kärlek energi?

Jag har varit på två helt olika sidor idag. Stundvis har jag varit på världens bästa humör, jag har skrattat åt allt, hoppat runt och varit rastlös. Sedan slår det om och jag blir... deppig? Jag tror inte riktigt att det är rätt ord. Jag har inte varit sur, arg eller förbannad. Jag har bara varit nere, förvirrad. Ni som står mig riktigt nära förstår, och det är jag så otroligt glad över.



Men när jag fick reda på att jag hade en 9 som reslutat på svenska nationella försvann allt de deppiga. Jag tror inte att jag varit så glad i hela mitt liv. Så nu hoppas jag på att lyckan håller i sig hela kvällen. Vad jag än hittar på att göra.

RSS 2.0