Samson


Jag är nyäten och trött. Så jag lägger mig i sängen och läser lite. Ska även se dom två filmerna som min bror köpte till mig!♥ Imorgon är det prao som gäller. Ska bli ytterst skönt med sovmorgon till nio hela veckan.


Boring

1. Det första du tvättar i duschen?
antingen handen eller foten. känna hur kallt det är

2. Gillar du kaffe?
noway

3. Hur mår du just NU?
har mått bättre ska jag tala om

4. Berätta om din senaste dröm.
åh va jobbigt.

5. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det?
nja

6. Vad vill du ha just nu?
öh. nått att dricka

7. Har du räknat till 1000 någon gång?
säkert

8. Biter du i din glass eller slickar du bara på den?
olika, mest slicka

10. Använder du smileys?
sometimes

11. Har du träffat någon kändis?
OJA

12. Gillar du keso?
vetinte

13. Vilken låt hade du sist i huvudet?
bra fråga

14. Hur många länder har du besökt?
4

15. Är dina föräldrar stränga?
inte ett dugg

16. Skulle du kunna hoppa fallskärm?
om nån puttar ut mig från planet så

17. Glittrar någonting i ditt rum just nu?
min glitterspray

18. Brukar du hyra film?
de händer

19. Var kommer du vara på lördag?
oj. långt dit. den som lever får se

20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?
oja

22. Vad åt du till lunch?
har inte ätit nån lunch

23. Har du lockigt hår?
mm

24. När grät du senast?
iförrgår

25. Har du gått in i en vägg någon gång?
menaru att man har gått in i en vägg vägg eller att man lixom har "gått in i väggen"?

26. Favoritårstid?
sssoommmaarrr

27. Vem höll du senast i handen?
anna

28. Sover du med TVn på?
varje natt

29. Tycker du att du är gammal?
ne

30. Är du mörkrädd?
mm

31. Gillar du ditt liv just nu?
ne jag hatar de

32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?
jag badar bara. typ

33. Har du bra syn?
man är väl en falk

34. Var är dina föräldrar just nu?
pappa är i stan och mamma jobbar

35. Vad har du på dig just nu?
kläder KANSKE?!

36. Vad var det senaste du köpte?
strips

37. Hatar du mer än 3 personer?
noeway

38. Äger du ett vapen?
neeeeeeeeeeee

39. Gillar du ditt hår?
neeeeeeeeeeeeee

40.
Gillar du dig själv?
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

41.
Vem står dig närmast, din mamma eller pappa
wops, pappa troja

42. Hur ofta använder du MSN?
typ 24/7 KANSKE?!

Söndag

Första gången på riktig länge tycker jag att det är skönt att det är söndag. Gårdagen blev som den blev, men det var för det mesta kul iallafall. Vi umgicks med Acke och hans kompisar som förfestade innan dom skulle in till stan och se maskinen. Jag har iallafall några bilder att bjuda på!













Till anna!

Drar till Anna nu och spenderar kvällen där! Jag kanske slänger in nåt inlägg ifrån henne, annars hör vi imorgon och förhopningsvist har jag bilder att bjuda på då :D

Jag somnade halv fyra och vaknade 09.08.. Förjävligt. Men jag har alltid haft svårt att sova när jag är förkyld. Dessutom har jag en sticka i hälen, så nu på morgonen gör det extra ont att gå (som att allt är så mycket värre på morgonen).


Idag hoppas jag att jag hittar på nånting. Vill inte sitta hemma och titta på sorgliga käreksfilmer en kväll till (även om det är det bästa man kan se!!!!!1111). Nu borde jag duscha och äta nånting, och se en film till. Hihi
its not you its me


t-e-l-e-f-o-n

Just nu håller jag på att prata i telefon med min vän Erik. Han Victor Tom och Viktor håller på att gå ifrån berg till bällsta. Vilka idioter. Själv har jag svårt att bestämma mig för vulken film jag ska se, tänkte vara vaken hela natten ♥


Every single day

Kom hem med en present till min kära pappa som fyller år nästa vecka. Jag är så snäll!
Det blev ingenting till mig denna gång, även fast jag prövade varenda klädesplag i varenda jävla barbiebutik (som min bror så fint sa).


Iallafall så vet jag inte hur det blir ikväll asså. Dagen har ju bara flyyyyygit iväg! Isabelle och Emma är i stan och dit orkar jag nog inte åka. Anna tittar på stafett så jag blir nog hemma ikväll. Men det är lurre asså, har ju mina pringles och en jäääävla massa filmer! Åh älskar livet.

Världens jobbigaste tråkigaste jävligaste fulaste, men ändå finaste charmigaste underbaraste lillasyster ♥

Birsta med brollan

Åker till birsta med brollan nu, sedan ska jag vara med Anna. Och jag hoppas att fjällorna Isabelle och Emma också kan hänga! (hehe så kul med gamla förkortningar på ord) Emma och Isabelle, send me a sms when you see this ♥

Med bror!


Fick ett sms av min bror för ett tag sen. Han undrade om jag hade lust att hänka till stan en sväng. Vet inte riktigt om vi ska hälsa på nån av hans bekanta, eller bara ut och åka. Det spelar faktiskt ingen roll för mig, ska bli kul att få spendera lite tid med världens bästa Nicklas ♥

Jag tar med mig fysikboken också, ifall det blir sent. Hehe.


Sjukling?!11

Egentligen var jag alldeles för sjuk imorse för att gå på skolan, men jag hatar verkligen att ligga efter. Dessutom fick jag reda på biologiprovet som vi hade för några veckor sen, MVG! Åh jag blir så lyckliiiiiiiiiig! Dock kommer lyckan försvinna imorgon när jag ska skriva fysikprovet.


Som att jag är halvsjuk och gick på skolan ändå så tyckte jag lite synd om mig imorse. Så jag tog med mig pengar och köpte en fet chockladkaka (har nästan hela kvar! åååh lybbo miiig!!!!!!!!11) en melonstång och halstabletter såklart. Jag och Anna tog en powernap på en bänk idag också. Skönt.

ÅH va vi är fina anna ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Course I've been waiting for you for so long......

Jag är sjukt trött. ÅH va trött jag är. Helt otroligt amazing trött! ÅH JAG ÄR SÅ TRÖÖÖÖÖÖTT.
Fattar ni vad jag menar?



Jag tänker lägga mig i sängen nu och plugga lite fysik. Måste försöka iallafall. Sedan ska jag se på OS som jag har gjort dom två senaste kvällarna (!!!!). Måste säga att skicross verkar äckligt roligt. Dock skulle jag aldrig våga, men ändå :]


Skulle förmodligen inte tacka nej till detta nu.


7kt sköna







Fake

Åh vad jag känner mig... ensam är inte rätt ord. Jag känner mig inte deprimerad, övergiven, sorgsen eller något sånt. Men jag känner mig heller inte glad, lycklig, uppskattad. Åh jag vet inte. Kanske det som är problemet. Jag känner mig.. ingenting. Tom. Empty.


Det är sånna här dagar som jag är glad över att jag har en dagbok och filmer. Dock brukar jag oftast skriva "dagboken" på datorn, vilket jag gjort/gör idag. Men jag har även en gul bok som jag skriver i. Det är mer en bok som jag skriver roliga händelser i, och vad jag har gjort under dagen. På datorn skriver jag mer vad som finns i huvudet och känslor. Mina vänner brukar läsa min bok. Det är faktiskt rätt roligt. Första gången jag skrev i den var den 20 juni 2007. Jag har självklart inte skrivit alla dagar som har varit sen dess. Det har tillochmed gått år innan jag skrivit igen. Men det är därför jag älskar den boken. Jag har dagböcker där jag skrivigt varje dag, under ett år. Men den här boken är mer charmig. Alla stavfel och kråkor till bokstäver.

Hemkommen

Jag och Angelica gick kanske.. 35 minuter på stan med hennes mamma, sen drog vi till birsta för Angelica skulle hitta jacka+täckbyxor. Efter ungefär tre timmar hittade hon äntligen nånting som föll damen i smaken.


Jag ska iväg och träna vid sju. Jag ber verkligen till gud att mamma kan skjutsa. Är inte så jätte sugen att gå till träningen i -20.


Jag har lixom ingenting att komma med idag. Bara att jag vill ha sommar. Typ.

STADEEEEN






Nu drar vi till stan. hörs sen111!!1121212

Turn of the light

Jag har en liiiten liiiten känsla av att jag kommer ha en jävulst träningsvärk i mage och armar imorgon. Meeeeeen det får man tåla, antar jag.


Nu ska jag tvätta ansiktet med de fläshiga ansiktstvättgrejerna som jag köpte av marykay tjejen. Deni. Sedan ska jag lägga mig i sängen och titta på OS bara för att försöka hänga med i snacket på skolan...


Oh baby, we gotta fight for this love

poetskiss.jpg in love image by BOGEE_01


Attempt to take my word for it, for I can't explain
There is much that should have been said, should have been made
Give me the strength to feel love again, is it too much to ask?
Words ought to be important for the world



Oooh vad gruppen "vi som längtar till fredag på måndag morgon" passar in på mig nu. Jag är heelt slut och veckan har bara börjat. Ett bra tecken? Nja.


Ikväll ska jag träna igen och det känns bra. Tur att jag får träningssällskap också ♥ Jag har redan börjat gruva mig inför fysik provet som är på fredag. Illa.

Say what?

Oooooh finns inget bättre än att vara nytränad och nyduschad.


Nu väntar jag på att maten ska bli klar, sedan borde jag klä på mig. Jo, det borde jag. Efter det så ska jag tammetuuuuusan lägga mig i sängen och dö :*


Oh jesus, I'm in love


Söndag IGEN

NNOOOOO! Nu äre söndag igen. Men det är bara fem dagar kvar av den vanliga skolan, sen ska jag och Anna praoa (på hifi klubben igen!!! hHHIHHI det var så skönt att sitta och titta på film hela dagarna) en vecka och sedan äre lov! Sååå jag tror nog att jag klara av dom här dagarna rätt fint, förutom att jag har fysik prov på fredag :'((



Iallafall så vaknade jag för 20 minuter sen. Drömde sjuka drömmar inatt. Bland annat att jag fick en lillasyster när jag spelade cup (min mamma födde alltså där i publiken) dagen efter så fick min pappa en son, jag drömde att jag gifte mig med Eric Antonsson och att vi flyttade till Norge, och sen drömde jag att nånting om att jag var på en färga också. Minns inte riktigt hela den drömmen.


Anna ligger fortfarande och sover. Inte speciellt ovanligt när klockan bara är halv tio. Jag läju få vänta till tolv kanske. Men vid halv fyra ska jag åtminstonde träna (!!!!!!!) som jag inte har kunnat gjort på heeela veckan! Efter träningen kommer även min barndomsvän Johan hit!


Selection

Jag och Anna har ätit godis hela dagen, ätit pizza till middag och sedan har vi ätit ännu mer godis. OH jesus vad detta kommer visa sig på kroppen inom en snar framtid. Men iallafall så ska vi förmodligen umgås med Isabellex2 och Emma ikväll. Jag vet inte vad vi ska hitta på men jag hoppas det blir något kuligt som att jag är Anna är ytterst uttråkade!


Om det blir något maffigt ikväll så tar jag med mig kameran, lååååvar.
Vi hade lite boooring förut så vi knäppte kort. Kan kolla om det finns några som är snäll med ögat.








LÖRDAAG

Vi såg Shutter Island igår! Den var bra men dock var den ganska svår att fatta. Det var lixom svårt att få allting att gå ihop. Men det gjorde inte så mycket när man hade en riktig pudding att titta på hela filmen!

Idag vet jag inte riktigt vad jag och Anna ska hitta på. Det är rätt fint väder så jag hoppas att vi kommer fram till NÅNTING iallafall. Vill inte sitta här hela dagen.
Hör av mig senare!

Summerniiiight

Jag och Anna hoppar på bussen om 20 minuter och beger oss till staden.
Hoppas på liiite shopping och AS GOD MAT!
Vid nio blire bio med några av världens bästa tjejer.

Mary kay party

Det blir hallonpaj till fika ikväll, fifan va clever jag och Anna är. Vi köpte tillochmed marsansås som är färdigblandad. Jag är nog född för att vara lat, de kommer aldrig förändras..

Jag är för övrigt klar med idrottsgrej! Det tog 40 minuter så jag har säkert missat halva uppgiften. Men det är åtminstonde skönt att ha det gjort.
Men nu boooorde jag gå härifrån. Jag hör av mig efteråt. Förresten så blir det en sen kväll för mig och Anna, vi måste baka ikväll som sagt... Men vafan, de kan vi göra nånting kul av!



Torsdag

* baka till skolan (en heeeel panna med kladdkaka, ska sälja i cafeterian med klassaaaa)
* hjälpa mamma att dammsuga
* ha maryblablablbaparty 19.00 till typ klockan tio.
* göra klar idrottsuppsatsen
 
Baka till skolan ska jag och Anna göra när hon kommer hit. Vi ska även köpa lite fika tills ikväll då. Dammsuga tycker jag att mamma gör så bra själv, marykay grejen är ju klockan 7, inte mycket att göra åt. Idrottsgrejen ska jag börja med nu!

OJJAAA

Ojojoj vilken skön dusch det där var!
Jag måste verkligen plugga nu, ska lägga mig i sängen också. Jag hoppas att vi håller tummarna för mig att det går bra på provet fast att det är en massa annat som har tagit upp tiden som egentligen var till för biologin. Och bakningen inför imorgon har jag (så smart som jag är) löst riktigt bra. Köper färdigt helt enkelt!

Dock blir jag och Anna fortfarande tvingad att baka till klassen imorgon... INTE kul.
Men godnatt, höres imöra!


Ta mig tillbaka

* städa rummet (hela min garderob är på golvet)
* tvätta (som att kläderna ligger på golvet)

* plugga biologi (har prov imorgon)
* börja på idrottsuppsatsen (som ska vara klar på fredag)
* baka tills imorgon


Ser ni? Duktig tjeeeej va? Eller ja, jag städade så mycket som jag orkade. Dammsög och så. Fast jag måste städa mycket bättre den dagen jag orkar det. Och jag tvättade så mycket som fick plats i tvätmaskinen. Lovade mamma att tvätta resten imorgon... Och ja, biologin läste jag genom en gång och satt mig vid datorn sedan. Idrottsgrejen har endast existerat i mitt huvud och bakningen har inte ens gjort det.

Men hallå, jag försökte iallafall?!

Jag vet att jag är svår att leva med

Magnus Weideskog!
Konstigt hur kär man kan bli i låtar som inte är ens musik smak.


Det är nästan sjukt hur mycket jag har att göra idag och imorgon. Egentligen är det ingenting motför vad som egentligen är mycket att göra (hajjar ni?). Men jag som är van att kunna sitta här i 20 timmar och kanske gå till köket några gånger per dag, för mig är detta en k-a-t-a-s-t-r-o-f!!!!!11111ettoneettoneeee

Idag:
* städa rummet (hela min garderob är på golvet)
* tvätta (som att kläderna ligger på golvet)
* plugga biologi (har prov imorgon)
* börja på idrottsuppsatsen (som ska vara klar på fredag)
* baka tills imorgon
Imorgon:
* baka till skolan (en heeeel panna med kladdkaka, ska sälja i cafeterian med klassaaaa)
* hjälpa mamma att dammsuga
* ha maryblablablbaparty 19.00 till typ klockan tio.
* göra klar idrottsuppsatsen

Förstår ni hur mycket detta är för min lilla kropp?! Jag orkar inte hälften av allt detta. Är alldeles för lat.

Dancing

Nu är jag hos Moa. Det blir så att jag sova här ändå, men får skjuts till skolan imorgon! Det är gött.
Jag har hjälpt henne med en bildläxa. Nej, jag har inte ritat. Hon fick göra en fotouppgift istället för att rita så jag har varit modell. Dock behövde jag bara sitta på golvet, le och titta neråt. Kanske lika bra?

Imorgon är det onsdag, skönt.

Här är vi!
(Ja jag är ganska så mycket kortare än henne..)

Stöldmärkt

Blogg.se jävlades med mig igår. Kunde inte komma in, så det blev bara ett inlägg.
Idag ska jag till syrran efter skolan på finmiddag och grejer. Springer kanske hem efter skolan innan bussen och hämtar kameran, får se. Jag läju komma hem sent så det blir väldans dålig uppdatering idag också.

Ja, men nu sitter jag på tekniken igen med Michelle och Anna. Ingen av oss har riktigt kommit igång, eller jo, Anna. Henrik är bäst på att förklara, nat


We all need somebody to lean on


Jag bara önskade att jag hade någon som låg i min säng när jag kom hem förut. Jag har så grymt mot ryggen, så lite massage skulle vara hur wonderbart som helst. Dessutom så skadar det inte med lite killning heller. Skulle aldrig ha åkt ner för den där backen med skidorna... (men det skadar inte att utmana ödet!)



Idag behöver jag veeerkligen träna. Tränade aldrig igår som att jag var hos Isabelle. Så vid halv sju sticker jag iväg några timmar.



Forever n' always

Som att jag är tråkig och bara sitter hemma på alla hjärtans dag så tröstar jag mig med att lyssnar på min kärlekslista på spotify iallafall. Det känns åtminstonde liiiite bättre att sitta och sjunga kärlekslåtar till mig själv.


Vill inte vara värsta surhaggan, men den här dagen är faktiskt överskattad. Enligt mig. Jag förstår alla som har pojk/flickvän. Jag vet att det känns as viktigt att vara med partern denna dag. Jag märker vilken skillnad man känner inför den här dagen när man har pojkvän och när man är singel. För ett år sen skulle jag inte kunna tänka mig något annat än att ligga i pojkvännens säng och mysa, men idag känns det verkligen som vilken dag som helst.


Men imorgon är det en ny vecka som väntar! + en jävla massa prov. JIPPPPIIII


I was born to make you happy

Jag kom nyss hem ifrån Isabelle. Gud va mysigt det var! Dock blev det inga bilder, hade helt enkelt inte tid att knäppa några kort! Gud vad hudvårdsprodukter det fanns där. Jag lovade mig själv att inte köpa nånting, likt förbannat blev det så. Dock till AS bra priser!
Så tack till Isabelle för att jag fick komma!


Måste berätta en sak. Fick reda på att om man sitter vid datorn ofta så torkar det ut huden som bara den. Jag kan ju inget annat än ta åt mig.
Måste berätta en annan sak också. På vägen hem så åkte vi förbi en gubbe som var ute och joggade. Inget konstigt med de? Nej. Men han joggade som en känguru. Inget fel med de? Jo. Han hade händerna framme vid bröstet och rent utsagt hoppade fram. Sen hade han världens puckel rygg också. Det tycket jag var jätte roligt.

Alla {`v´}-ans dag

outloveisperfect.jpg Lake image by Solitude_de_La
Iiiiiih vilket bra humör jag blir på när det är finväder! Skulle kunna ge alla i hela världen en puss nu!!!111 Just för tillfället gör det ingenting att killar är grisar!!!!111

Jag håller iallafall på att göra mig i ordning nu. Som att jag är så himla lat så blir det bara uppsatt och lite sköna halvsomriga kläder. Jag har ställt in hjärnan på att det är vår nu, snart. Jag ska iallafall till Isabelle på söndagspartuuuuu. Deni. Jag tar med mig kameran och hoppas på att jag får några dugliga bilder.

Söndag.

Vaknade av ett sms imorse, därför är jag vaken så tidigt. Men det kanske är likabra. Måste ju försöka komma i säng i tid ikväll. Dessutom drömde jag ungefär samma dröm som jag drömt för några dagar sen. Dock var den lite annorlunda den här gången.
 Förra gången drömde jag att mitt ex hade en son, och jag träffade dom vid en skog ungefär. Det låg pistoler ungefär överallt, så smart som man är så sa jag att vi borde gå därifrån. Några sekunder efter det så ser jag hur det kommer en jävla massa svarta figurer ifrån skogen, långsaaamt mot oss. Mitt ex springer mot sin son och tar upp honom. Springer som ett as. Sen blir allt som i slowmotion. Jag ser hur han försöker ta sig framåt men blir skjuten i benen hela tiden. Tillslut ramlar han ner på knä, och jag vaknar 8)


I min dröm inatt hade han fortfarande en son. Men miljön var ungefär.. öknen. Fast vi båda såg väldigt stora ut. Vuxen. Dock såg barnet precis likadant ut. Vi höll iallafall på att städa i en husvagn, och jag frågade honom om han ville ha kvar en sorts tavla. Jag fick inget svar. Så jag vänder mig om och ser hur han är helt skräckslagen. Han tittar ut genom dörren. Jag springer ut ur husvagnen och ser hur hans son ligger ner på sanden och håller på att försvinna. (svårt att förklara). Men han blir ungefär genomskilnig och åker ner i sanden. När jag springer fram och ska ta tag i pojken så går det inte. Han är som luft. Jag tittar upp på mitt ex, och vaknar 8)


Jag skulle kunna ge min högra hand för att få veta vad dom här drömmarna betyder.
Men ha en bra alla hjärtans dag iallafall ♥


So just call for me brother




Lugn nu, jag har klänning på mig!

Klockan är redan sent. Hela lördagen har försvunnit. Jag har ingen aning om vad jag ska göra av kvällen. Antingen kommer Linnea hit eller så sitter jag här i min datastol och tittar på min fina skärm. Känner mig inte speciellt sugen på att hitta på nånting ändå. Är ju min vilodag idag!


Drop the world (lååångt inlägg)

Heeeej! Jag kom hem för ett tag sen men jag har inte orkat skrivit nånting.
Jag har iallafall en hel del bilder att bjuda er på!

Jag och Angelica kom till stan vid sju och började på en gång försöka hitta till Isabelle. Angelica ringde till henne och frågade åt vilket håll vi skulle gå, då skulle vi gå upp för en backe enda tills vi kom till Coop Nära. JAHA tänkte jag, men jag vet ju vilken Coop det är! Fast det är skit långt bort. Sagt och gjort, vi började traska upp för backen i klackeskor, halkade, snubblade och skrattade. Efter ungefär en halvtimme började jag förstå att vi inte alls var där jag trodde vi skulle vara. Fast vi såg en Haga skylt så vi fortsatte att gå.



Efter att vi gått halvvägs så var både jag och Angelica heeeelt utmattad. Vi hade väskor som vägde 6514641365 ton och ben som inte klarar mer än 15 kilo. Men skam den som ger sig tänkte vi och fortsatte.
Efter ungefär 45 minuter såg vi Coop nära skylten och vi båda fick tårar av glädje. Där köpte vi dricka och vilade benen litegranna. Angelica ringde återigen till Isabelle. Det visade sig att vi bara skulle gå över vägen så var vi framme.















Vid.. tio halv elva kanske (?) började vi gå ut. Kallt som satan var det, men det gick åtminstonde fortare att gå nerför än uppför. Vi gick till Johannes Nånting. Där var det några stycken men det droppade in mer folk hela tiden.



(ja jag springer/glider)



Puh. nu har ni fått se några bilder!

Iallafall. Jag och Angelica tröttnade ganska fort på att vara hos Johannes, så vi gick ut en sväng. Satte oss på kebab city som att det var tuuuuuuusen minus ute. Ungefär vid halv två blev vi sugen på att dra hem så Isabelle kom ner med nyckeln åt oss och vi var smart nog att ta en taxi upp till Haga den här gången. Score!


Tack för kvällen tjejer, jag älskar er!

Lean on me

Det är dags för fredagsmys mina vänner! Gud vilken perfekt fredag! Solsken till tusen och humöret är verkligen på topp :') Jag och Angelica sitter här och värmer upp med lite musik tills ikväll. Vi gick en prommis med Anton och Axel efter skolan också, mina bästa killkompisar =D Finfina pojkar! Singel är dom också, maila mig om ni är intresenadefdf4etewad.


Jag och Angelica går och solar med Emma om en stund. Eller dom ska sola, inte jag :). Efter det går vi hem och byter om för träning, efter träningen åker vi förmodligen hem till ankan och fixar oss litegrann. Åker in till stan, äter, sen ska vi göra vårat bästa med att hitta till Isabelle.
Hon är nämligen nyinflyttad till stan. Ingen av oss har varit där så vi får se hur det går med den saken. Men nog kommer vi fram, förr eller senare...


Ska bara rekomendera er att vara med på mitt och Angelicas pass någon gång framöver!
För att ge er lite inspiration så ser det ut ungefär som på bilden.

Unchained melody <3<3<3<3

Åh va jag är in love i lååååten. Så jävulst wonderbaarrrerer wetwy53er


Iallfall! Jag och ankan är nyduschad och najsiga. Vi borde egentligen plugga engelska men jag har tappat bort papperet. Illa. Jag hade 2h och 40mins nationella idag. Man skulle skriva en uppsats. Woho. Gick väl sådär. HEHEHEEE

Ingen ruli uppdatering idag. Och imorgon ska jag till Isabelle och leva livet, men innan det ska jag träna (hehe). Så det läju inte bli nån speciell uppdatering imorgon heller. Dock ska jag försöka ta med mig kameran till Isabelle så jag har jätte många bilder att bjuda på! :D

Angelica

Jag och Angelica sticke iväg och tränar om ungefär fem minuter.
Men alltså, jag tror jag har varit med om det roligaste en människa kan vara med om idag.

Jag och Angelica skulle gå på ica, och jag står utanför min dörr och väntar på henne. Jag står och tittar hur hon tar på sig skorna en bit upp i trappen, och när hon är påväg att gå ner för trappen så flyger hennes ben upp i luften och hon åker ner för trappen snabbare än jesus själv. Och jag trodde jag skulle kissa på mig. Jag hade aldrig skrattat så mycket i heeela mitt liv! Och så skojar jag inte heller.
Sen gick hon som en gämmkärring på ica. Det skrattade jag ännu mer åt.
(JAJA angelica LITE synd om dig var de..)


Jag är snart en bodybuilder!


Angelica med!!

Anton Åberg




LAV JO

I'm a lot like you




Två bilder får ni. Hehehehe. Men vädligt snygga dock!
Vi ska iväg och träna vid.. sju troja. Dit är det hundra år, så vi vet inte riktigt vad vi ska göra för att få tiden att gå. Men jag slänger nog in ett inlägg innan vi tränar som att jag övernattar hos Angelica inatt :)


SSSOOOLLLLL

Åh vilket wonderbaaaart väder!
Jag och Angelica ska ut och njuta lite nu, gråta en skvätt över att det är vinter och sol, och inte sommar och sol. Men som sagt, man får vara glad över det lilla ;)


Jag tar med mig kameran ut, så jag har förhopningsvist några bilder att bjuda på när vi kommer in igen!

I can't wait

Jag har redan borsta gaddarna och grejer. Så jag sitter här nyduschad och nyborstad. OJA!


Jag måste tänka.. Jag måste tänka.... Jag måååste täääänkaaaaaa... Har jag några jobbiga lektioner imorgon? Nej. Jag tror fan inte det. Plus att jag har kort-dag. Fast vänta. Måste kolla ifall att.. *Sidan kan inte visas* NEHEPP. Skit ire då.


Där tog fantasin slut

Isabelle njuter


Oh lord

Skönt att jag slapp sista lektionen idag, skönt att jag slutar tolv på fredag, skönt att första nationellaprovet är över, skönt att jag ska träna vid 6.


Om det inte hade varit nationella idag så hade jag aldrig kommit upp ur sängen. Länge sen jag var så död på morgonen alltså. Somande nästan vid köksbordet. Illa.


Vi höres!!!!!111

I'll stand by you

Välkommen hem Elin! Åh man tackar.
Det har börjat blivit en vana för mig att träna nu för tiden. Dels för att jag verkligen måste, men sen känns det tomt om jag inte skulle göra det också. Dock vet man ju aldrig hur länge det här håller i sig, men man får vara glad för det lilla!



Imorgon är mitt livs första nationella prov i svenska. Jag är inte ett dugg nervös, men jag kommer säkert bli imorgon. Så typiskt mig att stressa upp mig i onödan. Carro sa att man inte skulle stanna upp och tänka för mycket, då var risken att man inte hann med hela provet. Lät ju as bra..


Varje ord verkar handla om dig

Det är nästan hemskt hur mycket jag tänker på min pappa när jag hör Orup låtar. Även Chasing cars. Kanske för att jag och pappa alltid brukade lyssna på "Regn hos mig" på högsta volym i bilen när jag var liten. Och varje gång Chasing cars gick på radion när jag var mindre så frågade han "- Vet du vad den här låten heter? Dom sjunger det bara en enda gång i hela låten"  
Att små små minnen kan betyda så mycket.





Jag tror att det var nå fel på halva klassen sista lektionen. Alla satt och skrattade åt ingenting. Victor blev jätte sur på mig och jag försökte göra allt bättre men det blev bara värre.  Men det finns inge goare människor! Alla har sin charm.


Shoreline


Gud vad den här söndag har gått fort! Lika brare. Dock har jag inte hunnit (för jag har ju gjort SÅÅÅÅ MYCKEET annat, really...) jobbat nått i matteboken... OPS! Illa.


Jag har ingenting att säga idag, så det är likabra jag går och lägger mig och försöker vara lite roligare imorgon.

Utmanad

Blev utmanad av min vän Agnes. Lika bra att lyda.


Berätta 8 sanningar om dig själv. Utmana sedan 3 styckna.

1. Jag vill ha jätte bra betyg men orkar aldrig göra nånting åt det. 

2. Jag köper alldeles för mycket kläder.

3. Jag är sämst på att hålla ordning

4
. Om någon blir sur på mig kan jag vända lite på saker och ting vilket slutar med att det är jag som är sur istället.

5
. Jag är så rädd att nationella ska sabba mina betyg, så jag funderar på att skita i dom proven överhuvudtaget.

6. Jag älskar att sjunga och gör det ungefär hela tiden. Dock är jag för blyg och har för dåligt självförtroende för att sjunga inför publik.

7. Jag är rädd för att bli kär

8.  Sorgliga filmer är mina absoluta favorit filmer. Finns inget bättre än att grina till en film.


Jag utmanar: AnnaOlofsson ThereseNilsson AngelicaPersson

Did I tell you that I love u?

Såg Down the valley (eller vad den heter) nu på morgonen. Filmen var jätte fin till en början, värsta loooove. Men sen.. förstördes allt?! Inte okej.


Åh varför väntar jag alltid så länge innan jag äter nånting på morgonen? Jag väntar alltid så länge att jag tillslut mår illa när jag tänker på mat. Inte okej.


Jag ska träna i några timmar vid tre. Helt okej.


Med bror!

Jag och mamma hämtade ut ett paket på ica förut, några saker ifrån HM hade kommit! Ett par shorts och en tröja. Dock var min älskade byxdress slut! Krossat hjärta. Fast det stog på lappen om något man beställt var slut skulle man ringa dit och prata med dom. Får tvinga mamma att göra det på måndag.


Efter ica åkte vi till mormor och morfar uppe i Rännö och åkte en jävla massa madrass och pulka. Jag har bilder men sitter på mammas dator nu så ni får se dom senare eller imorgon.


Jag och min äldsta bror Nicklas är barnvakt åt Emma. Så ikväll har vi haft mysigt med jätte god förrätt och middag! Just nu ser vi på en film som går på fyran. Shall we dance?


Just de! beställde lite nytt ifrån HM idag också. En jeansjacka (hoppashoppashoppas att den är fin på), en jätte tjusig kjol och lite smågrejor.


Hörs! ♥

This town kills you when you're young

KUL att helgen är över imorgon. Då ska man upp tidigt igen och dessutom börjar nationella på tisdag. Gud vad den veckan inte kommer bli en bra vecka.



Har iallafall sett en film nu på morgonen. A new world. Ungefär som pocahontas, fast otecknad då. Den var helt okej faktiskt lite dåligt slut bara.


Vad jag ska göra idag har jag ingen aning om. Det blir inte träning iallafall. Lördag är lixom min vilodag. Slapp dag.

Gud va jag saknar kvällar som dennaaaaa

Grattis

till världens bästa Frida som firar sin sweeet 16 idag!
Nog tycker jag att ni kan slänga in en komentar på bloggen hennes och säga grattis.


The time travelers wife



Såg nyss klart på denna film. Jag gillade den skarpt! Den var väldigt annorlunda, men ändå så romantisk och fin. Det handlar om en pojke, som tidsreser in i framtiden eller bak i tiden. Han träffar alltid samma flicka, som han tillslut bygger upp ett liv med. Slutet är helt otroligt, kom några tårar ♥

Godnatt

MÖMS

Nu ska jag försöka tina upp kroppen med en bra film och en massa gott.
Livet är bra underbart ibland asså! Vi hörs förmodligen efter filmen, om jag inte har deckat i datastolen vill säga.

AJ SEEE YÅÅÅR TRRRrRRRUUUU CAAALLLÖÖÖRS!
Låten är bra asså

MEN ÅH

Jag tänkte precis skriva Anna baklänges, fast jag insåg att det var ett sjukligt tråkigt namn att skriva baklänges.. TYPISKT

Iallafall, på tala om Anna så ska jag möta upp Olofsson en svängom. Om jag kommer tillbaka hit hem eller hur jag gör har jag ingen aning om, men spontanakvällar är bäst, aight?

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig

Jag vet inte vad det är för sorts kärlek jag och Melissa Horn har tillsammans, men då fan är det nått special iallafall! Hon är så snygg, så bra, så bäst, så wonderbar. Jag vill va som henne. Jag vill ha henne. Nej. Eller, om jag vore lesbisk så skulle jag redan ha gift mig med henne.

-


Jag kom nyss hem ifrån en timmes träning. Så nu sitter jag här i mitt röda rum och väntar på bättre tider. Inte en enda bra film går ikväll. Borde fråga Axel om filmtips. Har sett nästan alla jag har. Dom jag inte har sett orkar jag inte se för namnet låter så tråkigt.
Det är ju viktigt egentligen? Att ha ett spännande namn på filmen, likaså med "framsidan". Om man vill se en romantisk film så väljer man ju en film som har en gullig framsida och ett supergullig namn. Om man vill se en rysare så väljer man ju den äckligaste framsidan man hittar, med ett passade namn. Så gör jag iallafall, men jag är ju som jag är också.

Ett väldigt bra exempel på en gullig framsidan och ett supergulligt namn.
Dessutom är filmen sjuuukt jävla bra, den är sorglig!!!

Oh, we are shadows


Varför känns det inte som fredag? Varför är jag inte glad över att jag kan sitta och titta ut genom mitt fina fönster hela natten? Varför är jag inte alldeles sprattlig som jag brukar vara på fredagar? Varför känns det som att alla ska ha kickass kul idag förutom jag? Varför anstränger jag mig inte och försöker hitta på nått? Varför har inte vi nå chips hemma? Varför ligger jag efter i matten och var tvingad att ta hem den? Varför är det nått fel på mig idag?

Om ni har svar på min frågor kan ni maila mig på [email protected]
Tack på förhand!


Jag glömmer alla tider när han öppnar denna dörr

HEHEHEJ!
Angelicas dator jävlades med oss igår. Internet funkade med det gick inte att gå in på blogg.se? OHYEAH. Turen var på våran sidan kan man säga. Vi träffade iallfall en timme igår också, otroligt skönt.


Vi är uppe i tid! Jag är rättså klar fakiskt, ska bara sminka mig lite. IDAG ÄR DET FREEDAG! Åh så underbart. Dock vet jag inte vad dagens planer blir men jag ska höra mig för på skolan.


Vi hörs när jag kommer hem swwwweeettiiieesss ♥

Your winter

Kan knappt skriva. Är alldeles skakis i armarna efter att ha kört armar i typ en timme. Kommer dö imorgon! Meeeeen det är värt de :D Dessutom fick jag träningssällskap också, det uppskattas!


Ska äta något att äta nu (som att Carro tjatar så mycket om det varje gång man tränar) och sedan ska måste jag plugga lite SO, har prov på fredag. Så vi hörs imorgon gott folk!

All this time



När jag frågade ungen vad hon hade ätit så sa hon
- " ja fokad ser du väl"


Mammsen kämpar på med allt hon brukar trots stenjävlarna. Märks vem jag har fått mig envishet ifrån iallafall! Efter maten byter jag om och sticker iväg och tränar några timmar.
Vi hörs sen ♥

SO SERIOUS



FINFIN sko för endast 3495 kronor!


Pour me a heavy dose of atmosphere

Aj. Min tunga svider värre än.. nånting nu alltså! Mina klass har börjat sålt polkagrisstänger (Vill du köpa?) så hela skolan har gått och sugit på sånna hela dagen. Killarna (som är EXTREMT mogna) tycker det är skit roligt att stå och titta på en tjej när hon "suger av" poklagrisen. Haha. Åh. Orkar inte.


Iallafall, sista lektionen så började både jag och Anna blöda. Hon på överläppen och jag på tungan. Så som sagt, min tunga svider som bara attan.


Ikväll ska jag träna igen. Måste. Fast. Att. Jag. Verkligen. Inte. Orkar.


Nothing but a waste of time

Oh yeah. Nu har jag tränat i typ två timmar. Känner mig gryyyym.
Jag och Linnea ska lägga oss i sängen och mysa nu. Det behövs kan jag lova. Känner på mig att jag kommer ha en finfin träningsvärk imorgon.


En sak till, jag ber till gud (slatan vad jag har blivit kristen då?) att mamma kan få sova åtminstonde lite inatt. Så hon inte behöver känna smärta hela tiden.
Tack på förhand!


Godnatt♥

En sång till alla dom

Puh, mamma lever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dock vare inte cancer, utan njursten som jag sa (också, hehehehehehehehhee). Dom ville inte operera än, utan hon skulle åka hem och kolla om hon fick ondare 8). Inte allt för smart när hon knappt kan gå härhemma, men visst visst. Sundsvalls sjukhus har ju alltid varit bäst i test. nat


Nu ska jag byta om och sedan gå och träna. Linnea kommer hit medans jag är på träningen och sällskapar mig över natten. (JA JAG GILLAR ATT HA SOVSÄLLSKAAAAAP, vadådådådådårå?) Dock är hon en av dom som klagar VÄRST över hur jobbig jag är när jag sover... Illa.


Save her

Ska börja med att berätta att mamma har åkte in till akuten med ambulans i förmiddags.. Hon hade så ont i ryggen att hon tillslut inte kunde stå upprätt, eller nått sånt. Försökte få tag på henne förut men det gick inte, men det kan kanske vara njursten (vilken hon har haft två gånger tidigare också..)


Så resten av dagen ska jag gå runt här ensam i lägenheten och be till gud att mamma inte har cancer (Ni som känner mig vet hur jag är när det gäller någon som är lite sjuk). Lovar att uppdatera er när jag vet mer. Ska även träna några timmar lite senare :)

Väldans gammal bild.
Men annars så längtar jag sket mycket efter sommarn

med världens bästa angelica

Jag är med Det.
Vi spelar och sjunger.
Vi är så jävla grymma.
Vi ska gå estet.
Lybbo dom som kommer få gå med oss!




Nu ska vi träna, kroppen menar jag då.
Sover hos Det ikväll.

Isabelle Elin och Det.

Godmorgon och grattis!



Börjar dagen med att säga grattis till dessa människor. Hoppas ni får en kaaaaaaaaaaanon dag, även fast det är -24.
Nu ska jag klä på mig, Angelica kommer när som helst.

RSS 2.0