YEAH

1. Grattis på namnsdagen Elin. Åh tack!

2. Idag klev jag upp klockan halv nio för att åka till ett nybyggt hus och måla. I sex timmar. Mina svarta mjukisbyxor är numera vita. Äh, man tjänar ju pengar!

3. Pappa håller på att renovera mitt rum för fullt, så för tillfället ser det inte ens ut som ett rum. Så inatt sover jag hs mina kusiner.


Nu ska jag äta, sedan drar vi. Imorgon är det samma visa igen.. Hårt


.

Men Elin, det är ingen ide att du säger att du ska skita i det, ge upp det du hoppas på.
För jag vet att du inte menar det, du tycker om honom för mycket.
Du har väntat för länge för att ge upp nu, efter regn kommer solsken. Remember?
Det spelar ingen roll hur du känner för tillfället, du är alldeles lost i honom.
Jag lovar inte att han hör av sig, jag ger dig inte falska förhoppningar i onödan.
Men jag känner dig, du vet vad du vill.
Försök ta nya tag, andas. Var inte ledsen, det hjälper inte.
Gräv inte ner dig, berätta för honom istället.
Du har inget att förlora, eller hur?

Helt förälskad. förhäxad

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace


Så länge vi båda andas

Det är otroligt jobbigt att platta håret i ett varmt rum ska jag informera er om! Jag har iallafall nyss haft en massa góungar här! Jag fattar inte hur Camilla och Jarmo bär sig åt, men dom lyckas verkligen få dom finaste ungarna i världen! På alla sätt och vis ♥

Det blev inte ändrade planer idag, jag drar en stund till Rännö och umgås lite med Hanna. Jag får se hur länge jag blir där, men ikväll ska jag inte bara sitta hemma iallafall!



Öppna din dörr

Alltså nu förstår jag inte riktigt.. Jag går och lägger mig vid ett halv två (det blir bättre och bättre faktiskt) men likt förbannat vaknar jag inte förns två. Det tjänar ingenting till om jag ställer klockan heller, för när den ringer så stänger jag bara av den och somnar om som att jag inte har någon tid att passa. Kommer bli skit roligt för mig när skolan börjar!


Ska snart bege mig ut (WOOOOOW!) och möta kussisarna som är påväg hit ifrån Runsvik. Ska bara dra på mig lite kläder först..

Spanien bilder del 8/ SISTA DELEN!!!!! YEAH



(vi åkte en jävligt cool båt en av dom sista dagarna, stannade på världens finaste ö, och på vägen hem så fick ingen mindre än Elin Elisabeth Susanne Falk köra båtjävel en bit hem!!!!! DENIII)

























Michelle Jansson

Idag fyller ingen mindre än Michelle Jansson 16 år gammal! Dig har jag inte umgåts med på år och dagar, men förr i tiden var det du och jag som jävlades med lärare, var ute på nätterna, satt på ditt rum och spelade in sjuka videos, tittade på cartoonnetwork samtidigt som vi gömde oss för spöken, dansade till Britney låtar, spelade fotboll på din gräsmatta, lekte häst med kaniner osv..


Jag saknar dig, och hoppas på att du får en skit bra dag!




I neeeed loooveeee

Jag kom precis på att jag laddade ner en massa filmen häromdagen. Kanske man borde titta på dom innan man glömmer dom helt. Jag borde ringa till pappa också, undra om han kommer idag eller hur det blir. Åhå va jobbiiggtttt.

Ikväll ska jag ut och gå, ensam. Långt långt långt. Bara jag och min ipod. Jag måste se om det hjälper. Kan vara värt ett försök

Spanien bilder del 7





























Eclipse





Heemmaaaa! Vi hade hur mysigt och kul som helst, jag och hannapannna. Konstig nog hade vi båda gruvat oss för att det skulle vara pinsamttysnad, men från att hon klev innanför min dörr tills bion började pratade vi nonstooooppp. Iallafall så såg vi Eclipse. Och den var verkligen huuuur bra som helst! Lätt den bästa filmen av dem tre. Dock är jag fortfarandelika fäst vid Edward, inte ens den här filmen fick mig att tveka. Men iallafall, måste tacka Hanna för en otroligt bra dag!

Med lite gnäll ifrån vuxna människor här hemma så måste jag tydligen lägga mig i tid inatt. Hur än det ska gå till. Jag kan inte sova på nätterna. Min hjärna drar upp en jävla massa händelser ifrån veckan och förra veckan så jag blir tvingad att ligga och grubbla i timmar.

Men ska göra ett värdelöst försök iallafall. Godnatt!

It's like

Sådärja. Nu har jag klistrat i alla dom bilderna också. Detta album ska följa med mig ner i graven!


Nu ska jag gå på ICA åt mamma, springa på bakomaten och sedan måste jag verkligen börja fixa mig. För ikväll ska jag nämligen på dejt med ingen mindre än Hanna Stennek! Vi ska äta ute och gå på bio. Hoho så mysigt det kommer bli!


Mer kort!

Det blev så att vi hälsade på lanet hos Blåberg inatt. Det var mycket trevligt! Dom bjöd på allt gott som finns och vi spelade sällskapsspel. Hur skön kväll som helst. Dessutom var det inte kallt igårnatt! Unbeliveble


Iallafall så blev det så att anna stannade här inatt och vi körde chatroulette hela natten. Hahaha. Kul vare. Och när jag följde Anna till dörren så såg jag att det hade kommit mer kort! Framkallade lite mera kort i slutet på förra veckan. Woho!

Spanien bilder del 6













Can't stop love

Jag har känt mig som en poet idag. Jag vet inte hur många dokument jag har skrivit. Det är synd att jag inte kan lägga ut nån av dom här, men det är lixom lite to private. Men att skriva är mycket bättre än att gå till en psykolog, lovar. Inte för att jag skulle behöva sån hjälp, men vi fattar.


Strax ska jag bege mig ut och träffa Erik och Anna. Kanske skulle göra mig gott att komma utanför dörren åtminstonde en dag per dag. Vet inte vad det är med mig nu.. Ryck upp dig Elin!



Mitt lilla hjärta


Impossible

Jag är glad över att jag vaknade 13.41 idag. Den här dagen känns lika meningslös som gårdagen. Jag måste stooorstäda mitt rum och rensa det på saker som att pappa kommer hit på torsdag och börjar tapetsera. Förresten så drömde jag en sjuk dröm inatt. Jag gör det iofs jävligt ofta nu för tiden. Men iallafall så drömde jag om lördagen, när det var en massa folk hos Amanda. Det var samma personer, och vi alla satt runt ett bord och körde sanning eller konka. Sedan började huset skaka, och när Martin och Victor går fram till fönstret för att titta vad som händer så säger dom att huset har flygit iväg. Det konstiga är att alla blev knäppttysta sedan säger Teo "jaha" och vi fortsätter som om inget har hänt.


Efter ett tag så blir golvet...mjukt skulle jag kunna säga. Som att kliva i såndär lera som man sjunker i. Penny Julia Amanda och Anna försöker sig på att springa över golvet och upp för trappen. Dom kommer över rätt snabbt men Penny sitter fast med benen och skriker, sedan drar hon i en stång som sitter på väggen, och kommer upp. Dock följde inte henne ben med. Så hon sitter där på trappen och benen bara tar slut under knäna. Inge köttigt eller flashigt, det bar tar slut lixom. Sedan hoppar hon upp för trappen huur lätt som helst.


Nästa sak jag kom ihåg var att jag och Dan sitter i skogen och skrattar. Jag har ingen aning om åt vad. Sedan hör vi att nån skriker, eller ja att några skriker. Efter bara nån sekund kommer Victor Tom och Hanna ut ur skogen och är livrädda. Och då börjar jag och dan skratta ännu mer (?). Victor säger åt oss att vi borde gå in i huset om inte drottningen ska komma åt oss.

Sedan vakna jag.

Spanien bilder del 5















Men klia åt mig då

Det klias. Det klias som fan i min nacke! Men just det. Haha. Jag har ju inte ens berättat än. Dock för att alla redan vet men självaste bloggen vet inte. Jo, jag tatuerade mig alltså sista dagen i Spanien. Det gjorde ont. Väldigt ont. Men jag sjöng bamse för tatueraren så det gick fiiiint ändå. Men åter till kliadet.. Ni kan inte förstå hur jobbigt det är. Ni har väl varit med om att det klias på ett myggbett, men ni har tänkt att ni inte ska klia för att ni vill att myggbettet ska försvinna? Ungefär så. Fast som att du har tio myggbett på samma ställe som bara kliar och kliar, men du får verkligen inte klia. För om jag kliar så låtsnar skorporna och då förstörs tatueringen.


Jag ska vara vaken till halv fem inatt. Det börjat en elin film vid halv tre.


Breakeven

Att jag köpte en kärleksfilm med ett icke-lyckligtslut. Illa i detta läge.


Idag är det en vecka tills jag fyller år. En endaste liten veckjävel. Sjukt. Då är det lixom augusti.. Dagen efter jag fyllt år åker jag till Stockholm också. Full rulle. Klockan går otroligt sakta idag. Jag har ingen aning om vad jag ska göra för att få tiden att gå. Vädret suger också. Ååååh snälla hör av dig vettjjaaa

Spanien bilder del 4/ VM guld!
















Fontänen innan vi segerbadat



Fonänen efter vi segerbadat

Spontan kväll vetuuu

Pappa ringde mig vid tio och frågade om jag inte skulle gå till min fasters kompisar som hade fest några hus bortanför mig. Jag hade inget bättre för mig så jag tog på mig lite mjukiskläder och gick. Där hade dom ett jävla party och kul som fan vare! Har aldrig sett 30-40 åringar ha så kul förut! Jag fick iallafall lite utklädningskläder att hä på mig och jag kände mig som en i mängden.


Killen som bor där är bartender så han (förlåt pappa och mamma för att ni läser detta men måste bara berätta) gjorde så jääävulst goda drinkar som jag fick smaka. Alltså jag ska också bo i cypern ett år och jobba som bartender! Sedan la jag mig i hängmattan ett tag och då kom han som bor där fram med en pipa (som gamlingar röker, nivet?) och sa att jag bore smaka. Åhåhåh alltså (förlåt mamma och pappa, igen) det var grejer det. Haha låter som en pundare men det var rätt coolt alltså. Kan ni tänka er synen? Jag läg där i hängmattan och såg liten ut, med en pipa i munnen och sjung med till musiken. Hohoh vilken kväll. Kul som satan!


Nu ska jag... hitta på nått. Lite för pigg för att sova nu. Linnea ligger i min säng och sover, över exakt hela sängen. Så jag får väl lägga mig ovanpå henne sedan. Blir brare!
Vi hörs imorgon♥

Yesterday




I wonder if he's kidding
Well maybe he could be serious now
Maybe not, maybe not
Because love is crazy, pretty baby


I'm sorry it's taking me so long to find out what you're feeling
I wonder if you'll ever tell, or if I have to continue to wait
Maybe not, maybe not
Because love is crazy
Pretty baby


Spanien bilder del 3













Najjzs

Gårdagen var braaa. Hur roligt sällskap som helst! Lärde känna några lite bättre än tidigare, känns great. Dock bestog halva min kväll av att jag satt i en skog. Men jag klagar inte. Verkligen inte. Det var... mysigt.


Jag sov iallafall över där och delade säng med Anna och Dan. Somnade huur snabbt som helst och sov hela natten utan att vakna. Hur skön säng som helst! Mamma hämtade oss vi halv tolv eller nått, och nu siter jag här. Anna åkte nyss och jag har gosat med lilla Livia hur mycket som helst ♥

Tänkte bjuda på lite mer bilder ifrån Spanien nu!

Tjiiing



68302047
så hörs vi!


Missing you

Håller på att snabbfixa mig litegranna. Tänkte dra mig bort mot Lucksta/Norrhassel och ta igen lite tid som jag missat när jag varit borta. Ska bli riktigt kul att träffa folk igen!


Nu ska jag bara sminka mig, sen kommer nog anabanan hit. Sen drar vi vidareeee. Hoppas vi ses där!

Just to much

Dumt nog tog jag med mig första Twilight boken till Spanien. Det skulle jag aldrig ha gjort, för nu är jag besatt igen. Jag ligger och läser långt in på nätterna, längtar tills jag vaknar så jag kan få fortsätta läsa igen. Jag kommer på mig själv hela tiden att jag påskyndar saker (svalde frukosten utan att tugga, läste 4 kapitel, sprang in i duschen och var där i högst fem minuter, la mig i sängen och läste 174 sidor) så jag kan få lägga mig under täcket och ta del av deras... värld(?) igen.


Fast det är kanske inte så konstigt. Böckerna är så overkligt bra, och Bella och Edwards kärlek är rätt beroendeframkallande. Jag vet inte hur många gånger jag har kommit på mig själv med att le när jag läser hur Bellas hjärta slår dubbelslag varje gång Edward rör henne, varje gång han ler "det snea leendet, det leendet hon älskar", eller när Edward förklarar att han inte kan leva i en värld där Bella inte existerar.


Men det går ju inte att undvika att hoppas att kanske kanske kanske finns det nått som speglar det dom har.

Spanien bilder del 2















Godmorgon

Jag vaknade halv tolv vilket är väldigt tidigt om man somnade sex. Att klistra in korten tog längre tid än jag trodde, men det var mysigt! Jag kunde inte låta bli att le när jag tog upp ett speciellt kort i handen och tittade efter en speciell plats i albumet där jag skulle klista in det. Jag tror inte att jag förstår vilka fina vänner jag faktiskt har ♥


Jag tänkte ta mig mig nått att äta och en låååång dusch. Efter det tänkte jag vara snäll och lägga ut en fortsättning på Spanien bilderna. Lika bra att få det gjort.

Spontan kväll

Min vän Erik ringde vid elva och frågade vad jag hade för mig. Jag sa som det var att jag gjorde ingenting, satt på min stol och hade nyss slagit näsan så den blödde som en gris. Han frågade om jag hade lust att umgås med honom Anton Björklund och Hampus Forsmark. Javisst, jag drog ut och kallt som satan var det. Inte som i Spanien klocka nelva på kvällen. 27 grader varmt där då. Idiot Svergie.


Vi var ute och pratade lite, sedan drog vi till Johan Nordell och såg på film där. Sommaren med Göran. Hahaha. Hahahaha vilken kul film. Åååh  va kul den vaaar. Måste se den igen. Hahahaha. Åh. Kul.


Är pigg som en lärka. Så nu ska jag klistra i bilder i mitt nya album och lyssna på Meliisa Horn. Perfekt.

ORKAR INTE /Spanien bilder del 1

Åååååh jag vet att jag måste lägga upp bilder ifrån Spanien. Men jag orkar seriöst inteeeee. Men jag måste. Jag vet. Men bara för att jag är så himla.... bra så ska jag börja lägga in lite bilder nu så jag får nån jävla början på eländet.























Ännu mer bilder

Någon dag innan jag åkte till Spanien skickade jag efter några kort. Eller jag framkallade. Eller vad man säger. Iallafall så blev bilderna jätte bra och jag är jätte glad över att jag gjorde det. Det kan vara kul att ha "riktiga" kort att titta ifrån min ungdomstid när jag sitter i rullstol och har förstorningsglas framför näsan.


Iallafall så var jag och mamma på birsta idag. Vi köpte tapeter till mitt rum och lite småkrafs som också ska vara till mitt rum när jag gjort om det. Förhoppningsvis kommer pappa hit till veckan och börjar redan då. Vill helst ha så mycket som möjligt klart innan jag fyller år. Sedan köpte jag ett album som jag kan klistra in alla bilder i och tre filmer. Riktigt nöjd!

Lite bilder

Min vän Erik påminde mig igår att jag har lovat lägga ut lite bilder ifrån vår stuga i Finland. Jag tänkte sno lite bilder ifrån pappa nu, han har nämligen bara lagt ut på fb, inte lagt in dom på min dator. Så vi får se hur kvallen blir.

Här är den nya stugan som dom byggt. Som ni ser så är det bara skog runt om. Dött lixom. Men guh så härligt.

Här har ni den gamla stugan.

Här ser ni Bastun och bryggan.

Ett arsle-träd som står ungefär vid den nya stugan. Haha gud vilka skämt jag och mina bröder har dragit när vi sett detta träd. Ni ser även vår fina roddbåt i bakrunden!

Bryggan och vår lilla sjö. Den fortsätter en bit ut på höger sidan, och en liten bit ut på vänster sida. Vattnet är alldeles klart, och svanen är en plast-svan. Så ni vet.

Hur härligt som heeeelst

Grillplasten

Jag lever!

Jag är faktiskt vid liv. Även fast det känns som att jag har varit vaken i 13 dygn i sträck. Jag ska bara ta något att äta sedan kommer jag med ett vettigt inlägg


HEEJSAAAN

Idag aker vi hem! Jag kan erkanna att det ska bli lite skont att komma hem igen och fa sova i min egna sang. Langtar en hel del efter familjen Niemela Falk. Och alla ni kompisar. Vi far ta igen tiden jag har varit borta! Det ar ju inte allt for lange tills jag fyller ar heller =)


Igar gjorde jag en sak. En ganska fran sak. Jag tror nog att vi kan gissa er fram till vad det ar, om inte sa far ni se nar vi traffas. Eller sa kanske det kommer bilder ocksa, om ett litet tag lixom.


En sak till. Jag ar verkligen blek. Sa tro inte att ni ska motas av en brun Elin nar ni traffar mig! Jag ar blekare an vad jag var innan jag for hit. Bara sa ni vet!

Sen vill jag saga Grattis i efterskott till Amanda Qvarfort och Kim Niemela Falk!

Vi hors imorgon da jag ar hemma!

Uppdatering igeeen

Hej! Igen! Jag flagnar som en fisk.. Sa nu ser jag ut som en ben och jerry glass. Jatte fint. Verkligen. Hatar livet ibland. Dock vill jag inte hem! Vad ska jag gora nar jag kommer hem lixom. Vardelost.


Iallafall sa har vi traffat tre norskar har! Dom ar hur gullig och snall som helst och lika gammal som mig och Anna. I mandags traffade vi dom och i onsdags spelade vi wollyboll hela formiddagen och gick runt pa strandpromenaden pa kvallen. Trakigt nog akte dom hem pa torsdag morgon. Men det var kul att traffa dom iallafall! sa nu far dom vara vara facebook vanner (K)


Pa sondag ska vi aka utbat. Nej men nastan. En san dara bat som man sitter under vattnet och tittar pa fiskarna. Tror jag iallafall, vi far se hur det blir. Pa onsdag eftermiddag flyger vi hem igen och kommer hem till matfors tidigt som bara den pa torsdagmorgon. Ska sova som ett as! Sover inge bra har.


Aaaaah jag ar sa bleeeek. Men jag akte inte hit for att bli brun. OKEJ? Ni dar hemma kommer vara brunare men det gor inget. Gillar att vara blek.

Vi hors kanske inte na mer innan jag kommer hem. Da har jag formodligen en hel del att beratta. Om jag orkar. Vi far se. Men ha det sa bra! PUSSS

HYEEEEJ

Nuuuuu kan jag uppdatera litegranna. Det har gatt sa sjukt fort dom dagarna jag har varit har! Imorgon ar det en vecka, sick. Kommer iallafall hem om atta dagar.

Jag har upptackt lite grejer dagarna jag har varit har:
1. Limon slasharna ar balle goda!
2. alla kvinnor har ar gravida, manga av dem iaf
3. det finns hur manga tvlling barn som helst
3. alla killar har har kort svart har med en lang rastaflata (haha flata.. kul) i nacken hangades ner till ryggen. Snyggt! verkligen..
4. alla smabarn ar sa javla sota! har aldrig sett na finare barn. men nar dom blir ungefar 8-9 ar gamla ar dom ganska sa mycket mindre gulliga.


orkar inte skriva na mer nu. Skit jobbigt nar inte som tre sista bokstavarna finns. Suger balle. Far sudda hela tiden far det blir en san hara ----->(´) nar man vill gora dom bokstavarna.


Men jag saknar er dar hemma iallafall! Men langtar dock inte hem. Eller jo, lite. Pyttelite.


MEN NIII!!! VET NI??? Spanien vann ju VM guld, nar vi ar har! Helt javla otroligt! Har aldrig varit med om natt liknande. Sa javla kul vare! Barattar mer nar jag kommer hem!

Men ni kan alltid smsa om ni saknar mig far mycket. Fniss. Love u

Gotta go!



Nu åker jag till Anna. Ikväll går jag och lägger mig i Matfors och i morgon kväll går jag och lägger mig i Torrevieja. AWESOME! Iallafall så är telefonen med så ni kan faktiskt smsa till mig! Då blir jag glad. Sedan tror jag nog att jag kan slänga in nått inlägg här därifrån lite då och då. Lovar inget, men jag tror det! Så ni kan ju kika in här lite då och då ifall ni vill ha lite uppdatering ifrån Torrevieja :D


Men ha det så bra mina vänner, ferra på gf åt mig också!


So sorry, but it's over now

Är i full gång med städningen. Gick fortare än vad jag trodde att det skulle göra. Ska bara plocka lite till, dammsuga och torka golven. Går på en kick! Sedan ska jag ta en lång och välförtjänt dusch innan middagen.

Jag skriver en gång till innan jag åker till Anna, Bara så ni vet lixom. Åhå gud det ska bli så jävla häääärligt.

Helloooi

Jag mamma och Emma åkte på forex när jag vaknade imorse. Sedan på donken, sen släppte mamma av mig och Emma i stan så vi gick runt där en sväng. Jag köpte ett par shorts och en tröj/jacka. Ska visa er sedan.

Nu ska jag städa mitt rum, eller åtminstonde plocka ihop på golvet, sedan ska jag se över packningen en gång till och duscha. Efter middagen åker jag nämligen till Anna, och imorgon åker vi till Spanien!


Shorts ifrån HM, Tröj/jacka ifrån Gina

Fyfan

Fyfan vilken äcklig dröm jag hade nu på morgonen. Det var skit mycket folk här hemma, ungefär alla 94or jag känner. Det kommer in folk genom dörren hela tiden, sen efter ett tag så knackar det as hårt på dörren och jag springer ner och öpnnar. Då står det världens gäng där. Typ ett MC gäng. Dock är killarna ungefär 19 år gamla. Dom har pistoler och grejer innanför jackan. Han längst fram frågar om dom får komma in, och när jag säger nej så skjuter han ihjäl alla sina kompisar på mindre än 3 sekunder. Sedan ler han mot mig och frågar "får jag komma in nurå"?.


Jag har inte mycket att säga till om, så han går rakt in och lägger inte undan pistolen. Jag är skit rädd hela kvällen men bestämmer mig för att gå och lägga mig tidigt så jag slipper oroa mig. Morgonen där på kliver jag upp och sen sitter Amanda Nylander, Isabelle Persson, Niklas Persson och Viktor Sjölin heeelt förstörda på mitt köksgolv. Dom gråter, är blodig och lutar sig tungt mot varandra. Jag blir helt hysterisk och frågar om dom är skadade på nått sätt, ingen säger nånting utan bara pekar mot toaletten. Dörren dit är stängd, men otroligt ner blodad. När jag öppnar dörren fick jag en chock (jag tror seriöst att jag aldrig kommer glömma den här "bilden")! På toalocket sitter Penny Asklöf med ett järnrör genom huvudet, under handfatet ligger Anna Borg med avhuggna händer och mijloner skott genom huvudet. På tvättmaskinen ligger Tom Littzell och Vctor spjut ihop lindade i varandra, i badkaret ligger Tobias Lindgren, Joel Berggren och Angelica persson.


När jag vänder mig om ser jag killen komma upp för trappen, han går till köket och skjuter Amanda Isabelle Viktor och Niklas en efter en. Mitt framför ögonen på mig. När han går mot mig springer jag och lägger mig i badkaret (antagligen för att få han och tro att jag redan var död? haha) men han drar upp mig när han ser mig och slänger mig mot väggen i hallen. Precis när han ska trycka av så vaknar jag.


Vad fan i hela helvetet betyder den här drömmen? Eller förresten. Jag vill fan inte veta. Fyfan fyfan fyfan vad rädd jag var när jag vaknade. Jag kommer aldrig våga vara ensam här. Ska aldrig öppna dörren om någon knackar hårt. Ska aldrig ha en massa kompisar här. Shit. Den kändes så jävla verklig också. Vilken jävla lättnad när jag vaknade. Fyfan fyfan fyfan

Eujhi

Jag och Emma åkte till mormor och morfar en liten sväng nu på kvällskvisten. Vi var bara där i ungefär en halvtimma sen åkte vi till badstranden som ligger vid dom och badade. Eller ja, Emma badade och jag tittade på. Dock var det as skönt i vattnet, men lite väl kallt i luften. Kände på mig att jag skulle frysa ihjäl om jag hade doppat mig.


Nu ska jag se en film på TV4+ som börjar 21.00. Kommer dock inte ihåg vad den heter, men jag tror att den duger för att underhålla mig ikväll. Imorgon blir det rätt så fullt upp hela dagen. Berätta mer om det imorgonbitti.

Vi höres!

Just me




Just say hello


Miraajjyuu

Idag väckte mamma mig halv elva och sa åt mig att kliva upp på en gång. Som den lilla solstrålen man är på morgonen gjorde jag som hon sa. Vi åkte in på banken och la in en massa pengar på mitt konto som jag kommer ha nytta av nu i veckan. Sedan for vi till Cafe Juniskär. Där var det jätte mysigt!


När vi gick runt där så såg vi en hemlös sitta på en bänk. Jag gick och höll Emma i handen och när vi gick förbi honom så säger Emma "HEJ! Vart bor du?" 
Smart. 

Nu ska jag hämta resväskan!

Back in

Det är ju jätte svårt att skriva packlista. Jag har ingen aning om vad jag kommer att behöva ha och inte. Och jag kan ju inte packa ner hela rummet heller. Attans.


Men fyfan va varmt det är på mitt rum. VAD HAR HÄNT MED SVERIGE?! Man kan ju inte ens kalla luften luft längre. För den går inte att andas. Det är kvaft som fan i helvete helt enkelt. Men inte klagar jag. Nej fan eller. Blir bättre till veckan. MIAAHAHAHAH HIHIH HAHAHOHOHO HEHE


Jag pratade nyss med pappa i telefonen. Han är i Finland, i våran stuga. Det visste ni inte vaaa? Att jag har en stuga ungefär 130 mil härifrån? Men det har jag. Lovar. Han sa att han knäppte mycket kort i området och på stugan, bryggan, bastun och så. Så när han lagt in bilderna här kan jag ju visa er hur det ser ut där.

Aaaaaaah

Gaaaaaaaaaaaah. Jag får nå panik. Det är hur många som helst som har tagit kontakt med mig, som ska gå i min klass till hösten. Och jag blir skräckslagen. Jag vill inte. Jag vill bara pausa tiden här. Jag är inte så stor att jag ska börja gymnasiumet. Det går inte. Jag hatar stora förändringar. Jag älskar trygghet. Tänk om jag inte trivs? Vad gör jag då? Tänk om jag får en klass som jag inte kommer överrens med? Alla saker som jag har intalat mig själv att jag ska klara av när jag går ut trean, alla saker inom musiken som verkar helt omöjliga för mig nu. Kommer jag verkligen lyckas med det? Hur kommer det kännas om jag misslyckas? Jag vill inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Just nu ser jag ingenting posetivt med att börja gymnasiumet!


Ååååååh gud. Nu måste jag verkligen försöka släppa allt det där och bara njuta. Försöka. Försöka. Njut av sommaren med dina vänner Elin. Gö det. Gö det. Dina vänner som du sedan kommer glida ifrån....



NEeeee jag ska inte glida ifrån dom. Aldrig. Ska gör allt jag kan för att hålla kontakten. Allt jag kan.

You are the

Åhå vad jag vill sova meeeeer. Vaknade halv sex imorse och kunde fan inte somna om. Men på nåt sätt lyckades jag väl tillslut, tydligen. Igårkväll blev en ganska spontan kväll men den var helt okej! Mycket bra sällskap var det, synd bara för dom förbannade myggen.


Idag ska jag se en massa sorgliga filmer. Eller jag vill det iallafall. Känner verkligen för A walk to remember, P.s i love you, Sweet november, dear john, pearl harbor, the notebook osv. Fast jag måste skriva en packlista också.

heu

borde ta lite sömn nu kanske. vill inte sova hela dagen imorrn eller! vi höres!

Everytime

Nu har jag duschat och väntar på att Ankan ska komma hit. Lite senare kommer nog anabanan hit också. Det blir nog så att vi drar på någon stand och myser lite. Vi får se hur många som är på förstochfrämst.

Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll. Blir varmt med jeans, men med shorts så kommer jag frysa senare på kvällen och få en massa myggbett. Tights är jag trött på och kjol är för fint. Jippi.

Back in the old days.. ♥

I wanna dance your life down

Jag åkte till mormor och morfar och solade där i nån timme. Starkt gjort. Just nu håller jag på att fundera på vad jag ska laga för mat till mig. Är ensamhemma hela tiden på sommaren så jag måste laga mat själv. Suger.


Vad det blir utav kvällen vet jag faktiskt inte än. Men jag hoppas på att det blir något riktigt maffigt. Jag var på tårna redan i morse, är riktigt sugen på nått kuuuuul.

åhåååow

Jobbigt att jag somnade halv sex imorse. Borde ha sovit mycket längre. Synd att det är tusen grader på mitt rum. Synd att jag inte kan stänga av min hjärna när jag verkligen borde. Synd att jag är en feg jävel.


Ååååh va varmt det äääär. Är det lika varmt ute? Min rullgardin är nere så jag ser inte. Okej, det var visst skit fint väder. Åh. Då måste jag ju ut. Jobbigt. Orkar inteeeee.

SÅ - KLART

Självklart ville inte filmjäveln funka för tillfället så det får bli Dagboken istället. Men jag har faktiskt inte sett den på ett tag så det blir bra. Dessutom är den filmen så fiiiin så fiiiin! Hihi.


Love

Jag spenderade några timmar med lite härliga personer ikväll. Åkte hem i rätt bra tid som att det började bli kallt och jag vill helst inte få myggbett i pannan igen. Ett helvete var det. Så resten av kvällen ska jag spendera tittades på Remember me. Om den funkar vill säga.


Nu ska jag bjuppa på lite bilder i från kvälla








Härlig dag!

Den här dagen måste ju ha varit en skönaste av alla dagar på sommarlovet hittills. Jag och Angelica vaknade vid tio kanske och tog på oss bikinin och solade. Vid halv tolv åkte vi hem hit och hämtade upp emma som jag skulle vara barnvakt åt. Sen åkte vi till marmen och var där i typ tre timmar.


Jag knäppte lite kort idag också som jag tänkte bjuppa på. Ikväll ska jag förmodligen grilla och mysa med några vänner. Myyyyysigt.







Mitt barn



Världens charmigaste pojke! Guud. Skulle inte tveka om hans föräldrar sa att jag fick honom. Jag är kär i han. Bäst. Min pojke.


Angelica vill egentligen ha delad vårdnad men det får hon inte. Så jag ger henne denna skönhet

Lite bilder








Jag ska försöka plcoka ihop lite på golvet innan jag far till Angelica och umgås med henne. Det blev inte så att jag stannade hemma idag. Hehe. Jag måste verkligen verkligen verkligen hitta min ipodsladd! Nu.Nu.NUUUUUUUU

That boy owns my heart




I'm not going anywhere, I'm gonna stay right here. 

If I have to wait for you, I'll hang on the line.
If I had to just make due, I`ll do it 'til the end of time. 
'If I have to feel this pain ,to know that you will be mine, all mine.

Thats the choice I make.
Thats the risk i'll take.
If I have to wait, for you.


Jag kom in

Idag fick man hem brevet om man kom in på det man sökt. Jag kom in och jag känner mig fortfarande säker på mitt val. Men jag har inte alls den här sköna, pirrande, förväntansfulla känslan längre. Nu mera får jag ångest när jag tänker på det. Jag vill inte börja i en hel ny klass men människor som jag aldrig sett förut. Jag vill ha min gamla klass. Min underbara klass. Visst ville man bara spy på vissa ibland, men dom kommer alltid vara favoriter.


Om ungefär en timme kommer min bror med min dator. Ska bli skönt. Jag har inga planer får idag, blir nog bara hemma. Har trots allt inte sovit hemma sen i lördags. Jag och Anna såg Allt för min syster igår också, har sett den en gång förut också men grinade lika mycket till den. Åh så fin filmen är ♥

RSS 2.0