You and me against them all

Slog nyss in alla julklappar, det tog såklart inte såhär läng tid, har skivit lite och sånt också. Och jag har knäppt några skit dåliga bilder som ni kan få se. Njut va?




(min fula tomte, och vasen och plastblomman köpte jag idag!)

30 November 2010

Tjenixen! Jag kom nyss hem efter en heldag med bästisen på stan och birsta! Jag inhandlade lite julklappar som jag tänkte sätta mig ner och slå in nu, men även lite grejer till rummet!!! Åh blir så lycklig. Jag ska inte lova att ni får bild på rummet sen som att min kamera tar värdelösa bilder utan blixt(mysighetskänslans kommer inte med om man tar med blixt..). Men jaja, vi får väl la se!


Jag har för övrigt blivit väldigt förkyld och vill bara slå ner nån på mornarna. Sedan måste jag ännu en gång klargöra för er att jag aldrig kommer överleva denna vinter (u)

Club can't handle me



Hahahahaha det här var precis vad jag behövde just nu! Åh fyfan va kul! Så jävla klockrent när han börja smörja in sig med lotion också. Tack för att du rädda min kväll Axel!

29 November 2010

Kom nyss hem och mina fötter är helt döda. Min jävla kängor funkar ju inte som dom ska!! Måste köpa uggs för miljonerkronor för att fötterna ska sitta kvar hela vintern trorja.

Tänkte göra lite julmysigt här på rummet nu, ni kanske får se bild sen efter om ni har tur. Ska slå på mega jullistan nu. Dessutom kommer nog Angelica och sover här inatt!!
På återseende!

Isabel Tegström



Grattis på födelsedagen Isabel! Hoppas du får världens bästa födelsedag :D

Jul jul strålande jul

Jag har nu skrivit både min önskelista och en lista på vilka jag ska köpa julklappar till. Min önskelista till mamma består endaste av tre ynka saker. Och två på pappas. Lättsam tjej! DOck har jag en till min bröder också.. Hehe.h.EHEhehe..hEHE

Jag sitter iallafall nyduschad och fräsch i min säng just nu. Har inte ens orkat ta på mig sovkläder än. Tänkte göra kväll tidigt idag. Måste ta igen sömnen lite så jag orkar med veckan

28 November 2010

Tjena! Jag kom hem ifrån kusinerna för ett tag sedan. Har fixat och donat med lite grejer innan jag satte mig här. Dock har jag inte fått upp min minigran på rummet än. Jag får se om jag orkar göra det idag (som att min mensvärk inte har släppt ÄN! Dock det den inte lika stark men nå fan finns den där!) annars tar jag det till veckan. Inatt sov jag inte många timmar alltså, jag hade så ont att jag fick panik. Visste inte vart jag skulle ta vägen 8)


Men iallafall så har jag haft en mycket bra och skön helg! Det känns nästan som att jag trivs med att ha det såhär lugn och skönt nu ett tag framöver. Samla krafter tills det nya året kommer!
(Just det. Idag peta Liam in ett fingerboard hjul i näsan. Hjulet var grönt också, så det såg ut som världens största snorkråka. Att det alltid ska vara någonting med lillaLiam, dock var denna grej ganska komisk!)


Kult liv

Jag har haft den värsta mensvärken jag någonsin uppleft. Jag skulle försöka äta förut men skakade alldeles för mycket så jag fick lägga mig ner på golvet och försöka få ögonen att INTE åka i kors.


Jag skulle egentligen till Isabel idag. Fira henne som att hon fyller år på måndag. Men jag skippade det som att jag inte vill åka dit med värk. Men hon sa att vi skulle göra om detta ganska snart, så jag får trösta mig med det!


Så ja, jag vet inte om det blir så att jag åker till mitt andra hem i Runsvik ikväll och umgås med barnen där. Dom får mig alltid att må bra så jag tror att det är medicinen min mage behöver.

Spegel ber dig, visa nu, visa vem jag är

Jag sitter just nu inlindad i mitt Hello Kitty täcke jag tycker att min mensmage kan ge sig nu. Det kan få göra ont, men det behöver inte göra så jävla ont att det går som stötar ner till fötterna. Mamma kom med vatten och ipreem förut men det verkar inte hjälpa. Känns bra!


Iallafall så ska jag titta på Kims match klockan halv tre. Ikväll vet jag inte riktigt hur det blir. Det beror lite på min mage och skjuts. Men jag återkommer om det senare!


27 November 2010

Min morgon började med världens jävla mensvärk = dagen kan bara bli bättre.

Vi hörs lite senare!

Hemma igen!

Jag hade så otroligt roligt ikväll tjejer! Ni är verkligen värdsbäst


Jag och Frida gick hem ifrån Emma och höll på att dö av rädsla vid ett tillfälle. Jag har iallafall knäppt lite bilder, men Isabelle har alla roliga bilder. Vi filmade iallafall lite med min kamera! Försökte få ihop värsta covern på en Halebopreklam men det gick sådär. Hahahaha!

 Nu tänkte jag bjuda på bilder, sedan myser jag mer mig i sängen.

















Fixning

Angelica följde med mig hem idag och just nu håller vi på att fixa oss lite smått. Ikväll ska ju nämligen nästan alla tjejer till Emma och äta + mysa! Det ska bli så roligt att få mysa och träffa mina tjejer igen! Synd bara att alla inte kunde komma :( Vi tar förmodligen 17.20 bussen till Emma och sedan åker vi och sover här.


Jaja nu ska vi fortsätta fixa på litegranna sedan går vi på ICA och köper dipp och dricka. Jag ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran så jag förengångsskull kan bjuda på lite nya bilder!




Snygg+a


26 November 2010

Ska börja med att säga grattis på 17års födelsedagen Albin Jonsson!!!!!1111112121212424234 Ha en bra fin rolig awesome osvosv daag.



Jag och Angelica läste en dikt för klassen igår (alla gjorde det, tro inte att vi har blivit alldeles för estet). Man fick leta i böcker och välja en. Nu ska vi förmodligen göra en performance på den dikten också! Hihihih åh så rulit.

"Människan gör
människan till en krympling
som tillber döden

Med döden framför sig
vågar människan allt
med livet framför sig
vågar hon ingenting
"

Dikten är som ljudet ifrån nyfallen snö under skon, ljuset ifrån förmiddagenssol ger oss i rummet hopp om att dagen kommer bli precis som morgondagen osvosvosv. POET ELIN!! DEni. Ska börja skriva så JÄMT


At Angelicas place

Vi har suttit och grejat på lite olika saker denna eftermiddag såattsäga. Åååh det är så kuuul!! For real! Nu gick angelica och duscha och det sista hon gjorde innan hon gick ur rummet var att ge mig en ond blick och sedan sa hon "Skriv nått fint om mig!" och smällde hon igen dörrn.


Lika bra att lyda.

Angelica du är fin
Du är snäll och god, som en piggelin
Du är inte alltid bra på att följa mina lagar
Men det finns ju ingen som är perfekt alla dagar
Du säger alltid SAFE efter du släppt dig
Är det bara för att slippa ett slag ifrån mig?
Iallafall så är du är väldigt bra slav
För du uppfyller oftast alla min krav

25 November 2010

Sjukt vilken grilpower det är i vårat rum just nu. Vi lyssnar på Las Ketchup låten och dansar till.
Nu ska jag och Aneglica läsa världens bästa novell på världens bästa VBLBLGOGO"!!½!!!!½!!!"##¤%!"##¤%"#%&¤#¤

Oh I will try, Oh I will fight. For your love


24 November 2010

Ikväll är det bara jag och lillasyster hemma här så vi ska mysa lite extra. Maten är redan klar och Hans sprang nyss och köpte en massa gott till oss. Jiha! Just nu sitter jag och lyssnar på den finaste jullåten genom tiderna. Den är så fin att jag bara vill grina, äta upp den, sjunga med och lära mig spela den på samma gång!


Vi kanske hörs lite senare elleeeeee?
(Mamma hade satt upp mina julgardiner idag också)


OMG

Har nyss gjort matteprov och ber till gudarna att jag blir godkänd. Om det händer så ska jag.. äta nyttigt en hel vecka!!!

23 November 2010

Vi hade faktiskt en riktigt rolig ESV lektion imorse. Vi fick varsin lapp där vi skulle skriva ner nått som var viktigt för oss och varför. Jag skrev om min moster. Sedan fick vi en stol, ett äpple, ett rep och en valfri sak för att göra en installation av våran mening. Efter man gjort klar den fick man gå runt och titta på alla och skriva ner på en lapp vad ma ntrodde meningen var bakom alla installationer osvosv. Sedan på slutet fick man stå vid sin installation och berätta om den.


Nu på engelskan berättade jag om boken jag "läst". Det gick dock bättre än vad jag trodde så det är lugnan. Nu snart hoppas jag att jag kan åka hem. Inatt ska jag sova hos Kicki!




Titta på dem här sjuka installationerna av Sandy Skoglund! Den översta har hon klätt hela rummet/miljön med ostkrokar, den andra har hon klätt golvet med ägg och den nedersta har hon klätt hela rummet och miljön med popcorn.


TITTA



Vinnare och Ankan

Han vann! YES! Jag bara väntar på att det ska komma ut bild på hur han såg ut innan och hur han såg ut efter, alltså ni måste bara se!! Helt sjukt. Han hade gått ner 75.5 kilo. (va? näe jag är ingen biggest loser stalker)


(denna fina fick jag av ankan på fb!)

Magont

Har haft världens jävla magsmärtor under eftermiddagen. Dock är den borta nu för tillfället. Åååh säkert nått fel på mig nu också.. Tarmarna börjar flytta på sig och grejer. Sedan blir det inte bättre av att jag jämt går och inbillar mig själv att jag har sjukdomar, min kropp ställer ju in sig på det. Kommer dö innan jag fyllt tjugo.


Men iallafall så ser jag på Biggest loser finalen nu och vill att killen ska vinna. Sedan måste jag väl lägga mig och försöka sova eller nått så jag kanske kan komma upp levande imorgonbitti.

22 November 2010

1. Idag fick jag mig ett riktigt gott skratt när Kicki och jag satt i bastun. Hon skulle resa sig upp och slår huvudet i taket.
2. Det körde nyss in en brandkår här på området! Omfg
3. Nu ska jag packa upp väskan och sedan hänga min tvätt. Och äta!


Gästinlägg Av KICKI!

Elin, Elin, Elin du är ju så otroligt underbar, vilka stunder vi haft på sån kort tid (du vet vad jag menar, hehe)
känner mig hedrad över att få skriva i din blogg för du är ju såååå coool!!! :D
OMG OMG OMG, oooooooooooommmmmmmmmmmmmgggggg.

HIHI

Men titt på fan! Det blev en storstädning ändå! Slängde ut databordet också, pianot fick ta dens plats. Känns lite tomt dock men det blev liiiite mer plats iallafall! Det är ju inte negativt i mitt superduper lilla rum.


Just nu väntar jag på att Linnea ska komma hit och sova så vi kan se på film och äta popcorn. Ska bara duscha först.

My life would suck without you

Jag känner ingen ångest för att helgen är slut. Rätt pepp på att kliva upp tidigt och sätta mig i bussen med tusentals människor. På idrotten är det ju tillochmed bad! Sedan har jag ju matteprov den här veckan också. Kan inte bli bättre! ELLEEEER


Ååååh jag har ingen lust att göra nånting just nu. Jag borde städa, men det är överskattat. Dock kan jag alltid poppa popcorn och se på New Moon och Eclipse. Hm, jo så fåre bli!


21 November 2010

Jag övernattade hos kusinerna inatt. Jag och Kimberly spelade fia med knuff halva natten och såg på Bee movie. Mamma kommer nog och hämtar mig och Emma när som helst, så jaaaaaaa jag har haft en väldigt lugn och skn helg.
HÖRS

Kalas!

Nu far jag och Emma iväg på Liams kalas! Vi har pysslat lite på förmiddagen med kort och present.
Hörs när jag kommer hem vaaaa.

20 November 2010

Godmorgon! Har suttit cirka en timma vid pianot men måste vila lite nu så jag inte lessnar på låten. Jag vet inte riktigt hur det blir för mig idag faktiskt, den som lever får se. Iallafall så somande jag hur tidigt som helst igår, ungefär direkt efter jag sett vem som åkte ur idol. Och VARFÖR åkte Andreas ut?! Inte för att Olle skulle ha gjort det heller. Men LINNEA?! Vad gör hon kvar?


Jaja, på återseende!

Vart har du varit heeeela mitt liv?! Aj miss jooo

Lista

Jag har insett att min senaste kyss: var en fredagnatt för nån vecka sen
Jag har insett att: jag ibland går för snabbt fram för sedan bli osäker
Jag har lärt mig: att ta vara på saker och ting
Jag trodde aldrig att: jag skulle gå estet förren nån vecka innan man skulle bestämma sig
Jag lyssnar på: fin musik
Jag pratar: när jag känner för det
Jag tycker om: fina saker
Jag avskyr när folk: glor
Min bästa vän är: Anna
Min första bästa vän heter: Isabelle
Kärlek är: nått jag avgudar
Bästa tiden i mitt liv var: den var svår
Jag har mist: min farfar
Om jag fick en sak i hela världen: skulle det nog vara massor med pengar
Jag är: riktigt jävla rolig, skojar inte
När jag borstar tänderna: har jag munnen stängd
När jag lagar mat: har jag inte tålamod att stå vid spisen hela tiden, utan går iväg och gör annat......
Jag tänder på: killar med förföriskt leende (det där lät väl bra vuxet ändå?!?!)
Det sexigaste yrket är: brandman!!
Jag är rädd för: sjukdomar
Den värsta känslan är: rädsla
Jag är bäst på: att va kul
Jag är sämst på: den var för lätt
Om jag var ett djur skulle jag vara: en goala björn
Jag kommer alltid att vara: kort
I sommar: ska jag leva livet
Sist jag verkligen grät var: var nog på minnesstunden
Jag kan: kramas
Jag kan inte: vissla speciellt bra
När jag vill tänka går jag: och lägger mig
Min mobiltelefon är: repig
När jag vaknar på morgonen: är jag trött hur länge jag än sovit
Innan jag går och lägger mig: slår jag på teven
Just nu tänker jag på: nått grön... Träd.
Idag har jag: skrattat åt angelica
Ikväll ska jag: mysa
Imorgon kommer jag: vet inte
Jag vill verkligen: dö

So i might find a heart to follow

I've never been this longing for your lovin'
I've never been so wearin' down to nothin'
I've never been just looking for a reason.
So maybe you've been thinking of me.



19 November 2010

Fredaaag! Åt nyss mat så jag är nöjd. Kvällans planer kommer jag med senare. Inge storslaget iallafall, måste få sooooovaaaaaaaa! Jag vill även ha en stor jävla förändring. På nått sätt. Spelar ingen roll vilket.


Ne nu måste jag spela lite. Vi hörez

18 November 2010

1. Sitter just nu i Angelicas säng och ser på tv. Det är nått program om hur dom gjorde senaste Harry Potter filmen.
2. Angelica tar sig på puppan i detta ögonblick.
3. Imorgon har jag nationella prov i englska. Ska bli kul.
4. Imorgon är det fredag = helg och jag tror jag tar det lugnt hela helgen. Om det inte blir en ändring då vill säga. HE-HE


Nu ska vi äta nått gott och fortsätta se på TV. Sedan måste vi läsa 140 sidor i engelska boken. JIPPI


Dear best friend






HARMONISKT ANGELICA, HAAARMOOONISKT

Jag blev verkligen jätte glad när mamma ringde och sa att jag får sova ensam inatt. Eller? Jag kommer bli uppäten eller skrämd till döds. Kult liv.

Nu ser jag på PH. Imorgon har jag en liten sovmorgon.

Säg till om du vill ha tilbaks'an

Åh vad jag älskar den mysiga gråa stickade tröjan (som dock inte är min egentligen..) som legat i min garderob i över ett år. Jag har tjuv använt den några gånger nu när det börja bli kallt, åh gud va skön den är! Iallafall så är det bra harmoniskt att åka buss ibland alltså! Jag var så inne i mitt egna huvve att jag plingade alldeles bredvid min hållplats så bussen fick tvärnita. Ops.


Ska äta nu, typ. Sedan ska jag göra mitt bästa och försöka städa lite. Julmysigt. Äh. Plocka undan kan jag gö. Lite. Dock vill jag bara sitta vid mitt piano och spela. Lära mig nyyyyyya grejjeeeeer. Städa åt mig då.

17 November 2010

Tjabbaba! Har jobbat matte nu på förmiddagen så jag är klar med veckans uppgifter, micket pra. Sitter just nu i mitt rum med några tjejer och väntar på att Lucia träningen ska börja. Vi EsEttor har ju obligatorisk lucia. Kul! Elllleeer. Nerå, det kan bli kul om det blir bra!


Ikväll borde (måste!) jag läsa fleeeera sidor i engelskaboken och städa rummet. Kul kväll va. Greys får rädda den.

16 November 2010

Myser lite på rummet med Angelica och Kicki just nu. Lyssnar på fiiiiiin musik och bah njuter. Om tjugo minuter ska vi börja bege oss bort Skönsberg och se på teater, eller var det var. Sedan slutar jag! Micket skönt.


Åhå jag vill bara ha jul nu! Mörkt och mysigt. Julklappar. Maten. Alla mysiga människor!

Jag säger välkommen hem

Efter skolan idag gick jag och Angelica och åt på Bite line! ååååh gud va gott det var! Skulle kunna leva på den pizzan alltså. Jag kom iallafall nyss hem och ska slå in Liams present, och efter min familj har ätit åker vi till Runsvik och firar lillgubben.


Efter jag varit hos Liam ska jag och Angelica hälsa på lite saknade på kyrkogården.


15 November 2010

Idag är det ingen vanlig dag för det världens gulligaste Liams födelsedag! hurra hurra hurra


Ha en jätte bra dag världens bästa fyra åring!

'

So darling, save the last dance for me

14 November 2010

Grattis på farsdag pappa, och grattis på 16års dagen fina Hanna!

Godmorgon iallafall. Det är sjukt vilken ångest jag får på söndagar.. Helgerna går alldeles för fort! Jag har inga bilder att bju på sen igår tyvärr, men Jennifer knäppte lite med sin kamera så jag ska titta om jag kan sno en och annan när dom väl kommer ut.

Nu måste jag äta frukost.

Vi är ett

Åh. Jag älskar min fina släkt. Fina mormor och morfar, mamma och pappa. Mina fina storebröder och lillsyrran.  Kusiner och övriga. Jag önskar jag kunde visa att jag älska er av hela mitt hjärta. Ni är det roligaste som finns, det bästa jag har. Jag hade så otroligt roligt ikväll så tacktacktack för att ni är ni.

12 November 2010

Grattis på födelsedagen älskade morfar

Du får förlåta mina tårar

Jag har nyss snabbduschat håret lite och packat väskan. Tåget bär av mot kusinerna i Runsvik ikväll! Har en lång och härlig sovmorgon imorgon så jag myser lite där imorgonförmiddag. Det ser jag verkligen framemot! Vi ska förmodligen åka ut till birre så fort jag anländer.


Jag har satt upp mitt jul-hjärta i fönstret idag. Åh så fint det blev!

(BbillDddddBBrrIissTT)

11 November 2010

Just nu sitter jag och Kicki i vårat rum och tittar på lite kex. Vi har nyss storstädat vårat rum och nu är det huuur fräscht som helst här!!

Nu ska vi på Närahdig eller vad ICAN heter. Vi hörs när jag kommer hem vaaaaa.

Dear God









♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Channing Tatum är min man


10 November 2010

Jag kan erkänna och säga att jag har längtat lite efter snö och mysiga mörka kvällar. Men jag vet ville inte ha all jävla snö på en och samma gång! Jag kände en liten barnlycka där när jag kom utanför dörren imorse men den lyckan försvann när jag kom fram till busshållsplatsen. Jag vill ha sommar.


Jag har inte så mycket mer att säga. Dock har jag blivit så osäker på min skola nu. För ett halvår sen skulle jag aldrig kunna tänka mig att gå Estet-musik på Hedbergska, nu känns det med lockande än nått annat.. Jaja. Vi hörs!

@Angelicas place

Som både ni och jag förstog så har jag varken städat eller pluggat... ÅH jag blir så less på min lathet. Dock har jag suttit vid min älskade piano i tre timmar och försökt lära mig en ny sång. Den är jävligt lång och går hyffsat snabbt så det kan ta sin lilla tid men det går framåt iallafall!


Jaja nu ska mamma skjutsa mig till Angelica. Imorgon ska jag på skolan. ÅH jag orkar inte.


Anderas och idolerna - All I need is you


8 November 2010

Ska börja med att säga grattis till min kusin Linus som äntligen fyller 18 år idag! Jag är inte ett dugg avundsjuk.

Godmorgon iallafall! Det blev så att jag stannade hemma som att jag inte somnade förren klockan tre nån gång. Men jag borde (måste!) verkligen jobba matte och städa rummet. Men frågan är ju om jag ens kommer göra nånting av det. Iallafall så såg jag Get him to the greek imorse, se den!

Ska försöka få dagen att böja rulla nu vaaaa, HÖRS
Visar lite bilder ifrån Linus firande, dock blev bilderna jätte dåliga.




Saw 3D

Den var helt okej faktiskt! Dock tyckte jag inte alls att den var äcklig eller nånting, ingenting motför vad som händer i vissa andra filmer. Det var alltså inte lika bra som dom andra men det är helt klart sevärd. Dessutom blev jag värsta besviken på 3Dn! Vafan, det var en MER reklam innan filmen börja och den 3D reklamen var så mycket coolare än allt sammanlagt på filmen. Då kanske vi fattar vad jag menaarr...


Jaja, klockan är snart tolv och jag har inte gjort mig ett dugg klar för sängen. Dessutom har jag typ bara matte imorgon så det känns ganska lockande att stanna hemma som att jag har matteboken här..
Aja, sov gott!




7 November 2010

Hej! Jag kom nyss hem ifrån mina kusiner förstår ni. Jag hade en sån otroligt rolig kväll igår, så tack för det! Det går seriöst inte att ha tråkig med min Camilla, hon är verkligen världens bästa människa! Iallafall så höll vi på att komma på danser till olika låtar, åt jätte god mat, drack sjukt goda drinkar som Jennifer gjorde! Så jag hoppas att Linus blev nöjd med kvällen.


Idag hade vi en liten halloween kväll såattsäga. Vi satt och berätta spökhistorier (bara sanna, såklart) och försökte oss på anden i glaset.  Alltså, jag fick höra så sjuka grejer, som mina nära och kära varit med om som jag inte har haft en susning om. Kan inte fatta att folk inte tror på sånt där! Och för att avsluta denna dag lite snyggt åker jag och bror min och ser SAW 3D! WIHOOO

18års party



Nu drar jag till kusinerna i Runsvik och firar älskade Linus som fyller 18 år till veckan!
HÖRS

6 November 2010

Igårkväll åkte jag ut till Njurunda och spenderade natten där. Dock åkte jag hem vid typ sju imorse så jag somnade i bilen hem och sov ganska omedelbart när jag la mig i sängen också. Linnea var här imorse så hon slog på Hanna Montana filmen när jag kom hem så jag skulle kunna somna, hehe du är så gullig! ♥


Jaja nu ska jag försöka få mig att se ut som en människa igen så hörs vi lite senare.

-

For the world you are somebody
But for somebody you are the world.


5 November 2010

Igårkväll tog jag spontant bussen till Kicki och umgicks med henne. Vi hade det ytterst mysigt med popcorn och paradise hotel. Vi somnade fort och sov till tio typ. Då följde jag med henne till hästen hennes, Vincent! Vid tolv kom Hans och hämta mig med lastbilen.


Nu ska jag duscha och spela lite

Åhå, finkillen!

Tider man kan sakna















GIVE ME A CALL



Okej.. Hehehehe..h.e.he.h.e.he.hee JA jag har ingen aning om om denna komentar var seriös. Men jag måste ju ge ett svar OM den är det.
NEJ det har jag inte (vad jag vet? haha)! Du känner mig förmodligen inte, för jag är väldigt hypdrokondisk av mig. Så fort jag har ont någonstans tror jag att det är en dödlig sjukdom på G och att jag kommer dö inom snar framtid. Men förlåt om jag typ fått nån av er att tro att jag kommer dö om en månad 8) Dessutom kan jag vara skämtsam när det gäller sånt där (vilket är fel jag vet! men sån är jag)


JAJAJAJAJAJA
PÅ tal om ingenting så är denna låt otroligt s-kön

Snodd av Anna Olof son

SENASTE:
Dryck: mjölk
Telefonsamtalet: Okänd, varade en halvtimma. SPÄNNANDE
SMS: Angelica
Sång du lyssnade på: I'm not ready to make nice
Gången du grät: Iförrgår

HAR DU NÅGONSIN:
 
Har någon varit otrogen mot dig: Inte vad jag vet iallafall!
Förlorat någon speciell person: Ja
Varit deprimerad: Ja
Varit så trött att du somnat sittandes: Säkert

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
Färg 1: Svart
Färg 2: Vit
Färg 3: Röd

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja
Fått ditt hjärta krossat: Nej
Skrattat så att du har börjat gråta: Ja
Träffat någon som förändrat ditt liv: Hm. Tror inte det. Än 
Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja
Fått reda på att någon har pratat om dig: Vet inte
Kysst en kompis: Ja

BLANDAT:

Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Haha åh inte vet jag! 
Hur många barn vill du ha: Så många som jag skaffar antar ja.
Har du några husdjur: Ja
Vill du ändra ditt namn: Nej
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Umgick med min bästis 
Vilken tid vaknade du idag: 8
Vad gjorde du igår runt midnatt: Såg på film
Någonting som du längtar till: Sommar
Senaste gången du träffade din pappa: Förra veckan
En sak du skulle vilja ändra om i ditt liv: Oj. Det är typ olika varje dag. Men att va rik skulle ju inte sitta fel
Vad lyssnar du på just nu: Ron Pope 
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja
Vad gör dig irriterad just nu: Inget speciellt
Vad är ditt namn: Elin
Singel/upptagen: Singel
Stjärntecken: Lejon
Kille eller tjej: Flicka
Grundskola: Matfors
Gymnasie: Skvadern
Högskola: Dit har jag inte kommit än
Hårfärg: Blont
Långt eller kort: Gigantisk
Längd: 160 eller nått.
Vad gillar du gällande dig själv: ALLT! Elleeeeeeeeeeer.... 
Piercings: Öron och tunga
Tatueringar: En i nacken ja
Höger eller vänster: Vänster

DIN FÖRSTA:

Operation: Läju va när dom kommit på att jag har ett allvarligt hjärtfel och kommer dö om en månad
Piercing: Näsan
Bästa vän: Isabelle Persson
Sporten du spelade: Fotboll
Husdjur: Vi hade förmodligen nått djur när jag föddes så jag har ingen aning
Vaccination du minns: Stelkrampssprutan kanske
Konsert: Vet inte
Förälskelse: Joel Berggren, HIHI
Alkohol du drack: Vad jag smakade först har jag ingen aning om 

JUST NU:
Äter du: Inget
Dricker du: Inget
Är du på väg att: Dö
Lyssnar du på: fortfarande Ron Pope
Väntar du på: Gud

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: Ja
Vill du gifta dig: Kanske
Karriär i åtanke: Vet inte

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller pussar: åååh... både två! samtidigt kanske HIHI
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: Båda två
Snygg mage eller snygga armar: armar 
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar
Känslig eller inte: Nånstans mittimellan 
Ragg eller förhållande: Förhållande
Bråkstake eller tveksam: Nånstans mittimellan 

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Yes sir
Tappat glasögon eller linser: Nej
Krossat någons hjärta: Vet inte
Har du blivit arresterad: Nej
Gillat din killkompis (mer än som vän): Nej, Tror inte det

TROR DU PÅ:
Dig själv: Nej
Mirakel: Jag vill
Kärlek vid första ögonkastet: Jag vill
Himlen: Ja?
Tomten: Nej
Att kyssas på första dejten: Men sluta
Änglar: Ja

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Neee
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Självklart
Vad kan du verkligen inte leva utan: Tja, om någon tar mitt hjärta är jag nog rätt död
Vad vet inte så många om dig?: Att jag har ett orgasmknä. ÅHÅ COOLATJEJEN tänker ni nu va

4 November 2010

Hejpa. Camilla skjutsade hem mig för en stund sedan. Har haft en liten annorlunda morgon såattsäga. Camilla väckte mig vid åtta och sa att Linus hade skurit upp ett rejält sår i handen och att dom skulle åka och fixa det på en gång så jag Kimberly och Jennifer fick kliva upp och vara med småbarnen. Som tur var hade han inte skurit upp nån pulsåder eller nått annat skit.


IALLAFALL så skulle jag vilja dsucha nu och ikväll får vi ser vad som händer. Hörs på!

Ingen bra dag

Vi gick på både stan och birsta i fyra och en halv timme och jag kommer hem med ett par strumpbyxor.. YES! Min dag idag. Men jag köpte faktiskt en present till Liam som fyller år lite senare. Jennifer står i duschen just nu och sedan tror jag att jag kanske åker med henne till mina kusiner i Runsvik. Om jag får vill sägaaaa.


VETNI!! Såg en (eller ja, två kan man säga. vill dock inte nämna den andra som att det kan anses som lite kränking. HIHI det är iallafall tillåtet att fråga mig vem personen var!!! lovar) kändis idag!!!!! ÅÅÅÅH på gina tricot!!! Ni vet kungarna av tylösand? DEN TJEJEN!! SUNDSVALLARN! den sura!!!

3 November 2010

Godmårning! Shit va trött jag är. Iallafall så måste jag skynda mig litegranna nu, om en timma hoppar jag på bussen som tar mig till stan, och sedan birsta. Till sällskap har jag ingen mindre än Jennifer! Vi får se om det blir någon shopping.


Ajajaaja, vi höres!


I can't stop thinking. Baby this is how I feel and I need you around.



I hope by now you understand
Although I'm never perfect, I give everything I can.
And as the light begins to fade
I'd like to tell you one more time
Just how much that you mean to me

I know that sometimes I'm hard to love
And as I grow into a woman I'm sure that I am not enough.
Even when I let you down, I hope that I can help you see
That parts of you are parts of me.

Living life in peace

Anna åkte hem för ett tag sen så jag satte mig vid pianot igen och nörda. Det är så kul när man få flyt på det hela, dock lite mindre kul när man känner krampen i armjäveln. HEHE. Iallafall så är jag rastlösare än vanligt idag! Åh vill bara gö NÅ KUUULUULULLULUL


Jag åt nyss mat och nu ska jag se på en fin film(=sweet november) så jag blir gladARE


2 Novmeber 2010

Godmorgon! Igår kom bästa vännen hit och sällskapade mig! Vi gjorde inget speciellt, tittade på fula/fina/braa/roliga klipp på youtube. Jag vaknade iallafall vid halv tio och gick direkt in i duschen. Jag schamponerade, balsamerade och gjorde hår inpackning, rakade benen och peelade hela kroppen. Hihi jete len!


Anna har såklart inte vaknat än.. Tror jag ska sätta igång och spela lite på pianot så vaknar hon nog. HIHI!


Piano

Jag har suttit med tända ljus och spelat lite piano i två timmar nu. Åhå man får den hära feeling-good känslan kan jag lova! Harmoniskt. Jag har iallafall sån otrolig kramp i högerhandled nu att jag måste vila lite. HEheheHEEHhe


Pappsen köpte ju hörlurar till pianot också så jag kan spela utan att nån kommer och klagar! MICKET PRA
Meh, Jag vill gööö nååååå.. Inte bah sitta hemma äällääää

1 November 2010

Kul då att det redan är november! Jag kommer nog inte överleva den här vintern som att ungefär hela oktober har varit helt sjukt kall. Tänk i typ januari och februari. ÅHÅHÅ

Iallafall så åkte jag till birsta med mamma Emma och Kimberly igår, när vi var där så ringde Angelica och frågade om jag ville sova i Guns lägenhet med henne så hon slapp sova själv. Och självklart kunde jag det! Och jag måste säga att gårdagen var riktigt riktigt rolig, mysig, annorlunda osvosvosv. Det var sjukt kul fast att det bara var jag och Ankan! Vad vi gjorde? Hoho, u'll never knooooow.


Idag ska jag nog inte göra nånting alls trorja. Var sugen på att åka till faster min men då måste jag såklart sova hemma och passa Emma imorgon. Kult.

Dessutom sitter jag just nu och dricker höstens första julmust. Deru

RSS 2.0