30 April 2011

Balle vad jag är trööööött. Somnade vid ett hos kicki och klev upp vid sju när mamma slutade jobba. Sedan gick jag direkt och la mig när jag kom hem och vaknade typ nu. Så jag har alltså ganska så jättebråttom med tanke på att jag Mamma Kimberly Linnea och Camilla ska vara hos en fotograf (Camilla hade fåt nått erbjudande, kan bli kul asså) om ungefär en timma.

Igår hade jag iallafall otroligt trevligt! Vi åt skitgod mat och badade tunna i 2½ timma. Såg lite på film och gick sedan och la oss. Några gick dock hem, hehe. ÅH vill soovavavavava. Iallafall så måste jag också berätta att min lilla snäcka Liam (som är 4 år) har gjort illa benet så hemskt att han fått gips och smärtlindring. Som vanligt blev han inte bemött bra på sjukhuset heller. Ganska komiskt att det ALLTID händer vår släkt.

Aja. Vi hörs sen!

@Kickisplace

Blir tjejkväll här hos Kicki ikväll! Grillning och tunnabadning! Fett med mysigt.

29 April 2011

Det kändes faktiskt rätt okej att sova i min egna säng efter att ha varit på villovägar i 4-5 dagar. Drömde en rätt konstigt dröm om en pojke jag inte känner, undra vad det kom ifrån lixom. Iallafall så vill min mor ha med mig på IKEA nu snart och jag har ingen aning om hur jag ska göra. Dock måste jag köpa kött så kanske är lika bra, inte för att man kan köpa kött där. Men u get it. Eller det kanske man kan? 8)

Måste v e r k l i g e n städa rummet. Ge mig kraft säger jag bara. Sedan är det lite jobbigt att min kamera är hos klassisen Hanna.. Blir lixom inge roliga lovbilder.. Och Angelica glömde sin kamera hos Pelle i tisdags, men när hon fåt tillbaka sen så ska ni få se finfina bilder ifrån våra cykeltur!!


Veronica Maggio

Ganska så asbra

28 April 2011

Haha åh jag hatar min blogg så hårt just nu. Finns inget att skriva om och ful ären också. 

Dock måste jag berätta att jag och Angelica cyklade hem ifrån henne i tisdag till stan (cirka två mil), umgicks med pelle markus och thimmy, sedan cyklade vi hem igen!!!! HÖR NI VA SJUKT?! Det kan ha varit den sämsta iden jag någonsin kommit på. 



Livet är så orättvist

Det går inte att förstå. Lider med dig M och alla andra nära så otroligt mycket. Glömmer aldrig Egyptien, gula huset eller rännövägen. Vila i frid Niclas.

24 April 2011

Igår var jag på sexparty med mamma Camilla och Angelica. Lärorikt. Satt och solade hos min mormor idag och cyklade sedan hem. Fyfan va jobbigt det vaaaaaar. Ville dö. 

Ska bara säga grattis till världens finaste och bästa mormor i efterskott, som fyllde år igår ♥


22 April 2011

Tänkte försöka komma igång lite igen. Sakta men säkert. Igår hade jag iallafall väldigt trevligt med ett gäng grabbar, spelade dock mer dataspel än tvspel. Bror min skjutsade hem mig vid kvart över tre, somnade nästan på en gång. 

Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen och sedan ska jag kanske till Camilla en sväng (om jag hinner) innan jag åker till njurunda. Spenderar nämligen min kväll där ikväll.


21 April 2011

Åh jag orkar inte egentligen, men tänkte bara berätta att jag har en ny fin telefon och jag har påsklov. Dessutom regnade det lite igår och jag hade inte med mig mitt paraply på skolan. Blev fett ledsen.

Ska på teckentorsdag nu snart hos bror min med han, hans vänner och min classmate Pelle.

fick 2 nya brills idag också.

4
dom kanske ser lika ut, men de ärom inte xD

19 April 2011

Kan uppdatera lite nu när jag ändå har så ofanligt tråkigt på skolan.

I fredags umgicks jag som sagt med Moa och Pontus, pontus gick på krogen och jag och Moa gick ner på stan på träffade Joel, hans vänner, Daniel och några fler vänner till dom. HEHE tog iallfall ett bussen hem och somnade rätt fort.

I lördags åkte jag bussen ifrån Moa till stan för att möta upp Angelica och gå på kammarkörgrejen med klassen. När det var slut åt jag Angelica Markus Thimmy och Pelle mjukglass på stan, jag och Angelica fick låna Pelles cykel, och sedan cyklade vi (jag och angelica, dom andra fick gå) hem till Pelle. Där grillade vi korv på hans ballis, lyssnade på musik, spelade egen musik, jag och Markus tog oss en nattcykeltur och träffade hans vän Martin, somnade halv sex och Thimmy väckte mig sju. Fett skönt.

I söndags åkte jag hem till Angelica direkt, vi sov flera timmar under dagen. tog oss en prommis och åt as goda mackor. Hela helgen och den dagen kändes sjuklit lång och konstig. Vi somnade vid nio och vaknade ändå trötta sju nästa dag.

Igår var jag och Angelica på hedbergskas treornas (?) avslutningsshow. Miket pra.

Idag ska vi nog på ettornas och tvåornas show. Kanske.

18 April 2011

Blogglusten är ofanligt minimal för ovanlighetens skull

Need somebody to love





Ska kirra en present till Moas Pontus som fyller 19 år idag (grattiiss!!!) sedan åker vi till honom och äter och så. VI hörs!

15 April 2011

Tjena! Idag är det fredag men det känns som måndag (säkert för att jag var ledig igår). Om 15 minuter böjar min eftermiddagslektion som en svenska, ska redovisa våran fina bild. Hoppas vi får slutar tidigt idag för jag hade tänkt hinna träna lite innan jag ska hem.

Ikväll tror jag att jag ska umgås med Moa! Som jag saknat henne. Jag har dock ingen aning om vad det blir för oss men det visar sig nog :D



Två gamla bilder på mig och moiissss

One of us

Kom hem för en stund sedan, har klippt och slitit i ett linne som jag köpte för 20 spänn! Det blev väl helt okej, men väligt luftigt och skönt att ha på sig på sommaren! Sedan hittade jag lite andra grejor också, tex ett jättefint paraply! Det var väldigt behövligt. 

Nu har jag nyss ätit lite mat (det är det enda jag gjort idag typ.. ätit alltså) och ska snart träna lite på maskinen, går och motionsimmar lite ikväll. Hoppas jag får sällskap utav AKB, vore mycket kult. 




14 April 2011

ÅÅÅÅH vilket väääääääääääääder! *pepparpeppar* Känns ganska så jättebra att vara ledig idag och bah kunna sitta ute med glajjer på birsta, med en mjukglass och sola litee. Är pigg också, wonderbart!

Lyssnar på lite vårmusik nu och sedan drar vi. Ha en bra dag på skolan. 


Kvällsgöra



Need me

Kom nyss hem och nu väntar jag på att Angelica ska komma hit. Hon övernattar här och IMORGON ÄR VI LEDIG!!!!!! Fett xDdddD. så jag och Angelica kliver upp vid åtta och tar nio bussen till stan och sedan på birsta. Mysigt assååoo! 

Nu ska jag träna lite på träningsmaskin. HÖRS


13 April 2011

Tjabbaba! Hade gehör imorse och var latare än någonsin. Fick ingenting gjort typ. På eftermiddagen hade vi svenska och skulle då jobba med fördjupningen (den som handlade om sex ni vet) och blev klar efter bara 40 minuter! Även fast vi la ner våra tre själar (jag isabel och ankan) i målandet och BALLE va bra det blev! Kan säga det utan att skämmas, utan att överdriva eller skoja. Den blev awesome!!!!!!!!!!1 Hoppas bara att Frida också inser hur bra den faktiskt är.

Nu sitter jag i rummet med Erika och Angelica och väntar på att bästisen ska sluta. Hoppas hon inte slutar allt för sent, för vi ska nämligen ner på stan och mysa! Länge sedan sist.



12 April 2011

Först och främst ska jag gratta sötnosen Amanda Borg som fyller 15 år idag! Nuru, nu händer det grejer Amanda, får ligga och cykla utav hjälm! Lite kul äre ju att dom två sakerna är på samma ålder. Hör inte riktigt ihop kan jag tycka. 

Jag skulle ha tränat idag meeen jag tränade lite hemma på maskinen istället. Nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i sängen. Måste sova tidigt ikväll. Dock rätt slapp dag imorgon, tackolov.



~

Love, it will not betray, dismay or enslave you, it will set you free.

Tumblr_lhicqstnff1qefqqdo1_500_large_largeB216771788_large
60787_435351114508_518059508_4815958_6387752_n_largeKiss_by_inmyworldnickj_large_large


Powerwalk + maskinträning

Jag tog med mig Kimberly ut på en riktig powerwalk på en timma och en kvart i finvädret! gud va härligt det var, måste börja röra mig utanför lägenheten lite mer när det är finväder alltså.. Men det är alltd roligare när man har sällskap. Iallafall så tränade jag en kvart på mammas träningsmaskin när jag kom hem också, så nu är jag helt sluuuuut. Ska duscha och fika lite gofika nu. 



11 April 2011

Sitter här på rummet och glassar lite. Skryter om min iphone inför Agnes och hon bah dyrkar mig nu för jag har en cool mobil. Jag har inte alls en sådan som piper när man fått sms, och det piper enda tills jag öppnat smset. Eller att det piper lite fortare när det ringer. Älskart.

Men min fina snälla pappa beställde faktiskt en ny telefon åt mig idag som kommer i slutet på veckan. Skönt att ha någon där knapparna fungerar.

Det är så fint vääääder idag. Vill inte heeeeem

I'm beautiful in my way

Nu har jag en en telefon men jag har ingen aning om hur det fungerar. Den är gammal och knapparna funkar knappt (haha den va kul). Så det är inte säkert att jag inte kontaktbar nu heller, men det kan ju vara värt ett försök. ELLER HUR?!!!

Sedan så är texten på min dator MINIMAAAL! Råkade trycka på nå skit så nu ser jag knappt vad det står på fb. illa. Om nån vet hur man kirrar det så är alla förslag välkomna

10 April 2011

Jag kom nyss hem ifrån badhuset. Jag och lillasyster börjar ha en liten standard på söndagar trorja! Jag offrar lite utav min dag och plaskar med henne. Dock var inte det ens lite kul idag som att det var så mycket folk att man hade tur om man hittade en lite rund plätt där man kunde stå och vifta lite på armarna. 

Det känns ganska bra att vara utav telefonen! Ingenting som man behöver hålla reda på. Dock är det lite jobbigt att telefonen är min väckarklocka och så. Får se hur jag tar mig upp imorgon alltså, har jag tur så hittar jag en telefon idag.

:P

LOL. LOL. xD. LOL. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDd min touch på telefonen har gått sönder, inte så konstigt när telefonen kommer ifrån medeltiden. jävla balle. så är okontaktbar via telefon för tillfället. 

åkte till stan förut också med ankan, köpte två presenter och två handkrämer + underkläder. Fikade lite på barista också. Vill inte väga mig nu kan jag säga för gud va onyttigt jag har ätit senaste månaden


9 April 2011

Gud va bra jag sovit inatt! Dock inte sovit överdrivet många timmar, men ändå. Ikväll har jag så svårt att veta hur jag ska göra med nånting. Har olika förslag ifrån olika håll så måste försöka komma på vad jag känner för, nu ska jag iallafall äta min goda crisp och läsa min braa bok.


jag saknar dig fisen

You know, to me it's all so bright

Kom nyss hem ifrån Hana. Har haft det jättemysigt där med go mat, härliga brudar, lite chatroulette (vad vore en tjejkväll utan det?!) lite film, lite kortspel och mycket skratt. Måste vi gö om! ♥

Nu är klockan bara tio i tolv och jag känner mig inte ett dugg redo för att lägga mig.. Lite surt. Får se om någon fin film kan joina mig några timmar. 


Crips


cool in the kitchen :)


Äter crips :)

Åker till hanna nu! HÖRZZZ

8 April 2011

Fick G på första matteB provet. Pusta uuuuuuut! Slipper gå igenom den där skiten igen. Nu ska jag snart ha mitt seminarium och för tillfället känns det rätt lugnt. Men jag vet ju hur det blir när jag väl sitter där, kommer få hjärnsläpp. Ikväll har jag verkligen ingen aning om hur jag ska göra med nått. Det enda jag vet är att jag ska gå på stan med Angelica efter vi slutat. Hörs!


en bild ifrån min och angelica disney bustour i höstas. det var faktiskt et riktigt roligt arbete. även fast man skulle stå inför hela klassen och prata engelska i en kvart.

Världens goaste bröd



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Träningsmaskin

Haha alltså. Min mamma har blivit träningstokig. Hon har köpt en träningsmaskin nu som jag ska hjälpa henne att sätta ihop, plus zumba skivor. Hahaha. Men nu kan jag träna bra träning hemma också! känns ofanligt bra. problemet är bara att vi inte hart verktyg man måste ha för att få ihop skiten. Och jag har inte pluggat på seminariumet tills imrogon heller. Yes,



7 April 2011

riktigt fint väder idag! roligt att solskenet håller i sig i flera dagar och inte i bara en :)

håller på att fixa med en massa saker till svenskan nu, snatr en sak klar och då ska jag finslipa på ett seminarium som är tills imorgon och efter det ska jag angelica och isabel börja titta på ett projekt som ska vara klart nästa fredag. vi ska måla en bild som ska ha tema sex. kan bli. kul.


Det är nog bäst för båda om vi försöker låta bli

Jag Angelica och Kicki satt ute på Kickis altan och solade innan jag och ankan åkte buss hem. lyssnade på världens bästa melissa horn också. Hon är vår för mig! Blir så glaaaad utav hennes låtar. 

Ska iallafall byta om lite och så, sedan åker jag till angelica. Vi höresss!


6 April 2011




är lite ledsen över att jag misslyckades på översta bilden (den nedersta bilden visar jag bara va svart jag är på ögonlocken, va en skallig modell åt kicki idag!!!) men kicki rörde sig hela tiden så det gick inte att få till bra... iallafall så är jag hos henne nu och ska laga lite food! sover dock hos ankan inatt och åker lite tidigare till skolan imorgon för att plugga swedish.

har varit så wonderbart väder idag. ha varit så häppiiii!!!!!!

Inspiration

Jag har haft sån inspiration ikväll. Jag har skrivit skrivit och skrivit. Jag älskar det, att skriva. Jag visar det inte här men jag gör det! Dock så kan jag sällan skriva något på beställning. Som tex svenska uppsatser går aldrig bra när jag måste tvinga fram det. Men ikväll, ojojoj.

Z217380613_large

Just like us

idag har det hänt två roliga saker:

1. idag när jag satt ensam kvar på vårat rum på skolan så kände jag för att sträcka på mig när jag satt på stolen. så jag sträckte ut benen och armarna for upp i luften, sedan kände jag att jag ville sträcka på mig yttligare lite till så jag böjde mig bakåt med överkroppen. och wips så ramlade min stol baklänges. jag blev rätt chockad och det jobbiga var att jag inte visste hur jag skulle reagera som att jag var själv. skulle jag skratta som satan, eller sätta mig upp på stolen igen och låtsas som om inget hänt..

2. jag körde bilen hem ifrån träningen idag! IFRÅN STAN! dock hoppade jag över stadstrafiken, lika brare. men jag var så duktig att jag bli tåris när jag tänker på det.

5 April 2011

matteprovet gick ju som det gick. lol säger jag bara. på lunchen gick vi i tjejrummet ner på stan och satt på torget, stekte lite xD. jag angelica och kicki gick även på hemmakväll och köpte ben&jerrys. visste ni att det är 1 025 kalorier i en sådan? me like!

nu har jag nyss haft inso, sjöngt lite blues. kommer sitta på skolan i ungefär en timme till, går sedan ner på ego och tränar lite street. har köpt middag också. macka och festis.


Niklas Jonasson



Grattis på 17 årsdagen!!!

Myzit



nyduschad. äter negerbollar. ser på tummelisa (i prinsessform). joina?

True strength




4 April 2011

tjabbaaa. 

slutade tidigt idag så tränade lite på ego efter skolan. sedan fikade jag julia och kicki lite, sen åkte jag hem. fick reda på när jag kom hem att jag och emma ska ha "filmkväll" ikväll, så jag tog och bakade negerbollar och åt mat. fett.

tänkte läsa lite bok nu och sedan plugga matte. har första matteB prvoet imorgon och jag längtar så mycket!


Film

Såg nyss Moulin Rouge. Otroligt bra fin alltså! Den måste ni se om ni inte redan gjort det. 



"Silly of me, thinking someone like you could fall in love with someone like me"

(På tal om film så måste ni se Taken ikväll klockan 9 på 4an!)

Tette



Grattis på födelsedagen världens bästa faster!

3 April 2011

Godmorgon! Igår spenderade vi kvällen med några klassisar och några andra estetare. Man gör ju sitt bästa för att komma in i gänget. Åkte hem ganska tidigt och busschafören var läskig. Somnade på en gång och vaknade nu, helt utvilad! Oh yeah.

Var meningen att jag bara skulle ligga hemma och se på film idag. Men vi får se hur det blir med den saken alltså. Känner inte riktigt för det.








Mitt i ett äventyr




nu äre partu.

2 April 2011

Jag och Angelica kom hem halv fyra igår, hade skitroligt! Camilla kom hit vid tio halv elva idag och skulle hjälpa mig med lite saker tills ikväll. Jag ska nämligen ha min halv åtta hos mig middag ikväll, så Anna Angelica och Kicki kommer hit! Inte illa asså. 

Har hållt på och fixa i flera timmar i sträck och är inte färdig än på långa vägar. Så, vi hörezzz!


1 April 2011

Gud va skönt att det är april! Vet att man läser just den där meningen på alla bloggar idag men jag menar det verkligen!! och fredag på det, mums!

Idag ska jag nog till världens bästa hus i matfors och mysa på med dom, sedan drar jag nog till Ellinor som bor granne med mig nu mera och hälsar på där lite! imorgon kommer jag ha så fullt upp att jag får ångest bara jag tänker på det. Men tur för mig att det kommer ut något riktigtriktigt bra och roligt ur all slit!

Inviger webcamen idag också

RSS 2.0