31 December 2011

Tjenaaa!!! Sen sist har jag handlat upp alla mina julklappspengar på mellandagsrean.. Eller inte alla, har lagt undan en del till Alanya resan också såklart! Idag är det nyårsafton, och det ska bli så jättekul ikväll!! Jag har varit sjuk hela veckan och är väl det fortfarande, men jag är nog lite piggare idag!! Köpte ju Kan jang, Bisolvon, Strepsils, Halstabletter och nässpray för 400 spänn iförrgår, för egna pengar.. Allt smakar skit också, men vad gör man inte!!!

Aja, ska fika frulle med tha familia nu och sedan bada. Fixa mig ska jag göra också, ska vara hos Ankan fem!!!

Lista

Medans Pelle stämmer gitarren tänkte jag göra det jag alltid brukar göra. Denna lista! (Sedan brukar jag sammanfatta året också men det orkar jag inte göra nu)

2011 börjar gå mot sitt slut,
här är en sammanfattning av ditt 2011!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Säkert
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Jag hade förmodligen inte något
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: nej
4. Dog någon som stod dig nära? Ingen som stog speicellt nära, men nån jag väl visste vem det var
5. Vilka länder besökte du?: 0
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2011?: Ja
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?: 1 Januari Slutet på Mars 7 Juni 9 Augusti och nått mer kanske xD
8. Vad var din största framgång 2011?: Scenskräcken dog lite!!
9. Största misstaget?: Oj, äta för mycket kanske?
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: ja
11. Bästa köpet?: Julklappen till Pelle. Inget slår när han får glädjetårar!
12. Vad spenderade du mest pengar på?: Mat. Skojar inte.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Ja verkligen!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?: Someone like you, Feels like home, Fix you och Give me all your lovin
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer?: Tränat XD
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Ätit xD
18. Hur tillbringade du julen?: Var hos momma och moffa
19. Blev du kär i år?: Ja!
20. Favoritprogram på TV?: Kär och Galen, Pojkvänsakademin, Idol, True talent osvosv (såg mycket på tv)
l21. Bästa boken du läste i år?: Syskonkärlek
22. Största musikaliska upptäckten?:Adele
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Pengar
25. Något du önskade dig men inte fick?: Minns icke
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Ja det finns det nog
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?: Ja, jag skulle nog säga att den förbättrades kraftit!
29. Vad fick dig att må bra?: Vänner och Pelle
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Ojsan.. Möjligtvist Amanda Seyfried! Åh va fin och bra hon äääär
31. Vem saknade du?: Sara!! Gohunden min..
32. De bästa nya människorna du träffade?: Pelle och Alexandra!!

25 December 2011

Tjena! Jag fick jättefina julklappar igår! Det blev en hel del flyttahemifrån grejer, vilket verkligen var bra, eftersom det förmodligen händer nu i vår/sommar. Fick även pengar/presentkort smycken och en asus surfplatta(dock så har jag den inte i handen än, fick ett medelande om att den blev min nu i jul men kommer lite senare)!! Och goprinsens julklappar var det finaste jag sett. Han hade pysslat och slagit in så himla fint och innehållet var inte sämre!! Jag fick mystofflor som titta på flera gånger som jag tänkt köpa men inte gjort, en superbra plattång, en jättefin ljuslycka som man ska hänga på väggen, en liten privat sak( hehehehe) och sedan fick jag som en "bok" som han själv har gjort. Där i finns alla våran mail ifrån när han var i Marocko i somras i två veckor, och vi mailade varje dag. Han hade klippt ihop allting och gjort en framsidan där det stog "13 dagar och 24 sidor av kärlek".
Så jag blev så otroligt nöjd, detta var verkligen en av de bästa jularna!

Tråkigt att jag inte har bilder på sakerna, jag vet. Men jag har lixom inte kamera att knäppa dem med heller xD. Hehe, nu ska jag hjälpa mamma att städa trappen, sedan åker jag och Pelle in till stan och går på bio med storebror Nicklas! Höres.

24 December 2011 - God Jul!

God jul på er!!! I år känner jag mig inte speciellt sugen på att se Kalle-Anka. Men jag får väl så lov eftersom min sega familj inte hade tänkt att åka till mormor och morfar förren EFTER Kalle.. Aja, slog iallafall nyss in sista julklappen också, haha sista sekunden? Va näe.

Aja, ha en asbra jul!! KRAAAMIZ


Emma hälsar go'jul å! xD

22 December 2011

Tjena! Idag fick vi äntligen lov!! Åh va härligt det känns. Åkte och jobbade förut, och nu sitter jag i Pelles säng och väntar på att Alexandra ska komma hit, vilket hon när som helst. Ska plocka undan lite kläder här på golvet nu så vår stora dubbeluppblåsbara madrass får plats. 

Och för att ge er intressant information så har jag blivit förkyld igen. Hoppas på att Pelle ska få samma sjuka strax så jag slipper vara hängig själv. (xD)

21 December 2011

Klev upp imorse även fast jag så förbannat trött, och det enda jag skulle göra på skolan var att ha kör i en timme. Men ja, jag är glad att jag kom upp iallafall, är så fruktansvärt skolless! Jaghar iallafall slutat nu, och väntar på att lunchen ska öppna. Sedan går jag och Pelle ner på stan och handlar lite julklappar :)

Imorgon är det julavslutning! Äntligen. Dock håller den på i tusen år xD

20 December 2011

Bara 4 dagar kvar till jul nu!! Imorgon ska jag gå på stan och hjälpa Pelle hitta de sista julklapparna han har kvar (fast det kanske jag redan har sagt? Orkar inte kolla efter), på torsdag är det jobb som gäller, och då sover även Alex här hos mig och Pelle, sedan på fredag förmiddag (dagen före jul..) går vi på birsta och kirrar det aaaallra sista. 

Idag har jag gjort undan de två grejorna som var kvar i skolan, och fyfan vilken obeskrivlig lättnad!! Jobbade även efter skolan, längtar väldigt mycket till Januaris lön..

16 December 2011

Hej! Äntligen är det helg, så otroligt skönt att det bara är en vecka kvar utav denna termin nu. Denna fredag har gått till julklappsinslaging och julklappspyssling! in mig emot för gud va kul de är, faktiskt! Håller på att pyssla för fullt med Pelles julklapp men är inte klar än, måste ta det ett steg i taget så inget blir fel. Blir jobbigt om jag måste köpa om allt xD.

Imorgon ska jag och Pelle iallafall sova hos min mormor och morfar! Balsam för hjärnan, hjärtat, själen kroppen osv att vara där. Efter lördag-söndag är jag nog redo att ta tag i den sista skolveckan.

Och just det, skulle ju egentligen till vårdcentralen idag och kolla ögonen, men det glömde jag. Såklart.

15 December 2011

Bara 9 dagar kvar till jul nu! Ih va myyysigt! Imorgon efter skolan ska jag och Pelle handla lite julklappar till nära och kära, får se hur långt vi kommer och hur mycket vi hittar. Ska iallafall gå på birsta med Alex åtminstonde en gång till innan jul så jag hinner nog fixa resterande julklappar in time.

Jag skulle ha haft en rolig sånglekiton i efter middag, vi skulle ha tränat på min favorit jullåt, men såklart är Ingela sjuk idag så jag måste träna själv, vilket leder till att jag förmodligen inte kommer träna alls (xD). Iallafall så skrev jaf nyss klart en reveiw som skulle varit inne förra veckan, men skönt att ha det gjort iallafall. Nu är det bara att sätta fart med samhällsfördjupningen och sedan gramatikprovet i engelska B på tisdag. Sen är det fanimig jullov!"!!1

BY THE WAY

Så känner jag för en förändring när det gäller bloggen, kanske byta till devote? Mmmmm... Får se. Har ju trots allt varit på samma sedan 2008 xD Men vi får se, kanske kanske! Denna känns även så tråkig som det bara kan bli, kan vara skönt att börja om lite på nytt.

14 December 2011

Tjena!!! Igår var det lucia, hade två luciatåg med skolan på förmiddagen sedan slutade jag. Efter skolan gick jag på birsta med Alex och köpte det sista till Pelles julklapp och även några julklappar till tha familia. Tog en liten sovmorgon idag också, kan faktiskt behövas när den enda sovmorgonen jag skulle få gick bort nu i tvåan OCH trean.. 

Aja, ska strax till skolan iallafall och skriva på samhällsfördjupningen, och efter skolan ska jag umgås och sova  med bästis!! Guuud va länge sen det var, äntligen!!



12 December 2011

Tjenare! Har nyss haft religionsseminarium, en tyngd som släppt från axlarna! Skönt som satan. Och i övrigt känns det inte jobbigt att det är måndag heller, konstigt nog. Iallafall så har vi tränat till skolans lucia tåg som är imorgon, känns ju liiiite oförberett men det går nog bra.

Just nu har jag fixa lite med Pelles julklapp på datorn , ska fixa det allra sista på birsta imorgon med Alexandra, sedan är det bara att sätta igång med den! Åh va kul det ska bli.

Inom skolan så är det två stora grejer kvar (xD) och en engelskauppsats, som egentligen skulle vara inlämnad i fredags men jag hinner ju inte med mig.. (xD) Sedan är det lov. Och guuud va efterlängtat!


idol och fredagsmys med fingosen!

0_foto0630 (MMS)

idol och fredagsmys med fingosen!


8 December 2011

Tjena! Åh hallelujah, imorgon är det fredag! Så jäkla skönt, det är så mycket nu och det leder till att jag inte gör nånting alls. Har sånglektion halv fyra till tio över fyra, kul med fyra och en halvtimmas lunch! Eller xD Iallafall så ska jag jobba efter skolan, och kanske hem och läsa lite gossipskvadern?   Älskar att dom påpekar att skolk inte är "skvadernbeteende", men jag finner inget "skvadernbeteende" i det dem håller på med heller.

Aja, ska dricka upp min drickyoghurt nu och sedan gå till musiksalen och träna lite på notlåten. Åh. Så. Svååårt.. 

6 månader med goprinsen idag, firar med li...

0_foto0628 (MMS)

6 månader med goprinsen idag, firar med lite 3rätters på tandoori


5 December 2011

Tjena!! Har varit en skön skoldag idag, jobbade efter skolan också. Sitter just nu i en ren lägenhet på bergsgatan, storstädade igår! Imorgon blir det lite sovmorgon för min del som att jag ska på sjukan, nice nice. Efter skolan är det julklappshandling som gäller med Alex och även lite med Pelle! Äntligen! Dags att sätta igång nu känner jag.

Aja, nu ska jag och gosen äta lite popcorn och se på Remeber me, har inte sett den sen jag såg den på bio för typ.. 1 år sen? Godnatt!

jag och gosen är på scandic! gratis mat oc...

0_image_187 (MMS)

jag och gosen är på scandic! gratis mat och takida som underhållning, inte illa pinkat


1 December 2011

My gash. Jag hinner inte med tiden längre. Har så mycket i skolan och på något konstigt sätt får jag allt gjort innan sluttiden. Har mycket som jag måste träna på inom sången nu, ska kunna sjunga till noter innan jul (det är faktiskt svårt!!) Och seminarium (typ det hundrade för denna termin) och reveiw på egenläst bok i engelska, ett gramatikprov i engelska också, fördjupnings uppsats på samhälle.

Annars så var det skönt att snön försvann, fast även lite lite lite lite tråkigt.. Jag hoppas verkligen att den kommer innan jul och stannar kvar då. Annars är ju hela julen förstörd..

RSS 2.0