Everybody's going crazy, screamin' out for more


28 Februari 2011

Gud va skönt att det är sista dagenjäveln på sistavintermånaden! Jippiiii. Sedan är det också väldigt skönt att det har varit sjukligt bra väder hela dan. Sedan är det lite mindre skönt att jag suttit på en handledarkurs i tretimmar, så denna fina dag har gått till spillo för min del. Men äh, jag klagar inte! Än.

Annars så har den här dagen varit mycket bekväm. Hade bara en lektion, sedan utvecklingssamtal (som var väldigt invecklat! Min mentor bad mig typ öppna mitt hjärta och alla sinnen och prata ut "om allt som jag känner och allt som har med skolan och gör och allt som jag vill prata om"... Okej....) sedan fikade jag och mor på stenstans cafe för att bara kunna gå över vägen till körskolan.

Dag 07 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Jag skulle boka en utomlandsresa och ta med mig tio noga utvalda personer, jag skulle spara några hundra tusen, jag skulle ge bort lite, jag skulle shoppa, köpa en bil, spara och spara och sparaaa

Once upon a broken story

Something keeps me holding on to nothing
Something keeps me holding on to nothing
Something keeps me holding on to nothing
Something keeps me holding on to nothing
Something keeps me holding on to nothing
Something keeps me holding on to nothing
Something keeps me holding on to nothing
Something keeps me holding on to nothing



Dag 06 – Typ av killar jag faller för.

Wopsi. Har nog ingen speciell genre alltså, men dom få jag har fullit för är inte ett dugg lik varandra. Så jag vet inte riktigt vad det är som gör det så magically. Dock kan jag iallafall säga att jag otroligt sällan faller för badguys sorten, är inte tillräckligt cool för det, det bah går inte

Näe. Men ja, jag faller väl för killar som är romantiska. Rolig. Omtänksam. Mörkhårig (spelar egentligen ingen roll men om jag VERKLIGEN måste välja så). Bruna eller blå ögon. Lång. 

♥Några plus♥: om han har snygg stil, eller fint smile, eller om hans nyckelben syns (ååh det är ju så FIIINT!),  eller om han är starkare än mig, eller om han inte är jätteutseendefixerad,  elle om han är spontan, eller social, om han kanske spelar nått instument, eller kanske sjunger, och om han har lockigt hår. Det är nog allt.

(maila om du känner dih skitträffad)

27 Februari 2011

Tappa inte hakan nu hörrni!! Har nämligen en sak att berätta..... HOHOHOHO!!!!!


ÅH NYFIKEN NU ELLEE???



HÅLL DIG!!!





HÅL DIGG DÅÅ!!!!
men håll*





NU ÄRE NÄÄRAA½½½½!!!!!!






JO VET NI?!??! JAg åkte skidor i fleraflera timmar idag (och tyckte tillochmed att det var skitkul!) och sedan tränade jag även en timme med mamma! ÅÅÅH KÄNNER NI FRIDEN I SJÄLEN NU ELLER? 


Näe det var inte kulare än så. Tyvärr. Iallafall så har jag somsagt varit i sidsjön heeela dagen med mamma och kuisnerna, sedan tränat. Nu ska jag äta mat (näe, VA?!) och duscha. och se på solsidan. Och sova. 

(förlåt för den omogna början. men jag kände mig så hurtig)

Trassel



Alltså. Jag älskar verkligen disneyfilmer men den här slår fan alla! Har ni inte sett den än så måste ni se den. Det är inte töntigt, såg den nyss på bio ja! Kände mig svincool fakitskt.

P.S Gick på stan med mamma idag och fick mig lite saker!



Haha åh varför är mina bilder så cool och bra? FAttar inte.

Måste ju tillägga att jag fick sminkborttagning ( TACKA GUD!!! nu kanske min hy kan börja leva igen) ansikssktksktmaskar, lotion och ETT PAR SKITSNYGGA SKOOOR!!!!!! Synd att jag inte kan visa bild på dom. Men. Ni får se dom. En annan. Gång

26 Februari 2011

Godmorgon! Jag hade jättekul igår hos Amanda, dock så blev jag rätt less där mitt i natten nångång, så jag gick hem. Japp. Ganska långt faktiskt. Kom hem vid tre kanske, och då somnade jag ganska direkt. Men det fanns massor utav fina människor som gjorde att kvällen var värd promenaden hem! Folk jag inte träffat på år och dagar.

Dock gick det ju ganska dåligt med att knäppa kort alltså.. Men några kan jag allt bjuda på. Dom flesta är så ful att dom inte ens borde få vara på datorn. 

Jag ska iallafall på stan med mamma Kimberly och Emma om nån timme, sedan går vi på bio också. Mysigt








Dag 05 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu



Dag 04 – Mina mål/drömmar/önskningar

Detta är ett ganska svårt ämne. Jag har ingen speciell dröm när det gäller yrket än, eller ja, att man ska tjäna bra är ju ganska självklart. Men annars så är det väl att leva lyckligt, hälsosamt och bra hela livet. Hitta den rätte för falken och få små knattar. Kanske gifta mig och köpa en drömvilla vid havet. Resa väldigt mycket och göra allt man måste göra innan man dör. 

En stor önskning är såklart att jag och mina nära och kära ska få leva frisk hela livet. Dock är det rätt mycket begärt som att var och varannan får reda på att dom har cancer, blod och kärl sjukdomar, ms, diabetes osv. 
Men drömma kan man ju allt.

25 Februari 2011

Tjena! Jag har rätt fullt upp så jag hinner typ inte skriva något. Men jag ska bjuda min familj på trerätters idag. Hoppas att det blir gott! Sedan ska jag fixa mig och dra iväg till Amanda! Vi är några stycken som ska fira henne ikväll som att hon fyllt år! Jag ska försöka komma ihåg kameran så jag för engångsskull kan bjuda på lite bilder.

Nu ska vi äta förrätten! Höresssss!

24 Februari 2011

Gud vad jag är trött. Har varit på skolan ungefär hela dagen. Kom hem vid fyra och åkte tillbaka vidhalv sex. Det var nämligen föräldramöte idag och i musikare var tvungen att vara med som att vi skulle uppträda med kören. Det gick faktiskt rätt bra den här gången. Sedan fick vi yttligare lite information om induvidueleibiaellla valen.

Jag skulle kunna somna precis där jag sitter men måste dsucha. Gud va jobbigt

Dag 3 - Min favorit årstid och varför.

Sommar är absoluta favorit årstiden. När man kan gå ut i vilka kläder man vill utan att behöva tänka på tempuraturen. När man kan nattbada, grilla, åka moppe, cykla till stan, vara ute mitt i natten utan att frysa i hjäl, sola, äta glass medans man ligger på bryggan och självtorka på asfalten. När man tar med sig ipodhörtalaren till stranden på kvällen och bara umgås, när man är ute fler timmar utav dygnet än vad man är inne.

Dock så tycker jag om våren väldigt mycket också. När man känner att sommarkänslorna sakta men säkert tinar fram. När man märker att den tjocka dunjacka faktiskt är alldeles för varm, så man byter till skinnjackan. När kängorna åker av och conversen åker på. När du slipper vara livrädd för att halka, när det är fysiskt möjligt att vistas ute utan långkallingar, när du har den tjocka halsduken endast för att den passar bra till jackan, när löven börjar komma tillbaka på träden, när blommarna börjar blomma och solen värmer en lite mer. När man är alldeles extas över att sommaren snart är här, så man planerar fler saker än vad som är möjligt att ens utföra. Osvosvosv.


Kramp in the fings

Har suttit och nördat samma låt i ungefär två timmar nu, men den sitter ganska bra, måste bara få till lite rytm. Sen så! Även fast jag egentligen inte alls kan spela piano så är det så sjukt roligt att spela och sjunga till. Pröva vettja! Iallafall så fick jag kramp i högerhanden nu så jag måste vila lite. 

Så nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna och gö rent piercingen och drinka nått (möjligtvist före tandborstningen) och lägga in alla renkläder i garden och lägga mig i sängen och se på tv och sova. Gonatt!

En person jag vill träffa just nu.


Jag vill köra en riktig tjejkväll väldigt snart!

23 Februari 2011

Gud vilken lång dag det har varit! Det har dock gått helt okej idag, redovisningen med låten vi spelade in gick bra. Var som sagt bara jättejobbigt att höra mig själv. Hade gemu på eftermiddagen som gick liiite lättare än vanligt. Alltid något.

Nu sitter jag på mitt rum och äter en sallad ifrån pizzerian. Brödet man får med är ju inte att leka med! Sjuuukt gott. Ska se på Glee nuja! Hörezz

En bild på mig + 10 fakta om mig



Jag är halvfinne
Går musik och älskar allt som har med det att göra, fast vill nog inte bli nått inom det
Har en stuga i finland som jag nästan aldrig åker till, synd nog
Jag är ingen vintermänniska
Jag är aldrig nöjd när det gäller saker jag själv gör
Jag är vänsterhänt
Skjuter alltid upp saker tills sista minut
Lyssnar på en låt tills jag lessnar
HAr vädligt svårt att säga nej

22 Februari 2011

Tjabaab! Idag spelade jag och Angelica in en låt!!!!! Cool vi är! Den är till ett arbete, vi har inte bleve känd. Än. HÄHÄH. Dock så blir jag less på att höra mig själv. Men, det var ju första gången satt. Angelica gjorde en riktigt stark insats på pianot asså!! häääreguh. Jag är inte oserilös!!

Vi har nyss tränat streetdance också, var sjuuukkkt rolit!!!!!!!!!! Ska duscha, baka negebollar och se på sofias änglar nu. Jag och Ankan.



21 Februari 2011

Många inlägg idag. Hehe. MEN NI KLAGAR VÄL INTE? Näe. Kom nyss hem ifrån en bussresa på en timma. Alltid lika kul asså. Annars så äre måndag och jag längtar så fruktansvärt efter helg så jag vet inte vad jag ska ta väääägen. Får hoppas på att denna vecka går fort, så är det bara en vecka till sedan är det lov! Tacka gud alltså.

Åkte skridskor idag på idrotten så nu har jag det gjort också. Mycket skönt. Sedan gick jag och Kicklass på stan och fikade. HIHI mysigt!! Men nu ska jag äta middag och se på Glee. Samtidigt. 


Slut på listan.

Dag 01 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 02 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 03 – Min favorit årstid och varför.
Dag 04 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 05 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 06 – Typ av killar jag faller för.
Dag 07 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 08 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 09 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.
Som att min bildlista tog slut och min kära kusin Linnea klagade på att min förra lista (när jag skrev saker) tog slut, och hon ville ha mer, så gör jag denna lista nu. För din skull gullpuppa!


Dag 01 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 02 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 03 – Min favorit årstid och varför.
Dag 04 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 05 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 06 – Typ av killar jag faller för.
Dag 07 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 08 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 09 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Give me something to look forward to

Ska byta ut håret, kläderna. Ska byta kropp och utseende. Ska byta skola, stad. Ska byta boende, livstil. Ska byta personlighet, leende. Ska byta hela jävla skiten, så jag får en f ö r ä n d r i n g. Håller på att spy på allt och alla för tillfället. Gud vilken dålig dag/vecka/månad


29e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Det var ju kul att bästa bidragen inte gick vidare.






20 Februari 2011

Tjabbaaaa! Jag och Anna vaknade för en stund sedan, då gick vi på ica och köpte superduper goda piroger och åt dom. Hehe. Nu har iallafall Anna åkt hem för hon skulle till birsta, jag ska sätta mig vid mitt fina piano nu och lära mig spela lite, sedan drar jag iväg med mamma och tränar lite. 



27e bilden: Den nyaste bilden på dig själv


19 Februari 2011

Jag hade världens mysigaste fredag i Rusvik. Åt super god middag, hade äggvita i ansiktet och äggula i håret. Masserade fötter, nackar, axlar osv. Sedan satt jag och Camilla i friggen med Linus till halv tre, vi kom in på samtalsämnen som man kan prata om i timmar utan att man märker att tiden går.

Jag har iallafall haft söndag hela dagen idag! Känns som en deppig dag på nått sätt.. Men då kommer nämligen bästisen hit vilken minut som helst och livar upp mig lite! Behövs verkligen. Vi umgås alldeles för lite tycker jag.. 


26e bilden: En tokig bild.


18 Februari 2011

Fredag!!! Mycket skönt. Sitter på skolan just nu och har nyss haft matteprov. Tror nog att jag fixa ett G iallafall. Om två timmar börjar nästa lektion, svenska. Men då ska vi ha projektarbetet så det känns helt ok alltså. Ska försöka gå ganska tidigt ifrån skolan så jag hinner träna lite innan jag åker till kusierna i Runsvik! Camilla har nämligen bjudit dit mig på middag och hemmaspa. Deruuu

Så vi får se om vi hörs någe mer i helgen. Hat bra!!!

25e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.



Inte för att Nina ser rolig ut på nått sätt, utan det finns en historia bakom bilden. Jag och Nina skulle dela på en pizza i Italien, men som ni ser på bilden så råkade vi förstå menyn lite fel.

Like 1 2 3, I'll be there











If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you
Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
and you'll be there 'cause that's what friends
are supposed to do

If you ever forget how much you really mean to me
Everyday I will remind you
You'll always have my shoulder when you cry
I'll never let go, never say goodbye

You can count on me 'cause I can count on you

@school

Jag och Angelica bah åkte till skolan ändå! Duktiga brudar. Nu ska vi förmodligen träna lite på projektarbetet och plugga matte, sedan drar vi ner till EGO och tränar lite.


17 Februari 2011

Igår sov Moa som sagt hos mig, mycket mysigt. Pratade på som vanligt och fick riktigt mycket sagt. Iallafall så gick en propp i min lägenhet när vi skulle sova, så det finns INGEN elektricitet i mitt eller Emmas rum. Sedan fungerar inte internet heller.. Som vaaaanliiiggttt (är hos angelica nu, vi tränar lite på vårat projektarbete), så jag hoppas att dom fixar internet väldigt snart, annars hörs vi väl när vi hörs

Och nu kanske ni undrar varför jag inte är på skolan? Jo, VI MUSIKARE ÄR LEDIG IDAG! Dock funderar jag och Angelica på att åka in till skolan och plugga lite ändå. Duktiga tjejer!

24e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med






16 Februari 2011

Hade ingen gehörs och musik lära idag, tackochlov! Jag och Angelica har hittat en låt till våran redovisning (kicki jobbar förfullt med rekvisita som att hon har bild) som vi hr jobbat med hela dagen. Angelica har fått till pianot nu och hon lägger in lite stämmor på min sång ibland. Blir finfint!

Tränade efter skolan idag igen, känns bra. Nu väntar jag på att Moa ska komma hit! Det var verkligen år och dar sen jag var med henne, så det ska bli miket rulit. 


23e bilden: En person som alltid gör dig glad


Amazing guy

Jag Angelica och Kicki höll på att leta lite sköna låtar till vårat projektarbete, och då hittade vi denna kille. Håll med om att han är sjukt duktig?!







15 Februari 2011

Tjenixeen! Kom hem väldigt sent idag, jag och Angelica gick nämligen på staden efter skolan. Hittade några finfina grejer alltså! Annars då? Jorå. Mår rätt hyffsat, förutom att jag bara vill riva av allt som finns på min kropp. Sedan håller vi på med ett projektarbete på skola just nu som jag bara hoppashoppashoppas med hela mitt liv att det ska bli bra!

Tänkte visa lite bilder på det jag shoppat.



22e bilden: En bild som gör dig glad


14 Februari 2011

Kärleksdagen. Spridit lite mer kärlek än vanligt idag? Inte jag. Eller jo, om klippa, hä hårinpackning osv i min broders hår räknas så. Skickade lite sms till mina fina vänner också. 

Annars så är det helt som vanligt. Tränade efter skolan vilket kändes bra, dock känns det ganska bortkastat just nu. Kändes bra för stunden iallafall! Ska titta på Glee nu, eller I hate valentines day. Får se vilken av dom det blir. Fick förresten en parfym och vantar av mamma i alla hjärtans dag present. Tack så mycket mor!


21e bilden: En bild från i somras


Wanna be my valentine?



Glad alla hjärtans dag!

Skulle du kunna slänga ett getöga på mitt anus?

Har nyss duschat och raka benen, känns skönt alltså. Just nu sitter jag och Linnea och tittar på solsidan. Haha åh varför är det så kuuuul dååå? Vill bara slicka på programmet. 

 



20e bilden: En bild på en tid du saknar


13 Februari 2011

Jag vaknade vid halv nio idag, jag och Linnea var barnvakt till Emma och Liam. Vi elva gick vi till badhuset och badade nån timme, vi kom typ nyss hem. 

Jag vet inte riktigt vad som händer resten av dagen. Linnea kanske sover här en natt till, uppskattas! Men nu ska jag iallafall fortsätta titta på Glee season 2!


Melodifestivalen



Jag hejjar på dig, snygging


Jävla skit Svergie.

MEN


LOREEEN
VAR SKIT BRA! OCH HON GICK JU TILL ANDRA CHANSEN.
LITE BRA IALALFALAL!!

Skolan

Känns jätteroligt att spendera en lördag på skolan! Fast dagen har faktiskt gått fort, så det har varit okej. Sjöng ju som sagt med kören två gånger, första gången vill jag bara glömma. Men andra gången gick det faktiskt bra!

Hans kommer förhoppningsvist och hämtar mig och Linnea snart som att det inte blev som det var tänkt med skjutsar. Sedan blir det gomat ikväll och sällskap av Linneaaaa. Miket pra!

12 Februari 2011

Morning! 

Jag fck inge sällskap igår, men jag överlevde. Somnade ganska tidigt så jag vaknade för en halvtimme sen av mig själv, helt utvilad! Känns skönt alltså. 
Jag har öppethus med min skola idag. Ska hålla i nån poesihörna och sjunga i kören. Linnea följer iallafall med mig, så det ska bli kul! 

Måste ta med nånting att äta också.. Åhå.

19e bilden: En person som alltid ställer upp för dig

Det fick bli flera. Men det är så svårt att välja när jag vänder mig mot olika personer vid olika tillfällen. Det fnns såklart fler personer också.

Världens bästa reklam

http://www.youtube.com/watch?v=nzrkh6hMPs8

Jävla skit kod som inte går att klippa INININN

11 Februari 2011

Hade bara halvdag på skolan idag. Mycket skönt! Jobbade matte som aldrig förr, även fast jag inte tyckte att jag förstog nånting. Iallafall så tränade jag och Angelica efter skolan, solade och bastade med. 

Nu ska jag snart äta och sedan plocka undan lite på rummet.

18e bilden: En bild på dina närmaste.

Hittade ingen bild alla jag vill ska va med. Hade blivit så många bilder.

10 Februari 2011

Grattis på födelsedagen Anton min vän!




Gud vad alla dagar går sakta nu för tiden! Vi på skvadern har ju bara två (oftast) lektioner per dag, tre timmars. Men alltid när klockan är typ halv ett (ett börjar eftermiddags lektionen) så är jag redo att gå hem för dagen. 
Och hur roligt känns det inte att det har kommit ÄNNU mer snö?! Visst känns det kul?! Gud vad jag kände lycka när jag tittade ut genom fönstret på GEMU lektionen och såg att det stormade utanför. 

Iallafall så skulle jag egentligen ha tränat efter skolan men var inge sugen på att gå till EGO ifrån skolan. Så jag hoppas på att mamma och jag tränar ikväll. Men vi får se. 


17e bilden: En person som är snygg


16e bilden: En bild på dig själv.


9 Februari 2011

Just nu sitter jag hos min farmor. Jag pappa och min bröder ska äta middag här idag. Hon är så cool min farmor, hon är nämligen skaffat dator, internet och facebook nyligen och hon är 70+. Deni!

Iallafall så skrev jag inget igår men det fanns inget att skriva om heller antar jag. Gjorde lixom inget speciellt. Nu hoppas jag på att maten blir klar snarast. Kommer svälta annars.

Farmor hade bara exempelbilder. Tog en somrig bild på en knölval.

15e bilden: En person som du vill vara med.


7 Februari 2011

Åååååh va less jag är på hostan nu! Det går inte att sjunga normalt utan att hosta, det går inte att skratta utan att hosta. Det går inte heller att träna utan att dö. Kult!

Klädsim var iallafall något nytt. Lite jobbigt att bli strypt utav en luva men annars var det helt ok! Nu borde jag rensa kläderna som ligger på golvet här.. Men vi får se hur det bli med den saken. Ska äta först.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider


Frida Larsson



Grattis på17års dagen pudding!!!

6 Februari 2011

Jag har sovit hos mormor och morfar 5 nätter i rad. Dock har det inte varit jobbigt på något sätt, det var så länge sen jag umgicks med dom så det har bara varit jätte mysigt. Sedan har jag även varit mycket med min storebror vilket inte heller händer ofta. 

Imorgon är det måndag igen, sjukligt. Kör och klädsim står på schemat.
Var även på birsta idag och köpte vita fina converse.

13e bilden: Du och någon klasskompis


12e bilden: En bild på din vardag.


4 Februari 2011

Har inte skrivit något vettigt på flera dagar. Gissa varför? Just precis! Har inget vettigt att skriva.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.


Jag tror jag går sönder



Jag hoppas vi syns igen. 
Jag älskar dig

1 Februari 2011

Hade matte imorse, gick ovanligt bra att jobba. Skit äckliga makaroner till lunch och nu väntar en painintheass svenskalektion på tre timmar. Härligt liv.

Annars då? jo, hostar bort alla som kommer i närheten utav mig bara.

9e bilden: Någon i din släkt.


RSS 2.0