31 Juli 2011

Igår var jag som sagt med Frida och Angelica hela dagen. Det blev en jättefin och spontan dag som avslutades med bio! Borde ha lite fler sånna dagar. Iallafall så fick jag en av dom finaste presenterna jag fått utav Angelica igår, jag ska verkligen försöka visa bild här när jag fått upp dom på väggen!

Idag ska jag vara barnvakt åt min lillasyster några timmar. Vi får tydligen inte vara hemma så vi åker till stan en sväng, kan bli. Kul.

firar min födelsedag lite i förväg med fri...

0_image_130 (MMS)

firar min födelsedag lite i förväg med frida och angelica! bjuden på biteline och trampbåt i hamnen i sjukligt sköntväder. M M M


28 Juli 2011

Igår var jag och Moa på birsta och jag shoppade för alldeles för mycket pengar. Men får väl trösta mig med att jag faktiskt har pengar kvar och att jag är jättenöjd över allt jag köpte. Men ändå. Känns ju.

Nu ska jag rensa garderoben lite och göra Linnea lycklig. Hörs!


Och inte glömma, grattis på födelsedagen Thimmy!!!1

26 Juli 2011

Tjenare! Jag och Pelle var barnvakt åt Kimberly och Emma igår, och ungefär vid halv tolv (på kvällen) får vi ta på oss varsin ögonbindel, blir ledd till köket och där inne har tjejerna dukat upp med tacos! Dukat jättefint med tallrikarna och ljus. Lyx!

Nu har jag nyss duschat och ska väl få på mig kläder strax. Ska hacka lite sallad till middagen och vänta på att Pelle slutar jobba. Imorgon ska jag mysa med Moa också! Det var verkligen inte igår.


23 Juli 2011

Jag hade en jättebra dag igår! Jag och Angelica umgicks hela dagen, shoppade även litegranna. En jacka, en skjorta, en kofta och jeans/leggins. Kalla mig dålig bloggerska men jag orkar verkligen inte visa hur dem ser ut. Iallafall så åt vi sedan jättegod mat på Biteline, åkte hem till Angelica och meningen var att vi skulle se på film men jag somnade vid tio ungefär. Helt slut efter tre veckors arbete.

Nu är det snart mat här hemma, mamma kirra gomiddag vettu! Sedan åker jag till Pelle och umgås lite, vi ska förmodligen till Norra i finvädret också! Fett.




Haha åh. Älska Mami

22 Juli 2011

Gissa vem som har jobbat färdigt för i sommar (för i år. Hehe) då? Jo, Elin Elisabeth Susanne Falk! Känns så sjukt skönt nu. Slipper kliva upp sju varje dag, slipper vara ute och slåss med mygg och bromsar, slipper klippa gräs och få blåssor i händerna, slipper rensa och flyga rakt upp i luften för att man råka stoppa ner handen i ett myrbo, slipper vattna och få ont i ryggen. SLIPPER ALLT!! ÅÅH!!! KÄNNER NI VA SKÖNT??

Iallafall så ska jag och Angelica åka in till stan strax och fira. Äta på biteline. MH MH MH.


20 Juli 2011

Grattis på födelsedagen min lilla (stora..) älskling. Kan inte fatta att du fyller 13, tonåring nuju! Ha en jättebra dag så syns vi sedan :*:*:*:*


19 Juli 2011

Idag har jag jobbat på hela dagen! Men kom ihåg ipoden så dagen gick fort tack vare den. Jag gick över till Camilla på min sista rast för att få lite sällskap och fick med mig Kimberly som sällskap på sista passet. När jag kom hem tog jag en liten powernap och det må vara den bästa powernapen jag någonsin tagit, för när jag vaknade kände jag för att SPRINGA! Så jag tog på mig träningkläderna snabbt som satan innan jag hann ändra mig och sprang ett varv runt broarna.

Nu springer Ethny Emma och Kimberly runt här klädd som tre prinsessor. Ska leka lite jagis med dom nu och bli svettig igen. Hörez! Och förresten, bara 3 dagar kvar!!!!!!


18 Juli 2011

Igår firade jag Pelle hela dagen. Åkte även till Stöde och hälsade lite på hans mammafamilj. Åt nånting jättegott som jag aldrig ätit förut och som jag inte minns namnet på. Hade en väldigt bra dag!

Och idag har jag haft den absolut slappaste arbetsdagen någonsin. Städade lite i kyrkan, hade lunch, gick gudietur med Frida och åt fika, kröp under kyrkan och tittade på lite skelett och fick sluta en timme tidigare. Hallelujah. 

Om en stund hämtar Pelle och Ulf upp mig. Bio ikv xD

grattis på födelsedagen min fina <3

0_image_120 (MMS)

grattis på födelsedagen min fina <3


16 Juli 2011




Drar. Hörs.

15 Juli 2011

Tjena!!! Klev upp tio i sex idag ja. Har varit med om skönare saker i livet. Jobbade mer än vad jag någonsin gjort idag också, matchades inte bra med lite sömn såattsäga. Sedan åkte jag och mor in till staden och fixa lite presenter osv. En viss pudding fyller ju snart år vettni! (näe alltså, inte jag) XDDDDD 

Ikväll ska jag iallafall umgås med min snygga bästis hela kvällen. Och imorgon ska vi på 18års kalas. Läju bli kanonkul. 5/5 toasters.



Åh. 2 fina år sedan (`v´)
(Ser ni min nosring???)

YEAHAHAEH

Åh detta händer ju bara inte!! Jag slapp göra allt det där jag skrev förut! Behövde bara vattna blommor. Dock så sved det fint på min blåssor, men äh. Vattna är det lindrigaste man kan göra så jag klagar inte.

Åh ska duscha nu. As länge. Och äta. As mycket. Och åka till Pelle. As mysigt.

14 Juli 2011

Åh (prosit Elin, fänkz!) vilket bra humör jag är på idag! Och jättevarmt ute är det också, hoppas b(prosit igen, åh tackar!)ara jag slipper klippa gräs, svirra, karva, klippa häckar, kratta, göra gångar osv.. Hehe, läju hända xD

Men nu ska jag och mamma åka på jobbet! Vi höres sen kanske xDxDxdddxdD


11 Juli 2011





Nu snart åker jag till stan och ser på bio med Pelle och Kardå. Och min lillasyrra var jätterolig på ICA förut. Sprang ut med en leksak. Haha. Ville dö.

He's eveything I ever wanted, everything I need.

Tumblr_lmk5slrjmh1qkf5m5o1_400_large

328721456_large

LNF



Vad gör du nu för tiden? Varför hör du aldrig av dig? Det var alldeles för länge sen vi sågs


10 Juli 2011

Gatufesten är över och jag har verkligen ingen röst kvar. Och till veckan ska jag jobba igen, och veckan efter det. Men det gör absolut ingenting för jag är sådär härligt lycklig över allt just nu.

Tyvärr har jag inga bilder att bjuppa på heller. Men ni överlever nogog.gg.g

Electric



Jag och Angelica åker strax in till stan för att vara hos Isabelle några timmar innan vi drar till gatufesten. Vi ska förmodligen ner tidigt för att se melody club!

Men ikväll är det jag och Veronica ♥


9 Juli 2011

Det känns helt sjukt att det är sista gatufestkvällen ikväll. Har ju itne hunnit fatta att det har börjat än ju! Så ikväll ska jag njuuuuta som bara satan. Jag hade så sjukt kul igår också! Satt i ett fönster ovanför stadium och dinglade lite med benen samtidigt som jag tittade på världens bästa Håkan. Och träffade nya jättesnälla människor. M-M-M

Men nu ska jag försöka få en plan inför ikväll, lite jobbigt annars. HÖRESSZZZ½!!!!!!!!


hej angelica! går det bra att jobba?

0_image_107 (MMS)

hej angelica! går det bra att jobba?


klipper prällens gräs med ankan. blåssor ...

0_image_104 (MMS)

klipper prällens gräs med ankan. blåssor i händerna och fetttrött. men vem bryr sig? om några timmar äre håkan <3


5 Juli 2011

Ha jobbat i två dagar nu och det går bättre än väntat. Inte speciellt ansträngade egentligen. Och det är väldans tur att jag jobbar med Angelica! Och idag hittade vi en stor snigel också, som Angelica tyvärr råkade trampa ihjäl några minuter senare. Vi hann iallafall knäppa kort på han. Och Angelica tog spaden och begravde honom, så hon betalade för sin synd.

Nu har jag alldeles nyss duschat, ska äta lite nu strax och sedan ska jag packa tills imorgon. Åker till Angelica direkt efter jobbet och där ska jag och tjejerna grilla och mysa lite innan vi åker in till gf. Fett. Och inatt får jag sällskap av världens mysigaste Pelle!

3 Juli 2011

Men tjena! Efter att ha varit Runsviksbo i 3 nätter beger jag mig hem till lillägenheten. Har fler myggbett på benen än vad någon kan räkna och imorgon ska jag jobba. Haha. Jobba gatufesten veckan (+ två veckor efter då, såklart.). Ni hör ju. Går icke.

Inatt tror jag dessutom att jag får sällskap utav min favvis pojke. Vore kalas!


Snart ses vi ♥



Och det stog för några dagar sedan att det skulle regna hela gatufesten veckan. Men titta här då! Det går fan mot det bättre! KOM IGEN DÅ GUD!


RSS 2.0