And in the end, you'll be mine. I just wait





31 Mars 2011

Idag satt jag Pelle Markus Thimmy och Angelica ute i solen på lunchen, vilket nog var räddningen till att jag orkade med gemun på eftermiddagen. Jag orkade tillochmed göra klart heeela läxan som vi fick så jag slipper göra den sedan! Och den var inte nådig ska jag säga, bland om det jobbigaste jag gjort (typ iallafall).

Sedan gick jag på stan med Kicki, handlade smink. Var ta 2 betala för 3 på cubus så jag bah shoppa. Köpte tillochmed smink jag aldrig användt förut. Kan bli intressant.

Hahaha. kkul jag är. mena ju ta 3 betala för 2. Orkar inte ändra.

Papi

Tack så mycket pappa. För allt. ♥

30 Mars 2011

Woho första inlägget ifrån nydatorn! Fucking cooool. Iallafall så har jag och far varit på birsta en sväng idag och sedan åkte vi hem hit och fixade med wii och dator. Miket nöjd tjej.

Angelica är här nu också. Vi ska snacke lite nu. hörs imöra

29 Mars 2011

Tjabbaba! Internet vägrar fungera på min dator så jag lånar mammas lite. Fikade med Angelica på barista efter skolan och sedan tränade jag en timme. Gick finfint! Har inte riktigt gått in det där med sommartid än. Klockan blir ju tolv på en grisblink!

Imorgon har jag svenskuppsats prov och har inte förberett mig ett skit.. får väl inprovisera. eller nått.



28 Mars 2011

Heeeeej! Jag är på ett jättebra humör just nuuu!!! Vet inte varför dock? Kanske för att jag fått jättemysigt egen tid med min fina kusin? Kanske för att jag hittade två presenter till mina guldklimpar och en banduauoauoa idag? Kanske för att det är halv åtta hos mig och en unge i minuten ikväll? Har ingen aning ja!

Känns liiiite jobbit bara att jag inte fått upp datorn eller wiiiet än.. Och att det bara är måndag..  Och jag att mina kläder har förflyttat sig ifrån garderoben till golvet... Men äääh


Första jordgubben!!!!


27 Mars 2011

Det var riktigt mysigt igår! God mat, skratt, galen panna, film, härliga tjejer och girlstalk. Och måste tacka Isabel för den ofantligt goda frukosten! Gud trodde jag skulle dö av lycka när jag såg bordet. Åkte buss hem iallafall, i den oskönaste bussen jag någonsin åkt i.

Nu ligger jag i sängen och tittar på kläderna som ligger på golvet. Måste duscha. Måste packa tills imorgon. Orkar inte.





Earth hour!

You

Håller på att fixa mig lite nu, ska nämligen snart till Angelica (hoppas jag...) och ikväll blir det tjejkväll med tjejerna i klassen! Tacos och eart hour! jag hoppas ni stänger av eran tv och dator, lampor osv den timmen nurå! 

Jag vet inte riktigt om jag sover över där eller om jag sover hemma. Det märks nog. Ska försöka komma ihåg kamerna också.

26 Mars 2011

Jag har helt tappat förmågan att sova länge på dagarna. Kanske lika bra ändå, så man hinner göra nånting på dagarna. Jag ska försöka städa mitt rum idag, som att det är kläder överallt. Vill packa upp mitt wii och nya datorn också men får vänta tills pappa kommer hit och kan hjälpa mig med alla installationder så inget blir fel. 

Men till en början sätter jag på en film! (spara austalia tills du kan titta med mig angelica! vet hur mycket du gillar filmen:*)


Det är för oss

Jag fick skjuts ganska så jättespontant till pipeline utav min bror, och där inne väntade Lisa och Isabel på mig! Tacka gudarna för det. Sedan var även några roliga tpyer ifrån min klass där också, så det blev en riktigt rolig kväll alltså. Hörde Don't blame the dog för första gången live, huuuur bra som helst.

Bror min hämtade mig rätt så tidigt, så vi åkte runt lite i stan och pratade. Han hade varit på bio och sett nån westen film medans jag var på pipeline, två flugor i en smäll lixom! 

Borde sova nu, men är alldeles för uppe i varv för det.. Åh min hjärta går i hundratusen km/h. Skulle behöva haft en vän i rummet nu som kunde lyssna till allt jag har att säga

Älskar mitt liv!

För en gångs skull är rubriken helt seriös! Jag och bror min fikade på kulturmagasinet, sjuktligt goda kycklingröramackor och en negerboll. Sedan gick vi på museumet, måste säga att jag verkligen ha underskattat det tidigare. 

Sen åkte vi och mötte pappa vid hans jobb och.... *TRUMVIRRVEEEELLL* jag har fått en ny dator plus wii!!! och några roliga spel till wiiet! Tack så jättejättejättemycket pappa! Sedan köpte jag austalia och en plattång idag. Och inte nog med det! När jag kom hem så hade mitt paket ifrån HM kommit! En jättefin väst, en magtröja, örhängen och ofantligt snygga kilklackar låg i paketet. Åh vill bara kyssa nåååååån av lyckaaaaaaa

Nu fattas det bara sällskap tills ikväll.. 


25 Mars 2011

Nu har jag nyss slutat! Hade andra delen utav matteAnationella idag, gick sämre än det förra men det gick inte jättedåligt iallafall. Gjorde ingenting vettigt på svenskan nu på eftermiddagen, lyssnade på lite historier. Nu väntar jag på att min bror ska komma och hämta mig här på skolan, sedan drar vi ner på stan och fikar. Får se vart.

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer faktiskt. Vi får väl la se!

Nicki

Min vän Niklas blev besviken när han hittade min blogg (han random googlade på mitt namn, kändis?!?!) men inte hittade nått inlägg som var till honom.. Förstår INTE hur jag kunnat missat det?! Iallafall.

Niklas är nog en av dom estetiskaste(?) människorna(?) jag känner. På personlighet och kreaktivitet. Han har inte min humor tyvärr, men det får gå ändå. Dock är han snäll och otroligt energisk! Vi har pratat om alla möjliga grejor men tar oss aldrig i kragen och gör något togätha, ändring på det xP

Nicki är hans smeknamn ifrån min sida. Litet och puttinuttigt. Precis som Niklas själv xD
(han är och singel och sökande)


Pappa, jag vill spela saxofon

Jag har blivit så lost i saxofon på sistonde. (fan ta er om ni tycker det är töntigt!) Det är så otroligt fiiiint och jag skulle kunna offra exakt alla helger för att få lära mig spela! Lyssna på bara dom här, hör ni! Det är ju så fint att man dör.











24 Mars 2011

Hola! Dagen har gått riktigt bra faktiskt, fina vänner gör alltid dagen lite bättre. Gehör och musikläran gick bra idag (för en gångs skull) och efter skolan gick jag ner till kulturmagasinet (ofantligt rogivande och skönt där må jag säga!) och lämnade tillbaks en bok och gjorde lånetiden längre på en annan. Intressant att veta va? Förstod väl det.

Efter det tränade jag en timme och åkte sedan hem. Har nyss ätit så ligger på sängen och gäser lite nu. Imorgon är det fredag vilket jag är ofantligt glad över. Behöver helg nu känner jag. 


Slänger upp en fin nytagen bild där jag visar min nya fina babylock

I'd jump in front of a train for yah




23 Mars 2011

Kom nyss hem ifrån kusinerna. Igår såg jag och Camilla på beck och somnade i soffan. Sov rätt skönt inatt och blev väckt av en Kian och en Livia vid halv sju ungefär. Men det gör inget, som att dom trots allt är min små guldklimpar. Jag och mina mostrar tog en timmes styrketräning idag också, och yoga på det! Halleljuah. Yoga är typ det värsta jag vet, blir så arg på tjejen som pratar, hon får det att låta som att det är så jävla lätt hela tiden.

Kimberly hade en sista innebabdymatch idag, mot "mammorna". Jag och Linnea hoppade in som förstärkning och det ändå jag kan säga är att jag nu fattar varför jag slutade med det där. Annars då? Jorå. Saknar min lilla (stora) favorit familj redan dock.. 



All my singel friends

Kom hem för ungefär tio minuter sen och har nyss ätit klart. Om tjugo minuter åka jag och mamma in till stan för att träna lite, sedan hoppar jag av hos kusinerna i runsvik och sover där inatt. Jag är nämligen ledig imorgon! Eller jag har återläsningsdag men tog med mig matteboken och några sånger så slipper jag vara på skolan.

Det har varit wonderbart väder hela dagen! Snövägen ifrån skolan ner till stan (som jag sprang nerför idag för att hinna med bussen) har smällt en hel del den här veckan, miket pra. Dock kommer väl det mer snö typ. Imorgon.


22 Mars 2011

Har nyss skrivigt första matteA nationella och tror nog att jag kirrar ett G åtminstonde. Idag är hyffsat pigg faktiskt även fast jag somnade vid tolv igår. Annars då? jo sitter och är så sjukligt avundsjuk på Kenza som var på Bruno Mars konsär i Käpenhamn igårkväll och även efterfestade med honom. Nångång i mitt liv måste gå på nån konsär med honom, sedan gifta mig och föda hans barn!!1


21 Mars 2011

Tjenixen! Igår var det väldigt mysigt med bastu och pizza. Jag var pigg hela dagen faktiskt men somnade påengång när jag la mig i sängen vid tio. CrAzY. Var dock balletrött när jag vaknade och har varit det hela dagen. Kanske borde somna typ nu och ta igen timmarna jag inte sov igårnatt.

Idag hade vi iallafall bara kör och sedan såg vi på Svansjön. Den var ofantligt (som är mitt nya ord!) bra måste jag säga. Vi slutade efter det och då satte jag och ankan oss på barista och åt ofantligt goda mackor. Sedan åkte vi hem. Nu sitter jag här och tänkte se på film. Ohyeah.







Dag 25 – Min favorithögtid.

Sista!

Den här är ganska svår. Egentligen borde jag säga julen, men jag har för höga förväntningar på den varje år och blir alltid besviken. Påsken gillar jag för mitt påskägg är alltid över förväntningarna, faktiskt! Midsommar är otroligt bra också, fina somriga kläder och massor med fina människor. Så ja. Idag känner jag för midsommar.

And I'm like, ah ah ah

Finns det någon sorts kris när man kommer upp i fyra och ett halv års ålder ungefär? Som sexårskrisen? Min lillasyster har varit så otroligt känslig på sista tiden. Blir ledsen för minsta lilla, eller ja. Hon har konstiga funderingar och blir ledsen över dom. Då menar jag inte att hon grinar om nån puttar lite på henne eller om hon inte hittar leksaken hon vill leka med, utan här om veckan så satt hon på sitt rum ensam och läste en bok. Efter en stund börjar hon snyfta, och grina. Sedan när vi frågar vad det är så säger hon "jag tycker inte att mitt namn är fint! Jag vill inte heta Emma!". Nu vet ju inte jag om det är nån snorunge på dagis som säger till henne att hennes namn är fult, men hon påstår inte det själv iallafall. 
Och nu, idag. Vid middagsbordet så börjar hon tokgrina. När jag frågar vad det är så säger hon "inget" och går. Jag går till mitt rum, mamma kommer och säger att Emma vill prata med mig. Emma sätter sig rödgråten på min säng och säger "det känns som att du inte tycker om mig mer" och lägger sedan huvudet på knäna och gråter ännu mer.

Det kändes. Kan man säga.
Och jag blev så otroligt paff över detta. För jag tycker att jag är med henne och gör saker mycket mer nu än vad jag någonsin gjort under hennes 4½ år på jorden. Men ja. Det går förmodligen till sig igen.

Puh. Iallafall! Jag åker till Kicki om en tjugo min och sussar där med Ankan! Vi bah hörs imorrn!

20 Mars 2011

Här sitter jag, nyss badat två timmar på badhuset med Emma och Kimberly, sov tre och en halv timma inatt och suger på en ofantligt god isglass! Den nya twister, fruit? Smaka på an! Skit go.

Igår så hade jag helt okej roligt till en början, men alltså. Vid typ ett eller nånting så kom vi igång på riktigt. Fy satan va kul jag hade då! Åkte gunghäst utomhus, åkte 4 pers på en spark, körde lite på vårat spel, dansade, skrek/sjung och knäppte en massa kort. Det var den sjukaste fullmånen jag sett i hela mitt liv igår också(men det sägs ju att det var såkallade "supermåne" igår, som inträffar var 18:onde år?!) så jag tror det var därför vi inte sloknade förren fem på morgonen. Blev väckt vid halv åtta iallafall och mor kom då och hämtade mig. Otroligt lite men skön sömn! 

Idag så ska jag kanske åka till Kicki på eftermiddagen och basta lite! Ha lite söndagsmys sådär och berätta lite om senaste dygnet. Hon var ju på cocktail så skulle gärna vilja veta lite smaskiga grejer därifrån!


Lite av mitt och ankans spel!













(han står faktiskt på tå på denna bild!!)





Radio



En otroligt fin och gripande film! Ni bör verkligen se den. 
(vill inte berätta vad den handlar om för det förstör lite. bättre ni ser den själva!!!1)

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför

Biggest loser - för att jag blir berörd utav varje program, helt sant!
OTH - för att det helt enkelt är så BÄST! Snygga killar och tjejer, drama, kärlek, vänskap.

19 Mars 2011

Igår fick jag träffa Angelicas otroligt fina lillebror Rasmus! Hua va söt han var, eller är! Vi satt i fleeeera timmar och gjorde ett spel till idag (får nå fel om det inte blir roligt att spela, så många timmar som vi lagt ner), skrev lite matlistor och ordnade upp lite med musik och sådant. Tro inte att det är fet ferre hos ankan ikväll nu, snarare chill ferre. Det blir nog mysigt trorjag!

Nu hade jag tänkt att duscha, packa och äta. Jag hoppas jag hinner gå och titta på en match som Kimberly spelar här i Matfors innan jag åker också. Länge sen jag träffade moster och goungarna nu ♥

Dag 23 – En låt som får mig att gråta

Svår asså. Grinar inte riktigt men får lite ont i hjärtat (på gott och ont) när jag lyssnar på: 
James Horner - Rose
Evanescence - My Immortal


17 Mars 2011

Angelica har hicka just nu och det är sjukt roligt. Vi sitter i datasalen och det är två andra här också, + att det är typ helt tyst. Eller ja, förutom angelicas hickar då. Det roliga är att hon försöker hicka tyst men lyckas inte. Låter som en mus.

Inatt hos jag sov Moa! Vi hade spa i två timmar igår. Inte dåligt!!!! Idag är det torsdag och imorgon är det helg. Hallelujaaah

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln

Snyggaste människan i HELA världen.

15 Mars 2011

Började med matte B.
Tränade efter skolan.
Åkte till ankan, fortsatte med vårat spel.
Ska spela piano och sjunga med na nu.

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan


Dag 20 – Min(a) favorit film(er).

Denna var svår. Jag har favorit filmer i perioder. Men just nu är det nog Letters from Juliet, If only och Dear John

14 Mars 2011

Jag slutade tolv idag (eller ja, egentligen började jag aldrig som att vi inte hade en enda lektion för körläraren var sjuk) men jag och Angelica satte oss på Barista och pratade i timmar, för att sedan förflytta oss till donken och äta middag och prata i några timmar till. Hihi. 

Det är sex veckor tills påsklovet kommer, och jag hoppas att veckorna går fort! Jag vill ha sommarlov, gatufesten, födelsedag, utomlandsresa och värmeeeeee. 


Baby I was born this way


13 Mars 2011

Godmorgon! Igår hade jag det otroligt roligt. Lilla Ester färgade mitt hår rött svart och grönt, Anna-Karin gjorde en sjukt snygg sminkning på mig och Kimberly kom även dit och var med sin lilla loverboy Lukas. Vi gick hem vid tolv nångång och jag sloknade på en gång, med smink och allt på. 

Det känns otroligt konstigt att jag ska på skolan imorgon. Nu har man ju kommit in i det här att man är ledig och kan vara uppe hur länge som helst.. Jaja, det är ju inte allt för länge tills påsklovet kommer! 


Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.


Inte riktigt det jag köpte senast men kom på att jag inte visat denna.

12 Mars 2011

Befinner mig i matfors just nu. I en hus som bor granne med mig! Min faster och hennes kompisar gick nyss på ICa. Är här hela kvällen och sover förmodligen hemma. Ska ta vara på sista kvällen av lovet nu!

Vi höres! PÖSSEEENNN

In this river

Jag och Emma drog till badhuset och var där i två timmar, kom typ nyss hem. Ska träna zamba (för första gången i mitt liv) om en timme och efter det packar jag en väska och beger mig till min kusin Lukas! Blir nog där hela helgen, det är så sällan jag får chansen att vara med dom så tänkte passa på nu. 

Ska åka slalom hela dagen imorgon också. Undra hur jag ska orka det, men det ordnar sig nog! Så vi får se när vi hörs nästa gång! PÖZZZ


Dag 18 – Vad jag åt idag.

Jag åt spagetti till lunch.

Axel Lundberg




Grattis på födelsedagen lilla gubben!!! Hoppas du får en mysig dag ♥

11 Mars 2011

Sit vad jag vaknar tidigt nu för tiden. Haha, jag hade en sån rolig dröm inatt. Jag och en massa tjejer var utomlands, alla höll på att städa våran lägenhet men då gick jag ut en sväng. Jag gick till en fotbollsplan där DanielM och hans kompisar spelade fotboll. Så jag la mig ner på sanden och solade lite och sedan fick jag panik över att jag förmodligen inte skulle hitta hem. Så jag gick till ICA som helt plötsligt var bakom fotbollsplanen och köpte en påse dumle och två påsar ris för att gottgöra tjejerna som att jag bara stack. 
Sen när jag väl kom dit igen så var ALLA skitsura. Visst tänkte jag och satte mig och åt ifrån ena rispåsen. Sedan fick jag ett sms från Daniel där det stog "Du är så...HMHMHMH" och sekunden efter jag läst det så flyger dörren upp och så skriker Daniels vän "YEAH YEAH" och Daniel skriker "WOW WOW".
Sedan helt plöstsligt står jag och Danitel och dansar på golvet till hans väns fina sång. Sen vakna jag. Hahaha åh vilken roli dröömmm!

OJ mycket text. Iallafall så var det ballejobbigt att träna igår. Brändes i varje liten del i mig. Men man är väl en kämpe! Nu måste jag äta något. Var skithungrig igårkväll redan men hade borstat tänderna så kunde inte äta.

Lite shopping

Tjababa! Kom nyss hem och är helt slut. Sov hela vägen på bussen hem så det kändes som att jag hade åkt i fem minuter. Tur att Anna väckte mig när hon hoppade av så jag kunde skaka liv i mig själv innan min hållplats kom. Jag hittade iallafal lite fint idag på stan! Tänkte visa snart.

Om en timme ska jag iväg på TRIM igen och träna pump. Döden. Linnea hänger iallafall med så jag slipper träna själv. Sedan ville hon följa med hit så det får väl gå för denna gång då, jag hade mer planerat att hänga med henne hem. Aja.

En söt volang ttröja

Spets tubtop

En pösig tröja (jättedålig bild. det är små pärlor på den också som inte syn)

Och en jättefin kavaj! Dock är detta också en jättedålig bild, för den är mer mörkblå.

10 Mars 2011

Goooodmorgooog!!!11 Jag är värsta trött idag även fast jag sov fler timmar än vad jag gjort dom tidigare nätterna. Drömde att jag, Victor, Angelica, Tom, Erika + hennes kille, Isabel och Folke tog studenten inatt. Det är snö ute och min pappa missade när vi gick ut på trappan(som gick ut ifrån ICA matfors) så halva drömmen var jag förbannad över det. Sedan tyckte jag att hela grejen var allmänt tråkig. 

Igår storstädade jag iallafall mitt rum i fleeeera timmar. Vid åtta gick jag till TRIM och mötte Amanda och Anna där, sedan tränade vi step och styrka i en timme. Rätt duktigt asså! 

Anna ligger iallafall fortfarande och sover och jag tänkte leta fram lite kläder snart. Vid elva åker vi nämligen in till stan för att strosa runt där en stund.

HÖREZZZ!!!!

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför

Kenza, för hon har verkligen allt.

9 Mars 2011

Det var väldigt mysigt igår! Vi tre kan det där med att ha det sjukt kul fast man bara är tre asså. Iallafall så vaknade jag tidigt idag igen, åt frukot och sedan kom mamma och hämta mig. Vi åkte till sidsjön där mina kusiner ockå var. Åkte madrass,pulka,tefat osv med alla barnen och grillade korv. Otroligt mysigt, synd bara att jag frös ihjäl mot slutet. 

Ikväll måste jag sova hemma, annars blir Emma ensam inatt och imorgonbitti. Men jag har tur att bästa vännen kommer hit och sällskapar mig! Ännu en gång var det alldeles för länge sen vi umgicks! 

P.S Grattis till min kusin Rikard som fyller 23 år idag!

(och just det, tog ut min tungpiercing igår)

Här har ni han! dock är bilden 2 år gammal.

Dag 16 – Innehållet i min väska.

Vilken tråkigt. Jag har ju bara väska med mig nånstans om grejerna jag ska ha med mig inte får plats i fickorna på jackan. Så det jag har i väskan varierar ifrån gång till gång. 

Men för det meta är det väl plånbok, parfym, deo, smink, hårspray och hårspännen och kläder(träningskläder ibland).

8 Mars 2011

Tjebba! Vi vaknade vid nio imorse, även fast vi somnade sent. Låg och skeda hela natten och hade det allmänt mysigt. Jag och Angelica tog varsin dusch nu på morgonkvisten och Kicki gick nyss ut till stallet för att vara där i nån timma. Ankan och jag lovade att fixa så lunchen skulle vara klar när hon kom tillbaks... HEEJJAAA

Vid två tre tiden åker vi iallafall in till stan för att strosa runt där lite i glassiga brillor och kläder. HEhe eller. Näe. Men vi ska gå runt där i några timmar, kanske ta nån fika och sedan vid halv sex tränar vi streetdance. Efter det åker vi hem och avnjuter en middag (=tacos).

Ha en bra tisdag asså!

Dag 15 – Någonting jag ångrar

Jag ångrar att jag inte tog vara på tiden mer när jag hade alla mina nära vänner vid mig hela tiden.

Hej säger Rock-Elin







Befinner mig i Kickis kök. Har hittat en ny stil som jag stormtrivs i! Angelica och Kicki lagar mat och jag sitter med fötterna på bordet och skriker åt dom vad dom ska göra. Detta är livet.

Dock sa Kicki att jag såg omänsklig ut på den nästsista bilden. Pffs, avis kallar jag det :P

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


7 Mars 2011

Godmorgon! Eller ja. God vet jag inte. Efter att ha pratat med en vän hela dagen igår och fått höra otroligt hemska saker så har jag inte sovit speciellt bra inatt. Jag lider med honom så otroligt mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Men nånting ska jag göra! Måste ta vara på lovet nu, kommer ångra mig som satan annars. 


Filmer

Ni måste se Autumn in New york om ni inte gjort det redan! Sjukt fin film


Ska tipsa om Rango också, såg den på bio idag! Haha åh va bra den äääär.


Black Label Society - In This River



Fiin låt. Kolla på musikvideon om ni har tid. Det funkade inte att lägga upp den.
(han börjar inte sjunga förren typ 03.40)

Oh yeah

Nu är mitt lilla handikapp med telefonen över! Mamma ringde och sa den långa koden och jag kom tillochmed ihåg den i huvvet. Inte illa pinkat! Iallafall så blir det antingen bio ikväll igen, eller så hemmakväll med bror min, eller Runsvik. Och jag blir happy vad det än blir, så idag är en bra dag.



6 Mars 2011

Godmårning! Idag vaknade jag upp helt ensam. Inte en själ hemma. Har ingen aning om vart mina familjmedlemmar är heller som att jag inte kan höra av mig till nägon när jag inte har pengar på telefonen, roligt att mamma så fint lovade att fylla på telefonen min under natten när hon jobbade. Men det hände ju inte. Under dagen kommer det hända iallafall (hoppas jag..) så då kan ni alla min beundrare smsa mig hela tiden igen ♥

Känns inte så bra att klockan bara är halv tio och jag är hemma ensam. Hur ska jag få hela denna dag att gå då? That's tha big guestion


Dag 13 – Mitt drömbröllop

Jag vet inte riktigt om jag har så många krav på mitt "drömbröllop". Vet inte ens om jag vill gifta mig. Men om det blir så vill jag ha en fin klänning som jag älskar, ett ganska enkelt men stilrent bröllop. Vitt med fina rosor i rött/lila. Sedan vet jag inte om jag vill ha en brudbukett. Jag tror jag vill gå hand i hand med min partner upp till altaret. 

Men ja, man har ju ingenting aning om hur det komer bli om det händer. Har nog aldrig tänkt ut något drömbröllop.



Bio

Det blev inget med Kicki och Angelica så jag gick på bio med bror min istället! The kings speetch eller vad den hette. En fin film faktiskt! Sedan blev även pappa väldigt glad över hans presenter så det kändes bra! 

Kom nyss hem så nu ska jag lägga mig i sängen och skita i allt som snurrar i huvudet. Kommer bli galen.



En av pappas presenter!

xD



Här ligger jag och myser med mitt hellokitty täcke. Osminkad och ful i håret. Uttåkad, väntar på att tiden ska gå. Har prövat tio olika ställningar senaste 5 minuterna och kom fram till att denna var helt ok. 

Väntar på att klockan ska gå som sagt så bror min kommer hit och hämtar mig så vi kan åka och äta i blåhuset med pappa och daniel och efter det så ska jag nog vara med kicki och angelica igen det ska bli kul

5 Mars 2011

Tjenis! Igår blev det en myskväll för mig Angelica och Kicki! Vi vaxade benen och färgade ögonfransarna. Åt en massa gosaker och hade ansiktsmask. Låg i sängen och hade deep-girltalk. Mja, sånt som hör till lixom!

Jag kom hem för ungefär 45 minuter sen. Jag tog på mig träningskläderna på en gång och sprang runt broarna på 27 minuter. Slår tiden med nån minut hela tiden asså! Dock så håller jag på att dö just nu. Mensvärken bränner i hela kroppen typ. Ska ta mig ett långt mysigt bad så kanske det blir lite bättre iallafall.


cool_farlig_girl_94

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på


In the club

Efter ett samtal så bestämdes det att jag tillochbörja med åker till Angelica och tar med mig både fin och slö-kläder. Vi har inte riktigt kommit fram till vart kvällen styr, spännade!!!!!11one

Ska packa väskan och bege mig nu. Hat bra!


4 Mars 2011

Äntligen hemma och äntligen lov! Som jag längtat efter detta lov alltså. Otroligt skolless är jag! Fixade nyss det sista på presenten till pappa och det blev faktiskt bra! Kan kanske visa bild sedan när han fått den.

Hade matteprov idag och jg har verkligen ingen aning hur det gick. Men det visar sig, på lunchen var det en gospelkör på skolan och GUD va bra dom var! Blir så sugen att va med i nått sånt där. Ser så kult ut ju. Slutade iallafall efter det och vad jag ska göra ikväll vet jag inte riktigt 100 än. Vi hörs senare om det!

Grattis pappa!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag äre min pappas födelsedag!! Inte illa alltså. Hela 47år fyller han. Så nu ska jag sätta mig och pyssla på lite med det sista på hans present, sedan är den klar. Han läju bli otroligt överlycklig!!



Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Att det ska komma mer snö

TATTOOO

Shit va sugen jag är på att tatuera mig igen.. Dock så tror jag att jag vill göra på samma ställe isf. Kanske låter lite konstigt, men jag har en jättebra och fin ide! Dock så vet jag ju inte riktigt hur det skulle se ut som att den bara finns i huvudet hitills, men ska be nån rita dit det nån gång så jag får se. 

Det bästa är att det finns ett jättefnt budskap så jag hoppas verkligen att det går att fylla ut med det jag tänkt. HeMlIgHeTtsSfFulLlTjJeeJJ xD

3 Mars 2011

Ska börja med att säga grattis till min kusin som fyller 22 år idag! Så, grattis!

Kom nyss hem och dagen har varti lång men otroligt skön. Jag och Angelica tog nio bussen till stan, gick runt lite, jag köpte present till pappsen, åt på donken, drack iste på waynes, åkte upp till skolan och skrev prov, tränade och åkte hem. Helt ok alltså!

Nu ska jag äta, sedan duscha. Sedan plugga lite matte som att jag har prov imorgon och jag kan verkligen ingenting. Känns bra. Måste rätta referatet till imorgon också. Och läsa i romanen. Hallejuha. Tufft att gå estet kan jag lova!!!!!!!1111

Ska avsluta inlägget med att tala om för herr Spjut att mitt rum inte är så stökigt som det ser ut på bilden.. Puss.

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.


Mumsfillibabbbaaa

Ni som minns min beskrivning på hur killar ska va. Det är HELT OKEJ om dom ser ut ungefär såhär:





2 Mars 2011

Det är så sjukt härligt att det äntligen börjar vända med vädret *pepparpeppar*! Efter skolan gick iallafall jag och Kicki ner på stan och fikade på Charm. Selma och negerboll = MUMZ. Efter det gick vi till gymmet och tränade bort våra synder. Kom fakitskt nyss hemoch tog nyss emot ett samtal ifrån ankan som ville komma hit och sova. Klart du får det svara jag då, så nu håller hon nog på att springa hit. Lillstackarn.

Nu ska jag ta mig ett bad med lillsyrran, sedan ska jag plugga gehörs och musiklära som aldrig förr. Provet imorgon kommer inte gå bra.

Dag 09 – Bild på mig och min bästa vän.


Norrsken!

ÅH jag såg norrsken för andra gången i mitt liv idag! Påväg hem ifrån träningen, när jag väl hade sett det och skrikigt " MAMMA titta! NORRSKEN!! I MATFORS!!! TITTA DÅÅÅÅ!" så satt jag med näsan tryckt mot fönstret hela vägen hem. Dessutom var det stjärnklart på det. Otroligt fint.

1 Mars 2011

Alla har gått hem men jag sitter kvar på skolan jag! Dock så gör det inte så mycket, sitter och äter min middag just nu (som består utav en macka) och ska sedan plugga gehör och musiklära + svenska. Om ungefär en timme går jag ner mot stan för att träna streetdance!!!! ÅHÅHÅH så rolit


Dag 08 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Hm. Svårt att komma på just nu men det skulle kunna vara att jag alltid äter på något när jag inte har nått att göra.


RSS 2.0