tjenaa!! denna dag har varit lång men bra!...

0_image_175 (MMS)

tjenaa!! denna dag har varit lång men bra! resan hit gick perfa, jag och mannen mötte tommy körberg på stan för några timmar sen och åt sedan middag i gamlastan. har jagat jacka hela dagen och hittade en som det kanske kanske blir, får se! nu ska jag och goskillen se crazy stupid love! höres


30 Oktober 2011




Hej.  Imorgon åker vi till stockholm, känns bra. ska trabjo lite innan vi åker till staden och sover där. Vi kanske hörs nånting i veckan, kanske. Kyss.

29 Oktober 2011

Tjena! Jag och mannen började lovet med en myskväll framför idol igår. Somnade ungefär vid elva, hehe! Väldigt skönt dock. Nu ska vi strax möta upp faster på stan och fikade lite, sedan tacos i Mhood + trabajo.

Imorgon ska vi packa(+trabajo) och handla lite fika till tåget, sedan bär det iväg alltså! Skönt som bara den att få komma härifrån några dagar. Och just det! Rihanna+globen+elin(och kanske pellle)+onsdagkväll=väldigt väldigt sant!

28 Oktober 2011

Tjena! Äntligen fredag, och bara en lektion kvar innan lov. Dock är det en samhälls lektion på sisådär två och en halvtimma. Nyss haft prov i engelska, har väl tur om jag får G... LOOOOOL ååh orkar inte med skolan längre.e.re.

htwiaut skit inlägggergery

25 Oktober 2011

Sådärja, nyss städat lite i lägenheten (vilken städtjej jag blivit! xd), sitter och pustar ut nu. Dagen har varit riktigt lång och fick reda på ett prov, gick väl sådär då. Iallafall så hoppas jag på att morgondagen blir roligare, vilket jag tror!

Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa lite med prinsen, måste somna tidigare ikväll. Var dödligt trött imorse.


24 Oktober 2011

tjenare! Idag jobbade jag för första gången på nyjobbet (Syltfrabrik AB.com/stöde aka städare) gick GALANT! Känns jättebra att ha ett litet extra jobb så jag inte är skitfattig hela tiden. Och nu ska jag och Pellis boka tågbiljetter till Stockholm som vi ska besöka på lovet. Nice.

Sådärja. Bokat. Hoppas veckan går snabbt.

inatt sov vi hos mormor och morfar! nu:birre

0_image_172 (MMS)

inatt sov vi hos mormor och morfar! nu:birre


..

Har bara en sak att säga, LOL att busskorten slutat fungera efter klockan sex på riktigt nu. Slatan lixom..

21 Oktober 2011

TJENA!!!! HAr nyss skalat av lite döskinn på såret :P Nice :p Iallafall så läker det precis som det ska, känns bra känns bra :p Ikväll ska jag och mannen umgås lite med mannens syster! Ska bli trevlans som att jag typ aldrig träffar henne =) Imorgon bjuder vi mina bröder och pappa på middag! På söndag är det ljusparty i Runsvik och på måndag är vi "ledig" (=återläsningsdag). HALLELUJAH

Men vi hörs!
Yours faitfully, E.Falk

The man in tha house

Hej Elins blogg och Elins bloggs läsare! Det är "mannen" här, som jag brukar bli kallad på bloggen :) Just nu sitter jag och Elin i våra rum på skolan och vi har ganska nyligen uppträtt med våran kör på storsamlingen. Det gick ganska bra. Jag hoppas att dom andra som hörde oss också tyckte det. Det var roligt iaf och det är ju huvudsaken ^^

I alla fall så har jag försökt att lugna ner Elin för hon har upptäckt en liten knöl på sitt finger som hon tror är cancer. Men jag vet att det inet är det för så fort det är något litet som gör ont så skrämmer hon upp sig själv, det är hon väldigt bra på. Hon är bra söt av sig. Nä nu ska vi snart börja våran samhällslektion där vi får reda på våra prov, spännande. Önska oss lycka till vettja :D

(En hälsning till dig Elin när du läser det här: Du är det bästa som finns!)

18 Oktober 2011

Skolsköterskan hann precis få tag i mig igår innan jag gick hem ifrån skolan, så hon ska hålla lite koll på mitt sår nu vilket känns jätteskönt. Ska dit imorgon igen så hon ska få titta på det. Idag hade jag religions prov och det gick så fruktansvärt dåligt! Och det jobbigaste är att jag verkligen pluggar till religionsproven men likt förbannat så kan jag ingenting när jag ser provet. Aja, skönt att ha det gjort iallafall.

Nu har jag nyss städat Emmas rum, ska lägga mig i sängen och titta lite på ett seminarium som jag ska ha om några veckor i Engelska B. Lika bra att börja förbereda så jag slipper stressa. Har nog med grejer som kommer nu i veckan och nästa vecka.


17 Oktober 2011

HEj påer!! Kan med glädje berätta att mitt sår ser dubbelt så illa ut nu :D Känns jättebra. Gick till sjuksköterskan nyss men hon var inte där (LOL) men skulle komma tillbaka senare :P Åh orkar inte med livet nu. Har världens fetförkylding och skitont i ryggen också. Plus att jag är orolig över vad dom kommer säga om brännskadan. :P:P:P:P:P

Iallafall så fyllde min lillayster 5 år i lördags! Stortjejen nu vettu. Så  hon hade barnkalas igår som jag hjälpte till med. Och idag måste jag plugga som bara den. Har prov på islam imorgon och har inte ens börjat.Ännu en orsak till att jag älskar livet.

hej påer! igår var jag med angelica och my...

0_image_168 (MMS)

hej påer! igår var jag med angelica och myste. igår brände jag mig på ett aggrigat. hejdå


I wonder is she's gonna stay

Tjenixeeen! Skoldagen var sådär men slutade bra. Jag har nyss städat hela lägenheten, förutom sovrummen. Det får var och en ta själv (xD). Iallafall så ska jag och mamma åka och hämta Pelle på jobbet om ungefär en halvtimma och sedan ska vi till Biteline med några klassisar och se på fotboll! Inte för att jag tittar mycket på fotboll men det blir ju trevligt ändå lixom, och fruuuuktansvärt god mat!!

Imorgon åker jag till Moa efter skolan och umgås med henne och Pontus! Det var alldeles för länge sedan nu tycker jag. Sedan resten utav veckan består av mannen, lite fest med fin(a?) vän(ner?)(kanske), barnkalas och mys.

11 Oktober 2011



Somethin' in your eyes, makes me wanna lose myself
Makes me wanna lose myself, in your arms
If you knew how happy you are making me
And if you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done


9 Oktober 2011




Tjenaa! Nyss ätit gomiddag med familjen mannen och besök utav storebror Daniel (ja okej han tillhör ju familjen men är här och hälsar på och det är typ ovanligt. Hehe jaja xD)! Inatt har jag sovit kanske sammanlagt 5 timmar. Hade så otroligt ont i magen att jag trodde någon var inuti den och höll på att gräva sig utåt tills skinnet sprack. Men efter ungefär 4 timmars smärta somnade jag för att vakna efter en och en halvtimma och ha ännu mer ont. Älskade livet så fruktansvärt inatt:)

Känns sjukt att helgen redan är över. Jag hinner ju inte göra nånting innan det är måndag igen! Aja, det är ju skönt att veckorna går snabbt också. Så höstterminen är över nån gång.

8 Oktober 2011

Kom nyss hem ifrån stan, köpte en bh för 39 kronor! Älskar rabattkuponger. Köpte även en jättefin födelsedagspresent till min lillasyster som fyller år nästa vecka. Ikväll ska jag och mannen äta tacos och mysa. (eller åka till paryhuset i Mhooden, vi får väl la se hure blir) Vi kanske får sällis av mamma till maten också! Vore trevlans. 

Men vi hörs! Ska försöka att uppdatera om mitt fantastiskt roliga liv lite oftare (xD)

8 Oktober 2011

Kom nyss hem ifrån stan, köpte en bh för 39 kronor! Älskar rabattkuponger. Köpte även en jättefin födelsedagspresent till min lillasyster som fyller år nästa vecka. Ikväll ska jag och mannen äta tacos och mysa. (eller åka till paryhuset i Mhooden, vi får väl la se hure blir) Vi kanske får sällis av mamma till maten också! Vore trevlans. 

Men vi hörs! Ska försöka att uppdatera om mitt fantastiskt roliga liv lite oftare (xD)

7 Oktober 2011

Shit va dålig jag är på att uppdatera. Men jag sitter aldrig vid datorn längre så det kan ju vara därför. Iallafall så hade jag samhällsprov idag, L0L. Och idag fyller bästisen 17år! Ska dit om ungefär en halvtimma och fira lite, sedan åker jag nog in till stan och myser lite med pojken.


(är inte ledsen hade bara ingen annan bild. HAHA åh så roligt!!! hewhaxD) 


3 Oktober 2011

hey people!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
this is RObin on elins blog, In have to go now so Byeeeeee everyone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
XD

:P


RSS 2.0