jag är din brandman

Jag har jätte tråkigt nu. Jag är ganska så jätte less och ja.. inte ett dugg trött. Hoho jag hade g r y m t kyyyl på grillferren iallafall. Sedan sög de i Matfors lika always. Men med nån en staka c00l människa så gick de ändååe.
Jag lyssnar på basshunter nu, varför?
Jo, för de ploppade upp en sån låt i min brorsas hörlurar faktiskt, ÅÅH CAMMILLAAAAA DU KAN EJ SÄGA NEJ TILL EN NATT MED MIIIIIG
Ni vet den låten? Japp, den lyssnar jag på nu.
Fast inte nu, nu blev de HEJ DU SITTER OCH SITTER OCH STIRRAR JAG VET DU VILL HAAAA MIIIIIG
Haha, lagomt med fjortsmusik! De gillas.
Nerå, men jag har tråkigt. Och vetni? Imorgon är det juni! Fattar ni!?!?!??! WOHOHOHOHOHOHOHOH
Nej nu ska jag spela cs, för tredje gången i mitt liv, deni!
jag är grym

like i said!

Lördag. Gårdagen var bra, vi var först hos Isabelle och grillade, var i Matfors, sedan såg vi på film och grejer. Orkar inte ta allt speciellt noga. Jag vaknade nån gång vid tio, åt lite, satt på min bikinin och gick ut och solade i en timme. Sedan gick vi tjejer till dannes och köpte glass, gick ner till Rännö och solade ännu mer. Jag vet inte om de tog nått, ska kolla de snart. Men i ansiktet gjorde de det iallafall, i thiiiink.

Idag ska jag på grillfest. Vi ska dit rätt tidigt, jag vet inte när jag kommer hem. Men ja, hööörr aavv eerrr.
Borde nog duscha nu, sedan ska jag ta på mig min superduper fina klänning! Hihi
0768302047
albin jonsson

vill ha dig i mörkret hos mig

Torsdag. Ajdå, det blir allt mer sällan som jag uppdaterar. Inte likt mig. Fast jag sitter faktiskt aldrig vid datorn nu för tiden. För jag har skaffat mig ett liv gemnfört med alla andra pojkar och flickor (: Hihihi nerå, för vissa kanske datorn är livet. Fast ja, då har man inte mycket till liv.

Imorgon är del helg. FYFAN va skönt. Jag är så jävla skolless nu så du anar inte. Och såklart så har jag planer imorgon, ojojoj va kul vi kommer ha. Haha det är så kul att göra er nyfiken :') Men ja, om ni har tur så kan ni kanske få reda på vad jag gjorde, på lördag.

Snart är det sommarmånad också! Det är ju också heeelt underbart. Och jag har inte ett enda prov kvar, och knappt någon läxa. Sedan ringde min moster för nån dag sen och frågade om jag ville sjunga på min kusins dop :') Och självklart ställer jag upp! Hihihiihih lite småkul.

Men nu måste jag försöka få i mig nånting. Fast de tar sig, de går bättre och bättre (:

oj va snygg

love story

Tisdag. Ännu en ny vecka, och som sagt har jag gjort en förändring inne i min mun. Inatt var första natten och jag trodde faktiskt att det skulle vara värre. Det går knappt att äta, och sova gjorde jag inte så mycket heller. Idag är tungan svullen som en jävla oxe. Piercingen var as stor igår, och nu sitter den fan fast på tungan. Meeeen jag får suga på lite is så svullnaden går ner.

Och just de, idag hade vi fotbolls DM. Vi fick ihop till ett tag, en avbytare tillochmed. Första matchen vann vi på straffar mot den andra åttan, andra matchen vann vi med 1-0 mot en sjua. WOHO säger jag bara! Vi tjejer i 8B är sundsvalls bästa innebandytjejer ( som att vi vann innebandy DM i vintras, hehehe ), och sedan vann vi finalen av dom på Matfors. Fast ja, niorna hade inget lag, så jag vet inte om vi hade vunnit om vi hade mött dom, men ja, skitsamma (aa)
Så den 2/6 åker vi tjejer till... a nu minns jag inte vart de var, men iallafall, och spelar. Det kommer nog inte gå bra, men vi slipper åtminstonde skolan för en dag (:

G A H va jobbigt. Jag har ju förfan kvar den där jävla svenska/so uppsatsen.. Hehe kul den ska va klar imorgon..
Aja,, nu ska jag och tungan gå och se på film så länge tills lillbubbsgubbenbubbas ringer (((====

KISS KISS


ELIN THA MAN!

JA GOTT FOLK
nu har Elin Elisabeth Susanne Falk piercat sin lilla tunga. Eller ja den är faktiskt lång (fråga albin).
Jag har lite för ont för att ta en bild nu, men lovar att ni får se senare.
kiss and kram
loveu

always on my mind

Lördag. Helgen har faktiskt gått sakta! Nej jag klagar inte, men de känns konstigt att vara ledig så pass länge, även fast det inte är första gången. Jaja, jag har inte gjort nått seciellt dom här dagarna, jag har bara umgåts med mina vännor. Det är så de ska va vettu, oooooooja!

Vetni? Jag har fått vagel. Ni som inte vet vad de är, så är nån sorts infektion eller vad man ska säga i ögat. Man får en knöl där, som svider, bräns, klias, gör ont osv. Det gör ont varje gång jag blinkar. Knölen kan antingen vara på ögonlocket, eller underlocket. Hehe jag vet inte vad man kallar "locket" där underögonfransarna är (?). Jag har haft vagel en gång förut, då hade jag där uppe, och nu har jag där nere. Men än så länge så har det inte blivit så farligt, men ja, jag får väl hoppas att det inte går för långt. Jag och Angelica ska åka in till stan lite senare, så jag får springa in på apoteket så får dom fan hjälpa mig. Man köper nån salva som man sprutar in i ögat, ja, de är lite mindre skönt sådär då..

Sedan har jag ingenting speciellt att säga.. Det har inte hänt så mycket dom här dagarna :o Ikväll ska jag kaaaanske vara med banana, ANNA RING/ SMASCHA MIG NÄRU LÄSER DETTA!!!!
T V Å D A G A R K V A R

HEHEHEHE, jag älskar min bästa vän!

baby we can do it

.. Nu sitter jag här i soffan med en chipspåse bredvid mig. Det åskar ute! Huuur mysigt som helst! Gah, love it. Än har jag inte sätt några blixtrar, men ja, de läju ska komma det med. Egentligen ska man väl inte sitta vid datorn när det åskar va? Äh, skit samma. Jag var ju tvungen att skriva mitt finfina grattis inlägg till Agnes, och sedan blev det ett lite automatiskt.

Ikväll, vad händer ikväll? Säg mig de äru snäll. Jag får se vad jag hittar på. Just nu spöregnar det ute, så ja.. Men jag ska iallafall vara med den fula jäveln ni vet.. :)

HELVETE I SATAN ::O:O:O:O:O:O:O:OO:O:O:O: DE KOMMER PINGISBOLLAR FRÅN HIMLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
helvete va de haglar :o jag tror mitt tak kommer gå sönder snart... OPS!! hehe kul att gå ut nu! ska nog gö de, kolla om det gör ont att få dom i huvve

Agnes Johansson


Idag är det faktiskt ingen vanlig dag. För idag är det världens bästa Agnes Johanssons
födelsedag. Hoppas du får en as bra dag baby, DE ÄR DU VÄRD!!!
kanske ska sjunga lite för dig? JA självklart!
HA DEN ÄRAN IDAAAG HA DEN ÄÄRAN IIIIIIIDAAAAAAAAAAAAAG HA DEN ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRAN
KÄÄÄÄRA AGGNEESSS, HHAA DEN ÄÄÄRAN IIIIIIIIIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!

Oj va tråkig den låten var.. vi tar en till!
VI GRATTULERAR VIII GRATTTUULLEERRRARR VIIIII GRRAAATTTUUULLLEERRAARRR
VÅRAAAN AAAAAGNES IIDAAAAAAAAAAAAAAG, MED BLOMMOR OCH MED BLADEN VI FIRAR
DENNA DAAAGEN, VIII GRATTULERAR VÅRAN AGNES IDAAAAAAAAAG!


Hihi, grattis älskling!

i'm down on my luck on love

Tisdag. Långtråkig dag. Imorse var jag mer död än vad jag var igår kan jag lova. Jag tror att jag gick upp ur sängen vid halv åtta.. Men det gör inte så mycket när man bor nära skolan. Var klar på en kvart ändå. Så ja.. Jag hade idrott på morgonen också, badminton. Hohoho det är så rulit.  Vi gjorde pastasallad på hkn, och jag visade ännu en gång mina gryma kunskaper på att göra scones! Seriöst, jag är GRYM på de!

Imorgon är sista dagen den här veckan, fffffuck va skönt. Iofs har jag inget speciellt att göra den här lååånga helgen, än. Men jag och Anna jobbar på det! Och nästa vecka komma bli bra (: Början på veckan kommer bli perfekt ;) hohoho, det är nära nu! Tråkig bara att jag inte har kunnat hålla käft om det :(  Meeeeeeen meeeeen

Jag har fortfarande inte städat rummet.. Hehe ehehehe   eheheh eheheh kanske borde göra det idag då!? Nejru, de vet jag inte om jag orkar.. Är inte helt frisk än faktiskt. Eller ja, jag kan ju alltid börja och fortsätta nån annan dag :)


all work work

Hehe hörrni, hittade lite bilder ifrån konfan.
Men min brorsa har alla dom bra bilderna, här kommer lite!
  
  
 ( svårt att se vart jag är ? Jo jag vet, den minsta med ljus långt lockigt hår )
 

cause it doesn't make a difference if we make it or not

Måndag. Ny vecka. Som sagt så går vi bara tre dagar den här veckan, precis som för nån vecka sen. Så nu är det alltså bara två skoldagar kvar den här veckan. S K Ö N T ! Och idag på mentorstiden så räknade Bengt på ett ungefär hur många dagar det var kvar. Och han kom fram till att det var runt 13 :o WOHO! Det är snart sommarlov ju, ojojojoj!

Jag hade kemiprov idag, rätt lätt men jag läju ska få dåligt ändå. Jag lyckas med det mesta.. Sen fick jag även reda på att vi ska ha ett till kemiprov på måndag.. :) Så det var bara att ta hem boken igen. För det var ett antal instuderingsfrågor som man ska kunna. Och ja, svaren finns i boken så det är bara att börja skriva ner dom då.. Fast det får bli söndagens bekymmer skulle jag gissa på, och sedan har jag även en so/svenska uppsats som ska vara klar på måndag, men det får nog också bli söndagens bekymmer (: HIHIHIIH stackars söndag

Nu sitter jag här vid bärbara och lyssnar på looptroops rockers.. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men mi madre ringde nyss och ville ha med mig till Emmas avslutning. Haha en vuxen kvinna vill inte gå själv på en avslutning.. Jaja, min mamm är cooll. Men jag fick nyss reda på att min älskling också ska dit, så ja, jag går nog (:

Jag är hungrig. Men som att förkylningen inte har blivit bättre, och jag känner inte smak, så har jag ingen stor lust att äta. Känns meningslöst.
Jaja, vi hörs imorgon :)
AJ LAV JO



bjuppar på lite bilder!!!

every step you take

Söndag. Alltid lika tråkiga. Gårdagen blev helt okej, om man bortser ifrån min sjuka. Jag börjat faktiskt bli bättre, friskare ifrån svininfluensan nu. Fast det är värre med min röst. Den.. håller inte kan man säga. En liten kille som nyss hamnat i målbrottet, ungefär.

Jag borde plugga kemi, som att jag har prov imorgon. Och jag borde städa rummet eftersom det ser förjävligt ut. Men ja, jag är dålig på båda delarna. Men jag ska nog rycka mig själv i kragen och få saker och ting gjorda. Sen är det jätte fint väder också, men jag får se om jag gör nånting ikväll.

Imorgon är det en vecka kvar

just like that

Lördag. Jag är nöjd med min fredag, väldigt nöjd. Jag Linda och Anna var med Emma hemma hos henne. Vi hade mysigt och gjorde allt möjligt. Lite mer busiga, och lite mindre busiga. Vid elva gick jag och Anna till matfors, var där och kollade runt lite. Pratade med allt möjligt folk, sedan fick vi skjuts av anton och anton tillbaka till Emma. Då var det mer folk där, och där var vi till kanske... halv ett? Då gick vi till matfors, träffade Tobbe och c.o. Sedan landade vi i min säng vid halv tre.

Det var nog lite mindre bra att jag var ute länge igår. Jag är typ rejält förkyld nu.. Imorse vaknade jag vid sex av att jag knappt kunde andas.. Meeeeeeeen, de va kvällen värd (: Om inte annat så är de svininfluensan som har börjat blivit värre..

Nu snart ska jag börja fixa mig, och sedan åka bort till Angelica. Där blir det grillning och mys. Jag kommer nog hem efter det, eller så sover jag där. Jag får se hur det blir. Det beror på om jag har nånting att göra när jag kommer hem ;) Vi ska fira Angelica för att hon har fyllt år, och AnnaO för att hon snart fyller. Så det blir nog en lyckad kväll ikväll också!

Vi hörs nog imorgon, hat bra!

Ojoj vilken gammal bild, jag och Kimberly sliiiiiiiiiipar.

killing me softly

Fredag. Haha jadu. Idag har det hänt en hel del :o Busiga barn, slagsmål, en ganska så arg Bengt, brännboll.. Mina tankar på att jag har svininfluensan har absolut inte försvunnit. Dom har snarare blivit fler. Men jag får så lov att vara lycklig nurå, så jag dör med ett leende på läpparna!

Jag vet inte riktigt vad det är som händer ikväll.. Men jag ska träffa bruuuuudarna hemma hos Emma, och sedan får vi väl se. Men det brukar alltid vara nån rolig människa som har något roligt att erbjuda, det ooooordnar sigg alltid (: Men nu har jag inte tid, måste fixa och dona lite tills IKV.
Vi hörs babes

the same old thing we did last week

Torsdag. Utvecklingssamtalet gick bra. Förrutom spanskan. Men man kan ju inte vara bäst i allt.. Hehehehe. OCH HÖRRNI!?!?!? Jag har blivit smittad av svininfluensan :'( :'( :'( Jag och Agnes... Vi diskuterade idag hur lång tid vi har kvar att leva, hon hoppas att hon hinner fylla år, och jag hoppas att jag hinner gör "de där".

Studiebesöket var s k i t tråkigt. Världens starkaste man var där, lyfte en bil, blev as röd i ansiktet, några fjårtizar satt sig i bilen, han lyfte igen, blev lika röd om inte rödare. Sedan fick vi går runt bland maskinerna där och hålla på. Det var varmt, luktade och lät jävligt högt. Och efter det fick vi vandra ute i skogen.. Och som den skogsmänniska man är så snubblade jag ett antal gånger. Meeeeen..

Imorgon är det fredag! Hohohoho va hääärligt. Vad händer imorgon nurå!? ;o Jag borde höra mig för litegrann.. Men det hinner jag gör sen också. Jag har fan spanska prov imorgon.. Y E SSSSS. Fast ja, jag ska åka iväg imorgon ifrån skolan en stund, kommer tillbaka till klasskampen! :D Hohohohoho!!

Förrsten så är min dator i tusen bitar just nu... :) Meeeen mi padre kommer hit senare och kirrar de åt mig. Så ja, vi hörs imorgon, eller kanske senare idaaag (:

leave me alone

Igår, nej i förrgår kom mina förlorade familjemedlemar hem. Daniel ifrån Japan och mamma ifrån Holland. Lite konstigt att vi i familjen åker var och en försig, inte tillsammans.. Men jaja, nästa gång blir det kanske min tur, veeeeeem vet.

Igår fyllde Angelica 15 år, grattisgrattis till dig, och idag fyller Nina 15 år, grattisgrattis till dig. Jag var hos Angelica hela dagen igår. Sov tillochmed där. Efter att ha skrivigt lite kemi och pluggat lite spanska så var jag rätt slut. Somnade nästan på en gång i Angelicas sköööööna säng.. Det var värre imorse, jag fick inte upp ögona, blundade och fick ha händerna framför, hehhehehehe ungefäääär.

Fredag!? Vad händer på fredag? På lördag ska vi vara några stycken hemma hos Angelica och fira henne, vilka det blir vet jag inte än. Men en heeeeel del är jag helt säkert på! Det kommer nog bli lika roligt och lyckat som alltid :') Söndag behöver jag inte ta upp, de är en deppar dag helt enkelt, och då behöver jag plugga kemi som att jag har prov på måndag.. Spanska prov på fredag också.. GGAAAHHH

Imorgon ska åttorna på matfors till ortviken. Vi ska på nå studiebesök där. OJOJOJOJ va kul, ja roligare än skola. Fast vi kommer hem vid fyra kanske, men då får vi sovmorgon också :') Gah, andra gången den här veckan! HELT OTROLIGT!!!11 Jag har utvecklassamtal idag.. Hoppas jag har höjt några betyg.. HAHAHAAHA jadu, dröm vidare ELON!

Men nu ska jag inte skriva nå mer, jag skriver väl kanske imorgon, ooommmmmm vi har tur.

it was a clear summer day

Jag hatar att ha den där oro känslan. Den där känlsan som äter upp en inifrån, och som sakta med säkert bryter ner en totalt. Jag hatar att vakna med den känlsan, och sedan ha den enda tills jag somnar igen. Jag hatar att saker och ting inte är som de brukade. Mellan mig och alla andra. Kanske är allt mitt fel, kanske är det jag som har ställt till allt, vad vet jag? Inte mycket, det är ganska uppenbart.
 Efter att ha trott att allt var bra, rent ut sagt "perfekt", blir det en paus, och efter är ingenting som det var. Jag begär inte att de ska bli som förut, men jag vill inte ha det såhär heller. Jag älskar människan mer än vad nån annan kan förstå, och jag skulle dö för den. Jag skulle offra allt, precis allt.
Att inte duga.. Hur svårt kan det egentligen vara? Man kan inte ge mer än vad man har, och man kan inte vara nån annan än den man är. Men ändå så lever jag med den där oro känslan över att inte duga, att folk ska begära mer av mig. Jag försöker, det gör jag verkligen. Sedan om det inte räcker är en annan sak.
Hur ska jag någonsin kunna få "människan" att förstå? Hur ska "människan" kunna förstå när jag inte ens kan sätta ord på hur jag känner? Jag är rädd, helt enkelt. Jag är rädd för att bli ensam. Att "människan" ska lämna mig. Att ta ett stort steg, och sedan halka tillbaka på ruta ett. Jag vågar inte ta chansen, jag tar de säker före de osäkra.
Det kan ha en fördel, men ännu fler nackdelar.

the kiss of goodbye always last

Söndag. Då var ännu en helg över.

I fredags var jag och Anna ute. Först var vi på parken en liten stund, men det sög. Så vi satt oss och pratade med Robin och Leo istället. Haha, dom skulle tälta, när det var typ 10- ute. Eller ja, det kändes som att det var så kallt. Vi gick och mötte Tobias och Joel vid tolv halv ett, sen gick vi hem och soooov.

Igår var jag och Anna först på cykelbytardagsgrejen. Det sög, minuterna kändes som timmar. Sedan åkte vi till stan, hämtade en nyckel, och åkte hem. Båda tog en snabb dusch, och cyklade hem till Anna. Vi skrev rimm till Agnes och Therese, fixade håret och sminkade oss. Vid kvart över fem åkte vi till Agnes. När vi väl kom fram så hade var nån tvingad att hämta lite saker hos Agnes syrra, som var i stan. Så jag och Angelica tog moppen till stan, gaaanska onödigt som att Agnes syrra ändå skulle hem en sväng.. Men jaja, när vi väl kom hem så grillade vi, åt. Kvällen spårade ur men slutade ändå rätt bra.
Idag ska jag bada, städa min brors rum ( som att han kommer hem imorgon *PANIK* ) och sedan får vi väl se vad som händer :)
OCH som ni vet så suger jag på att knäppa kort, så nej tyvärr, inga bilder från helgen :/

va ne? jag har inte bildbrist? Inte alls..'
YEZ, jag har sovmorgon imorrn!!! WIIHOHOHOHOHO


i won't give up, i won't stay down

Fredag, häääärliga fredag! Dagen ska spenderas med världens bästa vän, och vi läju ska dra oss mot parken som alla andra c00la ungdomar i Matfors. Men vi får se, man ska inte säga för mycket. Jag vet inte riktigt vad kvällen har att erbjuda än. Men hur det än blir så sover Anna här, och vi fixar och donar tillsammans imorgon innan vi åker till Agnes. FYFAN FYFAN FYFAN va kalas asså!

Jag lyssnar fortfarande på Twilight låten om och om igen.. Kanske kan erkänna att jag har börjat lessna rätt så mycket på den nu, fast ändå inte. För om jag väljer en annan låt så klickar jag ändå snabbt tillbaka den den här låten, en tix skulle jag tro.. Hehe jag nu vet ni!!

Hahaha justde. Min klass har cykelbytardag imorgon. OJ VA KUL DE LÅTER VA!? Jag lovar att det är lika kul som de låter.. Alltså skit tråkigt! Jag ska vara där mellan elva och ett. TVÅ JÄÄÄVLA TIMMAARRRRR. Kan lägga mig på den där långa bänken och sova lite, lika brare!

Nu väntar jag på att min låtsas pappa ska ringa.. Jag vet nämligen inte om jag måste hämta djävulen ifrån dagis eller inte. Men det återstår väl att se. Och imorse åkte min mamma till Holland :( JAAA jag tycker de är tråkigt!! Det hade varit myyycket roligare om Emma och Hans och följde med, så jag blev ensamhemma, men nu gjorde dom ju inte det.. Alltså hade ju mamma lika bra kunnat stanna hemma hon med, tråkigt utan mammsan ju.

Och om.. 3 dagar kommer Daniel hem :o HEVLETEEEE, då har han varit borta i 48 dagar!? Ojojojoj. Gah, hoppas planet störtar, jag har inte städat hans rum än.. Och det är en städning som tar mer än en dag kan jag lova.. Hehehehe ELIN kläder överallt.. (:  Och han som hade städat så PERFEKT innan han åkte också.. De är de jag stör mig på.. Fast jag skulle ju få presenter ifrån Japan :'D  Hm, undra vad.. Min bror är inte påhittig. De läju ska bli en tidning.. Jaja, tanken som räknas 8)

HEHEHE OJ vilket längt inlägg, för långt!
Förlåt.. Bra gjort om ni orkade läsa allt! :)
KISSS

Twilight



Jajajajajajaja jag har blivit helt kääär i låten!
Och jajajjajajajajaja jag vet att det är världens ballad,
 och det är en självklar Elin låt.

make it okey, i miss you

Nyss hemkommen ifrån en lååång dag på stan. Det blev fyra presenter, håliga jeans, bodylotion, jeansshorts och hög tight kjol. Även mat och busspengar. Och jag kan inte fatta att den här veckan går så in i helvete saaakta. Men det är väl för att det är en rolig helg som väntar.. Och jag läääängtar :D  Känner på mig att Maj kommer bli en bra månad!

Jag har faktiskt varit så duktig att jag har plockat upp på mitt rum, så nu ska jag bara dammsuga och rensa garderoben.. Bara och bara... Sen blir det andra avenyn! :) Och även lite tonårsliv (:   Hehehehe nörd

i-l-o-v-e-u

i'll be right here

OJ va glad jag är, OJOJOJOJOJOJ!
Och gissa varför? Jo, det får ni veta i slutet på månaden, ni som inte redan vet dårå..

Haha förresten så vare min låtsas pappa/mamma som köpte bil inatt :o En sån man fäller ner taket på, as ful.. Men nejnej, mamma ska ju tydligen fixa den där så den blir priiima. HAHAAAA de tror jag vad jag vill om! Och det gick rätt bra att sova ensam, även om jag låg och verkligen lyssnade efter olika ljud. Sen när jag väl trodde att det var något så kom jag alltid fram till lösningar. Både på gott och ont. Jag hade ju fått en hjärtattack om jag inte kom på nån lösning utan det var verkligen nån där, men ändå så gillar jag när det är lite små läskigt, även om jag blir jävligt rädd..

Gud vad den här veckan har gått seeeegt. De ska ju åtminstonde vara onsdag nuju. VILL HA HELG
Jag borde verkligen städa mitt rum nu, så vi hörs imorgon :):)

having the time of my life

Min mamma jobbar natten och min låtsas pappa följde med sin kompis och hämtade en bil i Stockholm.. Tja, då blev det bara jag Emma och Ella kvar då.. Som att Daniel är i Japan, fortfarande. Så jag är alltså både hundvakt ( även om det inte är jobbigt alls, och sedan är det ju min hund också, hhehe hehe ) och barnvakt. Det var lite osmart att sätta mig som vakt.. Jag är inte en sån speciell trygg vakt om man säger så, jag är mer mörkrädd än vad min lillasyster är. Så tanken på att vi ska sova ensam hela natten är lite sådär småjobbig att tänka på.

Iiiiih min pappa ringde nyss och pratade med mig om det som ska hända i slutet av maj. IHIHIHIH lite små gulligt att jag gör värsta stora grejen av de..

Nej men nu ska jag passa på att packa badkläder tills imorgon ( har bad på idrotten, JIIPPIIIIIIII ), se på ett andra avenyn avsnitt, lite wipeout och även lite tonårsliv, när lilltösa ligger och snarkar på min mage (: Ska bara försöka få bort datorn på ett smitidigt sätt.. Har nämligen plaserat den lite snyggt på hennes rygg... HHEHEHEHHE JAPP! SÄg till om du vill ha barnvakt nån gång!


so fucking in love, there is nothing else i can say

Japp, nu har jag tagit ännu ett steg in i den kristna tron. Eller vafan prästen babblade om på konfan. Konfirmationen gick väl.. bra :)  Efter några tabbar och skratt så fick vi tillslut gå ut ifrån kyrkan. Men vad är en konfirmation utan tabbar? Just de, skit tråkig! Eller ja, tråkigare än vanligt.

Förrsten, så fick jag VG på engelska provet. Så nu blir jag riktigt A R G om jag inte får VG som slutbetyg i åttan. Och min mentor Bengt berättade även idag att vi inte ska ha han som mentor längre. Eller ja, varken han eller Annika. Asså vi har dom tills vi går ut åttan, sen i nian får vi nya som att Sköle och Matfors ska slå ihop. Och som att skolorna slår ihop så ryker ju en massa lärarna också, Bengt är en av dom. Hehe...

Just nu är det as fult väder ute. Det regnar! Fast ja, det har ju varit fint väder hela förra veckan..
Och just nu sitter jag här och längtar tills på lördag, sedan kan den här månaden bara få försvinna, för i slutet av den här månaden händer nämligen en liten förändring, hihihi OJ vad jag längtarrr

en bild.. hehe
men min brorsa stog för fotograferingen/filmningen. Han så seg så jag har inte gått bilderna än, så jag tjuva en av amanda så länge:D
En sur elin och en glad anna ;)

when you believe

Jag har egentligen inte tid att sitta här, jag borde springa iväg och sätta in plattången, välja kläder och åka iväg till min moster så hon kan fixa håret på mig. Men jag anser väl på nått sätt att jag borde skriva lite här först.

Igår fyllde ju som sagt Therese år. Jag Isabelle och Isabelle var på parken ett tag, sedan kom Therese och Agnes dit. Dom hade med sig finfina party muggar med flashiga sugrör! Vi satt och pratade en hel del med Rickard Robin och Leo. Sedan rörde vi oss mot elden. Efter kanske 10 kisspauser så drog jag mig hemåt vid tolv.

Jag hoppas att ni kommer till kyrkan idag, klockan 2.
jag älskar er

it's easy

Imorgon gott folk, då smäller det! Fast jag fattar inte varför man gör en så pass stor grej av att konfimera sig. Fast ja, man ska ju inte klaga :) Det är så jääävla skönt att det är över nu. Och det tråkiga med allt är att jag redan vet dom stora presenterna som jag kommer få :(  Men det får inte ni veta nu, MOHAHAHAHA :D

Klockan två i kyrkan. Jag och en hel drös med tjejer ska sjunga två låtar, en är dålig och den andra är okej. When you believe och Fields of gold.  Hahaha, jag ser ut som en gloria i den där vita låååånga gardinen som man ska ha på sig. Fast nu kom jag på en sak.. Gloria!??!?!?!... Är inte det den dära runda saken som är ovanför änglarnas huvud? Äh skitsamma, jag ser ut som en "mammaslillaflicka" kan vi säga då. 

Nej men hörrni, det är ju fan fiiiin väder ute. Varför sitter då jag här!? Ja de kan man undra...
Ha ett bra liv, och sedan kommer nog bilder imorgon.
i love you!

Therese Nilsson


Ja må hon leva, ja må hon leva, JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR
Javisst ska hon leva, Javisst ska hon leva, Javisst ska hon leva uti hundrade ååååår!

Hipp hipp hurra för Therese som fyller sweet sixteen idag! Hon lever
HURRA HURRA HURRA HUURRAAAAAA BARRABAMPBAMPBAAAAAA

.. Och grattis till Victor Spjut som blir byxmyndig idag också!

RSS 2.0