31 Oktober 2010

Är klockan tolv eller elva nu? Jag vet inte om datorn ställer om av sig själv. Men det borde den väl göra? Telefon också! Men iallafall, jag vaknade vid nio nån gång och slog på A mighty heart. Gud vilken hemkst film! Men fin också. Så nu ska jag se på Letters to Juliet! Lätta upp stämningen lite.


Idag vet jag inte vad jag ska göra heller! Men ska börja ta vara på lovet nu så jag inte ångrar mig nästa söndag. Jajaja måste äta frukost nu. Hörs

Dream

Håller på att lägga över lite bilder och videos ifrån dopet nu. Jag får se hur bilderna blev, och även videosarna. Kanske ploppar upp nånting här! Vem vet vem vet.

HAha ååh det var inte bra filmat in action dock, så ISF får ni se värsta fula långa flummiga videon ifrån när vi kör igenom lite innan själva dopet. Ska visa lite bilder nuråå








Fina ni♥



Åh okej.. Jag glömde slå på micken ifrån början, vi missar att börja lite på andra refrängen i mitten typ.. JAJAJAJA ååh va snäll med mig nu. (och vi är inte världsbäst på sjunga så ta hänsyyyyn OKEJ?)

30 Oktober 2010

Överlevde! YES. Dessutom gick det så bra som det kunde gå. Lite skakiga ben och så, men sånt får man ta. Iallafall så var det de finaste dopet jag varit på hitills och jag har varit på en hel del. Tro miiggg.


Jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra ikväll. No idea lixom. Vi får se vad som händer!


Help meee

Åhåhåhåhåh jag kommer döööööööööö. VARFÖR är jag så nervös för? Det är för alla du känner Elin, för släkten. Skärp dig! När försvann detta självförtroeende som jag faktiskt en gång i tiden hade? Jävla skit! Men det kommer gå bra, det måste gå bra..



BaalleEE

29 Oktober 2010

1. Det är lov!
2. Skulle skriva en engelskuppsats nu på efermiddagen. Skrev om konsären med Coldplay förra sommaren. Åhåhåhåh vad jag saknar det!
3. Jag sitter kvar på skolan och väntar på att Anna ska sluta. Förhoppningsvis ska vi fika lite seeen.
4. Åker hem en snabbis och hämtar lite saker efter, sedan åker jag till Camilla och sover där. Imorgon är det dop!

28 Oktober 2010

1. Dagen har varit skit konstig. Tog en skön sovmorgon men dagen har varit lång och jätte wierd ändå. Kändes som att en timma var sex timmar.
2. Kicki och Julia i min klass såg en tant bli överkörd av en traktor idag och jag och Angelica åkte förbi med bussen strax efter det hänt.
3. Såg en värdelös och hemsk film på bio idag med klassen.
4. Sover ensam med lillasyster inatt. die



27 Oktober 2010

1. Har haft otur ungefär hela dagen, glömde plånboken hemma (fick ta bussen till matfors för att springa hem och hämta den och sedan springa till bussen som gick en kvart efter jag kommit hem), blev förföljd av några otroligt jobbiga människor på tre bussresor, glömde viktiga papper på skolan (dock ordnade sig iallafall det)
2. var i kyrkan och tränade till dopet som är nu på lördag. Jag kommer förmodligen skita på mig av nervositet....
3. Angelica är här just nu och ska sova med mig såjag slipper sova själv som att både mamma och hans jobbar natten. Dessutom prövar vi lite klädsel till helgen!


Angelica hade visst halloween sminkat sig





(skiter fan på mig när jag ser dom två nedersta bilderna. tänk lixom bara att jag bah sitter där och knäpper kort sen bah dyker hon upp)

26 Oktober 2010

Kom nyss hem ifrån stada! Var och tittade synen idag på körskolan, inga glasögon! Jippi. Sedan gick jag till stenstans där Anna och Ankan satt och fikade, sedan la jag undan ett par kängor som jag ska köpa imorgon.


Nu ska jag ta något att äta, sedan beger jag mig bort mot Perssons house!

Åh. Sommar

Sweetest

Jag mamma och Anna sitter inne på mitt rum just nu och tittar på det Okända! Det sänds ju ifrån Lucksta idag, hur coolt är inte det lixom?! Mitt piano står iallafall så otroligt fint på rummet nu och jag är så lycklig över det. OCH jag övningskörde igår för första gången! Var en jävel på att växla mellan ettan och tvåan, lika ryckit och så blev det ju, men äh, vafan!


Nu ska jag och Anna äta marschisar och mysa i sängen. HIHIHIH

25 Oktober 2010

Idag började vi med matte! Det var faktiskt inte så illa som jag förväntat mig. Jobbade flera tusen tal! Iallafall så hade vi massage efter lunch och sedan slutade vi. Mycket braaa dag. Just nu sitter jag på skolan och är dödshungrig, väntar på att min bror ska sluta jobba så han kan komma och hämta mig.


Förmodligen ska vi hämta ut mitt stagepiano idag! Hoppashoppashoppas! Och inatt sover Anabanan hos mig! WIHO

Lesstjej

Jag sitter i sängen med Linnea just nu och är less. Less på alla människor som lever och allt som rör sig. Rygghelvetet blir bara värre och värre också, åååååh.
Linnea ska till sin polle senare sen kommer hon hit igen. BRA!








Puss på dig

24 Oktober 2010

Godmorgon! Idag har jag så jävla ont i ryggen att jag funderar på att hugga av överkroppen, det skulle förmodligen vara mindre smärta. Jag ska aldrig mer träna afrikanskdans, aldrigaldrigaldrig. Dock ska jag Linnea Emma och Liam iväg till badhuset nu! Får hoppas att det kanske sker ett mirakel i bassängen.


Men ajajaj. Gör ju skit ont när jag andas. Lovar att det blev mer fel på min rygg när jag fick thaimassage av Christoffer igår..

Gangbang

Gud va skönt! Jag blev nyss klar med hela jävla hemtentan. Har nog aldrig skrivit så mycket på ett prov någonsin förut skulle jag tro. Iallafall så bjöd Angelica mig hem till henne idag på middag och senare ikväll kommer Christoffer och Anton och umgås med oss. Vet inte om dom skulle spendera natten där också, det visar sig.


Har fixat mig lite nu så jag ska förmodligen bege mig snart. Är dödshungrig!





Just my point

"If you have love in your life, it can make up for a great many things that are missing. If you don't have love in your life, no matter what else there is, it's not enough."

23 Oktober 2010

Gårdagen var verkligen huuuur rolig som helst! Det var jätte kul och mysig hemma hos Michelle med bra musik och awesome sällskap. Lite senare in på natten drog jag Anna Isabelle och Angelica till donken och satt där en timma innan vi tog nattbussen hem.


Imorse hade jag och Angelica ställt klockan på 9! Klockan 10 befann vi oss inne på TRIM och var redo för ett jävligt hårt afrodans pass! Jag skojar inte, det var det jobbigaste jag någonsin provat på. Ett halvårs träning och sedan skulle man va bodybuilder. Hon varnade även för en jävla träningsvärk imorgon, jag har redan fått skit ont i svanken.

Some pitures!







Only girl in the world

Ankan och jag fixar oss lite snabbt nu innan vi hoppar på 16.50 bussen till stada. Vi ska iallafall mysa på hos Michelle ikväll! Har inte så mycket mer att säga, sååå ha en aewsome kväll :)




22 Oktober 2010

FREDAG! Hade nyss fredagsfika, huuur gott som helst. Anna och Isabelle kom och hälsade på lite i rummet vårat förut och vi peppade lite innan vi gick till blackbox och tittade på teater. Jag hoppas att vi slutar tidigt idag. Har lite fullt schema såattsäga.


Men vi hörs när jag kommer hem lite senare! PÖSS

You are my reason why

Vi är inte sånna som i slutet får varann.

21 Oktober 2010

Fick sluta tidigt idag med! Teatern gick bättre idag även fast Pelle inte behagade komma. Jag och Angelica sitter iallafall på skolan nu och ska snart gå och titta på klassikern! Kan bli kul kan bli intressanentnentlk. åt mat förut också.



Shittaspomrittasss borde gå nu som att vi inte ens vet vart den där skiten är någonstans. Börjar om 8 minutos också. WALKWALKWALK!

Danne tha man

Min efterlängtade bror var och hälsade på här hemma idag. Ät middag och allt med oss. Dock fick han ingen middagsro när jag malade på med alla frågor på naturhemprovet hela tiden. Men han är så otroligt smart och duktig på att få mig att fatta så han får leva med det. Iallafall så har jag kommit en bra bit på hemprovet nu faktiskt! Har bara två frågor kvar (dock är dom frågorna huuuuuur stora som helst..)


Nu ska jag packa lite kläder tills imorgon så jag inte fryser ihjäl! Det var seriöst bland om det smärtsammaste jag varit med om i fysisk väg hittills. Det bara sticktes i varenda liten del av kroppen och medans måste du hoppa runt och lala som världens lyckligaste nioåring. Suger balle om ni inte förstod det.

Kan faktiskt bjuppa på fyra bilder!

Angelica och jag

Sandra Mimmi och Maya

Niklas Joel och Folke

Frida och somebody (vi skulle va typ.. systrar(?) och se gulliga ut. ehehehe fail)

Så fin


20 Oktober 2010



Ungefär såhär cool har jag varit hela dan. Har lixom stått mitt i storstada och spelat lite teater för barn. Japp. Trore eller ej. Jag Frida Pelle Folke Thimmy och Sofie skrattade och frös mest dock, men barnen klappade åtminstonde händerna när det var slut. Posetivt. Lite mindre posetivt att vi ska göra samma sak veckan ut.

Egentligen är jag dum i huvvet som sitter här när jag har fetaste hemprovet som ska vara klart till fredag. Men det ordnar sig nog, klockan är ju bara ett! Just det, fick sluta tidigt (ifall ni inte fatta det själv)

Melissa Horn

Kan inte nån bara ge mig henne? Åh skulle kunna offra rätt mycket för att få typ ... bo hos hennes en vecka. Ska gifta mig med henne.


Jag och ankan herself ligger i sängen och lyssnar på jätte fina låtar. Blir rörd.



19 Oktober 2010

Just nu är jag och Angelica hos Kicki. Vi har bakat en kladdis som är klar om 20 sekunder och om en halvtimma tar vi bussen till matfors och tränar! Deni!!



18 Oktober 2010

Jag trodde jag skulle dö av trötthet imorse, men det var bara att kliva upp och tänka att om fyra dagar är det helg! Dock försvann den positiva tanken när vi fick ett hemprov på naturen idag som ska vara klar till fredag. Det är så otroligt mycket som ska vara med att det känns lönlöst att ens börja.


Men jag städade iallafall genom mitt rum direkt jag kom hem ifrån skolan! Brabra. Nu ska jag sätta mig och plugga lite (med varmoboy maybe?) och ikväll sticker jag iväg och tränar! Shit va bra jag låter idag.




Here you are, you see my scars but still you're dryin' these eyes
Cause you are my, you are my, you are my reason why

My friend Kicki





Sedan tänkte vi börja kriga om något men det hann vi aldrig för lilla Kicki fick PMS för allt hon hade sktivit på naturen försvann.

Promise I'll be right back

Om ungefär en timme ska jag och Michelle bege oss ut och gå lite hade vi tänkt. Kan nog behövas så hjärnan börjar fungera igen nångång. Iallafall så stog jag och lagade mat för en halvtimma sen och fick i min ensamhet sätta mig ner och äta den. Min familj har typ åkt skildavägar och jag har ingen aning om vart. Dock är det väldigt skönt att kunna lägga rak lång på köksbordet utan att någon klagar.


Åh. Åh. Åh. Jag vill också ha drömmar att nå. Det måste vara skönt att ha nånting att sikta mot och kämpa för. Men på sättochvis vet jag vad jag vill göra med mitt liv men jag har ingen aning om hur jag tar mig dit. Än.


17 Oktober 2010

Tjena! Satan att helgen redan är slut.. Finns så mycket mer som jag skulle vilja göra, sova bland annat! Men iallafall så hade jag det mysig igår med jätte härliga människor. Jag och Frida gick hemåt vid halv två nån gång trorja. Hääääärligthääärligt.


Var och hälsade på kusinerna på förmiddagen idag och nu sitter jag i sängen min och är nå jävulst hungrig. Det är ju miljontals år kvar till middagen är också. Livet suger!
Måste bara tillägga att jag blivit förälskad i acapella låtar!




finafina ni


16 Oktober 2010

Eftersom jag aldrig tillåter mig själv att vara sjuk kommer jag förmodligen vara förkyld i ett bra tag framöver. Men skitsamma vaaa! Jag håller iallafall på att fixa mig lite smått nu. Ska mysa som aldrig förr ikväll!

Jag vet inte riktigt när jag drar, men det är inte allt för långt kvar iallafall. Mobila bredbandet funkar endast på mammas dator så vi hörs när jag väl sitter vid den!

At michelles plaaace!

Gud vad jag saknat denna kvinna! Hon är tammefan den skönaste bruttan jag känner :')
Vi håller på att måla hennes rum just nu iallafall samtidigt som vi skrattar dom aldrig förr. Senare ska vi se på film och förmodligen gå igenom att tusen tals bilder vi har genom tiderna. Hahahaha



PPUUUUSSSSSSS

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Anna följde med mig efter skolan och ät lite tårta här! Mysigt assåååå. Hon åkte iallafall hem nyss och nu ska jag förklara rubikeeeen!

1. pappa beställde ett stagepiano åt mig idag!!!! åååhåhhå så lycklig
2. vårat mobila bredband funkar nu!! skööööööööööööönt



Jag ska iallafall umgås med Michelle och hennes kompis idag! Skitlänge sen jag träffade henne så det ska bli kul. Och jag känner mig värsta sjuk, får skit ont bakom höger öga när jag hostar (?), snorig, och hängig. Men det ska inte hålla mig tillbaka eller. Sover förmodligen där också. VI HÖRESSSSS




OMG

Iiiih om en kvart ska troligtvist jag och Angelica redovisa detta arbete som vi lagt ner så otroligt mycket tid på. Jag kommer rentutsagt döda någon om det går dåligt. Om inte annat sliter jag av mig håret och sätter mig ner och grinar. ELLER så slår jag sönder datorn. Eller nått annat. Det visar sig.


Så alltså hoppas jag verkligen att det går bra. Det måste gå bra. Vi kanke höres senare. Kanske kanske kanske

WOHO! Det gick braaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tack guud

15 Oktober 2010

Grattis på 4års dagen älskade lillasyster

Vi pluggar.....ELLLER?

Alltså jag kommer tänka disney i tre år framåt känns det som. Ni kan inte fatta va duktigt vi har pluggat heeeela dagen!!


DOCK har det inte sett ut sådär hela tiden..





13 Oktober 2010

Jag och Angelica sitter på skolan nu och gör det sista inför våran mega redovisning som vi ska ha på engelskan på fredag. Kommer förmodligen vara skitnervös men jag hoppas det går bra ändå.

Iallafall så sover ankan hos mig idag och vi ska fortsätta med våran fina redovisning efter skolan. Den ska bli AWESOME!! Eller nått. Vi får väl la se.

12 Oktober 2010

Åh jag vill bara slå nån hur hårt som helst just nu! Mitt internet har pajat och tydligen så kommer idiotiskiten inte funka förren om typ två veckor. Känns jätte bra!!!!1111 åååh fiittaaa.

Just nu är jag inkopplad ifrån Hans telefon. Men det är förmodligen är engångsförteelse. Och vi har ett sånt där mobilt trådlöst bredband skit men det funkar inte. ÅH vill bara döda nån.

HÖRS OM TVÅ JÄVLA VECKOR DÅ SOM ATT GUD ALDRIG KAN VARA PÅ MIN SIIDAAAW wlutgwiugjkfwearsitdkthjeoirk

Det finaste jag har

Läs det här

11 Oktober 2010

1. Kände mig värsta sjuk imorse men klev upp och pallra iväg till skolan ändå. Väl där så går vi igenom samma sak på naturen som vi gjorde förra gången, går på en föreställning vid tolv och slutar efter den. Meningsfull dag!!! Nja.
2. Efter skolan gick jag och Angelica till Barista och pluggade. Duktiga tjejer! Dessutom fick vi tillochmed saker gjorda! Unbeliveble.
3. Imorgon kommer jag ha fullt upp hela skoldagen! Kommer knappast orka men har inte mycket till val skulle jag gissa på. Dessutom så måste jag och Angelica sitta kvar efter skolan och fortsätta jobba med vårat arbete. Livet är bra underbart ibland.





Haha kan ni se historian bakom bilderna ELLEE? ååh kul


Väcker gamla minnen såattsäga




Mitt i städningen började min spotifylista spela upp dessa låtar. Hyffsat gamla minnen bubblade upp ifrån ingenstans och fick jag att faktiskt sakna dem. Så efter städningen är det jag som lägger mig i sängen och ser på Camp Rock!

10 Oktober 2010

Jag har haft en jätte härlig helg med underbara tjejer. Gårdagen blev lika rolig som i fredags, om inte roligare! Iallafall så sov jag över i lägenheten som Angelica vaktar. Jag tror vi somnade vid halvfem. Var jätte pigg imorse, lovar!


Idag ska jag röjja upp lite här på rummet. Fattar inte hur rummet kan bli stökigt när jag inte ens har varit hemma.
Aja, vi höres nog lite senare!

















Make me feel

Det blev en.. skjorta eller vad jag ska kalla det ifrån bikbok. Dock gick jag runt i tusen år utan att hitta nånting, men tillslut så! Anna Angelica Isabelle och jag är hos Isabelle just nu och myser runt lite, senare droppar det även in lite fler människor. Trevlans!


Jajaja ni får ha en mysig lördag så höres imorrn vaaaaaa! PÖSS



Min nya tröööjaa!!!

9 Oktober 2010

Hade en mycket rolig kväll igår med härliga tjejer! Ikväll ska vi förmodligen mysa lite också, måste ju passa på när det förengångsskull är helg!

Iallafall så är jag hos Isabelle just nu och vi har precis duschat. Vi ska fixa oss lite nu sedan drar vi in till birsta och möter upp Ankan där!

Hörs lite senare♥

8 Oktober 2010

Tjabba tjena hålla alltså! Sitter just precis nu hos Päran med Ankan och Borschka! Vi håller på att snygga till oss lite och sedan blir det finmiddag. Tror kanske Böösa joinar också? Kamerna funkar iallafall för tillfället så jag ska försöka få till så många kort jag kan.


Nej nu ska jag sminka mig lite sedan ska jag börja med maten! Vi höres



¨

Och du måste ge mig andrum för att min hjärna ska fungera. Jag förklarar gång på gång hur jag fungerar, men det går inte in. Försök inte att tränga dig på mig när jag hela tiden springer ifrån för att hinna ta ett andetag och andas ut långsamt. Låt mig få ta min tid och återfå kontrollen över min värld innan du tar den mellan din händer och snurrar den miljontals varv. Runt runt runt. Jag kvävs av din närhet och jag skriker efter utrymme.

Just the way u are

Jag älskar min bästavän och hennes familj! Jag älskar gulliga Mia som alltid är så otroligt snäll, jag älskar sköna Ingvar som är den skönaste gubben jag känner, jag älskar fina Amanda för hon är så otroligt rolig och wonderbar och jag älskarälskarälskar världens bästa Anna för hon är den bästa fimpen jag känner!! (och jag tycker om acke med! hehe). Jag och Emma fick iallafall gotårta och jag tror och hoppas att Anna blev nöjd med presenten. Öviningskörde och allt! Tjejen är inte liten längre!


Jag tror jag fick igång kameran nyss? Igen. Kanske. Den levde sitt egena liv i några dagar (JA JAG VET PAPPA att du kommer bli less på mig nu men jag FATTAAR IINNTEEE varför alla jävla tekniska pryljävlar går sönder så fort jag håller i dom) men jag hoppas att den fungerar nu i helgen iallafall! Skulle vara väldigt tacksam då.


Ska sova nuja. Vi hörs imöra




HIHIHIHIHIHIH PÖÖSSSSZZZSSS ENEN

7 Oktober 2010

1. Det var en otroligt onödig dag idag. Hade sovmorgon och samling i aulan + mentorstid innan lunch, och efter lunchen skulle vi haft EOS men hade ingen lärare. Så jag slutade alltså väldigt tidigt idag.
2. Köpte en present till bästisen idag. Har lite ångest för jag har ingen aning om hon kommer gillaren............
3. Dom senaste dagarna har jag tänkt på att när man åker över gamlabron och dom släpper på jätte mycket vatten så ser det ut som cola och kolsyra.
4. Ikväll ska jag till Runsvik och äta tårta!!!!! Lybbos.


Anna Borg






Grattis på födelsedagen världens finaste bästavän!
Ha världens bästa 16års dag!!!!! (mä mäj då!)




OCH!!! GRATTIS PÅ 18 ÅRS DAGEN DANIEL MURBEEERG!! JIIPIPIPIPIP

Haha hur kul var inte den på en skala 1-10!?

Ole från Norge sätter i ett videoband och trycker på play. Då får han se sin fru tillsammans med 3 män på en gång. Ole suckar lättat:- Tur att det bara är på film!

The world can see us

Kom nyss hem ifrån en springtur runt broarna med Axel! DEENIII! Trodde ni aldrig va, att jag skulle ut och springa med den hurtiga pojken? Men det gjorde jag, höll tempot tillochmed (kan tänkas att det var han som höll mitt tempo, u'll never know!!!!)! Iallafall så halkade jag i duschen och i en halvsekund tänkte jag "nu slår jag förmodligen ihjäl mig" men den andra halvsekunden hann jag få tag i badkarskanten, så det var lurre lixom.


Så nu sitter jag här, nyduschad och mysig. Väntar på att Greys ska börja. Ska ta nått gott att äta till. HIHIHI


6 Oktober 2010

1. Grattis så mycket på födelsedagen Penny!
2. När jag vaknade imorse var jag jätte förkyld och när jag åt frukost skrev jag ett brev med högerhand och framstog som en 9 åring.
3. Jag har ångest över helgen, vill att den ska bli som jag VIILLLLLL OCH PLANEEERAAATTT. Konstigt va?
4. Tänkte ta mig något att äta och sätta mig i sängen (ska bara byta tyg (kom inte på vad det där man drar över kudden heter..) på kudden först. mamma hade köpt ett nytt som matchar min säng och allt!!!11)
5. Har skit ont bakom höger öga


5 Oktober 2010

1. Hade utvecklingssamtal idag och kom fram till saker jag inte fattat att jag tyckt om mig själv innan
2. Har haft en awesome dag! As skön haren varit och humöret har varit på topp!
3. Har sovmorgon imorrn = så jävla underbart
4. Sitter i en lägenhet med Ellie och Anki och vi ska äta mycket mat när som helst = kärlek
5. Jag tycker att det är otroligt mycket skönare att skriva om dagen med hjälp av siffror


Award!

Fick en Award av min moster!




Enligt instruktionerna ska man berätta tre saker som ligger en varmt om hjärtat och visa en favoritbild, sen skicka den vidare till fem andra bloggare.
  

1 Mina älskade vänner
2 Min familj
3 Mat. Hehe

Hampus Anna och Victor ♥



Anna Borg
Isabelle Persson
Angelica Persson
Isabelle Nording
Anna Olofsson

(NU HAR NI INGET VAL!!! OM NI INTE GÖR DETTA ÄR VÅRAN FRIENDSHIP OVAAAH!!!)


4 Oktober 2010

1. Jag var så otroligt arg och less ett tag på förmiddagen/eftermiddagen idag att jag trodde jag skulle börja grina. Men det gick över tack vare fina vänner.
2. Det gick mycket bättre på redovsiningen än vad jag någonsin hade kunnat ana! Tack gud för det.
3. Hör och häpna! Jag köpte kängor idag!!! Lovar, det är sant!
4. Fikade med Isabelle och Angelica efter skolan och det var jättejätte mysigt. Puss på er!
5. Snart kommer Moa hit och det ska också skit kul som att jag inte träffat henne på år och dagar!!

6. Jag blev fan på grymt humör nu!

Gud vad jag saknar!!

























Take that look of your face

Alltså jag är helt borta för tillfället. Somnade typ direkt efter duschen, klev upp och åkte till stan en sväng med mamma och när jag kom hem gick jag och la mig igen Så mitt huvud är inte med alls, kan inte fatta att klockan bara är halv sju! Haha. Blev väckt nyss av en jävla marddröm också.


Så nu ska jag gå en sväng i lägenheten och sedan lägga mig och se på TV igen. Och åter igen ha världens jävla ångest över naturgrejen imorgon..

hjärta

3 Oktober 2010

Gårdagen var jätte rolig! Det var sjukt kul att umgås med Christoffer Anton och deras vänner + Joel. Kvällen var så jävla händelserik att jag inte orkar berätta nånting om den. Bara att jag hade skitkul och verkligen vill åka tillbaks!


Nu ska jag slänga mig i duschen, eller ska äta först. Ikväll ska jag bara ligga i sängen och titta upp i taket och ha en jävla ångest för gruppredovisningen imorgon. Åh helvete

Torpshammaaar!

Vi kom fram för ett tag sen och jag har aldrig varit så pissnödig som jag var på bussen. Värsta jag varit med om. Men iallafall, det är faktiskt mysigt här! Grabbarna har ju fint på rummen också!!!


Näe nu ska jag vi fortsätta med vårat här.  Ha en ruuulii lördaaaaaag

Anton och chrille vettu!!!!!1 Deni

OPS

Shit var visst tvingad att åka nu istället. Bråttom bråttom bråttom
Vi hörs imorgon när jag kommer hem, har tyvärr ingen kamera med mig
 PUSS


2 Oktober 2010

Följde med Camilla på loppisen på folken imorse. Kan förstå henne att det bli lite mycket att hålla reda på vilka man ska köpa till osv. När vi kom hem hoppade jag direkt in i duschen och nu sitter jag här och funderar på vad nästa grej jag ska göra blir. Om en och en halvtimma åker jag in till stan för att möta upp Angelica och Christoffer. Sedan drar vi vidare till torpshammaaar! Jag och Ankan övernattar där inatt och  checkar hur grabbarna har det där.


Iallafall så är min nya säng väldigt hård för tillfället. När jag hade min förra (hängmattan) så var det som att ligga som ett U. Huvudet och fötterna högt upp lixom, men nu, nu är det som att man står brygga när man ska sova! Men jag vänjer mig nog.. hoppas jag.


(FÅR JAG FRÅGA VARFÖR FITTBLOGG.SEIDIOTSKITEN INTE KAN LADDA UPP BILDER? ÅÅÅÅÅÅH)


Fame

Såg idol ikväll och blev jätte lycklig när mina killar gick vidare! (olle och daniel, fast mest daniel) Efter det slog jag på Fame, hade inte sett den innan faktiskt, wierd. Den var bra!! Jätte fin! Jätte bra och fin och beroendeframkallande musik/låtar! Jätte fina skådisar också! Jättejättejätte fiiiiiiiin fiiilllmmmm. Se den!!



1 Oktober 2010

Första oktober assååå! Hösten ÄR HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR. Inte så roligt med tanke på att jag hatar kyla mer än vad jag hatar muntliga redovisningar... (med andra ord hatar jag kyla väldigt väldigt väääääääääääldigt mycket!)


Mammsen håller på att göra tacotårta just nu. ÅH va gott. Dreglar bara jag skriver namnet! Ikväll har jag absolut ingenting planerat så jag får se vart kvällen tar mig. Vi hörs förmodligen senare!

Fikafredag

Fikafredag ännu en gång! Åhå så gotttttttt. Man kommer gå upp 10 kilo om man bor i detta rum i tre år (om det blir så vill säga).. Men vem bryr sig? Inte jag.


P.S Hehe åker imorgon istället!!! D.S

RSS 2.0