Sungha Jung



Hur gammal kan han vara, 10!?
Han kan ju inte ha gjort annat än spelat gitarr i sitt liv..
Nästan så jag börjar tro att han är omänsklig..

Jaja, sjukt duktig är han iallafall!

people sing and people dance

Måndag. Och helt plötsligt tog det fina vädert slut :( Det kanske är ett tecken på att den här veckan blir dålig? Neeej, så ska vi inte tänka. Jag konfimerar ju mig på söndag, skönt att ha det över kan jag lova. Hehe, sen var man tvingad att välja mellan teater och sång, så ja.. det blev sång för min del. Och som sagt går vi bara till onsdag sen här veckan, så sååå dålig kan den ju inte bli..

Idag var det engelska prov också, och jag har bara G i englska. SÅ jag har själv kommit fram till att om jag får VG på det här provet så kanske jag lyckas med att höja mitt betyg.. Fast ja, jag vet ju inte. Jag har ju Bengt satt.. Och nu gick det ju inte så bra på provet heller, så jag lägger nog ner dom där tankarna. Meeeeeeen jag läju ska lyckas.. nån gång.. eller inte

Förrsten, har jag berättat om min lördag? Nej det har jag inte.. Men iallafall, Angelica sov som sagt hos mig, vi cyklade till henne ( TYP EN HALV MIL!!!!!!!! ) vid halv tio, i ungefär 20 plus. Eller ja, de kändes som att det var så varmt iallafall. När vi väl kom fram tog vi på oss bikinin på en gång och solade i nån timme, har saknat de! :') Sedan kom pappa och hämtade mig, vi åkte och firade världens bästa mormor, åkte till nedansjö en sväng, och jag åkte tillbaka till Angelica.
Lite mer mot kvällen kom även Isabelle och Frida till Angelica. Vi gick till marmen och där var Rebecca och Ella. Agnes Isabelle Maja och Therese kom lite senare på mopparna. Vi grillade och myste. Efter en stund gick jag Angelica Friga och Isabelle, som att vi skulle gå hem till Matfors så var det lika bra attt vi började gå i tid. Halft ihjäl frysna kom vi hem till mig, Jag Angelica och Isabelle. Frida svängade av på vägen, hem till henne. Vi gick ut en sväng, gjorde lite allt möjligt. Snackade oseriöst - seriöst. Vid.. tolv kanske (?) åkte min far förbi, och vi hoppade in i bilen, vilket sedan ledde till en tripp till max.
Vi kom hem vid två kanske, halft döda. Min säng blev föll på tre sekunder.

Igår gick jag och Angelica till henne, solade och gick till kyrkan. Vi hade vår första träning med konfan. Hehe, gick väl lite mindre bra sådär, men vi får hoppas på bättre tur på fredag! Då ska vi även fotograferas. Hehe, kan bli kul.

Oj, vilket långt inlägg.. Hehe, men nu har jag bättre saker för mig.
SEEE U


jag älskar dig, storasyster

i'm watching you walk away

Ojojoj vilken bra fredag jag fick :o Och det tackar jag mina uuuunderbara vänner för.
Först var vi på marmen, IsabelleN AnnaO Angelica Axel Anton Emma och jag. Sedan kom det flera, jag finns inte vilka det var men typ gangstas94! Hehehe, jaja, vi grillade sånna där skumm godisar som jag inte vågar pröva att stava.. Dom börjar på M.. Maa... Maarsshh...Marshmallows! Hehe jag googlade.

Menmen, vi drog oss sakta men säkert till Matfors. Jag hade turen att få skjuts bak på Victors cykel, resultatet blev en jävligt ond träningsvärk. Men det var de värt. När vi väl kom in till Matfors så drog vi direkt till parken. Där var de rätt mycket folk, och lite mer än hälten var väl... tja... påverkade. Men inte jag, nejnej :) I'm a good girl..

Sedan gick jag även en bit med Albin när han skulle hem. Mysigt. När jag kom tillbaka så skulle Anna och Isabelle gå, så jag och Angelica följde med dom en bit på vägen. Sedan gick vi tillbaka till parken och pratade en hel del med Niclas och Hanna. Och vi landade i min säng någonstans vid 01.45 :)

Ikväll blire mina girls igen. Plus att det är världens finaste väder!! Så jag fattar inte varför jag sitter här..
Så nu ska jag ut och njuuuta, ha en bra lördag, de ska jag!

caurse i'm in love with a boy who knows me better

Torsdag. Hihihi jag är så glad idag. För imorgon är det helg, och det är så jävla fint väder!
Det har varit en sån skön vecka! Vi har inte haft nånting att ta hem. Eller ja, nu fick ju jag såklart en spanska läxa bara därför, men dom brukar inte vara så svår. Fast på måndag har jag engelska prov, vilket betyder att jag måste plugga på helgen.. Fast det får bli söndagens problem, och just de. På söndag ska jag även öva inför konfa avslutningen! DET BÖRJA NÄRMA SIG NU GOTT FOLK!

Lill Anna ( Amanda Borg ) ska ha vårshow ikväll. Och självklart ska jag dit, hon ska ju förfan sjunga!! Inte själv troja, det var typ en duett. Jag ska sitta där med tåriz ögon, bara för att jag är så himla låttpåverkad eller vad man säger. Hehe. Jag menar, jag grinar lätt till saker. Filmer, låtar osv. Jaja, nu vet ni.

Åh, jag har ett jätte stökigt rum också, och jag läju ska måste titta lite i spanska boken.. Förrsten så fick jag reda på biologi provet i tisdag, de gick as dåligt, som väntat :)

i'll be there from the start

Halva skolveckan har gått, underbart.
Och sedan kom jag på att nästa vecka går vi bara till onsdag!! Woho, den veckan, DEN VECKAN KOMMER BLI AS BRA! Hehe.

Snart det helg också, undra vad jag har för planer då, undra undra.. Det får vi väl la se :)
Haha, ojoj vilket onödigt inlägg.. Meeeeeeen Meeeeeeeen

Förövrigt så mår jag väl bra, lite halvt less är man väl. Men det känns bra att de börjar bli varmt iallafall. Och Michelle.. hon sitter på tåget på väg till arlanda nu hon.... :@...... Sedan far hon till Egypt.. jag vill okkcsssåsååå

Nej men nu måste jag gå..
Förrsten, 0768302047
Smsa


talang på högsta grad!


detta är verkligen talang, haha
varför är inte alla killar såhär?
Bj-ud P-å e-R Li-tE!

do it all night!

http://www.youtube.com/watch?v=mlUmrjafzHA
ojojoj, kanske världens skönaste låt!!!!!!!!

Sådär ja, nu är den dära jobbiga början av inlägget avklarad, det känns bra.. Jag har spenderat två eftermiddagar i rad i staden den här veckan. Igår med Anna, köpte grejor, och idag med Michelle. Vi skulle egentligen leta en bikini åt henne, men så blev det inte. Vi köpte en annan grej istället, hehehe va busi vi är asså!!!

Gah va härligt det är att sommaren äntligen är påväg. Efter en rejäl försening enligt mig. Fast, man ska ju inte säga för mycket när man bor i Svergie, har jag märkt.. Jaja, men nu är det snart Maj, vilket också är jävligt underbart. Först fyller pinglan Therese 16 år=du vet vad, dagen efter blir jag konfimerad=presenter OCH att Agnes ska fixa mitt hår!!!!! och sedan fyller även Agnes 16 år=du vet vad.. Gah, härlig månad som väntar.. Hehe nerå, eller asså jo men ja du fattar.

Jag är nyduschad, är as torr på ryggen.. Måste hitta nån gullig lotion... Vi hörs..

BABY WE CAN DO IT, WE CAN DO IT ALL NIGHT!

.. är du där med mun och tungaaaa lalalalallalaaaa

Haha, det är nästan läskigt hur bara en liten ( eller ja, egentligen ganska stor ) rund gul sak kan få mig på så otroligt bra humör! Och att jag hade världens bästa sällskap ute i de fina vädret gjorde ju knappast mitt humör dåligare. Jag tillbringade natten hemma hos Agnotsh, och igårkväll umgicks vi litegrann med pojkar. När jag och Agnes vaknade så gick vi nästan direkt ut på hennes fina altan, och där blev vi liggandes hela dagen. Vi knäppte även kort, dom får ni se när Agnes skickat dom. Heheeehehe logiskt

Jaja, nu har de börjat bli mulet troja. Nej nej nej nej nej. Fast det kanske är varmt fortfarande.. hmmm de återstår att se. Jag hoppas jag kan ha min vårjacka imorrn, och kunna använda mina vårskor snaart.
NEJ HÖRRNI
Påsklovet är slut :(  Och det har inte varit världens bästa lov kan ja säga, men då gör ju mina flickvänner de tillräckligt bra :)
hehe
Ne men seriöst, jag måste nästan gör en tacklista nu, känner mig väldigt tvingad.
T A C K F Ö R A T T D U F I N N S
Anna Borg
Agnes Johansson
Therese Nilsson
Emma Nilsson Böös
Isabelle Nording
Mi hermana

Och sedan har jag ju fleeeeeeeeeeera tusen till som är helt wonderbara, men ja, de är ni som peppat och fått mig på bättre humör, aj lav jo.

hehe

Matthew Andrae - Sweet Celine



"Written for my 4-month-old baby Celine"


The very second I could see you,
I knew what I would have to do
I'd have to leave my cosy island
have to leave my solitude

so I set out on the water
past the safety of my land
past my closely guarded borders
reaching out to touch your hand
 
now we walk this road together
hoping nothing dare comes between
and I pray we stay forever
Matthew James and Sweet Celine

now it seems a distant feeling
how I felt to be alone
how I laugh in pure amazement
how you came to lead me home

now I know you love your mommy
and you know I love her too
and without her we ain't nothing
but I wrote this song for you


Helt jävla W-O-N-D-E-R-B-A-R :')

och hoppet blir till tro?

Igår hade jag planer iför kvällen, men jag gick hem. Klarade inte av de, jag mådde faktiskt dåligare än vad jag brukar göra. Eller vad jag har gjort nu i veckan. Sedan ska de naturligtvis bli mycket mer dramatiskt också.. Meeeen jag överlevde (=

Idag känner jag mig jävligt... seg. Men jag ska nog pallra mig över till Anna lite senare, eller om hon kommer hit. Jag vet inte riktigt hur det blir med den saken. Nu är det bara en helg kvar av lovet.. F Ö R J Ä V L I G T

jag önskar du finns kvar

so tonight..

Men för i helvete, nu får jag ta tag i det här. Visst har jag haft bättre tider, men jag lever ju fortfarande satt. Det var typ.. 6 dagar sen som jag skrev. Eller jag har väl skrivigt lite till och från men har tagit bort det. Har även haft lödsenordsskyddat. Men nu äre slut med de :)

Tjaaa, vad har hänt på den senaste tiden då?
...
.....
..
..
.
.
.................
Ja, ingenting. Ingenting kul iaf. Det var tjejkväll i lördags, och den slutade allt annat än bra, för min del. Jag har även tagit ut min älskade piercing, pga att jag mått så dåligt. Ilskan och sorgen fick gå ut över den. Kanske ångrar jag mig, jag vet inte.
Jag har ingenting att säga.
Förutom att jag saknar Albin..

Så fruktansvärt mycket :(

för kärlekens skull

yes, nu äre påsklov! WONDERBAAART
Vi fick sluta ganska så mycket tidigare idag. Skönt.
Men jag har ingenting att skriva idag, förutom att det blev ändrade planer.
Jag ska ha jätte kul i kyrkan klockan sju ikväll, deru!
Sedan återstår det att se vad jag hittar på, men det ordnar sig alltid.
 
jak hor av mij lite senare!!!
So tonight, I sing my song for the world

i get my hopes up, and i watch them fall every time

Onsdag. Yes! Nu är den jobbigaste och näst sista dagen avklarad. Imorgon är det sista dagen innan påsklovet. Hääärligt! Det är otroligt att dom har lyckats klämt in ALLA jobbiga lektioner på just onsdan. Den dagen vi slutar två och allt. Eller ja, egentligen slutar jag tre, men aa jo precisssssssssssss.

HEheHeheH;Ehe. Idag blir det ett ganska tomt inlägg, men det får ni leva med.
Imorgon blir det älskling!! Men först ska jag på gudtjänstsskit vid sju. Det är det här jag älskar med konfan!!! .... verkligen

Men ja, hat gött (hatar gött)
SLASH ERAN ELIN

my name is

"vi är pojkarna som busar med flickornas små musar
trumpeten känns så len mellan era ben
om du drar ner min byxa skall du få se en yxa
en yxa som gör allt för att få lite ballt"
Hahaha, återigen är jag fast vid denna låt!

Tisdag. Igår blev det inte mycket pluggande kan jag säga. Min dator lever sitt egna liv, så den slog av sig själv. Sedan var det tydligen lösenord på min dator.. Hehehe hehehehe heheheheh hhehee   ehehe nej jag kunde inte det lösenordet. Men min pappa skulle fixa det där, på nått knepigt sätt.. Jaja, biologi provet gick ju inte bra. Men hoppas väl på ett G där då.

Ja, idag måste jag skriva klart min svenska uppsats som jag naturligtvis har skjutit på enda tills sista dagen. Jag måste göra klart framsidan också (som jag naturligtvis glömde på skolan), ska klistra fast några bilder osv. Men jag får väl göra det på matten då, Pernilla brukar var snäll, hihi. Haha, sen äre ju bra om själva innehållet är klart också.. Så jag har ju det jag gör ikväll! Men sedan blir det nog så att jag klämmer in andra avenyn där nånstans också (a) hehehe

Hahahahahahah idag hade nå ungar kletat ut en massa tvål på golvet inne på Sköle. Och när jag och Anna svängade runt skåpen på väg till biologin så flög Annas ena fot upp i luften och hon flög på mig. Hon skrek, men det övergick rätt fort till skratt. Och jag skrattade så jag nästan kvävdes, av tuggummit.
vVVvaaAarRrR lLLlllliiiIixxxxXXXXXxxxOoomMM TtVVvvuUunNNeeEeeEnnn AaaTTtT BbBeERRÄÄäÄTTTTtttTaAA DdeEEttt

Så, nu måste jag sätta lite fart.
Vi höres, älsklingar

för varje gång jag ser dig är det som allting stannar till

Måndag. Herrejävlar vad veckorna går fort nu! Men inte så vi klaga, nejnej. Nu är ju sista måndagen innan påsklovet avklarad, nu har det bara tre och en halv dag kvar typ. Vi slutar tidigare på torsdag, och är ledig på fredag. Hääärligt!

Som sagt har jag värsta fet provet i biologi imorgon. Så jag måste plugga som bara fan, men samtidigt tänkte jag titta lite på OC (aa) hehehe, undra hur mycket pluggande det kommer bli. Fast jag måste ju skriva klart uppsatsen också:o Men helvete. Det är för lite tid, hjääälllppp

Och idag är det ju måndag, och om ni minns så sa jag ju att jag skulle få reda på mitt fysik prov idag. Och det fick jag också. Med tuggummit nerdraget i halsen pga chocken, stod det ett stooort VG på mitt papper.
Jag ljuger inte!! Första gången i mitt liv, VG på ett fysikprov! Det tog en stund innan jag hade smält det kan jag lova. Jag har faktiskt inte smält det än. Gah, fatta ni? Och vill ni veta en till sak, jag var 3 poäng ifrån MVG!

Och tack till Anton som fixade spotify åt mig!

sooner or later it's over, i just don't want to miss you tonight

Hur kan man ge upp allt, sitt liv, för att nånting har gått snett? Om ni har bråkat med en kompis, gjort slut med en pojkvän, tjaffsat med föräldrar osv, då har jorden gått under, eller vad? Visst, det är jävligt jobbigt att bråka, och det är klart att man blir nere om det tar slut med pojkvännen, och alla tjaffsar med föräldrarna nån gång. Men måste ni gräva ner er och säga att livet suger? Vafan, det finns inte bara en kille i hela världen, de finns fler, tro mig. Och det går alltid över när du bråkar med din kompis, och föräldrarna har förlåtit dig precis efter du har smällt igen dörren till ditt rum. Det finns så mycket mer att leva för. Världen går inte under bara för att det kommer smällar du måste ta.

Puh, nu har jag sagt mitt. Jo förresten, Hej!
Klockan är halv tre och jag sitter på min datastol ny badad. Jag skubbade tillochmed kroppen idag, med en sån där vante som river upp hela skinnet typ. Svider som fan. Meeeen huden blir len efteråt, så det är värt de. Mina kusiner kommer hit vilken sekund som helst, så jag borde nog klä på mig. Sedan ska jag plugga biologi också, har världens fetaste prov i de på tisdag, plus att jag måste skriva klart min svenska uppsats..
Jomen aa, vi hörs!

aj miss jo


i'm your lady

Jaru, igår hände de väl inte så mycket. Det blev ett bio besök med Anna, Isabelle och hennes mamma var och såg en annan film samtidigt. Efter tog vi bussen hem och hade EXTREMT kul.. Vi hämtade även upp Therese efter vägen. Vi gick hem till mig och såg på P.S I Love You.

Idag.. Isabelle och Anna sov hos mig, Therese gick hem vid tolv. Vi vaknade ovanligt tidigt.. Dom hade fotbollsträning vid tolv, och efter en liten stund ringde pappa och frågade om jag ville hänga med till birsta. Såååå varför inte. Det blev lite inhandlat, och efter birsta drog vi iväg till min faster som att hon fyller år. Där åt vi osv, sedan var jag tvingad att åka hem som att det blev lite väl barnförbjudet.
h a t a r a t t v a r a l i t e n

Och nu sitter jag här med Therese, vi ska se på film. C I A O

<3


.. och en sak till, grattis på 8 månaders dagen elin och albin!
åh, tacktack!

tänk alla gånger jag gett upp mig själv

svar till axel: Acckkeeboooyyy, jag s u g e r on wollyboll, jo därför ska jag inte vara med på DM

Fredag. Jomen visst har jag planer, självklart! Anna Olofsson och Isabelle Persson är inblandade. Jo visst låter de dramatiskt? Det kanske är dramatiskt också, eller blir. De återstår att se :)
Jag har ingenting att skriva om på fredagar. Eller jo, jag slutade tidigare idag. JAG slutade tidigare idag. Slutade två faktiskt, ville inte vara med på massagen så jag sa till Bengt att jag skulle kolla synen :D Hua, va smart man är! "Ja men gud, klart du ska sluta tidigare! Det är jätte bra att du kollar upp om du känner att du ser dåligt!" Då vände man sig om och gick med världens fet smile på läpparna.

Nämen nu måste jag fixa mig klart, har lite små bråttom.
Vi höres, love you!


and all i can breathe is your life

Torsdag. Dagen har gått fort men sakta. Om ni fattar 8) Jag tar förgivet att ni gör de. Hade wollyboll på idrotten idag, Axel terra mig om att jag förstörde på plan.. Tack snuttiz! Hehe nerå, inte riktigt terra då, men nästan. Det kunde ha varit så. Jajaaaa, min klass gick vidare i wollyboll DM, men jag som är så himla rolig så jag ska inte vara med (a) Isåfall bara om nån bryter båda lårbenen, inte annars.

VETNIIIIII GAAH VETNINININININIII!?!??!!??!!?! Ni vet ju att jag suger som fan på matte, är as jävla sämst. Men idag hade vi matteprov, kändes förjävligt som de alltid gör, men sen fick vi reda på vad vi fick påengång, OCH VG TILL ELIN FALK! ( och bara så ni vet så kan man bara få VG i grönbok.. hehe  ehehhe   hehehe  he )

Har fortfarande inte fått reda på fysikprovet, men jag får reda på de på måndag troja. Jo, på måndag får jag reda på det. Hehehe IG där. Är helt säker på de... Åh va roligt att de här inlägget handlar om skolan :')

Hehehe maten är redan klar.
see u babes

P.S idag fyller jag år om fyra månader!

and everytime we kiss, i swear i can fly!

Onsdag. Fick fika på spanskan, så den var inte jobbig. Sedan var det biologi på fysiken som att vi hade fysikprov på biologin igår. Så då slapp jag fysiken också! Även fast biologi inte är så mycket bättre, men lite bättre äre iallafall. Och so lektionen var som en TTF. Fick göra vad vi ville. Så, najz dag!

Och vädret gör ju inte dagen sämre precis! Det enda dåliga är väl att det blåser lite, men det är sällan det är helt perfekt väder i Sverige. Och sedan är de jobbigt att vi har konfaträff också, i en hel timme. Pratar om ingenting, och fikar. Jete rulit. Nämen som att jag inte har nånting att plugga idag, så ska jag inte sitta här heller. Eller de läju ska bli så ändå, men jag kan ju försöka att göra nånting annat. Som att dra med mig någon till *nnNNIIIii VvvEeTTT VvVVAaAerRrtTT* Hahahahhahaha nä de vet ni inte!!!!!

RSS 2.0