make it real

Jag åkte till syrran med kvart över sju bussen. Det ända vi gjorde var att leta nånstans vi kunde vara idag. Vi skulle vara hos Albin Linder, men den grisen sa att han inte "orkade" gör nånting. Vilket svin, tack för att du förstörde vårat nyår =D! puss (K)
Jag och Moa vet inte hur de kommer bli idag. Men hemma ska vi fan inte vara. Kanske ska va vara med Albin och Johan, men de vet jag ingenting om än. Aja, jag har av mig imorgon, har inte tiiiid nu

gott nytt jävla kuk fitt år

come around

Hm, de här måste vara bland om dom första gångerna jag skriver två blogginlägg på en dag ( om man inte räknar med låttexter m.m ). Jo precis, de kan bara betyda en sak, jag har skit tråkigt! Jag ska bort till syrran sen, men de är SEN de! Åh jag får hets. Fast, jag har inte städat rummet än, men gör jag de så får jag bara ännu tråkigare.
Åh ge mig en bra film, bär mig till sängen, och hämta Albinbaby, tack! :)

de vackraste jag vet

Syrran kom hit igår, och sov här. Hon hjälpte mig att sätta ihop hyllan. Vi fick göra om ett antal gånger, men sånt får man räkna med (aaa) Var nära på att ge upp några gånger, men jag höll mig. Jag ska alldeles strax bädda sängen, sätta ihop databordet, rensa garderoben osv. Sedan ska jag nog till syrran.
Guuud jag får ångest. Jag vet inte vad jag ska göra på nyår. Antingen är jag hemma, och har skit tråkigt. Eller så följer jag med syrran till spa grejset i vattjom, men då kommer jag inte kunna träffa Albin.. Svårt val

mina bebisar

thats why i love u

Idag har jag hunnit med riktigt mycket. Det började med att jag och Anna vaknade av hennes mobil. Vi klev upp och fixade lite. Hon åkte med 11.55 bussen, och jag la mig i sängen igen om sov en timme till. Mamma väckte mig och frågade om jag skulle följa med till birsta. Jag vände på mig och svarade inte, hon frågade igen, jag skrek nej ( mitt underbara morgonhumör ), hon sa att vi skulle handla nya saker till mitt rum, jag flög upp ur sängen och var klar på 10 minuter.
Min lillasyster skulle klippa sig, så jag klippte mig samtidigt. Det syns inte speciellt mycket, jag har bara tunnare hår. SKÖNT!  Efter de åkte vi till stan, jag sprang in på barista och köpte en chai latte, mamma var på stadium i ungefär 23456342534 år, efter 23456342534 år hittade hon äntligen en jacka hon ville ha. Sen åkte vi till birsta, och där var vi inne på ikea möbel grejen i ungefär 3 timmar :] Det blev två möbelgrejer (orkar inte tänka efter vilka möbler) och några små saker till.
Näää nuru, nu jävlar ska Elin bygga ihop sina nya möbler, men om dom kommer se ut som dom ska, de vet man aldrig. Men vi får se, jag kanske tvingar hit syrran också.

ooh lill bilden (k)

jag skulle pröva min läppar mot nån annans om du lämnade mig nu

Gårdagen: Jag och Isabelle vaknade vid halv elva, fikade lite och satt i köket och bara pratade. Hennes mamma hämtade oss vid ett. Jag åkte hem dirket, duschade och satt mig vid datorn. Efter ett tag så kom Anna och hennes pappa och hämtade mig, vi gick til Handlar'n och köpte gååådis. Efter de såg vi på film The Jane Austen Book Club.
Idag blir det Anna som sover hos mig, som att hon åker till fjällen på tisdag. Och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra på nyår ;o Antingen blir det att jag hittar på nånting med mina flickor, eller så blir det att jag åker till min moster =D


texten!

Hej älskling
Jag börjar med att säga tack
Du är mitt ljus över dagen du är mitt lugn varje natt
Du är min livsglädje
Du är min medicin
Du är min och jag är din
Du är hela mitt fucking liv
Du är en ängel, ena halvan av min kropp
Du är den bästa tjejen som jag någonsin kunnat fått
Du är den jag alltid önskat att jag har haft
Du är min styrka att överleva
Det ger mig inre kraft
Du är Hanna, och jag är bara Tobbe
Att jag någonsin skulle få dig på fall, de va nåt jag inte trodde
Hoppas att du känner som jag
att Vara vänner var bra, men tillsammans är underbart
Om du bara är en dröm, så låt mig sova då
För jag tror det är det bästa för oss båda två
Om jag skulle dö är du rosen på min kista
Skulle hålla den vid liv, skulle aldrig låta den vissna

Du är det bästa jag har
Lämna mig inte snälla stanna kvar
Du finns när jag behöver dig
Älskling kom och lägg dig här intill brevid mig

Jag är jävligt glad för du är tryggheten jag bär på
Att jag aldrig lämnar dig, ja det är någonting jag svär på
Man ska aldrig säga aldrig men jag kommer stanna med dig
Om du skulle falla så lovar jag att jag bär dig
Jag skulle aldrig nånsin släppa taget för jag skulle bära dig tills den dagen är kommen
Tills den dag jag dör
Även om jag bryter fötterna så bär jag dig fram
För om man tänker efter så är kärleken kall
Jag ber om ursäkt om du tycker att jag hackar på dig ibland
Jag lovar i mitt hjärta står det massa lågor i brand
Och det är lågorna som brinner för det du ger
Du tror du vet vad jag känner, men jag känner så mycket mer
Du kanske tror jag bara svarar men jag lovar det är sant
Utan dig brevid mig baby så tappar jag min balans
Du är glöden som brinner, du är allt som jag ber om
Våra barn ska bli till sanning
Jag längtar tills jag får se dom

Du är det bästa jag har
Lämna mig inte snälla stanna kvar
Du finns när jag behöver dig
Älskling kom och lägg dig här intill brevid mig
Du är de bästa jag har
Lämna mig inte snälla stanna kvar
Du finns när jag behöver dig
Älskling kom och lägg dig här intill brevid mig



Åhå texten :') seriöst, åh gud!




ayer

Anna sov hos mig inatt. Vi ställde klockan på 09.15 för att gå på stan, men klev upp 09.35. Jag är ingen morgonmänniska precis, inte Anna heller för den delen. Väl inne i stan blev det lite inhandlat. Orkar inte säga vad, hoho ovanligt.. Meeeen, Anna och Amanda tog 17.25 bussen hem. Men jag stannade i stan, för jag skulle nämligen vara med Tha Persona! Hos hennes padre. Det ändå vi har gjort är nog att lyssna på musik, sjungt, knäppt kort, osv. Duvet, tjej grejer. Jag har inget att skriva, ville bara skriva av mig om dagen lixom. Meen, vi hööörs imorgon, eller senare idag kanske man säger. Nu ska vi sova, God Natt (k)
No picture todaaay

baby

Nu är det äntligen över. Nu kan man bara ta det lugnt och tänka på nyår. Även fast jag inte vet vad jag ska göra än. Men det ordnar sig nog, hoppas jag. Jag skulle typ vara med Agnes, men jag tror inte de blir ;o. Vi har ingenstans att vara. Anna ska till fjällen, de vet jag iaf. Men sen vet jag inte vad alla andra ska göra. Det här är sista torsdagen i år 2008. Rätt coolt faktiskt. Man kanske ska ta vara på de, och resten av helgen.
Gårdagen blev väl bra. Men visst hade den kunna varit bättre också. Vi åkte först till mormor, lämnade deras julklappar, åkte till mina kusiner (åt) och sen åkte jag hem. Var hemma en stund, sen åkte jag till mina andra kusiner, och gav deras julklappar. Tyvärr orkar inte jag skriva vad jag fick, men jag blev nöjd iaf.

gamla goda tider

if i can

Kan dagen börja bättre än att man vaknar av att man hör att det är världens bästa film på tv? Hitta Nemo. Lätt svar, nej de kan den inte! När Doris och Nemo's pappa sjunger sin underbara låt " Du fick ingen mat, du fick ingen mat. Nej nej nej du fick ingen mat för du ska banta " Åhå, älska :') Igår var jag som sagt med älskling. Fick min julklapp, tack baby :')
Nu snart ska jag bada. Sen blir det bara att fixa på. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, men de blir nog bal klänningen. Så vid 3 4 åker jag till mina försvunna kusiner. Hoppas jag hinner till mormor också..


Amen god jul då

som om

Ibland fattar jag inte varför just jag. Det finns så många, som skulle kunna offra sin högra hand för att få dig. Men du valde mig, MIG ?! Jag fattar inte vad det är du ser hos mig, men nånting måste det vara som att jag har fått världens finaste. Åhå baby, jag är så glad att jag har dig. Du gör mig så jäääävla lycklig, jag älskar dig <3
En dag till julafton, och jag har inte en enda jävla julkänsla. Jag längtar inte äns. Visst, jag hoppas jag får mitt piano och pengar. Men sen äre inge mer. Jag köpte dom två sista julklapparna idag. Till Linus och Kevin. Linnea och Kimberly är så ego så dom handlade bara till sig själv, men inte jag eller, nejnej! Jag träffade Anna på stan. Blev så glad att jag hoppade på na. Kändes som att vi inte hade träffas på år och dar, vilket de är också! Men ikväll, då jävlar! Då ska vi till kyrkan mitt i natten och... ah jag vet inte riktigt vad vi ska göra där :) Men först ska jag till älskling en sväng.

Du kan inte annat än älska oss

once upon a time

Det blev så att jag sov hos syrran inatt, natten som var eller vad man säger. Jag åkte dit rätt sent. Vi bytte julklappar och såg på film. Taken.  Fyyyfan vilken äcklig film, eller kanske mer läskig.. Jag tror jag låg och försökte sova i en timme. Den där jävla filmen spelades om och om i huvudet på mig. "Du kommer bli kidnappad. Lyssna på mig noga nu, dom 5-10 sekunderna du har framför dig nu är dom viktigaste. Kryp under sängen, lägg telefonen på golvet, och precis när dom tar dig, ska du skrika allt vad du kan, de du ser.. Varenda liten sak! Hårfärg, längd, ögonfärg.. För jag lovar, jag ska hitta dom, och döda dom" Ååååh gud, jag får rysningar. Jag kan typ tänka mig hur de ska kännas bah; aah joo du kommer bli kidnappad nu såru vet, men tare lugnt! Hehe, jomenvisst.
Idag gick vi på stan en sväng. Inte speciellt länge. Vi träffade Viktoria också. Meeen jag orkade inte gå nå länge, så jag tog 14.00 bussen hem :) Idag kommer Kimberly hit, hoppas jag!


jag älskar den känslan

Gårdagen blev lyckad. Som ni redan vet så började de med ett besök på stan/birsta. Fast, helt lyckad blev den inte. Det blev lite tjoffs när jag kom hem. Men jag gick ut en stund, fick ut allt, och de blev bra igen =D Efter de gick jag till älskling. Åhå va goos de var! Jag var där till typ tio, då gick jag Ischbell. Michelle var också där. Dom hade hyrt film, Camp Rock. Jag hade redan sett den, men de gick att de den en gång till.
Idag måste jag hjälpa till med allting här hemma. Kul va? Jo jag vet, du är avis! Sedan kanske de blir Michelle, vi får se :)

Jag saknar min pärla!

HAN

han som inte bara säger att han älskar dig utan även bevisa det.

han som skickar sms på kvällarna o säger att han sakna dig.

han som inte döljer nått för dig utan berättar allt som det är.

han som uppskattar dig och allt du gör för honom.

han som håller dig i handen när andra ser på.

han som endast lever för dina kyssar.

han som inte kollar på andra tjejer för du är allt han ser.

han som alltid ställer upp och alltid finns där för dig.

han som aldrig skulle tänka tanken att svika dig.

han som vaknar på morgonen och det första han tänker på är dig.

han som skiter i alla andra tjejer som han kan få,för du är allt han vill ha.

han som ringer upp dej varje gång du lagt på även fast ni bråkat.


.. han förtjänar min kärlek.


with every bit of me

Jag kom nyss hem ifrån en fem timmars lång vandring på stan/birsta. Det blev inget speciellt idag, bara en piercing. Jag följde med bara för att göra Michelle och hennes mamma sällskap. Justde, Michelle sov här inatt. Igårkväll var vi på gårn. Haha, jag vet. Sorgligt, inte likt mig.. Men aja, de fanns inget annat att göra. Jag va med älskling heeela kvällen. Goos :)
Det blir inge mycke skriva idag heller. För nu ska jag lägga mig i sängen och se på Mamma Mia. För den filmen låg nämligen på min säng när jag kom hem! Tack mamma

Albin Jonsson, forever n' always

begging for me

Jo, jag kör igång igen. Även om jag vet att jag klarar mig bra utan att blogga. Meeen, i brist på annat så.. Aja, under den här tiden så har det inte hänt så mycket. Eller, inget roligt iaf. Så den senaste veckan är inget vi behöver prata om.
Jullov nu. Jag fick mina första betyg idag. Jesus vad dålig jag är :o Jag måste ju vara bland om dom dummaste som finns. Så det är ingen idé att ni frågar om mina betyg, jag säger ingenting!
Hohooo, jag har inget att skriva. Elleer ah, jag ska till mina kusiner på jul, som jag inte har träffat på över ett år. Känns bra... Jo verkligen! Och sedan på nyår, ska jag nog va med Agnes och älskling. Känns bra... Jo verkligen! :D:D:D:D

Julbalen

i was a dreamer

Jag orkar fan inte blogga. Men på nått sätt känner jag mig tvingad att skriva ett inlägg varje dag ändå. Även om jag inte har nånting att skriva? Tänk att jag släpa mig ur sängen, trots min jävla otroliga värk, och skrev dehär.. Haha, de är ju skrattretande.
Jag har som sagt inte ett skit att skriva om dagen. Har varit med Anna, plugga lite, läst lite.... Tjjaaaa, de är väl de. Äsch, vafan, jag tror jag ska lägga ner dehär ett tag nu. Tills jag får nånting vettigt att skriva.

världens finaste unge

bara för din skull

Tja, nu sitter jag faktiskt vid Amanda Borgs dator. Hon sover, troja? Och Anna sitter vid sin. Klockan är 02.15, jag har inte borstat tänderna,tvättat bort sminket och jag är inte ett dugg trött. Det har hänt rätt mycket den här dagen faktiskt.
Det började med att jag vaknade av att Emma skrek så hon väckte döda. Precis när jag skulle strypa henne så slutade hon. Tur för henne. Vi åt frukost, fixade oss, och åkte till BB. Guud, fyfan vad jag vill ha en bebis! Hoho, tårarna bara rann när jag höll i min nya kusin. Så jävla liten och gooo :') Aja, efter de skjutsade mamma ner mig och Anna till stan. Där träffade vi Anton och Kuzmin. Vi gick med dom i en timme kanske, och sedan kom även Isak. Då gick vi ännu en till timme, bara runt runt, sedan tog vi 17.15 bussen hem. Jag och Anna följde med Anton hem, eller aah vi gick till Kuzmin först och brände ut en film. Efter att vi sett filmen ( a walk to remember ) så gjorde vi inte så mycket. Eller man kanske ska säga att vi gjorde allt möjligt. Annas pappa kom och hämtade oss vid elva. När vi kom hem fikade vi och satte oss sedan här. Så ni kan ju själv räkna ut hur länge jag har suttit här.
Bilder på min kusin kommer imorgon :)
SMEEEEEEK, elin

secrets and lies

Dagen började med att vi tittade på 9;ornas lucia. Det ända jag kan säga är att Matilda hördes mest. Sen åkte vi tillbaka och fikade. Och efter fikat fick jag gå upp en våning och ha spanska. Men de var rätt lugnt, för vi satt bara och ritade ändå. Sen  var de lunch, tråkigt när det inte fanns nån innebandy att titta på. Vi började med engelskan typ tolv, sefter de var de svenska, och sen profil. Blev klar med ljusgrejsen. Det var ju sista dagen idag och allt.
Jag fick en kusin inatt! Kian. Hoho, snyggt namn! Som att Camilla och Jarmo är på BB så ska jag och Anna ta med Kimberly på lucia. Hon skulle vara där typ halv sju. Och efter de vet jag inte riktigt vad vi hittar på, vi kanske drar till Anton och Axel. Vi får seeee :) Men du kan ju höra av dig, 0768302047

Just close your eyes each lovin' day 
And know this feeling won't go away

this i promise you

Jag har alltid haft en dröm. Tänk dig, att gifta dig med den du verkligen verkligen älskar, i de finaste landet du vet. Jag kan inte komma på någonting som skulle kunna göra mig lyckligare.

bara för dig

Min baby hade DM idag. Men de gick inte så bra även om jag var de trognaste fanet på lektaren.
Jag har haft världens skönaste dag idag. Det började med att jag hade TTF på morgonen. Då gjorde jag fysikprovet. Efter de var de matte. Vi var där i fem minuter, sen fick vi gå och titta på DM. Efter matten var det egentligen spanska, men den var inställd. Så vi hade hål + lunch. Började tio i tolv igen med musik, fick sluta en halvtimme tidigare. Sen skulle vi ha idrott, men den var inställd för att de var DM. Och sedan började vi tio i tre igen, och hade svenska till halv fyra.
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Men de ordnar sig nog, får vi hoppas.

En stjärna
BESO - elin 


som om allting stog still

VEM ÄR BÄST?!?!??!?!?!?!?!!?!??!!??? enkelt, MATFORSSKOLA 8B VANN HELA JÄVLA INNEBANDY DM. OCH VEM STÄLLDE UPP NÄR ANNA/FRIDA BLEV SJUK DÅ? JOOOO JAAAAG! WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHO, SÅ JÄÄÄÄÄÄLVA BÄST
Ja, de var de. Jag har lixom inget att skriva. Jag och Anna var bara på första lektionen. Tittade på innebandy dm, och var sedan tvingad att hoppa in. Men de gjorde inget, jag behövde inte spela så mycket ändå :) HG skjutsade hem mig och Anna så vi kunde hämta kläder. Hoho, jag vägrade gå =D
Ikväll kommer nog syrran hit och soooover här. Gooooooozigt. atghweituwiywjgd jag saknaaaar min Albiiiiiin.

hej älskling
BESO - elin

i found myself today

Jag vill vara femton. Det känns som att man är stor då. Det finns så mycket mer man får göra, även om man gör de nu också. Men ändå. Det är 123456 år kvar tills jag fyller år :/ Eller, de är 7 månader 3 veckor och 3 dagar. Alltså, 123456 år.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om dagen. Det har varit bra och dålig. Haha, Isabelle Persson kan ju verkligen dedär om att göra dagen till den bästa. Men sedan finns det ju vissa som verkligen kan göra så att de blir tvärtom.
Aja, de blir ingen uppvisningsgrejs. Jag och Anna ska göra annat på lördag! Hoho. Så jag ska inte träna idag heller. Jag ska städa mitt rum och plugga fysik som ett as! Och justde, jag komemr få IG på so provet!

Albin Jonsson, jag älskar dig

bleeding love

Jag har kommit på en grej. Men jag vet inte om man kan göra de? Kan man göra en tatuering i guld? Isåfall skulle jag vilja göra de. Jag vill tatuera en stjärna på vänster sida, längst ner på magen. I guld! Fyfan va cooolt, sen skulle jag nog vara ganska ensam om det också. Lixom min egna idé =D Väldigt unikt..
Jag har inte så mycket att säga om dagen, de ända är väl att jag fick pengar av Kuzmin. Jag ska köpa en biljett åt han till min uppvisning. Sen tror jag att Lyxell också skulle ha en. Ajaaaaa, väldigt roligt att veta.. Men den är ju faktiskt till helgen. SÅ det är inte så länge kvar. Jag kommer vara så jäääävla nervös. Läju göra bort mig också. Typiskt mig lixom.
Jag har So prov imorgon. Så jag måste sätta mig ner och plugga lite. Även om jag inte känner mig speciellt sugen på de. För ikväll ska jag vara med älskling.

söt bild
BESO - elin


i'm so lucky lucky

Det var ett tag sen nu. Men jag sa att jag kanske inte skulle skriva på hela helgen, så jag behöver inte ha ångest över de. Men tja, ni kanske vill höra om min helg?
Fredag:
Skoldagen kan dra åt helvete. Jag gick bara runt i min lilla egna värld och väntade på att mamma skulle ringa. Hade ångest och en och annan tår rann. Men efter skolan åkte jag till syrran. Vi såg på film A Walk To Remember. En ny favorit film kan jag säga! Fyfan vad sorglig sen var. Precis en sån film som jag älskar. Aja, vi gick på bio senare mot kvällen. Twilight. Jag hade förväntat mig att den skulle vara bra, men den var bättre än bäst. Efter bion åkte vi hem och pysslade på med allt möjligt.
Lördag:
Klev upp halv åtta som att vi skulle på danstävling. Vi var där vid nio. Egentligen skulle jag och Moa jobba, men vi smög oss upp på lektaren och tittade på hela tävlingen istället. Ett rätt smart sätt att komma in gratis måste jag säga. Vi var där ända till klockan fem. Då åkte jag och Moa till Markus. Där var vi ett bra tag, sedan kom Moas faster och hämtade oss. Vi åkte på nån humorgrej där Moas pappa var med, och det var även julbord. Men jag var inte hungrig. Där blev vi ett bra tag, vi kom hem vid halv tolv. Jag var så Jäääääävla trött, så jag la mig i Moas säng och somnade på en gång.
Söndag:
Vi vaknade vid elva, jag tog fram SO boken och började läsa lite, bara för att jag känner mig tvingad att få G på provet på tisdag. Jag orkar inte ett omprov till. Sedan åkte vi iväg till staden, tog en Chai Latte och sedan gick vi och tränade. Tränade inte så värst länge, dansen satt rätt bra. Efter de kom Moas pappa och hämtade oss, sedan åkte vi på kina. När vi ätit så åkte vi hem till Moa, sen kom mamma och hämtade mig där.
Mjaaa, de var väl de jag hade gjort. Och om ni inte fattade de, så låg min mamma akut på sjukhus i fredags. Eller hon åkte in på torsdagkväll. Meeen hon är hemma nu, som tur är.

hallå beauti!
BESO - elin

idiot

Jag orkar inte rätta mig efter dig längre. Jag är inte perfekt, jag vet. Jag vet att jag är så jävla långt ifrån också, och jag är värdelös, jag vet. Sluta låtsas, du gör bara bort dig ännu mer. Säg som de är, jag är ingenting för dig.

this is me

Nu sitter jag här och håller på att frysa ihjäl. Dagen kan inget annat än dra åt helvete. Den började dåligt, fortsatte att vara dålig, och slutade dåligt. Eller den har ju egentligen inte slutat än, men nästan. Det finns väl kanske något som är bra med dagen, vi fick sluta två och jag fick gå tidigare ifrån julmarknaden. Och justde, jag Anna och Angelica kommer vara med i tidningen imorgon, Dagbladet! Dom knäppte kort på oss när vi stog och höll på och sälja, jag är så duktig!
Imorgon ska jag till syrran, och jag kommer vara där hela helgen! Så j-ä-v-l-a skönt att komma ifrån idioterna här. På lördag är det tävling, och JAG SKA INTE TÄVLA! 8) Så, jag kanske skriver nånting imorgon, jag får se. Men annars, ha en bra helg. Det ska iaf jag ha.

No more hiding how I wanna be, this is me.
BESO - elin

can we make this dream last forever?

4 månader <3
Teatern gick bra. Jag sa mina repliker och allt gick som de skulle. Pizza till lunch. Det blev 5 föreställningar totalt. Haha, Jonas måste ju vara världens skönaste kille!
Jag har lixom inget att skriva idag. Tjaaa, matteprov imorgon, läju gå bra som att jag fick alla rätt på diagnosen ( !!!!! :D:D:D:D ). Sen till veckan har jag fyisk och so prov. Yes, känner mig verkligen laddad.
Justde, jag har julshow med dansen snart. Vi får inte veta när. Hohohohoho. Vi ska ha svarta stora byxor, svart tunn lång tröja, en vit stor tshirt ovanpå den. Sen ska vi ha nån skarf och en keps. Jag ska låna en keps av Raymond, bara för att han har en röd :)
Imorgon är det julmarknad. Jag läju ska stå och sälja halsband? Jag vet inte riktigt faktiskt. Men, kom dit, och hälsa på mig :D

Vi är så snygg, så snygg!
BESO - elin

vem tänder stjärnorna

Jag skulle egentligen ha haft matteprov idag. Men bara för att jag och anna strejkade då, så fick vi ha det på torsdag istället! Hur bra är inte vi? SKIT-BRA!
Det har varit en skit bra dag idag. Hade idrott på morgonen, dans! Sen var det SO. Efter de gick jag på bilden och var där resten av dagen. Gjorde smycken,målade ljus och höll på tills julskyltningen på torsdag. Jag gick ifrån sista timmen, och tittade på när mina tjejer och killar spela DM. Båda vann!! Eller de var inte min klass killar, men mina killar ändå lixom. Jag tror nog att jag är den bästa hejaklackstjejen man kan ha, jublar och skriker tills jag blir hes. YES! :)´
Idag kommer jag till himlen, ännu en gång. Lika underbart varje gång! Syrran kommer hit en stund senare, jag ska hjälpa henne och plugga. Som att jag är geniet i familjen (a) naaat. Meeen, hon ville ha min hjälp iaf, sen åker vi på träning.
Det är imorgon jag ska ha teater för småbarna!!! Det ska bli skööönt att slippa skolan en dag. Av en bra anledning! :)  Jag och Anna ska ju ändå bara vara sk(r)atteskrivare. Vi ska bara säga "Det verkar som att det kommer nya människor som ska skatteskriva sig" - "Ja, vi får nog be som ställa sig på led och komma fram en och en" - "Ja de blir nog bäst så" - "Var snälla och ställ er på led, Tack" . Och sen ska dom komma fram en och en och vi ska fråga vad dom heter, skriva upp de på en lapp, sen får dom en stämpel. Enkelt va? :)

Världsbäst!
BESO - elin

stunder av stillhet, stunder av lycka

Jag vet inte hur jag ska göra med det där dakboksskrivgandet. Jag vill, men orkar inte. Det krävs ju mer än vilja för att få någonting gjort.
Idag skulle vi ha haft de där engelska grejen. Men såklart så fick inte jag göra idag. Utan jag ska göra antingen på onsdag eller på fredag. Jag som ville få de där gjort.. Den här veckan är as skön. Det är inga prov eller nånting. Fast nästa vecka har vi fysik prov ( :| ) och so prov. Jag kommer nog få IG på båda. Like Always
Nu idag ska jag på birsta med mamma och Anna. Jag ska titta på en klänning till julbalen. Men jag vet inte om jag köper den nu. Vi får se :)
Nu ska jag göra mat, men vad de blir det vet jag inte än, jag läju skriva imorgon.

Alltid Lika Snygg
BESO - elin


RSS 2.0