Yäh

Jag fick ihop möbeln iallafall. Dock så måste vi borra i väggjäveln för att få upp spegeln. Så Hans skulle försöka få tag på rätt borr inom snar framtid. Så jag hoppas att det inte tar allt för låg tid innan jag får klart det och kan visa er resultatet.


Meeeeen varför är jag så seg med engelskan? Balle. Borde ha börjat idag. Menmen.Ser på fångarna på fortet nu. Läju lägga mig efter det. Sååååååå gooodnatt.

The last time

Åh va nöjd jag är med mina inköp ifrån IKEA! Jag har dock inte snickrat ihop eller satt upp nåntng än, men det kommer! Pappa måste bara kommit hit nån gång och hämta sina grejer. Sedan kan jag i lugn och ro få upp allting på plats. Såklart kommer det för och efter bilder. Eller ja, jag ska försöka knäppa sånna bilder iallafall. Det blir åtminstonde efter bilder! Jag hoppas att jag får upp det idag... HEHEHEHE annars blir nog imöra så ni se.



MEeeeeeeeen va less jag bliiir närr follkk itne svararr ii telelefonenene qwyieutqew
Vi hörs!

HEEJEJJE

Sitter och jobbar med nått skit ifrån naturvetenskapen nu. Grupparbete. Alla har gått hem. Kul. JAg går hem om en kvart jag med! IIIIIH!!! Drar ner på stan och sedan hämtar mamma mig där. Skönt att sluta innan tolv!!!!!


PÖÖZZS

Dove

Guuuud så skönt det var att träna. Ännu skönare att äta efteråt. HEhehE.heheheHEheh.e
Ska hoppa in i duschen nu snart, det ska bara bli ledigt. Ska försöka att somna i bra tid ikväll. Imorgon hämtar mamma mig, sedan åker vi och kollar om möbeln har kommit. Ska kolla om jag hittar en vanlig spegel också. Hohohoho. Läju skriva ifrån skolan imorgon också. HÖRS!!!


Två bilder ifrån midsommaarrr

Whiskeys

Idrotten var inte speciellt rolig. Vi spelade fotboll, några tjejer. Jag ville ju spela tennis! Jävla regn! Jag fick iallafall skjuts hem av Carina idag. Tack så mycket! Måste bara få sääääääga. Det går inte en endaste fin kille i min klass... Det droppade in några nya men icke. Alla snygga killar går natur. Ska lätt byta.


Tänkte överraska mamma med att middagen redan ska vara klar när hon kommer hem! Så vi hörs. Ikväll blire träning btw.

@skolan

Nuuuuuuuuuu sitter jag på rummet igen. Väntar på att vi ska vandra bort till idrotten. Första idrottslektionen på skvadern. Kan bli intressant. Måste bara få säga att jag är SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄR nöjd med mina rumkompisar!!! så góa!!


Men nu vill förken Angelica Persson att jag kommer till hennes rum och tröstar henne. Bäst man lyder tänkte jag då.

Shoppingen

Nuuuu har jag nätt och jämnt fått upp hyllorna. Dock blev det lite snett och så, men jag säger som min vän Angelica: Det är ju bara charmigt! Ordna lite på hyllorna på samma gång, och knäppte kort på det andra jag köpte idag. Hääär kommer bildernnaaaaaa

Snart kommer förresten Angelica hit! Gissa vad vi ska göra då? JOOOOO just det! UT OCH SPRINGAAA!








En plåtljusgrej (ingen aning om vad dom heter ) som jag ska lägga stenarna i, och även lite av "doftgrejerna" och ljus. Sedan köpte jag en "låda" som jag ska förvara smink i. Allt det här ska stå på en möbel som jag egentligen skulle köpa idag men den var slut. Så den köper jag till veckan. Ni ska få se bilder när det är klart också!

Fem kollegeblock till skolan

Och en superduper godluktande scrub!!

Something has

Hemmaaaa! Det blev mer saker än vad jag trodde faktiskt. Dock bara nödvändiga saker! Mycket bra Elin. Bilder kommer när jag fått upp hyllorna och så. Jag hoppas på att jag får upp dom ikväll!


Nu ska jag äta en liten sen middag. Efter det sätter jag igång med rummet, sedan tar jag ett sköööönt bad. Kanske joggar? Näe. Eller jo. Skulle ju inte skada precis.. Fast.. Näe.

Biiiirstaaaa

Nu har jag och Anna ätit frulle. Ska strax börja fixa oss, sedan drar vi in till birsta med Camilla Jarmo och Linnea! Jag ska bara titta på saker till rummet så det blir klart nångång.


Vi får se om jag kommer hem med något, isf visar jag sjävklart bild.

´´´´´´

Wondering why we bother with love, when it never lasts


Nya favvisar


Isabelle Nording




Grattis på 16 års dagen pudding!! Hoppas du får en riktig jävla kanon dag så kommer jag och brudar och firar dig på fredag!♥

Home

Hemmaaa. Hade en väldigt skön mysig och spontan fredag måste jag säga. Men det uppskattas väldigt mycket! Ikväll ska jag hänga med bästa vän. Har ingen aning om vad kvällen har att erbjuda oss, men det visar sig.


P.s igår såg jag för första gången i mitt liv en lärare med sundsvalssbyxor.
mamma har köpt nya dunkuddar åt mig! jippiiiiee D.s

Hos camillaaa

myser här hos familjen niemelä falk ikväll. veckan har varit rätt ok faktiskttt!!
får lite små ångest över att det redan känns som att jag glidit från vissa människor. men jag får försöka ordna det. nu ska jag och världens bästa och goaste moster se på wallander.


pusspusspuss

LALAALAL

Just nu är jag i mitt rum med en massa roliga tjejer + erik! Och det är inte bara jag som lyssnar på¨coldplay! Mina tre gymnasium år kan nog bli helt ok ändå!!

Just nu håller vi på och gör självproträttaweojrqwp. dock får man inte rita, bara riva ur silkespapper. åh så fint det blir.

Lite i efterskott sådär

Några dagar i efterskott så tänkte jag bara säga grattis till Isabelle Persson och min kära bror Nicklas falk. Båda två fyllde år den 25 Augusti, när jag var på Lödgö vill säga. Isabelle fick faktiskt chocklad av mig som present, fick lixom göra det bästa av situationen. Hihihi. Bror min har inte fått sin present än, men det kommer!


Lögdö

Det var faktiskt helt okej på lägret. Dock kunde vädret ha varit bättre! Men människorna i SP1 och ES1 är inte så pjåkiga! Det var kul att lära känna några nya ansikten och faktiskt komma ihåg namnen också. Iallafall så paddlade vi kanot (tänk att jag och ankan klarade oss ur det helt felfritt, motför nästan alla andra!) vandrade, lekte tusen olika lekar, bakade tunnbröd, spelade schack, "jag har aldrig", sug och blås, grillade marschmshcamshamallows osv!


Iallafall så har jag nog några bilder jag kan ju på. Har inte tittat igenom dom själv än men jag tror nog att några är helt ok.




















Hemma

Lägret har varit helt okej, slutade dock jävligt dåligt. Jag får berätta mer när jag kommer hem ikväll. För nu ska jag åka iväg och fira min farmor som fyllt år. Har även bilder att visa er!

`

Jag kan ha fel, ja absolut! Men han har aldrig sett på mig sådär förut.
Han har fått nått att hända. Mitt hjärta. Han visar mig nått jag aldrig sett hos honom förut.


Åhå

Gud vilken lång, jobbig, dryg och tröttsam dag det har varit idag. Vi har fått gått till olika klassrum och lyssna på olika information om allt möjligt. Just nu längtar jag bara tills vi sätter igång med alla ämnen. Jag ska också göra det huuuur mysigt som helst på mitt rum!


Idag har jag iallafall pratat med mina klasskompisar. Framsteg? Ingen av dom verkar vara så pjåkig after all. Men det är nånting som stör mig hela tiden. Men jag kan fan inte komma på vad. Men det löser sig säkert..


Imorgon ska vi till Lödgö och sova över där. Läger. Kul...

Mårning

Jag kommer nog inte klara av att kliva upp klockan sex i tre år. Min kropp är inte skapt på det sättet. Den slutar fungerar ungefär sex sju timmar efter jag klivit upp. Så jag är alltså helt slut vid tolv tiden.


Iallafall så har jag en ömm underläpp. Ingen aning om vad jag har gjort. Det känns nästan som ett myggbett. Men iallafall, om en kvart går vi till bussen. Kommer få står. Kul

Nothing

Åhå vad jag är trött. Har sovit i någon timma efter jag kom hem ifrån skolan, måste nog sova lite till. Iallafall så har dagen varit annorlunda. Vi fick våra rum, presenterade oss för klassen, fick runt på skolan, fick schema, busskort och så. Min klass är verkligen.... speciell!



Sometimes

Cause it goes on and on and on
And it goes on and on and on


WhattaaaAAAaaA



Amanda hämtade nyss lite saker som hon glömde här i fredags. Jag har ungefär jätte lite att göra för tillfället. Ikväll ska jag iallafall umgås med Johan, och imorgonbitti kommer Anna och Angelica hit. Hehehe japp. Ingen av oss vill hoppa på bussjäveln själv. Härligt med skola måste jag säga.

Måste få informera er om att ifrån att inte ha kunnat en enda låt på Taylor Swifts nyaste album (vilket var för kanske... tre dygn sen?) så kan jag alla. Hahaha.

Taylor Swift sjuuuka


The best thing

Igårkväll kom Anna hit. Vid halv tio ungefär åkte vi till Johan där även Erik och Anton var. Där såg vi på film och myste. Somnade dock till några gånger, men äh. Sa även hejdå till Anton som åker till Järpen idag.


Idag ska jag gå runt och vara överdeppig, eller överexter? Kan inte bestämma mig. Tänk ännu en gång om min klass kommer vara helt åt helvete? Jag kommer ju inte kuna sova inatt eller! Panikpanikpaaniikk

You're a lovekiller


Girl put your records on

Här sitter jag. Nyduschad och rädd. Jag har fått nått konstigt på mitt ben. Ibland ser det ut som ett blåmärke, och ibland ser det ut som ett rivmärke+blodförgiftning. Har ingen aning om vad det är för fel det enda jag vet är att det smärtar nå så otroligt oskönt.

AWESOMEEEE

Gud vilken kväll! Huuuuuuuuuuuuur rolig som helst. Mina tjejer kom hit och vi hade det mysigt i några timmar. Moa och hennes pojke kom även hit och firade mig i efterskott. Haha va söta dom är! Ni ska få se. Men efter vi var här så skulle hälften av tjejerna bort till statiol. Så jag Hanna och Anna började gå mot Antonb.

 Där babade alla möjliga människor badtunna! Shhiiiitittt va skönt det var (dock hade ingen av oss med oss badkläder, men det gick finfint ändåå!). Ni fattar inte! Och ännu skönare var det att springa ner till tjärn och och dyka i i det svinit kalla vattnet. Dock blev det helt okej är kroppen började domna bort.





Nu ska ni fååå seeeeee. Moa och Pontus hade köpt kladdkaka, presenter, en jätte fin kalas-duk, muggar och tallrikar :')





Sådädädära- Nu forsätter bilderna ifrån kvällaaaa














På G

Nu har Amanda och Angelica kommit. Ifrån nu kommer det nog droppa in folk lite hejvilt. Girls iallafall. Har bjudit hit lite favoritflickor så vi ska hare mysigt innan skolan börjar. Kameran kommer gå hela kvällen får jag hoppas, så imorgon kommer jag kunna bjuda på bilder.


Nu äre dags att börja fixa sig antar jag. Vi hörs lite senare!

HEJ

Hinner absolut inte skriva nånting nu egentligen men gör det ändå. Ska gå och möta upp fröken Qvarfort nu! Hörs lite senare

Flash

Jag har städat mitt rum, köket (städat och städat.. fin putsat lite) och lillsyrrans rum idag. (förklaring till varför kommer imorgon!) Jag funderar på att lägga ner där. Jag får helt enkelt fortsätta imorgon. Och då kan jag få hjälp av mamma också.

Jag kanske tar mig en prommis med Camilla ikväll. Jag får se hur det blir. Jag kan ju trots allt inte ta mig någonstans utan hjälp.. Jävla moppe

FÖRRESTEEEEEN! När jag flög runt i köket så ringde min mobil. Jag kände inte igen numret men svarade ändå (såklart, heheeheheh). Och det var ingen mindre än Jonas Nordell! Ni kan inte ana hur paff jag blev när han ringde för att höra hur det var med mig, och vad jag hade gjort i sommar. Hahaha. Skön kille de där.

vackra människa


Dags att du blir stor nu

Mitt i allt städande så tog jag en paus trots allt. Allt bara krånglande ändåså. Dock har jag bara tio minuters paus kvar, måste börja klockan fem igen om jag ska hinna. För ikväll måste jag lägga mig tidigt, imorgonbitti kommer nämligen Camilla och hämtar mig halv tio. Då drar vi till birsta!


Men annars då? Kände mig hyffsat klar med mitt rum. Tills. Jag. Kom. På. Att. Jag. Kastade. En. Massa. Kläder. Under. Sängen. När. Jag. Skulle. Sova. Och. Inte. Orkade. Lägga. Det. I. Garderoben. SUCK

Liíilllsiistaaah

tja

Nyhemkommen nuja. Och jag har miljontals saker att göra idag, imorgon också för del delen. Jag skulle tycka att det var väldigt behändigt att klona mig i tre delar dom här två dygnen.


Vi hörs säkert senare idag. Nu jävlar måste jag sätta igång

Draaar



Drar och tittar på fotbollsmaatch nuuviii. Hörs!!!11

I caaaaaan

Det blidde en stor fin tjock stiggad mysig halsduk ifrån rutmfl! Det var förlåtligt att köpa den, för jag behöver faktiskt en stor tjock fin stiggad mysig halsduk =)


OCH jag tycker lite synd om Frida som gick med mig och ankan på birre. Hua. Vi vart så  trötta på slutet att vi la oss på jeanshögar för att vila. Men jag är rätt säker på att hon tycker om oss ändåååå!

Birsta

Jag och Angelica kunde verkligen inte sova inatt. Vi låg och tittade på tv, satt vi datorn, skrattade, lyssande på musik osv. Till slut så kom vi på att vi ville äta så då hämtade Angelica värsta brickan med allt möjligt på. Haha. Sjuka tjejer. Iallafall så ledde det till att jag är dötrött idag.


Om en liten stund ska vi åka och hämta upp Frida! Sedan beger vi oss till birsta. Har inget speciellt som jag ska köpa så jag hoppas verkligen att jag håller fingrarna i styr.


PS Inceptions var så jävla grymt!!!!!

STRESSA RÅÅÅ

Japp. Nyduschad och brollan kommer och hämtar mig om 7 minuter. Härligthärligt. Meeeen det går ju snabbt att kasta på sig kläder. Får väl åka med blötthår. As snyggt. Nat. Iallafall så släpper han av mig hos ankan efter bion, vid tolv. Sent? Njae. Men vadå? när det är 5 dagar kvar av sommarlovet så gäller det att ta vara på varenda liten minut! Lovarä.

Ojoj. Nu var han visst utanför. hehehehehehe vi höres!

Jag trodde att jag lärt min läxa

Gårdagen var mysig och riktigt rolig faktiskt. Man kan inte ha tråkigt när man är med min kära vän Erik! Han är bra bäst alltså. Iallafall så åkte pojkarna hem vid halv tre eller nått, och jag och Anna la oss i hennes superduper sköna säng och pratade till halv fyra nångång och sloknade sedan ganska omgångende.


Idag ska jag på bio med min älskade storebror! Det var en av presenterna jag fick av honom när jag fyllde år. Och vi måste passa på idag när han för engångsskull är ledig i 24 timmar. Han jobbar hela tiden!








Those days where the best days of my life

Ta't lugnt

Hade det mysigt med Anton Anna och Angelica igår. Härligthärligt! Idag ska jag förmodligen umgås med Erik Johan och Anna. Blir nog bra det med. Fattar inte vart den här dagen har tagit vägen bytheway. Visst att jag och Anna klev upp två, men ändå! Klockan är ju fan sju.


Som slutet på detta inlägg vill jag tacka tha lord för mina vänner. Så otroligt fina, allihopa. Vad skulle jag vara utan er?









Tom Littzell

Grattis på födelsedagen Tom♥


Inte jag, inte kär


qwertyuiop

Vad ska jag och ankan göra ikväll då? va?va?va?va?va?va
+


Om duuuuuuuuu har nån iideeeeeeeee så mejlar du. OKI? Eller om du känner dig ensam eller någe sså kan du också höraav dig. vi kan va moraslidkt stöd.

(det är nå fel på angelicas tangentbord, skriver bara fel hela tiden)

Angelica



Just nu väntar jag på att mina krafter ska vara tillräckligt samlade så jag kan cykla till Angelica. Fattar ni? Från Matfors centrum till Målsta. Upp för långbacken och allt. Jag som inte har cyklat på hela sommaren. Bara när jag och Angelica cyklade till marmen, och då hoppade kedjan... Jippi.

Okej

Okejokejokejokejokejokej. Det blev en väldigt spontan kväll igår. Jag och anna drog till Johan vid tio, och där var det lite folk. Jag hade iallafall trevligt heeeeela kvällen och drog hem sex på morgonen. Dock hade jag tur när Albin också drog hem då, så jag fick åka bak på hans cykel. Tacktacktacktack för det!


Nu ska jag ta med mig en dusch. Sedan ska jag ringa Angelica. Vi hörs

Lost



Kan två hjärtan slå så att båda två känner harmoni?


The green mile


Åhåhåhåhååhåh vilken bra fiiiilllmmmm! Om ni inte har sett den så måste ni se den, NU!

Okej, jag har ingenting annat att komma med för tillfället. Bara att jag ska umgås med Anna ikväll, och att Angelica har kommit hem!!!! Så jag ska förmodligen hälsa på henne imorgon! Sedan kan jag informera er om att jag grinade som en... jag vet inte vaaaaaad till the green mile. Jag vet att det inte är ovanligt när det gäller mig, men ÄNDÅ! Ni skulle ha sett mig! Det var som om någon dödade hela min famlij framför ögonen på mig. Vilkeeen fiiiiiillmmmm!!!!

Cut u

Godmorgon! Igårkväll/natt såg jag Fight club. Jag... vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen. Den var verkligen speciell! Dock ingen film som jag skulle valt att se om det inte hade varit för att jag blev så varmt tipsad om den. Men den var absolut inte dålig, det gäller bara att man hänger med. Dock var ju Brad Pitt med i filmen, så man överlevde ju.


Nu på förmiddagen (och säkert en bra bit in på eftermiddagen också) är jag ensamhemma. Mamma och lillsyrran ska sova över hos mina kusiner inatt, och Hans är i garaget och försöker laga min moppe. Snällasnällasnälla att det går! Jag orkar verkligen inte gå så fort jag ska nånstans..





Hannispannis

Min vän hannastekpanna skrev nyss på msn att hon ville att jag skulle uppdatera min blogg. Bara för att jag är en sån otroligt generös vän så gör jag det, endast för henne skull!

Ja... jag och mamma åkte till stan en sväng nu på kvällskvisten. Mamma nästan tvingade mig att köra bilen påväg hem. Men jag fegade ur i sista sekund, gjorde trafiken en tjänst med andra ord. Jag satt och växlade radiokanal hela vägen, mellan p3 och mixmegapol. P3 är alltid bäst som att mixmp alltid kör samma låtar, men dom pratade så jävla mycket på p3 ikväll, besvikelse. Dock blev mamma lite irriterad när jag höjde volymen och skrek igenom en låt, bytte kanal och skrek igenom låten där. Sedan blev jag irriterad när hennes förbannade telefon ringde stupikvarten och jag var tvingad att sänka.


Sådärja. Nöjd nu hannakaffepanna?♥

A.W



Fredagen den trettonde

Idag ska jag fota på Linneas tävling. Jag hoppas att hon klarar sig ur den levande och att jag slipper bli nersparkad av en häst. Hittills har jag faktiskt aldrig haft nån riktigt otur på fredag den trettonde. Jag behöver lixom inte den dagen för att jesus ska strö lite otur över mitt liv.


När det handlar om ikväll så är jag väldigt öppen för förslag såattsäga.

Annars då? Jo föfan. Vaknade vid tio och somande om tills nu. Hade ändå inget annat att göra. Dessutom såg jag Skönheten och Odjuret igår. Jag hade glömt hur bra den äääääär.

För jag vill så gärna så gärna uppnå mina drömmar

Kul att jag verkligen tar vara på sommarlovet också. Senast idag fick jag kallakårar genom ryggraden, när jag öppnade brevet Skvadern skickat. Läger. Ute. Skogen. Brännboll. Paddling. Vatten. Sova på ett hårt golv. ÅHÅ. Inte min grej. Inte nånstans. Men jag hoppas med hela mitt hjärta att min klass är underbar och att skolan får mig att vilja flytta dit och aldrig lämna byggnaden. Jag hoppas att jag kommer utvecklas och att jag uppnår mina krav inom musik. Om det händer, då kommer ni få leta jorden runt och ändå inte hitta någon som är lyckligare än mig.



Jag har legat i sängen och läst exakt hela dagen. Mamma kom nyss in och suckade "Men förfan Elin, klockan är halv fem och du har inte rört dig en milimeter sedan jag kom in förut idag, vid elva. Skaru inte ens äta nånting?" -"Mm visst, säg till när maten är klar"

Jag borde vara ute. Jag borde hitta på saker. Jag borde ta vara på den lilla tid jag har kvar utan sommaren. Jag tackar gudarna för några roliga händelser som kommer till hösten, annars skulle jag garanterat ligga under gravsten till vintern pga depression.

Ännu en dröm

Inatt drömde jag en sjuk dröm igen.. Jag borde fan göra en kategori för mina drömmar. Inatt var jag påväg till Indien för att jaga folk som gifte sig utan tillåtelse. Folk som gifte sig bara för att inte bli utvisad ur landet. Jag tyckte det var så himla fel så jag gav mig av på egenhand för att sätta stopp för det.
Men när jag väl skulle stampa in på bröllopet så kunde jag inte förmå mig att förstöra. För alla bröllop var så fina, sagolika. Precis så som man själv drömmer om. Så det slutade med att jag sprang ifrån sista bröllopet gråtandes, till en båt. Sedan åkte jag rakt ut i havet och stötte på Victor och Tom (dom är fan alltid med i mina drömmar nu för tiden!8)) som klipphoppade ifrån en stor sten. Ja, stenen stog där mitt i havet. Jag bromsade inte båten utan hoppade bara i bredvid dom, och båten åkte iväg själv. Dom hjälpte mig att komma upp på den otroligt platta och höga stenen, sedan höll dom mig i handen och rent ut sagt slängde mig över kanten. Innan jag slog i vattnet vaknade jag, såklart.


Old times

Idag när jag satt inne på Liam och Kians rum så hittade jag en massa gamla bilder på mig och nära och kära. Jag knäppte kort med kameran på några av dom. Måste bara få visa.

Linus Falk, hans pappa Jarmo och mini Elin

En ledsen Linus, min moster Camilla med lilla Kim i famnen, framför henne står Linnea och bredvid henne står jag.

En rund Elin

Min farmor med mig i knät, Linnea och Linus. Aldrig sett snygga påskkärringar/gubbe. Vi fick tillochme smink oss själva runt munnen!

Tog mig en skön dusch

Jag och världens bästa Linus

Linus hjälper mig att ta av kläderna

Linus och jag

Jag Nicklas och Daniel, världens bästa bröder!
(haha ja jag har nog varit kul hela mitt liv skulle jag tro)

So kiss me

Hemma igeeeeen. Gud så kul jag och Camilla hade det igårkväll! Fyfan. Jag knäppte iallafall en massa bilder på jordkällaren (som hon och jag kämpade med tidigare i sommar) så ni kan få se hur den ser ut nu. Dock är den inte klar helt, utan det är lite hyllor och sånt som ska köpas dit också.


Sedan undrar jag var värmen kom ifrån? Inte fan klagar jag, men jag fick stå och titta ut genom fönster i fem minuter för att ens kunna övertala min hjärna att jag var vaken. Sedan när man har varit övertrött hela dagen och har försökt fått hjärnan att sammarbeta när det gäller små gulliga barn/bebisar, pyssel, mat och sånt så kändes det helt plötsligt jobbigt att det var varmt. Dessutom är jag förkyld också. Kult liv.



Till kusinerna

Nu drar jag till mina kusiner, ångrade mig! Jag och min älskade moster ska mysa i jordkällaren. Sover där också. Vi hörs!

Låter tiden gå

Jag förstår inte? Fick Sundsvall två veckors sommar? Och just precis dom två veckorna som jag var borta. Dock spelar det inte sån stor roll, jag hade inte bytt plats för allt i hela världen. Eller där kanske jag tog i lite väl.. Men ändå!


Nu väntar jag bara på att mina filmer ska ladda klart, jag ligger så skönt i sängen så jag har inga planer på att stiga upp på hela dagen. Vädret ger inte en hjälpande hand heller såattsäga.

I think I'm falling for you

Det är skönt att träffa och prata med Isabelle igen. Det var så otroligt länge sen sist. Jag hoppas verkligen att vi håller kontakten under hösten nu. Men vi ska ju gå på samma skola så jag tycker inte att det borde vara till något större problem!


Det var ett tag sen jag dök ner i boken min nu, så jag tänkte dra några sidor inatt. Vi hörs lite senare idag♥

Strong

Just nu väntar vi bara på Annas regnställ, sedan drar vi till päran! Ska bli riktigt mysigt att åka till staden på en moppe i regn! Lovarä. Dock blire ju gómat ute som tröst så jag överlever nog :*


Vi hörs när jag kommer hem igen!

I en melodi

Måndag. Idag är det precis två veckor kvar tills skolan börjar igen. Paaniiiik. Men iallafalll så tror jag att jag och Anna ska åka in till staden idag och hälsa på våran kära vän Isabelle! Jag vet dock inte säkert än, men jag skulle tro det iallafall.



Just nu väntar jag bara på att Anna ska vakna så vi kan ta något att äta, för sedan vill jag fortsätta titta på fina filmer :') Dock såg vi på film till ungefär halv fem igår så det förvånar mig inte om jag måste vänta några timmar till innan hon vaknar till liv..

Stockholmsbilder del4











Gamla bilder

Pappa skickade en massa gamla bilder till mig nyss, ska bjuda på några av dom















Midda

Farmor bjöd mig pappa och mina älskade bröder på middag idag. Hon ville fira mig lite, hon fick aldrig chansen förut i veckan. Fick presentkort på birsta också förresten! Men iallafall, det är vid sånna här middagar som jag kommer på hur mycket jag verkligen tycker om mina bröder. Hur mycket jag saknar att bo tillsammans med dom. Det kan låta konstigt. Men när dom väl har flyttat hemifrån så känns det så otroligt tomt. Dessutom träffar jag dom så otroligt sällan =(


Anna kom iallafall nyss hit! Vi ska se på en massa fina filmer ikväll, bland annat Dear John♥ och även gå ut en sväng hoppas jag.

Yeah

Gårdagens äventyr var att jag krockade med moppen. Härligt! Men annars då? Jorå. Kvällen bjöd på skratt och góa människor så det slutade helt okej ändå. Det jobbiga för tillfället är mina ben. Dom så jävla ömma att det gör ont när jag sätter ner foten på golvet. Men annars mår jag priima!!


Annars har jag bara lite panik över att imorgon är det endast två veckor kvar av sommarlovet. Hur sjukt är inte det?! Jag är inte redo att börja gymnasiumet eller. Inte på långa vägar

Stockholmsbilder del3

















I väntan på bätte tider

Medans jag väntar på att Anna ska hasa sig mot matforscity tänkte jag visa lite av vad jag shoppade i sthlm. Men dock har jag inte tålamod att stå och knäppa kort på allt, så ni får nöja er med detta.

Älskade hängjeans

Klockaaaa

jackkaakaka

Min skjort-orgasm fortsätter.. Får inte nog utav dom!!! även fast jag ser ut som en bondjänta när jag har på mig dom. Men det skiiiiter jag i (btw så finns det ingert finare än när killar har skjorta och en kedja runt halsen!!! muumms)

väskaaa

Så mycket mer

Jag duschade för en stund sedan, rättare sagt en och en halvtimma sen. Och mitt hår är fortfarande blött. Irriterande. Ingen ide jag tar hårblåsen för då blir mitt hår så stort att det är likabra att jag sätter upp det så folk inte bli rädd för mitt fågelbo.


Iallafall så har jag lite bestämda planer inför kvällen. Jag ska åtminstonde umgås med min bästa vän. Det ska bli ytterst skönt, det var ju år och dagar sedan sist! Jag hoppas att vi utnyttjar kvällen till fullo, jag är grymt sugen på äventyr!





¨´



Skönheten är han


Stockholmsbilder del2




















Rörda av en ton

Godmorgon! Det verkar som att jag håller på att bli förkyld.. Kult liv. Fast sen när har en förkyldning hindrat mig? *peppar peppar ta i trä* Nu kommer jag säkert få magsjuka och feber också


Jag har ingen aning om vad jag ska göra med den här dagen än så länge. Jag ska höra mig för lite så får jag bestämma mig lite senare. Just n gruvar jag mig bara för att packa upp allting. ÅÅÅÅÅÅHH

Stockholms bilder del1

















Det var ett skämt, skoja ju

Jag kom på att jag måste få tiden att gå så jag kan lägga mig. Jag fattar inte vad det är med mitt rum! Jag känner mig så otroligt lugn med inkast av panik. Förstår ni? Klart ni inte gör. Det är nånting i mitt rum så jävlas med mig. Säkert min granne vettu! Hon dog inte för allt så länge sen. (r.i.p!1!!!!!!<<3<3<3förlåt)


Det är likabra att jag börjar lägga ut lite bilder. Jag har faktiskt inte så speciellt många bilder. Lite över tvåhundra. Så det kommer bli betydligt mindre än vad det var ifrån Spanien. Jippie. Men shoppingbilder får komma imorgon. Orkar inte ens tänka tanken på att packa upp allt..

Home

Åhå så skönt. Batteriet i kameran är slut, så ni får se bilder imorgon när jag laddat det. Jag har shoppat så mycket att jag fan har ångest! Pengarna bara rann ur mina händer såattsäga. Meeeeeeeen dock fick jag trotsallt en hel del nya grejer osv. Äh orkar inte skriva.

Vi hörs imorgon

DIE

Jag är jätte pigg!!!!! skojar inte...
Men nu åker vi, hörs på fredagnatt/lördag. BBYEYE
(ni får smsa, lovar!!!!!!!11)


Wake up

Yes. Det går faktskt att packa på en kvart. Jag är ett levande bevis. Ingen packlista heller. Linnea och Kevin kom hit för en stund sen så vi har sprungit på preem och växlat och sprungit på ICA och handlat frukost. Ikväll ska jag och Linnea se på film och försöka somna efter den. Eller så dygna vi helt enkelt. Lika brare!


För övrigt så har jag kärat ner mig i en massa nya låtar. Kul att den som jag mest vill ha på ipoden inte går att få tag i. Älska livet. Kul att jag har nått fel så jag alltid är hungrig. Kul att jag inte sovit ut på tretusen år känns det som och kommer inte göra det den här veckan heller. Kul att jag är så otroligt blyg och aldrig aldrig aldrig har mod till att säga några meningar rakt ut och sedan få saken ur världen. Kul att när jag väl fäster mig vid någon så tar det 84896416468 år för mig att släppa taget. Kul att det här inlägget blev as långt och meningslöst.

Vickie ♥

@Ankans place







I hope you get your dreams

Egentligen skulle jag ha jobbat hela dagen idag. Men tack och lov så blev det inte så. Så idag ska jag bara ta det lugnt, som att jag ska kliva upp fem imorgonbitti och sätta mig på tåget mot Stockholm.


Iallafall så är det ingen vanlig dag idag heller! För idag är det min mammas födelsedag! Hehehe dum som jag är så har jag inte köpt nånting, men jag får gottgöra det i Stockholm eller senare idag. Ska börja med att ge henne en kram iallafall.

Och just det! Igårkväll så kom Anna hit, sedan gick vi ut och mötte Erik. Som att det faktiskt var min födelsedag så ville jag hitta på nånting, så vi gick till Emma och där var Angelica Axel och Johan. Efter en stunds funderande åkte grabbarna och köpte korv och grejer, och vi andra letade ved och satte oss på en grillplats. Sedan grillade vi hela kvällen och bara myste. Efter ett tag kom även Anton! Jag måste säga att det räddade min födelsedag bra nog. Tack mina fiiiiiina vänner♥

Happy födelsedag

Och som en blix ifrån himlen så slog det mig att det aldrig aldrig aldrig aldrig kommer bli nått. Vi kommer inte ta ett enda steg framåt härifrån, åtminstonde inte tillsammans


Mätt. Guh så bra jag är på att laga mat. Sjukligt. Iallafall så har dagen varit okej. Alla goa människor fyller ut en hel del såattsäga. Vad jag ska göra ikväll har jag ingen aning om.

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder.










Ifrån Angelica  thaaaannkkkss sååå muuchhh (L)(L)(L)

Ifrån Anna och Amanda  fäääääänkzzzz Väry much(L)(L)<3



¨

  
  
 

Sådärja. Ni får lixom tänka bort dom dära vita ränderna, hade bara heltrött innan. Och jag hade inte fixat på rummet när jag knäppte efterbilderna heller, men ni ser ju skillnaden iallafall.

Nu ska jag försöka komma fram till vad jag vill ha till middag. Bilderna ifrån idag kommer senare

Hipp hipp hora


Just gonna

Söndag. Den meningslösaste dagen på hela veckan. Den blir inte bättre när jag vet vad som väntar imorgon.  Snälla gud, låt dagen gå snabbt.

Sen när började jag gruva mig inför min födelsedag? Åh. Jag ska inte ha några förväntningar på den hära dagen denna gång. Varje liten liten liten överraskning ska bli så stor och betydelsefull att den ska rädda min dag.

Jåppit

När jag kom hem ifrån jobbet idag så har pappa satt upp fondväggen. och WOOOWW den blev snyggare än vad jag trodde. Så nu ska jag hjälpa honom hela dagen så vi blir klar tills imorgon. Jag hann aldrig ta några riktiga förebilder, men jag tog några medans han håller på. Sedan får vi se efter också lixom. Men jag får se när jag har tid att lägga ut dom.

Jag har sjukt mycket målarfärg i håret också. Vax. Kommer säkert inte få bort det heller. Men det är vitt så det syns inte så mycket.. Som tur äääär

Emma Nilsson Böös

Idag fyller Böösa 16 år gammal! Hon befinner sig i Stockholm med tjejerna så jag hoppas att hon får en jätte bra födelsedag där nere.

RSS 2.0