a lovely story

Nu är jag less, igen. Jag är less på två personer, igen.
Jag fick sluta två idag, HELVETE VA SKÖÖÖÖÖNT!
Så nu ska jag packa klart de sista, och kanske sola, jag får se.
Men jag måste berömma personerna jag är less på, för dom kan få mig på dåligt humör på världsrekords tid!!!!!!
Och just därför, ska de blir mer än underbart att få åka ifrån alla idioter med världens bästa folk! GAH GAH GAH
Bussen går ifrån matfors 18.00, så skönt att få åka ifrån er, ni anar inte :')

Vi hörs ibörjan av nästa vecka, ha en dålig helg
( justja, de är ju sportlov nu )

Här bjuder jag på en söt kinesbild, ser ut som att jag har ljusbrunt löshår också.
p u s s

my angel baby

:') :') :') :') :')
Nu har jag äntligen fått tillbaka min älskling, efter ungefär en månads väntetid. Och det ska egentligen bara ta två veckor.. Men men, jag är snor lycklig ändå :') Just nu iaf, och nu ska jag hä in en jävla massa låtar tills helgen!! så ni vet lixom..

Tja, egentligen har jag inte tid att sitta här. För jag har inte ens börjat fundera på vad jag ska packa, eller VAD jag ska packa i. Och sedan har jag spanska prov imorgon, plus nån jävla engelska läxa. Så det blev bara en liten snabbis idag.
Jag var ju lixom tvingad att berätta den stora nyheten om min mobil :') gah

mina pärlor

and all i can do is try

Min kropp börjar svika mig totalt nu. Jag tror att mitt sklett håller på att mjuknas upp, och sakta men säkert försvinna. För det knakar i hela min kropp när jag vrider på mig. De kan inte vara träningsvärk, för jag har inte tränat. Inte mer än att jag var med på idrotten igår? Men de kän väl ändå inte göra såhär ont efter en idrottslektion tycker jag. Men vi säger att de är träningsvärk efter idrotten, så slipper jag gå runt och tro att jag ska tina bort typ.

Idag slutade vi tolv. Jävligt skönt måste jag säga, men såklart så hade jag konfirmations träff klockan två. Det var tjej och killsnack, så de var inte så jobbigt ändå. Efter de drog jag och Tha Persona till staden. Hohoh jag hittade ett par jete snyka tekbixor såm jak kende mij ret tvingad at kupa :$ Bruna för den delen, finfina!

Jag har INGENTING att göra nu, och de är så SKÖNT! Så jag ska sitta här, och bara vara.
k i s s

och för hoppningsvis får jag min älskling imorgon, eller på fredag!!

heaven is a place nearby

Look into my eyes - you will see
What you mean to me

Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more


Don't tell me it's not worth tryin' for
You can't tell me it's not worth dyin' for
You know it's true
Everything I do - I do it for you


Look into your heart - you will find
There's nothin' there to hide
Take me as I am - take my life
I would give it all - I would sacrifice

Don't tell me it's not worth fightin' for
I can't help it - there's nothin' I want more
Ya know it's true
Everything I do - I do it for you


There's no love - like your love
And no other - could give more love
There's nowhere - unless you're there
All the time - all the way

Oh - you can't tell me it's not worth tryin' for
I can't help it - there's nothin' I want more
I would fight for you - I'd lie for you
Walk the wire for you - ya I'd die for you


Ya know it's true
Everything I do - I do it for you


Jag satt och lyssnade igenom en massa gamla låtar förut. Och varje låt man lyssnar på, så koplar de alltid till något sommarminne.  Vissa är bra, och vissa mindre bra. Vissa är de verkligen så att man saknar dom så mycket att man skulle kunna offra allt för att få vara med om de igen. Som tillexempel när vi, 8b, var lång åt hevlete bort i Rännö nånstans, och det var 25+. Vi solade hela gänget, och badade i bäcken som låg lite längre ner, letade vattenfall osv. Gah, vad jag saknar de :(

Jag kan aldrig ha en dag där jag bara kan vara, idag måste jag verkligen städa rummet. HELT OCH HÅLLET! Inte bara plocka upp ifrån golvet, utan nu måste jag städa garderoben också.. Sedan blir de ett vaaarmt och skööööönt bad :]
See u, loveyah


it doesnt means i'm lost

När man försöker blunda och glömma nånting, så kommer de alltid nått som påminner en igen. När man har smält de, och tänkt att de kanske är så farligt som jag tror, då kommer de igen, som ett hugg i ryggen. Det är ingen idé att jag försöker. Jag kommer alltid bli påmind, hur jag än vrider och vänder på saker. Jag hatar att jag inte kan säga som jag tycker. För jag vet de, även om jag skulle lägga energi till att försöka få er att fatta vad ni håller på med, och hur de känns för mig, så skulle ni bara tycka att jag överdriver, för " riktigt så som du säger är de ju inte" Menmen, sånt är livet. Om man ger upp för en sån här sak, då kommer man inte långt. Ni trycker ner mig, de gör ni. Men jag är över eran nivå med ett steg, hur känns de?
If i could live without you, i would just walk away!

Tja, nu är det sista veckan innan sportlovet! Skönt. Jag har inga speciella planer faktiskt. Bara att jag är borta hela helgen, plus måndagen. De ska bli skönt att åka ett antal mil härifrån, med världens bästa folk! Gah va mysigt + härligt vi kommer ha de! Jag längtar.

En HK uppsats (?) ska vara inlämnad imorgon, jag har inte börjat. Så, de är de min dag kommer gå åt till.
Vi hörs

för de bästa av allting är du

Nu är det söndag. Varför blir jag alltid så deppig och tråkig på söndagar? Kanske för att söndagar är söndagar.. Dom finns bara för att man ska ha tråkigt, och bli deppig. Så att man ska vara rolig och glad på måndagar? Äh.

Min helg har varit bra. Anna gjorde den bra. Men jag kan inte fatta hur jag ska kunna bli fri allting? Är de meningen att jag alltid ska ha nånting att gå och vara orolig över? Och vad jag än säger, och försöker få nån av er att fatta. SÅ STÅR NI DÄR OCH SER UT SOM NÅ JÄVLA FRÅGETECKEN!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? " ne men vi har inte gjort nå fel, de är du som qwetbweqi tbwq3uilygesiyge" Dö, jag säger bara DÖ!

Och sluta låtsas hörrni. Ni frågar vad som har hänt, bara för att vara nyfiken? Ni bryr er inte, jag vet de.

Som jag sa förut en gång så skriver jag allt här bara för att få ur mig de. Jag berättar för dom jag vill, okej?

Jag är så, och jag tänker inte ändra på mig för att de ska passa dig.

Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se skillnad mellan sanningar och lögner

lost


Skolan gick väl rätt fort, var nog mest less hela dagen. Åkte in till stan, blev lite grejor osv. Åkte hem till Anna, hämtade saker, gick hem till mig. Resten vill jag inte nämna, för de är inte ens värt att nämnas.
Hela min helg kommer spenderas med världens bästa människa. Det var ett bra tag sen, de känns jävligt bra att ha mycket tid för att göra allt vi ska göra.
Nu blire tjejsnack, vi hörs.

go bilden :')
Utan dig blir allt ingenting
Tack för att du finns
Världens absolut bästa vän!

en gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm

När jag vaknade imorse var jag glad. Jag var svin glad! Men de ändrades fort när jag insåg att de faktiskt inte var fredag idag, utan torsdag. Jag måste alltså vänta en heeeel dag till tills min efterlängtade dag kommer. Den kommer bli så jävla bäst!

Jag hatar att jag inte kan prata om saker. Jag går lixom och är som vanligt, fast att jag är så jävla arg/ledsen. Jag HATAR att du alltid ska ta allting ifrån mig. Varenda jävla människa jag har, dom tar du. De känns bra va? Jag lovar dig, minsta lilla fel steg du tar nu, då är de kört. Då orkar jag inte med dig mer, ditt äckel.
Ge mig tillstånd till att döda, tack!

Upp med hakan nu Elin. Även om det finns idioter, så finns de änglar också!
Tack för att ni finns
Anna Borg Albin Jonsson Anton Lyxell Alexander Kuzmin Therese Nilsson Agnes Johansson Victor Spjut Anton Åberg Axel Lundberg Johan Nordell

Imorgon Anna, IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!

like a rose

Min röst låter nu mer som en kille! En riktig raspig killröst. Jag hoppas att dehär går över snabbt, så att de inte går över till att jag inte har nån röst alls. Min hals är som vanligt, den gör alltså väldigt ont. Varje gång jag hostar så hostar jag upp mina lungor och alla andra inre organ som jag har. Låter väl rätt mysigt va?

Onsdagar brukar vara sega. Men dagen har gått väldigt fort faktiskt. Hade soprov sista timmen. Haha varför ska alltid jag vara så dålig? Tittar på frågorna och lägger ner huvudet på bänken.. Ja gissa hur de gick?

Minns ni att jag var med i en teater med konfan i höstas? Nu är de dax igen! Fast nån påskteater. Jag ska stå framför nå småbarn och berätta vad som hände på påsken. De är värt att missa en dag i skolan för de! Eller ja, jag ska säga nån mening, och sen är de andra som också ska prata. Ännu bättre :')

Idag måste jag hålla på med en massa skolgrejer :( Bild, engelska och HK.
Så, vi hörs!

You shone the light of love on me
And gave me air so I can breathe

tell me

Idag är jag mycket piggare. Gud måste ha varit på min sida imorse, eller nått sånt. Visst att jag hade lite ont i halsen och så, men jag kunde iaf stå på bena!
Dagen gick fort, väldigt fort. Så fort att jag inte minns första lekitonen ;o JO! Idrott vare, jag var inte med.. heheee men jag var faktiskt sjuk! Och vi hade hål på biologin, så sjuuukt skönt :')

TJALALLAALLAL jag orkar inte med diiggggggggggggggggggggggggggggg

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

simma lugnt

"hej du sitter och stirrar, jag vet du vill ha mig"

Jag försöker komma på saker som kan få en att bli pigg, frisk. För jag har nämligen knarkat upp alla iprem vi hade i de här huset. Varm oboy? En promenad? Ett bad? Sova? De är det enda jag kommer på, och de roliga är att jag har prövat allt de där, och inget hjälper. Men jag ska på skolan imorgon, så äre! För jag rent ut sagt HATAR att ligga efter.

Nu är det bara nio skoldagar kvar! Sen äre sportlov, och sedan vecka efter de är de prao!! Fast jag har inte hittat nån praoplats.. Så jag kommer nog få vara på skolan, med Bengt eller nån annan favoritlärare. Men OOOMMM de skulle bli så, så drar jag med mig Anna :') Aldrig i hela mitt liv att jag tänker vara med han själv på skolan isf :|

i helgen baby, i helgen!


baby don't hurt me

Idag är jag hemma ifrån skolan. Första gången på kanske... ett och ett halft år. Jag tog ledigt en fredag förra året, men annars så har jag inte varit hemma nånting. Ganska coolt va? Jo jag vet, jag är cool!

En till sak som också är rätt coolt, är att min syster Moa även är hemma ifrån skolan. Men vi har inte samma sjuka ;o Hon typ mår illa och håller på att spy, medans jag är har förkalkade leder, luftrörskattarr(stavning), dunkade armar och svaga ben.. Ne, men jag har nääästan allt de där. Eller ah, enligt mig så är jag precis sådär sjuk.

Jag blir så jävla rastlös av att bara sitta hemma. Jag kan inte sova nå mer efter att mamma väckte mig klockan sju i morse.. Jag såg Björn Gustafsson filmen för ett tag sen, haha han är ju så skön den killen. "Living the dreeeam!"

Och vill ni veta en till sak som är bra jävla coolt asså? Jo, att Agnes och Therese också är sjuk!!! Eller dom är hemma iaf!!! Jo, Therese sa att hon hade ont i halsen imorse, och Agnes har nog också nå fel.. Om inte annat STANNAHEMMASJUKAN!!! Gah de är inte bara jag som är cool idag, nejnej :')

Vi är cool, så jävla frän!

ta min hand


Låt hela världen se ditt vackra leénde

Tjalalalalalaaaaaaaa jag är döendeeeeeeeeeee! Jag har skit ont i handlederna, armarna dunkar, bena viker sig, känner mig svimfärdig stundvis.. vafan, jag håller ju seriöst på att dö. Ser ljuset snart.. Jag tror att de är såhär de känns att vara gammal! De knäcker och knakar i hela kroppen typ.

Haha gud vad jag är bra på att få folk att tycka synd om mig :')
puss

skulden

Gah va dåligt jag mår! Mina leder kommer inte hålla länge till känns de som, jag är svimfärdig och har så jävla ont i halsen. Mina armar värker som fan, och jag kan typ inte böja på bena, för då skakar hela kroppen! Gaaah vad äre som händer med mig?

Meeeen nu ska vi inte klaga! Jag är ju trotsallt bjuden på 2års kalas idag! Till min älskade älskade Ethny! Lillgumman<3 Så jag ska kämpa mig dit trots min otroliga värk..

Gårdagen spenderades med världens bästa. mmmyysss vare! Sen sov jag även där, och åkte hem vid tio.
Nu ska jag lägga mig i sängen och hoppas på att de sker ett mirakel.
vi hörs

har fortfarande inte fått tillbaka min älskling :(

<3


If there is anything that I am sure of
Then it's my love for you
<3

l e s s

Nu ligger jag här i min sköööna säng ( eller jag halvsitter ) och har min söta gulliga mjuka fina bärbara dator på magen. Det blir så varmt just där den ligger, så jag tror att jag snart skulle kunna värma mat på magen.. Låter väl bra? Såhär på alla hjärtans dag och allt..
Jag tror att den här dagen inte kommer bli nå bra.  Halsen sticks kliar och svider.. Magskinnet är nu uppe i 225 grader.. Jag har shorst och linne på mig. Såhär ska jag ligga tills de blir sommar! Jag ska halvsitta i min säng, med min dator som värmer upp magen, och sedan med o.c i teven. HALLELUUJAAH!

Det är ju synd om mig. jag ligger, nej just de, halvligger! i min sängen och bara tom skriver. Jag skriver för att jag inte har nånting annat att göra. Men de är väl därför jag har blogg, antaaar jag. Och sedan är de synd om mig för jag brukar aldrig vara sjuk. Men de är jag nu! Eller jag brukar aldrig vara såhär sjuk. Jag brukar bara vara lite snorig och ont i halsen. Men nu har jag int i heeeela kroppen, och nu känns de som att mina handleder ska gå av för jag skriver så myclet....

Hua, jajajajaja.. Nu ska jag ........................... äh jag vet inte vad jag ska göra.. mamma jobbar, Daniel har gått upp i rök, Emma och Hans är nånstans.. Så de är bara lilla sjuka Elin hemma, och de betyder att hon måste ta hand om sig själv !:(

att aldrig vakna mer

Klockan sex! Jag vaknar klockan sex på en lördagsmorgon?! Ni hör ju hur det låter! Det är ju helt sjukt.. Och inte nog med de, när jag vaknar så känns de som att jag har blivit påkörd. Jag har ont i baklåren, båda handlederna, huvudet, sidan av halsen, i halsen, bröstkorgen osv.. Jag tror jag håller på att få cancer.

Idag är de alla hjärtans dag. Dagen ska jag spendera med Albin, troja? Eller hoppas jag...
Igår.. Jadu, självklart ringde Anna och räddade mig, självklart! Så jag gick och mötte henne, Max och Alexander. Vi gick till Kim, där vare fullt, så vi stog ute och pratade en stund. Pratade med Linda också (JAG SAKNAR DIG WEBTWIETB 1!!!!!!!!!). Efter inte så lång stund så kom heeeeeeeeela gänget ut. Då gick ligan bort till Dannes som de brukar vara, där höll man på att dö. Frysa ihjäl! Det var även där som älskling bara försvann 8) Men han hade tydligen försökt att säga till mig att han skulle hem, men jag hade inte märkt nått.. Vilken idiot jag är ;o Efter kanske... en halvtimme ute, gick vi hem till Kim igen. William tog tag i en kaktus, och fick hela handen full med stickor, han tänkte även dricka bensin.. Men vi hann att stoppa han. Haha, han ramlade även över mig första gången vi gick till Kim. Han öppnade dörren " Vilka äre?" Och sedan flöööööööööööög han ner för trappen.. Så de var bara att försöka att få han på bena igen, och upp för trappen. Haha jadu, skön kille!

Och sedan var de ett äckel som ringde mig precis hela kvällen. Han sa ett och annat, omogna jävel! Och när vi var hos Kim andra gången, så hedde jag telefon på ljudlöst. Sen när jag kom hem, hade jag 16 missade samtal, skyddatnr! :) Snacka om att de va nån jävel som hade en tråkig fredagskväll, hade inget bättre för sig än att ringa mig och hålla på, ojojojojojojojojoj!

Nu ska jag bada, och tycka synd om min kropp!

P Ö S S

you just make me wanna play

Haha jag har så grymt tråkigt nu, på en fredagskväll? Men Anton är också hemma och har tråkigt, och vi pratar om ingenting. Så jävla meningslösa och tråkiga saker, men ändå sitter jag och skrattar förfullt framför burken..
Varför blir jag alltid så skrattig när jag har tråkigt? Om Daniel skulle komma in hit nu och säga att han har ont i stjärten skulle jag skratta ihjäl mig. Skrattar bara av tanken..

:(:(:(:( De suger att ha tråkigt på fredagar. Jag sitter och håller tummarna förfullt.. Hoppas på att Anna ska ringa och rädda mitt liv.. Men Anna brukar rädda liv, har jag hört.. Hehehehe  heheh
Nämen nu ska jag fixa mig, så att jag är snygg framför datorn
V I H Ö R S , loveu

jag saknar det

just what way boy

Snart är vecka 7 slut. Asså skoldagarna. Och då är det bara tio skoldagar tills det är sportlov! Gah va häärrlliiiggtt! Och den där sista fredagen, de är då jag åker på läger, och kommer hem på måndag. Finns bastu och allt (a) så myyyysigt

Imorgon är det fredag!!!!! Igen.. Veckorna har börjat gått fort nu, vilket är jävligt bra. För då kommer sommarlovet snart, och jag har så jävulst med planer då, så du anar inte! ;D

Det är nått fel på mina händer. Jag har fan inge leder! Eller jo, men de borde iallafall fattas några :o För jag kan böja min tumme tre mil bakåt, dom andra fingrarna också, men mest tummen. Och sedan kan jag typ "skjuta fram" tummen, så att de blir som en knöl i handflatan, en stooor knöl ;o Haha de är lite roligt att ha efterblivna händer, speciellt när man har tråkigt.

Nu måste jag hålla på med några ord på engelska.. En viss person blir inte speicellt glad om man skiter i de, den där vissa personen skriker och säger att man har haft en vecka på sig, typ :) Så, vi hörs!

en gammal och gó bild!
hade ring och allt

"dansa med oss, klappa era händer"

Haha, jag har fått den låten på hjärnan!
Caramell - Caramelldansen
en sån där låt som har en lätt text, man lär sig den på en gång.
Jajaaaa, haha justde.
http://www.youtube.com/watch?v=97TFjyBO9Gk&feature=related
Så jävla typiskt min humor :')

Nu har jag mina cp kusiner här! Ska gosa lite med dom (k)

liiiite sommar skulle inte sitta fel nu vaaaa

vilken stjärna

Haha, min lillasyster är kul.
Hon kom nyss hit med ett par stumpbyxor, och säger "Jag gjort!!"
Så jag tar strumpbyxorna ifrån henne, tittar på dom noga och säger sedan "Du har inte alls gjort dom här"
JO säger hon, nej säger jag,JOO säger hon, NEJ EMMA säger jag osv..
Till slut börjar hon grina och skrika "GAAAH AAAAAAAAHH JAG GGJJJOOORRTT"
Då kan man bara sucka och säga " Jamen oj va fint de blev"
" Ja!" säger hon och blir helt vanligt igen och går ut ifrån mitt rum..


Varför har jag alltid så svårt att somna på nätterna? Jag ska alltid ligga och tänka på allt möjligt, och gör jag inte de så tittar jag på film. Om jag går och lägger mig elva, så tittar på jag på klockan lite senare och då är den helt plöstigt halv ett. Jag borde ha nå sömnproblem eller nått sånt ;o Så ni vet... Lika bra ni skriver upp oh allt!

Idag är de onsdag, och även fast vi slutar klockan två så är de den jobbigaste dagen av alla. Bara långa och tråkiga lektioner! Och värsta liten lunch. Först matte i typ 40 minuter, sen svenska i en timme, spanska i hundra år, fysik i två hundra år, lunch, och sedan so.. Kan de bli värre? tveksamt!

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag har fortfarande en massa grejer liggandes på mitt golv, och min garderob ser ut som Irak. Ajajaj, ikke bra.
Sååå nu, en för alla, alla för en, ska jag städa min garderob!!!!!!

min stjärna till syster


finns de en anledning?

Hur gör man för att få bort en värkande känsla? En känsla som gör att man inte kan sitta still, men att man samtidigt har så jävla ont. Och nej, jag skriver inte här för att jag tycker synd om mig själv, eller för att jag vill att ni ska göra de. Jag begär inte ens att vi ska bry er. Jag skriver här för att jag inte har nån annanstans att få ur mig de, och jag har ingen att prata med heller. För de är inte en jävel som förstår, och de är ingen som riktigt bry sig heller, jag vet de.

De ska alltid vara nånting med mig. Jag ska alltid ha nånting att gå och vara orolig över, eller att må dåligt över. " Elin prata med mig". Haha jomen visst va? Säger jag till en så vet Matfors de nästa dag.
Jag är så otroligt less på dehär nu.

låt hela världen se ditt vackra leende

Tisdag.. Jag har inte en enda liten plan för dagen.
Mitt rum behöver städas, men jag orkar inte. Jag kanske ska gå och sola?
Nej, då kommer jag få cancer om ett år, och de vill jag inte riskera nu lixom.

Igårkväll låg jag och mös med min lillasyster i sängen, vi såg på film. Sen somnade hon i min säng, och jag vaknar av att hon på nått sätt hänger med huvudet utanför sängen, och sedan sparkar hon med bena rakt i min mage. Ett ganska så bekvämt sätt att vakna på, typ..

Gah vad tråkigt jag har! Imorgon är de onsdag, då har jag såndär konfaträff igen efter skolan. De är alltid så kul................ Veckans högpunkt liiixommm (k)
Nejuuruuu, nu ska jag höja musiken lite, jag och min låtsas pappa har krig, musikkrig. Han rent ut sagt HATAR min musik, och jag hatar hans. Och för kanske fem minuter sen hedde han på nå jävla skrikade skit som gör att man blir döv.. Så nu ska jag höja jag med, så att älskade Chris Brown överröstar hans skit!

Men justde, jag fick bilderna av Emma för nån dag sen.
Här kommer några!


(fjortishanden vettu)





HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH!


Jamen sådär ja, nu orkar jag inte nå mer :)
Nuuruu, nu ska jag sätda liiiite

K Y S S soet


utan dina andetag

Att de alltid ska vara något. Jag orkar inte. Så fort de ena har lagt sig, så kommer de andra. Jag försöker, okej? Förlåt för att jag inte räcker till, jag är inte mer än en person.
Jag är bara Elin..

Aurore. De finns nog ingen sorgligare film! Jag har aldrig, aldrig, aldrig grinat så mycket åt en film. Aldrig!
När man ser den filmen, märker man att man har de rätt bra ändå. Jävligt bra faktiskt.. Att bli utsatt för nått sånt, gah de går nog inte att tänka sig.. Se den, så fattar ni.

Tack för att du är du, och för att du finns när ingen annan gör de.
Ingen är så bra som du, världens bästa vän.
Jag älskar dig


me love

hahhahaa
ahaahahaha
gagagagga
oj mena H*
hahahahah
guuhh va kkull jjjaaaggg ääärrr :')

jag: mamma jag har fått värsta myggbettet på halsen!
mamma: jag visste inte att de levde myggor nu?
jag: men sa jag att de va en mygga som hade bitit mig elle?!

haa. jag har mina stunder, ojojojoj! :')

Jaja, min helg har varit som den brukar. I fredags var jag hos Angelica och vi fixade en del saker som vi skulle ha tills på lördag. Det blev bättre än vad man trodde, faktiskt!
Sen på lördagen kom IsabelleN och hämtade oss vid ett, då åkte vi hem till henne och gjorde en grej som jag inte vet vad jag ska kalla de, och tårtan! Haha så fin den blev, gah sååå fin! :') Man kände hur tårarna började tränga sig fram när man stog där med knäppta händer och granskade den underbara bakelsen! haha, nerå. Men de kunde ha varit så..
jag har inga bilder :'(
Men jag ska hä ut några sen när jag har fått dom av Emma!

Jaja, sen när resten av tjejerna kom dit så sjöng vi singstar som faaaaannn. De ekade i huset, de skakade nästan!!! Sen gick vi och köpte ching chong mat, sen bar de iväg mot bion! I Taket Lyser Stjärnorna! MYGOOOD! Haha, jag fattar inte vad dom menar med att boken är bättre? Vafan, ingenting var ju lika? Jo, mamma dog både i boken och i filmen. Men annars vare ju typ heelt olika.. Jaja, som vanligt fällde jag några tårar sådär.
Tog 23.15 bussen hem, pratade med fulla gubbar och tanter, jete rulit!!!!!
Hoppade av hemma hos Anna, och vi låg i sängen och sa roliga meningar, jag skrattade och jag inte kunde andas, typ.


Idag ska jag duscha, eller nu ska jag duscha.
ååh vetni?
Min brorsa håller på att göra om sitt rum, så alla hans äckel saker är ÖVERALLT i mitt rum! Och sen tar de ju 3243246534 år för han innan han börjar riktigt med saker, så jag läju ska måste ha de såhär i ett halv år kanske..
Hoho, jaja, nu håller jag på att bli döv också, för han borrar med nån sak som gör att min dator skakar. Och de låter om om han håller på att riva väggen, hoppas!!!!

vad vore jag utan dina andetag?

i will come to you

Fredag. Älskade fredag! Jag har lite planer nu, faktiskt.
Jag ska ta bussen till stada lite senare och fixa lite saker tills imorgon!
NEJ MEN JUST DE!
JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR
JAVISST SKA HON LEVA JAVISST SKA HON LEVA JAVISST SKA HON LEVA
UTI HUNDRADE ÅR!
GRATIZ FRIDA LARSSON!

De är hon som fyller år, den glada tösen i vitt längst fram!

Jädrans
Nu ramlade min lillasyster ner för tappen
haha, hon blöder
snygg fläskläpp hon kommer få va!

Jaja, nu ska jag packa väskan, bussen går 17.20!

s m e k


för du är hela världen för mig

Beslut ångest, beslut ångest, beslut ångest!
Jag vill så jävla gärna stå där och sjunga på konfaavslutningen.
Men jag är så jävla rädd. feg. Rädd för att göra bort mig, bli utskrattad typ.
Nä, men nästan. De brukar gå bra, de brukar de faktiskt. Men man vet ju aldrig vad som kan hända.
Jag vill! Åh snälla, peppa mig! Så jag får lite mod.
Sen är jag rädd att jag ska se hur alla lixom vrider på sig i stolen, att de låter förjävligt.
hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, gah.
dehär känns inte bra, inte alls.
jag vill, snälla gud
eller nån annan
hjälp mig
hur fan får man bort scenskräck?
Eller rädd-för-att-rösten-ska-ge-vika-för-att-man-blir-så-nervösskräck?
Äh
Skitsamma, jag kan sjunga för mig själv där framme istället.
De får duga...

Snart kommer Michelle hit, tjing

the sound of your vocie, baby thats what saves me

Jag är cool. För jag sitter vid min brors dator, gah! Jag är helt ensam hemma och jag väljer den segaste datorn i hela huset. Men de är endast för att han har så jävla skönt tangentbord, och sedan har han bra musik. Hihi Disney bumbibjörnarna - bästa bumbibärs saft (k) den låten jag kan helt utantill, sen jag var tre, kanske 4, nä 7 troja. Den är bra, riktigt bra :')

Idag är de torsdag. En dag kvar till fredag. Jag har ingen aning om vad jag ska göra imorgon. Hör av dig vettja (k) Men på lördag, då jävlar. Heheheheh nerå, men då ska vi fira Frida. Som fyller knullmyndig imorgon! Grattisgrattisgrattis i förskott. De blir mys i stan, och sedan bio. Sedan blir de att jag spenderar natten hos ÄniBänäni! De är min helg de, men hör av er och rädda min fredag. Så är ni snäll (kkk)

naw, min bror har så fina bilder :')

MYGOOOD!

Jag kan inte ha tv:n avslagen.
Den står precis bakom mig, och jag känner att jag måste vända mig om gång på gång, och när jag gör de så är jag så jävla rädd att jag ser nån i den svarta tvrutan. Och om man har tv:n på så speglas de inte. Haha tja, nu vet ni de :)

Vetni? Haha jag är rätt sjuk. Hittade nyss en sida där man kan titta hur långt liv man har kvar. Såklart så skickade jag ett sms och fick en kod som jag skulle skriva in. Sen tog de ett tag, och jag fick fram svaret. Jag ska dö år 2092! Jag ska alltså bli 98 år! Jag har alltså 83 år kvar att leva. Enligt testet. Men då läju jag ska dö i nån bilolycka nästa vecka eller nått. Men de där testet hade även en tid som räknade mer hur lång tid man har kvar. Och Vafan, sekunderna,minuterna, timmarna osv går ju som bara den? Vafan, undra hur jävla många timmar av mitt liv som jag har löstat framför daton egentligen? Jag ska ju snart dö.. På 83 år kommer jag aldrig hinna göra allt jag vill.. Och jag lovar att sammanlagt läju iaf 50 år gå åt till datorn. De skulle inte förvåna mig. Jag börjar nästan få lite ångestkänsla när jag tänker på att jag bara sitter här och låter tiden gå. Lixom väntar på att jag ska dö.. haha nä nu får jag ge mig.. jag har ju trots allt 30494 dagar, 1 timme, 30 minuter och 16 sekunder kvar av mitt liv. Kanske de är bäst att jag gör nånting av de?


smiling hand in hand

Jadu :) Jag kan inte fatta att de är onsdag!? Känns som att de är måndag, eller kanske tisdag. Men jag är nog efter i veckan som att vi var ledig i måndags. Men ändååå. Dagarna går ju så fort också?  Spanskan gick fort, och håll i er, jag tyckte till och med att fysiken var rolig!!!!! Fast de var för att vi fick göra en ringklocka, eller tjaa, försöka iaf.

Haha, jag städade rummet i....hmm.... Måndag troja de var. Nej! Det var i söndags.Och nu är de stökigt igen. Hoho, min mamma får muta mig med saker för att jag ska städa. Och nu var de att om jag städar rummet ( eller ja de är bara en massa kläder som ligger på golvet ) och håller de städat i en vecka så skulle jag få 2 hundra spänn! Ett jävla bra sätt att tjäna pengar på måste jag säga :D

Så, nu ska jag städa mitt lilla fula rum, sen vet jag inte vad jag ska göra. Jag tror att jag går bort till bussstationen, där jag brukar vara nu för tiden.
TJING

en sommar värd att minnas!

i hate this part

6 månader.. Tiden går fort när man har roligt, eller hur äre man säger? Gah jag kan inte fatta att de har gått ett helt halvår. Men mer skare bli :)

Tja, som ni kanske förstår så ska nog dagen spenderas med Albin! Jag har ändå ingenting jag ska plugga eller så. Den här dagen har gått jävligt fort :o När vi skulle ha sista lektionen, kändes de som att vi nyss hade haft lunch.. typ. Men de ska vi ju inte klaga på. Imorgon går jag bara till två, men har konfaträffsskiten efter skolan. GAAAAAAH

smek

just make your moves

Nu har jag nyss sett wild child. Samtidigt som jag fick en hjärtinfarkt!
Filmen var bra, jag kanske hade liiiiiiite för höga förhoppningar, men men. Aja, när filmen var slut satt jag mig vid datorn. Jag har alldeles släckt i rummet, och då ser jag på min brors dörr en skugga av att min dörr öppnas. Men jag ser ingen människa i skuggan.. Så då tänker jag att de är min hund, men jag vänder mig inte om. Sedan blir jag brydd över att hon aldrig kommer fram till mig, så jag vänder mig tillslut om. Då är det ingenting där. Så jag går till vardagsrummet och frågar vart Ella är, då är mamma ute och går med henne ............... :)
Jag kan inte fatta vad det är spökerna ser hos mig.. Men nånting speciellt äre ju som att dom inte kan låta mig va

marching

Hihi. Som ni säkert redan vet så längtar jag efter sommaren nu, mer än nånsin!
Så jag var nyss lite rolig och beställde en klänning och ett par sommar skor (a)

Ibland bara älskar jag min mamma

he wants me

Jag måste bara få säga de! Jag har blivit kär i en låt, KÄR!!!!
Eller egentligen är de två låtar.. Men JESUS va skön dom äääär :')
Paula deAnda - Marching
Ne-Yo - She Want Me
<333333333333333333333333333333333333333333333333333



only a kiss

Vetni? Idag är det den andra februari. Och vet ni vad de innebär? NEJ de gör ni inte! Jo, de innebär att jag fyller år om ett halvår! Fattar ni? Om sex månader, 25 veckor, 181 dagar.. Gah, inte långt kvar nu asså!

Jaja, jag har inte tid att skriva nånting nu egentligen. Så jag vet inte varför jag gör de. Antagligen för att jag ville skryta om att jag fyller år om exakt ett halvår.. Haha, aja mi madre kommer snart och hämtar mig. Och justde, jag har fan glömt att säga att vi är lediga idag! Äh skitsamma, ni bryr er inte..
Hahahaha, en sak var rätt rolig som hände igår. Eller nej de var inte så värst roligt.. Men de var roligt då iaf! "Jag har musen!" Läs på Agnes blogg, för jag orkar inte förklara. aagnesjohansson.blogg.se

Gah, ni fattar inte vad jag saknar den helgen.

i'm not pop


Lite ändrade planer kanske. Ja,lite. Jag är med Agnes, så långt stämmer de. Men vet ni? Det blev så att the one and only Therese joina oss! Nä, snarare vi som joina henne. Iiiiiiiih!
Nuuuuuru, nu jävlar ska vi röja upp heeela matfors. Det är ju trots allt söndagkväll..
Jag vet inte hur de blir ikvällikväll, om jag stannar eller om jag ska bli så illa tvingad att gå hem till mitt helvete. De visar sig :)

that face


Jag kan inte fatta hur jag kan växla humör så snabbt? Nyss var jag glad, lycklig, pigg (haha).. Nu är jag svin jävla less, olycklig och så jävla deppig! Gaaah! Men de är väl för att jag är tjej antar jag (?). Vi kan ju ha våra bra och dåliga stunder.

Haha. Här om dagen så kom jag på en sak. Att killar är så jävla mycke bättre än tjejer! Då menar jag inte med sport elle så, utan lixom sjävla personen. För om man frågar en tjej om hur man ser ut i håret, tittar hon läääääänge, sväljer och säger att de är jätte fint! Även om man inte skulle vara fin i håret? Medans en kille kan säga att man har en jävligt fula tröja på sig, eller att man ser konstig ut i ansiktet. Hahaha, som du märker så har jag väldigt mycket fritid. Ligger mest och grubblar på allt och ingenting. Fast de jag menar, är egentligen att killar kan vara mer ärlig. Eller nått sånt :o haha skitsamma. Kul tanke Elin!


Blev så att jag sov hos Albin inatt. Även om det inte blev så speciellt mycket sovande.. Jag åkte hem vid kvart i tio för jag skulle till kyrkan och hjälpa till på gudstjänsten. Gah, bara de som är en nackdel med att konfimera sig.. Meeen jag tror att jag har mitt gjort nu! Nu äre bara läger och sedan kommer den stooora dagen! :D

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Som att jag kanske skulle ha varit med Agnes igår, men de blev inget, så hittar jag kanske på nånting med henne ikväll! Jaja, vi får se :)


RSS 2.0