the only one i dream of

ttttjjaaaaabbababababa!
Jag kom typ nyss hem från skolan, eller ah för en halvtimme sen.
Idag efter mentorstiden så pratade Bengt "allvar" med mig och Anna. Vi var alldeles för fnissig och flamsig på lektionerna. Så han sa att vi var tvingad att välja väg, den seriösa eller den oseriösa.. ( HAHA ) För om vi störde han en gång till så skulle ha skicka ut oss och vi fick jobba ikapp på kvarsittningen. Och det skulle tydligen synas tydligt på betygen..
Imorrn ska jag ha nå biologiprov om en massa arter. Och jag lovar att det kommer gå skit! Jag kan ingenting, och man ska kunna hur många som helst. Meeeeeen jag får hoppas att jag typ kan gissa rätt på iaf hälften =)
Och som jag sa igår så ska jag hä ut lite bilder idag ifrån Stockholm. Men de finns inte speciellt många att hä ut. För dom flesta är barnförbjudna.. 8)











Sååååååådär:) pusssssss

BESO - elin

can't help it

hejhejhejhejhejhejhejhej!!!
Jooo, nu är jag hemma ifrån stockholm. Känns som att jag har varit borta i hundra år, typ. Och jag skrev ju bara ett litet inlägg i torsdags, när iv satt på tåget. Så jag tänkte försöka göra en sammanfattning om vad vi har gjort i helgen.

Fredags: Klev upp kvart i fem. Hann inte göra så speciellt mycket. Utan vi klädde bara på oss och sen tog vi väskan och gick ut till bilen. Kom fram till tågstationen när det var ungefär 10 minuter kvar tills tåget skulle gå. Men som tur var så var tåget försenat.. Försökte sova en stund på tåget, men det gick inte speciellt bra. Sov kanske tio minuter, vaknade av att ungejävlen skrek( (a) ) och sen gick jag och Anna och köpte godis.
Vi kom fram i stockholm ungefär vid elva nån gång. Tåget var en timme och 15 minuter försenat. Men det gjorde inget, vi hade ingen tid att passa. När vi kom fram så låste vi in väskorna och sen gick vi på stan. Jag ska försöka minnas vad jag köpte då.. Jooo justde. Jag köpte en ögonbrynsnoppare, en blå typ lång tröjja och en svart typ stickad kort kofta. Jag tror att de var det jag köpte.. Iaf, vi åt på stan, och sen bar det iväg mot Kista. Det var nämligen där vi skulle bo, på Memory Hotel. Det var faktiskt ett fint hotell, och det var extra bra att jag och Anna gick ett eget rum! Så vi packa upp litegrann,tog ett bad, och sen fixade vi oss. Vi gick till gallerian som låg rätt nära. Och där åt vi middag, på O'learys eller hur det stavas. Aja, de va gott iaf. Och efter de gick vi runt på alla möjliga affärer. Och då la jag också undan en jacka på stadium. En svart typ dunjacka.. Och efter de gick vi hem, hade jätte myyysigt och såg på tv. Sen somnade vi rätt fort, vid tolv kanske.

Lördags: Vi hade ställt klockan på nio så vi skulle hinna äta frukost. Vi låg och drog oss i en kvart kanske, sen tog vi hissen ner. Åt litegrann, sen gick vi upp och fixade oss. Vi skulle åka till en annan förort. Vi skulle till Barkaby. Dom hade typ en massa märkes affärer där. Så vi tog först tunnelbanan till Barkaby centrum, sen tog vi bussen till köpcentret. Och där köpte jag ett wesc linne, en bok ( flickan som inte fanns ) och en film. Och inte vilken film som helst, utan världens bästa film! P.S I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!! Jag är så lycklig så du kan inte tänka dig (a). Jag lessnar aldrig på filmen! Så aah, om du vill komma och se sen med mig kan du ju höra av dig;>.
Men iaf, vi gick därifrån klockan fem, när de stängde. Och då gick vi till bussen. Det åkte kanske 2-3 bussar bara förbi, för dom var typ överfulla. Så mamma Hans och Emma började gå på Barkaby centrum, men jag och Anna var för lat, så vi stannade och väntade på den sista bussen, eller aaah. Vi chansa att den skulle plocka upp oss. Och ibland måste man ju ha gud med sig, för den bussen stannade iaf. Så vi klev på den överfulla bussen, och slapp tillochmed betala. Ännu bättre! Så vi satt oss på två lediga platser, och log hånfullt till mamma Hans och Emma när vi åkte förbi dom.
När vi väl kom fram till centralen, så satt vi oss ner och väntade på mamma och dom. Men då såg vi att det kom en buss som det stog Kista på. Så vafan tänkte vi, vi chansar att ta den och se om vi kommer dit vi ska. Sagt och gjort, vi hoppade på bussen och satt där i kanske en kvart, och mjaa. Vi kom till gallerian utanför vårat hotell! Ni måste erkänna att vi är duktig som klarar oss själva i stockholm(a) De är det inte många som gör..
När vi kom till hotellet bytte vi kläder, och fixade oss. Sen gick vi till gallerian och åt. Sedan gick vi på en massa äfferer igen. Då köpte jag lite mer. Köpte jackan jag hade lagt undan, två t-shitar och en cardigan. Men det kändes som att jag prövade hela affären.. Aja... När vi gick hem så tittade vi lite på tv, sen klockan tio så hade vi bokat bastu/pool. Så vi åkte upp till våning sex. Vi badade mest i poolen. Det var mysigast, och vi knäppte en massa kort också. Bilder som inte ni får se ;) Vi gick itllbaka vid elva, och gick och la oss på en gång, var såååååååååååååååååååååååå trött. Somnade typ på en gång. Men vaknade flera gånger av att jag typ hosta och var förkyld.. BAD

Söndags: Vakande samma tid, gick och åt frukost. Sen fixade vi oss, och packade ihop allt. Vi skulle vara klara utanför hotellet klockan elva. Så vi gick skynda oss lite, eller aah vi trodde att vi inte skulle hinna, men när vi var  det en timme kvar typ. Så vi typ gjordea llt möjligt som kunde få tiden att gå.
När vi kom ut så tog vi tunnelbanan till t-centralen och låste in väskorna igen. Sen gick på nya stan litegrann, köpte en present till Anna, och även en till Isabelle Persson. Sen gick jag och Anna bort mig gamla stan. Där köpte vi inget, utan tittade bara. Vi åt där också.. Och sen gick viv vidare, och då kom vi till Katarina Hissen. Så vi åkte upp och kom till en annan stad. Vi visste inte riktigt vart vi var men mamma och dom var också där nånstans, så vi brydde oss inte så mycket. Vi var inte där speciellt länge, för vi ville komma i bra tid till tåget, så de inte blev som i fredags. Så vi gick ända till t-centralen. Jobbigt som fan var det. Men jag överlevde, och tur var väll de! När vi kom in i t-centralen så gick jag och Anna på Glitter. Där köpte jag en Grön och en Lila piercing. Sen gick vi och tog väskorna, och sen satt vi och väntade på tåget.

Mjaaaa, det var väll på ett ungefär vad vi gjorde. Jag orkar inte skriva nå mer nu. Klockan är tolv och jag måste sova. För imorgon äre skola igen. Och jag hä även ut lite bilder imorrn också, så ni vet.

BESO

estockholmo

tttttttja!=D
Mja, nu sitter jag och Anna på tåget. Vi klev upp kvart i fem imorse, och var så jävla trött. Men det var bara att klä på sig, ta med väskan och gå ut till bilen. Vi kom från typ fem över sex, och tåget skulle gå kvart över. Så vi fick typ skynda oss lite. Men aah, tåget var en kvart försenat. Så vi hann:)
Jag försökte typ sova på en gång när vi hade satt oss.. Men jag sov inte speciellt mycket. Jag och Anna vaknade typ samtidigt, gick och köpte godis och sen knäppte vi en massa kort med webkameran;>.
Mjooo, och nu fick jag reda på att tåget är ungefär 30-45 minuter sent. så vi skulle egentligen vara framme nu.. Men aja, vi överlever väll. jag kanske skriver nån till gång under helgen, men annars kan ju alltid ni höra av er :)
0768302047

PUSSSSSSSSSSSSSSSS

BESO - elin

you're still the one

hejjjj
Mja, nu åker jag och Anna till stockholm över helgen:). Du kan ju ringa och smsa;>. Jaaaapppjaaaaapppp.
0768302047

Jag älskar dig mest av allt <3

BESO - elin

red red wine

ahej
Jag är typ.. sur/arg nu. Och fråga inte varför, för då blire bara värre :)
Idag har de varit en av dom verkligen drygaste dagarna. Har inte gjort nånting alls. Bara flytit med lixom. Plus att jag har bara haft jobbiga lektioner också.. BLÄEÄEÄÄEÄE
Idag ska jag börja packa typ, och sen måste jag verkligen göra klart svenska grejjen. Och sen måste jag titta på ett Andra avenyn avsnitt också.. För de gjorde jag aldrig igår.. Och justde, jag tränade ju igår. Fick nya steg och allt, hehehe aah de gick väldans bra.. really.. Och jag har kommit på att jag sjunger bättre när jag är arg;o.. Om ni vill veta asså :)

 
Tack för att du finns äckel <3'

BESO - elin

i'm a flirt

hejtjatjena!
Äntligen hemma.. Har varit borta hela dagen. Först på skolan, sen åkte jag till birsta med Anna och hennes familj. Mja, jag är hemma en kvart till. Sen drar jag på träning. JOBBIIGTTT! Sen när jag kommer hem så ska jag skriva klart svenska uppgiften. Så ah, man kan säga att jag har haft/kommer ha fullt upp idag. Och om jag orkar ska jag se ett Andra Avenyn avsnitt ikväll också.
Idag har de varit så drygt! Har inte orkat gjort nånting. Har 'glömt böcker' och varit helt borta. Men dagen har flytit på som vanligt ändå.
Och jag fick reda på för nån dag sen att vi ska ha nån jävla gudstjänst grejj med konfirmationen på onsdag. Klockan fem över två.. Och lixom, de är den ända dagen jag slutar två på hela veckan.. SÅ KUL!
Mjaaa, jag har inget mer att skriva . Jag och mamma ska åka till träningen nu. Önska mig lycka till! För de lä ju gå jävlust bra med mina ben..

Gosigt

BESO - elin

radio ga ga

HOLA!
Idag är det en ny vecka, igen. Och jag har ont i hela kroppen. Båda benen, hakan,käken och armarna. Fyyyyy vad jag känner mig nere. Meen, aah. Skit samma. Jag och Anna åker ju till stockholm på fredag. Så jag ska göra klart svenska uppgiften  nu i veckan, så jag har de gjort. Slipper jag hålla på med de nästa vecka. Sååå ah, ikväll ska jag plugga.
Idag har de bara varit en helt vanlig måndag. Det har inte hänt något speciellt. Förutom att jag och Anna blev på skratthumör på SO lektionen. Och sen när de precis har gått över, så kommer Christoffer in i klassrummet gående som en jävla kamel, och då brast de igen. Så då blev Lena något less på oss. Så ah, vi fick sluta tidigare :)
Just nu sitter jag bara här och har svin tråkigt. Så jag tycker att det är lika bra att jag börjar med svenska saken nu. Så får jag lite tråkigare lixom. Ni kan ju gärna störa?!
- 6 8 3 0 2 0 4 7

jag älskar dig <3

BESO - elin

run

Will you tell me when your lines are fading?
Cos I can't see
I can't see no more

Will you tell me when the song stops playing?
Cos I can't hear
I can't hear no more

She said "I don't know what you're living for"
She said "I don't know what you're living for at all"
He said "I don't know what you're living for"
He said "I don't know what you're living for at all"

But I will run until my feet no longer run no more
And I will kiss until my lips no longer feel no more
And I will laugh until my heart it aches
And I will love until my heart it breaks
And I will love until there's nothing more to live for


Will you tell me when the fighting's over?
Cos I can't take
I can't take no more


Will you tell me the day is done?
Cos I can't run
I can't run no more


She said "I don't know what you did it for"
She said "I don't know what you did it for at all"
He said "I don't know what you did it for"
He said "I don't know what you did it for at all"

But I will run until my feet no longer run no more
And I will kiss until my lips no longer feel no more
And I will laugh until my heart it aches
And I will love until my heart it breaks
And I will love until there's nothing more to live for

happy ending

hej jag heter elin och jag har skit ont i min haka/käke

deep in my heart

hhhhhey
AH, nu sitter jag här och har så jävla ont i hakan käken vänster knä och höger smalben. Jag skrapade nämligen upp allt de igårkväll. När jag ramlade ifrån typ som ett tak. Och de är nog bland om de ondaste jag har varit med om i hela mitt liv.. Meeen, jag överlevde ju iaf :) Det får väll vara de som är bra med de hela.
Idag är det söndag. Jag hatar söndagar, dom är alltid så tråkig. Fast nu börjar dom bli bättre. För klockan 18.05 är de "One Tree Hill". Och klockan 8 ikväll så äre "ANDRA AVENYN"! Och båda två är så jävla efterlänktat. Så jag blir nog bara hemma ikväll, framför tvn. Ska ligga och tycka lite små synd om mig själv hade jag tänkt :) Men nu ska jag och Anna gå och äta frukost. Du kan ju ringa eller smsa med mig ikv? :) 0768302047

HAHAHAHAHAHHA jag älskar bilden :'D. Båda ser ju verkligen "pigg" ut. ;)

BESO - elin

favourite evening

hejtjatjena!
Jo, som sagt så var hela gänget hemma hos Emma igår. Och de var kul kan jag lova! Vi alla gick på Ica efter skolan. Köpte middagen, och även chips godis dricka och frukost. Sen fick vi skjuts till Emma, och vi började med middagen på en gång. Och som ni kanske redan vet så blev de tacos. Och här kommer det ytterst lite bilder sen middan.

Anna Isabelle Anna

Flickorna

Isabelle Michelle Angelica Elin

Flickor

Och efter matten sjöng vi singstar och hade mysigt. Vi pratade om allt möjligt. Och sen fixade vi oss lite, bytte kläder och gick sedan bort till preem och hyrde film. Och det blev "The Hottie And The Nottie". En film med Paris Hilton.

Flickor

Flickor

Flickor

När vi kom hem såg vi på filmen och åt av allt de goda vi hade köpt. Sen sjöng vi mer singstar, och pratade ännu mer. Sen åkte Frida hem vid tolv. Och vi knäppte en jävla massa kort.
























Och de där var sista bilden. För nu orkar jag inte hä ut nå mer :) Men hörrni tjejer, de här måste vi verkligen göra om!

BESO - elin

looking back over my shoulder

t-t-tja
Jag har inte speciellt mycket att skriva om dagen. Bara att Bengt fick nått damp urbrott för att det var nåra som hade kluddat på typ alla väggar. Och han sa att ingen av oss skulle få komma därifrån förns han visste vem de var som hade sktivit allt. Han är fan otrolig den karln, helt jävla otrolig! Får hets för ingenting, och aah..
Aja, nu pratar vi inte mer om han. Mjaaa, idag har jag inte gjort så mycket på skolan. Dagen gick fort, och jag drog hem till Anna efter. Vi pratade om allt och ingenting, sen satt vi lite vid datorn. Åt lite, och gick hem till mig. Och här gjorde vi inte så mycket mer. Satt vid datorn, tittade på tv osv.
Imorrn bär de iväg till Emma! Ojojojoj vad kul vi kommer ha! Moblien är med, så rrrring och sssssmsa!
 - 6 8 3 0 2 0 4 7

PUSS :x

BESO - elin

you are not alone

hej'
Äntligen! Jag blev nyss klar med so;n. Jag har renskivit och allt. Har hållt på men den skiten hur länge som helst. Men nu har jag skickat allt till Lena. Så jag får hoppas att hon får skiten, annars får jag nå jävla fel! Och nu när man går i åttan får man ju inge betyg om man lämnar in den försent.
Aja, nu är de bara två dagar tills frdag. Jag längtar =D. Det ska bli as mys och få umgås med hela gänget för en gångs skull. De händer inte ofta kan man säga. Så, vi ska direkt efter skolan gå på ica och köpa dagens middag. Vilket blir tacos. Och sen går vi hem till Emma, och fixar oss lite. Sen blir de väll att vi slår på nån film, dansar, spelar, osv. Kamran måste med! Och de kommer mobilen också vara :)
Har inget att skriva om dagen. Den har varit tråkig precis som alla andra..
Men nu ska jag ta mig ett bad, och sen blir de film :)

lillsis<3

BESO - elin

i could have another you by tomorrow

Det är helt klart för mig nu, att man inte kan lita på en endaste person. Jag har lätt för att lita på folk, men de är bara skit. Det finns några få personer, som jag litar på mest. Som jag har litat på i alla år. Visst, dom är inte felfri. Men de är nära. Ni vet vilka ni är, och jag lovar. Jag älskar er över allt annat!

mmhej
Jag är grymt irreterad nu. Kan knappt skriva. Men jag ska försöka skirva nån rad ändå.
Ah, idag är de tisdag. Och de var varit tråkigt som vanligt. Mja, de hände inte så mycket. Efter skolan gick jag hem som vanligt, drog fram SO böckerna och försöka plugga. Men de gick inte. Jag var alldeles för trött för att plugga. Men jag måste göra klart de idag. MM AAH intresant. NOET
Så, jag måste plugga nu. Och ikväll blire träning. Ni kan ju höra av er? =)
gratis sms
'BESO - elin


keep holding on

hejhej
Aah, idag fick jag mig en fin utskällning av Bengt igen. Eller inte bara jag, utan Anna blev även utsatt idag. Jag och Anna hade småpratat hela lektionen, eller inte hela. Men vi hade verkligen viskat, nästan ohörbart. Men sen sa jag " Jag har kanske har en hemlig beundrare" högt. Och då jävlar bröt de ut för Bengt. Då rasade hevlete lös kan man säga. Jag tror han skrek så att hela matfors hörde. Och sen slog han näven i bordet och sa att vi skulle sätta oss längst fram. Så ah, vi hade inte så mycket att välja på. Och jag sköt bort stolen och gick, då skrek han " och ta med dig bäcker såklart!". Man bah, förlåt bossen. Sen var när vi hade satt oss på plats så blev han helt vanlig igen. Som att inget hade hänt. Sen sa han " Nästa gång blir de kvarsittning och hemringning". OJ! Han ska ringa hem och säga att jag pratade på lektionen. Ajaj, bäst jag sköter mig nu asså..
Mjo, de var väll de ända "roliga" som hände idag. Eller, jag och Anna har väll varit på bra humör. Och gått folk på närverna. Bara för att vi är så skrattig. Men de får dom leva med.
Till helgen blir det nog tjejkväll. Jo, jag vet att jag är i god tid och planerar helgen. Men det är bara bra tycker jag. För då har man något att se fram emot. Emma ska vara ensam hemma på fredag. Så vi ett gäng tjejer som ska dit. Men det är inte säkert än. Men aah, kanske.
Mjaaaaa, de var nog allt för idag. Eller justde! Jag skulle ju städa rummet idag.. Men jag följde med Anna hem. Och jag gruvade mig verkligen för att gå hem för jag visste vad som väntade. Men sen när jag öppnade dörren så ser jag ett väl stadat rum som luktade rengörings medel. Så min kära mamma hade städat mitt rum medans jag var på skolan. SÅ MYCKET KÄRLEK TILL DIG MOR!
Och nu ska jag nog ta mig ett bad och sedan blir det plugg. So hemtenta som ska vara klar tills på onsdag.. Och jag suger verkligen på so. Men vi får hoppas på ett G!

Jag älskar dig min vän

BESO - elin

almost lover

sssssssssssshu
Igår sov jag hos Lukas som sagt. Gick och la mig vid elva nån gång. Var så jävulst trött! Såg på "Alvin och gänget". Asså aah, en ny favorit film! =D
Vi blev väckt åtta. Åt frukost, sen bar det iväg mot Övik. Lukas skulle på Star Wors museumet. Så ah, jag hade inte nått val. Och jag kan inte säga nej heller. Meeen, jag följde med han på nån jävla "skola". Där man skulle lära sig och slåss som en av Star Wors gubbarna. Och det var bland om det drygaste jag varit med om.. Men vad gör man inte för sina kusiner :')
Mjaaaa, imorgon är de måndag igen.. Vilken innebär skola. Och jag har so prov, hem tenta. Och jag tror att jag har engelska prov den här veckan också, är inte riktigt säker.. Såå, ah. Den här veckan lä ju bli en plugg vecka skaru se. GUD VA KUL!
Jag skriver mer imorrn, nu ska jag sova. Och jag måste städa rummet också.. Men de tänker jag inte göra nu! Det för bli morgondagen bekymmer :)
Godnatt, sweet dreams

BESO - elin

i will always love you

TJÄNA!
Mmmh, idag är det Lördag. Och jag är sååååååå förkyld.. Jag ska typ bada nu. Och se ifall om jag kanske blir lite piggare. Det skulle inte skada precis.
Jag tror aldrig att jag har varit  förkyld såhär länge nångång. Jag har snart varit förkyld i tre veckor, och det kommer aldrig bli bättre. Känns det som iallafall. Men jag blev typ dubblet så sjuk efter den dära "Kom ut" grejjen. Så jag får skylla lite på det också.
Idag ska jag till min kusin i Kovland. Mamma skjutsar mig vid halv fem till sjukhuset, där min faster jobbar. Sen ska jag vara där typ en timme med henne och hjälpa till lite. Sen ska vi åka hem till dom och mysa på. Jag ska umgås lite med Lukas.. Och sen imorrn ska vi till Övik och göra nått. Minns inte vad de var, men jag lä ju inte hä sådär JÄTTE kul. Så ni kan ju  r i n g a och s m s a
- 6 8 3 0 2 0 4 7

MIN BÄSTA VÄN <3

BESO - elin

i'm sitting here in a boring room

HÅÅÅLA!
Iförrgår/igår var jag på nån "Kom ut" grejj med klssen. Och den andra åttan. Det var inte speciellt kul, bara så jävlust kallt! Det första vi gjorde var att paddla. Jag paddlade såklart med Anna, Det gick faktiskt rätt bra för oss! Eller ah, ingen av oss ramlade i iallafall. Vi skulle paddla in i nån bäck, de var lite svårt ibland. För det var så trångt och störmt på vissa ställen, och då skulle man komma fram smidigt med en kanot som är typ fem meter.. Meeen, här kommer lite bilder ifrån paddlingen.


Michelle och Hanna

Emma och Angelica

Anna och Hanna

Angelica Nina och Frida

..Aah, de var några bilder.. Efter paddlingen blev det sammarbetsövningar. Det har jag inga bilder på, tyvärr.. Men först skulle vi göra "larven". Man skulle ställa sig på ett led och blunda. Sen skulle man hålla varandra på midjan. Och det var bara den längst bak som fick titta. Den skulle styra hela ledet med hjälp av att man tröck på den sidan man skulle svänga åt.. Ah, komplicerat va? Jag är dålig på att förklara.. Vi var ju inte sådär jätte duktig på det.. Men efter det skulle delade han i oss i sex olika grupper. Sen gick varje grupp ett varsitt rep. Och dom repen satt ihop i mitten. Och i mitten var det som en rund grejj, och på den runda grejjen var det en krok. Och vi skulle lyfta en hink med vatten med kroken. Och sen skulle vi lyfta den bort till ett kryss. Vi var bättre på det, bättre än killarna tillochmed. Och sist skulle vi ställa oss på två led och titta mot varandra. Sen skulle man hä ut armarna så att fingerspättsarna snuddade vid varann. Sen skulle en och en springa igenom leden. Och man skulle hä upp armarna PRECIS när personen var framför en. Det var lite äckligt, faktiskt.
Efter sammarbetsövningarna var det lunch. Hamburgare och festis. Åt lite snabbt, sen blev det knäppa kort. Jag tänkte hä ut lite av dom korten nu också.

Emma Linda och Nina

Linda Emma Elin och Anna

Linda Elin Emma och Anna

Och blev det vandring mot Södra berget. Bland om det jobbigaste jag varit med om typ. Fick hjärtattack efter halva sidsjöbacken.. Men det var bara att kämpa på. När vi kom fram blev det  att bygga vindskydden. Och i mitt vindskydd skulle;

Anna Anna Isabelle Isabelle och Frida

sova i. Världens góaste tjejer:D Efter vi hade byggt vindskydden så skulle det vara lekar och skit. Men jag IsabelleP AnnaO AnnaB FridaL HampusP VictorS och AntonS gick bort till hotellet och gick Tarzansigen istället. Jag tror att jag vrickade fötterna 141238 gånger, men det var de värt.
Sen när vi kom tillbaka gick en del och la sig, men vi gjorde allt möjligt vi. Retade Christoffer ( som alltid blir as sur ), sprang runt i skogen, hade mörker orientering, och gosade på vid elden. Jag och Anna gick jag la oss vid halv ett. Somnade rätt fort. Men sen vaknade jag vid fyra nångång, och höll på att frysa ihjäl. Så jag gick upp till elden, och gosade på med dom där. Sen somnade jag på en bänk där, och sov i två timmar till.
Vi blev väckt vid sju, och skulle då äta frukost. Flingor och macka.. Sen var det bara att riva vindskydden och städa ihop, och efter de skulle vi gå till 'ängen'. Där vi skulle bli upphämtad och antingen föräldrar eller buss. Jag kom hem vid tolv. Och jag var trött och sjuk. Så jag gick och la mig nästan på en gång, såg på film. "Alvin och gänget". så jävla goo film=D
Sen somnade jag, och vaknade vid sex.

Tack för att ni gör allt så mycket bättre, 8b.

BESO - elin

fall head over heels baby

AHEJ!
Idag är det onsdag. Har varit på skolan som vanligt, tråkigt! Jag kommer aldrig bli frisk:O Jag har vare typ små förkyld hur länge som helst:( Hostig och allt.. BAD!
Jag var hos tandläkaren idag också, hade inte hål eller nått. Och de va ju bra de! Men jag ska tillbaka den 24/9 och plasta dom innersta tänderna. Men det skulle inte göra ont så dom, och det är ju bra de med. Och just nu har jag banansalva.. och det smakar BAJZ!
Imorrn ska jag på nån övernattningsgrej med klassen, och den andra åttan ska också med. Vi ska paddla orgentera och typ leka lekar. (SÅ-KUL!) Och lixom, jag kommer frysa ihjäl ju. Vafan, de är ju minusgrader ute på natten nu, och vi ska ligga där ute bara under ett vindskydd.. WIHO!
Har inget att skiva, jag skriver och lägger ut bilder när jag kommer hem på fredag. Och jag ska packa och allt nuja. Så jag inte glömmer nått. Måste gå på ica också.. Jobbigt. Men aah, vi kan ju alltid r i n g a och s m s a imorrn! :)
- 6 8 3 0 2 0 4 7

PUSSSS!

BESO - elin


loved by you

tjatja!
Idag var min kära Isabelle Persson på skolan! Skööönt att ha na hemma igen.. Och hon va ju inte lite brun, hon va neger entligt mig:) Meeeen, måste ta och va med na nått, aaas länge sen!
Idag har jag vare på skolan som vanligt, och haft tråååk. Eller vi hade hk idag, och det är ju rätt bra. För de är värsta bra tidsfördrivet. Och idag gjorde vi makaroner och köttfärssås.. Och jag va med BERRA! As bra..
Vi var på nån föreställning eller vad man kallar de idag också, nån gubbe som stog och bara om att det är bra att förstå språket? Eller aah, nått sånt..
Jag har inget att skriva.. Och inga bilder heller, typ. Men jag hä in några ändå bara för att de inte ska bli så tråkigt:)

PUSSSSS PÅ ANAAAA

HEHEHE uglyyy

BESO - elin

you were my eyes when i couldn't see

hejhejtjohallå!
Ännu en jobbigt måndag i skolan. Och jag har kommit fram till att det är Bengt som gör mina skoldagar jobbig. Det är tack vare han som jag blir på dåligt humör så fort man kommer innanför byggnaden. Men jag får försöka klistra dit ett fake smile ändå, och hoppas att han ger mig ett G.
Jag och syster har bytt tillbaka mobil nu. Rätt skönt faktiskt. Hennes är så jävla avancerad! Meen, de var ändå kul att ha nån annan ett litet tag.
Asså aah, jag har inget att skriva? Eller jo, jag och bezta ska till estockholmo den 26/9.. Och bah mysa på lixom.. Och tyvärr blire inge grönan:/ De stänger helgen före. BAD!

HEJHEJ SNYGG BILDEN! Där syns mina kära blåmärken lite faktiskt, om man tittar nooooga:) Men som tur är så är dom borta nu!

BESO - elin

take a look at me now

hejhej!
Det blev så att jag åkte till syrran. Jag tog 16.50 bussen dit, tog den första bästa. Och kom fram vid kvart över kanske. Dagen började rätt bra faktiskt, jag behövde inte betala bussen, som att det bara var jag som åkte just då. Eller ah, inte för att jag tror att det var därför jag fick åka gratis, men ändå.
Vi satt på en film det första vi gjorde "Love Guru". Den sög:) Och efter de, så gick cyklade jag och syrran tandemcykel till Ican i sidsjö. Ah, jag vet vad ni tänker nu. " Åh fan va jobbigt.." Men de var de faktikt inte, eller inte för mig. För jag satt bak, och hade bena på ett mycket bekvämt sätt, eller på alla möjliga sätt. Jag hade dom överallt, förutom på tramporna, om man säger så. Så syrran fick göra jobbet, men jag satt ju och underhöll henne, såklart. Jag satt jag sjung alla möjliga låtar. Och fint lät de, jappjapp.
Vi köpte chips och dipp. Och även en energidryck. Så att jag skulle orka hela vägen hem också 8). Det var jobbigt att sjunga.. Men jag delade faktiskt med mig litegrann till syrran också. Som att hon var så hilma duktig på att cykla och styra en hel tandemcykel..
När vi kom hem så såg vi på en till film. Nämligen "Angel". En svensk film med Helena Bergström 8). Ooooh va jag kan! Den var rätt hyfsad faktiskt, eller bättre än Love Guru iaf. Och när även den filmen var slut, så gick vi och bäddade. Vi skulle sova nere på bäddsoffan. As mys! Och då kom även syrrans kille, och hans kompisar.. Så vi tittade på en till film med dom. "American Pie Beta House". AS BRA FILM! Och vi åt då chipsen och dippen.. Gottt!
Sen åkte dom hem, och jag och sis gick och la oss. Och lyssnade på musik, hon på sin jävla kassa musik, och jag på min. Sen smsade vi ju såklart också med allt möjligt folk.. Jätte kul.
Vi vaknade vid elva nångång, åt lite frukost. Och sen upp och se på film. Den här gången blev det min älsklings film " Step Up". Världens bästa film! under den filmen så bytte jag och sis telefon. Så jag har nu hennes bigggg mobil. Hann precis se klart på filmen, och sen skulle jag gå till bussen..
TACK FÖR EN GOSIG FREDAG SYSTER!

BESO - elin

i'm leaving you for the last time now baby

tjoohej!
Jag tror att det här var den drygaste tråkigaste och segaste fredagen jag har varit med om! Seriöst, bara tråkiga lektioner, som håller på i flera timmar, känns de som iaf. Inte en ända lektion som va "okej'". Meeen, man får lixom kämpa sig genom dagen ändå. Jag och Anna hade Powerwalk med Bengan på slutet, och han går ju 110km/h också. Och jag som har så ont i mitt ben, jag trodde jag skulle avlida, eller typ tappa benet eller nått. Men som tur var så gjorde jag inte nått av de :)
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt. Syrran ville att jag skulle komma bort till mamma, för hon skulle dit.. Och som det ser ut nu så blire nog så också. Meeen, jag är inte säker än. För se hure blir:) Jag ska prata lite mer med mami också. Men aja, hure än blir, så kan ni  r i n g a och s m s a!
- 6 8 3 0 2 0 4 7


BESO - elin

warwick avenue

tjenispenis!
Idag är det Toooorsdag. Tråkig dag, men det var faktiskt ganska fint väder idag! Och det är ju alltid ett plus i kanten. Men, Anna räddar ju alltid mina dagar, och gör dom till dom bästa:)  Idag hade vi idrott och musik. Dom absolut värsta ämnerna. Jag hatar musik bara för att det är så drygt. Alltid så lång lektioner, och bara en massa prat. Och idrotten suger bara för att jag är så grymt dålig i allting som har med de att göra.
Anna ska sova är inatt=D As kul!  Vi ska väl ut en liten sväng sen, och typ, göra ingenting:)
Duffy - Warwick avenue
Kate Ryan - Goodbye
- Som att bli kär på nytt

Jag tycker att du kan ta och komma hem nu. Vi saknar dig!

Jag och bezta på tha muzic

MIN MIN MIN MIN MIN BÄSTA VÄN

BESO - elin

i wait to long

hejhallå!
Aaah, idag är det onsdag.. Hmm.. 3/9. Undra vad det är för speciellt med den dagen då 8).. aa undraundra..
AAja, idag har jag inte varit med om något kul alls faktiskt. Den här dagen sög. Eller ah, jag och Anna har väl haft lite små kul på lektionerna, men annars har det varit dött. Ingen har gjort eller sagt nått speciellt roligt.. Som det brukar vara.. Meeen, jag har knäppt lite kort idag iaf. Fast det är bara fula bilder, men ni kanske får se några ytterst få. Kanske 1-2 stycken.. Mjaa, kulkul. Jag har inget att skriva;o Eller jo, igår var jag på dansen. Jag och syrran har bytt grupp. Och den här gruppen är mycket svårare..... Och min kondis är nere på noll nu kan man ju verkligen säga. Meen, de ordnar sig nog.

SNYGG ISSA!

schnygg bildddd

Mjappjapp, och nu orkar jag inte hä upp nå mer bilder.. Bad.

BESO - elin


love of my life

HEYYOU!
Idag är det andra tisdagen, och förjävligt väder. Der regnar,regnar och regnar. Såååååå jobbigt.
Idag hade vi hk, så vi gjorde alltså våran egen lunch. Och idag blev det pizza och även pizzasallad. Fast, jag gjorde ingenting. Eller jo, jag gjorde min pizza.. Gustav och Emma fick diska och göra pizzasalladen. För sånt kan inte jag.

Mitt resultat. Och pizzans form ska föreställa ett hjärta, bara så ni vet.

Vi hade klassfoto till Matfors katalogen idag också. Jag måste medge att jag var förjävla snygg. Jag hade tupera håret, lite grann sådär8). Och Angelica hade rött läppstift på sig, så hon pussade mig på båda kinderna. Så jag hade två gulliga pussmärken på kinderna. Coooolt!
Och men fick inte se ut som man ville^o). Fast det gjorde jag ändå;d.. Jag gjorde mitt peasetecken och fjortismin, det funkar alltid. Och sen var det ju ensamkort sak också. Jobbigt! Och man är ju lixom tvungen att knäppa det kortet också? Varför fattar jag inte..Meen, som vanligt så gjorde jag fjortismin, men de fick jag inte på ensamkortet. Så han satt och tjata  ända tills han fick upp smilet på mig. Jävla boeg.

Hahahaha, fjortiselin, töntangelica & halvfjortisanna.. 

BESO - elin

if i saw you in heaven

hallelåja!
Idag är det måndag, igen. Samma tråkiga dag. Hände inget speciellt, förutom att jag gjorde bort mig litegrann igår..
Jag satt med en flaska vid datorn. Och sen tröck jag den mot kinden,hakan och pannan, och sen drog jag bort. Då blev det lixom som sugmärken. Så nu ser det ut som att jag är bläslagen:) tjusigt!
Mjaaa, fick en fin utskällning av min bengt idag också, ovanligt..Orsaken var att jag petade på Axel under lektionstid. Verkligen så farligt. Meeen, han är ju störd gubben, det är ju bara så.
Och Isabelle har fortfarande inte skickat bilderna, meen.. Jag hoppas att det kommer snart!

ugly people!

BESO - elin

RSS 2.0