31 Maj 2011

En väldigt meningslös skoldag har det varit. Men efter skolan gick jag på stan med Pelle, träffade junior, hälsade på grandmaaah och nu ska jag äta middag. Inatt sover jag hos min fina moster.


Bäst Och Snyggast


Ett
Två
Tre



Ett
Två
Tre

Crasy lover

Jag körde till och från birsta idag! Satan va bra jag börjar bli på att köra bil nu, nästan som en vanbilkörare! Jag och Hans ska strax köra till mormor och morfar och.. vet inte riktigt vad vi skulle göra där men köra dit var jag tvungen att göra iallafall.

Haha satan. Jag har prov på stämmor imorgon på kören. Kan inte ett jota. Ska bli jättekul!!1 Dock ska jag och Anabanan på ppiller-möte(xD) vid halv tolv så jag måste ju gå till tidigare. Kanske tjänar lite på det.

29 Maj 2011

Anna åkte hem tidigt imorse så jag sa hejdå och somnade om tills nu. Ska bara klä på mig lite och sedan åker jag Emma och Hans till birsta för att köpa morsdagspresent. Ska övningsköra också.


Use somebody

Jag och Anna lagade tacos förut, åt som satan! Asgott vare. Sedan la vi oss i sängen och sov i en och en halvtimma, slitna tjejer! Klev upp, köpte glass och dricka på ICA och hyrde film på preem. Nu ska vi fett med mysa!!




Haha allstå annas bild är för mycket för min slitna hjärna. Dör ju

28 Maj 2011

Igår åkte jag och Anna till Hampus och umgicks lite med nytt folk och lite gammalt folk ifrån matforstiden. Det var mycket trevligt!!

MEEEEN idag fyller en viss jänta år!!!! GRATTIS PÅ 17 ÅRS DAGEN FINAFINA KICKI!!!!!!

27 Maj 2011

ÅH tack för den fina bloggrapen ankipanki!! ♥

Hade nyss tal på svenskan, gick..bra. Så bra som det kunde gå efter att ha lagt nerungefär en halvtimmes jobb på det. Nu ska jag ringa min snygga vän Anna och se vart hon befinner sig. Ska fett med umgås i helgen vi!!!


BLOGGRAPE


/ANKIIPANKII


26 Maj 2011

Idag var det meningen att jag skulle se klassikern som treorna på vår skola brukar ha, men bara för att vi skulle ha mentors så missade jag det. Skitliv. Efter skolan gick iallafall jag Pelle och Thimmy ner till hamnen och satte oss där en stund, och en cykeltur på det!

Nu sitter jag i mitt vardagsrum och bah väntar på en kycklingrulle som Hans snart kommer med... AAAAHAAHAAAH kä'nner ni va goott?!?!?!?!?!?!?33 Sedan måste jag verkligen försöka få till något slags tal. Åh. Älska livet.

I need your loving hands to come and pick me up

Stars_by_mnico_large

Do we lay down? And I, I don't want to hide
It's our world, It's our life
What I want is to turn the tide

Forget our fear, remember how to trust
I won't lay down, I'm not running and I won't hide
Isn't this our own lifes?
I'm gonna need you to turn the tide

25 Maj 2011

Jag och Angelica fick bestämma vad vi skulle göra på sista gemun lektion (idag alltså) så vi bestämde att vi skulle vara ute, ta med lite gitarrer och fika!!!!!! Vi hade väldigt tur med vädret också. Sedan tränade jag Julia och Angelica lite på walking in memphis.

Nu kom jag nyss hem och vill grina grina grina! Vi ska hålla tal på fredag om en bok vi läst. Jag har inte ens läst en bok så jag har inte så mycket att göra ett tal av. Dock endast mitt eget fel, men ändå. Kan inte göra nånting såhär nära sommarlovet.


Mycket bra.








Åhå. Disney. Hjärta.

24 Maj 2011

Har inte så mycket att säga idag. Mer än att livet känns bra bra nu för tiden!

Dock är jag lite sjuk. Så mamma har köpt lite läkerol sugarfree drops som jag suger lite på

Haha. Kul bild. Jag vill mysa och Ella ser livrädd ut.

Lite tvångsmys.


Linneas konfirmation

Det var en väldigt mysigt konfirmation, Linnea sjöng två låtar och var så duktig så. Och fin! Min lillgumma vettu. Och jag åt även den godaste tårta jag någonsin ätit idag! Min moster Camilla är nämligen en jävel på tårtor!

Jag och Angelica underhöll ju även litegranna. Vi filmade men jag håller filmerna för mig själv än så länge. HIHI.















22 Maj 2011

Filmen igår var bra! Asrolig. Jag träffade även min andra bror Daniel och hans vänner där, vilket var otroligt roligt som att jag aldrig träffar min bror nuförtiden. Iallafall Så konfirmerar sig en väldigt snygg tjej idag!!!!!! Minns så väl när det var jag, shit att det är två år sedan nu... sjukt!




Så vi åker snart och hämtar upp min kära vän Ankan och sedan åker vi till kyrkan. Har med mig kameran så ska verkligen försöka få till några bilder. Har lovat Linnea att knäppa som satan satt.


Har på mig Ankans korsring, endast för att komma ihåg att lämna tillbaks den. HIHI

And how not to look back even if no one believes us



Redo för jordens undergång? Läju hända mena ja!
(Och här får du se en bild på min haka thimmy ifrån takolyckan u know! (bilden är två år gammal))

21 Maj 2011

Inatt när jag skulle gå till köket slog jag huvudet i en dörrkarm. Var lite för svart i lägenheten och var lite för trött för att hålla upp huvudet ordentligt. Dock så ser lillskallen ut precis som den gjorde innan så ingen skada skedd! Men jag hade inte tackat nej till att ha film på det, satan. Hade blivit rik!

Idag känner mig ganska sjuk.. Ankan vettu, hon bah smittas! Fast det gör inget, har bara liiiite feber så det känns knappt. Det är jättefint väder idag också så jag ska försöka röra mig utanför lägenheten. Och ikväll ska jag på bio med storebror Nicklas!


Aristocats




Min lillasyster sover nu väldigt sött i min säng. Hon kom till mig förut och var lite ledsen, sa att hon ville vara med mig. Som att hon säger det en gång på två månader så tog jag med henne på preem och köpte precis det hon ville ha, och sedan ville hon se Aristocats.  Men jag klagar inte! Satan vilken bra film det är. Och som att Emma somna så kan jag ändra så dom pratar på engelska, filmen är bättre då. Hatar åsk-scenen bara. Hemska barndomsminnen.




Thomas O'Malley ♥

20 Maj 2011

 Idag har jag gjort ingenting. Inte ett skit. Eller jo egentligen. Men inget som dagen var till för. Men vad spelar det för roll? Kommer inte bli nöjd med betygen ändå. Jag och Angelica har suttit i musikhuset hela dagen och tränat piano gitarr och stämmor. Bra mycket roligare än matte och svenska.

Ikväll är jag forever alone, så jag ska underhålla mig själv med mitt coola stagepiano och mina fina fina fina filmer.

Ska säga grattis till Agnes på hennes stora dag!!!! (`v´) (länge sen jag gjorde ett sånt hjärta nu)
Och det gör jag med en 2 (eller kanske mer?) år gammal bild på mig Borga, Tesse och födelsedagsbarnet själv! 


Jag borde ha berättat för dig först

Tumblr_lk44h67idb1qdib6lo1_500_large
Tumblr_ljyxlvr6aa1qi0cjlo1_500_large
Tumblr_lkwd3uosms1qfc9vpo1_500_large

There's a new wind blowing like I've never known.
I'm breathing deeper than I've ever done

19 Maj 2011

Inatt sov jag hos Moa vilket var väldigt behövligt. Snackade lite om livet, skrattade åt hennes och hennes pappas skämt. Länge sen jag hade så kul när jag handlade. Hon tränade lite uppsättningar på mitt hår och sedanl lånade jag duschen. Ja, det var väl ungefär det vi gjorde.

Nu sitter jag på skolan och ber till gudarna att det inte börjar regna. Es3 ska nämligen ha någon teater grej ute idag som vi ska titta på.

Och grattis till Sandra som fyller 17år idag!!

Jag glömmer aldrig bort var du bor

Efter 15 minuters Gemu plugg ger jag upp. Lägger mig i sängen och ser på Letters from Juliet istället.









Haha åh godnatt

17 Maj 2011

Idag har varit en bra dag. En jättebra dag. Fick två jättefina låtar på inson som jag ska jobba lite med. Slipper äntligen bluesen! Idag måste jag hårdplugga gemu, slutprov imorgon. Hallelujah..

228548_152925554776999_145734715496083_314073_8368044_n_large

Tumblr_la2nwvo8pt1qe4gdso1_500_large

Köp mig en sådan!



Haha, Anna jag döööör!


En lillasyrra








16 Maj 2011

Kom nyss hem ifrån skolan, har inte långt ifrån busshållsplatsen och hem men satan va blöt jag hann bli! Aldrig ska jag ha med mig paraplyet när jag verkligen behöver det vettu.. Och vi hade fotboll i lite regn på idrotten också, men det var bara kul satt dä lögnt!

Nu håller jag på att hungra ihjäl så tänkte laga lite food. Har förresten hittat så många bra låtar på spotify nu att det inte gör nånting att det är fult väder!

Hej från Elin och Ella

Jag och Linnea lagar mat




15 Maj 2011



Grattis på 11års dagen min lilla prinsessa ♥

14 Maj 2011

Tjenaaaa! Inatt sov jag ensam med lillsyrran och två kusiner. Gick mycket bra! Nu har jag nyss packat en väska och väntar på att jag ska ta en buss till stan och möta upp Angie. Sedan drar vi vidare till njurunda och spenderar kvällen med några klassisar!





Skrattade lite åt mig själv på sista bilden om ni undrar. Hade fett kul

13 Maj 2011

Fredag den trettonde! Kult!
Men idag fyller världens finaste tjej 1 år! Min lilla snäcka ♥


Lite födelsedagsfirande

Jag bjöd Angelica på födelsedagslunch på Tant Anki och fröken Sara för nån timma sen. Hon fick även sina presenter och jag tror hon blev glad. Jag tog sedan bussen hem för jag ska till tandläkarenom typ 20 minuter. Sedan åker jag till stan igen för ska på någon jazz grej med klassen. 

Men nu tänkte jag lägga ut lite bilder ifrån tidigare idag.







12 Maj 2011

Idag äre det ingen vanlig daag, för det är Angelicas födelsedaaaaaag!!!!!



Jag är faktiskt en ganska bra vän, för jag klev upp en kvart före henne och gjorde iordning tårta, kakor och saft och gick sedan in på mitt rum och sjöng högt och fint. Fast hon blev rädd, men det kan ju ha varit för att hon låg och sov. Hehe.

MEN GRATTIS PÅ 17ÅRS DAGEN MIN VÄN!!! Hoppas den blir jättebra ♥

Love takes two

Tumblr_lgyk8z4shj1qb2ty3o1_500_large
Tumblr_lkt74knthm1qaobbko1_500_large

11 Maj 2011

Hade nyss gemu. Vi har slutprov om en vecka och jag fattar mindre än vad jag borde gö. Men skitsamma. Jag har slutat nu och det är JÄTTE glad för. Särskrivning där ser jag men det får ni leva med. Nu ska vi dra ner på stan. Ska ta hem lite saker att plugga på. Kanske. Är astrött




10 Maj 2011

Idag har varit en väldigt bra dag. Jobbade matte ute på gräsmattan, åt lunch ute och satt lite i trappbacken idag igen. Solit och skööööönt! På eftermiddagen hade vi inso, skulle visa upp för klassen vad vi gör. Sjöng lite blues. Cooltjej. Efter skolan gick jag och Ankan ner på stan, köpte lite donkengrejer, satte oss vid ån och bah åt. Mötte upp Jonas, gick lite med honom. Åkte hem och nu ska jag snart klippa mig. 

Vi är barnvakt åt lillsyrran också. Fett med ensamhemma igeeeen! 



9 Maj 2011

Får något fel om detta inte fungerar nu. Bloggjävlen har ju varit död.. Iallafall så tackar jag jesus för de jävligt sköna vädret idaaaag! Shit va det satt fint. Thimmy Pelle Ankan och jag solade lite i trappbacken på lunchen, köpte jordgubbar och grejer!

Och på lunchen hade vi orientering. Jag hatar orientering. Jag och Angelica var så duktigt och spraaang fort. Men när vi kommit halvvägs sprang vi fel. I en kvart. Och det var nerför. Vilket betyder att när vi väl kom på att vi sprang fel fick vi springa uppför. Vi kom fram SIST! Dom som gick och orienterade kom fram före. Haha älska livet.

Iallafall så sitter jag på min ballis nu. Och bah njuter. Är ensamhemma också. Hallelujah


8 Maj 2011

Jag har haft en bra och lugn helg! Känner mig tillochmed redo för en ny skolvecka (kanske för att det är bara några få veckor kvar innan sommarlovet)! Eller ja, kroppen är redo men hjärnan har redan lov. Fast samtidigt så är det bara mars än för mig. Men äh. Skitsamma.  Kommer inte få nånting vettigt gjort dom här veckorna heller. Men äh. Skitsamma.

Igår drog jag lite spontant till Kicki, där även Anna var. Vi åkte till stan, mötte upp Ankan, drog till våran klassis Folke. Var med han och några grabs. Åkte nattbuss hem. Fick fina samtal, somnade och sov fem timmar. Åkte till mormor och morfar vid tolv idag och var där tills nu. Lagade även min favvis kavaj som var broken. 


Come on and leave me breathless



Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder

7 Maj 2011

Igår var jag och några i min klass på caprice gemonrep. Det var faktiskt kul! Fick stå med i kören och grejer. Skaka hand med Kjell Lönnå (han luktar riktigt gott också)! Han är skitrolig btw. Iallafall, efter det så gick jag Angelica och Kicki till biteline och åt. Slatan vilken god pasta jag ååååt! Åh

Nu ska jag hämta en massa gott och äta på och lägga mig i sängen igen och fortsätta mitt twilight maraton som jag påbörjade igårkväll. Gick dock inte så bra. 

OCH ska avsluta med att säga grattis till världens finaste 9åring!!!!


Det är så logiskt, alla fattar utom du

Tumblr_lkhmo3h6fs1qgo0h8o1_500_large
Tumblr_lk4d1a1r8a1qfhbhro1_500_large
Tumblr_liuj1putfc1qevuzdo1_500_large

5 Maj 2011

Grattis till min klassis Folke som fyller år idag! hipphipp huurraaaaaaa

-
Från att jag kom hem vid 17.00 så har jag suttit med Angelicad present. Blev klar nu, fem timmar senare. Men det har varit så roligt och jag är så sjuuuuukt nöööjd! Vill bara ge den till henne så hon kan se hur bra den är!! 

Nu ska jag ta mig en dusch och lägga mig i sängen, har sjukt ont i ryggen efter att suttit på golvet ett bra tag. Imorgon är det fredag! Sjukt.

Sjukt men sant

Jag sitter och lyssnar på min christmas lista (även fast jag bara har nån timma kvar på spotify denna månad, men orkar inte bry mig om det nu). Och. Jag. Längtar. Lite Efter. Jul. Känns jättesjukt, men det är ju lixom sant också.. Hjärtat slår lixom ett extra slag när My grownup christmas list och Have yourself a marry little christmas kommer upp. Åh. 

Näe. Men nu byter vi till Sommarlistan. Tagga. Gatufesten snart jju!!!


UPFUCKINGDATE: lycklig jag är nu. Skaffat spotify unlimited eller vad det heter. Känns fett med vääääärt!

Can I stay in your arms this way? To hide away. Tomorrow is just another day.



4 Maj 2011

tjenis! Börjar bli en standard att gå på stan och bränna pengar efter skolan. Dock fyller ju en viss jänta snart år så dagens pengar var iallafall inte onödigt spenderat. Eller hur man säger.

Ska städa rummet lite nu, sedan ska jag göra en gomiddaaaaag! Ensamhemma ju, måste firas! Vill klippa håret också. Eller vill egentligen inte, men måste. Kommer bli skallig annars. 


Tre fina hjärtan




2 Maj 2011

Lite i efterskott måste jag säga att det är ofantligt skönt med maj (vilket jag säger varje gång det blir ny månad, läju hålla i sig tills augusti är slut..)! På sista april var jag med Angelica Markus Pelle och Thimmy. Vi grillade vid sidsjön, frös, skrattade, gick till storbrasan och värmde oss, Kicki och Emelie kom en sväng, dom gick, vi gick till Pelles pappa och var där ett tag, gick därifrån, till Pelle, mamma hämtade mig och Angelica sju och vi gick och la oss halv nio. Hade varit vaken 26 timmar. Fett skönt. Hade iallafall mycket roligt!

Just nu sitter jag och lyssnar på Veronicca Maggio. Fett bra. Snart ska jag ta mig i kragen och städa rummet! Var på barista och stan med ankipänki efter skolan också, köpte ett par jeans, en jättefin spetströja och en gullig ring! fick tillbaka kameran utan Hanna idag också, dock glömde jag den i Angelicas väska.. HEhehehehe. Men nu ska jag spela harpan! Har blivit sjukligt beroende utav det. 


Victooor!

Grattis på 17 årsdagen min vän! Hoppas du får en asbra dag :*


RSS 2.0