Nothing you can compare to your neighborhood hoe

Ännu en ny vecka, andra veckan av skolan. Känns som att de här året kommer gå sakta bara för att det är ett enda år kvar på Matfors. Men jag får hålla uuuuuut :)

Idag ska jag till brista, och förhoppningsvis hitta en telefon. Jag hatar att jag är så jävla kräsen! Sedan ska jag såklart shoppa också, om jag hittar nånting vill säga.
Gah gah gaaaaaah bloggtorka!

ge mig lite värme nu

För ja, jag älskar er

Förresten, tänkte bjuppa på lite bilder sen igår!
Njuuut mina älsklingar, njuuuut!
  ´
   
hehehe


Som bara kärlek kan

Då var denna helg över. Den försvann lika fort som den kom. Men iallafall, de har spenderas med Anna, och vi har haft äckligt jävla kul. Även fast vi inte har gjort nått speciellt ;o Hehe, eller ja.
I fredags åkte vi runt lite här och var, kom lite vilse och så, men de hör ju till! I lördags åkte vi till Isabelle och myste med tjejerna mina. Under hemfärden var jag måttligt skraj, väntade bara på att det skulle hoppa fram en åsna eller björn mitt framför typ, hehehehe

Men jajjjeemmeeeen! Åh jag har inte lust att skrivaa. hej

And I think I'm gonna kick it with my boy today


I will fly to the moon and back if you be my baby!

Det finns inte så mycket att säga just nu faktiskt. Ska äta alldeles strax, sen efter de blir det en snabb dusch och en snabb fixning. Sedan ska jag och Anna hitta på nånting. Antingen åker vi till stan om vi kirrar skjuts, annars blire nog nånting annat ruuulit.

Idag blev jag typ.. världens lyckligaste människa kanske? Mouhhahah, bara Anna som vet varför också! Nej men de är kul att hålla på såhär, och ni vet lixom inget.. Jaja, ni får veta varför nästa sommar på ett ungefär ;) Jag borde egentligen städa rummet också, men jag orkar inte  (:
Jag har bilder sen igår, men ingen, och då menar jag ingen blev normal :]

bjuder på en annan ist =)))


Den finns där du är


Nu ska jag och Anna dra iväg på äventyr!
keep in touch

Just get back up when it knocks you down

Hahaha, många frågetecken nu alltså. Blev ni så förvånad över att jag klippte av mig håret?! Och förresten så är det inte så kort, allt hår på bilden är ju bara mycket för att jag tunnade ur som satan. Jag har inte ens hälften så tjockt hår som jag hade förut. Ni får leva med de.

Nu är det helg! Gash va skönt. Är helt slut efter den här veckan, min hjärna/kropp är inte van att behöva kliva upp sju varenda morgon och sedan tänka som ett as. Men jag vänjer mig nog, snart. Jag måste säga att både svenskan och engelskan blev så mycket bättre när vi fick Carro istället för Bengt. Slipper dom där jävla cp böckerna, WOHO!

Nej men nu ska jag äta nått, sen bär det iväg mot börga och där övernattar jag även sen. I husvagnen! Slå en pling alla glada. en tung kyss.


sweet goodbyes

JAJAJAJAAAJAAAAJAJAJAJAJAAJAAJAJJAJA osvosvosv..
Haha yes! min bror har lagat min dator genom att göra ingenting! Woho tänk om jag var så smart
Snart är det helg! Lite roligt att man går och längtar efter helger nu, när skolan har börjat lixom. På sommarlovet så spelade det ingen roll vilken dag man hittade på nånting. Men på ett sätt är det skönt, nu vet man ju säkert vilka dagar folk hittar på nånting på. Och ja, ni fattar.
Och som att min dator funkar nu igen så betyder det att jag har lagt in alla bilder! Men som att vissa bilder är lite..tja.. ni fattar, så kommer jag inte kunna visa många. Men några kan jag allt bjuda på!
 ( klipp klipp) -->
=

Bara för att ni aldrig fick se skillnaden riktigt. hihi FNIZZ

Jaru

http://www.youtube.com/watch?v=YY4hICSiRa4&eurl=http%3A%2F%2Fwww.existenz.se%2Famedia%2F%3Ftyp%3Dyoutube%26url%3Dhttp%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fv%2FYY4hICSiRa4&feature=player_embedded#t=244

Anna länkade den igår, utan att jag visste om de. Såg de nu. Jadu, tror inte jag behöver säga speciellt mycket :(
-
Men iallafall, jag ska snart ta moppen till farmor, pappa och bröderna mina tar bilen. Japp, svarta lammet i familjen vettu, jag får inte åka bil. Hehe, ne men jag tar moppen bara för att jag måste åka direkt ifrån farmor till träningen. Dit ska jag för att du både ska fira mig och Nicklas. Problemet är då att jag inte hittar till min egna farmor.. Hehe är du brydd Daniel? :]
Andra skol dagen var fan bättre än första. Fick sluta tidigare på alla lektioner + sluta dagen drygt en halv timme tidigare.

Jaja, idag är det den 25 augusti, vilket betyder att min bror Nicklas fyller 23 år! Samt att Isabelle Persson blir byxmyndig. Sedan är det några fler också, men skitsamma. Grattis grattis till er!

sööööt

i will try to fix you

Äntligen håller Elis på med min design. Jag vet inte riktigt hur den bli, har gett han fria händer. Men jag blir nog inte besviken. Jaja, vad gör jag då? Jo, jag sitter här i min brors datastol och lyssnar på älskade Coldplay. Första skoldagen var som den alltid brukar vara på Matfors skola. Lång och tråkig.
Redan efter lunch började skolan som "vanligt". Någon som är brydd? Nej. Tur att jag bara har ett år kvar där nu, sen jävlar.
Jo just de, nu kommer bilder ifrån Coldplay!
 



.. och lite andra bilder


puss!


Look at the stars, look how they shine for you!

Jag kan utan tvekan säga att jag uppleft den bästa dagen/natten i hela mitt liv. Coldplay var så jävla underbart att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Dom var så grymt mycket bättre än vad jag trodde att dom skulle vara, ynkligt att jag hade antat hur dom skulle vara, när dom var ungefär 1000 gånger bättre.
Moa stog för all kortknäppning, jag hittade aldrig laddaren till min kamera. Jag ska tvinga henne att skicka några bilder lite senare idag.
Mja, om nån timme ska jag till skolan! Ja, nu var mitt sommarlov slut. Och jag kan utan tvekan säga att jag fick världens bästa avslut på de! Jag är helt kär i chris, i hela coldplay. GAAAAAAAAAAAH

( Har tyvärr inga egna videos, men de  här är verkligen favoriterna just nu )

"Ville bara slå henne medvetslös"

http://www.kvp.se/KVP.se/1.1674862/ville-bara-sla-henne-medvetslos

Hahahahahahahah! Det är väl förfan den värsta och sämsta bortförklaringen jag nånsin läst! " Nej men vadå, jag ville ju bara slå mitt eget barn lite halft medvetslös sådär, inget annat!"
Vad hade han förvänta sig för svar?
"Jahaaaaaaa! Jamen DÅ är de ju okej! "  eller vadå?
Gah, jävla idioooot

knock you down

Ojojoj, lödsenordsskyddad blogg i några dagar. Skrev ett inlägg, tog bort de. Men iallafall. Har nyss duschat, rakat hovarna, och nu borde jag verkligen titta igenom packningen. Packa är inte riktigt min starka sida, fråga Moa bara. Hon fick smiska mig igår tills jag tog fram väskan och slängde ner allt möjligt. Det är just därför jag känner ett starkt behov av att titta igenom allting. Vad ska man ha med sig?
Laddaren får Moa stå för, hårgrejjor är redan i förutom plattisen men den åker i ikväll, hudprodukter är allt bra.. Men de har jag också redan lagt i, troja? Smink och sånt lägger jag ner nu snart, kläder finns de GOTT om i den väskan, dessutom blire nog en hel del shopping där också, hmmm.. Jaja, tandborte osv läggs ner i morgonbitti. Meeen jaja kommer inte på nått. Men de ordnar sig nog! Det jag glömmer kommer väl iallafall syrran ihåg.. Får jag hoppas
Jag har just laddat in en hel drös med nya låtar i ipoden. Trött på allt jag hade i den förut,behövs lite nytt att lyssna på på den 5 timmars långa resan.
Mja, mobilen är med. Gratis sms så det är bara att bomba.
Vi åker alltså imorgon, klockan 8. När vi kommer fram blire stada, sedan grönalund med Joel och Daniel. På lördag blire COLDPLAAAAAAAAAAAAAY! Och söndag innebär hemfärd. Och sedan på måndag börjar skolan :|
Om vi inte hörs nånting mer så får väl dehär bli mitt adjö så länge!  :D
Hat bra, de ska jag!!

precis som vanligt

Det kanske är dags att sluta tro på lyckliga slut? Jo, kanske..
Syrran väckte mig nyss ur min skönhetssömn. Hon skulle bädda, så hon fick väl göra derå. De jobbiga är att jag börjar bli pigg nu igen, läju inte somna om.. Men vi slår på några avsnitt med scrubs så ordnar sig nog allting! Brukar vara så. Fem dagar till Coldplay. Döööör av längtan. Dööööör dööööör dööör, fyfan vad jag ska.. hmm hur ska jag säga de? ÄH lämnar de osagt.
Jag är ganska säker på att jag lä få en jävligt bra helg nu i helgen. YESSS
KissssssSSesEsssss

nästa tisdag är de dags igen baaabe!

Fist Of Zen Marathon

Hahaha. Jag Anna och Daniel sitter och ser på de nu. Så sjukt program! Dom sitter i en kyrka (kan vara andra sjuka ställen också), får inte säga ett ord, sedan ska dom gör så sjukt äckliga/konstiga saker. Tex, få käftsmällar med en fisk, dricka fotsvett, få eskimåkyssar av någon som har sandpapper på näsan, ha ett cyklop på sig och får sedan en massa lök instoppad vid ögona, ha en gummidräckt på sig som man sedan blåser upp lika stor som en... stor boll!
Ja, ni fattar. Se de, haha de är kul..

Ja, vad har jag gjort idag då? Ingenting nästan. Jag och Anna har bara åkt runt lite här och var och gjort allt och ingenting. Igår raggade vi upp Anton som följde med till husvagnen (vårat hem) och såg på Wild Child. Klockan var låååångt före oss, så vid två tiden åkte han hem, och vi slog på Systrar I Jeans 2.

Mjo, till helgen är det Selånger. Överskattat? Jag vet inte, det är nog värt att åka dit åtminstonde. Och nästan helg blire Coldplay! Ojojoj vad tiden går fort.
Menmen, på återseende!

JAJAJAAAA jag har bildbrist. Kamerabilderna är forfarande bara i kameran..

ÅÅÅÅH AH CHAM-PI-ON

Jag och Anna tog moppen till ica förut och laddade upp för hela kvällen/natten! Allt från chips/dipp till marshmallows. Hehehe vi måste fira hennes hemkomst på rätt sätt :') Och förresten så äre bara två veckor kvar av sommarlovet :| Maj gard, vart har sommarn tagit vägen egentligen? :( Det har inte ens varit nån ju.. Bara skit väder hela jävla tden.
Jaja. Resten av kvällen spenderas i husvagnen, (mitt och Annas hem) det är bara att hälsa på! Eller slå en pling innan.
kyss

håret är sååååå mycket gone!

Nyklippt

Vetni? Min Anna har kommit hem nu!! Hon kom hem igårkväll och jag paxade henne direkt. Just nu ligger hon och sover i min säng, brun som ett äckligt as. Jag klarade provet i fredags (vilket inte var så svårt) och i lördags var jag med Angelica Anton och Axel. Angelica var ensam hemma så vi myste till litegrann med film osv.

Och vet ni en till sak? I lördags klippte jag mig. Inte så lite heller. Jag klippte nog av.. tjaaaa halva huvudet åtminstonde. Jag tunnade ur som fan och klippte en hel del på längden. Men vafan, man kan ju inte se likadan ut jämt?! Jag lovar att ni ska få se en bild så fort som möjligt, har inte lagt in kamera bilderna på datorn än.
Jag fick förresten min födelsedagspresent av Anna och Amanda igår! Av Amanda fick jag ett vitt armband med stora pärlor (skit fint!) och av Anna fick jag typ diamant örhängen och ett peace armand! (också skit fint!) Taaaaaaaack så mycket babes! Idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra. Jag ska nog försöka umgås med Anna, även fast hon ska träna de första hon gör när hon kommer hem.. (dansen börjar snart igen så då slipper jag vara den lata!)

och du är i Phodos nu också, din idiot

Lika brare

HAlojjs!
Natten spenderades hemma hos min kära moster, där jag förresten har flyttat in nu nästan. Man tröttnar aldrig på att vara där. Idag tex kastade vi vattenballonger på varandra samtidigt som vi utmanade ödet och gjorde hemmagjorde langos, staving vet jag inte. Men du fattar nog.
Jag ska tillbaka dit alldeles snart, och ta med mig Linnea och ev Kim till stan imorgon. För de första ska jag göra slutprovet och sedan ska vi hitta på nått kul. Hoppas ja.
Ajdå, datorn är eftertraktad. Hoppas min får liv snart igen..
Jaja, nu ska jag ta mitt pick pack och dra, hoppas vi hare gött.
LAV!

:(

zäd görl!
Jag läste nyss ut sista Twilight boken.. Jag vet inte riktigt om jag är nöjd med slutet. Kanske inte ska nämna för mycket ifall om det är någon förståndig människa som inte har kommit till sista boken än. Sedan kom jag precis på att min kusin har lånat första boken också, helvete :(

Jaja, idag är det.. onsdag! Jag har inga speciella planer idag, jag har lust att åka till mina kusiner för att umgås med min älskade moster. Men vi får se hur det bli med det :) Det känns som att jag börjar bli sjuk!? Maj Gard, jag kanske får svininfluensan trotts allt :( Vilka är syntomerna nu igen? Hosta, feber? Jag har lite hosta faktiskt, men ingen feber än så länge.. Tack gud!

Jaja, ensam hemma nu igen. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Rastlös som ett as är jag också.
Men vi hörs senare kanke :) annars imorgon
(Jag måste erkänna själv att jag har blivit bättre på att uppdatera!)

Det är jobbigt att vara Twilight beroende


New Moon Trailern.
Jag kan inte vara den enda som är helt beroende av både filmen och böckerna? Jag har sett filmen ett antal gånger och har snart läst ut fjärde och sista boken. Jag tänker inte läsa något mer nu för jag vet inte vad jag ska ta mig till när jag inte har någon av böckerna kvar allt läsa. Jag får väl helt enkelt börja om ifrån början, och fortsätta så :) Dessutom kan jag absolut inte vara den enda som längtar ihjäl mig efter att New Moon (den andra filmen av Twilight) ska komma ut på bio. Jag ska vara där på premiären, så äre bara. Och sedan kan jag inte neka till att jag skulle kunna göra vad som helst för att få uppleva kärleken som Edward  och Bella har. Menmen, jag får väl trösta mig med att det bara är en film/saga. Fast det är inte mycket till tröst om jag ska vara ärlig.. Och tänk att få ha en vampyrkille! Wohohoho säger jag bara.
Jag kan inte tro annat än att New Moon kommer vara minst lika bra som Twilight. Sedan hoppas jag att det kommer filmer efter dom två sista böckerna också! Vilket det borde, annars blir jag angry.

känn en doft av kärleken

Hejsanhoppsan!
Har inget att komma med som vanligt, vill bara säga att jag faktiskt lever.. Fast de vet ni redan som att jag skrev igår, och ja, jag har inte dött på en dag.
Tisdag. och vad händer idag då? Jag har ingen aning jag. Jag sitter hos Michelle nu men hon ska till Christian, så jag vet inte riktigt vad jag hittar på ikväll. hor av dij om du har nogon ide till mij :)
Men vi hörs när jag kommer hem, KISSSOCHKRRAAM

hihi fniizzzzzhh

du vet vem du är

Cause as long as you remember
A part of us will be together

Keep believing in what we were sharing
And even when I'm not there to tell you
I'll love you forever

hallelujah

Yes, min dag är över nu, men mammsen fyller år idag istället! Grattisgrattis
-
Anna borg! Daniels dator är efterbilven så jag kan inte komentera tillbaka i din blogg. Så jag skriver här istället. Klart du ska få tårta, hur mycket du vill! Och dessutom funderar jag på att limma fast dig i stolen eller något liknande så du inte kan åka hem!!
Och förresten hur långt är det kvar? 6 dagar? tusen år vill säga.. Och ja vad vare mer.. Jojustde, kom hem !:)
-
Hm, jag är ensam hemma och jag funderar på vad jag ska hitta på idag, kanske hitta på nått med Anton? Jo, kanske :) Och jag antar att jag ska säga litegrann om vad jag fick igår.
Av mamma fick jag en mobil, eller ja, jag ska få välja en, pengar, små saker, ja sånt man behöver. Jag minns inte riktigt nu. Dåligt minne. Av pappa fick jag en ipod, och ännu mer pengar. Av min bröder fick jag en kamera ( :')!!!!!!!! ), det var faktiskt rktigt gulligt, som att jag inte brukar få ett skit av dom i vanliga fall. Justde, fick ju moppe hjälmen också, men det var ju förut. Men varför minns jag inte vad jag har fått?!?!?!??! Av mormor,mina mostrar, kusiner!?!?! JUSTDE, av min syrra fick jag en sexbok ( väldigt bra ) och kondomer. Sen minns jag inge mer:(:( FLÅT

Hihi vetni? Jag har varit så duktig/snäll/gullig/bäst att jag har gjort chockladmuffins åt min mamma! Tills hon kommer hem ifrån jobbet. Deni, man kan fan inte ha en bättre dotter än mig!

mums asså

hipp hip hora!

Ja, 15 år nu alltså? Oj wow kuuuul!

Ajdå

Ska börja med att  gratulera Emma Nilsson Böös på hennes 15 års dag! Grattisgrattisgrattis stömpan!
-
Min uppdatering börjar bli sorglig, patetiskt, skrattretande.. Ja du fattar vad jag menar. Jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas sätta denna blogg i liv igen ;o Får väl försöka iallafall, även fast både du och jag vet att jag kommer misslyckas.

Aja, imorgon fyller jag år. Jippie känner jag, nej de gör jag verkligen inte. Orkar inte med de om jag ska vara ärlig, bara överskattat. Du kan ju komma hit och äta upp tårtorna om du vill, slipper jag. Jahapp, idag sjöng jag på dop också. Hua, kanske inte de värsta jag har gjort (det borde ha varit när jag sjöng på bröllop i 9 års ålder ) men jag kan ju inte säga att de var de bästa heller. Eller vad säger jag, de var skitkul och skitnervöst. Men de blev bra, enligt alla andra.

Och förresten så funderar jag på att skita i att fylla år, dör nog hellre klockan 23.59 ikväll. Det kör vi på!
Hat bra, gratta mig till döden imorgon,
FETPÖSSEN - 0768302047

:( cp

RSS 2.0