Det är jobbigt att vara Twilight beroende


New Moon Trailern.
Jag kan inte vara den enda som är helt beroende av både filmen och böckerna? Jag har sett filmen ett antal gånger och har snart läst ut fjärde och sista boken. Jag tänker inte läsa något mer nu för jag vet inte vad jag ska ta mig till när jag inte har någon av böckerna kvar allt läsa. Jag får väl helt enkelt börja om ifrån början, och fortsätta så :) Dessutom kan jag absolut inte vara den enda som längtar ihjäl mig efter att New Moon (den andra filmen av Twilight) ska komma ut på bio. Jag ska vara där på premiären, så äre bara. Och sedan kan jag inte neka till att jag skulle kunna göra vad som helst för att få uppleva kärleken som Edward  och Bella har. Menmen, jag får väl trösta mig med att det bara är en film/saga. Fast det är inte mycket till tröst om jag ska vara ärlig.. Och tänk att få ha en vampyrkille! Wohohoho säger jag bara.
Jag kan inte tro annat än att New Moon kommer vara minst lika bra som Twilight. Sedan hoppas jag att det kommer filmer efter dom två sista böckerna också! Vilket det borde, annars blir jag angry.

Kommentarer
Postat av: för mkt fitid

skitfilm -.-

2009-08-04 @ 20:51:14
Postat av: Anonym

puss påre axel:)

2009-08-04 @ 20:54:23
URL: http://eelinfalk.blogg.se/
Postat av: Daniel

Den förra filmen var nog den bästa vampyrfilm som nånsin gjorts. Och den här verkar ju inte speciellt dålig heller. Höga förväntningar har jag ju iaf :)

2009-08-05 @ 10:03:23
URL: http://danim.blogg.se/
Postat av: Daniel

Jag är en vampyr! Eller a...om du vill.

2009-08-05 @ 10:05:22
URL: http://danim.blogg.se/
Postat av: marika

alla fyra böckerna kommer bli film. dom håller på att spela in 3:dje filmen nu

2009-08-20 @ 21:29:35
URL: http://marikajonsson94.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0